Szent István University, Faculty of Food Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met zijn meer dan 1,7 miljoen inwoners, Boedapest is de hoofdstad en de grootste stad van Hongarije. De stad is gelegen langs de twee oevers van de Donau, aan de linkerkant Pest en aan de rechterkant Buda kan worden gevonden.

De campussen van de Corvinus Universiteit van Boedapest bevindt zich het Buda en Pest ook. Het hoofdgebouw van de universiteit is te vinden op de geografisch vlakke Pest-zijde, terwijl de gebouwen van de faculteit of Food Science liggen de Boeda-kant in een prachtige botanische tuin op de Gellért Heuvel.

De universiteit gebouwen kunnen gemakkelijk worden bereikt met het openbaar vervoer vanuit alle delen van Boedapest. Hier in Boedapest, in deze kleurrijke metropool kunt u unieke bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis van Buda, het Huis van het Parlement, de Matthiaskerk en het Heldenplein te vinden. Onder verwijzing naar ongeëvenaarde panorama van de stad, de UNESCO uitgeroepen Boedapest, de hoofdstad van Hongarije, "de Parel van de Donau", een World Heritage site.

Internationale relaties

De Faculteit der Food Science heeft overeenkomsten met meer dan 20 Europese universiteiten en hogescholen, instellingen die de mogelijkheid voor studenten op BSc, MSc en PhD-niveau studeren in het buitenland aan te bieden en voor docenten om deel te nemen aan uitwisselingen mobiliteit. De faculteit coördineert een CEEPUS netwerk van landen uit Centraal-Europa en neemt het deel aan het Erasmusprogramma.

Wij zijn ook lid van de ISEKI-Food Program georganiseerd door de Europese onderwijsinstellingen van voedsel wetenschap en technologie. Elk jaar 20-25 buitenlandse studenten kiezen voor een deel in onderwijs- of onderzoeksprogramma's van onze faculteit te nemen voor een periode van één maand en een hele semester. Binnen ERASMUS, wordt de faculteit ook betrokken bij het Europees Curriculum Development Programma (CDA Projects) en Intensieve Programma's (IP) in voedselveiligheid, voedselkwaliteit management, voeding en consument wetenschap.

Locaties

Boedapest

Corvinus University of Budapest, Faculty of Food Science

Address
Villányi út 35-43
1118 Boedapest, Hongarije
Telefoonnr.
+361-482-6293

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden