University of Sussex Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

University of Sussex Business School

De University of Sussex is een toonaangevende onderzoeksintensieve universiteit in de buurt van Brighton. Ze hebben zowel een internationale als lokale kijk, met personeel en studenten uit meer dan 100 landen en frequente betrokkenheid bij activiteiten en diensten van de gemeenschap.

Op The University of Sussex Business School helpen ze je verder te kijken. Ze nemen niet alleen de wereld als vanzelfsprekend zoals ze is, maar denken erover na hoe het zou kunnen zijn.

Hun werk is gebaseerd op management, economie, wetenschap, technologie en innovatiestudies, om een ​​impact te hebben op de toekomst van mensen en instellingen over de hele wereld. Ze bestuderen de zaken die ertoe doen, om de wereld en jouw toekomst te transformeren.

De Business School maakt gebruik van veel van de intellectuele tradities van Sussex, inclusief een kritisch perspectief op hedendaagse zakelijke, politieke, economische en sociale kwesties en de overtuiging dat grote maatschappelijke uitdagingen expertise vereisen in vele academische disciplines.

Business en economie in Sussex staan ​​gerangschikt in de top 60 van de wereld (Times Higher Education World University Rankings 2019).

Bestudeer in een echt internationale omgeving - u leert van en met mensen van over de hele wereld, en biedt u de vaardigheden om wereldwijd zaken te doen, ongeacht de koers die u kiest.

Sussex ligt in Falmer, aan de rand van Brighton en op korte afstand van Londen en de grote internationale luchthavens Gatwick en Heathrow.

Locaties

Brighton

University of Sussex

Address
Jubilee Building, Falmer
BN1 9RH Brighton, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 (0)1273 872668