Lees de Officiële Beschrijving

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) is de instelling voor hoger onderwijs in Hong Kong met een verschil. THEi opgericht in 2012 en is lid van de Raad voor Beroepsopleiding. Met een aanzienlijke inbreng in de industrie bieden we opleidingen aan die beroepsmatig en professioneel zijn georiënteerd. Door "Work-Integrated Learning" te benadrukken, willen we studenten ontwikkelen tot professionals die aan het werk gaan en over de vaardigheden en kennis beschikken die ze kunnen toepassen op de echte wereld. Onze programma's hebben sterke brancheverbindingen. Studenten hebben volop mogelijkheden om deel te nemen aan stageprogramma's bij lokale of internationale bedrijven. De echte werkervaring biedt studenten de nieuwste trends in de sector en stelt hen in staat een stap voor te zijn op andere afgestudeerden in de graad. In het personeelsbestand worden THEi afgestudeerden door werkgevers op grote schaal geprezen voor hun praktische praktijk. Bijgevolg hadden THEi gediplomeerden een werkgelegenheidspercentage van 93% in 2017.

THEi heeft ook een aantal partnerschappen opgezet met een aantal wereldwijd gerenommeerde universiteiten van over de hele wereld. Wij geloven dat deze relaties onze studenten verder ten goede komen door uitwisselingen, studiereizen en projectmatig leren. We doen er alles aan om studenten verschillende leermogelijkheden te bieden.

We bieden meer dan 20 bacheloropleidingen voor afgestudeerden van de middelbare school. Deze programma's zijn ontwikkeld met nauwe samenwerking in de sector, met veel op niche-gebieden: ontwerp en milieu, management en gastvrijheid en wetenschap en technologie. Afgestudeerden van de middelbare school zijn van harte welkom om hun leer- en ontwikkelingsmogelijkheden te verkennen met THEi en om anders te zijn.

Programs taught in:
Engels

Interview with International Students at THEi

Location address
THEi Chai Wan Campus
133 Shing Tai Road

Hong Kong, HK
Location address
THEi Kowloon Tong Campus
20A Tsing Yi Road,
Tsing Yi Island, New Territories
Hong Kong

Hong Kong, HK