City and Islington College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom opdrachtgever

Dank u voor uw interesse in Stad en Islington College.

We zijn Londense Leading College, en het enige College in Londen oordeelde uitstekend op elke maatregel Ofsted.

Wij zijn de eerste keuze Further Education College voor duizenden jongeren in Londen, die een uitstekende academische resultaten te bereiken. 1.400 van onze studenten gevorderd tot het hoger onderwijs vorig jaar.

Het is onze missie om uitzonderlijke leerervaringen te leveren voor onze studenten en hen te helpen hun ambities te realiseren. Veel van de resultaten die door onze studenten zijn ongelooflijk en buiten het gewone. Uit een breed scala van de uitgangspunten, de studenten laten zien dat met de juiste houding en aanpak, en met steun van creatieve en deskundige medewerkers, buitengewone dingen kunnen gebeuren. Gedurfde ambitie kan worden bereikt.

We ontvangen veel externe prijzen, maar we zijn het meest trots op de erkenning van onze studenten. 95% vertellen ons dat ze zich gerespecteerd en veilig hier, dat het onderwijs is goed, en ze zouden het college aanbevelen aan een vriend.

City en Islington bieden wij u

Moderne en spannende plekken om te leren Geschoolde en hooggekwalificeerde docenten met ervaring in de sector, die gepassioneerd en briljant in wat ze doen zijn Individuele ondersteuning om ervoor te zorgen je succesvol bent Verrijking mogelijkheden, werkervaring en begeleiding om u te helpen key leven en inzetbaarheid vaardigheden te verwerven

Studenten leren in een van onze vijf centra, die elk een aparte gemeenschap van studenten en medewerkers gericht op opleidingen en kwalificaties binnen een bepaald specialisme, die samen komen om één college dat is divers en spannend te vormen. Tegenover elk centrum werken wij met meer dan 200 werkgevers om u te voorzien van duidelijke zichtlijnen te werken.

Of u neemt een academische of beroepsonderwijs route naar uw verdere studie, ben ik ervan overtuigd dat we zullen een cursus die aan uw behoeften voldoet. Ik hoop van harte dat u kiest om met ons mee en deel gaan uitmaken van het volgende hoofdstuk in ons succesverhaal.

Principal Sir Frank McLoughlin KBE

Onze missie

Is wat we goed doen elke dag - UITZONDERLIJKE ONDERWIJS EN OPLEIDING voor iedere student.

Onze visie

Is hoe de toekomst eruit ziet - LONDEN'S LEIDT COLLEGE TE ZIJN.

Samen genomen, onze missie en visie verzinken en binden degenen die werkzaam zijn binnen het college - medewerkers, studenten en partners. Ze zijn niet saai uitspraken die zitten ingelijst aan de muur, grotendeels genegeerd: ze zijn katalysatoren voor actie.

Wat doet onze missie betekenen?

Om UITZONDERLIJKE onderwijs en opleiding voor elke student is onze missie. Uitzonderlijk is dat buitengewoon goed in wat we doen, maar uitzonderlijk deel van de tijd, voor sommige studenten, is onvoldoende. Consistentie is de sleutel.

Bij City en Islington College uitzonderlijke training en opleiding:

Is strikt gericht op het creëren van de beste resultaten voor studenten Maakt en moedigt alle studenten om hun zinnen gezet hoog en het realiseren van hun ambities Gaat verder dan de kwalificaties; zodat studenten de vaardigheden en kwaliteiten die ze nodig hebben voor succes op lange termijn in een mondiale economie Heeft een duidelijke lijn van het zicht op het werk Is zeer relevant, innovatief en toekomstgericht Wordt gevormd door de behoeften van studenten en werkgevers

Wordt geleverd door medewerkers die gepassioneerd, bekwaam en toegewijd zijn.

Wat doen we waarderen?

Onze waarden zijn de belangrijkste ideeën en principes die mensen binnen onze organisatie en onze partners geloven zijn belangrijk; zij bepalen de manier waarop we werken.

EXCELLENCE

Studenten en medewerkers zijn toegewijd aan het grote leren; leren dat is constant hoge kwaliteit, relevant en gericht op resultaten.

AMBITIE

Ambitie is een onderdeel van ons DNA als organisatie - we zijn altijd op zoek naar manieren om te groeien en te ontwikkelen wat we doen in het voordeel van onze studenten Al onze studenten worden ondersteund bij het ontwikkelen en realiseren van hun ambities. Onze medewerkers hebben hoge ambities voor elke leerling en voor zichzelf. Ze worden aangemoedigd vet en creatief te zijn in hun werk.

SAMENWERKING

Studenten en medewerkers werken samen om te helpen elke leerling te bereiken succes We werken nauw samen met werkgevers en andere partners; tekening in externe expertise om ons te helpen veilig te stellen betere resultaten voor studenten

KANS

Iedereen krijgt de best mogelijke kansen om te leren en succesvol Elke student en elk lid van het personeel wordt behandeld als een individu en met respect.

Onze geschiedenis

Sinds 1993 is meer dan een kwart miljoen jongeren en volwassenen hebben bestudeerd in het voortgezet onderwijs in de stad en Islington College. Ze zijn gekomen met allerlei ervaringen en ambities en vertegenwoordigde elke vorm van Londen achtergrond. Ze hebben gestudeerd op vele niveaus - van beginners in het Engels als tweede taal aan Stichting graden - en worstelde met een breed scala van onderwerpen en vaardigheden. De tijd dat ze bij het College hebben doorgebracht varieert van één tot vier jaar en sommige hebben meerdere programma's van de studie afgerond.

De kop statistiek op het gebied van de studievoortgang is dit: in 1993, ruim onder de 50% van de studenten behaalde succes in hun cursussen. In 2014 was het slagingspercentage 85%.

Krachtige verhalen van succes, plus de prestaties statistieken, inspectierapporten en onderscheidingen vangen de volle beeld van onze geschiedenis.

Locaties

Londen

Address
City and Islington College,
The Marlborough Building,
383 Holloway Road

N7 0RN Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk