Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Raffles Education Corporation Limited

Raffles Education Corporation Limited ("Raffles Education" of "de Groep") is een groeiende premier voor privé-educatie, eigenaar en beheerder van onderwijsactiva en -faciliteiten, en onderwijsgerelateerde vastgoedinvesteerder en -ontwikkelaar.
Sinds de oprichting van het eerste college in Singapore in 1990 is Raffles Education uitgegroeid tot een volledig spectrum van onderwijsdiensten via een uitgebreid netwerk van 25 hogescholen en universiteiten in 23 steden in 13 landen wereldwijd: Australië, Cambodja, China, India, Indonesië, Maleisië, Mongolië, Saoedi-Arabië, Singapore, Sri Lanka, Zwitserland en Thailand. Meer dan 20.000 studenten die deelnamen aan de tertiaire programma's van RafflesEducation profiteren van een kwaliteitsvol onderwijs dat afgestudeerden een praktische praktijkervaring biedt die relevant is voor de sector.
De Groep belegt en beheert ook een groeiende portefeuille van onderwijsactiva in Azië en Europa.
RafflesEducation, met hoofdkantoor in Singapore, heeft bijna 2.000 academische en administratieve medewerkers en staat genoteerd op het moederbord van de Singapore Exchange.

Internationale leeromgeving

Op Raffles International College Hong Kong bieden we studenten een rijke Engelse leeromgeving door middel van een internationaal academisch team en een studentenorganisatie. Studeren in een internationale omgeving stelt onze studenten in staat om hun persoonlijke netwerk uit te breiden en te worden blootgesteld aan internationale perspectieven. Het helpt ook om onze studenten hun unieke ontwerppersoonlijkheid te geven.

Raffles International College Hong Kong-docenten komen van over de hele wereld. Allemaal professionele ontwerpers of gevestigde professionals met een sterke industriële achtergrond en een schat aan technische kennis. Ze zetten zich in om hun praktijkervaring in de praktijk die ze hebben opgedaan aan studenten over te brengen.

Studenten van het Raffles International College in Hong Kong komen ook uit meer dan 30 landen over de hele wereld - bijvoorbeeld Australië, Canada, Colombia, Frankrijk, Hong Kong, Indonesië, India, Korea, Maleisië, Nieuw-Zeeland, de Filippijnen, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Singapore en nog veel meer. Met de diverse culturele en educatieve achtergronden zijn onze lessen gevuld met dynamische interacties en uitwisselingen van interessante ideeën en waarden.

Professioneel academisch team

Onze opvoeders zijn meer dan leraren. Ze zijn creatieve beoefenaars en experts in hun eigen beroep, brengen studenten in nauw contact met de industrie en helpen studenten bij het verkennen van verschillende vacatures. Collectief, vertalen hun diverse achtergronden en rijkdom aan culturele en industriële kennis zich in een extra leervoordeel voor studenten.

Met kleine klasgroottes krijgt elke student persoonlijke aandacht en mentoring. Docenten zijn goed op de hoogte van de sterke punten en voortgang van elke student en helpen hen hun unieke potentieel te bereiken.

Campus en E-resource

We willen de beste leeromgeving bieden voor onze studenten die hen helpen bij hun leerritten. Gelegen in het hart van de stad, op slechts 5 minuten lopen van het MTR-station, bevinden onze studenten zich in de nabijheid van de levendige winkelscene van de stad. Onze campus bestaat uit twee niveaus, met zes klaslokalen, zes gespecialiseerde kamers en een bibliotheek.

Onze gespecialiseerde ruimtes (modekamer, naaizaal, visuele ruimte, fotografiekamer, 3D-kamer, illustratieruimte) voorzien onze studenten van de nieuwste apparatuur en technologische toepassingen. Met een draadloos netwerk kunnen studenten overal en altijd gratis toegang krijgen tot online bronnen op de hele campus.

E-Resource

Om studenten van Raffles te helpen bij het leren en ontvangen van verwante materialen, bieden we e-bronnen en e-bibliotheeksystemen. Met hun eigen login hebben de ontwerpers van Raffles toegang tot verschillende e-bronnen, inclusief onderzoeksmaterialen en referentiegids van Harvard, enz.

  • Gale-databases voor studenten van de HK-loterij: http://infotrac.galegroup.com/itweb/hkric
  • Website Raffles College (RCDC) Bibliotheek: http://www.rafflescollegelibrary.com/
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Bachelors »

Contact

Adres 1/F & 21/F, Centre Point, 181-185 Gloucester Road, Wanchai, Hong Kong. Tel: +852 2520 6838 Email: enquiry@raffles.edu.hk
Hongkong, Hongkong