The Hong Kong University of Science and Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

img 1The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ), gelegen in het hart van Azië, is een jonge en vooraanstaande onderzoeksuniversiteit in Hong Kong. Gerangschikt als nr. 27 in de wereld in de QS World University Rankings (2020), biedt HKUST een brede selectie van postdoctorale onderzoeken in wetenschap, techniek, bedrijfskunde en management, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, milieustudies en openbaar beleid die leiden tot de master of Philosophy (MPhil) en de Doctor of Philosophy (Ph.D.) graden. Alle opleidingen worden in het Engels gegeven.

Waarom HKUST ?

img 2

Beurs en financiering

img 3HKUST biedt genereuze beurzen voor studenten om hun postdoctorale onderzoeken voort te zetten, ter dekking van het collegegeld, de huisvestingskosten en de kosten van levensonderhoud van studenten in Hong Kong.

Studenten die voltijd MPhil en Ph.D. programma's hebben een universitaire huisvesting gegarandeerd in de eerste twee jaar van hun studie. Er zijn ook andere financieringsmogelijkheden, zoals de Overseas Research Award & Greater Bay Area Research Award en meer. Bezoek hier voor meer informatie.

De universiteit nodigt nu aanvragen uit voor toelating tot 2020/21 Spring Term (beginnend in februari 2021) en 2021/22 Fall Term (beginnend in september 2021). Nu toepassen!

Locaties

Hong Kong

The Hong Kong University of Science and Technology

Address
Clear Water Bay, Kowloon
Hong Kong, Hongkong

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Master
Deze school biedt ook: