University of St Andrews

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kies voor St Andrews

Studeer aan de universiteit van St. Andrews en ervaar onderwijs van wereldklasse, speerpuntonderzoek en de flexibele diplomastructuur van de eerste universiteit van Schotland.

In de afgelopen 600 jaar heeft de universiteit van St. Andrews een reputatie opgebouwd als een van 's werelds toonaangevende centra voor onderzoek en onderwijs. Tegenwoordig bieden we een flexibele diplomastructuur aan op basis van uw keuze van onderwerpspecialisme of onderzoek, waardoor een omgeving wordt gecreëerd die een nieuwsgierige geest en een cultuur van gedeeld leren voedt.

The Good Guide Guide 2018 van de Times and Sunday Times heeft de Universiteit van St. Andrews, de Britse universiteit voor het jaar van de studentenbeleving, 2018 genoemd. Het is het tweede jaar op rij dat de oudste universiteit van Schotland is vertrokken met een titel van universiteit van het jaar. Vorig jaar was het UK University of the Year voor onderwijskwaliteit.

De eerste universiteit van Schotland

St. Andrews, opgericht in het begin van de 15e eeuw, is de eerste universiteit van Schotland en de derde oudste in de Engels sprekende wereld.

Het onderricht begon in de gemeenschap van St. Andrews in 1410 en de universiteit werd formeel gevormd door de kwestie van een pauselijke stier in 1413.

De meest internationale van de universiteiten van Schotland

Wij zijn de meest internationale van de universiteiten van Schotland en een van de meest internationale in het Verenigd Koninkrijk met personeel en studenten van meer dan 120 nationaliteiten.

Postdoctorale studie

De universiteit van St. Andrews biedt een breed scala aan postdoctorale studies, met meer dan 1.000 postgraduaten die momenteel studeren in een van onze vier faculteiten van kunst, goddelijkheid, geneeskunde en wetenschappen. St Andrews is een opmerkelijke en opwindende instelling die het kosmopolitisme van een internationale universiteit combineert met een sterk gemeenschapsgevoel, afgeleid van de locatie in een klein en oud stadje. De schaal van de universiteit stelt ons in staat succesvol te concurreren voor private en publieke financiering voor ons baanbrekend onderzoek, terwijl we klein genoeg zijn om individuele aandacht te schenken aan iedereen die hier wil studeren.

Onderzoeksuitmuntendheid

Het 2014 Research Excellence Framework (REF) rangschikte de University of St. Andrews-top in Schotland en de 14e plaats in het Verenigd Koninkrijk voor de kwaliteit van onderzoekspublicaties op het gebied van wetenschap, kunst, goddelijkheid en geneeskunde.

tradities

De universiteit van St. Andrews herbergt vele unieke tradities.

  • De vloek van Patrick Hamilton
  • May Dip
  • Academische gezinnen
  • Rozijnen maandag
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Health MSc » Bekijk Law LLM »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc in Conservation Studies

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Sint Andrews

[+]

[-]

MSc in Data-Intensive Analysis

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Sint Andrews +1 more

[+]

FactSet Hailo Hewlett Packard

[-]

MSc in International Development Practice

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Sint Andrews

[+]

[-]

Master

MLitt in Art History

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Sint Andrews +1 more

De MLitt in kunstgeschiedenis biedt een breed scala aan vakgebieden, van vroegmiddeleeuwse kunst en architectuur tot hedendaagse uitvoerende kunst; modules behandelen belangrijke thema's en concepten die verschillende periodes uit de kunstgeschiedenis met elkaar verbinden. [+]

Cursusinformatie

De MLitt in kunstgeschiedenis is ontworpen om kernonderzoeks- en schrijfvaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren, om kennis van de theoretische en methodologische grondslagen van de kunstgeschiedenis te introduceren en te verdiepen, en om studenten in staat te stellen actuele kritische debatten, kunstmedia en contextuele vragen te onderzoeken.

