Lees de Officiële Beschrijving

Innovatie, creativiteit en branchegerelateerd onderwijs bepalen allemaal de levendige en interactieve cultuur waar je deel van uitmaakt als masterstudent aan WMG , University of Warwick. We stellen u in staat om het niveau van vaardigheden en kennis te bereiken om ervoor te zorgen dat u indruk maakt op toekomstige werkgevers.

Wij zijn een van de grootste academische afdelingen aan de Universiteit van Warwick; een universiteit die consequent gerangschikt is als een van de beste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en lid is van de elite Russell Group. Als afdeling zijn we een toonaangevende multidisciplinaire groep, die een echte impact heeft door samen te werken R

Postacademisch onderwijs

Onze masterprogramma's, die een essentiële positie innamen tussen de academische wereld en het bedrijfsleven, zijn ontworpen met dezelfde focus: onderwijs dat voldoet aan de behoeften en vereisten van de wereldwijde industrie. Wij bieden u de mogelijkheid om een ​​managementopleiding te volgen met echte zakelijke en industriële toepassingen.

Onze docenten zijn experts in hun vak; ze kunnen tijdens hun lessen beroep doen op hun industriële ervaringen en professionele achtergrond. Gastsprekers uit de industrie en de overheid leveren ook regelmatig bijdragen, waardoor u realistisch inzicht krijgt in uw leerervaring.

Bovendien zijn we een wereldwijde community, die studenten van over de hele wereld aantrekt om te studeren aan onze masterprogramma's in Warwick, waardoor uw mondiale perspectief verbetert.

Vijftien mastercursussen om uit te kiezen:

Managementcursussen

 • MSc Engineering Bedrijfsmanagement
 • MSc International Technology Management
 • MSc Supply Chain Logistics Management
 • MSc Management voor Business Excellence
 • MSc-programma en projectmanagement

Zakelijke cursussen

 • MSc e-Business Management
 • MSc Innovation and Entrepreneurship
 • MSc Internationale handel, strategie en operaties
 • MSc Service Management en ontwerp

Sectorspecifieke cursussen

 • MSc Healthcare Operational Management
 • MSc Cyber ​​Security and Management
 • MSc Cyber ​​Security Engineering
 • MSc Manufacturing Systems Engineering and Management
 • MSc Duurzame Automotive Engineering
 • MSc Smart, Connected en Autonomous Vehicles

Studenten uitzichten

"Warwick heeft me een heel nieuw perspectief op de wereld gegeven Toen ik aankwam, verraste de diversiteit van mensen bij WMG me echt, er waren studenten uit alle delen van de wereld en ik voelde dat dit een plaats was waar ik een netwerk kon bouwen met toekomstige leiders van over de hele wereld. Ik wist meteen dat ik de juiste beslissing had genomen. "

Botan Rasool, MSc-programma en projectmanagement (2016-17)

Toekomstige carrièreperspectieven

WMG heeft sterke banden met de industrie, die worden gebruikt om real-world inzichten in het onderwijs te krijgen en om een ​​dynamische leercultuur te creëren. Dit leidt ertoe dat afgestudeerden worden gezocht voor hun begrip en ervaring van het bedrijfsleven in combinatie met technologische uitmuntendheid. Veel van onze afgestudeerden zijn doorgegaan met het ontwikkelen van hun loopbaan in management- en leidinggevende functies in verschillende sectoren. Bekijk enkele voorbeelden van alumniprofielen op onze pagina. De carrièreservice van de Universiteit van Warwick is ook zeer proactief en biedt geweldige ondersteuning aan zowel huidige studenten als alumni.

Een levendige campusgemeenschap

Studeren aan een campusuniversiteit betekent ervaren een gevoel van gemeenschap en verbondenheid. Warwick heeft een bekroonde campus gelegen in het hart van Engeland, grenzend aan de stad Coventry en het graafschap Warwickshire. De sociale, sportieve en academische faciliteiten van Warwick zijn breed; met supermarkten, winkels, banken, restaurants, bars, sportfaciliteiten en het grootste kunstcentrum buiten Londen, allemaal gelegen op of op loopafstand van de campus van Warwick. Londen is slechts een uur rijden met de trein, dus u heeft het voordeel dat u deze wereldstad gemakkelijk kunt verkennen, terwijl de luchthaven van Birmingham op slechts 20 minuten rijden ligt.

Toelatingseisen

Om aan onze academische toelatingseis te voldoen, zou je het equivalent van een Britse eerste of tweede klasse graad (minimum Bachelor 2: 2 (Hons) moeten hebben behaald). Sommige van onze cursussen vereisen dat je bepaalde vakken hebt gestudeerd op niet-gegradueerd niveau, alsjeblieft kijk op onze website voor informatie over toelatingseisen voor elke cursus.

Als u een niet-native Engels spreker bent, moet u een Engels testresultaat indienen dat gelijk is aan IELTS 6.5.

Collegegeld en financiering

Voor ingang van oktober 2019 zijn de collegegelden als volgt:

VK / EU: £ 14,115

Overzees: £ 25.870

WMG Excellence Scholarships zijn beschikbaar op een concurrerende basis. Deze beurzen zullen succesvolle studenten tussen 25% en 50% korting op het lesgeld geven. Bezoek onze website met beurzen voor meer informatie, volledige geschiktheid en aanmelding.

Bezoek de webpagina WMG financiering of de University of Warwick Graduate School voor informatie over andere financieringsmogelijkheden.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

De MSc in Cyber ​​Security en Management is bedoeld voor diegenen die een carrière als cyberbeveiligingsprofessional willen ontwikkelen, of om een ​​leidende technische o ... [+]

De MSc in Cyber ​​Security and Management is bedoeld voor diegenen die een carrière als cyberbeveiligingsprofessional willen ontwikkelen, of om een ​​leidende technische of leidinggevende functie te vervullen in een organisatie die in hoge mate afhankelijk is van data- en informatiecommunicatietechnologie. Het is geschikt voor mensen met een achtergrond in computerwetenschappen of informatietechnologie-educatie of cursussen met een belangrijk onderdeel van een van beide. Werkervaring zal ook worden overwogen.

Cursusstructuur

De cursus is modulair; elke student neemt een combinatie van kern- en keuzemodules. 9 modules worden in totaal bestudeerd en beoordeeld. Modules bestaan ​​uit nominaal 40 uur dirigentonderwijs in de vorm van lezingen, seminars, groepswerk, presentaties, case studies en e-learning. Dit is bedekt met een intensieve week waarin je volledig onderdompelt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

De MSc in de internationale handel is ontworpen om een ​​grondige kennis van en inzicht in het beheer en de operationele vereisten die noodzakelijk te leveren aan de hand ... [+]

De MSc in International Trade is ontworpen om een ​​grondige kennis van en inzicht in het beheer en de operationele vereisten die noodzakelijk te leveren aan de handel met succes op de internationale markten. Het programma is sterk gericht op de toepassing van de theorie in de praktijk en hoe de vaardigheden ontwikkeld in uw studies zullen worden gebruikt om de beste voordeel in een professionele omgeving.

Cursus structuur:

De cursus is modulair - elke student neemt een combinatie van de kern en de keuzemodules. 9 modules worden bestudeerd en beoordeeld in totaal. Modules bestaan ​​van nominaal 40 uur gericht onderwijs in de vorm van lezingen, seminars, groepswerk, presentaties, case studies en e-learning. Dit wordt behandeld in een full-onderdompeling, intensieve week. Modules worden beoordeeld door het bericht Module Opdracht. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Deze cursus zal u voorzien van up-to-date kennis van de productie technieken en processen plus toepassingen van technologie en kwaliteit tools en technieken om activiteit ... [+]

De MSc in Manufacturing Systems Engineering and Management is bedoeld voor ingenieurs geïnteresseerd zijn in de productie van systemen en operations management.

Het is geschikt voor ingenieurs die werkzaam zijn in de industrie die willen om de overgang naar technisch manager te maken en is ook geschikt voor afgestudeerden met weinig of geen werkervaring.

Deze cursus geeft u met up-to-date kennis van de productie technieken en processen plus toepassingen van de technologie en de kwaliteit van instrumenten en technieken om operaties in de organisatie te verbeteren. U krijgt een goed begrip van de concepten van manufacturing systems engineering, product- en procesontwikkeling met een bewustzijn van strategisch management en operaties te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

De MSc in Supply Chain en logistiek management is bedoeld voor de verdere ontwikkeling van de mensen die willen werken in de logistiek en supply chain engineering en mana ... [+]

De MSc in Supply Chain en logistiek management is bedoeld voor de verdere ontwikkeling van de mensen die willen werken in de logistiek en supply chain engineering en management in de productie en service organisaties.

De cursus zal u met de tools en technieken om te evalueren, te beheren en de verbetering van de dienstverlening, operationele en supply chain-processen en het gedrag marktanalyse.

U vindt de kennis over hoe om te evalueren en te beheren geschikte technologieën en het gebruik enterprise resource planning-systemen om de operationele functies van een bedrijf te verbeteren krijgen. Je zal ook de ontwikkeling van een brede kennis over strategie ontwikkeling en design.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Onze MSc in e-Business Management is ontworpen voor diegenen die effectief willen opereren in de e-businessomgeving en zowel de transformatie van bestaande bedrijfsproces ... [+]

Deze graad biedt studenten de vaardigheden om hen in staat te stellen effectief te werken in de e-businessomgeving en om de transformatie van bestaande bedrijfsprocessen of het creëren van nieuwe e-businessactiviteiten te beheren of te leiden; het programma is geschikt voor afgestudeerden uit informatietechnologie, engineering of wetenschappelijke achtergronden en ook voor managementstudenten met een grote interesse in technologie en hoe het effectief kan worden gebruikt om het concurrentievermogen te bevorderen. De cursus zal de technieken bieden om de strategische ontwikkeling van op e-business gebaseerde organisaties en geschikte enabling e-business technologieën te beheren. Studenten leren hoe ze de operationele functies van een organisatie evalueren, beheren en verbeteren en passen de concepten van systeemintegratie toe op het ontwerp en de ontwikkeling van producten en diensten door middel van marktanalyse.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Onze MSc in Engineering Business Management is ontworpen voor diegenen die managers en leiders willen worden in op technologie gebaseerde bedrijven. Het is geschikt voor ... [+]

Deze graad is bedoeld voor diegenen die een loopbaan willen ontwikkelen als leiders of managers in door technologie geleide organisaties. De MSc in Engineering Business Management richt zich op belangrijke waardetoevoegende activiteiten zoals marketing; product- en procesontwikkeling; operations, logistiek en supply chain management; en exploitatie van concurrerende technologie. De vaardigheden en technieken die in deze cursus worden geïntroduceerd, geven een nieuwe impuls aan bedrijven en helpen individuen om het beste uit zichzelf, hun team en hun bedrijf te halen.

Cursusstructuur

De cursus is modulair - elke student neemt een combinatie van kern- en keuzemodules. 9 modules worden in totaal bestudeerd en beoordeeld. Modules bestaan ​​uit nominaal 40 uur dirigentonderwijs in de vorm van lezingen, seminars, groepswerk, presentaties, case studies en e-learning. Dit is bedekt met een intensieve week waarin je volledig onderdompelt. Modules worden beoordeeld door middel van een postmoduletaak.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Dit programma is ontworpen voor mensen met of zonder werkervaring, die wensen te ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van hun eigen innovatie gedreven wereldwijd georiënte ... [+]

'Ontwerpen, ontwikkelen en set-up van uw eigen innovatiegedreven wereldwijd georiënteerde business'

Gemaakt voor...

Mensen met of zonder werkervaring, die wensen te ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van hun eigen innovatie gedreven wereldwijd georiënteerde bedrijven. Deze praktijkgerichte cursus behandelt het proces van het genereren van nieuwe business ideeën, het ontwikkelen en verfijnen van hen, het ontwerpen van de infrastructuur en de lancering van het bedrijf. U zult gebruik maken van de nieuwste methoden en technologieën om deze processen te ondersteunen.

Wij zullen u met ...

De kennis om best practices aanpak van toepassing op nieuwe zakelijke voorstellen om hun kansen op succes te maximaliseren. De kans zich te ontwikkelen en de praktijk vaardigheden voor het maken van de juiste beslissingen met betrekking tot de keuzes in uw business development. Mogelijkheden om uw product en service concepten te ontwikkelen naar een lancering niveau Cursus structuur: ... [-]
Verenigd Koninkrijk Coventry
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

De MSc in Management for Business Excellence is een innovatieve MSc-opleiding bedoeld voor degenen die willen leiders en managers van business excellence in bedrijven. ... [+]

"Ontwikkelen van key management en technologische vaardigheden, zoals leiderschap, met het oog op excellentie rijden over een bedrijf" The MSc in Management voor Business Excellence is een innovatieve MSc-opleiding bedoeld voor degenen die willen leiders en managers van business excellence in bedrijven. Het is geschikt voor hoge presteerders die willen in de manier waarop zij denken over de bedrijfsvoering en de problemen die moeten worden uitgedaagd.

Wij zullen ...

Wij zullen u voorzien van een gedetailleerd inzicht in de filosofieën, strategieën, processen en technieken die verandering en het beheer van uitmuntendheid in een bedrijf mogelijk te maken. U zult key management en technologische vaardigheden, zoals leiderschap, klantgericht product- en procesontwikkeling, asset & resource management, en 6-sigma ontwikkelen. ... [-]
Verenigd Koninkrijk Coventry
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Het ontwikkelen van vaardigheden voor het ontwerpen en de volgende generatie van lage milieu-impact automotive producten te evalueren. ... [+]

Deze cursus is geschikt voor diegenen die streven naar Research Managers, Operations Managers, Chief Engineers and Technology leiders geworden in de strategisch belangrijke gebieden van het voertuig elektrificatie en duurzaamheid. U zult het management vaardigheden, technische bewustzijn hebben, en de visie om verschillende technologische opties in het kader van de milieuwetgeving en de verwachtingen van de consument voor de kwaliteit van het voertuig, betrouwbaarheid en prestaties te beoordelen.

WMG heeft een gevestigde erfenis van toonaangevende automotive onderzoek in nauwe samenwerking met de industrie. Onze experimentele faciliteiten staat academici en praktijk van het bedrijfsleven samen te werken aan de strategische uitdagingen van de batterij ontwerp en integratie, voertuig lightweighting en digitale validatie overwinnen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

MSc in International Technology Management is om een ​​interdisciplinair perspectief op de belangrijkste problemen waarmee deze organisaties, die een breed scala aan onde ... [+]

Veel van de bekendste bedrijven in de wereld (Microsoft, Nokia, Rolls Royce en Sony) baseren hun wereldwijde commerciële succes van hun vermogen om te innoveren en nieuwe technologieën toe te passen in beide producten en operationele processen.

Deze vaardigheden zijn nu steeds van cruciaal belang voor elke organisatie die succesvol opereren op het internationale toneel. Deze Masteropleiding is ontworpen om een ​​interdisciplinair perspectief op de belangrijkste problemen waarmee deze organisaties, die een breed scala aan onderwerpen te bieden en is gericht op diegenen die een leidende rol in het beheer van innovatie en technologische verandering in een internationale omgeving te nemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Onze MSc in Programma en Project Management is ontworpen voor degenen die willen verhuizen naar projectmanagement, ofwel in hun huidige technische en zakelijke gebied, of ... [+]

Onze MSc in Programma en Project Management is ontworpen voor degenen die willen verhuizen naar projectmanagement, ofwel in hun huidige technische en zakelijke gebied, of in een nieuw vakgebied.

Deelnemers aan deze cursus kan een zeer breed scala van academische en werk achtergronden hebben. Het is geschikt voor mensen met werkervaring evenals die met weinig of geen achtergrond in het bedrijfsleven.

Wij zullen u met ... De methoden, instrumenten, principes en filosofieën van succesvol projectmanagement. U leert over human resource management in projecten en programma's, alsmede risicobeheer en verandermanagement. Je zal ook de ontwikkeling van een methodische aanpak van het beheer van de financiële aspecten van projecten en programma's. Cursus structuur: ... [-]
Verenigd Koninkrijk Coventry
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Voor leiders en managers in service-georiënteerde Industries of dienst functies binnen het bedrijfsleven. ... [+]

Service is in het hart van een nieuwe business paradigma dat co-creatie van waarde neemt over een netwerk van leveranciers. Veel bedrijven zijn gedreven om zichzelf opnieuw uit te vinden om de wereldwijde uitdagingen aan te gaan als ze veranderen hun business model voor commercieel voordeel. Deze overgang vereist sterk leiderschap dat multidisciplinaire expertise combineert.

Dit MSc cursus is geschikt voor u als u wilt werken als een leider of manager van dienst functies binnen bedrijven. Je leert de systemen en technieken die worden gebruikt om de service functies en creëren van waarde te beheren in het bedrijf over de leveranciers binnen de industrie en in de industrie processen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

De MSc in Cyber ​​Security Engineering ontworpen voor diegenen die een carrière als cyber security professional te ontwikkelen. ... [+]

De MSc in Cyber ​​Security Techniek is bedoeld voor diegenen die een carrière als cyber security professional te ontwikkelen.

Waarom is Cyber ​​Security belangrijk

Cyberspace bestaat het netwerk van digitale apparaten, wordt gebruikt om op te slaan, te wijzigen en te communiceren informatie. Onze wereld wordt steeds meer bepaald door cyberspace. Mogelijkheden voor interactie zijn in opkomst op een manier, alleen bedacht door vorige generaties. Als de invloed van cyberspace in ons leven blijft groeien, neemt ook de bijbehorende veiligheidsrisico.

Als organisaties wereldwijd benutten van de mogelijkheden van cyberspace, creëren ze enorme vraag naar cyber security professionals. Cyber ​​security professionals die kunnen functioneren op verschillende lagen binnen een organisatie - serverruimte, operations room, board room - u kiest. Hun taak is betoverend eenvoudig: schakel de goede en voorkomen dat de slechte.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

... [+]

Dit wordt behandeld in een full-onderdompeling, intensieve week. Modules worden beoordeeld door het bericht Module Opdracht.

De onderwezen modules zijn goed voor 50% van de masteropleiding. Een belangrijk individueel onderzoeksproject, in de vorm van een proefschrift ingediend verklaart de overige 50%.

Het project is ter waarde van 50% van het eindcijfer en ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw persoonlijke onderzoeksvaardigheden.

[-]
Verenigd Koninkrijk Coventry
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Warwick Manufacturing Group
Address
WMG International Manufacturing Centre University of Warwick
CV4 7AL Coventry, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 2476 5 22725
Address
International Manufacturing Center University of Warwick Coventry
Coventry, Engeland, Verenigd Koninkrijk