University of Salford

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren aan Salford

Onze cursussen open deuren te belonen en uitdagende carrière in de gezondheidszorg, wetenschap, techniek, kunst, de gebouwde omgeving, media, muziek, recht en business.You'll profiteren van de expertise van onze academici die hebben een sterke track record van het leveren van kwalitatief -kwaliteit onderwijs, wat leidt invloedrijke onderzoeksprojecten en zijn zeer gerespecteerd in hun vakgebied.

Bij Salford word je deelname aan een undergraduate gemeenschap van meer dan 13.000 studenten uit de hele wereld en u zult zich in Greater Manchester, die is de thuisbasis van de grootste studentenpopulatie in Europa.

Praktische ervaring opdoen

Veel van onze cursussen omvatten een kern industriële of klinisch plaatsing u te voorzien van een echte wereld ervaring en het verbeteren van uw het verbeteren van uw employability.These koppelingen enorm profiteren van uw inzetbaarheid en zijn een belangrijke reden waarom Salford afgestudeerden zijn in grote vraag uit het bedrijfsleven en de industrie.

Minuten van Manchester

Salford ligt 2 km buiten van Manchester en ligt op slechts 5 minuten met de trein of de bus van de belangrijkste campus van de universiteit. Na Londen, Manchester is de Britse snelst groeiende stad, en hoewel het nog steeds verrassend betaalbaar, het is ook cultureel verfijnd, levendig en jeugdig.

Fee kortingen beschikbaar

Wij realiseren ons dat een zekere mate is een investering voor u zowel in termen van tijd en kosten. Wij bieden fee kortingen voor studenten die te bereiken A-Level kwaliteiten ABB of gelijkwaardig. Neem een ​​kijkje op volledige waaier van beurs mogelijkheden.

Kans op een baan

Onze undergraduate graden op Salford zijn ontworpen om u te helpen uw toekomstige carrière te ontwikkelen en het maximaliseren van uw inzetbaarheid. We werken nauw samen met vele werkgevers en organisaties om de cursussen die wij doceren aan de universiteit van belang om je leren te garanderen zal de huidige en op basis van real-world omgevingen. Wij zijn toegewijd om u te ondersteunen bij het verkrijgen van de "toegevoegde waarde" moet je om de carrière die u wilt beveiligen.

We willen ervoor zorgen dat u de professionele en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen, evenals creativiteit, zelfvertrouwen en aanpassingsvermogen om te slagen. Je studie kan u helpen uw toekomst en onze gespecialiseerde loopbaan en inzetbaarheid team veilig te bieden een waaier van diensten in aanvulling op wat je krijgt door je natuurlijk dat je zal helpen tijdens uw tijd met ons en na het afstuderen. Veel van onze loopbaanontwikkeling diensten voor u beschikbaar zijn voor het leven als je ze nodig hebt.

Geschiedenis van de Universiteit

Onze universiteit's verleden is geworteld in de grote industriële revolutie van de 19e eeuw, die de wereld veranderd. Salford bloeiende textielindustrie werd gevoed door het Manchester Ship Canal gebouwd, die werd geopend in 1894 en gaf de stad directe toegang handel aan de zee. De Salford dokken bracht dienstverband tot de tweede helft van de 20e eeuw toen de oude industrieën in verval raakte. De vraag naar nieuwe industriële vaardigheden hebben geleid tot de vorming van het Pendleton Mechanics Institute in 1850 en de Salford Working Men's College in 1858. Aan het eind van de eeuw fuseerden zij aan het Koninklijk Technisch Instituut, Salford, die werd geopend door de hertog en hertogin van York (die later koning George V en koningin Mary) in 1896 te creëren.

De beelden van koningin Victoria en prins Albert in de voorkant van de Salford Museum and Art Gallery herdenking van het koninklijk bezoek aan Salford in 1851. Joule House in Acton plein was het huis van vooraanstaande fysicus James Prescott Joule, die zijn naam aan de eenheid van energie gaf, en de Working Class Museum is net om de hoek. In 1921 werd het Instituut omgedoopt tot de Royal Technical College, Salford. Echter, in 1958 te splitsen in twee afzonderlijke organisaties - The Royal College of Advanced Technology en de break-away Peel Park Technical College.

De break-away college werd het Technisch Instituut Peel Park in 1961, de Salford College of Technology in 1970, en dan is het University College Salford in 1992.

Op 10 februari 1967 werd de Royal College of Advanced Technology werd de Universiteit van Salford toen Hare Majesteit de Koningin over de Royal Charter overhandigd.

Het University College Salford en de Universiteit van Salford uiteindelijk samengevoegd tot één instelling in 1996 - precies 100 jaar na de vorming van de oorspronkelijke Koninklijk Technisch Instituut.

Onze bibliotheek is vernoemd naar Clifford Whitworth - de eerste vice-kanselier van Salford. De eerste kanselier was Philip Mountbatten, die in de post bleef tot 1991.

Vandaag heeft de universiteit een succesvolle wereldwijde aanwezigheid en een omzet van £ 189m. Onze 7 scholen, 20.000 studenten en 2.500 medewerkers hebben al uitgegroeid tot de behoeften van de industrie, de handel en het onderwijs dienen.

De regeneratie van Salford is het creëren van nieuwe kansen die onze universiteit stevig te brengen in de 21e eeuw. We hebben zich aangesloten bij de BBC en ITV aan de ontwikkeling MediaCityUK in Salford Quays en hebben ambitieuze plannen om de bestaande campus herontwikkelen in de komende 20 jaar. Met deze sterke fundamenten kijken we uit naar nog grotere prestaties in de toekomst.

Duurzaamheid van het milieu

We hebben ontwikkeld een duurzaamheidsstrategie kaart om onze belangrijkste prioriteiten voor de komende 5 jaar, deze omvatten;

  • Het beheer van koolstof in ons landgoed
  • Het bouwen van een cultuur van duurzaam gedrag
  • Positief te beïnvloeden duurzaamheid in de industrie en het bedrijfsleven
  • Duurzaamheid in het leren en onderwijzen
  • Onze leiderschap voor duurzaamheid
  • Inbedden van duurzaamheid door samenwerking

Instrumenten gebruiken we om te helpen te leveren en te monitoren onze vooruitgang met deze strategie zijn de standtijd en Ecocampus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk MSc »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc Accounting and Finance

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Voor diegenen die verder willen gaan op academisch vlak, zijn er een reeks onderzoeks PhD-mogelijkheden op alle gebieden van financiën, die de mogelijkheid bieden om zich te concentreren op elk specialisme dat een grondig begrip van bedrijfsfinanciën vereist.

[-]

MSc Cyber Security, Threat Intelligence and Forensics

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

3 goede redenen om Cyber ​​Security, Threat Intelligence en Forensics te Salford te bestuderen U zal praktische en echte vaardigheden ontwikkelen op alle belangrijke gebieden van cybersecurity, cyberforensics, cyberwarfare en cyberwar intelligence om te vechten tegen Advanced Persistent Threats (APTs) U bereidt zich voor om professionele veiligheidscertificaties te verkrijgen, zoals CISSP en CCFP Engelse taalvereisten

Internationale aanvragers zullen een taalvaardigheid in het Engels moeten tonen. Een IELTS score van 6,5 (geen element lager dan 5,5) is een bewijs hiervan.

Geschikt voor

Geschikt voor afgestudeerden van een computergebied dat programmering en netwerken omvat, en wie van liefde naar een laag niveau gaat om te ontdekken hoe het werkt.... [-]


MSc Environmental and Public Health

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Internationale studenten zijn verplicht door het Home Office en / of het Foreign and Commonwealth Office (FCO) om een ​​ATAS-certificaat aan te vragen voordat ze hun opleiding beginnen te studeren.

Onderwijs U krijgt ook kansen om praktische toepassingen van milieu-interventies te bekijken die zijn ontworpen om de volksgezondheid te bevorderen. Beoordeling Onderzoek & Professionele Praktijk (30 studiepunten) Project & Learning portfolio (100%) [-]

MSc Financial Services Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Numberica [-]

MSc Gas and Engineering Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Salford is de enige universiteit die mijn cursus biedt en ik werd aangetrokken door het profiel van de docenten.

[-]

MSc Global Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Profiel van de aanvrager

Deze cursus biedt grote mogelijkheden voor u om te leren hoe de human resources management een vitale rol in het bedrijfsleven speelt.

[-]

MSc Human Resource Management and Development

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Toetsvormen zijn: essays, opdrachten, examens, multiple-choice toetsen, online tests, groep rapporten en portfolio werk. De weging tussen de examens en cursussen varieert tussen de modules, maar examens een belangrijke rol spelen nog steeds.

Inzetbaarheid

U krijgt een hoog aangeschreven formele kwalificatie, evenals persoonlijke en organisatorische vaardigheden die uw carrière zal verbeteren krijgen. De CIPD Manchester, worden Merseyside en Lancashire takken geleid door afgestudeerden van het programma. Deze cursus zal u voorzien van flexibele werkgelegenheid leiden tot mogelijke rollen met een verscheidenheid van het management-niveau van de nationale en internationale sectoren. Recente Salford Business School afgestudeerden hebben opgedaan werkgelegenheid met toonaangevende bedrijven, waaronder:... [-]


MSc Information Systems Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Profiteer van een cursus ondersteund door baanbrekend onderzoek in informatiesystemen op Salford Business School

Het programma wordt blok afgeleverd en er zijn zes toegangspunten per jaar.

PriceWaterhouseCoopers [-]

MSc International Banking and Finance

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Na succesvolle afronding van de cursus kunnen studenten:

[-]

MSc International Business

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Onze academici zijn experts in hun vakgebied en werken nauw samen met het bedrijfsleven om ervoor te zorgen dat onze cursussen aansluiten op de behoeften van het bedrijfsleven en onze studenten die extra voorsprong bieden als het gaat om het veiligstellen van een baan.

[-]

MSc Petroleum and Gas Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 semesters August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Studenten toegelaten tot de cursus op Diploma-niveau met examen en cursussen van 50% kunnen doorgaan naar MSc-niveau.

[-]

MSc Procurement, Logistics and Supply Chain Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Elke module wordt genomen en beoordeeld over een periode van zes weken blok. Vanaf september 2017 zal dit afleveringsformaat veranderen. Studenten blijven een enkele module voor een periode van 6 weken studeren. Gezichts- en gezichtsonderwijs wordt twee keer per week op de campus afgeleverd. Daarnaast volgt u het onderwijzende element van het Business Innovation Program elke woensdagmiddag tijdens de 6 weken blokken, met zelfstandige studie voltooid in uw eigen tijd via Blackboard. Individuele studentenroosters worden verstrekt tijdens de inductieve week. Het onderwijs wordt geleverd door een combinatie van lezingen, seminars en tutorials, met behulp van een breed scala van leeractiviteiten.... [-]


MSc Safety, Health and Environment

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Literatuurstudie (30%); Case study portfolio (70%) [-]

Master

MArch Architecture

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

Je krijgt meestal de kans om een ​​internationale studiereis te maken, waardoor je je studie-ervaring kunt verrijken en je creativiteit kunt stimuleren.

[-]

Videos

The University of Salford: Our Salford Stories

Our Social and Economic Impact

Contact

Adres 43 Crescent, Salford M5 4WT, UK
M5 4WT Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk