The Hong Kong University of Science and Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IntroHKUST","author_url":"","source":""}" />

The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ), gelegen aan de Clear Water Bay van Hong Kong, is een onderzoeksgerichte instelling die op de eerste plaats staat onder jonge topuniversiteiten ter wereld (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). Met een internationale uitstraling en wereldwijde reputatie wil de universiteit een toonaangevende universiteit zijn, zowel lokaal als internationaal, door excellentie in onderwijs en onderzoek.

Met de ongekende vraag naar high-end talent ter ondersteuning van de ontwikkeling van Hong Kong en de wereld, zal The Hong Kong University of Science and Technology (Guangzhou) ( HKUST (GZ)) worden opgericht in Nansha, ten zuiden van Guangzhou, om synergiseren met zijn tegenhanger van Clear Water Bay (CWB), talenten koesteren en samenwerking tussen Hong Kong, de Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area (GBA) en daarbuiten op het gebied van onderwijs, onderzoek en kennisoverdracht vergemakkelijken.

Waarom HKUST ?

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144607_WhyHKUST.JPG" alt="Why HKUST" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

De HKUST onderscheidende academische structuur

HKUST Distinctive Academic Structure" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/143609_TheHKUSTDistinctiveAcademicStructure.jpg" alt="The HKUST Distinctive Academic Structure" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

Terwijl HKUST (GZ) profiteert van de gevestigde disciplinaire basis (wetenschap, techniek, bedrijfskunde, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, en interdisciplinaire programma's) op de Clear Water Bay-campus, zal HKUST (GZ) nieuwe gebieden in de pedagogiek van het hoger onderwijs in kaart brengen door middel van een unieke en niet -conventionele Hub-structuur bestaande uit vier Academische Hubs ( Functie , Informatie , Maatschappij en Systemen ) en een breed spectrum van geavanceerde Research Thrust Areas.

HKUST biedt een scala aan postdoctorale onderzoeksprogramma's die leiden tot de graden Master of Philosophy en Doctor of Philosophy (Ph.D.). Bezoek hier voor meer informatie over het programma.

Beurs en financiering

ScholarshipHKUST","author_url":"","source":""}" />

HKUST biedt genereuze beurzen voor studenten om hun postdoctorale onderzoeken voort te zetten, ter dekking van het collegegeld, de huisvestingskosten en de kosten van levensonderhoud van studenten in Hong Kong.

Studenten die voltijd MPhil en Ph.D. programma's hebben een universitaire huisvesting gegarandeerd in de eerste twee jaar van hun studie. Er zijn ook andere financieringsmogelijkheden, zoals de Overseas Research Award & Greater Bay Area Research Award en meer. Bezoek hier voor meer informatie.

HKUST (Guangzhou) Pilot Scheme-toelating

img 4HKUST","author_url":"","source":""}" />

In samenwerking met het voorbereidende werk voor de oprichting van HKUST (GZ), heeft de HKUST een pilotproject in Guangzhou uitgerold op de Clear Water Bay (CWB) -campus om sinds 2019/20 te beginnen met het inschrijven van postdoctorale onderzoekstudenten (RPg). De HKUST (GZ) Pilot Scheme 2021/22 staat nu open voor aanvragen. De beoogde instroom is 150 studenten, om toegelaten te worden tot een voltijd Ph.D. of MPhil-programma's. Studenten die onder de regeling worden toegelaten, krijgen een postdoctoraal studentschap en gegarandeerde universitaire accommodatie. De universiteit zal ook een hernieuwbare RedBird Ph.D. beurs van HK $ 40,000 per jaar tot uitstekende Ph.D. kandidaten, als erkenning voor hun uitstekende academische prestaties en onderzoekscapaciteit. Bezoek hier voor meer informatie.

De universiteit nodigt nu aanvragen uit voor toelating tot 2021/22 Fall Term (beginnend in september 2021). Meld je nu aan !

Locaties

Hong Kong

The Hong Kong University of Science and Technology

Address
Clear Water Bay, Kowloon
Hong Kong, Hongkong

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Master
Deze school biedt ook: