University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de Faculteit der Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen. De Faculteit der Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen geniet een uitstekende reputatie in een breed spectrum van disciplines.

We streven naar nieuwe ideeën, kennis en vaardigheden te genereren om ons begrip van de wereld te vergroten en streven naar een belangrijke bijdrage aan de economie, de samenleving en de cultuur van Schotland en daarbuiten te maken. Met één van Schotland's top wet scholen, en als het land de grootste leverancier aan de lerarenopleiding, hebben we ook belangrijke expertise in de ontwikkeling van de beroepspraktijk nodig zijn om moderne samenlevingen rusten op alle niveaus.

Onze onderzoeks- en kennisuitwisseling een impact hebben op de sociale, publieke en zakelijke beleid, op de gezondheid, en in het onderwijs en de juridische praktijk. We denken over de geschiedenis en literatuur die ons helpen begrijpen van de culturele wereld; we de taal van psychische, therapeutische, pedagogische en literaire perspectieven te verkennen; en we produceren creatieve output die zelf een vorm van onderzoek dat leidt tot kennisuitwisseling zijn.

Veel van onze onderzoekscentra en opleidingen hebben een internationaal perspectief en onze Graduate School biedt een gastvrije en ondersteunende omgeving voor internationale studenten te integreren in de universiteit en de stad verkennen en de rest van Schotland. Onze innovatieve postdoctorale opleidingen zijn bedoeld om te helpen onze studenten slagen in een steeds meer technologische tijdperk en om dat te doen met sociale geweten.

De faculteit is georganiseerd in de volgende scholen:

Maatschappelijk Werk en Sociaal Beleid onderwijs Government en Public Policy GEESTESWETENSCHAPPEN wet Psychologische Wetenschappen en gezondheid

Studeren aan de Faculteit der Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen biedt een inzicht in de huidige society- hoe het wordt gevormd en beheerst, hoe het communiceert en hoe de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd kan worden aangepakt. Je zal deel uitmaken van een gemeenschap van studenten uit de hele wereld die zijn het verkennen van ideeën en oplossingen voor een steeds meer technologische leeftijd en het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om deze uitdagingen aan te zijn.

Word lid van onze bloeiende postdoctorale gemeenschap in het hart van Glasgow

£ 32M Investeringen in studiefaciliteiten sinds 2012 Faculteit breed onderzoeksprogramma Full-time, part-time, en afstandsonderwijs opties Tweeënveertig geleerd postdoctorale programma's over elk van onze zes scholen

Locaties

Glasgow

University of Strathclyde Humanities and Social Sciences (HaSS)

Address
Lord Hope building (level 4)
141 St James Road
G4 0LT

Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 141 444 8600