University of Liverpool Online Programmes

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Liverpool is een onderzoek van wereldklasse universiteit werd opgericht in 1881 en in de top 1% van de universiteiten wereldwijd. De universiteit is een van de grote centra van onderzoek, kennis en innovatie, en is een lid van de Britse prestigieuze Russell Group van onderzoek onder leiding van de universiteiten. Zijn baanbrekende reputatie trekt studenten en docenten uit de hele wereld.

Sinds 2000 hebben de universiteit en Laureate Online Education samengewerkt om postdoctoraal onderwijs te leveren - volledig online - om werkende professionals over de hele wereld, waardoor ze hun carrière te verbeteren en een impact in hun gemeenschappen. Gedurende deze tijd, is de universiteit uitgegroeid tot één van Europa's grootste aanbieders van 100% online postdoctorale graden geworden.

Vandaag de dag meer dan 10.500 online studenten uit meer dan 160 landen studeren voor masters, doctoraten of een jaar postdoctorale certificaten met de Universiteit van Liverpool met meer dan 8.000 die al afgestudeerd, de toetreding tot de Universiteit van de bloeiende internationale alumni-netwerk van 195.000.

Studie waar je bent

Bestuderen waar u ook bent. Laat de Universiteit van Liverpool naar je toe komen. Alle online opleidingen van de universiteit zijn beschikbaar vanaf het begin tot het online te voltooien. U kunt de virtuele klaslokaal van uw huis, vanuit uw kantoor, tijdens het reizen - waar en wanneer u een internetverbinding.

De belangrijkste redenen om een ​​universiteit van Liverpool Online programma kiezen

De universiteit van wereldklasse reputatie

  • In de top 1% van de universiteiten wereldwijd - een van Europa's grootste universiteit aanbieders van volledig online postdoctorale opleidingen - kwaliteit verzekerd en gereguleerd door de Britse Quality Assurance Agency; accreditaties van toonaangevende professionele instellingen zoals AACSB, EFMD, APHEA en BCS

Onze internationale aanpak

  • Een wereldwijde aanwezigheid en benadering van onderzoek en leren - internationaal programma curricula met online studenten en docenten uit meer dan 160 landen - 100% online toegankelijkheid, zodat u om te studeren waar u ook bent

Een gezamenlijke leerervaring

  • Een boeiende, interactieve en collaboratieve leeromgeving - directe feedback van docenten en collega's, de steun van onze toegewijde support teams - de kennis en vaardigheden die je meteen voor de professionele effecten kunt gebruiken
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA » Bekijk MSc - OnlineStudies » Bekijk Masters » Bekijk MSc - HealthcareStudies » Bekijk Master » Bekijk LLM »

Contact
Bezoekadres
Liverpool, Engeland, GB
Bezoekadres
UK Online, GB