Texila American University TAU

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Texila American University (TAU) bevindt zich in Guyana, de Engels-sprekende landen in Zuid-Amerika. TAU afstands- en online onderwijs programma is vastbesloten om carrière-georiënteerde educatieve programma's op het Diploma, Bachelor, Masters / Postgraduate en Doctoral niveau door middel van breed netwerk wereldwijd.

Afstand Online Leren is een van de flexibele manieren voor studenten opgeleid vanuit hun eigen stad. Studenten kunnen kiezen voor onze Afstand en Online Leren Programma en geprofiteerd door de flexibiliteit van online leren van Web Campus (Onze Online Learning Management System). In de afgelopen jaren, heeft innovatieve aanpak TAU Afstand & Online Education aan de ontwikkeling en de levering van het onderwijs is een van de beste afstand & Online onderwijsaanbieders gemaakt. TAU Afstand & Online Onderwijs heeft een onderwijssysteem dat is innovatief en effectief ontwikkeld. TAU heeft unieke online onderwijs leerproces (OTLP) ontworpen voor Afstand Online programma.

academische programma's De universiteit biedt zowel de korte termijn en lange termijn programma's die leiden tot Bachelor Master Degrees, Doctoral die zowel conventionele als innovatief zijn. De meeste van deze programma's zijn ontwikkeld na een eerste onderzoek van de vraag naar dergelijke programma's. Ze worden gelanceerd met het oog op de behoeften van de leerling te voldoen voor:

certificaat Verbetering van de vaardigheden Overname van beroepskwalificaties Voortgezette onderwijs en professionele ontwikkeling op het werk Place Zelfverrijking Diversificatie en actualiseren van kennis, en Empowerment.

Selectie proces De selectieprocedure zal open, transparant en controleerbaar. Elke kandidaat die aan de criteria voldoet krijgt een kans om te strijden om de beschikbare plaatsen. Kandidaten worden geselecteerd op basis van Entree Test / Merit / Interview en aanbevolen in dienst kandidaten uit universiteiten.

Onze accreditaties WIE: Texila American University (TAU) wordt opgenomen in de World Health Organization - De AVICENNA Directories, dat is een openbaar toegankelijke databank van scholen, hogescholen en universiteiten voor het onderwijs van de academische beroepen in de gezondheidszorg.

UNGLOBAL: Texila American University is toegevoegd aan het register van de deelnemers in de United Nations Global Compact-programma.

IMED: TAU is opgenomen in de International Medical Education Directory (IMED). Dit is een accurate en up-to-date samenstelling van de internationale medische scholen door de bevoegde overheidsinstantie erkend in de respectievelijke landen van de medische school. Erkenning door de ECFMG is direct afhankelijk van de vraag of de school wordt opgenomen in deze map.

SPEL: Global Alliance for Medical Education (GAME) is gewijd aan de vooruitgang van de innovatie in de medische opleiding in de hele wereld.

AMEE: AMEE is een Internationale Vereniging voor Medisch Onderwijs levert cursussen over onderwijs, evaluatie en onderzoeksvaardigheden voor docenten in de geneeskunde en de gezondheidszorg beroepen.

NAC: TAU is erkend door het Ministerie van Onderwijs Via inschrijving bij de Nationale Raad voor Accreditatie van Guyana.

Swapp: Klinisch onderzoeksprogramma heeft accreditatie van de Zwitserse vereniging van farmaceutische Professionals ontvangen

IADL: TAU is goedgekeurd Lid met de International Association for afstandsonderwijs, Verenigd Koninkrijk.

Opvallende kenmerken van onze online leerplatform:

Gebruiker dashboard biedt een snel overzicht met alles gekoppeld aan de gebruiker Inhoud van de les met de status van de gebruiker voltooid status en voortgang Digitale bibliotheek bevat video's, audio, PDF, Office-documenten met eenvoudige interface Forum - online discussie plaats voor docent en studenten voor individuele vakken Blogs- student kan blogs of opmerkingen plaatsen op blogs Online chat - student kunnen chatten met docenten en andere studenten, of maak ruimte voor chat Interne berichtensysteem met 2000 berichten voor individuele gebruikers, zodat studenten kunnen berichten sturen naar docenten en andere studenten Online test voor individuele units en sub-eenheden met een tijdslimiet Lijst project met deadline, tijdsduur en merken Vooruitgang volgen en verslag generatoren Aanpasbare meldingssysteem via e-mail

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Programma's
Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorie├źn hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree:

Videos

Welcome message from UBIS Dean

Texila American University- Frequently Asked Questions on Our Distance & Online Programs

Contact
Bezoekadres
Texila American University
Critchlow, Woolford Avenue

Georgetown, Demerara-Mahaica, GY