Central European University, School of Public Policy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Central European University is een graduate-level "kruispunt" universiteit waar docenten en studenten uit meer dan 100 landen komen om deel te nemen in interdisciplinair onderwijs, voort te zetten geavanceerde wetenschap en ingaan op enkele van de meest hinderlijke problemen van de samenleving.

Het is geaccrediteerd in zowel de Verenigde Staten en Hongarije, en biedt een Engels-talige master en doctoraatsprogramma's in de sociale wetenschappen, de geesteswetenschappen, rechten, management en de openbare orde. Gelegen in het hart van Centraal-Europa - Budapest, Hongarije - CEU heeft een duidelijke academische en intellectuele nadruk ontwikkeld, het combineren van de vergelijkende studie van de historische, culturele en sociale diversiteit van de regio met een mondiaal perspectief op goed bestuur, duurzame ontwikkeling en sociale transformatie.

Opgericht in 1991 op een moment dat revolutionaire veranderingen werden afwerpen van de starre orthodoxie opgelegd aan Centraal- en Oost-Europa, is CEU gebaseerd op de veronderstelling dat de menselijke feilbaarheid kan worden gecompenseerd door de kritische bespreking van ideeën en dat deze kritische geest kan worden volgehouden beste in samenlevingen waar burgers de vrijheid hebben concurrerende theorieën te onderzoeken en openlijk te evalueren en te wijzigen overheidsbeleid.

Met ongeveer 1.400 studenten en 370 docenten uit meer dan 130 landen, CEU is een van de meest dichtbevolkte internationale universiteiten in de wereld. Zijn zeldzame mix van nationaliteiten, etniciteiten en culturen creëert een ideale omgeving voor de behandeling van dergelijke 'open samenleving' onderwerpen als opkomende democratieën, overgangs- economieën, vrijheid van de media, nationalisme, de mensenrechten en de rechtsstaat. Het brengt ook veelzijdig perspectief om alle aspecten van het gemeenschapsleven.

CEU is bekend voor excellentie in onderwijs en onderzoek-met een doel. De kern van de missie ligt een aantal principes: het streven naar waarheid, waar het leidt, respect voor de diversiteit van culturen en volkeren, en toewijding aan de verschillen door middel van debat niet ontkenning op te lossen.

De School of Public Policy aan Central European University is, in de woorden van de oprichter, George Soros, een 'nieuw soort mondiale instelling omgaan met mondiale problemen "door middel van multi-disciplinaire studie van de openbare orde, innovatief onderwijs en onderzoek, evenals zinvolle betrokkenheid bij beleidspraktijk. Wij zijn een mondiale instelling zet zich in voor het creëren van een gemeenschap van het doel buiten de macht.

Openbare orde is vandaag in een globale, multi-level crisis. Kantelen van de schalen voor een veiliger vrede, sociale rechtvaardigheid en ecologische duurzaamheid - om maar enkele te noemen - vereist innovatieve en ondernemende inzet voor het algemeen belang.

Het bouwen van een multi-disciplinair en mondiale instelling inzetten voor de waarden van de open samenleving en het creëren van een sterke en flexibele banden tussen onderzoek en praktijk is een manier om te reageren op wat er is, over het algemeen, een falen van het beleid elites om de meest urgente problemen van onze tijd aan te pakken .

Succesvolle inzet voor het algemeen belang in de wereld van vandaag vereist ook een betere en eerlijker vertegenwoordiging van uiteenlopende perspectieven. Daartoe SPP is krachtig inclusive, het aantrekken van zowel studenten en docenten van verschillende achtergronden en het aanboren van een breed scala aan kennisbronnen. studenten SPP zijn de toekomstige maatschappelijke en politieke ondernemers, uitgerust om innovatieve bijdragen aan het oplossen van het grootste belang de openbare orde uitdagingen van de 21e eeuw te maken.

SPP biedt drie master's graden in de openbare orde en de openbare orde houden van de Doctor of Philosophy in de Politieke Wetenschappen programma. De programma's zijn op maat gemaakt voor studenten uit de hele wereld op zoek naar een carrière in de publieke, private en not-for-profit sector op lokaal, nationaal en internationaal niveau. De school beschikt over een team van uitstekende faculteit ingezeten, world-class een bezoek aan de faculteit bestaat uit toponderzoekers, en praktijkmensen op het gebied van de openbare orde, die een breed scala van academische en praktische vakken aan diverse klaslokaal SPP brengen.

De school heeft wereldwijde initiatieven gelanceerd en gehost tal van publieke evenementen die zijn gericht op het ontwikkelen van een innovatief onderzoek agenda, terwijl de verdieping van de samenwerking met de Open Society Foundations en haar netwerken. SPP bouwde ook strategische partnerschappen met beleidsmakers over de hele wereld en is de thuisbasis van twee beleidsterreinen centra: het Centrum voor Media, Data en Samenleving en de Shattuck Center op Conflict, Onderhandelen en Recovery.

Locaties

Boedapest

School of Public Policy at CEU

Address
Central European University
Nador u. 9
1051

1051 Boedapest, Hongarije
Telefoonnr.
+36 1 327 3000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden