Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Szeged (SZTE) met een geschiedenis die teruggaat tot 1581, is gelegen in de zonnigste stad van Hongarije en trekt duizenden jonge mensen aan vanwege de levendige, stedelijke levensstijl en kleurrijke festivals.

Met het oog op internationale rankings verschijnt SZTE meestal rond de uitstekende positie op de 550e plaats wereldwijd, en in 2017 werd het gerangschikt als de beste Hongaarse universiteit (QS).

Uitmuntende professoren hebben aan de universiteit gewerkt, waaronder de Nobelprijswinnaar Albert Szent-Györgyi (1937) , die als eerste Vitamine C isoleerde en uit Szeged-paprikapoeder haalde.

De universiteit van Szeged is een van de grootste universiteiten in Hongarije, en de inspanningen van de bijna 21.000 studenten en bijna 7.000 medewerkers van de 12 universitaire faculteiten helpen de instelling het regionale kenniscentrum in Hongarije en Midden-Europa te maken.

Het aantal internationale studenten neemt voortdurend toe en bereikt 14% van de studenten. Een mentorsysteem helpt hen om zich te vestigen in Szeged en hun weg te vinden in de universiteit.

De 12: 1 student-faculteit ratio is een sleutel tot succes bij het verkrijgen van waardevolle kennis en academische kwalificaties en het is een zeer belangrijke taak om onze studenten te helpen op de meest effectieve manier gebruik te maken van hun kennis.

De zich gestaag uitbreidende, vruchtbare nationale en internationale samenwerking van de universiteit met instituten en bedrijven toont aan dat onze afgestudeerden, dankzij onze competitieve gradenprogramma's in combinatie met de ontwikkeling van vaardigheden, evenals uitgebreide praktische ervaring, de arbeidsmarkt goed voorbereid ingaan. Hun carrière is een goed voorbeeld voor de toekomstige generaties studenten in Szeged.

Full-time Degree programma's voor internationale studenten op graduate en undergraduate niveau op het gebied van:

 • Landbouw
 • Bedrijfseconomie
 • Geesteswetenschappen
 • Gezondheidswetenschappen
 • Recht en politieke wetenschappen
 • Math & Informatics
 • muziek
 • Natuurwetenschappen
 • Sociale Wetenschappen

Voorbereidende cursussen zoals

 • Foundation Year for Health Sciences
 • Intensief Engels voorbereidingsprogramma
 • Intensief Hongaars voorbereidingsprogramma en

Summer University-programma's zoals
Hongaarse studies zomercursus
zijn ook voorzien.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University of Szeged

Het doel van het programma is om computerwetenschappers te trainen die IT-systemen kunnen ontwikkelen, creëren, toepassen, implementeren en bedienen op een gevorderd nive ... [+]

Over het programma

Het doel van het programma is om computerwetenschappers te trainen die IT-systemen kunnen ontwikkelen, creëren, toepassen, implementeren en bedienen op een gevorderd niveau, hetzij individueel, hetzij als een teamlid. Bovendien biedt ons programma de coöperatieve en modelleringsvaardigheden die vereist zijn om IT-gerelateerde problemen op te lossen en te onderzoeken en zorgt het voor de solide theoretische achtergrond die nodig is om Ph.D. studies.

De theoretische basisvelden zijn Foundations of Computing, Graph-theorie en Analysis. Deze velden zijn fundamenteel voor verdere, meer praktijkgerichte studies, waaronder softwaretechnologie (geavanceerde programmering, ontwikkeling van programma-systemen, softwareontwikkeling, webtechnologieën, parallelle programmering), beeldverwerking en kunstmatige intelligentie (machineleren, datamining). Onderzoeksgebieden bestrijken Foundations of Computing, Algorithms, Artificial Intelligence, Image processing, Optimization, and Software engineering. Onze afgestudeerden volgen een loopbaan in de informatietechnologie.... [-]

Hongarije Szeged
Vraag informatie aan
Engels
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Szeged

Het doel van het programma Internationale Economie ... [+]

Over het programma

Het doel van het programma Internationale Economie

Niveau van het programma: MScDuur van het programma: 4 semestersIngeschreven door: EUCredits: 120Wie zou moeten solliciteren?

Het programma is bedoeld voor studenten die in het Engels een Master of Science in Internationale Economie en Bedrijfskunde willen volgen en die ten minste 60 ECTS-credits hebben behaald tijdens hun bachelorstudies op relevante gebieden, zoals Methodologie, Economie, Bedrijfskunde. of sociale wetenschappen.

Applicatie-eisen: BA Degree *, een aangetoonde vaardigheid in het Engels (B2-niveau of gelijkwaardig certificaat IELT S 6.0, TOE FL 95) en een individueel interview online.Collegegeld: 2500 EUR per semesterStart van het programma: februariAndere kosten: inschrijfgeld van EUR 200... [-]
Hongarije Szeged
Vraag informatie aan
Engels
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to the University of Szeged - First Impression

Address
13 Dugonics tér
6720 Szeged, Hongarije
Website