highlightsStudenten hebben toegang tot uitgebreide bibliotheekholdings, waaronder een grote Visual Resources Collection met meer dan 150.000 afbeeldingen en een microfichekopie van de Conway en Witt fotografische archieven, bestaande uit zo'n twee miljoen afbeeldingen van kunstwerken.De keuze van de modules maakt een breed opgezette studie van de thematische of methodologische vraagstukken, evenals gericht onderzoek Pathways .Kleine klasgroottes geven prioriteit aan discussies met peers en interactie met de tutor.Studenten hebben de mogelijkheid om klassenreizen bij te wonen, en er is een onderzoeksseminar met gastdocenten voor alle personeelsleden en studenten om de twee weken. Studenten kunnen ook een aanvraag indienen om deel te nemen aan een zomeruitwisselingsprogramma met de École du Louvre in Parijs.Lesindeling... [-]

MLitt in Contemporary Studies

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Sint Andrews

[+]

TOEFL iBT (test van Engels als vreemde taal - internetgebaseerde test)

[-]

MLitt in Film Studies

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Sint Andrews

De MLitt in Film Studies helpt studenten een reeks geavanceerde onderzoeksvaardigheden onder de knie te krijgen en kennis op te doen met betrekking tot de constructie en analyse van het bewegende beeld, de heden en verleden van verschillende nationale en regionale filmtradities, de dynamiek van de wereldwijde filmindustrie en de theoretische benaderingen met betrekking tot de film. [+]

Cursusinformatie

De MLitt in Film Studies is een eenjarig, onderwezen programma van het Departement Filmstudies. Het programma benadert de studie van film door een gevarieerde intellectuele benadering, waarbij cinema in een mondiale context wordt verkend. Je ontdekt filmmakers buiten de canon en onderzoekt klassieke film via nieuwe culturele, theoretische en historische perspectieven.

highlightsFilmstudies benadert de filmstudie met een gevarieerde intellectuele benadering, waarbij film wordt verkend in een mondiale context. Je ontdekt filmmakers buiten de canon en onderzoekt klassieke films via nieuwe culturele, theoretische en historische perspectieven.Film Studies ontvangt regelmatig bezoeken van vooraanstaande filmwetenschappers, critici en film-industrie persoonlijkheden. Onlangs hield de veelgeprezen filmregisseur Joe Russo in december 2015 een workshop open voor alle studenten.Studenten hebben de mogelijkheid om hun werk te presenteren op het jaarlijkse postdoctorale studentencolloquium in mei, waarbij een gastprofessor hen feedback geeft over hun werk. De postdoctorale gemeenschap Filmstudies combineert MLitt- en PhD-studenten op vriendelijke en collaboratieve manieren.Lesindeling... [-]

MLitt in Strategic Studies

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Sint Andrews

De MLitt in Strategic Studies behandelt kernthema's in strategische studies, waardoor studenten kennis van strategievorming en strategisch denken kunnen toepassen als een historische praktijk bij gewapende conflicten. [+]

Cursusinformatie

De MLitt in Strategic Studies is een eenjarig, door de scholen van internationale betrekkingen en geschiedenis gezamenlijk georganiseerd postgraduaatprogramma en is gekoppeld aan het Instituut voor de studie van oorlog en strategie.

highlightsDe cursus is stevig verankerd in een historische benadering van het onderwerp, beide met het oog op strategische theorie als een subveld van intellectuele geschiedenis en politieke theorie.De uitgebreide keuze aan optionele modules stelt studenten in staat om de onderwezen elementen van het programma aan te passen aan hun individuele behoeften en interesses.Lesindeling

Het programma bestaat uit vier modules die in twee semesters worden gevolgd en een proefschrift van 15.000 woorden in een gebied naar keuze.... [-]


MRes in Neuroscience

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Sint Andrews

[+]

CAE (Cambridge Engels: Advanced)

[-]