Lees de Officiële Beschrijving

St Andrews, gesticht in de vijftiende eeuw, is de eerste universiteit van Schotland en de derde oudste in de Engelssprekende wereld

Waarom St Andrews

St Andrews is een unieke plek om te studeren en te leven. Gelegen aan de oostkust van Schotland kunnen studenten oversteken op golfbanen naar hun klas of joggen langs het strand na het eten. Niet alleen heeft de universiteit een reputatie van wereldklasse, maar het biedt ook een breed scala aan sociale activiteiten, waaronder meer dan 140 studentenverenigingen en 50 sportclubs. Historische gebouwen worden afgewisseld met de moderne faciliteiten, en de vele studententradities maken het studeren in St Andrews een onvergetelijke ervaring.

St Andrews onderwijs

Een diploma van de University of St Andrews wordt gezocht door werkgevers over de hele wereld, deels vanwege de uitstekende reputatie die de universiteit onderhoudt. Studenten hebben toegang tot enkele van 's werelds beste professoren en docenten, en onze geavanceerde faciliteiten en ondersteunende diensten zijn altijd beschikbaar om u te helpen uw volledige academisch potentieel te bereiken tijdens uw studie.

Reputatie

Als een 600 jaar oude instelling is het geen verrassing dat de University of St Andrews wereldwijd bekend staat als een wereldleider in het onderwijs. Onze consequent hoge rankings in zowel nationale als wereldwijde ranglijsttafels plaatsen ons binnen de top 100 van werelduniversiteiten.

De universiteit was de hoogste Schotse universiteit in de Universitaire Gids van 2019 en werd beoordeeld als de vijfde beste universiteit in het Verenigd Koninkrijk. St Andrews was ook de beste Schotse universiteit in The Times en de Sunday Times University Guide 2018 en heette 'UK University of the Year for Student Experience'. De 2018 Guardian University Guide rangschikte de University of St Andrews als de derde beste universiteit in het Verenigd Koninkrijk. Volgens de QS University World Rankings 2018, staan we op de 92e plaats, waarmee we 10 jaar markeren dat St Andrews 's werelds beste 100 universiteiten heeft gemaakt.

In 2018 Times Higher Education World University Rankings werd de University of St Andrews de 44e beste universiteit ter wereld voor kunst en geesteswetenschappen.

We staan ook hoog aangeschreven voor ons onderzoek, waarbij een bijzonder hoog percentage van ons onderzoek in psychologie en Engelse literatuur wordt beoordeeld op 4 * door de REF 2014, wat betekent dat het toonaangevend is op het gebied van originaliteit, betekenis of nauwkeurigheid.

Onderwerp ranglijst

De University of St Andrews ook in ranglijsten voor zijn voortreffelijkheid in specifieke onderwerpen voor. De meeste vakken die door de universiteit worden aangeboden, worden vaak gerangschikt in de top 10 van het VK, met veel hoog gepositioneerd in de Guardian Universiteitsgids 2018.

De reputatie van de werkgever

Onze fantastische reputatie over de hele wereld maakt de University of St Andrews afgestudeerden die zeer worden gewaardeerd door werkgevers. De Complete Universitaire Gids 2019 rangschikt ons hoog voor afgestudeerde vooruitzichten.

Bibliotheek

Als student aan de universiteit zijn enkele gebouwen in St Andrews net zo belangrijk voor u als de bibliotheek. De universiteit heeft een groot aantal collecties en beschikt over ervaren personeel om u te helpen toegang te krijgen tot de bronnen van de bibliotheek en deze te gebruiken om uw studie en onderzoek te ondersteunen.

Aan de University of St Andrews kun je studeren zoals je wilt: in het bibliotheekcafé, in een individueel studiegebied of in een groepsstudiestudio - je kiest. U kunt ook afdrukken, fotokopiëren en scannen in de bibliotheek en het enorme aantal online bronnen en hulpmiddelen gebruiken dat wij leveren.

De hoofdbibliotheek bevindt zich in het centrum van St Andrews. Het is open gedurende meer dan 100 uur per week gedurende het semester, inclusief het weekend. De bibliotheek biedt een enorm aantal bronnen, waaronder:

  • meer dan een miljoen volumes
  • meer dan 400.000 e-books
  • duizenden gedrukte en elektronische tijdschriften
  • academische databases
  • een uitgebreide verzameling dvd's
  • computers op elk niveau van de bibliotheek.

De bibliotheek biedt ook deskundige ondersteuning door leden van het academische liaison-bibliotheekteam, die hulp en training kunnen bieden bij het vinden van informatie in de bibliotheek en online.

Het gebruik van de bibliotheek is snel en eenvoudig. Je krijgt een oriëntatietour aangeboden wanneer je aankomt, en dankzij de gebruiksvriendelijke zelfservicemachines duurt het slechts enkele seconden om je boeken in en uit te checken.

IT dienst

De IT-services van de universiteit bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat u verbonden blijft, waar u ook bent in de universiteit, zodat u toegang hebt tot ondersteuning als u die nodig hebt.

IT Services blijven aanzienlijke infrastructuurinvesteringen doen om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Dit omvat een uitgebreid aanbod van wifi, Office 365, een breed scala aan software-apps, een pc-kliniek en een ondersteuningsdienst die zeven dagen per week is geopend om ervoor te zorgen dat kwesties efficiënt en effectief worden afgehandeld.

IT toegang

U kunt op de volgende manieren toegang krijgen tot het universitaire netwerk - en internet -:

Draadloze toegang is beschikbaar in meer dan 95% van de universitaire gebouwen, inclusief in alle woonhallen.

Computerlokalen zijn verspreid over de universiteit en veel ervan zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Er zijn meer dan 1.000 vaste computers overal op de universiteit.

112202_112085_library-004.jpg

Studentenervaring bij St Andrews

St Andrews-studenten zijn het meest tevreden in het land in vergelijking met andere reguliere universiteiten, met de National Student Survey 2018 die in de afgelopen 12 jaar voor de 10e maal de top van St Andrews in het VK heeft genoemd.

Het leven is hier gecentreerd rond een internationaal bekend onderwijssysteem, maar het is het enorme scala aan extra mogelijkheden dat alleen St Andrews kan bieden, wat een unieke ervaring creëert. Omdat St Andrews een kleine universiteit is, hebben studenten de mogelijkheid om te communiceren met personeel, met elkaar te integreren en een gevoel van verbondenheid te voelen. Ze zijn actief in de politiek, liefdadigheidsfondsen, vrijwilligerswerk lokaal, en spelen een bestuurlijke rol in de manier waarop hun diensten worden uitgevoerd.

Onze studenten verlaten St Andrews met een opleiding die ver boven hun niveau gaat.

Uitmuntendheid leren

We hebben een eeuwenoude traditie om de helderste geesten over de hele wereld te brengen om hun ideeën te delen. Hier, zoals nergens anders, kunnen nieuwsgierige studenten kennis maken met de beste geleerden en leraren van over de hele wereld, en vinden ze cruciaal de denkruimte om zich af te vragen wat ze zijn geleerd.

Ons onderwijs wordt ondersteund door de flexibele aard van het Schotse systeem, waardoor je kunt kiezen om meerdere vakken te bestuderen tijdens je opleiding. Dit alles verklaart waarom we in 2017 de TEF Gold-status kregen en waarom we de UK University of the Year voor onderwijskwaliteit in de Times en de universitaire gids van de Sunday Times 2017 werden.

De stad

St Andrews verwelkomt al vele eeuwen pelgrims en als gevolg daarvan is de gastvrijheid van de lokale bevolking instinctief en ingebakken. De vele filmsterren, beroemdheden en politici die bezoeken zeggen dat een van de attracties van St Andrews is dat elke bezoeker een gelijk welkom wordt geboden.

Velen zijn aangetrokken tot St Andrews als de 'Home of Golf'. Golfen in St Andrews is de ultieme ambitie van veel golfers. Het is een droom die elk jaar voor veel studenten uitkomt, want golfen op St Andrews blijft trouw aan zijn Schotse roots als een spel voor iedereen.

Bij de 'Auld Grey Toun' draait het echter niet alleen om golf. St Andrews ontving de 2012 Creative Place Award - de hoogste kunstacademie van Schotland - als erkenning voor zijn opmerkelijke reeks festivals, culturele evenementen en deelname aan de gemeenschap. De stad heeft ook drie stranden, de grootste kathedraal van Schotland en een eclectische mix van onafhankelijke winkels, restaurants en galerieën.

De stad wordt meestal beschouwd als de thuisbasis van ongeveer 16.000 mensen, die bestaat uit de lokale gemeenschap, universitaire studenten en personeel en bezoekers. Dit geeft de stad een intieme sfeer, aangevuld met de nabijheid van alle universitaire voorzieningen, gebouwen en zalen van woningen.

Evenementen

Een ander uniek voordeel van St Andrews is de rijkdom aan evenementen die elk semester plaatsvinden. Van academische lezingen en conferenties tot universitaire evenementen zoals de verkiezing van de universiteits rector of de jaarlijkse kerkdiensten, er is altijd wel iets gaande.

Studentenevenementen zijn ook enorm populair. Muziekevenementen variëren van het door studenten beheerde Starfields-muziekfestival tot een reeks acapella-concerten, orkesten en koren. Fans van theater en kunst zullen genieten van On The Rocks, het grootste door studenten gerunde kunstfestival van Schotland, dat elk voorjaar plaatsvindt, evenals de nabijheid van de twee theaters van de universiteit.

Studentenondersteuning

Vanaf uw eerste dag in St Andrews, wordt u ondersteund door een groot aantal professionele medewerkers binnen academische scholen, in hallen van residentie en via het Studentenserviceteam van de universiteit.

Met alle eerstejaars studenten gegarandeerd een plaats in een universiteitszaal in hun eerste jaar, het is niet verwonderlijk dat onze studenten vaak hun hallen crediteren als de plaats waar ze hun vriendschapsgroep vinden voor de rest van hun diploma. In elk van onze zalen bevindt zich ook een gouvernementeel systeem van staf en postdoctorale studenten, die 's avonds en in het weekend beschikbaar zijn voor studenten die advies, ondersteuning of gewoon iemand nodig hebben om bij het diner te zitten. Studenten die extra ondersteuning nodig hebben, worden doorverwezen naar het Studentenserviceteam van de universiteit.

Het Studentenserviceteam, dat bestaat uit getrainde counselors, kan advies en ondersteuning bieden voor een aantal zaken, waaronder handicaps, geestelijke gezondheid, academische zaken, financiën of welzijn. De University Chaplain is ook direct beschikbaar om studenten te ondersteunen bij tal van zaken.

U kunt de persoonlijke en professionele ontwikkelingsdienst van de universiteit gebruiken, CAPOD, die u tijdens uw studies kan helpen met studievaardigheden en academische ondersteuning. Internationale studenten hebben ook de mogelijkheid om samen te werken met ons Engelse taalonderwijssteam, dat niet-moedertaalsprekers van het Engels kan ondersteunen, zowel voor het begin van je studie als wanneer je hier bent.112462_SRB_3260a.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of St Andrews

De Erasmus Mundus MLitt in Crossways in Cultural Narratives is een tweejarig door de EU goedgekeurd, multidisciplinair en meertalig programma dat wordt geleverd door een ... [+]

De Erasmus Mundus MLitt in Crossways in Cultural Narratives is een tweejarig door de EU goedgekeurd, multidisciplinair en meertalig programma dat wordt geleverd door een consortium van internationale universiteiten. In St Andrews richt de studie zich in deze richting op de gebieden van culturele identiteiten en vergelijkende literatuur.

De Erasmus Mundus MLitt in Crossways in Cultural Narratives is een tweejarig gedoceerd postgraduaatsopleidingprogramma voor zowel Europese als niet-Europese studenten. Het wordt gerund door een internationaal consortium van de volgende universiteiten:

Bergamo, ItaliëNova Lisboa, PortugalPoznan, PolenPerpignan, FrankrijkSantiago de Compostela, SpanjeSt Andrews, SchotlandSheffield, EngelandGuelph, CanadaTres de Febrero, ArgentiniëTübingen, DuitslandMexico Stad, Mexico... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

Het afstandsonderwijs PG-diploma / MLitt in Bijbel en de hedendaagse wereld is een part-time virtueel leerprogramma dat bijbelse en theologische studies verbindt met ande ... [+]

Het afstandsonderwijs PG-diploma / MLitt in Bijbel en de hedendaagse wereld is een part-time virtueel leerprogramma dat bijbelse en theologische studies verbindt met andere disciplines in de kunsten, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen.

Bijbel en de hedendaagse wereld wordt ook aangeboden als een full-time residentiële programma.

De PGDip / MLitt in Bible and the Contemporary World is een programma voor parttime afstandsonderwijs gericht op zowel leken die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling als geestelijkheid die op zoek is naar voortdurende professionele ontwikkeling.

highlightsKrijg inzicht in hoe publieke kwesties en cultuur zowel de christelijke theologie, als de bijbelse interpretatie en praktijk vormen en worden gevormd.Word lid van een internationale en interkerkelijke groep van 20 tot 25 studenten, van wie de meesten leken zijn.Een residentiële studie week in St Andrews begint elke module met lezingen en seminars en stelt u in staat om uw medecursisten en docenten te ontmoeten.Opent mogelijkheden voor toekomstig doctoraalwerk op gebieden zoals de praktische theologie of voor diegenen die hun kritisch denken in loopbanen (vaak in de vrijwilligerssector) met een religieuze dimensie willen verdiepen.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Januari 2020
Engels
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Analytische en Exegetische Theologie behandelt centrale thema's in het christelijk denken, belichaamt de academische idealen en principes van de analytische t ... [+]

De MLitt in Analytische en Exegetische Theologie behandelt centrale thema's in het christelijk denken, belichaamt de academische idealen en principes van de analytische theologie, terwijl deze zich bezighoudt met hedendaags onderzoek in zowel de bijbelexegese als de analytische filosofie.

De MLitt in Analytische en Exegetische Theologie is een één jaar durende onderwijsprogramma van het Logos Instituut in de School of Divinity. Het programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het inschakelen van centrale theologische onderwerpen op een niveau van docenten en overwegen om verder te gaan met promotieonderzoek.

Dit is een intellectueel rigoureus programma dat studenten op een gevorderd niveau laat kennismaken met interdisciplinaire betrokkenheid bij belangrijke theologische thema's. De cursus is gebaseerd op onderzoek in bijbelstudies en analytische filosofie, terwijl het de methodologische verplichtingen en intellectuele idealen belichaamt die de analytische theologie kenmerken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in kunstgeschiedenis biedt een breed scala aan vakgebieden, van vroegmiddeleeuwse kunst en architectuur tot hedendaagse uitvoerende kunst; modules behandelen bel ... [+]

De MLitt in kunstgeschiedenis biedt een breed scala aan vakgebieden, van vroegmiddeleeuwse kunst en architectuur tot hedendaagse uitvoerende kunst; modules behandelen belangrijke thema's en concepten die verschillende periodes uit de kunstgeschiedenis met elkaar verbinden.

De MLitt in kunstgeschiedenis is ontworpen om kernonderzoeks- en schrijfvaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren, om kennis van de theoretische en methodologische grondslagen van de kunstgeschiedenis te introduceren en te verdiepen, en om studenten in staat te stellen actuele kritische debatten, kunstmedia en contextuele vragen te onderzoeken.

highlightsDe keuze van de modules maakt een breed opgezette studie van de thematische of methodologische vraagstukken, evenals gericht onderzoek Pathways .Kleine klasgrootten geven prioriteit aan discussies met peers en interactie met de tutor.Studenten hebben de mogelijkheid om klassenreizen bij te wonen, en er is een onderzoeksseminar met gastdocenten voor alle personeelsleden en studenten om de twee weken. Studenten kunnen ook een aanvraag indienen om deel te nemen aan een zomeruitwisselingsprogramma met de École du Louvre in Parijs.Studenten hebben toegang tot uitgebreide bibliotheekholdings, waaronder een grote Visual Resources Collection met meer dan 150.000 afbeeldingen en een microfichekopie van de Conway en Witt fotografische archieven, bestaande uit zo'n twee miljoen afbeeldingen van kunstwerken.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Bijbelse talen en literatuur biedt studenten met bestaande competentie in bijbelse talen de mogelijkheid om hun taalkundige en exegetische vaardigheden te ver ... [+]

De MLitt in Bijbelse talen en literatuur biedt studenten met bestaande competentie in bijbelse talen de mogelijkheid om hun taalkundige en exegetische vaardigheden te vergroten door een voortdurende nauwe en kritische betrokkenheid bij de Bijbelse teksten en thema's.

De MLitt in Bijbelse talen en literatuur is een eenjarig onderwezen programma van de School of Divinity. De cursus richt zich op tekstkritische kwesties, en studenten verwerven vaardigheid in de grammatica en syntaxis van het Hebreeuws en Grieks en worden vertrouwd met het gebruik van kritische edities van teksten en de methoden, bronnen en normen van bijbelwetenschap.

highlightsFocus op het lezen van bijbelse manuscripten en het gebruik van de apparaten van de kritische edities van de Hebreeuwse Bijbel, Septuagint en het Nieuwe Testament met voorbereiding op onderzoeksgraden.Verhoog de vaardigheid in de grammatica en syntaxis van zowel Hebreeuws als Grieks.Krijg een kritisch en historisch geïnformeerd inzicht in bijbelse tradities en hun tekstuele ontwikkeling.Breng de verschillende methoden en bronnen in de bijbelwetenschap in een context om tekstuele onderzoeken in breder bijbels, historisch en theologisch onderzoek te gebruiken.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Classics is een intensief geleerd programma, voornamelijk ontworpen als voorbereiding op verder onderzoek. De cursus laat je je specialiseren in een breed sca ... [+]

De MLitt in Classics is een intensief geleerd programma, voornamelijk ontworpen als voorbereiding op verder onderzoek. De cursus laat je je specialiseren in een breed scala van gebieden, waaronder Griekse of Latijnse literatuur, oude geschiedenis, klassieke archeologie, receptie studies en oude filosofie.

De MLitt in Classics is een voltijds gedoceerd postdoctoraal programma van de School of Classics. De cursus omvat de studie van alle aspecten van de oude Griekse en Romeinse wereld, waaronder Griekse en Latijnse literaire cultuur, oude geschiedenis, archeologie, klassieke filosofie en de receptie van de oudheid in latere perioden.

highlightsInclusief een unieke en intensieve kerncursus, inclusief training in het gebruik van een reeks literaire bronnen en materieel bewijsmateriaal; middelen en hoe ze toegankelijk zijn; theoretische benaderingen en hoofdthema's in de studie van de oudheid; en training in praktische vaardigheden (bijv. presentatievaardigheden, digitale humaniora, outreach en publieke betrokkenheid).Biedt een brede basis in belangrijke debatten in de studie van de oudheid.Biedt de mogelijkheid om zich te concentreren op een breed scala van specialistische gebieden, met een-op-een supervisie van vooraanstaande onderzoekers.Sta studenten toe hun vaardigheden in het Grieks of Latijn te ontwikkelen of om oude talen vanaf het begin te beginnen, en om leesvaardigheden in een relevante moderne taal te ontwikkelen.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Comparative Literature onderzoekt het transnationale begrip van literatuur en cultuur, en biedt studenten een kritische evaluatie van theoretische benaderinge ... [+]

De MLitt in Comparative Literature onderzoekt het transnationale begrip van literatuur en cultuur, en biedt studenten een kritische evaluatie van theoretische benaderingen in combinatie met de intensieve studie van een zeer breed scala aan Europese teksten en hun relaties met andere literatuur.

De MLitt in Comparative Literature is een eenjarig onderwezen programma van de School of Modern Languages. Het programma onderzoekt het transnationale begrip van literatuur en cultuur. Het beoogt opleiding te bieden in traditionele en nieuwe onderzoekstechnieken.

highlightsStudenten worden getraind in traditionele en nieuwe onderzoekstechnieken en krijgen de kans om hun taalportfolio's te verbreden.Kleine klasgroottes van niet meer dan 20 studenten zorgen voor een hechte postgraduate gemeenschap en een vriendelijke omgeving.Een breed scala aan optionele modules biedt de mogelijkheid om modules uit andere disciplines te volgen of om een derde taal te leren.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Creative Writing ontwikkelt origineel werk en biedt tegelijkertijd een kritische en creatieve studie in zowel poëzie als proza. De MLitt biedt technisch geori ... [+]

De MLitt in Creative Writing ontwikkelt origineel werk en biedt tegelijkertijd een kritische en creatieve studie in zowel poëzie als proza. De MLitt biedt technisch georiënteerd onderwijs door hedendaagse auteurs met de nadruk op beste praktijken in hedendaags schrijven.

De MLitt in Creative Writing is een eenjarig, door de School of English gerund programma. De cursus bestaat uit twee semesters met aangeleerde componenten, gevolgd door een individueel creatief schrijfproject dat gedurende het hele jaar plaatsvindt, maar met bijzondere aandacht tijdens de laatste drie maanden.

highlightsStimuleert kritisch denken en schrijven - en de herkenning van aangeboren kracht en potentieel - in poëzie of proza en benadrukt de noodzaak van brede en goed geïnformeerde lectuur bij de ontwikkeling van een originele 'stem'.Helpt bij het opbouwen van een bewustzijn van creatieve industrienormen en -verwachtingen, evenals het potentieel op verschillende gebieden, waaronder genre en cross-genre werk.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Cultural Identity Studies biedt studenten de mogelijkheid om een theoretisch begrip te krijgen van verschillende dimensies van culturele identiteit en te onde ... [+]

De MLitt in Cultural Identity Studies biedt studenten de mogelijkheid om een theoretisch begrip te krijgen van verschillende dimensies van culturele identiteit en te onderzoeken op welke manieren dergelijke dimensies vertegenwoordigd zijn in een of meer van de culturele tradities van de Arabisch- en Perzisch sprekende wereld, Frankrijk, Italië , Duitsland, Spanje, Latijns-Amerika en Rusland.

De MLitt in Cultural Identity Studies is een één jaar durend, onderwijsprogramma van het Cultural Identity Studies Institute (CISI), onderdeel van de School of Modern Languages. Het programma onderzoekt het hedendaagse probleem van collectieve identiteiten zoals gemodelleerd en uitgedrukt in de nationale cultuur.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Bijbel en de hedendaagse wereld is een cursus die bijbelse en theologische studies verbindt met andere disciplines in de kunsten, geesteswetenschappen en soci ... [+]

De MLitt in Bijbel en de hedendaagse wereld is een cursus die bijbelse en theologische studies verbindt met andere disciplines in de kunsten, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen.

Bijbel en de hedendaagse wereld wordt ook aangeboden als een programma voor parttime afstandsonderwijs.

De MLitt in Bijbel en de hedendaagse wereld is een eenjarig onderwezen programma van de School of Divinity.

highlightsKrijg inzicht in hoe publieke kwesties en cultuur zowel de christelijke theologie, als de bijbelse interpretatie en praktijk vormen en worden gevormd.Combineert campusgebaseerde en virtuele leermodules.Word lid van een internationale en interkerkelijke groep van 20 tot 25 studenten in het relateren van de christelijke tradities aan een groot aantal publieke kwesties.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in de literaire cultuur van Shakespeare en Renaissance biedt studenten de mogelijkheid om een van de meest opwindende en vormende perioden in de Europese geschie ... [+]

De MLitt in de literaire cultuur van Shakespeare en Renaissance biedt studenten de mogelijkheid om een van de meest opwindende en vormende perioden in de Europese geschiedenis te studeren, gericht op de belangrijkste schrijver in de Engelse literaire traditie: William Shakespeare.

De MLitt in de literaire cultuur van Shakespeare en Renaissance is een intensief één jaar durende, onderwijsprogramma van de School of English. De cursus biedt een algemene inleiding tot de literatuur van de 16e en 17e eeuw, met een bijzondere focus op het werk van William Shakespeare.

highlightsBestrijkt zowel elitaire als populaire geschriften, de invloed van andere continentale dialecten en het belang van gedrukte en manuscripten media.Beschikt over een reeks kritische en interpretatieve perspectieven.Ontwikkel je vaardigheden als onderzoeker binnen een specifiek studiegebied door speciale onderwerpmodules te nemen in manuscript, druk, spraak en het bewerken van Renaissance-teksten.Word deel van een gastvrije en levendige academische gemeenschap. St Andrews is een consortiumlid van het Folger Shakespeare Library Institute in Washington DC en heeft ook een aantal onderzoeksgroepen die relevant zijn voor de Engelse Renaissance.Ontdek de belangrijkste ontwikkelingen in moderne en hedendaagse literaire studies in dialoog met vooraanstaande wetenschappers op het gebied van Shakespeare-studies, de geschiedenis van het boek van Shakespeare, populaire literatuur uit de Renaissance en de 17e-eeuwse literaire cultuur.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in de vroegmoderne geschiedenis biedt een geavanceerde studie van de geschiedenis van de vroegmoderne Europese en Atlantische werelden, waaronder het Ottomaanse ... [+]

De MLitt in de vroegmoderne geschiedenis biedt een geavanceerde studie van de geschiedenis van de vroegmoderne Europese en Atlantische werelden, waaronder het Ottomaanse rijk. Het introduceert studenten een scala van benaderingen van de vroeg-moderne geschiedenis (1450 tot 1750) en biedt geavanceerde training in vaardigheden die nodig zijn voor de studie van de periode.

De MLitt in de vroegmoderne geschiedenis is een een jaar durende postdoctorale opleiding van de School of History.

highlightsWerk samen met een aanzienlijk aantal wetenschappers uit de vroegmoderne geschiedenis, die een hoog niveau van gespecialiseerde supervisie en geavanceerde opleiding in de geschiedenis van de vroegmoderne Europese en Atlantische werelden kunnen bieden.Profiteer van een brede en diepe voorbereiding en bied u de kans om zowel geschiedschrijving als primaire bronnen te verkennen en kritisch te evalueren.Streef naar een training op hoog niveau om je MLitt-proefschrift op te bouwen en om studenten voor te bereiden die geïnteresseerd zijn in volgend doctoraatsonderzoek.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Duitse en vergelijkende literatuur biedt een unieke kans om een vergelijkend perspectief te krijgen op Duitse literatuur door een gezamenlijke kwalificatie va ... [+]

De MLitt in Duitse en vergelijkende literatuur biedt een unieke kans om een vergelijkend perspectief te krijgen op Duitse literatuur door een gezamenlijke kwalificatie van de University of St Andrews (MLitt) en de Universiteit van Bonn in Duitsland (MA).

De MLitt in Duitse en vergelijkende literatuur is een tweejarig onderwezen programma dat gezamenlijk wordt uitgevoerd door de School of Modern Languages in St. Andrews en de Universiteit van Bonn. Het programma zal je kennis van de nieuwste ideeën in literaire en vergelijkende studies verdiepen en je de onderzoeks-, communicatie- en schrijfvaardigheden geven die nodig zijn om een doctoraat of een carrière op topniveau te beginnen.

highlightsStudenten worden echt tweetalig en intercultureel door te studeren aan twee wereldberoemde en historische universiteiten.Het programma wordt gegeven door een groep internationaal gerenommeerde experts in alle belangrijke gebieden van het Duits en vergelijkende studies van de Middeleeuwen tot de 21e eeuw.Studenten brengen hun eerste jaar door in Duitsland en het tweede jaar in Schotland.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Economische en Sociale Geschiedenis biedt een onderscheidende combinatie van interdisciplinaire studie en specialisatie. Het biedt training voor geavanceerd ond ... [+]

De MSc in Economische en Sociale Geschiedenis biedt een onderscheidende combinatie van interdisciplinaire studie en specialisatie. Het biedt training voor geavanceerd onderzoek in sociale en economische geschiedenis; het biedt gespecialiseerd onderzoek in een gekozen historische periode en innovatieve training in kennisoverdracht.

De MSc in Economische en Sociale Geschiedenis is een eenjarig, onderwezen programma van de School of History.

Het programma biedt een onderscheidende combinatie van interdisciplinaire studie en specialisatie. Het biedt de opleiding die vereist is voor geavanceerd onderzoek in de sociale en economische geschiedenis; evenals gespecialiseerde studie in een gekozen historische periode (van middeleeuws naar modern), en training in kennisoverdracht, waarbij studenten aspecten van hun onderzoek communiceren naar niet-academische doelgroepen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Environmental History onderzoekt menselijke interactie met de niet-menselijke natuurlijke wereld in het kader van een studie van de geschiedenis van wetenscha ... [+]

De MLitt in Environmental History onderzoekt menselijke interactie met de niet-menselijke natuurlijke wereld in het kader van een studie van de geschiedenis van wetenschap, geneeskunde en milieu.

De MLitt in Environmental History is een interdisciplinair postgraduaats programma dat gezamenlijk wordt uitgevoerd door het Institute for Environmental History en het Department of Modern History.

Milieugeschiedenis onderzoekt menselijke interactie met de natuurlijke wereld in de loop van de tijd, en studenten zullen de gelegenheid hebben om zich met dit intellectueel urgente veld bezig te houden.

highlightsHet programma profiteert van de expertise van leden van het Instituut voor Milieugeschiedenis en de afdeling moderne geschiedenis.Studenten verkennen meerdere dimensies van dit intellectueel significante vakgebied, terwijl ze deze kennis stevig verankeren in een steeds beter begrip van kernkwesties binnen de historiografie en methodologie.Sommige modules zijn interdisciplinair en interdepartementaal, waarbij de School voor Geografie en Geowetenschappen is betrokken.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Epistemology, Mind and Language biedt studenten de mogelijkheid om onderwerpen te onderzoeken, waaronder normativiteit, intentionaliteit, representatie, bewus ... [+]

De MLitt in Epistemology, Mind and Language biedt studenten de mogelijkheid om onderwerpen te onderzoeken, waaronder normativiteit, intentionaliteit, representatie, bewustzijn, regels, gedachten, reden en rationaliteit.

De MLitt in Epistemology, Mind and Language is een eenjarig, door de University of St Andrews en de universiteit van Stirling verzorgd, postuniversitair programma van St Andrews en Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP). Het richt zich op onderwerpen binnen de epistemologie, de filosofie van de geest en de filosofie van de taal. Er zijn klassen beschikbaar die normativiteit, intentionaliteit, representatie, bewustzijn, regels, gedachten, rede en rationaliteit omvatten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Film Studies helpt studenten een reeks geavanceerde onderzoeksvaardigheden onder de knie te krijgen en kennis op te doen met betrekking tot de constructie en ... [+]

De MLitt in Film Studies helpt studenten een reeks geavanceerde onderzoeksvaardigheden onder de knie te krijgen en kennis op te doen met betrekking tot de constructie en analyse van het bewegende beeld, de heden en verleden van verschillende nationale en regionale filmtradities, de dynamiek van de wereldwijde filmindustrie en de theoretische benaderingen met betrekking tot film.

De MLitt in Film Studies is een eenjarig, onderwezen programma van het Departement Filmstudies. Het programma benadert de studie van film door een gevarieerde intellectuele benadering, waarbij cinema in een mondiale context wordt verkend. Je ontdekt filmmakers buiten de canon en onderzoekt klassieke film via nieuwe culturele, theoretische en historische perspectieven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Franse Studies biedt studenten de gelegenheid geavanceerde kennis te verwerven over contexten die de literatuur en cultuur hebben gevormd in de Franstalige la ... [+]

De MLitt in Franse Studies biedt studenten de gelegenheid geavanceerde kennis te verwerven over contexten die de literatuur en cultuur hebben gevormd in de Franstalige landen vanaf de Middeleeuwse tot de huidige dag.

De MLitt in Franse Studies is een eenjarig, onderwezen programma van het departement Frans in de School voor Moderne Talen. Het programma concentreert zich op de door onderzoek geleide studie van grote conflicten en continuïteiten in de culturele, literaire of intellectuele geschiedenis van Franstalige landen.

highlightsStudenten worden getraind in traditionele en nieuwe onderzoekstechnieken en krijgen de kans om hun taalportfolio's te verbreden.Kleine klasgroottes van niet meer dan 20 studenten zorgen voor een hechte postgraduate gemeenschap en een vriendelijke omgeving.Onderwijs is erop gericht onafhankelijk onderzoek te stimuleren en te sturen.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in German Studies biedt studenten een kans om hun academische interesses in de samenlevingen, culturen, literatuur en films van de Duitstalige landen vanaf de mi ... [+]

De MLitt in German Studies biedt studenten een kans om hun academische interesses in de samenlevingen, culturen, literatuur en films van de Duitstalige landen vanaf de middeleeuwen tot heden te ontwikkelen.

De MLitt in German Studies is een één jaar durende, door de afdeling Duits beheerde opleiding in de School of Modern Languages. Het programma is bedoeld voor diegenen die hun kennis en kennis van de literatuur, cultuur en geschiedenis van het Duits willen vergroten of willen voortzetten op PhD-niveau.

highlightsStudenten krijgen een zorgvuldig uitgebalanceerde combinatie van training in geavanceerde onderzoekstechnieken en -vaardigheden, een overzicht van de stand van de techniek van Duitse studies en specialisatie in elk gebied van Duitse studies.Je hebt persoonlijke toegang tot docenten met expertise op een breder gebied van Duitse Studies (middeleeuwse literatuur, de negentiende eeuw, realisme, geschiedschrijving, culturele herinnering en film).Onderwijs is erop gericht onafhankelijk onderzoek te stimuleren en te sturen.Je zult deel uitmaken van onze vriendelijke afdeling en bloeiende en hechte postdoctorale gemeenschap, met veel studenten van onze partneruniversiteit in Bonn.De cursus biedt toegang tot docenten met expertise op een groot aantal gebieden in de Duitse studies, waaronder middeleeuwse literatuur, de negentiende eeuw, realisme, geschiedschrijving, culturele herinnering en film.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in de geschiedenis van het Midden-Oosten biedt studenten de gelegenheid om diepgaande verschillende onderwerpen met betrekking tot de geschiedenis en cultuur van ... [+]

De MLitt in de geschiedenis van het Midden-Oosten biedt studenten de gelegenheid om diepgaande verschillende onderwerpen met betrekking tot de geschiedenis en cultuur van deze cruciale regio van de wereld te verkennen. De cursus is gebaseerd op het brede scala aan expertise binnen de School of History.

De MLitt in de geschiedenis van het Midden-Oosten is een onderwezen postdoctoraal programma van de School of History.

highlightsStudenten verkennen diepgaande een breed scala van historische onderwerpen, waaronder sociale, politieke, culturele en intellectuele geschiedenis van deze cruciale regio van de wereld.Velden die beschikbaar zijn om te verkennen zijn: klassieke islamitische geschiedenis (Umayyaden en Abbasiden); de Seltsjoeken; het middeleeuwse islamitische oosten; Middeleeuwse Anatolië; de Ayyubid en het Mamluk Nabije Oosten; Ottomaanse geschiedenis; Middeleeuws Armenië; Islamitische intellectuele geschiedenis; en diverse andere velden die vooraf zijn geraadpleegd.De cursus introduceert studenten methodologische en analytische benaderingen, inclusief oriëntalisme.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Global Social and Political Thought is een eenjarige interdisciplinaire masteropleiding. Het onderzoekt de geschiedenis van sociaal en politiek denken over de ... [+]

De MLitt in Global Social and Political Thought is een eenjarige interdisciplinaire masteropleiding. Het onderzoekt de geschiedenis van sociaal en politiek denken over de hele wereld en zijn invloed in hedendaagse debatten rond identiteit, communicatie, bestuur, economie en diplomatie.

Het MLitt Global Social and Political Thought is een interdisciplinaire graad die de geschiedenis van sociale en politieke ideeën van vroeger tot nu onderzoekt. De mate zal je begrip van de geschiedenis, aard en praktijk van de hedendaagse wereldwijde politiek ontwikkelen en training bieden in vergelijkende analyse van geschiedenis, filosofie, politieke economie en internationale betrekkingen.

highlightsDiplomastructuur en inhoud helpt studenten die in eerste instantie beperkte directe ervaring op dit gebied hebben om geavanceerde kennis en inzicht te ontwikkelen door middel van zorgvuldig ontworpen kernmodules.Onderzoekt hoe kennis wordt gecreëerd, aangepast en gecommuniceerd in een digitaal tijdperk; hoe online identiteiten en argumenten worden gevormd, gebruikt en misbruikt; en de aard van de politiek in een tijd van wereldwijde online communicatie.Transnationale en vergelijkende studie van mondiale tradities geeft de graad een opmerkelijke rijkdom en diepte in vergelijking met traditionele politieke denkprogramma's.Rust studenten voor verdere studie en onderzoek door middel van opleiding in het gebruik en de analyse van gedrukte, elektronische en ongeschreven bronnen; vergelijkende analyse en culturele evaluatie; en technieken zoals sentimentanalyse en onderwerpmodellering.... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt Contemporary Studies is een eenjarige interdisciplinaire masteropleiding. Het onderzoekt wat het betekent om iets als "eigentijds" te bestempelen en gaat na hoe ... [+]

De MLitt Contemporary Studies is een eenjarige interdisciplinaire masteropleiding. Het onderzoekt wat het betekent om iets als "eigentijds" te bestempelen en gaat na hoe kennis wordt gedefinieerd en verspreid in verschillende disciplines.

De MLitt Contemporary Studies is een interdisciplinaire graad die de aard van het hedendaagse onderzoekt. Het behandelt hedendaagse onderwerpen uit een scala van disciplines, sociale wetenschappen en wetenschappelijke disciplinaire perspectieven. Het programma zal je vermogen ontwikkelen om hedendaagse onderwerpen en uitdagingen te benaderen met een interdisciplinaire, en dus flexibele, mindset.

highlightsBrengt studenten uit de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen bij elkaar en biedt een interdisciplinaire graad die uniek is binnen St Andrews.Verbreedt uw kennisbasis en verbetert uw vaardigheden op het gebied van analyse en communicatie; je denkt verder dan de methodologieën van een enkele discipline en begint een gemeenschappelijk lexicon te ontwikkelen dat disciplinaire scheidslijnen overbrugt.Studenten voltooien twee korte stages die betrokkenheid buiten de academische wereld bevorderen en helpen je je professionele vaardigheden te ontwikkelen.Je zomeronderzoeksproject kan de vorm aannemen van een praktijkgerichte indiening op basis van een praktische component, zoals een video-essay, curationwork of website-ontwerp of een standaard geschreven proefschrift.... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in de geschiedenis van de filosofie concentreert zich op de historische tradities van de westerse filosofie, waardoor studenten over verschillende perioden kunne ... [+]

De MLitt in de geschiedenis van de filosofie concentreert zich op de historische tradities van de westerse filosofie, waardoor studenten over verschillende perioden kunnen studeren - van de klassieke tot de vroege analytische filosofie.

De geschiedenis van de filosofie MLitt is een een jaar durende postdoctorale opleiding onder leiding van St Andrews en Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), gegeven door personeel van zowel de University of St Andrews als de Universiteit van Stirling.

Het biedt de mogelijkheid om een reeks verschillende filosofische perioden te bestuderen, van de klassieke periode, via de middeleeuwse filosofie, moderne filosofie, waaronder de Schotse Verlichting en Kant, tot de vroege analytische filosofie. Als je geïnteresseerd bent om je te concentreren op de onderling verbonden vragen, thema's en onderwerpen die deze perioden beslaan, is de Geschiedenis van de Filosofie MLitt een goede keuze.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in History of Photography biedt een reeks innovatieve modules die gaan over de oorsprong van fotografie tot hedendaagse praktijken en debatten, waaronder moderni ... [+]

De MLitt in History of Photography biedt een reeks innovatieve modules die gaan over de oorsprong van fotografie tot hedendaagse praktijken en debatten, waaronder modernistische kunstfotografie, documentaire benaderingen, fotografische collecties en technologische ontwikkelingen tot aan het digitale tijdperk.

De MLitt in Geschiedenis van de fotografie biedt een unieke gelegenheid om de geschiedenis van de fotografie te bestuderen als een gespecialiseerd onderzoeksgebied.

highlightsDeze innovatieve graad is geïnspireerd op de belangrijke rol die St Andrews speelde in de vroege geschiedenis van het meest invloedrijke visuele medium van het moderne tijdperk.Studenten maken kennis met de theoretische en methodologische uitdagingen en debatten die de verschillende functies en contexten van de fotografie sinds de uitvinding hebben veroorzaakt.Klassen maken volledig gebruik van de uitstekende fotocollecties van de Universiteitsbibliotheek en bijbehorende archieven, zoals die van de National Gallery of Scotland in Edinburgh.Kleine klasgrootten geven prioriteit aan discussies met peers en interactie met de tutor.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De Masters in Human Resource Management (MLitt) biedt een alomvattende aanpak voor het beheer van de meest waardevolle en gewaardeerde activa van een organisatie - de men ... [+]

De Masters in Human Resource Management (MLitt) biedt een alomvattende aanpak voor het beheer van de meest waardevolle en gewaardeerde activa van een organisatie - de mensen die daar werken en die individueel en gezamenlijk bijdragen aan het bereiken van de doelstellingen.

De Masters in Human Resource Management is een één jaar durende, door de School of Management gerunde opleiding.

highlightsStudenten zijn in staat om een effectieve bijdrage te leveren als human resource specialisten, rekening houdend met de complexiteit binnen de discipline van human resource management.Het programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development.Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan het Masters Extra (MX) -programma, dat bestaat uit gastcolleges van eminente academici en bedrijfsleiders, specifieke sessies om kansen voor loopbaanontwikkeling en een reeks bedrijfsbezoeken te verbeteren.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Intellectual History is een interdisciplinair programma dat studenten een brede kennis biedt van het nieuwste intellectueel-historische onderzoek, met inbegri ... [+]

De MLitt in Intellectual History is een interdisciplinair programma dat studenten een brede kennis biedt van het nieuwste intellectueel-historische onderzoek, met inbegrip van politiek, religie, filosofie, wetenschap, internationale betrekkingen, economie en literatuur.

De MLitt in Intellectual History is een interdisciplinair onderwezen postdoctoraal programma van de School of History. De cursus verkent belangrijke historische, historiografische en methodologische aspecten van intellectuele geschiedenis naast een individueel op maat gemaakt programma van gericht lezen.

highlightsDit interdisciplinaire programma brengt experts van over de hele universiteit samen met een gemeenschappelijke interesse in het onderzoeken en contextualiseren van belangrijke ideeën in hun vakgebieden.Studenten leren om historische ideeën te behandelen als historische fenomenen, en om de betekenissen van deze ideeën te beoordelen zoals bedoeld door hun auteurs, en in contexten die hun auteurs mogelijk hebben voorzien.De cursus behandelt de verschillende soorten intellectuele geschiedenis die vandaag worden beoefend, en de relatie tussen intellectuele geschiedenis en filosofie, literatuur en literaire studies, internationale betrekkingen, recht, politiek, economie en theologie.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De Masters in International Business (MLitt) bereidt studenten voor op intercultureel werk, het verstrekken van de kennis en kritisch inzicht in de belangrijkste zakelijk ... [+]

De Masters in International Business (MLitt) bereidt studenten voor op intercultureel werk, het verstrekken van de kennis en kritisch inzicht in de belangrijkste zakelijke en managementpraktijken, terwijl kwesties van verantwoordelijkheid in organisaties op wereldwijde schaal worden overwogen.

De Masters in International Business is een eenjarig, onderwezen programma van de School of Management.

highlightsHet programma biedt een diepgaande analyse en beoordeling van veranderingen in de wereldwijde bedrijfs- en organisatieomgeving en introduceert nieuwe benaderingen voor managementdenken.De cursus stelt studenten in staat om carrière te maken binnen een multinationale of wereldwijde organisatie met een stevige basis in de principes van strategisch management.Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan het Masters Extra (MX) -programma, dat bestaat uit gastcolleges van eminente academici en bedrijfsleiders, specifieke sessies om kansen voor loopbaanontwikkeling en een reeks bedrijfsbezoeken te verbeteren.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in International Political Theory biedt studenten een dynamisch en systematisch inzicht in hoe politieke theorieën over internationale politiek en wereldaangeleg ... [+]

De MLitt in International Political Theory biedt studenten een dynamisch en systematisch inzicht in hoe politieke theorieën over internationale politiek en wereldaangelegenheden kunnen worden toegepast.

De MLitt in International Political Theory is een een jaar durende postdoctorale opleiding van de School of International Relations. Het programma begint in september en eindigt in augustus.

highlightsDe cursus biedt een unieke diepe focus op zowel de geschiedenis van het politieke denken als de hedendaagse politieke theorie.Dit programma is ideaal voor verder academisch werk dat leidt tot een doctoraat in St Andrews of elders.De MLitt in International Political Theory bereidt studenten voor op een breed scala van professionele gebieden, waaronder recht, beleidsonderzoek en consultancy, NGO's, liefdadigheidsinstellingen, internationale organisaties, ambtenaren en uitgeverijen.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in International Security Studies introduceert internationale veiligheid via traditionele en kritische benaderingen. Studenten zullen leren om hun eigen stem te ... [+]

De MLitt in International Security Studies introduceert internationale veiligheid via traditionele en kritische benaderingen. Studenten zullen leren om hun eigen stem te cultiveren door zich in te laten met verschillende theoretische benaderingen en empirische case studies.

De MLitt in International Security Studies is een een jaar durende postdoctorale opleiding van de School of International Relations.

highlightsMet dit programma kunnen studenten kritieke en traditionele beveiligingsbenaderingen bestuderen.Het zorgt ervoor dat studenten de meest recente debatten in veiligheidsstudies begrijpen.Het nodigt studenten uit om oorspronkelijk te denken en drijft hen om alternatieve vragen te stellen.Het biedt studenten de mogelijkheid om een breed scala aan theoretische lenzen te gebruiken.Het moedigt studenten aan om zich te concentreren op specifieke empirische case-studies en mondiale veiligheidskwesties.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Iranian Studies biedt studenten de mogelijkheid om de geschiedenis, politiek en internationale betrekkingen van Iran te bestuderen in een diverse en intellect ... [+]

De MLitt in Iranian Studies biedt studenten de mogelijkheid om de geschiedenis, politiek en internationale betrekkingen van Iran te bestuderen in een diverse en intellectueel stimulerende omgeving.

De MLitt in Iranian Studies is een éénjarig onderwezen programma van de School of History.

highlightsIntroductie van de belangrijkste thema's, concepten en benaderingen, waaronder aspecten van methodologie en historiografie, en vragen van nationalisme, religie en samenleving, evenals een overzicht van de plaats van Iran in de regio en de bredere internationale gemeenschap.Toegang tot een unieke reeks expertise over Iran van de late oudheid tot het moderne tijdperk, samen met een rijke onderzoeksomgeving van het Instituut voor Iraanse Studies en personeel in andere Scholen, waaronder kunstgeschiedenis, klassiek en moderne talen.U profiteert van de middelen van de Universiteitsbibliotheek die ongeveer 6000 Perzische boeken heeft, een onderscheidende verzameling en een van de beste in het Verenigd Koninkrijk.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Italian Studies biedt studenten de mogelijkheid om hun studies in de Italiaanse literatuur en cultuur voort te zetten. Naast een grondige verkenning van theor ... [+]

De MLitt in Italian Studies biedt studenten de mogelijkheid om hun studies in de Italiaanse literatuur en cultuur voort te zetten. Naast een grondige verkenning van theorie en opleiding in onderzoeksmethoden, streven studenten gericht onderzoek naar onderwerpen die hun eigen onderzoeksinteresses zullen verbreden en ontwikkelen.

De MLitt in Italian Studies is een eenjarig, door de Italiaanse afdeling van de School voor Moderne Talen verzorgd, programma. De nadruk van het programma ligt op vragen over de Italiaanse nationale identiteit, en studenten worden aangemoedigd om hun specifieke interesses in de Italiaanse cultuur verder te ontwikkelen door meer op onderzoek gericht onderzoek, gebruik makend van het brede historische en thematische aanbod van gespecialiseerde expertise aangeboden door de Italiaanse afdeling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De PGDip / MLitt in Juridische en Constitutionele Studies is een interdisciplinair programma waarin studenten een individueel afgestudeerd diploma met een primaire focus ... [+]

De PGDip / MLitt in Juridische en Constitutionele Studies is een interdisciplinair programma waarin studenten een individueel afgestudeerd diploma met een primaire focus in de juridische geschiedenis of het internationale recht kunnen construeren, of een geïntegreerde, interdisciplinaire opleiding kunnen volgen.

De PGDip en MLitt in Juridische en Constitutionele Studies zijn interdisciplinaire programma's die gezamenlijk worden uitgevoerd door de Scholen voor Geschiedenis en Internationale Betrekkingen.

highlightsStudenten hebben de mogelijkheid om individueel en in kleine groepen samen te werken met internationaal toonaangevende wetenschappers op het gebied van juridisch, constitutioneel en historisch onderzoek.De flexibele aard van het programma maakt het geschikt voor zowel degenen die willen gaan tot doctoraal onderzoek en voor degenen die willen slechts een jaar specialistische studie te nemen.De verplichte modules rusten studenten op met kennis van verschillende theoretische benaderingen van recht, juridische geschiedenis en constitutionalisme, waarbij ze het verleden gebruiken om actuele problemen en controverses te onderzoeken en te onderzoeken.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in literaire en culturele studies in het Midden-Oosten biedt studenten de mogelijkheid om hun kennis van klassieke en moderne Arabische en Perzische literatuur e ... [+]

De MLitt in literaire en culturele studies in het Midden-Oosten biedt studenten de mogelijkheid om hun kennis van klassieke en moderne Arabische en Perzische literatuur en culturen, inclusief muziek en film, te verdiepen als een voorbode van professioneel werk in de kunst en cultuur van het gebied of als een degelijke basis voor doorstroom naar doctoraatsstudie.

De MLitt in literaire en culturele studies van het Midden-Oosten is een eenjarig onderwezen programma van het departement Arabisch en Perzisch in de school voor moderne talen. Het programma is bedoeld voor diegenen die de Perzische of Arabische literatuur hebben gestudeerd, en zijn geïnteresseerd in literatuur van andere talen en vergelijkende literatuur, postkoloniale studies, vertaalstudies, genderstudies en geschiedenis en cultuur in het Midden-Oosten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in logica en metafysica biedt studenten een specialistische opleiding in verschillende onderwerpen binnen zowel logica als metafysica. Studenten worden aangemoed ... [+]

De MLitt in logica en metafysica biedt studenten een specialistische opleiding in verschillende onderwerpen binnen zowel logica als metafysica. Studenten worden aangemoedigd om verbanden te leggen tussen deze specialismen en zijn voorzien van het inzicht en de hulpmiddelen die nodig zijn voor toekomstig onderzoek.

De MLitt in logica en metafysica is een een jaar durende postdoctorale opleiding van St Andrews en Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), gegeven door stafleden van zowel de University of St Andrews als de Universiteit van Stirling. Het richt zich op onderwerpen binnen metafysica en logica. Je kunt lessen volgen over logica en geavanceerde logica, formele benaderingen van natuurlijke talen en hedendaagse en historische debatten in de metafysica.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De Masters in Management (MLitt) biedt studenten uit andere disciplines dan het bedrijfsleven en management met een goed begrip van de belangrijkste hedendaagse managemen ... [+]

De Masters in Management (MLitt) biedt studenten uit andere disciplines dan het bedrijfsleven en management met een goed begrip van de belangrijkste hedendaagse managementmethoden en de fundamentele analytische, praktische en leiderschapskwaliteiten die nodig zijn voor leidinggevende functies binnen organisaties.

De Masters in Management is een één jaar durende, door de School of Management gerunde opleiding.

highlightsDit programma is bedoeld voor studenten uit een niet-zakelijke discipline met weinig of geen werkervaring.Studenten die met succes het programma hebben voltooid, zullen accreditatie ontvangen van het Chartered Management Institute.Studenten verwerven belangrijke analytische en managementvaardigheden die nodig zijn om een professionele functie te bekomen met managementverantwoordelijkheden of een leiderschapsrol binnen een organisatie.De cursus biedt een solide basis in hedendaagse managementmethoden en kernbedrijfsprincipes.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

The Masters in Marketing (MLitt) ontwikkelt een geïntegreerd en kritisch bewust begrip van marketing en organisaties en stelt studenten in staat om de strategische uitdag ... [+]

The Masters in Marketing (MLitt) ontwikkelt een geïntegreerd en kritisch bewust begrip van marketing en organisaties en stelt studenten in staat om de strategische uitdagingen van de wereldwijde markt te vervullen.

De Masters in Marketing is een eenjarig, door de School of Management georganiseerd, programma.

highlightsHet programma richt zich op de rol van marketing binnen organisaties en de bredere wereldwijde context waarin ze werken. Na voltooiing van dit programma, heb je een geïntegreerd en kritisch bewustzijn van marketing en organisaties en ben je klaar om een effectieve rol binnen hen te spelen.Dit programma is goedgekeurd en geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing om toegang te bieden tot het Chartered Postgraduate Diploma in Marketing van de CIM.Marketingmedewerkers uit de industrie en de academische wereld worden op regelmatige basis uitgenodigd als gastsprekers om deel te nemen aan het programma, met studenten te spreken en masterclasses te leiden.Studenten hebben de mogelijkheid om jaarlijks een marketinggerelateerde excursie te maken.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in de Middeleeuwse geschiedenis stelt studenten in staat om een verscheidenheid aan onderwerpen diepgaand te bestuderen van over de middeleeuwse werelden, zowel ... [+]

De MLitt in de Middeleeuwse geschiedenis stelt studenten in staat om een verscheidenheid aan onderwerpen diepgaand te bestuderen van over de middeleeuwse werelden, zowel Oost als West, van de late oudheid tot de late middeleeuwen. Dit brede programma is bedoeld voor studenten met verschillende loopbaanambities, specialisatiegebieden en eerdere trainingen.

De MLitt in de middeleeuwse geschiedenis is een onderwezen postdoctoraal programma van de School of History.

highlightsDe cursus profiteert van een enorm scala aan expertise van middeleeuwse geleerden.De flexibele aard van het programma maakt het geschikt voor zowel degenen die willen gaan tot doctoraal onderzoek en voor degenen die willen slechts een jaar specialistische studie te nemen.Studie bevordert fundamentele onderzoeksvaardigheden, inclusief bibliografie en bronkritiek.Ontwikkelt schrijfvaardigheden voor de presentatie van uitgebreide onderzoeksprojecten, waaronder als training voor doctoraatsstudie.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

Deze interdisciplinaire cursus rust studenten uit met de kennis van verschillende theoretische benaderingen en actuele debatten op het gebied van geschiedenis, kunstgesch ... [+]

Deze interdisciplinaire cursus rust studenten uit met de kennis van verschillende theoretische benaderingen en actuele debatten op het gebied van geschiedenis, kunstgeschiedenis, goddelijkheid, talen en literatuur. Studenten kunnen werken aan onderwerpen die passen bij hun eigen interesses en tegelijkertijd hun horizon verbreden buiten een enkele discipline.

De MLitt in Mediaeval Studies is een interdisciplinair programma van het St Andrews Institute of Mediaeval Studies (SAIMS).

highlightsTrekt op de al lang bestaande en erkende sterke punten in middeleeuwse studies die beschikbaar zijn vanuit de deelnemende disciplines: kunstgeschiedenis, goddelijkheid, Engels, geschiedenis, moderne talen en filosofie.Geeft studenten de kans om nauw samen te werken met collega's met een breed scala aan expertise, van de late oudheid tot de 15e eeuw en in de middeleeuwse wereld, van het Midden-Oosten en de Middellandse Zee tot de Britse eilanden en Scandinavië.Introduceert verschillende theoretische benaderingen, actuele discussies en de aard van interdisciplinair en interdisciplinair werk op het gebied van geschiedenis, kunstgeschiedenis, talen en literatuur.Biedt een mogelijkheid om training in Manuscript Studies en Paleografie te combineren met interdisciplinaire werk- of single-discipline-modules.Omvat wekelijkse seminars en regelmatige workshops, waardoor studenten in direct contact komen met gastwetenschappers.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in het Midden-Oosten, de Kaukasus en Centraal-Aziatische veiligheidsstudies (MECCASS) biedt studenten grondige bekendheid met de politieke en veiligheidsdynamiek ... [+]

De MLitt in het Midden-Oosten, de Kaukasus en Centraal-Aziatische veiligheidsstudies (MECCASS) biedt studenten grondige bekendheid met de politieke en veiligheidsdynamiek van het geografische gebied van het Midden-Oosten, de Kaukasus en Centraal-Azië.

De MLitt in Midden-Oosten, Kaukasus en Centraal-Aziatische veiligheidsstudies is een éénjarige multidisciplinaire graad van de School of International Relations, die een geavanceerde basis biedt voor de beveiliging van drie fascinerende en turbulente regio's: het Midden-Oosten, de Kaukasus en Centraal-Azië. Het onderzoekt de veiligheid, politiek, economie, geschiedenis en cultuur van deze strategisch belangrijke gebieden.

highlightsDe cursus is bedoeld als een opmaat voor professioneel werk in diplomatie, overheid, ngo's of internationale zaken of als voorbereiding op een promotieonderzoek.In de meeste jaren maken de MECCASS-onderwijzend personeel een studiereis voor studenten naar Centraal-Azië of het Midden-Oosten, met unieke inzichten (deze reizen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van het personeel en de omstandigheden ter plaatse en kunnen daarom niet elk jaar beschikbaar zijn) ; ze worden gefinancierd door deelnemende studenten).De cursus biedt een mogelijkheid voor taalstudie in het Arabisch, Perzisch of Russisch.Het onderwijs is diepgaand geïnformeerd met praktijkervaring, zoals het programma regelmatig in praktijkbeoefenaars en externe deskundigen brengt.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in moderne en hedendaagse literatuur en cultuur verbetert de kennis en het denken van studenten over de belangrijkste teksten, contexten en theorieën die de lite ... [+]

De MLitt in moderne en hedendaagse literatuur en cultuur verbetert de kennis en het denken van studenten over de belangrijkste teksten, contexten en theorieën die de literatuur en cultuur van 1900 tot heden hebben gevormd.

De MLitt in moderne en hedendaagse literatuur en cultuur is een intensief één jaar durend, door de School of English aangeleerd programma. De cursus heeft als doel de tekstuele kennis van studenten te vergroten en het denken over de samenhang tussen moderne en hedendaagse literatuur en de historische, culturele en theoretische contexten ervan te bevorderen.

Studenten zullen enkele van de belangrijkste teksten en debatten lezen en bespreken die hebben bijgedragen aan de vormgeving van de 'modernistische', 'postmoderne' en 'hedendaagse' culturele momenten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in de moderne geschiedenis biedt studenten een kans om hun kennis van de belangrijkste kwesties in het vakgebied te verdiepen door hun studies op een conceptueel ... [+]

De MLitt in de moderne geschiedenis biedt studenten een kans om hun kennis van de belangrijkste kwesties in het vakgebied te verdiepen door hun studies op een conceptueel geavanceerd niveau na te streven. Post-academische historici werken intensief in een verscheidenheid van vakgebieden, terwijl ze een gestage vooruitgang bereiken op kerngebieden zoals geschiedschrijving en methodologie.

De MLitt in de moderne geschiedenis is een onderwezen postdoctoraal programma van de School of History.

highlightsDe cursus biedt een inleiding tot geschiedenis en geschiedschrijving voor studenten die geïnteresseerd zijn in alle takken van historisch onderzoek.Het programma is ontworpen om de keuze van de student te maximaliseren. Studenten kunnen zich specialiseren in een bepaald gebied (bijv. Franse geschiedenis, Duitse geschiedenis, transnationale geschiedenis, Amerikaanse geschiedenis) of een bredere inleiding krijgen in het bestuderen van geschiedenis op postacademisch niveau.Studenten zullen de literatuur over een onderwerp van individueel belang onderzoeken onder begeleiding van een expert.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in morele, politieke en juridische filosofie biedt een stevige basis voor studenten die zich willen specialiseren in ethiek, en specifiek in hedendaagse ethiek, ... [+]

De MLitt in morele, politieke en juridische filosofie biedt een stevige basis voor studenten die zich willen specialiseren in ethiek, en specifiek in hedendaagse ethiek, waaronder morele filosofie, politieke filosofie en juridische filosofie.

De MLitt in morele, politieke en juridische filosofie is een een jaar durende postdoctorale opleiding van St Andrews en Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), gegeven door stafleden van zowel de University of St Andrews als de Universiteit van Stirling. De focus ligt op het introduceren van studenten bij hedendaagse debatten op het gebied van morele, politieke en juridische filosofie, terwijl ook de verbinding tussen deze verschillende specialismen wordt aangemoedigd.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Museum en Gallery Studies bereidt studenten voor op tewerkstelling in musea, voornamelijk als curatoren, met een brede opleiding in alle soorten musea, galeri ... [+]

De MLitt in Museum en Gallery Studies bereidt studenten voor op tewerkstelling in musea, voornamelijk als curatoren, met een brede opleiding in alle soorten musea, galerijen en andere erfgoedfaciliteiten.

De MLitt in museum- en galeriestudies is bedoeld voor studenten die een carrière willen beginnen in het museum- of galeriewerk of voor mensen die op zoek zijn naar een verandering in het midden van de carrière. De deeltijdcursus is bedoeld voor museum- en galeriepersoneel of vrijwilligers die willen studeren terwijl ze hun werk voortzetten.

highlightsDe opleiding biedt een brede opleiding die alle soorten musea, galerijen en erfgoedvoorzieningen omvat en omvat de principes van conservatie, museumeducatie, tentoonstellingsplanning en ontwerp en management.Het onderwijs vindt normaal plaats in het Museum van de University of St Andrews (MUSA) en gestructureerde bezoeken aan musea, kunstgalerijen, historische huizen, schepen en andere erfgoedsites vormen een essentieel onderdeel van het programma.Studenten ondernemen praktisch projectwerk met een grote verscheidenheid aan gastorganisaties, van Aberdeen tot Edinburgh. Dit omvat de museumcollecties van de universiteit die meer dan 100.000 voorwerpen en specimens bevatten in een breed scala van vakgebieden, van kunst tot zoölogie.Voltijdstudenten hebben de mogelijkheid om professionele tentoonstellingen te organiseren in de galerijen van de universiteit en het St Andrews Museum van Fife Cultural Trust, waarmee je relevante praktische vaardigheden kunt ontwikkelen.Studenten kunnen ook een aanvraag indienen om deel te nemen aan een zomeruitwisselingsprogramma met de École du Louvre in Parijs.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in filosofie biedt de mogelijkheid om een breed scala van onderwerpen binnen de discipline te bestuderen om je begrip te verruimen en verschillende onderzoeksthe ... [+]

De MLitt in filosofie biedt de mogelijkheid om een breed scala van onderwerpen binnen de discipline te bestuderen om je begrip te verruimen en verschillende onderzoeksthema's te onderzoeken.

De MLitt in Philosophy is een eenjarig, door de University of St Andrews gedoceerd, postdoctoraal programma van St Andrews en Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), gegeven door personeel van zowel de University of St Andrews als de Universiteit van Stirling.

highlightsDe filosofie in St Andrews stond bovenaan in Schotland en vijfde in het Verenigd Koninkrijk in het UK Research Excellence Framework 2014.St Andrews en Stirling Graduate Program werd gerangschikt de derde beste filosofie-programma in het Verenigd Koninkrijk in de nieuwste filosofische gastronomische rapport.Supervisors in zowel St Andrews als Stirling zijn beschikbaar om toezicht te houden op het MLitt-proefschrift.Studenten kunnen kiezen uit een van de optionele modules aangeboden door de afdeling, zodat u elke combinatie van filosofische onderwerpen te verkennen.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Postcolonial en World Literatures biedt de mogelijkheid om de theoretische, literaire, culturele en historische dimensies van het hedendaagse postkolonialisme ... [+]

De MLitt in Postcolonial en World Literatures biedt de mogelijkheid om de theoretische, literaire, culturele en historische dimensies van het hedendaagse postkolonialisme van koloniale ontmoetingen te bestuderen, tot het ontstaan van het veld in de tweede helft van de 20e eeuw, tot de huidige articulatie in een geglobaliseerd tijdperk van wereldliteratuur.

De jaarlange MLitt in Postcolonial en Word Literatures is een full-time aangeleerd postdoctoraal programma van de School of English. Het is een intensief onderwezen programma van onderzoek dat tot doel heeft de volgende generatie van wetenschappers in postkoloniale en wereld literaire studies te bevorderen.

Deze cursus behandelt zowel postkoloniale als wereldliteratuur en biedt een unieke kans om de kennis en het begrip van studenten uit een mondiaal scala aan theorieën en literatuur uit te breiden, met een focus op het Europese kolonialisme en zijn erfenissen vandaag, terwijl wordt gewerkt met onderzoeksactieve experts in een breed scala van relevante onderwerpen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Reformation Studies biedt een intensieve training in de geschiedschrijving, debatten en bronnen van de protestantse en katholieke hervormingen. ... [+]

De MLitt in Reformation Studies biedt een intensieve training in de geschiedschrijving, debatten en bronnen van de protestantse en katholieke hervormingen.

De MLitt in Reformation Studies is een onderwezen postdoctoraal programma van het Reformation Studies Institute in de School of History.

highlightsStudenten hebben de mogelijkheid om de literatuur op een gebied van bijzonder individueel belang te verkennen met een deskundige medewerker.Het programma biedt studenten de flexibiliteit om hun eigen interesses na te streven, gespecialiseerd in een bepaald theologisch, geografisch of methodologisch gebied, terwijl ze ook een breed contextueel bewustzijn van alle Europese Reformaties bijbrengen.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in romantische en Victoriaanse studies vergroot de kennis en het denken van de studenten over de Romantiek en de Victoriaanse literatuur door de studie van de li ... [+]

De MLitt in romantische en Victoriaanse studies vergroot de kennis en het denken van de studenten over de Romantiek en de Victoriaanse literatuur door de studie van de literaire cultuur van de jaren 1790 tot 1900. Door een reeks literaire genres te verkennen, zullen studenten kennis opdoen van de fasen van literaire productie en receptie en van relevante culturele en historische contexten.

De MLitt in romantische en Victoriaanse studies is een intensief één jaar durende, onderwijsprogramma van de Engelse school. De cursus behandelt teksten en onderwerpen uit de 18e en 19e eeuw.

highlightsOntwikkel je vaardigheden als onderzoeker binnen een specifiek studiegebied door speciale onderwerpmodules te nemen.Bestudeer romantische en Victoriaanse literatuur met betrekking tot een breed scala aan ideologieën, inclusief discoursen over revolutie en hervorming, debatten over gender en estheticisme.Versterk uw kennis van de historische, culturele en kritische contexten van 19e-eeuwse literatuur.Ervaring opdoen met onafhankelijk onderzoek door middel van een post-doctoraal proefschrift.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Russian Studies biedt studenten de mogelijkheid om hun kennis van de onderling verbonden gebieden van de Russische literatuur, cultuur en geschiedenis van de ... [+]

De MLitt in Russian Studies biedt studenten de mogelijkheid om hun kennis van de onderling verbonden gebieden van de Russische literatuur, cultuur en geschiedenis van de 19e eeuw tot heden te verdiepen.

De MLitt in Russian Studies is een eenjarig, door de afdeling Russisch onderricht in de School of Modern Languages. Het programma combineert een geleide en onafhankelijke studie van enkele van de meest opvallende Russische schrijvers en ideeën uit de 19e eeuw tot heden.

highlightsStudenten worden getraind in theoretische en methodologische kwesties die relevant zijn voor hun studiegebied.Onderwijs voor kleine groepen in vakken die overeenkomen met bepaalde onderwijs- en onderzoeksterkten in St Andrews.Studenten hebben de mogelijkheid om een onderwerp van hun keuze grondig te bestuderen en hierop voort te bouwen in de vorm van een dissertatie van 15.000 woorden.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Scottish Historical Studies biedt studenten de mogelijkheid om de langetermijnontwikkeling van Schotland in de loop van de tijd te verkennen en zich te concen ... [+]

De MLitt in Scottish Historical Studies biedt studenten de mogelijkheid om de langetermijnontwikkeling van Schotland in de loop van de tijd te verkennen en zich te concentreren op meer specifieke onderwerpen van belang onder leiding van gerenommeerde experts uit het veld.

De MLitt in Scottish Historical Studies is een gedoceerd postgraduaatsopleiding van de School of History.

highlightsModules verkennen de geschiedenis van geschiedschrijving in Schotland en de relatie tussen het Schotse verleden en het Schotse heden.Gerichte aandacht voor een van de drie tijdsperioden ontwikkelt het begrip en de vaardigheden die nodig zijn om onafhankelijk onderzoek te verrichten.Studenten hebben de mogelijkheid om een meer diepgaande studie van de literatuur van een onderwerp van hun keuze onder leiding van een expert-begeleider na te streven.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Spaanse en Latijns-Amerikaanse studies heeft tot doel de kennis van studenten over Spaanse literatuur, cultuur en geschiedenis te ontwikkelen en te verbeteren ... [+]

De MLitt in Spaanse en Latijns-Amerikaanse studies heeft tot doel de kennis van studenten over Spaanse literatuur, cultuur en geschiedenis te ontwikkelen en te verbeteren door middel van tekstonderzoek en theoretische reflectie.

De MLitt in Spaans en Latijns-Amerikaans Studies is een eenjarig, door de Spaanse afdeling van de School voor Moderne Talen verzorgd, programma. Het is in de eerste plaats gericht op studenten die zich voornamelijk richten op literaire studies met een interesse in geschiedenis en visuele cultuur.

highlightsStudenten worden getraind in traditionele en nieuwe onderzoekstechnieken en krijgen de kans om hun taalportfolio's te verbreden.Kleine klasgroottes van niet meer dan 20 studenten zorgen voor een hechte postgraduate gemeenschap en een vriendelijke omgeving.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Strategic Studies behandelt kernthema's in strategische studies, waardoor studenten kennis van strategievorming en strategisch denken kunnen toepassen als een ... [+]

De MLitt in Strategic Studies behandelt kernthema's in strategische studies, waardoor studenten kennis van strategievorming en strategisch denken kunnen toepassen als een historische praktijk bij gewapende conflicten.

De MLitt in Strategic Studies is een eenjarig, door de scholen van internationale betrekkingen en geschiedenis gezamenlijk georganiseerd postgraduaatprogramma en is gekoppeld aan het Instituut voor de studie van oorlog en strategie.

highlightsDe cursus is stevig verankerd in een historische benadering van het onderwerp, beide met het oog op strategische theorie als een subveld van intellectuele geschiedenis en politieke theorie.De uitgebreide keuze aan optionele modules stelt studenten in staat om de onderwezen elementen van het programma aan te passen aan hun individuele behoeften en interesses.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Systematic and Historical Theology biedt studenten de mogelijkheid om op hoog niveau deel te nemen aan de studie van de christelijke doctrine in zijn historis ... [+]

De MLitt in Systematic and Historical Theology biedt studenten de mogelijkheid om op hoog niveau deel te nemen aan de studie van de christelijke doctrine in zijn historische context en systematische expressie.

De MLitt in Systematische en Historische Theologie is een een jaar durende onderwijsprogramma van de School of Divinity.

highlightsBegeleidt studenten met een undergraduate-diploma in de theologie of een verwante discipline op een hoog niveau betrokkenheid bij christelijke doctrines in hun historische en systematische dimensies.Integreert de studie van bijbelse oorsprong, primaire theologische teksten en hedendaagse wetenschap.Brengt cursussen in balans en een onderzoekscomponent die het mogelijk maakt om verworven vaardigheden toe te passen op een substantieel onderwerp of vraag van de student.Rust studenten voor doctorale studie in systematische en historische theologie, of voor versterkte bediening in kerk en samenleving.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Terrorism and Political Violence wil bij studenten een kritisch begrip ontwikkelen van het concept van terrorisme en politiek geweld in de context van een mul ... [+]

De MLitt in Terrorism and Political Violence wil bij studenten een kritisch begrip ontwikkelen van het concept van terrorisme en politiek geweld in de context van een multidisciplinaire benadering van veiligheidsstudies.

Terrorisme en politiek geweld wordt ook aangeboden als een programma voor parttime afstandsonderwijs.

De MLitt in Terrorism and Political Violence is een onderwezen postdoctoraal programma van de School of International Relations.

highlightsStudy in Terrorism and Political Violence onderzoekt geselecteerde benaderingen van kennisgeneratie rond terrorisme en terrorismebestrijding en beschouwt de ontwikkeling van nieuwe antwoorden op terrorisme en politiek geweld.Studenten hebben de mogelijkheid om een semester in het buitenland aan te vragen aan de Georgetown University in Washington DC tijdens hun tweede semester.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in de boekengeschiedenis biedt een interdisciplinaire benadering van de studie van de boekenwereld vanaf het begin van het gedrukte boek in de 15e eeuw tot de ui ... [+]

De MLitt in de boekengeschiedenis biedt een interdisciplinaire benadering van de studie van de boekenwereld vanaf het begin van het gedrukte boek in de 15e eeuw tot de uitvinding van de gemechaniseerde pers in de 19e eeuw.

De MLitt in de boekengeschiedenis is een onderwezen postdoctoraal programma van de School of History.

highlightsStudenten verwerven de technische vaardigheden die vereist zijn voor zeldzame boekcurateship (lesgeven betreft de afdeling Speciale Collecties).Het programma biedt een diep begrip van de belangrijkste problemen en methoden in de boekgeschiedenis en maakt studenten vertrouwd met de uitvinding, ontwikkeling, verspreiding en transformatie van afdrukken.Studenten kunnen een vaardigheidstraining volgen in de paleografie en in het Latijn of in een moderne vreemde taal.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MLitt in Theologie en de Kunsten geeft studenten een theoretisch verbogen en historisch gecontextualiseerde inleiding tot het gebied van de theologie en de kunsten, fu ... [+]

De MLitt in Theologie en de Kunsten geeft studenten een theoretisch verbogen en historisch gecontextualiseerde inleiding tot het gebied van de theologie en de kunsten, fungerend als een zelfstandige Masters-cursus of een opstap voor degenen die promotieonderzoek in het veld overwegen.

De MLitt in Theologie en de Kunsten is een eenjarig onderwezen programma van het Instituut voor Theologie, Verbeelding en de Kunsten (ITIA), onderdeel van de School of Divinity. De cursus is bedoeld om een brede introductie te geven aan postdoctoraal werk op het gebied van theologie en kunst. Het kan worden opgevat als een op zichzelf staand studieprogramma of als een basis voor degenen die van plan zijn om promotieonderzoek op dit gebied na te streven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

Deze cursus bevordert nieuwe transnationale perspectieven en manieren om het verleden te zien door een expliciete waardering van schaal in ruimte en tijd. Studenten verke ... [+]

Deze cursus bevordert nieuwe transnationale perspectieven en manieren om het verleden te zien door een expliciete waardering van schaal in ruimte en tijd. Studenten verkennen een aantal benaderingen van de studie van de wereldhandel, de ontwikkeling van netwerken, vergelijkende geschiedenis en interculturele ontmoetingen.

De MLitt in transnationale, globale en ruimtelijke geschiedenis is een onderwezen postdoctoraal programma van het Instituut voor Transnationale en Ruimtelijke Geschiedenis (ITSH) in de School of History.

highlightsDit programma biedt een unieke inleiding tot het opkomende gebied van de ruimtelijke geschiedenis, inclusief de studie van representaties van ruimte, landschappen, mentale kaarten, ruimtelijke praktijken en topografieën van het geheugen.Dit programma bevordert nieuwe transnationale perspectieven en manieren om het verleden te zien door een expliciete waardering van schaal in ruimte en tijd.Studenten verkennen benaderingen van de geschiedenis van steden als hubs, transfers en reizen, de circulatie van ideeën en de migratie van mensen.Studenten zullen een reeks benaderingen verkennen voor de studie van de wereldhandel, de ontwikkeling van netwerken, vergelijkende geschiedenis en interculturele ontmoetingen.Studenten verwerven vaardigheid in krachtige hulpmiddelen voor het in kaart brengen, geografische analyse en de studie van sociale netwerken, evenals vaardigheden in het gebruik van niet-tekstuele bronnen en het overwinnen van de uitdagingen van vertalingen en meertalige archieven.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

Dit programma is bedoeld voor diegenen die een doctoraatsonderzoekplek in de menselijke geografie of duurzame ontwikkeling bij St Andrews hebben verworven en die een jaar ... [+]

Dit programma is bedoeld voor diegenen die een doctoraatsonderzoekplek in de menselijke geografie of duurzame ontwikkeling bij St Andrews hebben verworven en die een jaar onderzoekstraining wensen of nodig hebben voordat ze doorgaan met hun doctoraat.

Aanvragers moeten zich aanmelden bij de School of Geography and Sustainable Development om in eerste instantie een doctoraatsplaats te verwerven.

Degenen die geen plaats voor een promotieonderzoek hebben behaald, zijn mogelijk geïnteresseerd in het MSc-programma Sustainable Development.

De MRes in Human Geography / Sustainable Development is een eenjarig, voltijds onderwezen postdoctoraal programma van de School of Geography and Sustainable Development.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MRes in sociale antropologie en Amerindiaanse studies zijn gericht op studenten die etnografische en historische specialisatie zoeken in Noord- en Zuid-Amerika. Het pr ... [+]

De MRes in sociale antropologie en Amerindiaanse studies zijn gericht op studenten die etnografische en historische specialisatie zoeken in Noord- en Zuid-Amerika. Het programma is bedoeld om studenten bewust te maken van onderzoeksthema's en trends in Amerindiaanse Studies en ze voor te bereiden op antropologisch veldwerk.

De MRes in Social Anthropology and Amerindian Studies is een voltijds onderwezen postdoctoraal programma van het Departement Sociale Antropologie binnen de School voor Filosofische, Antropologische en Filmstudies.

Het programma heeft tot doel u voor te bereiden op een reeks verwante activiteiten in verschillende delen van de wereld, om deel te nemen aan nationale en regionale debatten, en om de levering van academische en uitbreidingsgesprekken en cursussen in verschillende landen van de Latijns-Amerikaanse wereld te verzorgen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MRes in Anthropology, Art and Perception biedt training voor postdoctoraal onderzoek naar de antropologie van menselijke creativiteit, kunst, materiële cultuur en visu ... [+]

De MRes in Anthropology, Art and Perception biedt training voor postdoctoraal onderzoek naar de antropologie van menselijke creativiteit, kunst, materiële cultuur en visuele expressie. Het neemt perceptie als uitgangspunt en is gebaseerd op thema's die zich uitstrekken over de vakgrenzen tussen kunst en antropologie.

De MRes in Anthropology, Art and Perception wordt geleid door het Departement van Sociale Antropologie binnen de School voor Filosofische, Antropologische en Filmstudies.

highlightsStudenten zullen antropologisch nieuwe manieren van denken verkennen en toegang krijgen tot geavanceerde onderzoekstools voor toekomstig onderzoek, waaronder praktische 'learning labs' met uitgenodigde experts en een veldbezoek.De cursus profiteert van kleine klassen en een interdisciplinaire aanpak.Studenten hebben de mogelijkheid om een op een bibliotheek gebaseerd proefschrift of een proefschrift met een praktisch gedeelte te schrijven.Cursus beschrijving... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MRes in International Relations biedt intensieve training in onderzoeksontwerp en -methodologie en is bedoeld voor studenten die promotieonderzoek overwegen. Studenten ... [+]

De MRes in International Relations biedt intensieve training in onderzoeksontwerp en -methodologie en is bedoeld voor studenten die promotieonderzoek overwegen. Studenten maken kennis met theoretische en analytische benaderingen in IR en onderzoeksontwerp in de sociale wetenschappen, leidend tot de voltooiing van een uitgebreid onderzoeksvoorstel.

De MRes in Internationale Betrekkingen is een een jaar durende postdoctorale opleiding van de School of International Relations.

De cursus biedt een gestructureerd programma van onderzoekstraining om studenten uit te rusten met de vaardigheden die vereist zijn om op doctoraatsniveau onderzoek te doen in de internationale politiek of een loopbaan in verband met onderzoek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MRes in Neuroscience is ontworpen om geavanceerde training in neurowetenschappelijk onderzoek te bieden. Studenten voeren een jaar lang onderzoeksproject uit en leren ... [+]

De MRes in Neuroscience is ontworpen om geavanceerde training in neurowetenschappelijk onderzoek te bieden. Studenten voeren een jaar lang onderzoeksproject uit en leren relevante technieken en vaardigheden door middel van cursuswerk. Onderzoeksprojecten worden uitgevoerd in een enkel laboratorium over de volledige duur van het programma, waardoor studenten een unieke kans krijgen om onderzoeksvragen diepgaand te onderzoeken. Het algemene doel is om studenten te helpen de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om te slagen als onafhankelijke onderzoekswetenschappers.

De MRes in Neuroscience is een voltijds onderwezen postdoctoraal programma van de School of Psychology and Neuroscience.

highlightsIntensieve een week inleidende module bereidt studenten voor op de cursus vóór de start van semester 1.De cursus omvat een gestroomlijnd onderwezen component.Studenten hebben de mogelijkheid om een project van een jaar te doen in een enkel laboratorium.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MRes in Social Anthropology biedt een stevige basis in de methoden en methodologieën van de sociale antropologie en de menswetenschappen, om te dienen als basis voor d ... [+]

De MRes in Social Anthropology biedt een stevige basis in de methoden en methodologieën van de sociale antropologie en de menswetenschappen, om te dienen als basis voor deskundig en bekwaam onderzoek in de sociale antropologie.

De MRes in Sociale Antropologie is een voltijds onderwezen postgraduaatsopleiding van het Departement Sociale Antropologie binnen de School voor Filosofische, Antropologische en Filmstudies.

Het programma biedt een algemene inleiding tot sociale antropologie op postdoctoraal niveau, waaronder het verbeteren van bestaande antropologische kennis en het ontwikkelen van kennis in die welke voor het eerst tot de antropologie komen. De MR's omvatten verschillende componenten van de sociale wetenschappen, onderzoeks- en methodologietraining en kernonderwijs voor sociale antropologie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MRes in Pacific Studies onderzoekt de geschiedenis, talen, culturen en variëteiten van de sociale organisatie van de Stille Oceaan (Melanesië, Polynesië en Micronesië) ... [+]

De MRes in Pacific Studies onderzoekt de geschiedenis, talen, culturen en variëteiten van de sociale organisatie van de Stille Oceaan (Melanesië, Polynesië en Micronesië). Het programma is bedoeld voor studenten die een speciale interesse hebben in het uitvoeren van hun veldwerk voor een doctoraat in de antropologie in de regio of omdat ze daar op een andere manier willen werken.

De MRes in Sociale Antropologie met Pacific Studies is een voltijds gedoceerd postgraduaats programma van het Departement Sociale Antropologie binnen de School voor Filosofische, Antropologische en Filmstudies.

Je zult vakken volgen die zijn gewijd aan de geschiedenis, talen, culturen en variëteiten van de sociale organisatie van de Stille Oceaan, hun betekenis voor de hedendaagse levens van de vele volken, en de fundamentele invloed van deze regio op het vakgebied van de sociale antropologie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of St Andrews

De MSc in Advanced Systems Dependability is een tweejarig Erasmus Mundus-programma dat wordt aangeboden door St Andrews in samenwerking met de Maynooth University in Ierl ... [+]

De MSc in Advanced Systems Dependability is een tweejarig Erasmus Mundus-programma dat wordt aangeboden door St Andrews in samenwerking met de Maynooth University in Ierland en de Université de Lorraine Nancy in Frankrijk. Het biedt studenten de vaardigheden en grondige technische kennis van de belangrijkste concepten die nodig zijn voor het ontwerpen en bouwen van betrouwbare softwaresystemen.

De Erasmus Mundus Joint Masters in Advanced Systems Dependability is een tweejarig, onderwezen programma dat gezamenlijk wordt uitgevoerd door informatica-afdelingen aan de University of St Andrews , Maynooth University en Université de Lorraine Nancy in Frankrijk.

highlightsStudenten studeren aan twee van de drie volgende internationaal erkende universiteiten in de informatica: University of St Andrews , Maynooth University en Université de Lorraine Nancy in Frankrijk.De studenten ondernemen een belangrijk project, inclusief een uitgebreid onderzoek, dat leidt tot hun proefschrift waarmee ze hun specialistische kennis en kritisch denken kunnen consolideren en uitbreiden.Tweedejaars studenten kunnen in aanmerking komen voor een industriële of onderzoeksstage van zes maanden (werken aan industrieel gesponsord onderzoek in een bedrijfs- of universitair onderzoekslaboratorium).Studenten krijgen de logische redeneer- en probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in de software-industrie.In St Andrews hebben studenten 24 uur per dag toegang tot uitstekende moderne laboratoria, voorzien van moderne dual-screen pc-werkstations en groepswerkfaciliteiten.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De PGDip / MSc in Duurzame Aquacultuur biedt een reeks part-time e-learning modules op postuniversitair niveau die gericht zijn op het ontwikkelen van kritisch inzicht va ... [+]

De PGDip / MSc in Duurzame Aquacultuur biedt een reeks part-time e-learning modules op postuniversitair niveau die gericht zijn op het ontwikkelen van kritisch inzicht van studenten in de ontwikkeling en principes van aquacultuur.

Het modulaire programma Duurzame Aquacultuur op afstand wordt deeltijds aangeboden via een online e-learningplatform met online tutorials, rechtstreeks e-mailcontact met docenten, videostreams en toegang tot prikborden voor studenten. Deze structuur biedt studenten de maximale flexibiliteit om hun studie af te ronden terwijl ze doorgaan met hun werk.

highlightsFlexibele modulaire e-learning stelt studenten in staat om hun studie af te ronden terwijl ze doorgaan met hun werk.De cursus maakt gebruik van een online e-learningplatform met ondersteuning voor zelfstudie, direct contact met docenten, videostream en toegang tot prikborden voor studenten.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Advanced Computer Science biedt studenten met een sterke niet-gegradueerde achtergrond in Computer Science een mogelijkheid om hun interesses te volgen bij het ... [+]

De MSc in Advanced Computer Science biedt studenten met een sterke niet-gegradueerde achtergrond in Computer Science een mogelijkheid om hun interesses te volgen bij het bestuderen van het onderwerp op een geavanceerd, door onderzoek gestuurd niveau. Studenten hebben de flexibiliteit om te kiezen uit een breed scala aan modules in geavanceerde onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie, mens-computerinteractie, netwerken en gedistribueerde systemen en software engineering.

De MSc in Advanced Computer Science is een eenjarig, door de School of Computer Science verzorgd, programma. De cursus bestaat uit twee semesters met aangeleerde onderdelen, gevolgd door een project van 11 weken dat leidt tot de indiening van een proefschrift van 15.000 woorden in augustus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Artificial Intelligence is een geavanceerde door onderzoek geleide cursus in de studie van kunstmatige intelligentie, het ontwikkelen van vaardigheden van stude ... [+]

De MSc in Artificial Intelligence is een geavanceerde door onderzoek geleide cursus in de studie van kunstmatige intelligentie, het ontwikkelen van vaardigheden van studenten in logica, constraint programming, taalverwerking, machine learning en neurale netwerken.

De MSc in Artificial Intelligence is een eenjarig, onderwezen programma van de School of Computer Science. De cursus bestaat uit twee semesters van aangeleerde modules gevolgd door een project van 11 weken dat leidt tot de indiening van een proefschrift van 15.000 woorden in augustus.

highlightsDe MSc in Artificial Intelligence is een specialistische cursus, maar behoudt enige flexibiliteit, waardoor studenten naast de verplichte gespecialiseerde modules andere gebieden van de computerwetenschappen kunnen volgen.Studenten voeren een belangrijk project uit, inclusief een uitgebreid onderzoek en een substantiële softwareontwikkeling, leidend tot hun proefschrift, wat hen in staat stelt om hun specialistische kennis en kritisch denken te consolideren en uit te breiden.Studenten hebben 24 uur per dag toegang tot moderne computerlaboratoria, voorzien van dual-screen pc-werkstations en groepswerkvoorzieningen.... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Astrophysics stelt studenten in staat om ervaring op te doen in de kerngebieden van astrofysica om de nodige onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen om astrofysis ... [+]

De MSc in Astrophysics stelt studenten in staat om ervaring op te doen in de kerngebieden van astrofysica om de nodige onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen om astrofysisch onderzoek uit te voeren.

De MSc in Astrophysics is een eenjarig, onderwezen programma van de School of Physics and Astronomy. Het programma is bedoeld om een toegangsweg te bieden voor astrofysisch onderzoek en mogelijk PhD-programma's voor studenten die een bachelor in de natuurkunde, wiskunde of een gelijkwaardige verwante discipline hebben gevolgd.

highlightsStudenten zijn in staat en worden aangemoedigd om de University Observatory en de James Gregory Telescope, de grootste werkende optische telescoop in het Verenigd Koninkrijk, te gebruiken.Studenten krijgen ook de kans om deel te nemen aan een observatierun in het Teide Observatorium op Tenerife, Spanje.Het programma bereidt studenten voor op astrofysisch onderzoek op PhD-niveau.Modules bieden overdraagbare vaardigheden die de inzetbaarheid binnen en buiten de academische wereld vergroten.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De Masters in Banking and Finance (MSc) biedt studenten een solide voorbereiding op verder academisch georiënteerd onderzoek op het gebied van bankieren en financiën en o ... [+]

De Masters in Banking and Finance (MSc) biedt studenten een solide voorbereiding op verder academisch georiënteerd onderzoek op het gebied van bankieren en financiën en op de vaardigheden die nodig zijn voor een breed scala aan carrières in de financiële sector.

De Masters in Banking and Finance is een eenjarig, onderwezen programma van de School of Management.

highlightsDe cursus biedt een diepgaande studie van de theorie en praktijk van moderne bank- en financiewezen.Het Center for Responsible Banking and Finance (CRBF) stelt studenten bloot aan onderzoek en werk van eminente academici en bedrijfsleiders.Dit programma opent een breed scala aan nieuwe en opwindende carrièremogelijkheden, omdat veel financiële bedrijven en overheidsinstellingen een grondige kennis van het functioneren van financiële markten en instellingen nodig hebben.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Catalysis biedt studenten met gespecialiseerde geavanceerde kennis en vaardigheden in moderne katalyse met het vermogen om een belangrijk onderzoeksproject voor ... [+]

De MSc in Catalysis biedt studenten met gespecialiseerde geavanceerde kennis en vaardigheden in moderne katalyse met het vermogen om een belangrijk onderzoeksproject voor hun proefschrift te ondernemen. De cursus heeft tot doel bewustzijn te introduceren van de rol die katalyse speelt bij het verbeteren van duurzaamheid en het oplossen van milieukwesties in de chemische productie.

De MSc in Catalysis is een eenjarig, door de School of Chemistry gerund programma. Het is ontworpen voor studenten en professionals met een diploma Scheikunde of een gelieerd onderwerp om hen uit te rusten met een reeks analytische, kritische en communicatieve vaardigheden.

De cursus biedt studenten met gespecialiseerde geavanceerde kennis en vaardigheden in moderne katalyse met het vermogen om een belangrijk onderzoeksproject voor hun proefschrift te ondernemen. De cursus heeft tot doel bewustzijn te introduceren van de rol die katalyse speelt bij het verbeteren van duurzaamheid en het oplossen van milieukwesties in de chemische productie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Chemical Science biedt studenten met geavanceerde kennis en vaardigheden in de moderne chemische wetenschappen en moedigt hen aan onderzoek onder leiding van on ... [+]

De MSc in Chemical Science biedt studenten met geavanceerde kennis en vaardigheden in de moderne chemische wetenschappen en moedigt hen aan onderzoek onder leiding van onderwerpen te onderzoeken door middel van een breed scala van modules.

De MSc in Chemical Science is een eenjarig, door de School of Chemistry gerund programma. De cursus is bedoeld voor studenten en professionals met een diploma Scheikunde of een gelieerd onderwerp.

Het biedt studenten geavanceerde kennis en vaardigheden op het gebied van moderne chemische wetenschappen en moedigt hen aan onderzoekgerelateerde onderwerpen te onderzoeken via een breed scala aan modules. Studenten kunnen kiezen uit een aantal module-opties, waardoor fundamentele kennis van alle gebieden van de chemie en / of specialisatie in het interessegebied kan worden uitgebreid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in computer- en informatietechnologie ontwikkelt kritisch inzicht van studenten over de problemen in verband met het gebruik van computersystemen en hun impact op ... [+]

De MSc in computer- en informatietechnologie ontwikkelt kritisch inzicht van studenten over de problemen in verband met het gebruik van computersystemen en hun impact op bedrijfsprocessen en projectbeheer. Het geeft studenten ook zonder voorafgaande programmeerervaring de kans om programmeervaardigheden te verwerven in een moderne softwareontwikkelomgeving.

De MSc in computer- en informatietechnologie is een eenjarig, door de School of Computer Science verzorgd, programma. De cursus bestaat uit twee semesters van aangeleerde onderdelen, gevolgd door een project van 11 weken dat leidde tot de indiening van een proefschrift van 15.000 woorden in augustus.

highlightsDe cursus is ontworpen om flexibel te zijn om studenten de vrijheid te geven om hun eigen interesses binnen de informatica na te streven.De cursus introduceert studenten om programmeervaardigheden te ontwikkelen in een moderne softwareontwikkelomgeving.Studenten ondernemen een belangrijk project, inclusief een uitgebreid onderzoek, leidend tot hun proefschrift, wat hen in staat stelt om hun specialistische kennis en kritisch denken te consolideren en uit te breiden.Studenten hebben 24 uur per dag toegang tot moderne computerlaboratoria, voorzien van dual-screen pc-werkstations en groepswerkvoorzieningen.... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in computercommunicatiesystemen is een geavanceerde, op onderzoek gebaseerde cursus die studenten rust met een grondig begrip van de technologieën, protocollen en ... [+]

De MSc in computercommunicatiesystemen is een geavanceerde, op onderzoek gebaseerde cursus die studenten rust met een grondig begrip van de technologieën, protocollen en systemen waarmee computergestuurde apparaten kunnen communiceren in zeer diverse en heterogene contexten.

De MSc in Marine Mammal Science is een eenjarig onderwezen programma van de Sea Mammal Research Unit (SMRU), de enige Britse instelling die zich uitsluitend toelegt op onderzoek naar zeezoogdieren, en put uit de kwantitatieve en diverse academische expertise binnen het Scottish Oceans Institute van de universiteit (DUS IK).

highlightsHoewel gericht op zeezoogdieren, behandelt dit programma geavanceerde onderwerpen in kwantitatieve mariene ecologie en dierlijk gedrag.Modules omvatten intensieve training in kwantitatieve technieken (bijvoorbeeld statistische modellering en GIS) en toegepaste onderzoeksmethoden, inclusief een veldcursus om onderzoekstechnieken te oefenen (zonder extra kosten).Studenten hebben de opwindende gelegenheid om veldwerk en training in Antarctica uit te voeren als onderdeel van de optionele module in polaire ecologie (waarvoor extra betaling van een substantieel expeditietarief vereist is). Bekijk de antarctische expeditieblog van de studenten.Het kerncurriculum wordt aangevuld met geavanceerde optionele modules in actuele onderzoeksgebieden van biologging, bioakoestiek, gedrag en cognitie, en populatiebiologie.Stimulerende, kleine klasgroottes met een focus op door de student geleid, ervaringsgericht leren.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

Deze innovatieve gecombineerde cursus is gericht op internationale studenten die Engels als aanvullende taal gebruiken en biedt een Masters-programma op maat voor student ... [+]

Deze innovatieve gecombineerde cursus is gericht op internationale studenten die Engels als aanvullende taal gebruiken en biedt een Masters-programma op maat voor studenten informatica die hun Engelse taalvaardigheid binnen academische contexten willen ontwikkelen.

Alle MSc-graden in de School of Computer Science aan de University of St Andrews kunnen worden bestudeerd met de Engelse taal. Studenten studeren meer dan drie semesters, en naast alle modules van hun gekozen Computer Science-graad, studeren ze modules in Engels voor academische doeleinden en Engels voor computerwetenschappen 1 en 2.

Eén visum bestrijkt de volledige duur van het programma.

Cursus opties

Studenten met een graad in computerwetenschappen of een verwante discipline, zoals informatiesystemen of engineering, kunnen kiezen om te studeren:... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Januari 2020
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc Conservation Studies is een eenjarige interdisciplinaire masteropleiding. Het biedt een wetenschappelijk inzicht in de verzameling en analyse van gegevens, milieub ... [+]

De MSc Conservation Studies is een eenjarige interdisciplinaire masteropleiding. Het biedt een wetenschappelijk inzicht in de verzameling en analyse van gegevens, milieubeheer en conflicten tussen instandhouding en samenlevingen.

De MSc Conservation Studies bieden een interdisciplinaire benadering van conserveringstheorie en -praktijk. Het brengt studenten en academisch personeel samen uit een reeks disciplinaire achtergronden, maar met een gedeelde passie voor conservering.

highlightsVerken conflicten tussen verschillende menselijke instanties, houd je bezig met instandhoudingsbeleid en bestuur op verschillende schaalniveaus (lokaal, nationaal en internationaal) en houd rekening met de relatie tussen publiek, wetenschap en beleid.Onderzoek ecologische casestudy's en voorbeelden uit een reeks van habitats in aquatische en terrestrische systemen en krijg een wetenschappelijk inzicht in de verzameling en analyse van gegevens.Een interdisciplinaire benadering betekent dat je een reeks methodologische benaderingen van behoud kunt verkennen - ecologisch, economisch, historisch, etc.Je zomeronderzoeksproject kan (afhankelijk van beschikbaarheid) worden uitgevoerd in samenwerking met een externe organisatie die betrokken is bij de conservatiepraktijk.... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Data-Intensive Analysis is een interdisciplinaire cursus die studenten inzicht biedt in hoe gegevens worden gebruikt om nuttige inzichten te verkrijgen op alle ... [+]

De MSc in Data-Intensive Analysis is een interdisciplinaire cursus die studenten inzicht biedt in hoe gegevens worden gebruikt om nuttige inzichten te verkrijgen op alle gebieden van wetenschappelijk onderzoek. Het programma heeft een inhoudelijke statistische component - zowel theorie als praktijk - gekoppeld aan computationele gegevenswetenschap en visualisatie.

De MSc in Data-Intensive Analysis is een één jaar durende onderwijsprogramma dat gezamenlijk wordt uitgevoerd door de Scholen voor Computerwetenschappen en Wiskunde en Statistiek. De cursus bestaat uit twee semesters van aangeleerde modules gevolgd door een project van 11 weken dat leidt tot de indiening van een proefschrift van 15.000 woorden in augustus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Geochemistry bij St Andrews ontwikkelt kennis- en vaardighedentraining in geochemie en moderne geochemische methoden, waarbij praktijkgerichte laboratoriumtrain ... [+]

De MSc in Geochemistry bij St Andrews ontwikkelt kennis- en vaardighedentraining in geochemie en moderne geochemische methoden, waarbij praktijkgerichte laboratoriumtraining, veldbemonsteringservaring en ervaring met ultramoderne apparatuur is vereist.

De MSc in Geochemistry is een voltijds onderwezen postgraduaatsopleiding van de School of Earth and Environmental Sciences.

Geochemie is een fundamentele discipline binnen de aardwetenschappen en biedt de technieken en kennis om fundamentele vragen te beantwoorden zoals: was er ooit leven op Mars, hoe vormen planeten, en wat zijn de snelheden en drijfveren van klimaatverandering, zowel in het heden als verleden?

De cursus is veelomvattend en rigoureus en omvat verplichte en facultatieve lesmodules, veldwerk, korte cursussen en een proefschrift over onderzoek. Praktijkervaring met het ontwikkelen van een diverse reeks laboratoriumvaardigheden is ingebed in de cursus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in duurzame ontwikkeling richt zich tot studenten met een achtergrond in biologie, economie, milieuwetenschappen, geografie, wiskunde, politiek of sociologie die g ... [+]

De MSc in duurzame ontwikkeling richt zich tot studenten met een achtergrond in biologie, economie, milieuwetenschappen, geografie, wiskunde, politiek of sociologie die geïnteresseerd zijn in het maken van een verandering in de samenleving, het milieu en de economie.

De MSc in Sustainable Development is een eenjarig, voltijds onderwezen postdoctoraal programma van de School of Geography and Sustainable Development.

Duurzame ontwikkeling wordt nu algemeen beschouwd als het meest veelbelovende kader waarbinnen de uitdagingen van schoon water en adequate sanitaire voorzieningen, energieopwekking en -levering, volksgezondheid, voedselproductie en -distributie en de bedreigingen voor de biodiversiteit kunnen worden aangepakt. Met het MSc-programma kun je de kennis ontwikkelen die je nodig hebt om duurzaamheidskwesties vanuit meerdere perspectieven te begrijpen en aan te pakken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

Deze MSc maakt deel uit van een dubbele Masters die plaatsvindt aan zowel de University of St Andrews als de Moscow State Instelling voor Internationale Betrekkingen (MGI ... [+]

Deze MSc maakt deel uit van een dubbele Masters die plaatsvindt aan zowel de University of St Andrews als de Moscow State Instelling voor Internationale Betrekkingen (MGIMO) waarvoor studenten een kwalificatie van beide instellingen ontvangen. Het eerste jaar in St Andrews richt zich op duurzame ontwikkeling, terwijl het tweede jaar op het MGIMO zich richt op energie.

De MSc in duurzame ontwikkeling en energie is een voltijds onderwezen postdoctoraal programma van de School of Geography and Sustainable Development.

De cursus maakt deel uit van een dubbele Masters-graad, waarin studenten een jaar doorbrengen in St Andrews en het tweede jaar in het buitenland studeren aan het MGIMO in Moskou. De MSc in St. Andrews wordt onafhankelijk van het tweede jaar in Moskou uitgereikt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in duurzame ontwikkeling en milieueconomie biedt aanvullende opleidings- en onderzoeksmogelijkheden op het gebied van milieueconomie voor studenten die geïnteresse ... [+]

De MSc in duurzame ontwikkeling en milieueconomie biedt aanvullende opleidings- en onderzoeksmogelijkheden op het gebied van milieueconomie voor studenten die geïnteresseerd zijn in het maken van een verandering in de maatschappij, het milieu en de economie.

De MSc in duurzame ontwikkeling en milieueconomie is een eenjarig, voltijds onderwezen postdoctoraal programma van de School of Geography and Sustainable Development.

Het delen van onderwijselementen van de MSc in duurzame ontwikkeling, dit programma neemt een interdisciplinaire aanpak en maakt gebruik van economische analyse en denken om de banden tussen mensen en hun omgeving te begrijpen, resulterend in een studieprogramma dat zowel intellectueel stimulerend als zeer relevant is voor de baan van vandaag markt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Economics biedt geavanceerde, grondige training in essentiële elementen van de economie - micro-economie, macro-economie en econometrie - plus een scala aan spe ... [+]

De MSc in Economics biedt geavanceerde, grondige training in essentiële elementen van de economie - micro-economie, macro-economie en econometrie - plus een scala aan specialistische opties voor theoretische en empirische benaderingen die de belangen van het personeel in de school weerspiegelen.

De MSc in Economics is een een jaar durende postdoctorale opleiding van de University of St Andrews 'School of Economics and Finance.

highlightsIn de UK Research Excellence Framework-oefening van 2014 stond de School op de gedeelde tiende plaats in het VK en de tweede plaats in Schotland op basis van de kwaliteit van haar onderzoekspublicaties, waarbij meer dan 80% van de onderzoekspublicaties werd geclassificeerd als internationaal uitstekend of wereldleidend .Het lesgeven in kleine groepen biedt een hoge mate van interactie tussen student en docent, waardoor een warme en vriendelijke leeromgeving wordt aangemoedigd.De nadruk van het programma ligt op het bieden van een op zichzelf staande, rigoureuze maar relevante leerervaring die je voorbereidt om een baan te vinden op hoog niveau in een breed scala aan economische activiteiten of om verder onderzoek te doen.Je leert de theoretische en empirische instrumenten die nodig zijn om de steeds complexer wordende en snel veranderende economie te begrijpen.Aanvullende colleges in wiskundige en statistische methoden zijn beschikbaar aan het begin van de cursus.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De TESOL MSc biedt studenten de mogelijkheid om de theorie en praktijk van het lesgeven van Engels te integreren met sprekers van andere talen met de flexibiliteit om mod ... [+]

De TESOL MSc biedt studenten de mogelijkheid om de theorie en praktijk van het lesgeven van Engels te integreren met sprekers van andere talen met de flexibiliteit om modules van interesse te selecteren en van voordeel te zijn voor je toekomstige carrière.

De MSc in Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen (TESOL) is een cursus van een jaar, gegeven door de afdeling Engelse taalonderwijs. Het is ontworpen om nuttig te zijn voor zowel ervaren docenten Engels als voor docenten die een carrière overwegen in het lesgeven in het Engels.

highlightsOp de campusRicht je studie op je specifieke aandachtsgebied en krijg een beter theoretisch en praktisch inzicht in de uitdagingen en kansen van praktijkmensen in het veld.Kies naast de verplichte modules drie optionele modules en een proefschriftonderwerp om uw studies vorm te geven om uw eigen interesses te onderzoeken.Sluit je aan bij ervaren beoefenaars en wetenschappers in de Engelse taalgemeenschap, met mogelijkheden om betrokken te zijn bij voortdurende professionele ontwikkelingsevenementen en de jaarlijkse Engels voor academische doeleinden (EAP) conferentie.Integreer theorie en praktijk - bespreek theoretische concepten en kaders in kleine groepen en pas deze toe via praktische beoordelingen en peer-teaching-sessies.Doe mee en denk na over een nieuwe taalleerervaring als onderdeel van het programma om een 360 gradenperspectief te krijgen over taalonderwijs en -leren.OnlineHet programma, met twee startdata (januari en september), maakt flexibele deeltijdstudie tijdens het werken mogelijk, maar biedt ook veel mogelijkheden voor interactie met zowel op de campus als met andere studenten op afstand. Je kunt ervoor kiezen om te studeren... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Evolutionary and Comparative Psychology biedt geavanceerde onderzoekstraining in een reeks intellectuele en praktische vaardigheden in verband met evolutionaire ... [+]

De MSc in Evolutionary and Comparative Psychology biedt geavanceerde onderzoekstraining in een reeks intellectuele en praktische vaardigheden in verband met evolutionaire, comparatieve en ontwikkelingsbenaderingen van de studie van de geest.

De MSc in Evolutionary and Comparative Psychology is een voltijds onderwezen postdoctoraal programma van de School of Psychology and Neuroscience. Dit onderscheidende programma behandelt fundamentele problemen in verband met de oorsprong van dierlijke en menselijke cognitie via een breed scala van theoretische en methodologische benaderingen.

highlightsStudenten verwerven een gedetailleerde kennis van de evolutionaire en vergelijkende literatuur en belangrijkste theoretische en methodologische kwesties op dit gebied.De cursus rust studenten met de nodige vaardigheden om een onderzoeksgraad te volgen op MPhil of PhD niveau in de psychologie.Studenten hebben de mogelijkheid om, afhankelijk van beschikbaarheid, onafhankelijk onderzoek te verrichten in een bepaald onderzoekscentrum in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland, meestal gedurende de zomerperiode.De cursus wordt gegeven door leden van de internationaal erkende Origins of Mind onderzoeksgroep, met aanvullende lessen door leden van het bredere Centrum voor Sociaal Leren en Cognitieve Evolutie en verwante academische staf met interesse in evolutionaire en vergelijkende psychologie.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Finance leidt studenten op met geavanceerde analytische vaardigheden en technische vaardigheden op het gebied van empirische financiering en modellering. Studen ... [+]

De MSc in Finance leidt studenten op met geavanceerde analytische vaardigheden en technische vaardigheden op het gebied van empirische financiering en modellering. Studenten verwerven een diepgaand inzicht in de financiële markten en instellingen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, en bereiden hen voor op een professionele carrière in de financiële sector.

De MSc in Finance is een postdoctoraal programma van een jaar dat wordt gegeven door de School of Economics and Finance van de University of St Andrews .

highlightsJe leert de onderzoeksmethoden die worden gebruikt in moderne bedrijfsfinanciën om de relevantie van corporate finance theorie in een toegepaste werkomgeving te begrijpen.De case study-benadering in kernmodules helpt bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden die kunnen worden gebruikt in alledaagse financiële meettoepassingen.Het lesgeven in kleine groepen biedt een hoge mate van interactie tussen student en docent, waardoor een warme en vriendelijke leeromgeving wordt aangemoedigd.Je zult goed geïnformeerd worden over het functioneren en de grondgedachte van vooraanstaande financiële instellingen in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.Je zult geavanceerde studies volgen op het gebied van financiën en cognate, gekoppeld aan een sterke traditie van afgestudeerden van de school die werkzaam zijn in de financiële gemeenschap.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Finance and Economics biedt geavanceerde training in de theoretische tools en empirische technieken voor economie en financiën, en bereidt studenten voor op een ... [+]

De MSc in Finance and Economics biedt geavanceerde training in de theoretische tools en empirische technieken voor economie en financiën, en bereidt studenten voor op een professionele carrière in het internationale bankwezen, de financiële sector en overheidsinstanties.

De MSc in Finance and Economics is een een jaar durende postdoctorale opleiding van de School of Economics and Finance.

highlightsIn de UK Research Excellence Framework-oefening van 2014 stond de School op de gedeelde tiende plaats in het VK en de tweede plaats in Schotland op basis van de kwaliteit van haar onderzoekspublicaties, waarbij meer dan 80% van de onderzoekspublicaties werd geclassificeerd als internationaal uitstekend of wereldleidend .Het lesgeven in kleine groepen biedt een hoge mate van interactie tussen student en docent, waardoor een warme en vriendelijke leeromgeving wordt aangemoedigd.De nadruk van het programma ligt op het bieden van een op zichzelf staande, rigoureuze maar relevante leerervaring die je voorbereidt om een baan te vinden op hoog niveau in een breed scala van economische of financiële gerelateerde activiteiten, of om verder onderzoek te doen.Geavanceerde training in essentiële elementen van een master Economics (macro-economie of micro-economie) wordt gecombineerd met essentiële training in finance (investeringsanalyse, bedrijfsfinanciering), aangevuld met een breed scala aan toepassingen.Het programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op banen op hoog niveau op een breed scala van gebieden: economie, financiën, handel, verzekeringen, de academische wereld, diplomatieke dienst en het bankwezen.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De Masters in Finance and Management (MSc) helpt studenten bij het ontwikkelen van een geïntegreerd en kritisch bewust begrip van de financiële context van het beheren va ... [+]

De Masters in Finance and Management (MSc) helpt studenten bij het ontwikkelen van een geïntegreerd en kritisch bewust begrip van de financiële context van het beheren van bedrijfsorganisaties en stelt hen in staat om een effectieve rol te spelen binnen deze organisaties.

De Masters in Finance and Management is een eenjarige cursus die wordt gegeven door de School of Management.

highlightsDe cursus biedt een sterke basis in de principes en de praktijk van financiën binnen organisaties.Financiën en management studenten zullen de complexiteit van internationale bedrijven, financiële markten en beleggingsbeheer onderzoeken.Lesindeling

De onderwezen elementen van de programma's worden geleverd met behulp van een scala aan methoden, waaronder lezingen, kleine groep tutorials, workshops en seminars. De gemiddelde grootte van een lezing is 30 studenten, maar in sommige gevallen zullen er seminars zijn van 15 tot 18 studenten of grotere colleges met maximaal 100 studenten, die normaal worden aangevuld met tutorials van kleine groepen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

Deze MSc biedt postdoctorale beroepsopleiding in lasers, optica en halfgeleiders die zijn toegesneden op de behoeften van diegenen die een op fotonica gebaseerde industri ... [+]

Deze MSc biedt postdoctorale beroepsopleiding in lasers, optica en halfgeleiders die zijn toegesneden op de behoeften van diegenen die een op fotonica gebaseerde industrie en universitair onderzoek willen invoeren. Studenten profiteren van lessen met behulp van de expertise aan de universiteiten van St Andrews en Heriot-Watt, gevolgd door een project van ongeveer 3,5 maanden, vaak met een Brits fotonisch bedrijf. Het industriële project maakt een real-world toepassing mogelijk van het materiaal dat aan de universiteiten wordt gedekt en biedt waardevolle ervaring in commerciële fotonica.

Voor 2019 wordt de toelating tot de Photonics and Optoelectronic Devices MSc beheerd door de Heriot-Watt University.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Human-Computer Interaction biedt studenten de tools, kennis en vaardigheden om beoefenaars te worden op het gebied van gebruikerservaring, bruikbaarheid, inform ... [+]

De MSc in Human-Computer Interaction biedt studenten de tools, kennis en vaardigheden om beoefenaars te worden op het gebied van gebruikerservaring, bruikbaarheid, informatievisualisatie, menselijke factoren in computersystemen en onderzoek naar menselijke computerinteractie.

De MSc in computer- en informatietechnologie is een eenjarig, door de School of Computer Science verzorgd, programma. De cursus bestaat uit twee semesters van aangeleerde onderdelen, gevolgd door een project van 11 weken dat leidde tot de indiening van een proefschrift van 15.000 woorden in augustus.

highlightsDe cursus is ontworpen om flexibel te zijn om studenten de vrijheid te geven om hun eigen interesses binnen de informatica na te streven.De cursus introduceert studenten om programmeervaardigheden te ontwikkelen in een moderne softwareontwikkelomgeving.Studenten ondernemen een belangrijk project, inclusief een uitgebreid onderzoek, leidend tot hun proefschrift, wat hen in staat stelt om hun specialistische kennis en kritisch denken te consolideren en uit te breiden.Studenten hebben 24 uur per dag toegang tot moderne computerlaboratoria, voorzien van dual-screen pc-werkstations en groepswerkvoorzieningen.... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in informatietechnologie ontwikkelt kritisch begrip van studenten over de problemen in verband met het gebruik van informatietechnologie-systemen en hun impact op ... [+]

De MSc in informatietechnologie ontwikkelt kritisch begrip van studenten over de problemen in verband met het gebruik van informatietechnologie-systemen en hun impact op bedrijfsprocessen en projectmanagement.

De MSc in computer- en informatietechnologie is een eenjarig, door de School of Computer Science verzorgd, programma. De cursus bestaat uit twee semesters van aangeleerde onderdelen, gevolgd door een project van 11 weken dat leidde tot de indiening van een proefschrift van 15.000 woorden in augustus.

highlightsDe cursus is ontworpen om flexibel te zijn om studenten de vrijheid te geven om hun eigen interesses binnen de informatica na te streven.De cursus introduceert studenten om programmeervaardigheden te ontwikkelen in een moderne softwareontwikkelomgeving.Studenten ondernemen een belangrijk project, inclusief een uitgebreid onderzoek, leidend tot hun proefschrift, wat hen in staat stelt om hun specialistische kennis en kritisch denken te consolideren en uit te breiden.Studenten hebben 24 uur per dag toegang tot moderne computerlaboratoria, voorzien van dual-screen pc-werkstations en groepswerkvoorzieningen.... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Information Technology met Management biedt studenten uit andere disciplines dan het bedrijfsleven en management met de kennis en de analytische en kritische va ... [+]

De MSc in Information Technology met Management biedt studenten uit andere disciplines dan het bedrijfsleven en management met de kennis en de analytische en kritische vaardigheden die nodig zijn voor het beheer van de informatie- en communicatietechnologieën die ten grondslag liggen alle succesvolle zakelijke praktijk.

De MSc in Information Technology met Management is een een jaar lang onderwezen programma dat gezamenlijk wordt uitgevoerd door de School of Computer Science en de School of Management. De cursus bestaat uit twee semesters van aangeleerde modules gevolgd door een project van 11 weken dat leidt tot de indiening van een proefschrift van 15.000 woorden in augustus.

highlightsDeze cursus is een interdisciplinair programma dat de vaardigheden en ervaring van vooraanstaande academici van de School of Management en de School of Computer Science combineert.Het programma leert moderne informatie- en communicatietechnologieën en managementtechnieken om studenten voor te bereiden op een carrière in IT-management en andere verwante gebieden.Studenten voeren een belangrijk project uit, inclusief een uitgebreid onderzoek dat leidt tot hun proefschrift, waardoor ze hun specialistische kennis en kritisch denken kunnen consolideren en uitbreiden.Studenten hebben 24 uur per dag toegang tot moderne computerlaboratoria, voorzien van dual-screen pc-werkstations en groepswerkvoorzieningen.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc International Development Practice is een eenjarige interdisciplinaire masteropleiding. Het wordt gegeven door wetenschappelijk personeel en ontwikkelingsdeskundig ... [+]

De MSc International Development Practice is een eenjarige interdisciplinaire masteropleiding. Het wordt gegeven door wetenschappelijk personeel en ontwikkelingsdeskundigen en verkent de theoretische en praktische aspecten van internationaal ontwikkelingswerk.

De MSc International Development Practice biedt een interdisciplinaire benadering van internationale ontwikkelingstheorie en -praktijk. Studenten verkennen belangrijke theoretische concepten in ontwikkelingsstudies en krijgen praktische training die kan worden toegepast in internationale ontwikkelingsrollen.

highlightsGericht op studenten die een carrière in internationale ontwikkeling willen volgen.Combineert verkenning van de belangrijkste theoretische concepten in ontwikkelingsstudies met training in vaardigheden die worden gebruikt door ontwikkelingsdeskundigen.Biedt een substantiële inleiding tot kwantitatieve en kwalitatieve methoden voor het beoordelen van ontwikkelingsprogramma's.Interdisciplinaire benadering betekent dat je een scala aan methodologische benaderingen kunt verkennen.Je zomeronderzoeksproject kan - afhankelijk van beschikbaarheid - worden uitgevoerd in samenwerking met een externe organisatie die betrokken is bij ontwikkelingspraktijken.... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

Deze MSc biedt studenten een beter begrip van mariene systemen en onderzoekt de onderlinge verbanden tussen de fysieke omgeving, biodiversiteit en de impact van menselijk ... [+]

Deze MSc biedt studenten een beter begrip van mariene systemen en onderzoekt de onderlinge verbanden tussen de fysieke omgeving, biodiversiteit en de impact van menselijke activiteiten. Het wordt gegeven door vooraanstaande experts van het Scottish Oceans Institute en is ontworpen om studenten voor te bereiden op een professionele loopbaan in onderzoek en management.

De MSc in Marine Ecosystem Management is een door de School of Biology geleid onderwijs van één jaar. Het programma heeft een holistische benadering voor het begrijpen van de ecosysteemfunctie en -services en is gebaseerd op de kwantitatieve en diverse academische expertise binnen het University's Scottish Oceans Institute (SOI).... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Marine Mammal Science bereidt studenten voor op een professionele loopbaan in het onderzoek en het behoud van zeezoogdieren. Het is het enige op onderzoek geric ... [+]

De MSc in Marine Mammal Science bereidt studenten voor op een professionele loopbaan in het onderzoek en het behoud van zeezoogdieren. Het is het enige op onderzoek gerichte MSc-diploma in dit populaire vak wereldwijd en wordt gegeven door vooraanstaande experts van de Sea Mammal Research Unit en het Scottish Oceans Institute.

De MSc in Marine Mammal Science is een eenjarig onderwezen programma van de Sea Mammal Research Unit (SMRU), de enige Britse instelling die zich uitsluitend toelegt op onderzoek naar zeezoogdieren, en put uit de kwantitatieve en diverse academische expertise binnen het Scottish Oceans Institute van de universiteit (DUS IK).

highlightsHoewel gericht op zeezoogdieren, behandelt dit programma geavanceerde onderwerpen in kwantitatieve mariene ecologie en dierlijk gedrag.Modules omvatten intensieve training in kwantitatieve technieken (bijvoorbeeld statistische modellering en GIS) en toegepaste onderzoeksmethoden, inclusief een veldcursus om onderzoekstechnieken te oefenen (zonder extra kosten).Studenten hebben de opwindende gelegenheid om veldwerk en training in Antarctica uit te voeren als onderdeel van de optionele module in polaire ecologie (waarvoor extra betaling van een substantieel expeditietarief vereist is). Bekijk de antarctische expeditieblog van de studenten.Het kerncurriculum wordt aangevuld met geavanceerde optionele modules in actuele onderzoeksgebieden van biologging, bioakoestiek, gedrag en cognitie, en populatiebiologie.Stimulerende, kleine klasgroottes met een focus op door de student geleid, ervaringsgericht leren.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De Mineral Resources MSc levert kennis- en vaardighedentraining die essentieel is voor het voortzetten van een carrière in de sector van de minerale industrie en om stude ... [+]

De Mineral Resources MSc levert kennis- en vaardighedentraining die essentieel is voor het voortzetten van een carrière in de sector van de minerale industrie en om studenten voor te bereiden op hun promotieonderzoek. De cursus biedt uitgebreide training in de voorhoede van minerale hulpbronnen, waaronder door de industrie geleide workshops en excursies in het veld.

De MSc in Mineral Resources is een full-time aangeleerd postdoctoraal programma van de School of Earth and Environmental Sciences. Minerale bronnen maken deel uit van bijna alles rondom ons dagelijks leven. Het vinden van die middelen is de taak van economische geologen, multidisciplinaire wetenschappers die geochemie, mineralogie, geofysica, petrologie en structurele geologie gebruiken om minerale hulpbronnen te begrijpen, beschrijven en onderzoeken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in onderzoeksmethoden in de psychologie is bedoeld om studenten op te leiden die een hogere graad van onderzoek in de psychologie wensen te volgen en hen de specif ... [+]

De MSc in onderzoeksmethoden in de psychologie is bedoeld om studenten op te leiden die een hogere graad van onderzoek in de psychologie wensen te volgen en hen de specifieke vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om een loopbaan als onderzoekpsycholoog te beginnen.

De MSc in onderzoeksmethoden in de psychologie is een voltijds onderwezen postdoctoraal programma van de School of Psychology and Neuroscience. De cursus is gebaseerd op een initiatief om interdisciplinaire training in de sociale wetenschappen te bieden, plus geavanceerde onderzoekstraining in de psychologie.

highlightsDe cursus biedt interdisciplinaire training in de sociale wetenschappen plus geavanceerde onderzoekstraining in de psychologie.Studenten hebben toegang tot laboratoria in neurofysiologie, psychofarmacologie, psychofysica, dierleren en cognitie, cognitieve psychologie, ontwikkelingspsychologie en sociale psychologie.De MSc wordt door de Economic and Social Research Council (ESRC) erkend als een geaccrediteerde cursus.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Psychology is een conversieroute voor studenten die een undergraduate Honours degree hebben in een ander onderwerp dan de psychologie. Het programma biedt gedet ... [+]

De MSc in Psychology is een conversieroute voor studenten die een undergraduate Honours degree hebben in een ander onderwerp dan de psychologie. Het programma biedt gedetailleerde kennis van de kerngebieden van de psychologie en voornaamste theoretische en methodologische kwesties in het veld.

De MSc in Psychology (Conversion) is een voltijds onderwezen postdoctoraal programma van de School of Psychology and Neuroscience.

highlightsDe cursus biedt studenten de nodige vaardigheden om een onderzoeksgraad te behalen op MPhil- of PhD-niveau op het gebied van psychologie of om door te gaan naar een klinisch trainingsprogramma.Studenten hebben toegang tot laboratoria in neurofysiologie, psychofarmacologie, psychofysica, dierleren en cognitie, cognitieve psychologie, ontwikkelingspsychologie en sociale psychologie.De cursus is geaccrediteerd door de British Psychological Society en voldoet daarmee aan de vereisten voor toegang tot de meeste Britse PhD-programma's in de psychologie.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in Software Engineering is een geavanceerde onderzoekgestuurde cursus in de studie van software-engineering, waarbij studenten hun kennis en vaardigheden ontwikkel ... [+]

De MSc in Software Engineering is een geavanceerde onderzoekgestuurde cursus in de studie van software-engineering, waarbij studenten hun kennis en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van softwarehergebruik, agile-ontwikkeling, software-architectuur en kritische systems engineering.

De MSc in Software Engineering is een eenjarig, door de School of Computer Science verzorgd, programma. De cursus bestaat uit twee semesters van aangeleerde modules gevolgd door een project van 11 weken dat leidt tot de indiening van een proefschrift van 15.000 woorden in augustus.

highlightsDe MSc in Software Engineering is een specialistische cursus, maar behoudt enige flexibiliteit, waardoor studenten naast de verplichte gespecialiseerde modules andere gebieden van de computerwetenschappen kunnen volgen.Studenten voeren een belangrijk project uit, inclusief een uitgebreid onderzoek en een substantiële softwareontwikkeling, leidend tot hun proefschrift, wat hen in staat stelt om hun specialistische kennis en kritisch denken te consolideren en uit te breiden.Studenten hebben 24 uur per dag toegang tot moderne computerlaboratoria, voorzien van dual-screen pc-werkstations en groepswerkvoorzieningen.... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De MSc in statistiek bereidt studenten met een sterke kwantitatieve achtergrond voor verdere postdoctorale studies of een toekomstige carrière in de particuliere sector. ... [+]

De MSc in statistiek bereidt studenten met een sterke kwantitatieve achtergrond voor verdere postdoctorale studies of een toekomstige carrière in de particuliere sector.

De MSc in Statistics is een eenjarig, door de School of Mathematics and Statistics gerund programma, dat goed is uitgerust met personal computers en laptops, een parallelle computer en een on-site bibliotheek.

highlightsBiedt studenten een bredere vaardigheden voor het betreden van de markt voor commerciële analyse.Het programma behandelt verschillende theoretische en toegepaste statistische gebieden op een geavanceerd niveau.De cursus biedt studenten de mogelijkheid hun statistische kennis in de praktijk te brengen.Doorlopende beoordelingen en het proefschrift stellen studenten in staat hun statistische kennis toe te passen.Studenten zijn zo voorbereid dat ze kunnen doorgaan met onderzoek in statistiek.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De TESOL MSc met een specialisatie in beoordeling en evaluatie biedt studenten met een interesse in dit veld de mogelijkheid om de theorie en praktijk van het lesgeven va ... [+]

De TESOL MSc met een specialisatie in beoordeling en evaluatie biedt studenten met een interesse in dit veld de mogelijkheid om de theorie en praktijk van het lesgeven van Engels te integreren met sprekers van andere talen, met een bijzondere nadruk op beoordeling en evaluatie.

De MSc in Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen (TESOL) met een specialisatie in evaluatie en evaluatie is een cursus die wordt uitgevoerd door de afdeling Engelse taalonderwijs. Het is ontworpen om nuttig te zijn voor zowel ervaren docenten Engels als voor docenten die een carrière overwegen in het lesgeven in het Engels. Het is bedoeld voor docenten met een bijzondere interesse in beoordeling en evaluatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De TESOL MSc met een specialisatie in English Medium Instruction biedt studenten met interesse in dit veld de mogelijkheid om de theorie en praktijk van het lesgeven van ... [+]

De TESOL MSc met een specialisatie in English Medium Instruction biedt studenten met interesse in dit veld de mogelijkheid om de theorie en praktijk van het lesgeven van Engels te integreren met sprekers van andere talen, met een bijzondere nadruk op Engelse mediuminstructie.

De MSc in Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen (TESOL) met een specialisme in Engelse gemiddelde instructie is ontworpen om nuttig te zijn voor zowel ervaren docenten Engels als voor docenten die een carrière overwegen in het lesgeven in het Engels. Het is bedoeld voor docenten met een bijzondere interesse in Engelstalig mediumonderwijs.

highlightsOp de campusRicht je studie op je specifieke aandachtsgebied en krijg een beter theoretisch en praktisch inzicht in de uitdagingen en kansen met betrekking tot Engelse mediuminstructies.Neem een specifieke module Engels-middeninstructie, voer onderzoek uit op dit gebied als onderdeel van een Action Research-module en kies een dissertatie-onderwerp om verder onderzoek te doen naar het lesgeven aan jonge leerlingen.Sluit je aan bij ervaren beoefenaars en wetenschappers in de Engelse taalgemeenschap, met mogelijkheden om betrokken te zijn bij voortdurende professionele ontwikkelingsevenementen en de jaarlijkse Engels voor academische doeleinden (EAP) conferentie.Integreer theorie en praktijk - bespreek theoretische concepten en kaders in kleine groepen en pas deze toe via praktische beoordelingen en peer-teaching-sessies.Doe mee en reflecteer op een nieuwe taalleerervaring als onderdeel van het programma om een 360 gradenperspectief te krijgen op taalonderwijs en -leren.OnlineHet programma heeft twee startdatums (januari en september), wat een flexibele deeltijdstudie tijdens het werken mogelijk maakt. Het biedt ook voldoende mogelijkheden voor u om... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De TESOL MSc met een Specialisatie in het Engels voor academische doeleinden biedt studenten met een interesse in dit veld de mogelijkheid om de theorie en praktijk van h ... [+]

De TESOL MSc met een Specialisatie in het Engels voor academische doeleinden biedt studenten met een interesse in dit veld de mogelijkheid om de theorie en praktijk van het lesgeven van Engels te integreren met sprekers van andere talen, met een bijzondere nadruk op het onderwijzen van academisch Engels.

De MSc in Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen (TESOL) met een Specialisatie in het Engels voor academische doeleinden is ontworpen om nuttig te zijn voor zowel ervaren docenten Engels als voor docenten die een carrière overwegen in het lesgeven in het Engels. Het is bedoeld voor docenten met een bijzondere interesse in het lesgeven aan jonge studenten.

highlightsOp de campusRicht je studies op je specifieke interessegebied en krijg een beter theoretisch en praktisch inzicht in de uitdagingen en kansen die verbonden zijn aan het lesgeven van Engels voor academische doeleinden.Neem een specifiek Engels voor Academic Purposes-module, voer onderzoek uit op dit gebied als onderdeel van een Action Research-module en kies een dissertatie-onderwerp om verder onderzoek te verrichten op het gebied van lesgeven voor academische doeleinden.Sluit je aan bij ervaren beoefenaars en wetenschappers in de Engelse taalgemeenschap, met mogelijkheden om betrokken te zijn bij voortdurende professionele ontwikkelingsevenementen en de jaarlijkse Engels voor academische doeleinden (EAP) conferentie.Integreer theorie en praktijk - bespreek theoretische concepten en kaders in kleine groepen en pas deze toe via praktische beoordelingen en peer-teaching-sessies.Doe mee en reflecteer op een nieuwe taalleerervaring als onderdeel van het programma om een 360 gradenperspectief te krijgen op taalonderwijs en -leren.OnlineHet programma heeft twee... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De TESOL MSc met een specialisme in het lesgeven aan jonge studenten geeft studenten met interesse op dit gebied de mogelijkheid om de theorie en praktijk van het lesgeve ... [+]

De TESOL MSc met een specialisme in het lesgeven aan jonge studenten geeft studenten met interesse op dit gebied de mogelijkheid om de theorie en praktijk van het lesgeven van Engels te integreren met sprekers van andere talen, met een bijzondere nadruk op het lesgeven aan jonge studenten.

De MSc in Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen (TESOL) met een specialisme in lesgeven aan jonge studenten is ontworpen om nuttig te zijn voor zowel ervaren docenten Engels als voor docenten die een carrière overwegen in het lesgeven in het Engels. Het is bedoeld voor docenten met een bijzondere interesse in het lesgeven aan jonge studenten.

highlightsOp de campusRicht je studies op je specifieke aandachtsgebied en krijg een beter theoretisch en praktisch begrip van de uitdagingen en kansen in verband met het lesgeven aan jonge studenten.Neem een specifieke module Teaching Young Learners, doe onderzoek op dit gebied als onderdeel van een Action Research-module en kies een proefschriftthema om verder onderzoek te doen naar het lesgeven aan jonge studenten.Sluit je aan bij ervaren beoefenaars en wetenschappers in onze Engelstalige onderwijsgemeenschap, met kansen om betrokken te zijn bij voortdurende professionele ontwikkelingsevenementen en de jaarlijkse Engels voor academische doeleinden (EAP) conferentie.Integreer theorie en praktijk - bespreek theoretische concepten en kaders in kleine groepen en pas deze toe via praktische beoordelingen en peer-teaching-sessies.Doe mee en reflecteer op een nieuwe taalleerervaring als onderdeel van het programma om een 360 gradenperspectief te krijgen op taalonderwijs en -leren.OnlineHet programma heeft twee startdatums (januari en september), wat een flexibele deeltijdstudie... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De TESOL MSc met een specialisatie in technologie voor onderwijs geeft studenten met interesse in dit veld de mogelijkheid om de theorie en praktijk van het lesgeven van ... [+]

De TESOL MSc met een specialisatie in technologie voor onderwijs geeft studenten met interesse in dit veld de mogelijkheid om de theorie en praktijk van het lesgeven van Engels te integreren met sprekers van andere talen, met een bijzondere nadruk op technologie voor lesgeven.

De MSc in Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen (TESOL) met een specialisme voor technologie in het lesgeven is ontworpen om nuttig te zijn voor zowel ervaren docenten Engels als voor docenten die een carrière overwegen in het lesgeven in het Engels. Het is bedoeld voor docenten met een bijzondere interesse in technologie voor lesgeven.

highlightsOp de campusRicht je studies op je specifieke aandachtsgebied en krijg een beter theoretisch en praktisch begrip van de uitdagingen en kansen met betrekking tot technologie voor lesgeven.Neem een specifieke Technology for Teaching-module, voer onderzoek uit op dit gebied als onderdeel van een Action Research-module en kies een dissertatie-onderwerp om verder onderzoek te doen naar het gebied van technologie voor lesgeven.Sluit je aan bij ervaren beoefenaars en wetenschappers in de Engelse taalgemeenschap, met mogelijkheden om betrokken te zijn bij voortdurende professionele ontwikkelingsevenementen en de jaarlijkse Engels voor academische doeleinden (EAP) conferentie.Integreer theorie en praktijk - bespreek theoretische concepten en kaders in kleine groepen en pas deze toe via praktische beoordelingen en peer-teaching-sessies.Doe mee en reflecteer op een nieuwe taalleerervaring als onderdeel van het programma om een 360 gradenperspectief te krijgen op taalonderwijs en -leren.OnlineHet programma heeft twee startdatums (januari en september), wat een flexibele deeltijdstudie tijdens het werken mogelijk maakt. Het biedt... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

De PGDip / MSc in toegepaste statistiek en datamining is een commercieel relevant studieprogramma dat studenten de statistische gegevensanalysevaardigheden verschaft die ... [+]

De PGDip / MSc in toegepaste statistiek en datamining is een commercieel relevant studieprogramma dat studenten de statistische gegevensanalysevaardigheden verschaft die nodig zijn voor zakelijke, commerciële en andere toepassingen.

De PGDip / MSc in toegepaste statistiek en datamining is een eenjarig, door de School of Mathematics and Statistics verzorgd, programma. De cursus is bedoeld voor mensen met een goede graad die kwantitatieve elementen bevatten die statistische gegevensanalysevaardigheden willen verwerven.

highlightsCommercieel relevante cursus.Inhoud van de cursus is afgestemd op de vereisten van de sector voor commerciële analyse.Dissertatie onderwerpen worden gedeeltelijk gegenereerd door commerciële partners.Lesgeven omvat veelgebruikte commerciële softwarepakketten (SAS, SPSS).De populaire open-source tool (R) wordt ook gebruikt.Lesindeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of St Andrews

Deze MSc bereidt studenten voor met een achtergrond in zuivere of toegepaste wiskunde voor een doctoraat of een carrière in de privésector. Een breed scala aan onderwerpe ... [+]

Deze MSc bereidt studenten voor met een achtergrond in zuivere of toegepaste wiskunde voor een doctoraat of een carrière in de privésector. Een breed scala aan onderwerpen wordt behandeld, waaronder groepentheorie, wiskundige informatica, combinatoriek, vloeistofdynamica, zonnetheorie, wiskundige biologie en maat- en ergodische theorie.

De MSc in Mathematics bestaat uit twee semesters van cursussen die door de School of Mathematics and Statistics worden gegeven, gevolgd door een proefschrift dat in de zomermaanden is uitgevoerd. Dit programma is met name geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een carrière in academisch wiskundig onderzoek of een loopbaan in de wiskunde in de particuliere sector.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

University of St Andrews - Scotland's first university