Lees de Officiële Beschrijving

De rijke geschiedenis van Szent István University dateert uit de 18e eeuw. Met zo'n lange geschiedenis en de erfenis van excellentie, het staat als een centrale pijler van het hoger onderwijs in Hongarije en in de hele regio. Het is vernoemd naar de Hongaarse Koning Stephen I (de Heilige). SZIU, zijnde een van Hongarije's meest vooraanstaande instellingen van hoger onderwijs, begrijpt het belang van internationalisering en bevordert een verscheidenheid aan internationale activiteiten. De universiteit biedt een unieke ervaring van academische inhoud met het doel om de internationale normen te bereiken in het onderwijs verschaffen en concurrerende graden op de Europese en wereldmarkt. Graden worden aangeboden in meerdere disciplines, maar onderscheidt zich door haar programma's in de economie en de sociale wetenschappen, de voedingsmiddelenindustrie, tuinbouw en landschapsarchitectuur - de laatste die door de Faculteit Landschapsarchitectuur.

De Faculteit Landschapsarchitectuur werd opgericht in 1992, met de missie van het verstrekken van graduate en postgraduate (PhD) studies in de landschapsarchitectuur. De leerlingen oefenen op een van de drie specialiteiten: tuin en open ontwerp, de bescherming van landschap en de regeneratie en landschap / regionale planning. De faculteit is de enige plek voor landschapsarchitectuur opleiding in Hongarije. De training heeft altijd de trends van de Europese ontwikkeling van het beroep. Als gevolg daarvan heeft de curricula meerdere malen gemoderniseerd met de invoering van een nieuwe opleidingsstructuur en nieuwe cursussen. Momenteel worden de programma's die in twee disciplines: Landschapsarchitectuur wordt onderwezen op undergraduate (BSc), postdoctorale (zowel MSc en MA) en PhD-niveau, terwijl er ook een MSc cursus in Urban Planning. De MA en PhD-opleidingen in de landschapsarchitectuur zijn ook beschikbaar in het Engels als volledige opleidingen. Voorbij een academische achtergrond, de meeste medewerkers van de faculteit hebben ook professionele ervaring in planning en ontwerp projecten en deelnemen aan nationale of internationale onderzoeksprojecten, waardoor up-to-date, praktijkgericht onderwijs inhoud.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Szent István University, Faculty of Landscape Architecture and Urbanism

De Faculteit Landschapsarchitectuur biedt een 4-semester Master of Arts in Landscape Architecture (MLA) programma, dat full-time en part-time kunnen worden gevolgd. ... [+]

De Faculteit Landschapsarchitectuur biedt een 4-semester Master of Arts in Landscape Architecture (MLA) programma, dat full-time en part-time (thematische semesters worden afzonderlijk aangeboden) kan worden gevolgd. De MLA-programma biedt een unieke gelegenheid voor master of bachelor afgestudeerden om te investeren in hun toekomst. Het zal professionals in staat te stellen een innovatieve landschapsarchitect, een toonaangevende landschap ontwerper die analyseert en ontwikkelt allerlei open ruimte en landschap plannen, gebaseerd op een grondige kennis van het landschap planning en ontwerp theorie en praktijk.

4-semester opleiding of enkele semesters als part-time - Koppelen van theorie naar praktijk - Linking landschap ontwerp tot planning - Engels onderwezen programma - Academische award: Master of Arts geaccrediteerd door IFLA Europa en Hongaarse Raad voor Accreditatie Een stap in je carrière ... [-]
Hongarije Boedapest
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Master of Arts in Landscape Architecture (MLA)

Corvinus University of Budapest