Lees de Officiële Beschrijving

Meer dan 6.500 internationale studenten uit meer dan 135 landen kiezen ervoor om elk jaar aan de University of Southampton te studeren. Daarnaast hebben we banden met universiteiten en partners over de hele wereld, wat ons een echt internationale instelling maakt.

Hier bij Geesteswetenschappen zijn we gefascineerd door mensen en hun activiteiten en prestaties door de eeuwen heen, van de prehistorie tot de moderne tijd. We staan ​​bekend om baanbrekend en internationaal significant onderzoek en onderwijs in onze brede disciplines, waarvan de meeste in de top tien staan ​​aan de Britse universiteiten .

Weten wat mensen tikt, is belangrijker dan ooit in deze turbulente tijden. Studeren voor een graad in een van onze disciplines biedt mensen nieuwe inzichten in de mensheid en stimuleert het soort intellectuele vitaliteit en creatieve energie dat voortkomt uit een diepe passie voor leren en onderwijzen.

Onze academische staf van wereldklasse biedt onze studenten en promovendi het hoogste niveau van collegegeld en ondersteuning, hun expertise altijd rechtstreeks gebaseerd op hun persoonlijk onderzoek.

Naast het werken binnen hun eigen vakgebied, werken onze academici samen in de disciplines om kennis te vergroten. Dit betekent dat tot nadenken stemmende onderwerpen zoals de slavernij vanuit verschillende perspectieven kunnen worden bekeken om studenten een uitgebreid beeld te geven van de complexe problemen.

Onze innovatieve onderzoekscentra brengen onderzoekers samen om zich te concentreren op brede onderwerpen zoals de 18e eeuw en de werelden uit de Middeleeuwen en de Renaissance. We organiseren ook het unieke Parkes Institute for Jewish / niet-Jewish Relations en de Parkes Library, een van de grootste collecties Joodse archieven in Europa.

Ons baanbrekend onderzoek informeert ons onderwijs, dat in de jaarlijkse nationale studentenenquête regelmatig als ongeëvenaard wordt erkend. Door de Geesteswetenschappen heen zijn onze academische personeelsleden vriendelijk en benaderbaar; altijd bereid om hun studenten te helpen en te ondersteunen om te slagen.

Postdoctorale kansen voor jou

Gerangschikt in de top 1% van de universiteiten ter wereld (QS World University Rankings 2018), met 200 cursussen en meer dan 90 onderzoekscursussen, heeft Southampton de wereldberoemde academici en faciliteiten om u te helpen de beste te worden in uw vakgebied .

Kiezen om te studeren in Southampton betekent onderdeel worden van een levendige, postdoctorale gemeenschap.

Neem plaats op de spits, bij enkele van de meest getalenteerde studenten en academici ter wereld.

Southampton is de grootste stad in het ceremoniële graafschap Hampshire aan de zuidkust van Engeland.

Wij zijn gelegen op 120 km van Londen; 19 mijl van Portsmouth en 12 mijl van Winchester. We zijn slechts een paar minuten van het New Forest National Park, dat is 219 vierkante mijl van prachtig park en bos. Een groot deel van Zuid-West Hampshire is een prachtig landschap dat zich uitstrekt in het zuidoosten van Wiltshire en in het oosten van Dorset. We zijn ook heel dicht bij Stonehenge, een van de wonderen van de wereld en het bekendste prehistorische monument in Europa.

Southampton heeft ongeveer 220.000 inwoners en is een van de meest groene en aangename grootstedelijke gebieden van het VK. Southampton heeft een eigen vliegveld en snelle spoorverbindingen naar Londen en de rest van het VK. Omdat we aan de zuidkust liggen, zijn we de bakermat van Carnival UK en hebben we de grootste cruiseschepen ter wereld die ons regelmatig bezoeken.

Southampton is ook de thuisbasis van Southampton Football Club, die concurreert in de Premier League en The Ageas Bowl, de thuisbasis van Hampshire County Cricket Club.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Southampton

We bieden een breedgebaseerd MMus-programma met drie Pathways : musicologie, performance en compositie. Alle drie Pathways kunnen als professionele training voor zichzelf ... [+]

We bieden een breedgebaseerd MMus-programma met drie Pathways : musicologie, performance en compositie. Alle drie Pathways kunnen als professionele training voor zichzelf worden gebruikt of als voorbereiding op een promotieonderzoek. Studenten in ons MMus-programma profiteren van intensieve één-op-één-lessen met wereldleidende experts in muziekgeschiedenis, culturele muziekstudies, prestatiestudies en analyse; internationaal bekende artiesten met actieve solo- en ensemble-carrières; en prominente componisten van hedendaagse kunstmuziek, elektronische muziek, mediamuziek (inclusief film, televisie en videogamemuziek) en jazz.

Introductie van je cursus

Wil je weten hoe geweldige filmscores zijn gecomponeerd? Ben je geïnteresseerd in de ideeën achter muziekuitvoeringen? Vergroot uw kennis van de componenten en aspecten van muziek met de MMus-muziek (uitvoering, compositie en muziekwetenschap) aan de University of Southampton en verbeter uw muzikale talenten. Dit brede MMus-programma leert u de elementen van de muzikale uitvoering, evenals de verschillende genres van muziek. Het opdoen van deze ervaring in verschillende categorieën bereidt je voor op een succesvolle carrière in de muziekindustrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

University of Southampton

Dit programma biedt een gerichte route voor nieuwe Engelstalige professionals die geavanceerde kennis en vaardigheden willen ontwikkelen in het Engelstalige curriculum, d ... [+]

Dit programma biedt een gerichte route voor nieuwe Engelstalige professionals die geavanceerde kennis en vaardigheden willen ontwikkelen in het Engelstalige curriculum, de pedagogiek en beoordeling. Je bestudeert hedendaagse benaderingen van curriculum, assessment en pedagogiek, met kansen om specialistische interesses te volgen, zoals autonomie van de leerling en Engels als internationale taal. Je zult een dieper begrip ontwikkelen van de theorie en de praktijk van het Engels leren en de vaardigheden verwerven die nodig zijn om de huidige beroepspraktijk uit te dagen, te innoveren en een reeks leiderschapsrollen in het Engelse taalonderwijs op te nemen.

Introductie van je diploma

Dit programma biedt een gerichte route voor pas afgestudeerden die hun begrip van de theorie en praktijk van het Engels leren willen ontwikkelen om hun carrière als Engelse taalprofessionals te beginnen en de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om hun professionele praktijk te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southampton

De MA in English Literary Studies geeft je de kans om literaire onderwerpen en genres uit een brede selectie van auteurs en periodes na te streven: van Shakespeare, Jane ... [+]

De MA in English Literary Studies geeft je de kans om literaire onderwerpen en genres uit een brede selectie van auteurs en periodes na te streven: van Shakespeare, Jane Austen en achttiende-eeuwse fictie tot de Victoriaanse gedrukte cultuur, modernisme en moderniteiten, literatuur en recht, Holocaust-literatuur en postkoloniale wereldliteratuur.

Het programma kan één jaar fulltime of twee jaar parttime worden gevolgd.

Introductie van je diploma

Het programma geeft u de mogelijkheid om onderzoek op hoog niveau en onafhankelijk kritisch denken te verrichten; om effectief gebruik te maken van archieven, manuscripten en onderzoeksbibliotheken; en om te onderzoeken hoe literatuur het publieke begrip van diverse terreinen, zoals klimaatverandering, economie, geneeskunde, religie en meer, bepaalt. Je komt niet alleen tevoorschijn met een internationaal erkende master van een top-universiteit van de Russell Group, je krijgt ook de kritische denk- en schrijfvaardigheden die je een voorsprong geven op de concurrentie, hetzij als een toekomstige wetenschapper of als een professional in een loopbaan als schrijven, uitzenden, lesgeven en openbaar bestuur.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southampton

De MA Engelse taalcursus (ELT) is een post-experience programma dat docenten Engels als een vreemde taal (EFL) uit het VK en overzee de kans biedt om na te denken over hu ... [+]

De MA Engelse taalcursus (ELT) is een post-experience programma dat docenten Engels als een vreemde taal (EFL) uit het VK en overzee de kans biedt om na te denken over hun professionele ervaring, een dieper inzicht in de theorie en praktijk van Engels leren en de vaardigheden en competenties verwerven die vereist zijn voor leiderschapsrollen bij ELT.

Introductie van je cursus

Geef mensen over de hele wereld de mogelijkheid om vloeiend Engels te spreken en te communiceren en de basis te leggen voor een lonende en opwindende carrière met een Masterscursus in English Language Teaching (ELT) aan de University of Southampton . Deze MA-graad, aangeboden door de University of Southampton kan u de hulpmiddelen bieden die nodig zijn om Engels effectief te onderwijzen, door middel van actuele vraagstukken in de methodologie van het taalonderwijs tot de kritische beoordeling van het taalonderwijs.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southampton

Aan het begin van de 21e eeuw speelde de culturele sector een steeds belangrijkere rol in het overheidsbeleid; politiek, sociaal en economisch. De culturele industrieën, ... [+]

Aan het begin van de 21e eeuw speelde de culturele sector een steeds belangrijkere rol in het overheidsbeleid; politiek, sociaal en economisch. De culturele industrieën, zoals de filmindustrie, zijn nu een speciale aandachtspunt vanwege hun potentieel om de waargenomen kloof tussen cultuur en commercie te overbruggen, dat wil zeggen, hun vermogen om tegelijkertijd het culturele leven te verbeteren en rijkdom te genereren. In deze context is er een sterk bewustzijn van het belang van professionaliteit in cultureel management.

De MA Film en Cultural Management is bedoeld voor studenten die studie van film willen combineren op postuniversitair niveau met een kennis van cultureel management.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southampton

Filmstudies aan de University of Southampton zijn goed ingeburgerd en lopen al 15 jaar. Het MA-programma is een solide en uitdagende opleiding, een van de meest ondersche ... [+]

Filmstudies aan de University of Southampton zijn goed ingeburgerd en lopen al 15 jaar. Het MA-programma is een solide en uitdagende opleiding, een van de meest onderscheidende kenmerken van het programma is de nadruk op de transnationale en mondiale perspectieven op cinema. Het programma wordt gegeven door wetenschappers met een internationale reputatie en heeft een uitstekende staat van dienst op het gebied van onderzoek en publicatie, waaronder topping league-tabellen voor de beste filmafdeling in het VK in The Guardian en voor onderzoek in de nationale onderzoeksbeoordeling van 2009 (onder European Studies).

Introductie van je cursus

De MA in Film Studies graad biedt de mogelijkheid voor u om de evolutie van de cinema te onderzoeken, van klassieke filmtheorie tot post-klassieke en actuele kwesties in de filmdistributie. Deze mastercursus kan waardevolle inzichten bieden in de filmindustrie en neemt je mee op een carrièrepad dat kan leiden tot belonende beroepen in de kunst- en media-industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southampton

De MA in de filosofie biedt een basis voor geavanceerd werk in de filosofie. Het is ontworpen om tegemoet te komen aan zowel degenen die geïnteresseerd zijn in het doen v ... [+]

De MA in de filosofie biedt een basis voor geavanceerd werk in de filosofie. Het is ontworpen om tegemoet te komen aan zowel degenen die geïnteresseerd zijn in het doen van een MA voor zichzelf als voor degenen die van plan zijn om een ​​doctoraat te volgen. Met dit programma kun je naast de gedetailleerde studie van de centrale filosofische werken een grondige opleiding in onderzoeksvaardigheden verwerven. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan opties die specifieke gebieden en bepaalde filosofen omvatten. Je kunt je eigen Pathway of een pick-and-mix-benadering kiezen voor je studie.

Introductie van je cursus

Filosofie in Southampton staat internationaal bekend om zijn onderzoek op gebieden zoals esthetiek, normativiteit en de geschiedenis van de wijsbegeerte. In het 2014 Research Excellence Framework bereikte Philosophy in Southampton de 7e hoogste score in het Verenigd Koninkrijk voor zijn gepubliceerde werk, dus je zult lid worden van een zeer hoogwaardig team.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Southampton

Dit programma is een op Pathways gebaseerde onderzoeksopleiding, met een sterke nadruk op de ontwikkeling van vaardigheden en specialismen in Hogere Archeologische Prakti ... [+]

Dit programma is een op Pathways gebaseerde onderzoeksopleiding, met een sterke nadruk op de ontwikkeling van vaardigheden en specialismen in Hogere Archeologische Praktijken, Paleoanthropologie of Bioarcheologie. U kunt ervoor kiezen om u te concentreren op een van deze gebieden, of u kunt er de voorkeur aan geven om een ​​breed scala aan vaardigheden over deze specialismen te verwerven.

Je gaat je bezighouden met praktische archeologische materialen en situaties uit de hele wereld, inclusief mogelijkheden om samen te werken met een aantal belanghebbenden en partners in de archeologische sector door middel van een professionele plaatsing. Op deze manier verwerft u vaardigheden voor beroepsarbeid of aansluitend promotieonderzoek. Je programma wordt ingebed in de onderscheidende onderzoekscultuur van Southampton Archeology, met expertise van wereldklasse, diverse praktijken en contacten met de commerciële omgeving en de erfgoedsector.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southampton

De erfgoedindustrie levert een belangrijke en groeiende bijdrage aan de wereldeconomie, dankzij een groter aantal geschoolde erfgoedmanagers. Deze graad biedt een op maat ... [+]

De erfgoedindustrie levert een belangrijke en groeiende bijdrage aan de wereldeconomie, dankzij een groter aantal geschoolde erfgoedmanagers. Deze graad biedt een op maat gemaakt curriculum om de kennisbasis en vaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn van zowel de disciplines van het bedrijfsleven en de archeologie om effectief beheer van het werelderfgoed mogelijk te maken. Als student aan dit programma word je door modules begeleid om je inzicht te ontwikkelen in de economische en juridische principes waarbinnen erfgoedbeheer over de hele wereld functioneert, van museumdisplays tot sitepresentaties en hoe erfgoed nationale identiteiten vormt. Dit zal gepaard gaan met onderwijs in theorie en praktijk van het beoordelen, behouden, presenteren en verzachten van de impact van ontwikkeling op ons gedeelde erfgoed. Uw zakelijke vaardigheden zullen worden ontwikkeld op het gebied van financiën, marketing, project- en risicobeheer om een ​​brede basis te bieden die geschikt is voor zowel de overheid (overheid) als de particuliere sector. Afgestudeerden van dit programma zijn geschikt om te werken in een breed scala van zakelijke en managementfuncties in de sectoren erfgoed, toerisme en bouw.... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands