University of Strathclyde Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Strathclyde Business School (SBS) heeft een lange en trotse geschiedenis van een innovatieve business school - en onderdeel van een toonaangevende technologische universiteit - met 'nuttig leren' als kern. SBS werd uitgeroepen tot Business School of the Year in de prijzen voor het Times Higher Education 2016. De prijs werd uitgereikt als erkenning voor de innovatieve en ondernemende houding van de Business School en de algehele 'uitstekende' prestaties.

Strathclyde is een drievoudig erkende bedrijfsschool: een van de slechts 89 in de wereld en de eerste business school in Schotland die drie keer geaccrediteerd is en beschikt over accreditatie van de internationale instanties, AMBA, AACSB en EQUIS. Naast drievoudige accreditatie. Het is ook de eerste universiteitsfaculteit van Europa die een licentie krijgt voor het uitvoeren van een MBA-programma in de Verenigde Arabische Emiraten.

De vakafdelingen en gespecialiseerde eenheden van de school werken samen om een dynamisch, volledig afgerond en gevarieerd programma van gespecialiseerde en multidisciplinaire postdoctorale cursussen te bieden.

Het vlaggenschip-MBA-programma van de school is sinds 1988 beschikbaar buiten het Verenigd Koninkrijk, met duizenden MBA-cursisten die nu zijn afgestudeerd en nog veel meer studeren in hun eigen land. Het programma kent vele studieroutes, maar we benadrukken onze 'one MBA'-benadering. De executive MBA die je studeert via een van onze internationale centra is precies hetzelfde programma als je zou studeren in Glasgow, en de academici die de kernelementen van het programma in jouw land leveren, leveren ook de MBA in Glasgow.

Het programmaformaat is speciaal ontworpen voor drukke managers die carrière- en gezinsverplichtingen moeten combineren met de eisen van MBA-studies. De flexibiliteit van de part-time aanpak stelt deelnemers in staat om binnen twee jaar af te studeren. Het onderzoek kan echter indien nodig over een langere periode worden gespreid, tot een maximum van zes jaar.

De Strathclyde Executive MBA wordt op parttime basis aangeboden via onze internationale centra in:

  • Bahrein
  • Dubai i
  • Griekenland
  • Maleisië
  • Oman
  • Singapore

Locaties

Glasgow

Address
University of Strathclyde Business School
199 Cathedral Street

G4 0QU Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Milaan

Address
Politecnico di Milano
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy

Milaan, Lombardy, Italië

München

Address
TUM School of Management
Arcisstraße 21, 80333 München, Germany

München, Beieren, Duitsland

Beijing

Address
Beijing Jiaotong University School of Economics and Management
Siyuan East Building, Beijing Jiaotong University, Haidian District, Beijing 100044, China

Beijing, Beijing, China

Toulouse

Address
Toulouse Business School
1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810
31068 TOULOUSE Cedex 7, France

Toulouse, Occitanie, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

Opleidingen