The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Innovatie, creativiteit en branchegerelateerd onderwijs bepalen allemaal de levendige en interactieve cultuur waar je deel van uitmaakt als masterstudent aan WMG , University of Warwick. We stellen u in staat om het niveau van vaardigheden en kennis te bereiken om ervoor te zorgen dat u indruk maakt op toekomstige werkgevers.

Wij zijn een van de grootste academische afdelingen aan de Universiteit van Warwick; een universiteit die consequent gerangschikt is als een van de beste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en lid is van de elite Russell Group. Als afdeling zijn we een toonaangevende multidisciplinaire groep, die een echte impact heeft door samen te werken R

Postacademisch onderwijs

Onze masterprogramma's, die een essentiële positie innamen tussen de academische wereld en het bedrijfsleven, zijn ontworpen met dezelfde focus: onderwijs dat voldoet aan de behoeften en vereisten van de wereldwijde industrie. Wij bieden u de mogelijkheid om een ​​managementopleiding te volgen met echte zakelijke en industriële toepassingen.

Onze docenten zijn experts in hun vak; ze kunnen tijdens hun lessen beroep doen op hun industriële ervaringen en professionele achtergrond. Gastsprekers uit de industrie en de overheid leveren ook regelmatig bijdragen, waardoor u realistisch inzicht krijgt in uw leerervaring.

Bovendien zijn we een wereldwijde community, die studenten van over de hele wereld aantrekt om te studeren aan onze masterprogramma's in Warwick, waardoor uw mondiale perspectief verbetert.

Vijftien mastercursussen om uit te kiezen:

Managementcursussen

 • MSc Engineering Bedrijfsmanagement
 • MSc International Technology Management
 • MSc Supply Chain Logistics Management
 • MSc Management voor Business Excellence
 • MSc-programma en projectmanagement

Zakelijke cursussen

 • MSc e-Business Management
 • MSc Innovation and Entrepreneurship
 • MSc Internationale handel, strategie en operaties
 • MSc Service Management en ontwerp

Sectorspecifieke cursussen

 • MSc Healthcare Operational Management
 • MSc Cyber ​​Security and Management
 • MSc Cyber ​​Security Engineering
 • MSc Manufacturing Systems Engineering and Management
 • MSc Duurzame Automotive Engineering
 • MSc Smart, Connected en Autonomous Vehicles

Studenten uitzichten

"Warwick heeft me een heel nieuw perspectief op de wereld gegeven Toen ik aankwam, verraste de diversiteit van mensen bij WMG me echt, er waren studenten uit alle delen van de wereld en ik voelde dat dit een plaats was waar ik een netwerk kon bouwen met toekomstige leiders van over de hele wereld. Ik wist meteen dat ik de juiste beslissing had genomen. "

Botan Rasool, MSc-programma en projectmanagement (2016-17)

Toekomstige carrièreperspectieven

WMG heeft sterke banden met de industrie, die worden gebruikt om real-world inzichten in het onderwijs te krijgen en om een ​​dynamische leercultuur te creëren. Dit leidt ertoe dat afgestudeerden worden gezocht voor hun begrip en ervaring van het bedrijfsleven in combinatie met technologische uitmuntendheid. Veel van onze afgestudeerden zijn doorgegaan met het ontwikkelen van hun loopbaan in management- en leidinggevende functies in verschillende sectoren. Bekijk enkele voorbeelden van alumniprofielen op onze pagina. De carrièreservice van de Universiteit van Warwick is ook zeer proactief en biedt geweldige ondersteuning aan zowel huidige studenten als alumni.

Een levendige campusgemeenschap

Studeren aan een campusuniversiteit betekent ervaren een gevoel van gemeenschap en verbondenheid. Warwick heeft een bekroonde campus gelegen in het hart van Engeland, grenzend aan de stad Coventry en het graafschap Warwickshire. De sociale, sportieve en academische faciliteiten van Warwick zijn breed; met supermarkten, winkels, banken, restaurants, bars, sportfaciliteiten en het grootste kunstcentrum buiten Londen, allemaal gelegen op of op loopafstand van de campus van Warwick. Londen is slechts een uur rijden met de trein, dus u heeft het voordeel dat u deze wereldstad gemakkelijk kunt verkennen, terwijl de luchthaven van Birmingham op slechts 20 minuten rijden ligt.

Toelatingseisen

Om aan onze academische toelatingseis te voldoen, zou je het equivalent van een Britse eerste of tweede klasse graad (minimum Bachelor 2: 2 (Hons) moeten hebben behaald). Sommige van onze cursussen vereisen dat je bepaalde vakken hebt gestudeerd op niet-gegradueerd niveau, alsjeblieft kijk op onze website voor informatie over toelatingseisen voor elke cursus.

Als u een niet-native Engels spreker bent, moet u een Engels testresultaat indienen dat gelijk is aan IELTS 6.5.

Collegegeld en financiering

Voor ingang van oktober 2019 zijn de collegegelden als volgt:

VK / EU: £ 14,115

Overzees: £ 25.870

WMG Excellence Scholarships zijn beschikbaar op een concurrerende basis. Deze beurzen zullen succesvolle studenten tussen 25% en 50% korting op het lesgeld geven. Bezoek onze website met beurzen voor meer informatie, volledige geschiktheid en aanmelding.

Bezoek de webpagina WMG financiering of de University of Warwick Graduate School voor informatie over andere financieringsmogelijkheden.

Locaties

Coventry

Warwick Manufacturing Group

Address
WMG International Manufacturing Centre University of Warwick
CV4 7AL Coventry, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 2476 5 22725

Coventry

Address
International Manufacturing Center University of Warwick Coventry
Coventry, Engeland, Verenigd Koninkrijk