Hong Kong Design Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Toegewijd om kwalitatief goed onderwijs aan kennis, professionaliteit en nieuwe talenten te cultiveren voor de zich ontwikkelende creatieve industrie, Hong Kong Design Institute (HKDI) neemt een "denken en doen" benadering door hedendaagse curriculum en actieve samenwerking met de industrie. Met vele jaren ervaring in het ontwerpen van onderwijs, HKDI brengt de sterke punten van de ontwerp-afdelingen om programma's verspreid over Foundation Studies, Communication Design en Digital Media, Mode en Beeld Ontwerp en Product en Interior Design bieden.

Naar aanleiding van een filosofie van het stimuleren van creativiteit in actie, de state-of-the-art campus van HKDI is ontworpen om een ​​open en dynamische omgeving die bevorderlijk is voor creatief leren en innovatieve exploratie bieden. Het combineert een open blik met lesgeven en leren ruimtes die interactie, kruisbestuiving van ideeën en de gevoeligheid voor de gemeenschap en de rest van de wereld aan te moedigen.

Als toonaangevende leverancier van design onderwijs in de regio, is de HKDI zet zich in voor het aanbieden van uitstekende leermogelijkheden om gelijke tred te houden met de groeiende vraag van de creatieve industrie.

Een dynamische leeromgeving

De HKDI begon de 2010/11 academisch jaar in haar bekroonde nieuwe campus in Tiu Keng Leng. De campus is gewijd aan het verstrekken van de meest dynamische leeromgeving voor de kwaliteit van het ontwerponderwijs.

Creativiteit in actie

De HKDI's uitgebreide ontwerp programma's omvatten activiteiten om uw creatief denken en besluitvorming vaardigheden, culturele gevoeligheid en mondiaal perspectief te voeden. De HKDI ervaring is gebaseerd op een "think-and-do 'aanpak die u zal toestaan ​​om je passie te ontwikkelen voor het ontwerp, terwijl het meegeven van de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor succes.

Kwaliteit programma's en Student Support

Ons curriculum is ontworpen met de input van de industrie leiders om de relevantie en inspelen op ontwikkelingen in de sector te waarborgen. HKDI programma's zijn kwaliteit verzekerd door de Hong Kong Raad voor de Accreditatie van de academische en beroepskwalificaties.

Onze studenten en alumni zijn voorzien van loopbaanontwikkeling adviserende en ondersteunende diensten. Door middel van articulatie afspraken met gerenommeerde buitenlandse universiteiten, kan HKDI Hoger Diploma afgestudeerden lokaal voort te zetten Top-up Degree cursussen en het bereiken van graad kwalificaties binnen één of twee jaar.

Een Gewaardeerde Keuze naar succes

Design kan u een lonende en bevredigende carrière te bieden. We kijken ernaar uit om u als lid van de familie HKDI.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Contact
Bezoekadres
3 King Ling Road, Tseung Kwan O, N.T., H.K.
HK