Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De University of Surrey werd op 9 september 1966 opgericht met de toekenning van haar Royal Charter, maar haar wortels gaan terug naar een late 19e-eeuwse zorg om de armere inwoners van Londen betere toegang te bieden tot verder en hoger onderwijs.

Battersea Polytechnic Institute

De voorloper van de universiteit, het Battersea Polytechnic Institute, werd opgericht in 1891 en begon zich vanaf ongeveer 1920 te concentreren op wetenschap en technologie en gaf dag- en avondstudenten les aan de Universiteit van Londen.

De academische reputatie groeide gestaag tot het punt dat het in 1956 een van de eerste instellingen was die werd aangewezen als een 'college voor geavanceerde technologie'. Het werd omgedoopt tot Battersea College of Technology in 1957.

De verhuizing naar Guildford

Aan het begin van de jaren 1960 was het College zijn hoofdgebouw in Battersea Park Road ontgroeid en in 1962 werd besloten de instelling naar Guildford te verplaatsen.

Kort daarna, in 1963, stelde het Robbins-rapport voor dat Battersea College zou moeten groeien en een universiteit zou worden die haar eigen graden toekent.

Surrey Research Park

Een van de belangrijkste site-ontwikkelingen door de universiteit was het Surrey Research Park, dat in 1985 werd geopend door HRH The Duke of Kent.

Het park biedt momenteel onderdak aan meer dan 100 bedrijven, die 2500 medewerkers in dienst hebben die zich bezighouden met onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten - waarvan vele nauw verband houden met het werk van de eigen faculteiten van de universiteit.

Ontwikkeling van Manor Park

Gezien de ruimtebeperkingen op de hoofdcampus Stag Hill in Surrey, breidde de universiteit zich in de jaren 2000 uit naar een nieuwe campus in Manor Park.

Iets meer dan 1,5 km van Stag Hill en daarmee verbonden door een netwerk van wandelpaden en fietspaden, is Manor Park nu de thuisbasis van een groot gebied van studentenaccommodatie, evenals Surrey Sports Park en de School of Veterinary Medicine.

Verbetering van verbindingen in binnen- en buitenland

In 2006 werd Surrey International Institute-DUFE (SII-DUFE) opgericht als een gezamenlijk academisch samenwerkingsverband tussen de University of Surrey en Dongbei University of Finance and Economics in Dalian, China.

SII-DUFE biedt programma's van topkwaliteit aan in lijn met Business Management en Tourism Management, waarbij hoge academische normen en werkgelegenheidssucces worden gecombineerd in een aangename kuststad in het noordoosten van het land.

Onze langdurige relatie met de Guildford School of Acting (GSA) werd in 2009 nog hechter, toen het conservatorium - dat gespecialiseerd is in acteer- en muziektheater - een fusieovereenkomst met de universiteit ondertekende.120732_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

£ 400 miljoen aan campusinvesteringen

Sinds 2000 is ons landgoed getransformeerd via een ontwikkelings- en verbeteringsprogramma van £ 400 miljoen - inclusief £ 130 miljoen op studentenhuisvesting, £ 36 miljoen op Surrey Sports Park, £ 16 miljoen op het Library and Learning Centre en £ 4.5 miljoen op de Ivy Arts Centre.

Bovendien is er verder geïnvesteerd in de vorm van een nieuwe £ 45 miljoen School of Veterinary Medicine en £ 70 miljoen ondersteuning voor het 5G Innovation Centre, een van 's werelds eerste onderzoekscentra gewijd aan mobiele communicatie en toekomstige internettechnologieën.

125 jaar vormgeven aan de toekomst

In 2016 vierde Surrey het 125-jarig bestaan van zijn stichting. Hoewel de instelling in die tijd aanzienlijk is geëvolueerd, is ons engagement voor eersteklas academische activiteiten en real-world oplossingen constant gebleven.

Met onze groeiende expertise op gebieden zoals duurzame energie, telecommunicatie, ruimtevaart, ziektebestrijding en gezondheid, zijn we gepassioneerd in het omzetten van de nieuwe kennis die we genereren in praktische innovaties die het leven van mensen verbeteren.

Universiteit van het jaar 2016

We waren heel blij dat we de University of the Year in The Times en The Sunday Times Good University Guide 2016 zijn genoemd.

Huidige studentaantallen

In het academische jaar 2018-19 hebben we meer dan 16.000 studenten in Surrey - en 615 studeren voor de eerste fase van cursussen op onze campus in China.

  • Niet-gegradueerde studenten: 13.289
  • Postdoctorale (onderwezen) studenten: 2.526
  • Postdoctorale (onderzoeks) studenten: 1.085

Een internationaal studentenorgaan

36 procent van de studenten van Surrey komt van buiten het Verenigd Koninkrijk en helpt zowel de diversiteit van onze studenten als de internationale reputatie van de universiteit aan te tonen.

Internationale

We zijn er trots op een van de cultureel meest diverse universiteiten in het Verenigd Koninkrijk te zijn, met meer dan 140 nationaliteiten die een rol spelen in het universitaire leven.

We zijn hier om u te helpen tijdens het aanvraagproces - van het adviseren bij het kiezen van de juiste cursus om een visum aan te vragen en het voorbereiden van uw eerste paar weken bij Surrey.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Surrey

Deze unieke en innovatieve cursus is de eerste in zijn soort in het VK. Je krijgt een diepgaande, systematische onderzoekstraining in vertalen en tolken, en een aangepast ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Deze unieke en innovatieve cursus is de eerste in zijn soort in het VK. Je krijgt een diepgaande, systematische onderzoekstraining in vertalen en tolken, en een aangepaste voorbereiding op een doctoraat.

We zijn een van de beste centra voor vertaalonderzoek in het VK, met meer dan drie decennia ervaring in postdoctoraal onderwijs en onderzoekstraining. We richten ons op spannende en nieuw ontwikkelende gebieden van het vakgebied, zoals vertaal- en tolktechnologieën, onderzoek naar vertaalprocessen, vertaling als interculturele bemiddeling, corpusgebaseerde vertaling, audiovisuele vertaling en multimodaliteitsstudies.

Wat ga je studeren

Door MRes vertaal- en tolkstudies aan Surrey te studeren, word je lid van ons internationaal erkende Centre for Translation Studies. We combineren toonaangevende onderzoeksexpertise met professionele relevantie en bieden u de vaardigheden om te gedijen in de academische wereld of in de industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Onze MRes Economics is ontworpen als uw eerste stap op weg naar doctoraatsonderzoek, leidend tot onze driejarige promotie of tot een zelfstandige MRes-graad. ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Onze MRes Economics is ontworpen als uw eerste stap op weg naar doctoraatsonderzoek, leidend tot onze driejarige promotie of tot een zelfstandige MRes-graad.

Je leert van academici aan de grens van hun onderzoeksgebieden, waardoor je specialistische vaardigheden en technieken kunt ontwikkelen, op een levendige onderzoeksgerichte afdeling.

We bieden genereuze studentships voor de duur van de MRes / PhD-cursus voor mensen met een sterk onderzoekspotentieel, met betrekking tot internationale vergoedingen, een stipendium (voor toegang tot 2019, tot £ 17.469) en een onderzoekstoelage.

Onze School of Economics produceert afgestudeerden die worden gezocht door vooraanstaande economische afdelingen, centrale banken en onderzoeksinstellingen over de hele wereld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

University of Surrey

Om een internationale marketeer te zijn, moet je je publiek begrijpen. Deze cursus combineert de sterke punten van onderzoek en onderwijs van onze School voor Literatuur ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Om een internationale marketeer te zijn, moet je je publiek begrijpen. Deze cursus combineert de sterke punten van onderzoek en onderwijs van onze School voor Literatuur en Talen met de expertise van Surrey Business School en biedt een opwindende combinatie van vaardigheden en ervaring die uw carrière kunnen versnellen.

Surrey was een van de eerste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk die communicatiecursussen aanboden. Sindsdien hebben we met succes meer dan 300 afgestudeerden opgeleid, die vruchtbare carrières hebben gevolgd bij verschillende internationale organisaties, met name in reclame, internationaal management, media en publiek. relaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Economie geeft onze wereld vorm, van inflatie en werkloosheidscijfers tot de implicaties van de Brexit en de melkprijs. Onze MA in Economie geeft je de mogelijkheid om di ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Economie geeft onze wereld vorm, van inflatie en werkloosheidscijfers tot de implicaties van de Brexit en de melkprijs. Onze MA in Economie geeft je de mogelijkheid om dit boeiende onderwerp en zijn voortdurende impact op onze wereld te verkennen.

Onze intensieve conversiecursus is ontworpen om je de vaardigheden te bieden die je nodig hebt om een carrière in het spannende en lonende vakgebied van de economie na te streven, ongeacht je eerdere diploma.

Wat ga je studeren

Onze MA in Economie geeft je een grondige opleiding in theorieën en toepassingen van economie. Je bestudeert de kernprincipes van micro-economie, macro-economie en econometrie, en krijgt een kritisch bewustzijn van de huidige economische problemen en inzichten. Je ontwikkelt ook de mogelijkheid om relevante analytische technieken te combineren met inzichtelijke gegevensanalyse om economische conclusies te trekken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Onze MA TESOL is gehuisvest in de School voor Literatuur en Talen, een hoog gerangschikte academische school die zowel qua samenstelling als qua uiterlijk internationaal ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Onze MA TESOL is gehuisvest in de School voor Literatuur en Talen, een hoog gerangschikte academische school die zowel qua samenstelling als qua uiterlijk internationaal is.

Door leraar Engels te worden als tweede of vreemde taal krijg je de kans om betekenisvolle verbindingen te leggen tussen culturen en gemeenschappen en waardevolle kansen voor anderen te openen.

We hebben onze praktische, interculturele en toegepaste benadering van taalonderwijs gecombineerd met onze expertise in taalkunde om een mastercursus te creëren die u kan helpen uw volledige potentieel te realiseren.

Wat ga je studeren

Studeren voor een MA die Engelse les geeft aan sprekers van andere talen (TESOL) is de sleutel tot het ontsluiten van internationale carrièremogelijkheden in een sector die een indrukwekkende duurzame groei kent. We helpen je de belangrijkste theorieën en principes van het leren en onderwijzen van talen onder de knie te krijgen, zodat je ze met vertrouwen en verbeeldingskracht kunt toepassen in je eigen onderwijspraktijk. Met een reeks optionele modules kunt u zich specialiseren, terwijl het proefschrift u in staat stelt om diepgaand onderzoek uit te voeren naar een onderwerp dat voor u van bijzonder belang is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Dit is de enige cursus in het VK die je geavanceerde tolkvaardigheden geeft in alle tolkmodi, inclusief opeenvolgende, gelijktijdige, chuchotage, gezichtsvertaling, dialo ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Dit is de enige cursus in het VK die je geavanceerde tolkvaardigheden geeft in alle tolkmodi, inclusief opeenvolgende, gelijktijdige, chuchotage, gezichtsvertaling, dialoog en afstandsinterpretatie. Wij zijn de eerste universiteit die video-gemedieerd en telefonisch tolken geeft op basis van onderzoek naar tolken op afstand, waardoor je uitstekende en flexibele carrièremogelijkheden hebt.

De cursus heeft een sterke praktische component die is ontworpen om aan de behoeften van de tolkmarkt van vandaag te voldoen. We ondersteunen 'virtuele stages' waarmee u kunt samenwerken met taalserviceproviders en een professionele engagementportfolio kunt opbouwen die u kunt presenteren aan potentiële toekomstige werkgevers.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Ontworpen in samenwerking met Dr. Kevin Lin OBE, zal deze unieke cursus je trainen om klaar te zijn voor je eerste tolkconferentie na je afstuderen. Onze MA heeft een ste ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Ontworpen in samenwerking met Dr. Kevin Lin OBE, zal deze unieke cursus je trainen om klaar te zijn voor je eerste tolkconferentie na je afstuderen. Onze MA heeft een sterke praktische component die beantwoordt aan de behoeften van de tolkmarkt. Het geeft je geavanceerde tolkvaardigheden in alle tolkmodi, inclusief opeenvolgende / gelijktijdige tolkdiensten, chuchotage, gezichtsvertaling, dialoog en afstandsinterpretatie. Het biedt ook uitzonderlijke mogelijkheden voor gesimuleerde en voor de branche relevante tolkervaring.

We ondersteunen 'virtuele stages' waarmee u kunt samenwerken met taalserviceproviders en een professionele engagementportfolio kunt opbouwen die u aan toekomstige werkgevers kunt presenteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

De groeiende complexiteit van internationale communicatie, waarbij zowel schriftelijke, gesproken als door technologie gemedieerde communicatie nodig is, vereist professi ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

De groeiende complexiteit van internationale communicatie, waarbij zowel schriftelijke, gesproken als door technologie gemedieerde communicatie nodig is, vereist professionals met vaardigheden in zowel vertalen als tolken. Deze cursus is een van de weinige in het VK om u de vaardigheden te geven die nodig zijn om beide taken professioneel uit te voeren.

De cursus heeft een sterke praktische component om aan de behoeften van de vertaal- en tolkmarkt van vandaag te voldoen. We ondersteunen 'virtuele stages' waarmee u kunt samenwerken met taalserviceproviders en een professionele engagementportfolio kunt opbouwen voor toekomstige werkgevers. Ons lidmaatschap van de Europese Masters of Translation geeft u bij voorrang toegang tot stages bij het EU-directoraat-generaal Vertaling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Dit is een van de langstlopende MA-vertaalcursussen ter wereld. Onze internationaal erkende cursus, met meer dan 30 jaar ervaring in het vertalen van vertalers, richt zic ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Dit is een van de langstlopende MA-vertaalcursussen ter wereld.

Onze internationaal erkende cursus, met meer dan 30 jaar ervaring in het vertalen van vertalers, richt zich op professionele vertaling en bereidt u voor op een carrière in de taaldienstensector.

De cursus heeft een sterke praktische component die is ontworpen om aan de behoeften van de vertaalmarkt van vandaag te voldoen. We ondersteunen 'virtuele stages', waarmee u kunt samenwerken met taalserviceproviders en een professionele engagementportfolio kunt opbouwen die u aan toekomstige werkgevers kunt presenteren. Ons lidmaatschap van de Europese Masters of Translation geeft u bij voorrang toegang tot stages bij het EU-directoraat-generaal Vertaling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Surrey

Naarmate de samenleving evolueert en technologie ernaast, stellen we steeds hogere eisen aan het internet. Zowel traditionele als opkomende telecommunicatie-infrastructur ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Naarmate de samenleving evolueert en technologie ernaast, stellen we steeds hogere eisen aan het internet. Zowel traditionele als opkomende telecommunicatie-infrastructuren blijven op verschillende manieren vooruitstreven naar het internet. Er is een groeiende vraag naar vakkundige afgestudeerden die mobiele netwerken en toekomstige internetdiensten kunnen ontwikkelen en ondersteunen. Je kunt een van deze afgestudeerden worden door deze cursus te bestuderen.

Tijdens onze MSc in communicatie, netwerken en software, profiteert u van de experts in ons 5G Innovation Center, die vooroplopen in de opwindende race naar de volgende generatie communicatienetwerken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

5G en communicatiesystemen van de toekomstige generatie zullen bijna alles in de wereld om ons heen verbinden. Net als de uitvinding van vliegreizen en internet, zal het ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

5G en communicatiesystemen van de toekomstige generatie zullen bijna alles in de wereld om ons heen verbinden. Net als de uitvinding van vliegreizen en internet, zal het moeilijk worden om het leven zonder het voor te stellen.

Met onze MSc in 5G en Future Generation Communication Systems loopt u voorop in deze zich ontwikkelende, opwindende sector. Bij Surrey worden we internationaal erkend voor toekomstige connectiviteit - ons baanbrekende 5G Innovation Center is de thuisbasis van 's werelds grootste academische onderzoeksgroep die gespecialiseerd is in 5G-communicatie.

Met behulp van softwaresimulatoren en testbedden genereert ons onderzoek nieuwe concepten in het veld, waarbij ideeën worden omgezet in toekomstgerichte oplossingen voor de wereld van morgen... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Onze MSc Accounting and Finance wordt gegeven door Surrey Business School. Je zult afstuderen uitgerust met de vaardigheden die nodig zijn om te werken in multinationale ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Accountants en financiële professionals helpen ons om door de brede en gecompliceerde wereld van het bedrijfsleven te navigeren.

Onze MSc Accounting and Finance wordt gegeven door Surrey Business School. Je zult afstuderen uitgerust met de vaardigheden die nodig zijn om te werken in multinationale ondernemingen en een succesvolle beslisser zijn in een steeds complexere wereldwijde financiële omgeving.

Deze cursus is praktisch van aard en moedigt je aan om tijdens je studie regelmatig kansen te omarmen om echte bedrijfsproblemen aan te gaan.

Wat ga je studeren

Met onze MSc Accounting and Finance krijgt u een goed inzicht in populaire financiële en management accounting systemen en hoe deze worden toegepast bij de besluitvorming.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Als u een drijvende kracht wilt worden achter de effectiviteit en het welzijn van mensen op het werk, en bedrijven en organisaties wilt helpen hun maximale potentieel te ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

“Als je een drijvende kracht wilt worden achter de effectiviteit en het welzijn van mensen op het werk, en bedrijven en organisaties wilt helpen hun maximale potentieel te bereiken, dan is onze MSc Arbeids- en Organisatiepsychologie iets voor jou.

Gedoceerd door academici en experts in de voorhoede van hun vakgebied, willen we dat iedereen die onze cursus bestudeert, baat heeft bij en geïnspireerd wordt door ons onderzoek en onze ervaring. We zijn trots op onze uitstekende afdeling mensen en organisaties op Surrey Business School.

We zijn voorstander van een interdisciplinaire omgeving, bestaande uit toegewijde organisatie- en beroepspsychologen, human resources-specialisten en experts in organisatiegedrag. ”... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Als je Surrey kiest om je MSc in bedrijfseconomie en financiën te studeren, word je lid van een van de toonaangevende economische scholen in het VK. Onze masteropleiding ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Economie en financiën bepalen de beslissingen die bepalend zijn voor de bedrijfswereld.

Als je Surrey kiest om je MSc in bedrijfseconomie en financiën te studeren, word je lid van een van de toonaangevende economische scholen in het VK. Onze masteropleiding combineert een uitgebreide dekking van economische kernprincipes met een focus op hun toepassing in zakelijke en bedrijfsfinanciën.

Wat ga je studeren

Onze MSc in bedrijfseconomie en financiën biedt u een uitgebreide studie in micro-economie, macro-economie en econometrie, terwijl u zich ook kunt specialiseren in onderwerpen die verband houden met zaken en financiën.

Via deze cursus ontwikkelt u specialistische kennis op twee belangrijke gebieden. Ten eerste kunt u met onze modules 'Economics of the Firm' en 'Human Resource Economics' het belang van bedrijfskwesties in de economische studie bestuderen, evenals moderne ontwikkelingen in de personeelseconomie. Het tweede gebied waarin je je gaat specialiseren, richt zich op een combinatie van de theorie van financiën en financiële econometrie. Dit geeft u een grondige kennis van zowel de moderne financiële theorie als de belangrijkste technieken die kunnen worden toegepast op financiële gegevens.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Kunstmatige intelligentie, machine learning en management science machtsbeslissingen in het bedrijfsleven. U krijgt gegevensgestuurde inzichten en optimaliseert bedrijven ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

In onze snelle, gegevensgestuurde moderne wereld helpen bedrijfsanalisten organisaties om big data om te zetten in grote ideeën.

Kunstmatige intelligentie, machine learning en management science machtsbeslissingen in het bedrijfsleven. U krijgt gegevensgestuurde inzichten en optimaliseert bedrijven door beschrijvende, voorspellende en prescriptieve analyses te gebruiken.

Onze zeer praktische MSc Business Analytics-cursus zal je transformeren in een zelfverzekerde laterale denker die op de hoogte is van de nieuwste theorie en praktijk. Hoewel u profiteert van de inbreng van inspirerende experts uit de branche, zowel in de klas als op locatie, zorgen wij er ook voor dat u wordt ondergedompeld in de zakelijke problemen waarmee de wereldwijde zakelijke gemeenschap vandaag te maken heeft.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Als je geïntrigeerd bent door kunstmatige intelligentie, de toepassing van robotica en machines maakt die kunnen 'zien', dan is deze mastercursus iets voor jou. ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Als je geïntrigeerd bent door kunstmatige intelligentie, de toepassing van robotica en machines maakt die kunnen 'zien', dan is deze mastercursus iets voor jou.

Onze MSc in Computer Vision, Robotics en Machine Learning wordt gegeven door academici van ons Centrum voor Vision, Speech and Signal Processing (CVSSP). Het centrum is internationaal erkend voor zijn onderzoek naar computer vision, multimedia signaalverwerking en machine learning. Met een diverse gemeenschap van meer dan 120 onderzoekers zijn ze een van de grootste en meest gerespecteerde onderzoeksgroepen in het Verenigd Koninkrijk.

Wat ga je studeren

Onze MSc in Computer Vision, Robotics en Machine Learning biedt u diepgaande training en praktische leerervaringen. Het is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in onderzoeksgerichte instellingen of baanbrekende technologiebedrijven die gespecialiseerd zijn in diepgaand en machinaal leren, robotica en automatisering, en beeld- en video-analyse.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Aan het einde van deze cursus kunt u uw kennis van digitale marketing gebruiken om marketingcommunicatiecampagnes te maken voor zowel sociale media als meer traditionele ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

"Technologie heeft nieuwe uitdagingen en kansen voor bedrijven gecreëerd: van hun producten en diensten tot de manier waarop distributie functioneert. Deze gespecialiseerde cursus biedt u de theoretische kennis en praktische vaardigheden die werkgevers zoeken in deze uitdagende maar opwindende omgeving.

Aan het einde van deze cursus kunt u uw kennis van digitale marketing gebruiken om marketingcommunicatiecampagnes te maken voor zowel sociale media als meer traditionele kanalen. Je hebt ook een praktisch begrip van marketinganalyses en kanaalbeheer, zodat je in de praktijk weloverwogen beslissingen kunt nemen. "

Anastasios Siampos

Programmaleider... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Deze cursus is gebaseerd op een van de beste economische scholen in het VK en voorziet je van de fundamentele vaardigheden die nodig zijn om je voor te bereiden op een to ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Economie geeft onze wereld vorm, van inflatie en werkloosheidscijfers tot de implicaties van de Brexit en de melkprijs. Met onze MSc in Economics kun je dit boeiende onderwerp en de wereldwijde impact ervan verkennen.

Deze cursus is gebaseerd op een van de beste economische scholen in het VK en voorziet je van de fundamentele vaardigheden die nodig zijn om je voor te bereiden op een toekomstige carrière of promotieonderzoek in de economie.

Het biedt ook kansen voor u om zich te specialiseren in aspecten van de discipline die voldoen aan uw interesses en ambities.

Wat ga je studeren

Onze MSc Economics cursus omvat uitgebreid de kerngebieden van micro-economie, macro-economie en econometrie. Naast het verkrijgen van uitstekende technische training op deze gebieden, leert u ook hoe u uw analytische sterke punten kunt toepassen op toegepaste problemen. Deze cursus omvat training in onderzoeksmethodologie die je de vaardigheden zal geven die je nodig hebt om onafhankelijk economisch onderzoek uit te voeren en je proefschrift af te ronden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Economie en financiën zijn de drijvende krachten achter alle beslissingen die onze samenleving vormen. ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Economie en financiën zijn de drijvende krachten achter alle beslissingen die onze samenleving vormen.

Onze MSc Economics and Finance-cursus wordt aangeboden door een van de toonaangevende economische scholen in het VK. De combinatie van economische theorie en kwantitatieve financiële vaardigheden van deze cursus geeft u een breder en scherper perspectief van de werking van financiële markten, en u toe te rusten voor een succesvolle carrière in de snel evoluerende en steeds complexere wereld van internationale financiën.

Wat ga je studeren

Onze MSc Economics and Finance-cursus combineert expertise en praktische kennis van zowel onze School of Economics als Surrey Business School. Als student van deze cursus pas je geavanceerde economische kernprincipes toe op de context van bedrijfs- en bedrijfsfinanciering, terwijl je de complexiteit van het bank- en financiële systeem beheerst.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Surrey heeft een internationale reputatie op vooruitstrevende gebieden zoals nanotechnologie, ruimtevaarttechniek, toekomstige 5G-communicatie en kunstmatige intelligenti ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Surrey heeft een internationale reputatie op vooruitstrevende gebieden zoals nanotechnologie, ruimtevaarttechniek, toekomstige 5G-communicatie en kunstmatige intelligentie. Onze tweejarige MSc in Electronic Engineering (EuroMasters) stelt u in staat om te leren van academici die vooraan staan op deze gebieden en zich bezighouden met hun werk.

De cursus weerspiegelt de tweejarige masteropleiding die elders in Europa en in de VS gebruikelijk is, maar beoogt uw professionele vaardigheden voor de industrie te ontwikkelen. Het biedt ook goed presterende studenten de mogelijkheid om een professionele plaatsing of stage te vinden, waardoor je je CV kunt stimuleren met industriële werkervaring die niet wordt aangeboden door de standaard éénjarige masteropleiding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
24 - 30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Onze MSc in Human Resources Management geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om allerlei organisaties te helpen leiden met dynamische, vooruitstrevende HR. ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Onze MSc in Human Resources Management geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om allerlei organisaties te helpen leiden met dynamische, vooruitstrevende HR.

We combineren boeiende academische studies met de ontwikkeling van belangrijke professionele vaardigheden die indruk zullen maken op potentiële werkgevers. Onze cursus is ook geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development.

Buiten het onderwezen programma zelf, geeft studeren bij ons je ook toegang tot spannende gesprekken en waardevolle netwerkevenementen met HR-leiders, workshops voor vaardigheden en nog veel meer. Je krijgt ook de mogelijkheid om toegepast HR-onderzoek uit te voeren in een echte organisatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Onze MSc International Financial Management geeft u praktische kennis en inzicht in snel veranderende financiële marktomstandigheden, evenals de kans om echte zakelijke p ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Onze MSc International Financial Management geeft u praktische kennis en inzicht in snel veranderende financiële marktomstandigheden, evenals de kans om echte zakelijke problemen aan te gaan.

Dankzij de unieke sterke punten van Surrey Business School op het gebied van onderzoek en onderwijs, kunnen we u toegang geven tot een breed scala aan internationale inhoud. Dit omvat onze kennis over opkomende economieën, de Anglo-Amerikaanse en continentale Europese financiële markten en meer.

Deze cursus maakt je tot een ervaren persoon die in staat is om door te gaan naar een opwindende financiële carrière bij een breed scala aan internationale bedrijven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Onze MSc International Corporate Finance-cursus geeft je de nodige theoretische kennis en praktische vaardigheden om te werken als een financiële professional in bedrijve ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Onze MSc International Corporate Finance-cursus geeft je de nodige theoretische kennis en praktische vaardigheden om te werken als een financiële professional in bedrijven of financiële instellingen. Via een zorgvuldig geselecteerde mix van onderling verbonden modules leert u hoe u door een steeds complexere, dynamische en wereldwijde financiële omgeving kunt navigeren.

Je krijgt les van deskundige onderzoekers, academici en professionals uit de industrie. Bekend en gerespecteerd voor zijn expertise in internationale bedrijfsfinanciën, zal onze Surrey Business School u begeleiden door een vooruitstrevende en verfrissende combinatie van academische theorie en industrie-ervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

In deze cursus leert u hoe u een multinationaal bedrijf beheert. Je leert hoe je wereldwijde strategieën kunt ontwikkelen en implementeren en hoe je bedrijven van elke om ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

In deze cursus leert u hoe u een multinationaal bedrijf beheert. Je leert hoe je wereldwijde strategieën kunt ontwikkelen en implementeren en hoe je bedrijven van elke omvang echt internationaal kunt maken.

Terwijl u profiteert van de nadruk van Surrey Business School op ondernemerschap en innovatie, wordt u aangemoedigd en gemotiveerd om uw creatieve en praktische denkmogelijkheden uit te breiden.

We zorgen ervoor dat je over de vaardigheden en kennis beschikt waar werkgevers naar uitkijken, en je krijgt de kans om tijdens je studie echte, hedendaagse uitdagingen aan te gaan in het moderne bedrijfsleven.

Wat ga je studeren

Het bestuderen van deze cursus zal je helpen om een grondig inzicht te krijgen in hoe succesvolle bedrijven een internationaal bereik blijven hebben ondanks de vele uitdagingen die de moderne wereld met zich meebrengt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Onze MSc in Internationale Economie, Financiën en Ontwikkeling is gevestigd in een van de beste economische scholen in het VK. De cursus biedt u een geavanceerd inzicht i ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

De wereldwijde bedrijfswereld wordt aanzienlijk beïnvloed en beïnvloed door internationale ontwikkelingen op de economische en financiële markten.

Onze MSc in Internationale Economie, Financiën en Ontwikkeling is gevestigd in een van de beste economische scholen in het VK. De cursus biedt u een geavanceerd inzicht in de belangrijkste economische principes, waarbij aandacht wordt besteed aan internationale handel, financiën en de marktfricties die van invloed zijn op ontwikkelingslanden.

Wat ga je studeren

Naast een grondig inzicht in micro-economie, macro-economie en econometrie, richt onze MSc-cursus Internationale economie, financiën en ontwikkeling zich op twee specifieke gebieden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Evenementen vermaken, informeren en inspireren mensen over de hele wereld. Door deel te nemen aan onze MSc International Events Management-cursus kunt u begrijpen hoe ze ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Evenementen vermaken, informeren en inspireren mensen over de hele wereld. Door deel te nemen aan onze MSc International Events Management-cursus kunt u begrijpen hoe ze worden voorgesteld, gepland, opgevoerd en afgestemd op een wereldwijd publiek.

Naast onze internationale reputatie en indrukwekkende wereldwijde connecties, betekent studeren bij ons dat je leert van docenten met ervaring op het gebied van festivals, sport, MICE en non-profitevenementen, en van gesprekken door topdeskundigen. Met continue positieve feedback van studenten is onze School of Hospitality and Tourism Management een van de beste ter wereld en staat het in de top 10 van de QS World University Rankings 2019.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Het bestuderen van onze MSc in International Hospitality Management geeft je toegang tot onze invloedrijke industriële connecties en ons unieke, vooruitziende onderzoek, ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Het bestuderen van onze MSc in International Hospitality Management geeft je toegang tot onze invloedrijke industriële connecties en ons unieke, vooruitziende onderzoek, met dank aan onze inspirerende School voor gastvrijheid en toerisme.

De school, die uitstekende vooruitzichten op werk biedt, staat op de 3e plaats in de Complete University Guide 2020 en de top vijf in het VK door de Guardian University Guide 2019. Evenzo staat de school ook in de top 10 voor gastvrijheid en vrijetijdsmanagement in de QS World University Ranglijsten 2019 en top 10 voor gastvrijheid, vrije tijd en toerisme in The Times en Sunday Times Good University Guide 2019.

Wat ga je studeren... [-]
Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

In onze geglobaliseerde wereld is er een groeiende vraag naar hotels en concurreren ze om de maatstaf voor klantervaring te zijn, terwijl ze tegelijkertijd tegemoetkomen ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Je inchecken - bereid je voor op een gastvrijheidsleider.

In onze geglobaliseerde wereld is er een groeiende vraag naar hotels en concurreren ze om de maatstaf voor klantervaring te zijn, terwijl ze tegelijkertijd tegemoetkomen aan alle culturen en smaken. Onze MSc International Hotel Management-cursus biedt u de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om een manager binnen de branche te worden.

Een combinatie van onze academische expertise en indrukwekkend netwerk van industriële connecties zal u voorzien van wat u nodig hebt om een geavanceerd niveau van begrip te ontwikkelen van de werking, het management en de strategie die succes in moderne, wereldwijde gastvrijheid vereist.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Onze cursus biedt een uitstekende opstap naar een opwindende carrière. U profiteert van Surrey Business School's lange en voortdurende traditie van onderzoek en onderwijs ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

“Onze cursus biedt een uitstekende opstap naar een opwindende carrière. U profiteert van Surrey Business School's lange en voortdurende traditie van onderzoek en onderwijs in zowel marketing als retail.

Gerund door de afdeling Marketing en Retail Management, zal deze cursus je intellect strekken door de combinatie van een analytische aanpak en een wereldwijde focus.

Deze cursus zal je ook aanmoedigen om ondernemend en innovatief te zijn, en biedt je waardevolle kansen om tijdens je hele studie met echte bedrijfsproblemen te werken. ”

Dr. Alvina Gillani

Programmaleider

Wat ga je studeren

De verschillen tussen landen en culturen hebben altijd voor spannende marketinguitdagingen gezorgd. Deze cursus geeft je een uitgebreide insider's kijk op kerntheorieën, concepten en meer en zal je inspireren en vormen tot een afgestudeerde die klaar staat om deze uitdagingen aan te gaan. We zorgen ervoor dat u goed bent uitgerust om te navigeren en de unieke verantwoordelijkheden te begrijpen waarmee marketingprofessionals worden geconfronteerd in onze steeds veranderende, geglobaliseerde wereld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Onze School of Hospitality and Tourism Management's staat wereldwijd in de top 10 van de QS World University Rankings 2019, dus je bent in goede handen terwijl je traint ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Wat motiveert mensen om te reizen en wat zijn hun verwachtingen?

Dit zijn het soort vragen dat je zult overwegen als je leert over wat er nodig is om een manager te worden binnen de toeristische sector.

Onze School of Hospitality and Tourism Management's staat wereldwijd in de top 10 van de QS World University Rankings 2019, dus je bent in goede handen terwijl je traint om je stempel te drukken in deze sector. U profiteert ook van ons onderscheidende track record voor afgestudeerde inzetbaarheid en onze uitstekende industriële connecties.

Wat ga je studeren

Onze MSc is een van de langst gevestigde universitaire cursussen in zijn soort ter wereld en belooft u baanbrekend onderzoek en een sterke focus op toekomstgerichte ideeën en innovatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Deze cursus leert je een systematische benadering van besluitvorming in beleggingsbeheer. Je leert van ervaren investeringsmanagers en academici en ontwikkelt de vaardigh ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Deze cursus leert je een systematische benadering van besluitvorming in beleggingsbeheer. Je leert van ervaren investeringsmanagers en academici en ontwikkelt de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in functies voor investeringsbeheer of investeringsanalyse binnen de financiële sector.

Deze cursus is ideaal als u op zoek bent naar een carrière in vermogensbeheer, investeringsbankieren, pensioenfondsen, verzekeringen of alternatieve investeringspartnerships.

U leert hoe u toonaangevende tools zoals Bloomberg kunt gebruiken, met Bloomberg Market Concepts-certificering inbegrepen in de cursus. U krijgt ook de gelegenheid om u voor te bereiden op het examen van Chartered Financial Analyst Level 1.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Meer dan vier miljard mensen reizen nu jaarlijks per vliegtuig en het aantal reizen per vliegtuig groeit met meer dan vijf procent per jaar. Onze MSc Air Transport Manage ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Meer dan vier miljard mensen reizen nu jaarlijks per vliegtuig en het aantal reizen per vliegtuig groeit met meer dan vijf procent per jaar. Onze MSc Air Transport Management geeft u de kennis, vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te slagen in de spannende business van luchtvervoer.

Onze School of Hospitality and Tourism Management is een van de beste ter wereld en staat wereldwijd in de top 10 van de QS World University Rankings 2019. Je profiteert van ons baanbrekend onderzoek, onze nabijheid tot twee van de twee grootste luchthavens van het VK en onze uitstekende banden met de industrie.

Wat ga je studeren

Op onze intrigerende en intellectueel uitdagende Air Transport MSc-cursus blijven we op de hoogte van de huidige trends en veranderingen binnen de branche om u beter voor te bereiden op een baan.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Onze MSc Management-cursus is ontworpen met het oog op de internationale arbeidsmarkt voor afgestudeerden en stelt u in staat om vanuit een ander vakgebied naar dit onder ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Dit is een mastercursus die je competitieve karakter zal boeien en je ambitie zal voeden.

Onze MSc Management-cursus is ontworpen met het oog op de internationale arbeidsmarkt voor afgestudeerden en stelt u in staat om vanuit een ander vakgebied naar dit onderwerp te converteren en een spannende carrière te beginnen.

Je wordt blootgesteld aan de wereld van het bedrijfsleven en leert van echte voorbeelden - en ons uitstekende onderwijs en onze banden met de industrie geven je een voorsprong op werkgevers. Afkomstig van vooraanstaande organisaties, praktijkmensen en wetenschappers weerspiegelt onze academische inhoud het nieuwste internationaal gerenommeerde onderzoek dat wordt uitgevoerd aan de Surrey Business School.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Onze School of Psychology heeft in 1973 de eerste MSc in Milieupsychologie ter wereld opgericht. Het is nog steeds een van de weinige in zijn soort ter wereld. ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Welke invloed heeft de omgeving waarin we leven en werken op hoe we ons voelen, denken en handelen?

Wat kan er gedaan worden om de interacties tussen mensen en hun omgeving te veranderen om een betere toekomst te creëren?

Als dit het soort vragen is dat je inspireert, kan het bestuderen van onze MSc in omgevingspsychologie je manier van denken motiveren en veranderen. Onze School of Psychology heeft in 1973 de eerste MSc in Milieupsychologie ter wereld opgericht. Het is nog steeds een van de weinige in zijn soort ter wereld.

Wat ga je studeren

Onze academici zullen uw nieuwsgierigheid stimuleren met theorieën, methoden en praktijken van omgevingspsychologie. Door je kennis toe te passen op de huidige wereldproblemen, bereid je je voor op je carrière terwijl je nadenkt over problemen in de professionele praktijk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Mobiele en satelliettechnologie houdt ons verbonden en helpt de moderne wereld voort te stuwen en te coördineren die we kennen en soms als vanzelfsprekend beschouwen. Onz ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Mobiele en satelliettechnologie houdt ons verbonden en helpt de moderne wereld voort te stuwen en te coördineren die we kennen en soms als vanzelfsprekend beschouwen. Onze cursus zal u direct betrekken bij het opwindende onderzoek en innovatie dat voortdurend op dit gebied evolueert.

Bij Surrey worden we over de hele wereld erkend voor ons invloedrijke werk in satellietcommunicatie, omroep, terrestrische mobiele netwerken en internet: essentiële componenten van communicatie en pijlers van het moderne leven en moderne zaken.

In onze MSc in mobiele en satellietcommunicatie krijg je les van academici en onderzoekers met uitgebreide praktische ervaring en theoretische expertise.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Bij Surrey worden we erkend voor ons internationaal baanbrekend onderzoek naar multimediasignaalverwerking, machine learning en communicatie. Als u geïnteresseerd bent in ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

De groeiende toegang tot videostreaming heeft de moderne wereld radicaal veranderd.

Bij Surrey worden we erkend voor ons internationaal baanbrekend onderzoek naar multimediasignaalverwerking, machine learning en communicatie. Als u geïnteresseerd bent in deze velden en up-to-date training in opkomende technologieën wilt ontvangen, zal onze MSc in Mobile Media Communications u voorzien van vaardigheden en kennis die zeer worden gewaardeerd door potentiële werkgevers.

Je kennis wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in 5G-technologie die worden onderzocht in ons 5G Innovation Center en multimediasignaalverwerking in ons Centre for Vision, Speech and Signal Processing.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Onze MSc in Nanotechnology and Renewable Energy stelt u in staat om de praktische implementatie van nanowetenschap en kwantumtechnologie, nanomaterialen en nanotechnologi ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Kunnen atomen en moleculen het geheim bevatten om onze planeet te redden?

Onze MSc in Nanotechnology and Renewable Energy stelt u in staat om de praktische implementatie van nanowetenschap en kwantumtechnologie, nanomaterialen en nanotechnologie voor de opwekking en opslag van duurzame energie te ontdekken.

Je krijgt les van internationaal erkende experts van het Advanced Technology Institute van de universiteit en je krijgt gespecialiseerde vaardigheden via een individueel onderzoeksproject binnen onze onderzoeksgroepen, met behulp van de nieuwste geavanceerde apparatuur en faciliteiten.

Wat ga je studeren

Onze MSc in Nanotechnology and Renewable Energy onderzoekt de praktische implementatie van nanowetenschap en quantum engineering, nanomaterialen en nanotechnologie voor hernieuwbare energie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Ondernemerschap en innovatiebeheer zijn essentieel voor groeistrategieën in een wereld die wordt geconfronteerd met technologische ontwrichting. Deze cursus bereidt je vo ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

"Ondernemerschap en innovatiemanagement zijn essentieel voor groeistrategieën in een wereld die wordt geconfronteerd met technologische verstoring. Deze cursus bereidt je voor op deze uitdagingen en kansen - of het nu in een grote organisatie, een bedrijf in opkomst of een start-up is.

We combineren een academische basis met praktische ervaring om uw vaardigheden te versterken. Dit kan een crowdfundingcampagne of -project met bedrijven in het SETSquared Partnership - Surrey omvatten, door UBI Global wereldwijd op nummer één van de universitaire bedrijfsincubators.

Je kunt je leren ook afstemmen op verschillende modules en eindprojecten, terwijl je profiteert van mentor-expertise om je te helpen je carrière-ambities te vervullen. "... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

De wetenschap van gedrag en geest, gevoel en gedachte - psychologie is een snel bewegend en boeiend onderwerp. Onze intensieve en competitieve MSc in Psychology (Conversi ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

De wetenschap van gedrag en geest, gevoel en gedachte - psychologie is een snel bewegend en boeiend onderwerp. Onze intensieve en competitieve MSc in Psychology (Conversion) zet je op het pad voor een opwindende carrièreverandering terwijl je jezelf onderdompelt in de fascinerende wereld van de psychologie.

We verwelkomen ook aanvragen als je al een graad in psychologie hebt en een andere graad nodig hebt om de afgestudeerde basis voor gecharterd lidmaatschap bij de British Psychological Society te behalen.

Deze cursus is geaccrediteerd door de British Psychology Society en voldoet aan de hoge normen van de Society.

Wat ga je studeren

Onze MSc in Psychology (Conversion) ontwikkelt je kennis van de theorieën en praktische toepassingen van de hedendaagse psychologie. We leggen bijzondere nadruk op hoe psychologie in de praktijk wordt toegepast. Je leert over de kerngebieden van de psychologie, zoals sociale, ontwikkelings- en cognitieve psychologie, de biologische grondslagen van de psychologie en individuele verschillen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Bij Surrey zijn we internationaal bekend om ons werk op het gebied van satellietcommunicatie, omroep, terrestrische mobiele netwerken en internet: essentiële componenten ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Satellieten geven ons een ongekend perspectief van onze planeet, verbeteren reizen en bieden wereldwijde communicatie.

Bij Surrey zijn we internationaal bekend om ons werk op het gebied van satellietcommunicatie, omroep, terrestrische mobiele netwerken en internet: essentiële componenten van moderne communicatie en informatie.

Onze MSc in Satellite Communications Engineering wordt gegeven door academici en onderzoekers met uitgebreide theoretische expertise en praktische ervaring - zodat u een leerervaring krijgt die echt niet van deze wereld is.

Wat ga je studeren

Satellietcommunicatie maakt draadloze communicatie mogelijk in regio's waar mobiel netwerken mogelijk niet mogelijk is. Onze cursus geeft u een diepgaand inzicht in de technische aspecten van deze belangrijke technologieën.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

De nachtelijke hemel presenteert ons met het idee van oneindigheid, en de vooruitgang in ruimtetechnologie heeft ons de mogelijkheid geboden om verder te gaan en meer dan ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

De nachtelijke hemel presenteert ons met het idee van oneindigheid, en de vooruitgang in ruimtetechnologie heeft ons de mogelijkheid geboden om verder te gaan en meer dan ooit te verkennen.

Bij Surrey pionierden we in de jaren tachtig met geavanceerde 'micro-satellieten'. Sindsdien hebben we een programma onderhouden om hele satellieten te bouwen, missieplanning uit te voeren, samen te werken met internationale lanceerbureaus en operaties in de omloopbaan te leveren, waardoor we voorop blijven lopen in de ruimterevolutie.

Onze strategische partnerschapsovereenkomsten met Surrey Satellite Technology Ltd en Airbus zorgen ervoor dat we deel blijven uitmaken van de levensader in de industriële ruimtesector van het VK.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Onze MSc in Strategic Hotel Management helpt je om het strategische denken te ontdekken dat nodig is om een onvergetelijke klantervaring in de horeca en meer te maken. ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Onze MSc in Strategic Hotel Management helpt je om het strategische denken te ontdekken dat nodig is om een onvergetelijke klantervaring in de horeca en meer te maken.

Onze School voor gastvrijheid en toerismebeheer is een van de beste plaatsen om dit onderwerp ter wereld te bestuderen: we stonden in de top 10 wereldwijd voor gastvrijheid en vrije tijd in de QS World University Rankings 2019. Onze afgestudeerden hebben een uitstekend werkgelegenheidsrecord en studeren bij ons zal je in een goede positie brengen om je carrière vooruit te helpen.

Wat ga je studeren

Als je al een cursus hotelmanagement hebt gevolgd of praktijkervaring in de branche hebt, dan is deze cursus voor jou ontworpen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Deze cursus heeft een strategische, digitale en analytische focus, waarbij vakspecifieke marketingkennis en digitale marketingvaardigheden worden gecombineerd met praktis ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Creatief, klantgericht, analytisch, praktisch of meer: welk marketing specialisme u ook ambieert, onze MSc Strategic Marketing kan u helpen daar te komen.

Deze cursus heeft een strategische, digitale en analytische focus, waarbij vakspecifieke marketingkennis en digitale marketingvaardigheden worden gecombineerd met praktische, praktische marketingervaring.

Deze cursus is onderscheidend in zijn focus op digitale marketing en sociale media, waardoor u een geavanceerd begrip krijgt van hedendaagse marketingprincipes. Inzicht in digitaal is van vitaal belang voor marketing in een datagedreven wereld, en deze cursus geeft je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een troef te zijn voor toekomstige werkgevers.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Surrey

Als je een afgestudeerde toerisme-afgestudeerd bent of ervaring hebt in de sector en je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, is dit de cursus voor jou. Bij Sur ... [+]

Waarom kiezen voor deze cursus

Als je een afgestudeerde toerisme-afgestudeerd bent of ervaring hebt in de sector en je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, is dit de cursus voor jou. Bij Surrey zijn we een van de beste universiteiten ter wereld die het onderwerp aanbieden: onze School of Hospitality and Tourism Management staat wereldwijd in de top 10 voor gastvrijheid en vrijetijdsmanagement in de QS World University Rankings 2019.

We leren je de vaardigheden die je nodig hebt om je carrière en kennis te bevorderen die je zullen inspireren als je ontdekt hoe belangrijk toerisme is voor de wereldeconomie.

Wat ga je studeren

Deze cursus combineert de nieuwste expertise en onderzoek met waardevolle industriële connecties. Je wordt blootgesteld aan vooruitstrevende ideeën in strategisch personeelsbeleid, strategisch toerismebeheer en slim toeristisch ontwerp. Je zult ook kunnen leren van onze opwindende optionele modules, zoals digitale marketing en sociale mediacampagnes, strategisch toerisme-advies en evenementenportfolio en bestemmingsontwikkeling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Guildford
Oktober 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
University of Surrey Guildford
Guildford, Engeland, Verenigd Koninkrijk