University of Liverpool Online Programmes

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Invoering

De University of Liverpool is een onderzoeksuniversiteit van wereldklasse, opgericht in 1881 en gerangschikt in de top 200 universiteiten wereldwijd. * De universiteit is een van de grote centra voor onderzoek, kennis en innovatie en is lid van de prestigieuze Russell Group van het Verenigd Koninkrijk. door onderzoek geleide universiteiten. De baanbrekende reputatie trekt studenten en docenten uit de hele wereld aan.

Sinds 2000 heeft de universiteit postuniversitaire opleidingen - volledig online - aangeboden aan werkende professionals over de hele wereld, waardoor ze hun carrière kunnen verbeteren en impact hebben in hun gemeenschap. Gedurende deze tijd, in samenwerking met Laureate Online Education, is de universiteit uitgegroeid tot een van Europa's grootste aanbieders van 100% online postuniversitaire opleidingen voor werkende professionals.

Momenteel studeren ongeveer 8.000 studenten uit meer dan 160 landen online voor master's, doctorates of eenjarige postdoctorale certificaten aan de University of Liverpool. Nog eens 10.000 zijn al afgestudeerd en hebben zich aangesloten bij het bloeiende internationale alumni-netwerk van de universiteit van meer dan 200.000 campus- en online afgestudeerden.

* De universiteit van Liverpool behoort consequent tot de top 200 van universiteiten over de hele wereld in verschillende van de belangrijkste universitaire ranglijsten:

Wereldranglijst van Times Higher Education 2017-2018 - 177; QS World University Rankings® 2017-18 - 173; Academische ranglijst van Werelduniversiteiten (ARWU) 2017 - in de top 150.

Belangrijkste redenen om een ​​University of Liverpool Online-programma te kiezen

Drie belangrijke aspecten maken de University of Liverpool Online Programmes onderscheidend:

De reputatie van de universiteit van wereldklasse

 • gerangschikt in de top 200 universiteiten wereldwijd *
 • een lid van de prestigieuze Russell-groep van toonaangevende Britse universiteiten
 • school en programma-accreditaties bij toonaangevende professionele instellingen zoals AACSB, APHEA en BPS

Een samenwerkende leerervaring

 • een boeiende, interactieve en samenwerkende leeromgeving
 • directe feedback van docenten en collega's, ondersteuning door onze toegewijde ondersteuningsteams
 • kennis en vaardigheden die u onmiddellijk kunt gebruiken voor professionele impact

Een door onderzoek geleide, internationale aanpak

 • programma's die zijn ontworpen om uw kritische denk- en onderzoeksvaardigheden te vergroten
 • curricula van internationale programma's met online studenten en docenten uit meer dan 160 landen
 • 100% online toegankelijkheid, zodat u studeert waar u ook bent

De University of Liverpool is een onderzoeksuniversiteit van wereldklasse met een rijke geschiedenis in de academische wereld en een wereldwijde reputatie voor door onderzoek geleide innovatie. De universiteit, opgericht in 1881, is lid van de leidende Russell-groep in het Verenigd Koninkrijk en heeft sinds 2000 werkende professionals over de hele wereld verbonden aan een innovatief online klaslokaal.

Tegenwoordig biedt de universiteit een reeks volledig online master- en doctoraatsprogramma's, waarmee professionals op het werk over de flexibiliteit beschikken om vanuit de hele wereld te studeren, zonder hun carrière te onderbreken. Door contact te maken met elkaar in een internationale en interactieve leeromgeving, kunnen studenten kennis, vaardigheden en inzichten verwerven om hun carrièredoelen te helpen bereiken en hun professionele impact te vergroten.

Rond 8.000 mensen studeren momenteel online met de universiteit en nog eens 10.000 zijn al afgestudeerd. Sluit je aan bij hen om je internationale kennis en netwerk op te bouwen en een diploma te behalen waar je trots op kunt zijn!

* De universiteit van Liverpool behoort consequent tot de top 200 van universiteiten over de hele wereld in verschillende van de belangrijkste universitaire ranglijsten:

Wereldranglijst van Times Higher Education 2017-2018 - 177; QS World University Rankings® 2017-18 - 173; Academische ranglijst van Werelduniversiteiten (ARWU) 2017 - in de top 150.

Onderzoek van waar je ook bent ...

Onderzoek van waar je ook bent. Afgestudeerd aan een universiteit van wereldklasse met een wereldwijde reputatie en aanpak. Alle online-opleidingen van de universiteit zijn online beschikbaar van begin tot einde. Je hebt vanuit je huis, vanuit je kantoor toegang tot het virtuele klaslokaal terwijl je op reis bent - waar en wanneer je ook maar een internetverbinding hebt.

Online onderzoek met de universiteit geeft je de leiding over je studie. Je kunt overal en altijd studeren en zelfs pauzeren tussen programmamodules.

Het verhaal ondersteunen

De University of Liverpool is een van Europa's grootste leveranciers van 100% online postgraduaatsopleidingen voor werkende professionals, met ongeveer 8000 studenten die online studeren in meer dan 160 landen over de hele wereld.

De University of Liverpool staat gerangschikt in de top 200 universiteiten wereldwijd. *

* Zoals vermeld in het International Handbook of Universities, gepubliceerd door de International Association of Universities (2014).

* De universiteit van Liverpool behoort consequent tot de top 200 van universiteiten over de hele wereld in verschillende van de belangrijkste universitaire ranglijsten:

Wereldranglijst van Times Higher Education 2017-2018 - 177; QS World University Rankings® 2017-18 - 173; Academische ranglijst van Werelduniversiteiten (ARWU) 2017 - in de top 150.

De University of Liverpool is lid van de research-led Russell Group van het Verenigd Koninkrijk en staat consequent in de top 200 van universiteiten over de hele wereld in verschillende van de belangrijkste universitaire ranglijsten:

 • Wereldranglijst van Times Higher Education 2017-2018 - 177
 • QS World University Rankings® 2017-18 - 173
 • Academische ranglijst van Werelduniversiteiten (ARWU) 2017 - in de top 150.

De University of Liverpool staat gerangschikt in de top 150 universiteiten wereldwijd door de Academic Ranking of World Universities (ARWU) 2017.

De University of Liverpool staat in 2017-2018 op de 177e plaats in de ranglijst van The Times Higher Education World University.

De University of Liverpool wordt door de ranglijst van QS World University 2017 gerangschikt als 173ste in de wereld.

De University of Liverpool heeft meer dan 222.000 campus- en online alumni over de hele wereld.

Meer dan 10.000 mensen zijn afgestudeerd aan de online-graadprogramma's van de University of Liverpool.

De University of Liverpool Management School is een geaccrediteerd lid van AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Slechts 5% van de business schools wereldwijd heeft AACSB-accreditatie gekregen. *

* Veel landen hebben hun eigen accrediterende instanties en de mate van erkenning is verschillend van land tot land. Als u buiten het Verenigd Koninkrijk woont, controleert u de vereisten van uw woonland om de erkenning van uw programma te bevestigen.

accreditatie

Online postdoctorale graden voor werkende professionals

De online-graden van de University of Liverpool hebben dezelfde status en staan ​​gelijkwaardige graden toegekend aan afgestudeerden die op de campus studeren. Dit geldt voor alle online postgraduate opleidingen van de universiteit.

De universiteitsstatus als een Britse graadverlenende instelling dateert van 1903 toen het voor het eerst een koninklijk handvest kreeg.

Het Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) - de organisatie die toezicht houdt op en adviseert over de kwaliteit en normen in het Britse hoger onderwijs - bevestigde in zijn 'Higher Education Review: University of Liverpool, november 2015', gepubliceerd in februari 2016, dat de universiteit van Liverpool voldoet aan alle Britse verwachtingen ten aanzien van normen en kwaliteit.

Als Britse universiteitsgraden worden onze online kwalificaties internationaal algemeen erkend. U kunt dit controleren door contact op te nemen met de bevoegde overheidsinstantie in uw eigen land.

Professionele accreditatie

Management school accreditatie - AACSB

De Universiteit van Liverpool is een geaccrediteerd lid van AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Slechts 5% van de business schools wereldwijd heeft AACSB-accreditatie gekregen. *

* Veel landen hebben hun eigen accrediterende instanties, en de mate van erkenning verschilt van land tot land. Als u buiten het Verenigd Koninkrijk woont, controleert u de vereisten van uw woonland om de erkenning van uw programma te bevestigen. Volgens de 2017 Business School Data Guide zoals gepubliceerd door AACSB, hebben 786 business schools AACSB-accreditatie verdiend op een geschatte 16.536 business schools wereldwijd. (De 2017 Business School Data Guide is te vinden op www.aacsb.edu).

* Volgens de 2017 Business School Data Guide zoals gepubliceerd door AACSB, hebben 786 business schools AACSB-accreditatie verdiend bij een geschatte 16.536 business schools wereldwijd. (De 2017 Business School Data Guide is te vinden op www.aacsb.edu).

Management programma accreditatie

Naast de AACSB-accreditatie van de University of Liverpool Management School hebben twee programma's een specifieke accreditatie: *

 • De vijf kernmodules van de Liverpool Online MBA zijn geëvalueerd en gecertificeerd door het EFMD Online Course Certification System (EOCCS). Het is het eerste volledig online MBA-programma met cursussen die zijn gecertificeerd door EOCCS. Medio 2017 hadden slechts 10 instellingen wereldwijd de certificering behaald.
 • Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) Accreditatie voor de Online MSc in Operations en Supply Chain Management. CIPS-accreditatie is een erkende professionele referentie. Na het afstuderen komen studenten automatisch in aanmerking om zich aan te melden bij een netwerk van 115.000 inkoop- en leveringsprofessionals van over de hele wereld die profiteren van het CIPS-lidmaatschap. *

* Veel landen hebben hun eigen accrediterende instanties, en de mate van erkenning verschilt van land tot land. Als u buiten het Verenigd Koninkrijk woont, controleert u de vereisten van uw woonland om de erkenning van uw programma te bevestigen.

Accreditatie gezondheidsprogramma

Het online Master of Public Health-programma van de University of Liverpool is geaccrediteerd door APHEA, de accreditatie van het Agency for Public Health Education. *

* Veel landen hebben hun eigen accrediterende instanties, en de mate van erkenning verschilt van land tot land. Als u buiten het Verenigd Koninkrijk woont, controleert u de vereisten van uw woonland om de erkenning van uw programma te bevestigen.

PMI Registered Education Provider

De universiteit is beoordeeld en goedgekeurd als leverancier van projectmanagementtrainingen door het Project Management Institute (PMI).

Psychologie programma-accreditatie

Het online MSc in Psychology-programma van de University of Liverpool is geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS). *

* Veel landen hebben hun eigen accrediterende instanties, en de mate van erkenning verschilt van land tot land. Als u buiten het Verenigd Koninkrijk woont, controleert u de vereisten van uw woonland om de erkenning van uw programma te bevestigen. De MSc in Psychology is geen licentiestatusprogramma en bereidt een persoon niet voor om een ​​erkende psychologie- of counselingprofessional te worden zonder aanvullend onderwijs. Bekijk de carrièrekaart voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Online MBA » Bekijk Online MSc » Bekijk Online Masters » Bekijk Health MSc » Bekijk Health Master » Bekijk Law LLM »

Contact
Bezoekadres
Liverpool, Engeland, GB
Bezoekadres
UK Online, GB