Technological and Higher Education Institute of Hong Kong THEi

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

THEi is in 2012 opgericht door de Raad voor Beroepsopleidingen van Hong Kong om opleidingen met een verschil aan te bieden. Ze zijn innovatief, omdat velen zich in niche-gebieden bevinden en studiegebieden combineren die niet vaak in Hong Kong worden gevonden, maar er wel hard toe doen. Ze zijn beroepsmatig en professioneel georiënteerd en ontwikkeld met een aanzienlijke inbreng van de industrie, met de 'leren en doen'-aanpak waarmee studenten gespecialiseerde kennis en vaardigheden kunnen toepassen op problemen uit de praktijk. Al onze programma's bevatten zinvolle branchebijeenkomsten met internationale en lokale bedrijven in Hong Kong en overzee om studenten te voorzien van ervaringen uit de eerste hand om in de echte wereld te werken.

Ons verschil is ook te zien in de manier waarop we omgaan met algemeen onderwijs, dat nu verplicht is in het hoger onderwijs om studenten te helpen de wereld te begrijpen buiten hun disciplinaire studies. Het is niet alles gedaan in het eerste jaar, zoals meestal het geval is in de meeste andere instellingen, maar verspreid over de jaren, dus het is niet iets dat snel en vergeten moet worden gedaan. Talenstudies, bedoeld om studenten in staat te stellen om goed te communiceren, zijn gerelateerd aan de studieprogramma's om ze relevanter en interessanter te maken. En gesubsidieerde buitenlandse studiereizen zullen hun horizon nog meer verruimen.

Wat wij doen, is volledig in overeenstemming met de recente oproep van de regering van de HKSAR aan de samenleving om de belangrijke rol van het beroepsonderwijs en het beroepsonderwijs in de economie te erkennen. Dit is de centrale boodschap van het rapport van de Task Force voor de promotie van het beroepsonderwijs dat het in juni 2014 heeft opgericht. Daarom zijn zeven van onze programma's, het grootste aantal van de zelf gefinancierde instellingen voor hoger onderwijs, gekozen door de Regering voor haar Studie Subsidieregeling voor Aangewezen Beroepen / Sectoren, die zeer royale subsidies biedt aan studenten toegelaten via JUPAS. Al onze programma's zijn uiteraard geaccrediteerd door de Hong Kong Council for Accreditation of Academic and Vocational Qualifications en, waar nodig, door professionele instanties in Hong Kong en overzee.

In de korte tijd dat we er zijn, hebben we ons gevestigd als een instelling voor hoger onderwijs met een verschil, een die een belangrijk gat opvult in Hong Kong. We bieden opleidingen aan voor de echte wereld, degenen die werken voor de samenleving en studenten.

Kortom, we streven ernaar werk afgestudeerden klaar te maken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Contact
Bezoekadres
THEi Tsing Yi Campus
20A Tsing Yi Road

Hong Kong, HK
Bezoekadres
THEi Chai Wan Campus
133 Shing Tai Road

Hong Kong, HK