Centennial College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

College missie

College geboorte

Nieuwe uitdaging nieuwe apparatuur

De wereld verandert voortdurend en is uitdagend. Om te vechten hebben we nieuwe kennis en nieuwe talenten nodig.

Het Mingde College neemt je mee naar een nieuw perspectief, een vierjarig zelfgefinancierd opleidingsprogramma, dat nieuw, uniek en divers is, en het leermodel is trots op zijn leeftijdsgenoten.

Het unieke curriculumontwerp stelt u in staat om een ​​breed scala aan kennis te leren, terwijl het college creatieve, open leermodellen stimuleert en veel geliefd is bij werkgevers.Centennial College

Cross-eeuw van hoge kwaliteit

Mingde College is een zelf gefinancierd college gevestigd in het jaar van de Universiteit van Hong Kong. In 1912 opende de Universiteit van Hong Kong de deuren van het onderwijs, accepteerde de eerste studenteninschrijving, nam de missie van de tijd op zich en cultiveerde elites voor de gemeenschap in Hong Kong.

Ter gelegenheid van de honderdjarige viering van de Universiteit van Hongkong breidde de Universiteit van Hongkong haar onderwijsdiensten opnieuw uit en richtte het Mingde College op om een ​​nieuwe mijlpaal te vormen voor de onderwijssector in Hong Kong .Het biedt een interdisciplinaire hoogwaardige zelffinancieringsprogramma om een ​​nieuw pad voor studenten te openen. .

Vraag naar de tijd draaien

In het verleden, met eigen expertise, was het gemakkelijk om de ideale baan te krijgen, maar het was in de tijd verschoven. Op dit moment wordt de selectie van talenten in grote ondernemingen gedomineerd door generalisten.

De werkgevers van vandaag willen dat hun werknemers dicht bij de wereldwijde pols blijven en uitstekende taal-, communicatie-, presentatie- en analysevaardigheden hebben. Om al het bovenstaande te bereiken, zijn onafhankelijk denken, creativiteit en nieuwe ideeën onontbeerlijk, Mingde College kan uw voordelen invullen.

Doorgaan en diep

Mingde College is van mening dat onderwijs geen eenvoudige opleiding is in het trainen van banen, we hopen dat je een rijk leven zult leiden, individualiteit zult bereiken en de toekomst zult bereiken.

Daarom biedt ons curriculumontwerp u naast specialiteiten de mogelijkheid om diverse kennis te leren en uw horizon te verbreden zodat u uw toekomst in Mingde kunt plannen.

Visie en missie

Word de eerste klas in de kunstacademie in de regio Azië-Pacific.

Het college zal werken

  • Zorg voor innovatief, breed opgezet onderwijs en expertise om studenten de beste leerervaring te bieden
  • Ontwikkel studenten om de geest van onderzoek, kennis en zelfstudie te ontwikkelen
  • Invulling geven aan de kernwaarden van het College (Wijsheid, Integriteit, Integriteit, Ethiek, Globaal en Multicultureel Bewustzijn en Sociale verantwoordelijkheid)
  • Zorg voor een diverse academische en leeromgeving om uitstekende Tongbo-opleidingen en professionele onderzoeksgeleerden aan te trekkenCentennial College

Naam oorsprong

Centennial College

Alt = "Centennial Centennial College Centennial verduidelijkt de oprichting van de school, valt samen met de honderdjarige viering van de Universiteit van Hong Kong, en de nieuwe mijlpaal in de nieuwe eeuw.

眀 DS College

Het woord "眀 徳" in de "眀 徳 院" is afkomstig van de Hong Kong University School "Ming Tak", die de geest heeft van het erven van het concept van het leiden van een school en kwaliteitsonderwijs. Het woord "眀 徳" is een oud woord, het komt van de confucianistische klassieke "universiteit" en heeft het ideaal om excellentie in moraliteit en wijsheid na te streven. In de Chinese naam is het woord "眀" meer horizontaal geschreven, en het woord "徳" is minder en horizontaal geschreven, wat vaak voorkomt in de kalligrafie van de Han-dynastie, de universiteit van Hong Kong is sindsdien in gebruik.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Chinese

Bekijk BA's » Bekijk Bachelors »