Budapest Metropolitan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

REDENEN OM TE STUDEREN IN BOEDAPEST

  • Bachelor- en mastergraden die worden verleend door Hongaarse instellingen voor hoger onderwijs worden erkend in alle EU-landen
  • betaalbare woonkosten - goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Een scène voor een levendig cultureel leven
  • veilige omgeving
  • vrij verkeer binnen de Europese Unie
  • Europees erfgoed gecombineerd met een kosmopolitische levensstijl
  • "De beste culturele en entertainmentlocaties ter wereld voor de jonge menigte" - Lonely Planet

DE RECTOR VERWELKOMT U

Beste studenten, Ik verwelkom u namens de gemeenschap van de Budapest Metropolitan University ( METU ). Ik hoop echt dat je je weg naar succes zult vinden

op onze universiteit. METU is opgericht in 2001 (toen BKF genoemd) en sindsdien zijn we de grootste particuliere universiteit in Hongarije geworden. Dit betekent dat je voldoende mogelijkheden hebt om te verbreden

jouw horizon:

Je kunt praktische kennis opdoen die je in staat stelt om te reageren op de veranderingen op de arbeidsmarkt.

Onze professoren en docenten zijn ook professionals die de inhoud van de lezingen voortdurend bijwerken. Zo leer je altijd de meest actuele feiten, praktijken en trends kennen.

Deze kennis is van het allergrootste belang op de arbeidsmarkt, daarom zorgen wij ervoor dat u uw vaardigheden kunt oefenen in real-life projectwerken. Daarnaast zijn we van mening dat het ontwikkelen van creativiteit en het bouwen van je eigen merk je in de toekomst echt succesvol zal maken.

Business- en Communicatiestudenten kunnen deelnemen aan onze unieke MyBrand-training, die helemaal draait om het opbouwen van je persoonlijke merk en het vinden van het juiste pad voor jou.

We hebben meer dan 1000 internationale studenten uit 90 landen van over de hele wereld.

We zijn trots op onze 2500 professionele zakenpartners die verschillende trainingsmaterialen en stage of full-time plaatsing bieden voor onze studenten.

We hebben meer dan 190 internationale partneruniversiteiten waar u 1 of 2 semesters met studiebeurs kunt doorbrengen. Dit is nog een geweldige manier om je studiereis te verrijken.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die METU kiest de beste kansen heeft om succesvolle professionals in hun vakgebied te worden. Ik ben trots op onze studenten en alumni die bewijzen dat we op de goede weg zijn.

Word lid van het METU team DIT JAAR!

Prof. Dr. Balint Bachmann DLA

Rector van METU

WAAROM METROPOLITAN?

WE CREËREN NIEUWE MANIEREN VAN DENKEN EN VERWEZENLIJKING, WAARDOOR DE VS OPMERKT ALS PACEMAKER EN EEN INSPIRERENDE PLAATS NAAR STUDIE.

Professionele kennis tegen realistische prijzen!

Unieke carrièremogelijkheden: Meer dan 400 stagemogelijkheden bij bekende bedrijven en de mogelijkheid om al lid te worden van de professionele gemeenschap op de universiteit. Tijdens workshops en studiegroepen bij METU heb je de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen, je vaardigheden te verbeteren en te genieten van teamwork. De staf van gereputeerde experts: naast gerenommeerde academici worden ook professionele topprofessionals aangeworven voor ons lezingensteam. Buitenlandse bekendheid door uitgebreide internationale uitwisselingsprogramma's in Oostenrijk, België, Canada, de Tsjechische Republiek, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, de Verenigde Staten en een toenemend aantal andere landen. Levendig studentenleven! Reizen in Hongarije en in het buitenland, culturele avonden, hobbyclubs, academische clubs en andere fantastische programma's. Moderne gebouwen, aangename sfeer, moderne technologieën met meer dan 400 computerstations, een talenlaboratorium, een geluidsstudio, radio- en televisiestudio, smartboards, een multimediabibliotheek en WiFi-toegang op het hele terrein van de campus . Groengordel in het hart van de stad: het park van het hoofdgebouw op de campus in de straat Nagy Lajos Király en de centrale campussen in de Rózsa-straat en de Rottenbilerstraat creëren een vredige omgeving voor zowel studie- als recreatiedoeleinden. On-site schoolboekhandel en gratis naslagbibliotheek! Makkelijke toegang! Alle voorzieningen liggen binnen handbereik van de belangrijkste knooppunten van het openbaar vervoer.

Locaties

Boedapest

Address
Budapest Metropolitan University,
Budapest
Nagy Lajos király útja 1-9.

H-1148 Boedapest, Hongarije

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden