Lingnan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Lingnan University, Hong Kong

香港嶺南大學 (aangeduid Lingnan Lingnan, Engels: Lingnan University , LU ) in Hong Kong, Fu Tei in Tuen Mun, Castle Peak Road Lingnan segment.

Lingda is de enige instelling voor hoger onderwijs in Hong Kong die kwalitatief hoogstaand onderwijs in de voortgezette kunst biedt, een mastergraad in filosofie, bedrijfs- en sociale wetenschappen en een doctoraat. De school biedt studenten een academische omgeving van hoge kwaliteit.De docenten van elke afdeling zijn uitstekende wetenschappers van over de hele wereld.Zij zijn allemaal studentgericht en bieden studenten de juiste papieren begeleiding en ondersteuning.Lerenaren en studenten zijn ook vrienden.

De volgende vakken Master of Philosophy en Doctor of Philosophy worden aangeboden aan de Lingda University, de afgestudeerde studenten krijgen grondig onderzoek op specifieke gebieden en de cursus begint in september 2016.

College of Literature - Chinees, culturele studies, Engels, geschiedenis, filosofie, vertaling en visuele studies ;

Business School - Accounting, Finance, Management van informatiesystemen, verzekeringen, internationale zaken, management, marketing, operations management en beslissingswetenschappen

en

Academie voor Sociale Wetenschappen - Economie, Politicologie, Psychologie en Sociologie en / of Sociaal beleid

Bovendien is Ling groter dan 2016-17 en biedt het 8 postdoctorale cursussen om studenten in staat te stellen relevante theorieën en praktijken in specifieke onderwerpen te leren.

Locaties

Tuen Mun

Address
Castle Peak Road,8
Tuen Mun, Nieuwe gebieden, Hongkong
Telefoonnr.
(852) 2616 8750

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden