Lees de Officiële Beschrijving

Het Hong Kong Design Institute ( HKDI ) is een toonaangevende ontwerpinstelling onder de VTC Group. Het biedt hoogwaardig onderwijs om kennis en professionaliteit te cultiveren en produceert opkomende talenten die de creatieve industrie in Hong Kong ondersteunen.


Een dynamische leeromgeving

HKDI bekroonde campus van HKDI is gewijd aan het bieden van de meest dynamische leeromgeving voor kwaliteitsontwerponderwijs.


Kwaliteitsprogramma's

Met jarenlange ervaring in ontwerponderwijs brengt HKDI de sterke punten van vier ontwerpafdelingen - Architectuur, Interieur en Productontwerp, Communicatieontwerp en Digitale Media, Ontwerpstichting Studies en Mode en Beeldontwerp - samen om 20 ontwerpprogramma's aan te bieden. Zeer flexibel in articulatie en gevorderd onderwijs, biedt HKDI studenten een driejarig universitair diploma Pathway van een hoger diploma tot bachelordiploma aangeboden door gerenommeerde universiteiten in het VK. Ons curriculum is ontworpen met input van marktleiders om ervoor te zorgen dat het relevant is en inspeelt op ontwikkelingen in de sector. HKDI programma's worden gegarandeerd door de Hong Kong Council voor de accreditatie van academische en beroepskwalificaties.


Creativiteit in actie

HKDI hanteert een "think-and-do" -benadering door zijn eigentijdse curriculum en actieve samenwerkingen met lokale en internationale academische en industriële partners. Studenten krijgen de kans om hands-on ervaring op te doen en deel te nemen aan wereldwijde uitwisselingsprogramma's om hun horizon te verbreden en hun creatief denken en sociale gevoeligheid te vergroten.


Een gewaardeerde keuze voor succes

Design kan je een bevredigende en bevredigende carrière bieden. We zien er naar uit om u als lid van de HKDI familie te mogen HKDI .

Programs taught in:
Engels

VTC International Student Section (ISS) - Study in Amazing Hong Kong

Location address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, HK