Corvinus University of Budapest, Faculty of Horticulture Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Faculteit der Horticultural Science, die werd opgericht door een arts, Ferenc Entz in 1853, werd een van de prominente plaatsen van Europese tuinbouw onderwijs gedurende de afgelopen 150 jaar.

Het is het gevolg van het feit, dat de Hongaarse samenleving gaf altijd een hoge prioriteit aan de opleiding van agrarische specialisten. Al die tijd het doel van de school was om up-to-date basiskennis over te brengen en vormen een ecologisch bewustzijn in onze afgestudeerden, die hebben goede ervaringen in alle sectoren van de tuinbouw, gewasbescherming, bedrijfsvoering en ecologische landbouw.

De faculteit speelde een belangrijke en traditionele rol in de vorming van enkele bijzondere tuinbouwgebieden van Hongarije, wereldwijd gewaardeerd. De activiteit van onze professoren en research-werknemers in een groot deel bijgedragen aan de ontwikkeling van deze gebieden als Tokaj, gespecialiseerd voor de wijnproductie, Szeged en Kalocsa, die bekend zijn uit de paprika productie, of Oost-regio's van Hongarije, welke nummers produceren van heerlijke fruit. Onze taak was ook een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de sier-en geneeskrachtige plant sectoren. De Hongaarse tuinbouw, als geheel, ondersteund door onze kennis en onderwijs systeem, geproduceerd voedsel van hoge kwaliteit-producten staan ​​bekend als "Hungaricum" wereldwijd.

We gaan uit van een verplichting om de leerlingen voor te bereiden op hun huis en internationale carrière te beginnen door het trainen van communicatieve vaardigheden, loopbaanbegeleiding en het verstrekken van de gelegenheid om talen te studeren. Onze multinationale onderwijs en onderzoek de samenwerking te helpen dit idee, die worden uitgebreid tot de landen van de EU, maar ook naar de VS, Japan, Australië, enz.

Momenteel zijn er meer dan 2000 studenten matriculated aan de Faculteit der Horticultural Science onder B.Sc. en M.Sc. training in Hongarije en in de omgeving, waaronder Servië, Roemenië en Oekraïne. De opleiding van Ph.D. studenten, wat betekent stijgende nieuwe generatie wetenschappers, is één van de zeer belangrijke taken uit te diepen. Japan, de Amerikaanse, Europese en Midden-Oosten-instellingen en universiteiten in dienst van onze voormalige Ph.D. studenten, verder naar Hongarije.

Het centrale gebouw van de Faculteit der Horticultural Science is gelegen in één van de mooiste deel van Boedapest, op de zuidelijke helling van de Gellért Heuvel. Anders, Boedapest is het belangrijkste onderwijs en culturele centrum van Hongarije en enkele van haar bezienswaardigheden geteld om de wereld erfgoed. Voor al onze leerlingen, naast de hoge kwaliteit van het onderwijs, historische, culturele voorzieningen van deze prachtige hoofdstad zijn beschikbaar.

Alle studenten zijn welkom van zowel Hongarije als in het buitenland, die graag deel te nemen aan een hoge kwaliteit van het onderwijs op de tuinbouw wetenschappen en de wens om de burger van onze faculteit zijn, willen worden kennis te maken met de Hongaarse culturele leven en met één van de mooiste metropolen van de wereld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc in agrarische biotechnologie

Campus Voltijd 4 semesters September 2019 Hongarije Boedapest

MSc afgestudeerden in staat zijn om te werken in het landbouwkundig onderzoek, in landbouw-administratieve of leidinggevende functies, of als specialist in een verscheidenheid van agrarische productie technologieën, zoals bijvoorbeeld kwaliteitscontrole, de zaad-industrie, de ontwikkeling en het beheersen van microvermeerdering en GGO-technologie, bescherming van zal zijn cultivars, diagnostische methoden en milieuveiligheid. [+]

Specialisatie: Plantenbiotechnologie

De snelle ontwikkeling van de biologische wetenschappen en het ruime gebruik van complexe technologieën in de plant industrie noodzakelijk de opleiding van specialisten die in staat zijn om de resultaten van de basiswetenschappen te zetten in praktisch bruikbare technologieën en producten in het dagelijks land-en tuinbouw de praktijk. Zij zal bijdragen aan de inspanningen om de benodigde hoeveelheid van de kwaliteit van voedsel voor de groeiende wereldbevolking met milieuvriendelijke technologieën. Daarnaast zal MSc afgestudeerden in Agricultural Biotechnology de know-how ontwikkeling van nieuwe plantaardige producten, zoals bijvoorbeeld functional foods, farmacologisch werkzame stoffen en nieuwe industriële grondstoffen voor de markt hebben. ... [-]


Msc in de tuinbouw

Campus Voltijd 4 semesters September 2019 Hongarije Boedapest

Tuinbouw is de meest dynamische en kleurrijke sector van de landbouw. De taken van tuinbouwproducten ingenieurs zijn verbreding en bestaan ​​uit niet alleen de teelt en de eerste verwerking van planten, maar ook management, consulting, het organiseren van activiteiten, kwaliteitszorg, marketing en diensten. [+]

Tuinbouw is de meest dynamische en kleurrijke sector van de landbouw. De taken van tuinbouwproducten ingenieurs zijn verbreding en bestaan ​​uit niet alleen de teelt en de eerste verwerking van planten, maar ook management, consulting, het organiseren van activiteiten, kwaliteitszorg, marketing en diensten. Na het afstuderen, zullen de studenten in staat zijn organiseren en leiden van de productie en de afzet van tuinbouwproducten bedrijven van verschillende grootte en karakter, het uitvoeren van de taken van managers, adviseurs, ingenieurs, nemen deel aan onderzoek en onderwijs.

Om deze wensen te vervullen, de master programma biedt kennis op tuinbouw-en natuurwetenschappen, interdisciplinaire aspecten, een up-to-date basiskennis en praktische vaardigheden. Naast de speciale tuinbouw modules (sierplanten, vruchten, medicinale planten, groenten, druiven en wijn) de opleiding omvat genetische, fysiologische, ecologische, biometrische en aanverwante onderwerpen. ... [-]


Msc in faciliteiten tuinbouw

Campus Voltijd 4 semesters September 2019 Hongarije Boedapest

Het doel van de studie is om voorziening Tuinbouw Engineers te voorzien van de mogelijkheid om zelfstandig om te creëren en te behouden gezonde omgeving werken. [+]

Het doel van de studie is om te voorzien Voorziening Tuinbouw Engineers met het vermogen om zelfstandig te creëren en in stand gezonde omgeving werkt. Zij zijn zich bewust van de ecologische behoeften van de planten en hun voortplanting methoden. Ze zijn in staat om de planning en ontwikkeling van engineering, onderzoek of leidinggevende posities te vullen of blijven hun studie voor een PhD-graad.

Onderwijs wordt uitgevoerd als full time opleiding.

De voorziening Tuinbouw Engineers kunnen

De nieuwste onderzoeksresultaten en methoden en praktische processen in de tuinbouw en plantenveredeling passen - vul leidende posities in de tuinbouw en groene omgeving aanplant overweegt wetenschappelijke, technologische, milieu-en economische eisen - de complexe, interdisciplinaire kennis in verband met sierplanten betreffende toepassing teelt, verkoop, kwaliteitscontrole en duurzaamheid - toe te passen en sierteelt systemen te ontwikkelen met betrekking tot het milieu - manier wetenschappelijke problemen en oplossingen om ze te gebruiken en beheren van onderzoeks-en ontwikkelingsprogramma's en-projecten te vinden - kritisch te passen en creatief wetenschappelijke literatuur van toepassing - te identificeren speciale problemen, oplossingen uit te werken, uit te voeren innovatieve planning, ontwikkeling en onderzoek taken - bieden speciale begeleiding - te beheren projecten en aanbestedingen - organiseren en te controleren teeltprocessen, onderzoeksresultaten toe te passen. ... [-]