Budapest University of Technology and Economics, Faculty of Mechanical Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Technische Universiteit Boedapest werd opgericht in 1782 onder de naam Institutum Geometrico-Hydrotechnicum en heeft de top onderwijsinstelling van Hongarije zo hoog geweest. Het heeft ook gevestigde internationale reputatie. De stichting van de effectiviteit van de universiteit is de toegewijde educatieve activiteiten van onze professoren en het harde werk en het enthousiasme van onze studenten. Deze waarden zorgen voor de stabiliteit en continuïteit van onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en technologische ontwikkeling in de instelling. Studenten die getalenteerde en geschoolde kunnen tijdens hun universitaire jaar toetreden al diverse ontwikkelingsprojecten voelen. Als ze hun studie van de fundamentele mate blijven de Masters diploma's streven wij naar fine-tunen van hun kennis en vaardigheden, zodat gewaarborgd wordt dat ze worden excellent onderzoek en ontwikkeling ingenieurs. Degenen die willen gaan met hun wetenschappelijke studies kunnen zich aansluiten bij PhD-cursussen, die gezonde basis en richtinggevend kader zal bieden om hun professionele doelen te bereiken.

Al deze mogelijkheden zorgen ervoor dat de University of Technology is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande universiteiten van Hongarije en is bekend om zijn wetenschappelijke resultaten in het buitenland. Het is ook belangrijk dat jongeren deelname aan ons programma niet alleen uitstekende professionals, maar opgeleiden in de breedste zin zou moeten worden. Op de universiteit zijn er diverse mogelijkheden voor intellectuele activiteiten en professoren hebben de neiging om niet alleen professionele vaardigheden, maar ook hun attitudes, waarden en standpunten dat de perceptie van studenten kunnen verrijken over te brengen. De acht faculteiten van de Technische Universiteit Boedapest hebben hun individuele kenmerken, maar ze zijn alle gericht op uitstekende educatieve resultaten. De faculteiten bestrijken zo'n brede wetenschappelijke gebieden die goed genoeg om te begrijpen en te bestuderen binnen de kaders van de cursussen. De gekwalificeerde professionals hebben een sterke technologische en wetenschappelijke kennis en economische vaardigheden en zijn ook in staat om de structurele aanpak van toepassing op verschillende processen.

Afgelopen jaren hebben bewezen dat graden van en de kennis en vaardigheden die aan de Technische Universiteit Boedapest zijn een waardevolle paspoort aan het werk markt. In naast Hongaarse taal onze instelling zijn er mogelijkheden om te studeren in vreemde talen - voornamelijk in het Engels. Onze studenten kunnen deelnemen aan internationale uitwisselingsprogramma's en geef wat - langer of korter - tijd in het buitenland te BSc of MSc-diploma's, speciale vaardigheden, goede beheersing van vreemde talen te verkrijgen, en ook om nieuwe vrienden te maken. In de bijzondere sfeer van de Technische Universiteit Boedapest volgen onze studenten de specifieke waarden van de universiteit en dit is het beste dat kan gebeuren met hen! Toen ik een student gebeurde hetzelfde voor mij en het is uitgewerkt om een ​​zeer vruchtbare en zinvolle professionele carrière te beginnen.

Meer dan 110 afdelingen en instituten opereren binnen de structuur van de acht faculteiten. Ongeveer 1100 docenten, 400 onderzoekers en andere bezitters van graden en talrijke uitgenodigd docenten en het beoefenen van deskundige specialisten deelnemen aan het onderwijs en onderzoek aan de Technische Universiteit Boedapest. Ongeveer 800 van de universiteit 24.000 studenten uit 50 landen in het buitenland. De Technische Universiteit Boedapest geeft ongeveer 70% van de Hongaarse ingenieursopleidingen.

BME ONDER DE BESTE 800 instellingen voor hoger onderwijs van de wereld.

Locaties

Boedapest

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Address
Műegyetem rkp. 3.
1111 Boedapest, Hongarije
Telefoonnr.
+36 1 463 1111