EIT Digital Master School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Dit is het verschil!

De EIT Digital Master School is een exclusief gezamenlijk initiatief van de toonaangevende technische universiteiten en business schools in Europa met extra mentorschap en partnerschappen tussen uitstekende Europese onderzoeksorganisaties en toonaangevende zakelijke partners.

Als student in deze masteropleiding ben je klaar om de uitdagingen van je toekomstige carrière en de wereldwijde uitdagingen van de samenleving aan te gaan.

U zult geavanceerde technische kennis opdoen en de vaardigheid bereiken die nodig is om uw innovaties naar de markt te brengen. Het onderwijs is sterk gericht op het verwerven van overdraagbare vaardigheden, vooral op het gebied van innovatie en ondernemerschap

17099_banner600x200.jpg

Pedagogische vernieuwing

Het EIT Digital Master Education combineert een sterke theoretische basis met creatieve en analytische ingenieursproblemen waarbij de studenten hun theoretische kennis toepassen. Studenten en docenten werken als leden van een wetenschappelijke gemeenschap.

Als student van EIT Digital word je tijdens je studieperiode ondergedompeld in de onderzoeksomgeving van je universiteit. Dit geeft je een uitstekend startpunt als je gericht bent op doctorale studies. De integratie van innovatievaardigheden in het onderwijs en de betrokkenheid van industriële partners bij het onderwijs, bereidt je ook voor op belangrijke industriële rollen en verantwoordelijkheden.

De masteropleiding verbetert de professionele opties voor de studenten. De curriculasporen worden opgesteld om meerdere loopbaantrajecten te garanderen en om bewustzijn te creëren voor jobtypes en functies in de relevante industrie, onderzoeksdomein of onderwijs.

De organisatie

De EIT Digital Master School is onderdeel van EIT Digital .

EIT Digital is een toonaangevende Europese organisatie voor digitale innovatie en ondernemerschapsonderwijs die de digitale transformatie van Europa aanstuurt.

EIT Digital biedt baanbrekende digitale innovaties op de markt en kweekt ondernemerstalent voor economische groei en verbeterde kwaliteit van leven in Europa. Dit gebeurt door het mobiliseren van een pan-Europees ecosysteem van meer dan 156 Europese topbedrijven, kmo's, startups, universiteiten en onderzoeksinstituten.

Als een kennis- en innovatiegemeenschap van het Europees Instituut voor innovatie en technologie richt EIT Digital zich op ondernemerschap en loopt het voorop bij de integratie van onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven door studenten, onderzoekers, ingenieurs, bedrijfsontwikkelaars en ondernemers bij elkaar te brengen. Dit gebeurt in ons pan-Europese netwerk van co-locatiecentra in Berlijn, Eindhoven, Helsinki, Londen, Parijs, Stockholm, Trento, evenals in Boedapest en Madrid. We hebben ook een hub in Silicon Valley.

EIT Digital investeert op strategische gebieden om de marktintroductie van op onderzoek gebaseerde digitale technologieën te versnellen, waarbij de nadruk ligt op de strategische, maatschappelijke uitdagingen van Europa: digitale industrie, digitale steden, digitaal welzijn en digitale infrastructuur.

EIT Digital fokt T-vormig, ondernemend digitaal talent gericht op innovatie door middel van een gemengde onderwijsstrategie met een Master School, Doctoral School en Professional School.

16975_ms-graduation.jpg

Waarom EIT Digital Master School ?

  • Snel je carrière volgen: neem contact op met de industrie
  • Double degree masteropleiding met major in ICT en minor in E
  • Internationale ervaring studeert twee jaar in 2 verschillende Europese steden

Een sterk partnernetwerk

De masteropleiding biedt je de basis voor je toekomstige bloeiende carrière door de contacten in ons netwerk van experts in onderzoek en industrie. Je ontmoet topspecialisten in jouw vakgebied en je zult in staat zijn om met hen te netwerken en ideeën uit te wisselen.

stages

Binnen het programma is er een verplichte stageperiode. Van de studenten wordt verwacht dat ze op zoek gaan naar interessante en zich ontwikkelende functies, EIT Digital zal ondersteuning bieden via haar zakelijke partners uit de industrie. Een academische supervisor wordt door EIT Digital aan de studenten toegewezen voor studenten die hun stage willen combineren met hun masterproef. Met de stages kun je actief deelnemen aan projecten en projectbijeenkomsten en ervoor zorgen dat je de kans krijgt om een bedrijfsnetwerk en kennis op te bouwen.

Mentorschapsprogramma

Je krijgt een persoonlijke mentor toegewezen in een managementfunctie bij een EIT Digital zakenpartner en krijgt regelmatig interviews met de mentor en de mogelijkheden om het dagelijkse werk van de mentor te volgen. Je krijgt het leven van een ondernemer te zien en leert je kennis toe te passen.

Sterk technisch ondernemerschapsonderwijs

De combinatie van technisch technisch onderwijs en innovatie en ondernemerschap geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om een uitstekende carrière op te bouwen. Je zult vanaf het begin succesvol zijn. 17108_184.jpg

Waarde Gemeenschap

Maak deel uit van onze community, we moedigen u aan om seriële ondernemers, onze zakelijke partners, toponderzoekers en andere studenten en docenten uit heel Europa en de wereld te ontmoeten op onze opleidingen en evenementen. Reis naar andere fascinerende locaties om meer te weten te komen over je vakgebied en bouw een netwerk op dat je carrière begint, onze waardengemeenschap is een gemeenschap voor het leven die verder gaat dan je opleiding via onze Alumni Foundation.

Locaties

Boedapest

EIT Digital Budapest Co-Location Centre

Address
EIT Digital Budapest
10/a Bogdánfy Street, H-1117

Boedapest, Hongarije

Espoo

Address
Espoo, Finland

Parijs

Address
Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Berlijn

Address
Berlijn, Berlijn, Duitsland

Londen

Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Trento

Address
Trento, Trentino-Zuid-Tirol, Italië

Eindhoven

Address
Eindhoven, Noord Brabant, Nederlanden

Madrid

Address
Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Stockholm

Address
Stockholm, Stockholm County, Zweden

Turku

Address
University of Turku, Finland
20500 Turku, Finland

Turku, Finland

Tallinn

Address
Tallinn University of Technology, Estonia
Ehitajate tee 5, 12616 Tallinn, Estonia

Tallinn, Harju County, Estland

Leuk

Address
Université Côte d’Azur (UCA)
28 Avenue Valrose, 06100 Nice, France

06100 Leuk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Milaan

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy
20133 Milaan, Lombardy, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden