University of Westminster

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze universiteit heeft een lange en trotse geschiedenis van internationale samenwerking en wereldwijde betrokkenheid van onze onderzoekspartnerschappen, collega's, studenten en alumni van over de hele wereld, relaties met internationale universiteiten en het bieden van inspirerende en praktische reismogelijkheden voor onze studenten.

De erkenning in de nieuwste Times Higher Education's World University Rankings dat we 117e ter wereld zijn voor International Outlook en 28e op de wereldranglijst voor internationale Outlook in de Times Higher Education Young University Rankings is een bewijs van onze inzet voor wereldwijde verloving.

We zijn thuis van een baanbrekende onderwijs- en onderzoekomgeving en een toonaangevende, op de praktijk gerichte instelling. Gedurende onze lange geschiedenis hebben we studenten uit alle lagen van de bevolking van over de hele wereld verwelkomd in een universitaire gemeenschap die zich inzet voor academische excellentie, culturele betrokkenheid en persoonlijke verrijking. Onze onderwijservaring breidt zich uit buiten het klaslokaal en over de grenzen heen. Studenten hebben toegang tot een van de grootste studieprogramma's in het buitenland, en verwelkomen jaarlijks meer dan 1.000 studenten uit de VS, Japan en de EU en partnerschappen met bijna 80 universiteiten in 20 landen waar onze studenten als onderdeel van hun opleiding aan kunnen studeren. We willen de volgende generatie van wereldburgers inspireren.

Ons wereldwijd toonaangevende onderzoek, geproduceerd in partnerschappen met onderwijsinstellingen en de industrie over de hele wereld, heeft een reële impact. Van cursusmodules die studenten in staat stellen om met goede doelen te werken en sociale ondernemingen te ontwikkelen, om baanbrekende nieuwe methoden voor grootschalige bosbrandbestrijding te onderzoeken, Westminster blijft het leven van mensen op internationaal niveau veranderen.

Onze toekomst als instelling is echt mondiaal, omdat we ervoor zorgen dat onze hele Westminster-gemeenschap van collega's, studenten en alumni 'wereldburgers' zijn, die zich kunnen bezighouden met en meehelpen de toekomst van de wereld vorm te geven.

Locaties

Londen

University Of Westminster

Address
University of Westminster
309 Regent Street

W1B 2HW Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 20 7911 5000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

MA