University of Salford

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren aan Salford

Onze cursussen open deuren te belonen en uitdagende carrière in de gezondheidszorg, wetenschap, techniek, kunst, de gebouwde omgeving, media, muziek, recht en business.You'll profiteren van de expertise van onze academici die hebben een sterke track record van het leveren van kwalitatief -kwaliteit onderwijs, wat leidt invloedrijke onderzoeksprojecten en zijn zeer gerespecteerd in hun vakgebied.

Bij Salford word je deelname aan een undergraduate gemeenschap van meer dan 13.000 studenten uit de hele wereld en u zult zich in Greater Manchester, die is de thuisbasis van de grootste studentenpopulatie in Europa.

Praktische ervaring opdoen

Veel van onze cursussen omvatten een kern industriële of klinisch plaatsing u te voorzien van een echte wereld ervaring en het verbeteren van uw het verbeteren van uw employability.These koppelingen enorm profiteren van uw inzetbaarheid en zijn een belangrijke reden waarom Salford afgestudeerden zijn in grote vraag uit het bedrijfsleven en de industrie.

Minuten van Manchester

Salford ligt 2 km buiten van Manchester en ligt op slechts 5 minuten met de trein of de bus van de belangrijkste campus van de universiteit. Na Londen, Manchester is de Britse snelst groeiende stad, en hoewel het nog steeds verrassend betaalbaar, het is ook cultureel verfijnd, levendig en jeugdig.

Fee kortingen beschikbaar

Wij realiseren ons dat een zekere mate is een investering voor u zowel in termen van tijd en kosten. Wij bieden fee kortingen voor studenten die te bereiken A-Level kwaliteiten ABB of gelijkwaardig. Neem een ​​kijkje op volledige waaier van beurs mogelijkheden.

Kans op een baan

Onze undergraduate graden op Salford zijn ontworpen om u te helpen uw toekomstige carrière te ontwikkelen en het maximaliseren van uw inzetbaarheid. We werken nauw samen met vele werkgevers en organisaties om de cursussen die wij doceren aan de universiteit van belang om je leren te garanderen zal de huidige en op basis van real-world omgevingen. Wij zijn toegewijd om u te ondersteunen bij het verkrijgen van de "toegevoegde waarde" moet je om de carrière die u wilt beveiligen.

We willen ervoor zorgen dat u de professionele en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen, evenals creativiteit, zelfvertrouwen en aanpassingsvermogen om te slagen. Je studie kan u helpen uw toekomst en onze gespecialiseerde loopbaan en inzetbaarheid team veilig te bieden een waaier van diensten in aanvulling op wat je krijgt door je natuurlijk dat je zal helpen tijdens uw tijd met ons en na het afstuderen. Veel van onze loopbaanontwikkeling diensten voor u beschikbaar zijn voor het leven als je ze nodig hebt.

Geschiedenis van de Universiteit

Onze universiteit's verleden is geworteld in de grote industriële revolutie van de 19e eeuw, die de wereld veranderd. Salford bloeiende textielindustrie werd gevoed door het Manchester Ship Canal gebouwd, die werd geopend in 1894 en gaf de stad directe toegang handel aan de zee. De Salford dokken bracht dienstverband tot de tweede helft van de 20e eeuw toen de oude industrieën in verval raakte. De vraag naar nieuwe industriële vaardigheden hebben geleid tot de vorming van het Pendleton Mechanics Institute in 1850 en de Salford Working Men's College in 1858. Aan het eind van de eeuw fuseerden zij aan het Koninklijk Technisch Instituut, Salford, die werd geopend door de hertog en hertogin van York (die later koning George V en koningin Mary) in 1896 te creëren.

De beelden van koningin Victoria en prins Albert in de voorkant van de Salford Museum and Art Gallery herdenking van het koninklijk bezoek aan Salford in 1851. Joule House in Acton plein was het huis van vooraanstaande fysicus James Prescott Joule, die zijn naam aan de eenheid van energie gaf, en de Working Class Museum is net om de hoek. In 1921 werd het Instituut omgedoopt tot de Royal Technical College, Salford. Echter, in 1958 te splitsen in twee afzonderlijke organisaties - The Royal College of Advanced Technology en de break-away Peel Park Technical College.

De break-away college werd het Technisch Instituut Peel Park in 1961, de Salford College of Technology in 1970, en dan is het University College Salford in 1992.

Op 10 februari 1967 werd de Royal College of Advanced Technology werd de Universiteit van Salford toen Hare Majesteit de Koningin over de Royal Charter overhandigd.

Het University College Salford en de Universiteit van Salford uiteindelijk samengevoegd tot één instelling in 1996 - precies 100 jaar na de vorming van de oorspronkelijke Koninklijk Technisch Instituut.

Onze bibliotheek is vernoemd naar Clifford Whitworth - de eerste vice-kanselier van Salford. De eerste kanselier was Philip Mountbatten, die in de post bleef tot 1991.

Vandaag heeft de universiteit een succesvolle wereldwijde aanwezigheid en een omzet van £ 189m. Onze 7 scholen, 20.000 studenten en 2.500 medewerkers hebben al uitgegroeid tot de behoeften van de industrie, de handel en het onderwijs dienen.

De regeneratie van Salford is het creëren van nieuwe kansen die onze universiteit stevig te brengen in de 21e eeuw. We hebben zich aangesloten bij de BBC en ITV aan de ontwikkeling MediaCityUK in Salford Quays en hebben ambitieuze plannen om de bestaande campus herontwikkelen in de komende 20 jaar. Met deze sterke fundamenten kijken we uit naar nog grotere prestaties in de toekomst.

Duurzaamheid van het milieu

We hebben ontwikkeld een duurzaamheidsstrategie kaart om onze belangrijkste prioriteiten voor de komende 5 jaar, deze omvatten;

  • Het beheer van koolstof in ons landgoed
  • Het bouwen van een cultuur van duurzaam gedrag
  • Positief te beïnvloeden duurzaamheid in de industrie en het bedrijfsleven
  • Duurzaamheid in het leren en onderwijzen
  • Onze leiderschap voor duurzaamheid
  • Inbedden van duurzaamheid door samenwerking

Instrumenten gebruiken we om te helpen te leveren en te monitoren onze vooruitgang met deze strategie zijn de standtijd en Ecocampus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk MSc »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc Boekhouding En Financiën

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

Kies voor een tot drie maanden geassesseerd stage met een werkgever, ondersteund door Salford Business School Een programma dat u uitgerust met de nodige theorie en vaardigheden om succesvol te werken in professionele accountancy en bedrijfsleven cursus details Het programma is blokgebracht en er zijn zes toegangspunten per jaar. Studenten nemen de onderstaande modules in een volgorde afhankelijk van hun startdatum. Het doel van deze cursus is om u te voorzien van de gevorderde vaardigheden en kennis die door personeel in de sectoren boekhouding, financiën en bedrijfsfinanciering nodig is. Na afloop van de cursus ben je in staat om gebruik te maken van kansen in bestuurs- of raadgevende functies in de bedrijfs- en financiële sector. Normaal gezien wordt een minimum 2: 2 graad of gelijkwaardig of een succesvolle afronding van de Graduate Certificate International Management. Een breed scala aan beroepskwalificaties worden ook geaccepteerd in gedeeltelijke of volledige vervulling van de toelatingsvereisten. Wij verwelkomen applicaties van studenten die geen formele / traditionele toegangscriteria hebben maar die relevante ervaring hebben of de mogelijkheid hebben om de cursus succesvol uit te voeren. Het APL-proces (Accreditation of Prior Learning) kan u helpen om uw werk en levenservaring te tellen. Het APL-proces kan gebruikt worden voor toegang tot cursussen of om u vrijstellingen te geven van onderdelen van uw cursus. Er kunnen twee vormen van APL worden gebruikt voor de toegang: de accreditatie van vooraf gecertificeerd leren (APCL) of de accreditatie van voorafgaande ervaringsleer (APEL). Engelse taalvereisten Normaal IELTS 6,5 met geen individueel element minder... [-]

MSc Cyber Security, Threat Intelligence and Forensics

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

3 goede redenen om Cyber ​​Security, Threat Intelligence en Forensics te Salford te bestuderen U zal praktische en echte vaardigheden ontwikkelen op alle belangrijke gebieden van cybersecurity, cyberforensics, cyberwarfare en cyberwar intelligence om te vechten tegen Advanced Persistent Threats (APTs) U bereidt zich voor om professionele veiligheidscertificaties te verkrijgen, zoals CISSP en CCFP Engelse taalvereisten Internationale aanvragers zullen een taalvaardigheid in het Engels moeten tonen. Een IELTS score van 6,5 (geen element lager dan 5,5) is een bewijs hiervan. Geschikt voor Geschikt voor afgestudeerden van een computergebied dat programmering en netwerken omvat, en wie van liefde naar een laag niveau gaat om te ontdekken hoe het werkt. [-]

MSc Environmental and Public Health

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Internationale studenten zijn verplicht door het Home Office en / of het Foreign and Commonwealth Office (FCO) om een ​​ATAS-certificaat aan te vragen voordat ze hun opleiding beginnen te studeren. Onderwijs U krijgt ook kansen om praktische toepassingen van milieu-interventies te bekijken die zijn ontworpen om de volksgezondheid te bevorderen. Beoordeling Onderzoek & Professionele Praktijk (30 studiepunten) Project & Learning portfolio (100%) [-]

Msc Financiële Diensten Beheer

Campus Voltijd 4 - 12 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Deze cursus zal u voorzien van de juiste geavanceerde niveau van vaardigheden en kennis die je nodig hebt om bij te dragen aan de groeiende en verfijnde internationale bankwezen en financiën industrieën. [+]

Samenvatting cursus Deze cursus biedt u een opwindende kans om een ​​van de meest dynamische sectoren de groei van de wereld mee, die relevant zijn voor gebieden met inbegrip van onroerend goed, transport, scheepvaart verzekering, credit cards, vermogensbeheer en thuis en commerciële hypotheken. De fast-paced onderwerp van financiële services management biedt ook belangrijke kansen in het bankwezen en financiën, omdat deze arena's de noodzaak om opnieuw na te denken hun strategieën hebben herkend. De kans om lange en winstgevende klanten en relaties met klanten te ontwikkelen staat open voor bedrijven die denken en strategisch handelen, door te kiezen voor een nieuwe aanpak, creatief werken en innoveren om de kosten effectief te beheren en verbeteren van de kennis van de behoeften van de individuele klant. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een blended learning op afstand kans, die beschikbaar zijn via onze officiële partner - Robert Kennedy College - in Zürich, Zwitserland. 3 goede redenen om te studeren Financial Services Management bij Salford Een cursus die u voorziet van de nodige theorie en vaardigheden om met succes in de snel groeiende financiële sector werken Uitstekende carrière mogelijkheden en de mogelijkheid om een ​​Business Innovation Project te nemen, het verbeteren van uw praktische vaardigheden en ervaring Kies een 1-3-maanden Afgaande Stage bij een werkgever, ondersteund door Salford Business School nemen Cursus Details Het programma is block geleverd en er zijn zes toegangspunten per jaar. Studenten zullen de modules hieronder in een reeks afhankelijk van hun startdatum. Deze... [-]

MSc Gas and Engineering Management

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

Internationale studenten moeten het bewijs van bekwaamheid te bieden in Engels IELTS 6,0 band score (met geen enkel element onder 5.5) of boven zijn daar het bewijs van. Internationale studenten en studenten die geen EU / EER / Britse onderdanen zijn - Academisch Technologie Goedkeuringsschema (ATAS) Internationaal Studenten en studenten die geen EU-, EER- of VK-onderdanen zijn, zijn verplicht door het Thuiskantoor en / of het Buitenlands en Gemenebestkantoor (FCO) om een ​​ATAS-certificaat te aanvragen voordat ze hun opleiding beginnen te studeren. [-]

MSc Global Management

Campus Voltijd Deeltijd 3 semesters August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Accreditatie voor Eerder Verworven Competenties (EVC) MediaCityUK is een levendige plek om te leven, te werken, te socialiseren en te studeren. [-]

MSc Human Resource Management and Development

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Ernst Dixons Group plc British Airways Coöperatieve Verzekeringsdiensten BMW American Express BBC Citibank In 2005 werd ik als Chartered Fellow van het CIPD geaccepteerd. [-]

MSc Human Resource Management and Development

Campus Deeltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

Na de vierde module is het Business Innovation Project (Management Research Report) in de laatste 2 semesters van het jaar 2. Toelatingseisen Enterprise Innovation [-]

MSc Information Systems Management

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

[-]

Msc Inkoop, Logistiek En Supply Chain Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Deze cursus is geïnformeerd door de meest recente wetenschappelijk onderzoek en biedt u een diepgaande kennis van de inkoop, opslag, winkels management, transport en scheepvaart, inventaris planning en contract management. [+]

Samenvatting cursus Deze cursus is geïnformeerd door de meest recente wetenschappelijk onderzoek en biedt u een diepgaande kennis van de inkoop, opslag, winkels management, transport en scheepvaart, inventaris planning en contract management. U zal herzien deze onderwerpen in een supply chain context en profiteer van een programma volledig geaccrediteerd door het Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS). Volledig lidmaatschap van CIPS is beschikbaar voor succesvolle afgestudeerden van dit programma die voldoen aan de voorwaarden van de instituut voor nagraadse ervaring, succes behalen in alle modules en het proefschrift in het vakgebied. Er is een gemengde / afstandsonderwijs beschikbaar via onze officiële partner Robert Kennedy College, in Zürich, Zwitserland. Cursus Details Het programma is block geleverd en er zijn zes toegangspunten per jaar. Studenten zullen de modules hieronder in een reeks afhankelijk van hun startdatum. Semester 1 Digital Marketing en Analytics Zoek en Social Media Marketing Semester 2 Marketing en Services Management Digital Innovation Semester 3 Business Innovation Project (BIP) Toelatingseisen Normaal gezien wordt een minimum 2: 2 graad of gelijkwaardig of een succesvolle afronding van de Graduate Certificate International Management. Een breed scala aan beroepskwalificaties worden ook geaccepteerd, hetzij in een gedeeltelijke of volledige nakoming van de toelatingseisen. Wanneer een student een erkende Honours diploma heeft opgedaan, maar voldoet niet aan de normale ingang kwalificatie eis, kunnen ze nog steeds in aanmerking komen voor binnenkomst indien zij relevante werkervaring van een minimum duur van twee jaar na de studie en aanvaardbaar niveau van verantwoordelijkheid kan aantonen. Accreditatie voor Eerder... [-]

MSc International Banking and Finance

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

Over de duur van de cursus verschillende evaluatietechnieken gebruikt. [-]

MSc International Business

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

Dr Jonathan Swift [-]

MSc Occupational Safety and Health Well-being

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

De modules zijn ontworpen om de ontwikkeling van de intellectuele en analytische vaardigheden die geschikt zijn voor gezondheids- en veiligheidspersoneel in de 21e eeuw, in staat te stellen de risico's van ziekteverwonding en het ontwerp en fabricage van werkapparatuur en systemen aan te pakken. Voor deeltijdstudenten behoren de geleerde onderdelen over twee academische jaren, elk bestaande uit twee semesters tussen september en mei. Vorige afgestudeerden hebben zich ontwikkeld in carrières binnen de publieke en private sector, waaronder consultancy, regelgevende instanties, de olie- en gasindustrie, de bouw, het onderwijs en de gezondheidsdienst. Links met de industrie [-]

Msc Petroleum En Gas Engineering

Campus Voltijd 3 semesters August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

De cursus verkenkt de geologie, exploratie, boren, productie (oppervlakte en ondergrond), reservoir engineering en management, distributie en transmissie van olie en gas vanuit praktische en theoretische standpunten. [+]

Studenten moeten alle opleidingsonderdelen met een gemiddeld gemiddelde van minstens 50% in de moduleprogramma's en in de cursus beoordeeld werk afleggen. Alle laboratorium- en cursusbeoordelingswerkzaamheden moeten op tijd en aan de vereiste standaard worden ingediend. Studenten die op het diploma niveau zijn toegelaten met examen en coursework van 50% kunnen op MSc niveau gaan. [-]

MSc Safety, Health and Environment

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

Wij verwelkomen applicaties van studenten die geen formele / traditionele toegangscriteria hebben maar die relevante ervaring hebben of de mogelijkheid hebben om de cursus succesvol uit te voeren. Accreditatie voor Vooraf Experiential Learning (APEL) Wij verwelkomen applicaties van studenten die geen formele / traditionele toegangscriteria hebben maar die relevante ervaring hebben of de mogelijkheid hebben om de cursus succesvol uit te voeren. Het APL-proces (Accreditation of Prior Learning) kan u helpen om uw werk en levenservaring te tellen. Het APL-proces kan gebruikt worden voor toegang tot cursussen of om u vrijstellingen te geven van onderdelen van uw cursus. [-]

Master

MArch Architecture

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

In het eerste jaar van de MArch profiteert u van plaatsingservaring in architectonische en designkantoren als onderdeel van de ontwerpgebaseerde modules (Performative Technologies - Material Matters, Advanced Digital Design Technologies, Urban Ecologies). [-]

Videos

Our Social and Economic Impact

The University of Salford: Our Salford Stories

Contact

Adres 43 Crescent, Salford M5 4WT, UK
M5 4WT Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk