ADEN Tegucigalpa

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ADEN is een internationaal educatief netwerk geaccrediteerd door ACBSP, waarvan de hoofdactiviteit is de School of Business, opgericht in 1992. Het is gericht op de professionele ontwikkeling van managers en business managers, zowel modaliteit als e-learning; en op dit moment heeft 26 kantoren verspreid over 17 landen in Latijns-Amerika en Europa.

Het hoofdkantoor is gevestigd in het grootstedelijk gebied van de hoofdstad van Honduras, de belangrijkste stedelijke en commerciële centrum. De Hondurese economie geldt als de achtste tiende grootste economie van Latijns-Amerika.

In ADEN Business School hebben we getracht een voorstel met een breed scala aan programma's, meesters en Postgraduate opleidingen aan de omvang en de behoeften van professionals in de toekomst van Honduras pak te ontwikkelen.

INTERNATIONALE WORKSHOPS

Miami, Panama en Bogota: Als onderdeel van de educatieve voorstel voor onze Allumni hebben we een reeks van internationale workshops in de volgende steden worden gehouden ontwikkeld.

Globalisering, concurrentie en technologie hebben de grenzen van het bedrijfsleven wazig. Tijdens de academische week, zijn management tools die harmonie en synchronisatie tussen de verschillende variabelen die betrokken zijn bij de internationale concertpodia bedrijfsleven geven verstrekt.

theorie en praktijk in de geopolitieke, commerciële, financiële processen is geïntegreerd, en humane beheer van interculturele teams. Welke van deze cursus mag worden verwacht is de visie van de richting, dat wil zeggen, de politieke beslissing over de beslissingen van het management en operationele beslissingen.

De cursus vindt plaats van een in dialoog blootstelling, met echte voorbeelden en "live" van ideeën, situaties en planteos gegenereerd door studenten in het echte leven, en verbinden met de die tijdens dezelfde cursus gevallen concepten.

Het doel is om een ​​forum voor dialoog, netwerkvorming en uitwisseling van nieuwe trends in de zakenwereld te bereiken.

De workshops worden gehouden in verschillende steden en in verschillende maanden:

Panamamaand juli

Bogotámaand september

Miamimaand oktober

Locaties

Tegucigalpa

Address
Boulevard Supaya, Metrópolis Torre 1, Piso 16.
Tegucigalpa, Afdeling Francisco Morazán, Honduras

Opleidingen

Deze school biedt ook: