University of St Andrews

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Maak van Schotland's eerste universiteit je eerste keuze

134039_ScreenShot2020-04-07at7.01.08PM.png

Als 600 jaar oude instelling is het geen verrassing dat de University of St Andrews over de hele wereld bekend staat als een wereldleider op het gebied van onderwijs. Wij zijn de beste universiteit van Schotland, gerangschikt volgens de Complete University Guide 2021, en 2 e algemeen in het VK (Guardian Good University Guide 2021) .

Zes eeuwen lang zijn enkele van 's werelds slimste en meest veelbelovende studenten naar St. Andrews gekomen om te studeren en om de denkruimte te vinden om te vragen wat hun is geleerd. Onze afgestudeerden helpen de wereld vorm te geven, van ambassadeurs, vooruitstrevende onderzoekers en uitvinders tot toonaangevende CEO's en experts - en zelfs een ondertekenaar van de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring - St Andrews zal u helpen uw potentieel te realiseren, waar ook ter wereld wereld die je gaat.

Laat ons weten waar u in geïnteresseerd bent - Registreer voor meer informatie

Postdoctorale ervaring bij St Andrews

De University of St Andrews is door studenten in de National Student Survey al 11 van de afgelopen 14 jaar consequent uitgeroepen tot de beste studentenervaring in het VK . Als je bij ons komt studeren, ben je verzekerd van een unieke en onvergetelijke ervaring die je nergens anders zult vinden.

St. Andrews is een kleine universiteit en onze omvang geeft studenten de mogelijkheid om meer met medewerkers om te gaan, hechte en langdurige relaties met vrienden op te bouwen en uit te blinken in je studie. De stad St Andrews en onze universiteit hebben zich samen ontwikkeld, wat ons een unieke relatie en perspectief geeft. Wanneer u zich bij ons aansluit, wordt u lid van de gemeenschap en wordt heel Andrews uw campus. Met onze collegezalen en klaslokalen in de stad krijgt u al snel een gevoel van verbondenheid en veiligheid dat u nergens anders vindt.

Als postdoctorale student heb je toegang tot onze exclusieve postdoctorale gemeenschap en universiteit . Deze organiseren regelmatig netwerkevenementen en -kansen, evenals gastcolleges, workshops en sociale activiteiten, die u helpen gelijkgestemde collega's te ontmoeten en verbindingen te leggen die u gedurende uw tijd bij ons en daarna zullen helpen.

Waarom St Andrews

St Andrews is een unieke plek om te studeren en te wonen. Gelegen aan de oostkust van Schotland, kunnen studenten tijdens het lesgeven golfcursussen oversteken op weg naar de les of joggen langs het strand. De universiteit heeft niet alleen een reputatie van wereldklasse, maar biedt ook een breed scala aan sociale activiteiten, waaronder meer dan 150 studentenverenigingen en 50 sportclubs. Als je door de stad loopt, adem je de Schotse geschiedenis in, omringd door historische gebouwen, monumenten en onze studententradities. Onze rijke geschiedenis, geavanceerde moderne faciliteiten en prachtige locatie maken studeren aan St Andrews een onvergetelijke en lonende ervaring.

Carriere vooruitzichten

Onze afgestudeerden zijn zeer gewild bij werkgevers over de hele wereld vanwege de hoogwaardige vaardigheden en capaciteiten die ze leren. Studenten hebben toegang tot de nieuwste kennis en technieken in hun vakgebied, ultramoderne faciliteiten en ondersteunende diensten die altijd beschikbaar zijn om u te helpen uw volledige academische potentieel te bereiken.

Onze programma's zijn uitdagend, zeer geprezen en zullen u een prestigieuze kwalificatie opleveren die over de hele wereld wordt erkend. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreide cursus of een diepgaande, op onderzoek gebaseerde opleiding , de University of St Andrews zal je helpen om je doelen te bereiken

Laat ons weten waar u in geïnteresseerd bent - Registreer voor meer informatie

Locaties

Saint Andrews

Address
St Katharine's West
The Scores

KY16 9AJ Saint Andrews, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

MSc