The Hong Kong University of Science and Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

img 1The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ), gelegen in het hart van Azië, is een jonge en vooraanstaande onderzoeksuniversiteit in Hong Kong. Als nummer 32 in de wereld in de QS World University Rankings (2019), biedt HKUST een brede selectie van postdoctorale onderzoeken op het gebied van wetenschap, engineering, bedrijfskunde en management, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, milieukunde en publiek beleid leidend tot de master of Philosophy (MPhil) en de Doctor of Philosophy (PhD) graden. Alle programma's worden in het Engels gegeven.

Wereldwijde en diverse onderzoeksgemeenschap

img 2 De grootste plaats bestaat altijd uit de grootste mensen. HKUST heeft een sterk team van

Research Excellence in HKUST

img 3 Als je lid wordt van de onderzoeksgemeenschap bij HKUST , ben je een van ons om samen de wereld te innoveren. Met onze gerenommeerde professoren en state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten, is HKUST altijd bezig met belangrijke technologische en wetenschappelijke vooruitgang. Zijn uitmuntende onderzoek kan worden geïllustreerd door zijn nummer 1-resultaat bij alle lokale instellingen in de onderzoeksevaluatie van de regering van Hong Kong in 2014. Ook HKUST

Volledig gefinancierd onderzoek Postgraduate Studies

Ter ondersteuning van je studie biedt HKUST ook een postgraduaatstudentschap met een maandelijkse toelage van HK $ 17.330 (~ US $ 2.200) aan de voltijdse postdoctorale studenten. De financiering is maximaal 2 jaar voor full-time MPhil-student en 4 jaar voor full-time PhD-student. Bovendien zorgt de universiteit voor gegarandeerde universitaire huisvesting in je eerste twee jaar van de onderzoeksstudies. Nog beter, er zijn verschillende financieringsmogelijkheden en beurzen beschikbaar om uw onderzoeksstudies bij HKUST te ondersteunen, waaronder de Overseas Research Awards, Fulbright Junior Research Awards, Research Travel Grants, etc.

De universiteit nodigt nu aanvragen uit voor toelating tot 2020/21.

Locaties

Hong Kong

The Hong Kong University of Science and Technology

Address
Clear Water Bay, Kowloon
Hong Kong, Hongkong

Opleidingen

Executive opleidingen
Deze school biedt ook: