University of Portsmouth

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Streef naar meer - word lid van een uitzonderlijke onderzoeksgemeenschap

Een ambitieuze universiteit op een levendige en bloeiende locatie aan het water, Portsmouth is een spannende en inspirerende plek om te studeren. Met ons indrukwekkende aanbod van cursussen, fantastische ondersteuning en carrière gerelateerde activiteiten centraal in elke cursus, is Portsmouth een goede keuze voor je postdoctorale onderzoekservaring.

Waarom studeren voor een onderzoek in Portsmouth?

  • Wij zijn een van de beste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk voor postgraduaatstudententevredenheid onder studenten - 86% van onze postdoctorale onderzoekstudenten was tevreden met hun algemene ervaring met onderzoekservaringen (PRES 2017).
  • In het meest recente Research Excellence Framework in 2014 werd meer dan 60 procent van het door de universiteit ingediende onderzoek beoordeeld als wereldleider en internationaal excellent.
  • Gold-rated voor uitmuntend onderwijs
  • Een van 's werelds beste nieuwe universiteiten in de Times Higher Education Young University Rankings 2017
  • Top 40 universiteit ( The Guardian's University Guide 2018)

Onderzoek dat een verschil maakt

We hechten veel waarde aan onderzoek en innovatie. We richten ons op het creëren van oplossingen voor de echte wereld, het aanpakken van problemen die een impact hebben op de maatschappij, het menselijk leven en onze planeet. Dit geeft je de kans om te leren van medewerkers die voorop lopen in hun vakgebied.

We hebben een bloeiende onderzoeksgemeenschap van meer dan 800 studenten in vijf faculteiten die worden ondersteund door meer dan 500 hoog opgeleide supervisors. Onze Graduate School biedt uitstekende ondersteuning en begeleiding voor alle onderzoeksstudenten.

Een speciale Graduate School

Onze speciale Graduate School is de eerste aanloophaven voor informatie voor alle postdoctorale onderzoeksstudenten en -begeleiders. We ondersteunen, beheren en coördineren trainingen voor de MPhil, PhD en Professional Doctorate-programma's.

Als een onderzoeksmasterstudent aan de University of Portsmouth heb je toegang tot het Graduate School Development Program, dat brede generieke vaardighedentraining biedt met meer dan 150 workshops over een breed scala aan onderwerpen, waaronder onderzoeksontwerp, promotieproces en loopbaanontwikkeling. Deze populaire en zeer gewaardeerde workshops worden geleverd door onze deskundige docenten van over de universiteit en ondersteunen onze studenten in alle stadia van hun onderzoeksdiploma.

De stad

Portsmouth, gelegen aan de zuidkust van Engeland, is een kosmopolitische stad die geniet van het beste weer in Groot-Brittannië. Het is een levendige en boeiende plek om te wonen, waar het historische comfortabel naast het moderne ligt. De stad is compact, zodat u snel en moeiteloos kunt rondreizen. En met de meeste universitaire gebouwen in het hart van de stad, is alles wat u nodig heeft binnen handbereik, zoals winkelen, entertainment en de kust.

Financiering en beurzen

Aanvragen zijn nu open voor volledig gefinancierde PhD-beurzen voor programma's die starten in oktober 2018. Ontdek welke projecten beschikbaar zijn en hoe u kunt solliciteren op onze pagina's voor onderzoekfinanciering.

Postdoctorale informatiedagen

Boek je plaats op een van onze informatiedagen en ontdek hoe het is om te studeren aan een universiteit met een gouden waardering.

  • Woensdag 14 maart 2018
  • Woensdag 25 april 2018
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

Contact

Adres University House Winston Churchill Avenue
PO1 2UP Portsmouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk