Szent István University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Szent István University (SZIU), Één van Hongarije's meest vooraanstaande instellingen van hoger onderwijs, bestaat uit zeven verschillende faculteiten voor studie en onderzoek hosting ongeveer 14.000 studenten. De universiteit campussen, verspreid over het land, zijn de thuisbasis van een aantal mooie gebouwen in Hongarije, het aanbieden van studenten en medewerkers een comfortabele, ontspannen omgeving voor het bereiken van kennis. Met delen van haar geschiedenis die teruggaat meer dan twee eeuwen, SZIU combineert rijke tradities van Hongarije met cutting-edge technologie op de behoeften van de studenten in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag.

Binnen de zeven faculteiten opleidingen worden aangeboden in een breed scala van onderwerpen, variërend van natuurwetenschappen, techniek en diergeneeskunde voor het bedrijfsleven, economie, sociale wetenschappen, gezondheidswetenschappen en pedagogie. Programma's zijn beschikbaar op elk niveau van de beroepsopleiding tot PhD en daarbuiten.

SZIU begrijpt het belang van internationalisering en bevordert een verscheidenheid aan internationale activiteiten. Met partners op bijna elk continent, kan SZIU studenten en medewerkers werken op een wereldwijde schaal te winnen en delen van de essentiële kennis voor succes in een geglobaliseerde wereld. We zien dit als een hoeksteen voor een meer zekere toekomst en zijn er trots op een vitaal onderdeel van het zijn.

Mijlpalen in de geschiedenis van SZIU:

1787 Faculteit Diergeneeskunde opgericht 1880 Ybl Miklós Technical College opgericht 1917 Teacher Training College, Jászberény opgericht 1920 Universiteit van Landbouw werd opgericht in Boedapest 1950 University of Agriculture verplaatst naar Gödöllő 2000 Szent István University opgericht

Szent István University, Één van Hongarije's grootste instellingen voor hoger onderwijs, werd in 2000 opgericht door de fusie van de Universiteit van Diergeneeskunde in Boedapest, Ybl Miklós Technical College, het Teachers 'Training College van Jászberény en de Universiteit van Landbouw in Gödöllő. Later, in 2009, Tessedik Sámuel College gefuseerd met SZIE ook.

De universiteit hoofdkantoor is gevestigd in Gödöllő, maar in totaal 7 verschillende faculteiten voor studie en onderzoek in Boedapest, Jászberény, Békéscsaba, Szarvas en Gyula gastheer meer dan 14.000 studenten. Een deel van de scholen in de Szent István University hebben meer dan een eeuw van de geschiedenis.

Aanvraagprocedure

Dank u voor uw interesse in Szent István University. Voordat u begint in uw aanvraagformulier in te vullen, neem dan even de tijd om dit document grondig te herzien. Om succesvol toe te passen voor studies op Szent István University kandidaten moeten voltooien alle van de volgende stappen:

voltooi alle onderdelen van het aanvraagformulier voeg een motivatiebrief waarin je redenen om te kiezen de cursus hechten verwijzing vormen, aanbevelingsbrieven van de scheidsrechters (een is goed, twee is beter!)

omsluiten toepassing academische documenten:

BSc kandidaten moeten een officieel afschrift van hun middelbare school eindexamen omsluiten. MSc kandidaten moeten een officieel afschrift van hun BSc diploma's en cijferlijsten omsluiten. omsluiten bewijs van hun Kennis van Engels, zoals TOEFL, IELTS, etc. (als Engels niet hun eerste taal) bevestig een kort curriculum vitae.

Belangrijke opmerking: Alle documenten moeten in het Engels. Vertalingen uit andere talen moet worden gecertificeerd.

Locaties

Gödöllő

Address
Gödöllő, Páter Károly utca 1.
H-2100 Gödöllő, Hongarije

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden