University of Suffolk

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De University of Suffolk is een transformationele universiteit die de beste Engelse universitaire tradities opneemt en in overeenstemming brengt met een publiek van de twintigste eeuw en een moderne wereld van werkgelegenheid en ondernemerschap. Wij zijn een onderscheidende, bloeiende academische gemeenschap die een duidelijke en onmiddellijke impact heeft. Ons doel is om het leven - van individuen en gemeenschappen - ten goede te veranderen.

In een wereld waar niets hetzelfde blijft, moeten we allemaal veranderen, evolueren, slagen en opnieuw veranderen. Dat is wat we doen. Wees moedig en doe hetzelfde. Samen zullen we meer bereiken.

Onze universiteit

We zijn sterk ingebed in onze lokale regio, een universiteit van en voor de mensen. Onze nationale en internationale impact door onderzoek en innovatie biedt erkenning en kansen voor de regio en ondersteunt regionale groei en ontwikkeling.

De studentenervaring vormt de kern van wat we doen; de sterke samenwerking tussen studenten en medewerkers van de universiteit staat centraal in onze ambities. Onze studenten ervaren de hoogste kwaliteit in onderwijs-, leer- en sociale omgevingen. Beurzen en onderzoek met een hoge impact zijn doordringend binnen de instelling en we bieden onze studenten een transformationele ervaring die hen in staat stelt hun toekomst voor te bereiden.

Onze geschiedenis

De University of Suffolk werd oorspronkelijk opgericht als University Campus Suffolk (UCS) in 2007 en transformeerde de voorziening van het hoger onderwijs in Suffolk en daarbuiten. Vervolgens werd op 1 augustus 2016 de eerste onafhankelijke University of Suffolk officieel gelanceerd.

Het verhaal stamt eigenlijk terug naar de Tudor-tijden, toen kardinaal Wolsey Cardinal College (nu Christ Church College) oprichtte, waarvoor hij een aantal feeder-colleges had gepland; de belangrijkste daarvan zou in Ipswich zijn. Zo'n 500 jaar later heeft Suffolk nu zijn eigen universiteit en de nalatenschap van kardinaal Wolsey is stevig verankerd in de geschiedenis van het onderwijs in Ipswich.

We erkennen de belangrijke rol die de studenten hebben gespeeld in deze transformatie en zijn ervan overtuigd dat onze studenten en afgestudeerden veel herinneringen hebben aan hoe onze Ipswich Campus en elk van onze partnerscholen hebben ontwikkeld en veranderd. De onderstaande galerij geeft een klein momentopname van hoeveel onze Ipswich-campus is veranderd.

We willen graag dat je je herinneringen en foto's van de gebouwen van de University of Suffolk , het oude Suffolk College of een van onze partnerkolommen deelt en ziet hoeveel er is veranderd. Stuur een e-mail naar alle foto's naar alumni@uos.ac.uk

We willen graag een galerij met afbeeldingen, herinneringen, documenten, kaarten of andere belangrijke items bouwen om te laten zien hoe het hoger onderwijs zich in Suffolk heeft ontwikkeld. Neem contact op met het Alumni Office om uw herinneringen te delen op alumni@uos.ac.uk of bel 01473 338000.

Onze visie

De University of Suffolk is een samenhangende, zelfkritische en studentgerichte academische gemeenschap. Onze visie voor de komende vijf jaar is om een ​​bredere basis te ontwikkelen, een hogere academische reputatie te hebben, met een grotere studentenpopulatie die uit de regio komt, nationaal en internationaal. De universiteit zal worden ondersteund door een ingebedde wetenschappelijke basis, met nationaal en internationaal erkend onderzoek op specifieke gebieden. Onze rol als universiteit met impact op de gemeenschap zal een duidelijke, meetbare en positieve impact hebben op het economische, culturele en educatieve leven van de gemeenschappen die we dienen.

Locaties

Ipswich

Address
University of Suffolk, Waterfront Building, 19 Neptune Quay
IP4 1QJ Ipswich, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

Deze school biedt ook: