The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als het gaat om het verhogen van uw kwalificaties in de toerisme- en horecabranche, moet u zijn waar de actie is. Dat is Azië, 's werelds snelst groeiende regio voor toerisme. De Aziatische cultuur is traditioneel gastvrij en aandacht voor detail is het kenmerk van Aziatische service. Internationale reizigers rangschikken de luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, attracties en hotels bij de beste ter wereld. En er is geen betere plek om op deze "Aziatische golf" te rijden dan in Hong Kong.

Hotel- en toerismeschool van wereldklasse

shtm20

Beoordeeld als nr. 1 in de wereld in de categorie 'Hospitality and Tourism Management' volgens ShanghaiRanking's Global Ranking of Academic Subjects 2020, wereldwijd op nummer 1 geplaatst in de categorie 'Commerce, Management, Tourism and Services' in de University Ranking by Academic Performance in 2019/2020 en nummer 1 in de wereld in het vakgebied 'Hospitality, Leisure, Sport & Tourism' volgens de CWUR Rankings by Subject 2017, de School of Hotel and Tourism Management ( SHTM ) aan de Hong Kong Polytechnic University ( PolyU) is uniek gepositioneerd om niet alleen op de Aziatische golf te rijden, maar ook om het voortouw te nemen in educatieve excellentie. Al meer dan 40 jaar heeft de SHTM een onderscheidende visie op gastvrijheid en toerisme-educatie verfijnd en is het een symbool geworden van uitmuntendheid in het veld, als voorbeeld van het motto van Leading Hospitality and Tourism.

Onderwijs en onderzoek Hotel - Hotel ICON

Met de oprichting van Hotel ICON, ons baanbrekende onderwijs- en onderzoekshotel, wordt de leidende rol van de SHTM op het gebied van hospitality-onderzoek ook versterkt. In het hotel zijn al onderzoeksprojecten met verschillende aandachtspunten uitgevoerd. Drie speciale gastenkamers - "Tomorrow's Guestrooms" - gecreëerd om meer diepgaand onderzoek naar de toepassing van geavanceerde concepten op het gebied van hotelmanagement mogelijk te maken voor de vooruitgang van de hele industrie.

shtm21

Samen met Hotel ICON inspireren onze innovatieve programma's een nieuwe generatie gepassioneerde, baanbrekende professionals en studenten om hun positie in te nemen als leiders in de horeca en toerisme-industrie. Hiermee gaan we van het nastreven van een visie op gastvrijheid en toerismeducatie naar een echt wereldwijd icoon.

Internationale faculteit en diverse programma's

De SHTM heeft een sterk internationaal team van 70+ academici met diverse culturele achtergronden die beschikken over meer dan 400 jaar ervaring in de horeca of de toeristische sector. Dus laat onze getalenteerde faculteit je carrièrepad naar nieuwe hoogten brengen, of het nu in de hotelbranche, foodservice, reizen of toerisme is. De school biedt niet-gegradueerde en postdoctorale programma's in hotelmanagement en / of toerismebeheer in de aanloop naar Doctor of Philosophy (Ph.D.), Doctor of Hotel and Tourism Management (D.HTM), Master of Science (MSc) en Bachelor of Science (BSc).

Doe mee en excelleer!

Locaties

Kowloon

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management

Address
School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
Kowloon, Hongkong
Telefoonnr.
+852 3400 2200

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden