The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als het gaat om het verhogen van je kwalificaties in de toerisme- en horecabranche, moet je zijn waar de actie is. Dat is Azië, 's werelds snelst groeiende regio voor toerisme. Aziatische cultuur is traditioneel gastvrij, en aandacht voor detail is het kenmerk van Aziatische service. Internationale reizigers rangschikken de luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, attracties en hotels tot de beste van de wereld. En er is geen betere plek om deze "Aziatische golf" te berijden dan Hong Kong.

Hotel- en toerismeschool van wereldklasse

shtm20

Op nummer 1 van de wereld in de categorie 'Hospitality and Tourism Management' volgens ShanghaiRanking's wereldwijde ranglijst van academische onderwerpen 2019, staat nummer 1 wereldwijd in de categorie 'Commerce, Management, Toerisme en Services' in de Universitaire ranglijst door academische prestaties in 2017/2018 en op nummer 1 van de wereld in de 'Hospitality, Leisure, Sport

Onderwijs en onderzoek Hotel - Hotel ICON

Met de oprichting van Hotel ICON, ons unieke onderwijs- en onderzoekshotel, wordt ook de leidende rol van de SHTM op het gebied van gastvrijheidsonderzoek versterkt. Onderzoeksprojecten met verschillende focus zijn al geïmplementeerd in het hotel. Drie toegewijde kamers - "Tomorrow's Guestrooms" - zijn gemaakt om meer diepgaand onderzoek naar de toepassing van geavanceerde concepten op het gebied van hotelmanagement mogelijk te maken voor de vooruitgang van de gehele industrie.

shtm21

Samen met Hotel ICON inspireren onze baanbrekende programma's een nieuwe generatie gepassioneerde, baanbrekende professionals en studenten om hun positie als leider in de horeca- en toerismebranche op te nemen. Hiermee gaan we van het nastreven van een visie van gastvrijheid en toeristisch onderwijs naar een echt wereldwijd icoon.

Internationale faculteit en diverse programma's

Dus laat ons getalenteerde internationale personeel van meer dan 70 academici uit 21 landen en regio's uw carrièrepad naar nieuwe hoogten brengen, of het nu in de hotelindustrie, foodservice, reizen of toerisme is. De school biedt niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen in hotelmanagement en / of toerismebeheer aan, in de aanloop naar Doctor of Philosophy, Doctor of Hotel and Tourism Management, Master of Science en Bachelor of Science.

Doe mee en excelleer!

Locaties

Kowloon

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management

Address
School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
Kowloon, Hongkong
Telefoonnr.
+852 3400 2200

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden