Warwick Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Warwick Business School is niet alleen een businessschool van wereldklasse in het hart van een universiteit van wereldklasse; het is een knooppunt van nieuwsgierigheid dat constant de status quo en het opkomen voor bedrijven als een kracht voor het goede uitdaagt.

Met een gezond evenwicht tussen theorie en praktijk, transformeren we mensen echt door ze zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Wij zijn voor de mensen enthousiast over alles om hen heen, gedreven om te leren, vragen te stellen, te debatteren en echte impact te hebben.

Onze studenten komen bij ons van over de hele wereld studeren en worden gevormd door de waarden van onze instelling: nieuwsgierigheid, rusteloosheid, openheid en uitmuntendheid. Onze unieke CORE-waarden zorgen voor een uitdagende en innovatieve leercultuur die onze studenten voorbereidt op succes in hun toekomstige carrière.

Onze faculteit produceert transformatief onderzoek dat tot doel heeft debat te leiden en impact te creëren. Dit onderzoek ondersteunt ons onderwijs en helpt bij het ontwikkelen van een nieuwsgierige en ondernemende geest die een positieve bijdrage zal leveren aan uw organisatie.

Gelegen op de campus van de University of Warwick, bieden we een verscheidenheid aan cursussen aan, die undergraduate, postdoctorale, MBA en doctoraatsstudies omvatten, terwijl we vanuit onze Londense basis, gelegen in The Shard, een scala aan MBA- en executive-programma's aanbieden .

Wij zijn de eerste Britse business school die driemaal is geaccrediteerd, van AACSB, EQUIS en AMBA, en de Athena SWAN Silver Award heeft ontvangen voor het verbeteren van gendergelijkheid.

Ga voor de meest actuele informatie over cursussen en collegegelden naar onze website: www. WBS .ac.uk

Locaties

Coventry

Warwick Business School

Address
Scarman Road
CV4 7AL Coventry, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 24 7652 4306

Londen

Address
32 London Bridge St
SE1 9SG Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties