The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als het gaat om het verhogen van uw kwalificaties in het toerisme en de horeca, moet je zijn waar de actie is. Dat is Azië, 's werelds snelst groeiende regio voor het toerisme. Aziatische cultuur is van oudsher gastvrije en zorgzame aandacht voor detail is het kenmerk van de Aziatische service. Internationale reizigers ranken haar luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, attracties en hotels onder de beste van de wereld. En er is geen betere plek om te rijden deze "Aziatische Wave" dan Hong Kong.

Wereldklasse Hotel en Toerisme School

shtm20

Nr. 1 in de wereld in de categorie "Gastvrijheid en Toerisme Management" volgens ShanghaiRanking's Global Ranking of Academic Subjects 2017, geplaatst nr. 1 in de wereld in het vak 'Gastvrijheid, Vrije tijd, Sport en Toerisme' door de CWUR-ranglijst per onderwerp 2017 en onder de top 3 'Hospitality and Leisure Management' instellingen wereldwijd in de QS World University Rankings op onderwerp 2017 van Hotel and Tourism Management (SHTM) bij de Hong Kong Polytechnic University is uniek gepositioneerd om niet alleen de Aziatische golf te rijden, maar ook om het te leiden naar educatieve uitmuntendheid. Voor bijna 40 jaar heeft de SHTM een onderscheidende visie op gastvrijheid en toerisme-educatie verfijnd en een symbool van uitmuntendheid in het veld wordt, waarin het motto van Leidende gastvrijheid en toerisme.

Onderwijs en Onderzoek Hotel - Hotel ICON

Met de oprichting van Hotel ICON, onze one-of-a-kind onderwijs en onderzoek hotel, de shtm's leidende rol in de horeca het onderzoek is ook verbeterd. Onderzoeksprojecten met verschillende brandpunten zijn al geïmplementeerd in het hotel. Drie speciale kamers - 'Tomorrow's Rooms' - worden gecreëerd om meer diepgaand onderzoek te vergemakkelijken bij het toepassen van geavanceerde concepten op het gebied van hotel management voor de vooruitgang van de hele industrie.

shtm21

Samen met Hotel ICON, het baanbrekende programma's te inspireren een nieuwe generatie van gepassioneerde, baanbrekende professionals en studenten om hun posities in te nemen als leiders in de horeca en de toeristische sector. Daarmee verhuizen we van het nastreven van een visie op gastvrijheid en toerisme-educatie tot een echt globaal icoon.

Internationale faculteit en diverse programma's

Dus laat ons talentvolle internationale personeel van 75 academici uit 22 landen en regio's uw carriere weg naar nieuwe hoogten, of het nu gaat om de hotelindustrie, de voedseldienst, de reis of het toerisme. De School biedt undergraduate en postdoctorale opleidingen in Hotel Management en / of Tourism Management in de aanloop naar Doctor of Philosophy, Doctor in Hotel en Toerisme Management, Master of Science en Bachelor of Science.

Doe mee en blinken!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk BSc's » Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master Of Science (msc) In Internationale Wijnen Beheer

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Hongkong Kowloon

Een belangrijke speler in de levendige internationale wijn scene, Hong Kong biedt een unieke locatie voor iedereen die streven naar een deel van deze dynamische groei gebied. In combinatie met de enorme groei van de wijnmarkt in het vasteland van China, de behoefte aan wijn professionals met geavanceerde, gespecialiseerde opleiding en onderwijs met een mondiaal perspectief blijft groeien. De MSc in International Wine Management programma is ontworpen om aan deze vraag te voldoen. Deze uitzonderlijke programma ontwikkelt de industrie leiders, docenten en onderzoekers en inboezemt in hen een diep begrip van de nieuwste trends in de wijn business, ontraadselen van haar complexiteit en deze te plaatsen in een sterke positie om de industrie te leiden naar de toekomst. Studenten hebben ook de mogelijkheid om meer te leren over het Chinese vasteland wijn consumenten en krijgen inzicht in een aantal van de snelst groeiende en potentieel lucratieve wijn markten in de wereld. [+]

Een belangrijke speler in de levendige internationale wijn scene, Hong Kong biedt een unieke locatie voor iedereen die streven naar een deel van deze dynamische groei gebied. In combinatie met de enorme groei van de wijnmarkt in het vasteland van China, de behoefte aan wijn professionals met geavanceerde, gespecialiseerde opleiding en onderwijs met een mondiaal perspectief blijft groeien. De MSc in International Wine management programma is ontworpen om aan deze vraag te voldoen.

Deze uitzonderlijke programma ontwikkelt de industrie leiders, docenten en onderzoekers en inboezemt in hen een diep begrip van de nieuwste trends in de wijn business, ontraadselen van haar complexiteit en deze te plaatsen in een sterke positie om de industrie te leiden naar de toekomst. Studenten hebben ook de mogelijkheid om meer te leren over het Chinese vasteland wijn consumenten en krijgen inzicht in een aantal van de snelst groeiende en potentieel lucratieve wijn markten in de wereld.... [-]


Master

Master Of Science (msc) In De Internationale Hospitality Management

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Hongkong Kowloon

De Master of Science (MSc) in International Hospitality Management is ontworpen om internationale leiders, docenten en onderzoekers te ontwikkelen voor de wereldwijde horeca. We doen dit door het aanbieden van een unieke mix van academische uitdaging in een toegepaste en praktische context, het helpen van studenten om te nemen wat zij hebben geleerd van de klas naar de werkplek. Strategisch denken, probleemoplossing, besluitvorming en leiderschap uitdagingen zijn enkele van de vaardigheden die we willen ontwikkelen, in combinatie met het vergroten van hun kennis van de horeca. [+]

We doen dit door het aanbieden van een unieke mix van academische uitdaging in een toegepaste en praktische context, het helpen van studenten om te nemen wat zij hebben geleerd van de klas naar de werkplek. Strategisch denken, probleemoplossing, besluitvorming en leiderschap uitdagingen zijn enkele van de vaardigheden die we willen ontwikkelen, in combinatie met het vergroten van hun kennis van de horeca.

[-]

Master Of Science (msc) In De Wereldwijde Horeca

Campus Voltijd 1.5 jaar September 2018 Hongkong Kowloon

Gastvrijheid is een van de snelst groeiende en meest dynamische sectoren van de global business en professionals uit de industrie vereisen een 21e eeuwse vaardigheden om concurrerend te blijven. [+]

In een wereld die worden erg is aangesloten, is het van vitaal belang voor de toekomstige leiders om sterke internationale perspectieven en een diepgaand begrip van de culturele onderdompeling sleutel tot holistische benadering van de wereldwijde hospitality business.

Dit is de eerste keer dat deze drie instellingen, die het beste van het Oosten en het beste van het Westen, hebben de handen ineen geslagen om te helpen bij het bepalen van de toekomst van de wereldwijde hospitality ontwikkeling.

[-]

Master Of Science (MSC) In Het Internationale Toerisme En Conventie Beheer

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Hongkong Kowloon

De Master of Science (MSc) in Internationaal Toerisme en Congres beheer ontwikkelt kennis en management vaardigheden van studenten door het mengen van strategische perspectieven met effectieve implementaties in het toerisme en conventie sectoren. [+]

[-]

Videos

Leading Hospitality and Tourism

Contact

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management

Adres School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
Kowloon, Hongkong
Website http://www.polyu.edu.hk/htm
Telefoon +852 3400 2200