Lees de Officiële Beschrijving

Als lid van de VTC Group, de Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) is de toonaangevende beroeps- en beroepsonderwijs provider in Hong Kong, is vastbesloten om verzorgende professionals gewaardeerd door industrieën. IVE is evolueert in combinatie met de economische ontwikkeling van Hong Kong, het bouwen van een competente en innovatieve werknemers nodig zijn in een kenniseconomie.

uitstekende faciliteiten Om de leerervaring van IVE studenten te verrijken, zijn de faciliteiten van industriestandaarden opgezet om de werkomgeving te simuleren. Onze laboratoria en centra zijn een upgrade op een regelmatige basis om op de hoogte blijven van de nieuwste trends in de sector.

levendige campussen Studenten het invoeren van een IVE-programma zal een verrijkende en studie het leven vol plezier te ontdekken. Onze 9 IVE campussen maken op een interactieve leeromgeving voor studenten om een ​​passie voor leren kweken en hun interesses en talenten te ontwikkelen door middel van verschillende sportieve en culturele activiteiten.

IVE's campussen over het grondgebied zijn volledig uitgerust met essentiële state-of-the-art faciliteiten om studenten voor te bereiden op een goed afgeronde leven op de campus. Elke campus was speciaal gebouwd met gespecialiseerde faciliteiten voor studenten van verschillende disciplines om kennis en praktische vaardigheden te verwerven in hun gekozen gebieden.

Teaching Excellence Onze hooggekwalificeerde lerarenteam beschikt over gedegen ervaring in de sector. Met onze unieke 'denken en doen' aanpak, onze leraren geven evenwichtige academische kennis en praktische know-how in de feitelijke werkplek van essentieel belang voor professioneel succes.

Met de uitvoering van de ontwikkeling van medewerkers programma's, docenten verblijf aan de pols van de ontwikkelingen in de industrie. Studenten kunnen leren van hun leraren de meest up-to-date kennis en worden uitgerust met competenties voor hun toekomstige ontwikkeling.

Sterke Industry Network IVE streeft ernaar om op lange termijn de industrie partnerschap smeden ter ondersteuning van onze koers planning en curriculum design. Industrie te ondersteunen neemt ook de vorm van interactieve leeractiviteiten, kansen voor de industrie bevestiging en arbeidsbemiddeling.

veelbelovende toekomst Onze studenten consequent ontvangen vele prijzen en beurzen, getuigenis van hun academische uitmuntendheid en uitstekende prestaties. Meer dan 300 beurzen worden geleverd door bedrijven, beroepsorganisaties en liefhebbers.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

VTC International Student Section (ISS) - Study in Amazing Hong Kong

Location address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, HK