The Hang Seng University of Hong Kong, School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij het Hang Seng Management College, School of Business

Als de nieuw aangestelde decaan van de school is het een grote eer om je te verwelkomen in het Hang Seng Management College . Als een Business School zijn wij toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogstaand bedrijfsonderwijs door onze toewijding om de "Liberal Professional" benadering van leren van HSMC te volgen. Liberaal, omdat we innovatieve jongeren willen voeden, door een breed basiscurriculum aan te bieden dat studentenblootstelling biedt, zowel binnen hun vakgebied als binnen de vrije kunsten. Professioneel, in termen van het distilleren van onze sterke banden met industrie, handel en beroepen, zodat studenten verantwoordelijke burgers worden en goed toegerust zijn om de op kennis gebaseerde werkplek en de maatschappij te betreden.

We streven ernaar om een ​​van de beste studentenervaringen in het bedrijfsonderwijs in Hong Kong aan te bieden en streven ernaar een educatieve ervaring te bieden die voornamelijk is gebaseerd op levering in kleine groepen die de betrokkenheid van studenten bevordert. De kwaliteit van onze programma's wordt bewezen door de vele prijzen die onze studenten in verschillende competities hebben gewonnen, evenals door de vele complimenten van verschillende werkgevers.

De school biedt momenteel een vierjarig bachelorprogramma voor bedrijfsadministratie (BBA) aan met Pathway in boekhouding, bankieren en financiën en marketing; een BBA in Corporate Governance; een BBA in Financiële Analyse en een BBA in Management. Onlangs is de School begonnen aan een nieuw initiatief om een ​​Master of Science in Entrepreneurial Management te lanceren en dit zal worden aangeboden in het academisch jaar 2018/19.

In lijn met de visie om een ​​gerenommeerde wereldwijde business school te worden en voort te bouwen op onze sterke punten in onderwijs, leren en onderzoek, zijn we van plan om AACSB-accreditatie te zoeken en de voorbereiding is nu aan de gang. Het succes van de school ligt in de gezamenlijke inspanning van zowel de leden van de faculteit als studenten. Onze faculteitsleden bestaan ​​voornamelijk uit gediplomeerde academici en / of vakmensen uit de industrie die erkende experts zijn in hun vakgebied. Ze delen allemaal een hoge mate van enthousiasme en zijn vastbesloten om studenten te ondersteunen bij het bereiken van hun potentieel als de bedrijfsleiders van morgen.

Ik moedig u aan om onze School te komen bezoeken en zelf de uitstekende omgeving te zien waar u zich bij kunt aansluiten. Kijk gerust op onze website voor meer informatie over de School of Business. We zijn blij met uw feedback, dus als u suggesties of opmerkingen heeft, zijn we bereikbaar op sbus@hsmc.edu.hk.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op HSMC.

Professor Bradley R. Barnes
Dean, School of Business

Locaties

Hong Kong

Address
Hang Shin Link, Siu Lek Yuen, Shatin, N.T.,
Hong Kong, Hongkong