Lees de Officiële Beschrijving

Met zijn meer dan 1,7 miljoen inwoners, Boedapest is de hoofdstad en de grootste stad van Hongarije. De stad is gelegen langs de twee oevers van de Donau, aan de linkerkant Pest en aan de rechterkant Buda kan worden gevonden.

De campussen van de Corvinus Universiteit van Boedapest bevindt zich het Buda en Pest ook. Het hoofdgebouw van de universiteit is te vinden op de geografisch vlakke Pest-zijde, terwijl de gebouwen van de faculteit of Food Science liggen de Boeda-kant in een prachtige botanische tuin op de Gellért Heuvel.

De universiteit gebouwen kunnen gemakkelijk worden bereikt met het openbaar vervoer vanuit alle delen van Boedapest. Hier in Boedapest, in deze kleurrijke metropool kunt u unieke bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis van Buda, het Huis van het Parlement, de Matthiaskerk en het Heldenplein te vinden. Onder verwijzing naar ongeëvenaarde panorama van de stad, de UNESCO uitgeroepen Boedapest, de hoofdstad van Hongarije, "de Parel van de Donau", een World Heritage site.

Internationale relaties

De Faculteit der Food Science heeft overeenkomsten met meer dan 20 Europese universiteiten en hogescholen, instellingen die de mogelijkheid voor studenten op BSc, MSc en PhD-niveau studeren in het buitenland aan te bieden en voor docenten om deel te nemen aan uitwisselingen mobiliteit. De faculteit coördineert een CEEPUS netwerk van landen uit Centraal-Europa en neemt het deel aan het Erasmusprogramma.

Wij zijn ook lid van de ISEKI-Food Program georganiseerd door de Europese onderwijsinstellingen van voedsel wetenschap en technologie. Elk jaar 20-25 buitenlandse studenten kiezen voor een deel in onderwijs- of onderzoeksprogramma's van onze faculteit te nemen voor een periode van één maand en een hele semester. Binnen ERASMUS, wordt de faculteit ook betrokken bij het Europees Curriculum Development Programma (CDA Projects) en Intensieve Programma's (IP) in voedselveiligheid, voedselkwaliteit management, voeding en consument wetenschap.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Szent István University, Faculty of Food Science

Doel van de masteropleiding's, professionele competenties te verwerven: Het doel van de masteropleiding is om voedsel ingenieurs die weten te trainen en toe te passen ... [+]

Majors in de mate: - Voedingsbiotechnologie - Process Engineering in de Gids Voeding - Bewaring en logistiek in de Food Trade - Technologie en Product Development in de Gids Voeding - Vintage Master Lengte van het programma: - aantal termen: 4 termen - aantal studiepunten die nodig zijn voor het verkrijgen van graad: 120 graden programma's geaccepteerd als voorwaarden voor toelating tot de masteropleiding's: Degree programma's die kunnen worden aanvaard met volledige krediet: - agrarisch gebied: BSc in Food Engineering; - Technisch gebied: BSc Bio-ingenieur, BSc in Chemical Engineering.

Doel van het programma

Doel van de masteropleiding's, professionele competenties te verwerven: Het doel van de masteropleiding is om voedsel ingenieurs die weten op te leiden en de meest recente wetenschappelijke kennis van de bijzondere gebied toe te passen, en zijn ook bekend met de verschillende gebieden van de natuurlijke en technische wetenschappen. De afgestudeerden zullen in staat zijn om de verworven vakkennis toe te passen op een creatieve manier in de verschillende takken van de voedingsindustrie. Het hebben van de verworven in de masteropleiding naar de kennis, zullen zij in staat zijn om hun studie deel te nemen aan verdere belangrijke opleidingen, of blijven in een doctoraat (PhD).... [-]

Hongarije Boedapest
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands