Lees de Officiële Beschrijving

Dit is het verschil!

De EIT Digital Master School is een exclusief gezamenlijk initiatief van de toonaangevende technische universiteiten en business schools in Europa met extra mentorschap en partnerschappen tussen uitstekende Europese onderzoeksorganisaties en toonaangevende zakelijke partners.

Als student in deze masteropleiding ben je klaar om de uitdagingen van je toekomstige carrière en de wereldwijde uitdagingen van de samenleving aan te gaan.

U zult geavanceerde technische kennis opdoen en de vaardigheid bereiken die nodig is om uw innovaties naar de markt te brengen. Het onderwijs is sterk gericht op het verwerven van overdraagbare vaardigheden, vooral op het gebied van innovatie en ondernemerschap

17099_banner600x200.jpg

Pedagogische vernieuwing

Het EIT Digital Master Education combineert een sterke theoretische basis met creatieve en analytische ingenieursproblemen waarbij de studenten hun theoretische kennis toepassen. Studenten en docenten werken als leden van een wetenschappelijke gemeenschap.

Als student van EIT Digital word je tijdens je studieperiode ondergedompeld in de onderzoeksomgeving van je universiteit. Dit geeft je een uitstekend startpunt als je gericht bent op doctorale studies. De integratie van innovatievaardigheden in het onderwijs en de betrokkenheid van industriële partners bij het onderwijs, bereidt je ook voor op belangrijke industriële rollen en verantwoordelijkheden.

De masteropleiding verbetert de professionele opties voor de studenten. De curriculasporen worden opgesteld om meerdere loopbaantrajecten te garanderen en om bewustzijn te creëren voor jobtypes en functies in de relevante industrie, onderzoeksdomein of onderwijs.

De organisatie

De EIT Digital Master School is onderdeel van EIT Digital .

EIT Digital is een toonaangevende Europese organisatie voor digitale innovatie en ondernemerschapsonderwijs die de digitale transformatie van Europa aanstuurt.

EIT Digital biedt baanbrekende digitale innovaties op de markt en kweekt ondernemerstalent voor economische groei en verbeterde kwaliteit van leven in Europa. Dit gebeurt door het mobiliseren van een pan-Europees ecosysteem van meer dan 156 Europese topbedrijven, kmo's, startups, universiteiten en onderzoeksinstituten.

Als een kennis- en innovatiegemeenschap van het Europees Instituut voor innovatie en technologie richt EIT Digital zich op ondernemerschap en loopt het voorop bij de integratie van onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven door studenten, onderzoekers, ingenieurs, bedrijfsontwikkelaars en ondernemers bij elkaar te brengen. Dit gebeurt in ons pan-Europese netwerk van co-locatiecentra in Berlijn, Eindhoven, Helsinki, Londen, Parijs, Stockholm, Trento, evenals in Boedapest en Madrid. We hebben ook een hub in Silicon Valley.

EIT Digital investeert op strategische gebieden om de marktintroductie van op onderzoek gebaseerde digitale technologieën te versnellen, waarbij de nadruk ligt op de strategische, maatschappelijke uitdagingen van Europa: digitale industrie, digitale steden, digitaal welzijn en digitale infrastructuur.

EIT Digital fokt T-vormig, ondernemend digitaal talent gericht op innovatie door middel van een gemengde onderwijsstrategie met een Master School, Doctoral School en Professional School.

16975_ms-graduation.jpg

Waarom EIT Digital Master School ?

  • Snel je carrière volgen: neem contact op met de industrie
  • Double degree masteropleiding met major in ICT en minor in E
  • Internationale ervaring studeert twee jaar in 2 verschillende Europese steden

Een sterk partnernetwerk

De masteropleiding biedt je de basis voor je toekomstige bloeiende carrière door de contacten in ons netwerk van experts in onderzoek en industrie. Je ontmoet topspecialisten in jouw vakgebied en je zult in staat zijn om met hen te netwerken en ideeën uit te wisselen.

stages

Binnen het programma is er een verplichte stageperiode. Van de studenten wordt verwacht dat ze op zoek gaan naar interessante en zich ontwikkelende functies, EIT Digital zal ondersteuning bieden via haar zakelijke partners uit de industrie. Een academische supervisor wordt door EIT Digital aan de studenten toegewezen voor studenten die hun stage willen combineren met hun masterproef. Met de stages kun je actief deelnemen aan projecten en projectbijeenkomsten en ervoor zorgen dat je de kans krijgt om een bedrijfsnetwerk en kennis op te bouwen.

Mentorschapsprogramma

Je krijgt een persoonlijke mentor toegewezen in een managementfunctie bij een EIT Digital zakenpartner en krijgt regelmatig interviews met de mentor en de mogelijkheden om het dagelijkse werk van de mentor te volgen. Je krijgt het leven van een ondernemer te zien en leert je kennis toe te passen.

Sterk technisch ondernemerschapsonderwijs

De combinatie van technisch technisch onderwijs en innovatie en ondernemerschap geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om een uitstekende carrière op te bouwen. Je zult vanaf het begin succesvol zijn. 17108_184.jpg

Waarde Gemeenschap

Maak deel uit van onze community, we moedigen u aan om seriële ondernemers, onze zakelijke partners, toponderzoekers en andere studenten en docenten uit heel Europa en de wereld te ontmoeten op onze opleidingen en evenementen. Reis naar andere fascinerende locaties om meer te weten te komen over je vakgebied en bouw een netwerk op dat je carrière begint, onze waardengemeenschap is een gemeenschap voor het leven die verder gaat dan je opleiding via onze Alumni Foundation.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

EIT Digital Master School

Voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in verband met zelfrijdende auto's, robotica of kunstmatige intelligentie biedt EIT Digital Masters School een tweejar ... [+]

Waarom Autonome Systemen studeren aan EIT Digital Master School ?

Ben je geïnteresseerd in een internationale carrière in verband met zelfrijdende auto's , robotica of kunstmatige intelligentie ? Het Master-programma Autonomous Systems (AUS) is voor jou!

MSc Autonomous Systems is een combinatie van informatica en elektronische engineering. In de informatica zijn relevante vaardigheden het Internet of Things (IoT), machine learning, kunstmatige intelligentie en robotvisie. In de elektronische engineering zijn relevante velden automatisering, besturing, ingebedde systemen en communicatie.

Het curriculum combineert de technische major in autonome systemen (technische major 75%) met een minor in innovatie... [-]

Hongarije Boedapest Finland Espoo Frankrijk Parijs Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen Italië Trente Nederlanden Eindhoven Spanje Madrid Zweden Stockholm  + 14 Meer
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
EIT Digital Master School

Cloud- en netwerkinfrastructuren bieden een uitgebreid overzicht van netwerk- en cloudcomputing. Studenten leren beheersen van netwerkbeheer, bediening en ontwerp aan de ... [+]

Waarom Cloud- en netwerkinfrastructuren (CNI) studeren aan EIT Digital Master School ?

Cloud- en netwerkinfrastructuren bieden een uitgebreid overzicht van netwerk- en cloudcomputing . Studenten leren beheersen van netwerkbeheer, bediening en ontwerp aan de ene kant en cloud-service en implementatiemodellen , implementatiestrategieën en applicatieontwerp aan de andere kant. Het programma richt zich ook op toekomstige richtingen van cloud computing , bijvoorbeeld op het gebied van edge- en fog computing , respectievelijk blockchains en distributed ledger-applicaties .

Het curriculum combineert de technische major in cloud- en netwerkinfrastructuren (technische major 75%) met een minor in innovatie... [-]

Hongarije Boedapest Finland Espoo Frankrijk Parijs Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen Italië Trente Nederlanden Eindhoven Spanje Madrid Zweden Stockholm  + 14 Meer
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
EIT Digital Master School

Bij EIT Digital we cybersecurity als een van de hoekstenen van het creëren van een veilige en inclusieve digitale samenleving. De alomtegenwoordigheid van digitale techno ... [+]

Waarom Cyber Security (CSE) studeren aan de EIT Digital Master School ?

Cyber Security (CSE) richt zich op de studie van het ontwerp, de ontwikkeling en evaluatie van veilige computersystemen , die ook in staat zijn om privacy te waarborgen voor toekomstige ICT-systemen . Het doel is studenten inzicht te geven in de concepten en technologieën voor het bereiken van vertrouwelijkheid, integriteit, authenticiteit en privacybescherming voor informatie die via netwerken wordt verwerkt.

Studenten leren de nieuwe hot topics van het vakgebied, waaronder blockchain-technologieën, cryptocurrencies, praktische (ethische) hacking en quantumcryptografie .

... [-]
Hongarije Boedapest Finland Espoo Frankrijk Parijs Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen Italië Trente Nederlanden Eindhoven Spanje Madrid Zweden Stockholm  + 14 Meer
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
EIT Digital Master School

Data is rijk. Social media, productiesystemen, medische apparaten, logistieke diensten en talloze anderen genereren dagelijks petabytes aan gegevens. Met een schat aan ge ... [+]

Waarom Data Science (DSC) studeren aan de EIT Digital Master School ?

Je krijgt diepgaande technische vaardigheden in schaalbare technieken voor gegevensverzameling en data-analysemethoden . U leert hoe u een reeks tools en technologieën kunt gebruiken en ontwikkelen voor het vastleggen van gegevens, verwerken, opslaan, overdragen, analyseren, visualiseren en gerelateerde concepten (zoals gegevenstoegang, datumprijzen en gegevensprivacy).

Het curriculum combineert de technische major in Data Science (DSC) (technische major 75%) met een minor in innovatie

Hoe is het programma gestructureerd?

Studenten studeren in twee verschillende Europese landen .Na afronding krijgen afgestudeerden twee MSc-graden van de twee universiteiten waar ze aan zullen studeren en een certificaat uitgereikt door het Europees Instituut voor Innovatie en Technologie (EIT).Het eerste jaar is vergelijkbaar op alle toegangspunten. Alle studenten nemen deel aan een driedaagse zakelijke uitdaging in digitale innovatie .2-weekse zomerschool tussen het eerste en het tweede jaarHet tweede jaar biedt specialisatie en een afstudeerproject. Het afstudeerproject omvat een stage bij een bedrijf of onderzoeksinstituut en resulteert in een masterscriptie met een sterke innovatie- en ondernemerschapsdimensie.... [-]
Hongarije Boedapest Finland Espoo Frankrijk Parijs Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen Italië Trente Nederlanden Eindhoven Spanje Madrid Zweden Stockholm  + 14 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
EIT Digital Master School

Geïntegreerde systemen zijn overal! Meer dan 98% van de verwerkers in de wereld bevindt zich in embedded systemen. Geïntegreerde systemen zijn gericht op het inschakelen ... [+]

Waarom Embedded Systems studeren aan de EIT Digital Master School ?

Embedded Systems (ES) biedt u een holistische en multidisciplinaire kijk op en vaardigheden op ingebedde systemen , hun onderliggende technologieën, hun ontwikkeling en hun integratie.

Afgestudeerden worden specialisten en vernieuwers van wereldklasse op het gebied van embedded systemen, die in staat zijn slimme embedded oplossingen te ontwikkelen voor nieuwe uitdagingen in domeinen van Cyber-Physical Systems (CPS) en het Internet-of-Things (IoT) . Ze zijn ook in staat om leidende managementrollen aan te nemen in embedded systemen en meer algemene ICT-bedrijven.

Het curriculum combineert de technische major in Embedded Systems (technische major 75%) met een minor in innovatie... [-]

Hongarije Boedapest Finland Espoo Frankrijk Parijs Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen Italië Trente Nederlanden Eindhoven Spanje Madrid Zweden Stockholm  + 14 Meer
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
EIT Digital Master School

Slimme apparaten (mobiele telefoons, PDA's, tabletcomputers), slimme producten (auto, navigatie) en slimme omgevingen (ambient intelligence) maken nieuwe services mogelij ... [+]

Waarom Human-Computer Interactie en Design studeren aan de EIT Digital Master School ?

Slimme apparaten (mobiele telefoons, PDA's, tabletcomputers), slimme producten (auto, navigatie) en slimme omgevingen (ambient intelligence) maken nieuwe services mogelijk die innovatieve interfaces vereisen. Human-Computer Interaction and Design (HCID) richt zich op het bestuderen, ontwerpen, ontwikkelen en evalueren van nieuwe gebruikersinterfaces, interactieve systemen en diensten.

HCID is een interdisciplinair programma waarbij onze gebruikersgerichte ontwerpbenadering de gebruikers centraal stelt in het ontwerpproces. Door menselijke aspecten (zowel op cognitief, esthetisch en sensorisch-motorisch niveau) te combineren met technologische en zakelijke aspecten, creëren we nieuwe producten en diensten met grote bruikbaarheid en gebruikerservaring, en een solide vraag van de klant, wat zich vaak vertaalt in commercieel succes. Studenten leren ontwerpen en definiëren hoe mensen omgaan met en leven met de moderne, steeds veranderende technische wereld.... [-]

Hongarije Boedapest Finland Espoo Frankrijk Parijs Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen Italië Trente Nederlanden Eindhoven Spanje Madrid Zweden Stockholm  + 14 Meer
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
EIT Digital Master School

Visual Computing and Communication is een perfecte Masters-opleiding voor diegenen die gefascineerd zijn door de algoritmen en diensten die visuele informatie verwerken i ... [+]

Waarom Visual Computing and Communication studeren aan EIT Digital ?

Visual Computing and Communication (VCC) richt zich op de verwerving, verwerking, analyse, overdracht en weergave van visuele informatie, inclusief aspecten van leren en besluitvorming. Het is een interdisciplinair programma op het snijvlak van computerwetenschap en informatietechnologie, waar studenten actief kunnen zijn op het gebied van beeldverwerking en communicatie, beeldanalyse, computervisie, computergraphics, augmented reality, visualisatie, visuele analyse, evenals web- gebaseerde en netwerktoepassingen.

Het curriculum combineert de technische major in Visual Computing en Communication (Technical major 75%) met een minor Innovation... [-]

Hongarije Boedapest Finland Espoo Frankrijk Parijs Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen Italië Trente Nederlanden Eindhoven Spanje Madrid Zweden Stockholm  + 14 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
EIT Digital Budapest Co-Location Centre
Address
EIT Digital Budapest 10/a Bogdánfy Street, H-1117
Boedapest, Hongarije
Website
Address
Espoo, Finland
Address
Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Address
Berlijn, Berlin, Duitsland
Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
Trente, Trentino-Zuid-Tirol, Italië
Address
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederlanden
Address
Madrid, Madrid, Spanje
Address
Stockholm, Stockholms län, Zweden