University Of Debrecen

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom en bedankt voor je interesse in de University Of Debrecen . Deze pagina zal je kennis laten maken met enkele van de niet-medische academische programma's die door onze universiteit worden aangeboden en waarvan de rijke tradities, diversiteit en uitmuntendheid studenten van over de hele wereld blijven verbazen. Als bewoners van een van de meest voortreffelijke universiteitscampussen in Centraal-Europa, zijn onze studenten verwikkeld in een intellectueel uitdagende omgeving met verschillende educatieve evenementen en een cultureel levendige lokale gemeenschap. De University Of Debrecen is de op één na grootste universiteit in Hongarije, ligt in Centraal-Europa en is volwaardig lid van zowel de Europese Unie als de Schengen-overeenkomst. De geschiedenis van de University Of Debrecen dateert uit 1538 toen het hervormde college van Debrecen werd opgericht. De internationale programma's werden gelanceerd in 1987 en ze worden allemaal in het Engels afgeleverd. Op dit moment zijn er ongeveer 27.000 studenten en het aantal internationale studenten is ongeveer 5.600, en zij vertegenwoordigen landen uit alle grote regio's van de wereld, waaronder Europa, het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Noord-Amerika. Het onderwijzend personeel van meer dan 1.600 biedt kwaliteitsonderwijs in 14 faculteiten en 24 doctoraatsscholen, die de grootste keuze aan majors in het land aanbieden. De University Of Debrecen is er trots op meer dan 70 graden programma's in het Engels aan te bieden: wij bieden International Foundation Year en Semester, verschillende soorten Engelse taalcursussen, undergraduate, graduate en Ph.D. programma's in medische en gezondheidswetenschappen, IT, techniek, wetenschap, kunst, zaken, muziek en landbouw.

118286_12debrecen1435759552_300x.jpg

Waarom kiezen voor de University Of Debrecen ?

De University Of Debrecen ligt in het hart van Europa. De University Of Debrecen is een van de belangrijkste onderwijsinstellingen in Centraal-Europa.

We hebben 500 jaar geschiedenis: we verwelkomen studenten sinds 1538. We bieden internationaal concurrerende graden die alom worden erkend, zelfs buiten de landen van de Europese Economische Ruimte (EER).

Onze programma's zijn in overeenstemming met het Europees kwalificatiekader van het Bolognaproces.

We staan hoog aangeschreven door de meest prestigieuze ranglijsten van hoger onderwijs.

30 in QS EECA ranking 2019 201-250 in THE Emerging Economies University Rankings 2018

201-250 in QS WUR door Subject "Agriculture

251-300 in QS WUR door Subject "Medicine" U-Multirank: Group 1 - zeer goed met betrekking tot bacheloropleidingen in vreemde talen

118287_main.jpg

Universitaire feiten:

 • 28.000 studenten
 • 5.500 internationale studenten uit meer dan 115 landen
 • 70 programma's in het Engels
 • 14 faculteiten op 7 campussen
 • 100 collegezalen
 • 530 oefen- en seminarruimten
 • 500 onderzoekslaboratoria
 • 7 bibliotheken

Wij bieden:

 • Een breed scala van wetenschapsgebieden: medische en gezondheidswetenschappen, landbouw, handel, techniek, humaniora, informatica, rechten, muziek, natuurwetenschappen.
 • Verfijnde en studentgerichte lessen
 • Onderzoeksprojecten: studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan lopende onderzoeksprojecten. 118340_diplomaoszto3.jpg

Locaties

Debrecen

Address
University of Debrecen
Egyetem ter 1.
H-4032 Debrecen Hungary

H-4032 Debrecen, Hongarije

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden