University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit van Nottingham biedt een breed scala aan cursussen voor bedrijven, economie, onderwijs, aardrijkskunde, recht, politiek en internationale betrekkingen, en sociologie en sociaal beleid.

Reputatie voor uitmuntendheid

De University of Nottingham is een wereldwijde top 100 universiteit en staat in de top 50 voor een aantal onderwerpen uit de sociale wetenschappen in de nieuwste QS World University Rankings. Een echt wereldwijde instelling, met campussen in China en Maleisië, Nottingham verwelkomt studenten van over de hele wereld.

Het biedt een dynamische leergemeenschap waar het onderwijs wordt ondersteund door onderzoek van wereldklasse. In het nieuwste Research Excellence Framework staat de universiteit op de achtste plaats in het VK op een schaal van 'onderzoekkracht' en meer dan 97% van haar onderzoek wordt internationaal erkend. De faculteit levert hier een waardevolle bijdrage aan met onderzoek dat brede effecten heeft op de samenleving, waaronder economie, gezondheid en welzijn, cultuur, openbaar beleid en milieu.

Inspirerende locatie

Scholen binnen de faculteit zijn gevestigd in het hart van Engeland, tegenover University Park en Jubilee Campus. Met een oppervlakte van 300 hectare wordt University Park algemeen beschouwd als een van de mooiste campussen in het Verenigd Koninkrijk, met een roeivijver en glooiende groene heuvels. Het ligt op slechts 10 minuten met de bus van het levendige stadscentrum van Nottingham en is goed verbonden met een tramnetwerk. Jubilee Campus heeft vele prijzen gewonnen voor zijn innovatieve, milieuvriendelijke gebouwen en dankzij de ligging aan het meer en de moderne sculpturen is het een inspirerende leeromgeving.

Toegewijd ondersteuningsnetwerk

De universiteit begeleidt je voordat je aankomt en ondersteunt je tijdens je studie. Ze bieden informatie en begeleiding bij tal van zaken, waaronder internationale kwalificaties, visa, financiën, arbeidsvoorschriften en aanpassing aan het leven in het VK.

Geaccrediteerd door de British Council voor het lesgeven van Engels in het VK, biedt het Center for English Language Education cursussen voor en tijdens je studie om je taalvaardigheden op het vereiste niveau te ontwikkelen.

De Carrière- en Employability-service biedt loopbaanadvies voor het leven en Student Services helpt u bij eventuele persoonlijke of academische problemen.

Real-world leren

Alle scholen in de faculteit hebben waardevolle relaties met de industrie en onze cursussen voorzien u van de essentiële vaardigheden en specialistische kennis die u nodig hebt om uw professionele doelen te bereiken.

---

De informatie op deze website is opgesteld vóór het academisch jaar waarop deze van toepassing is. Alles is in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de informatie op het moment van publicatie accuraat is, maar wijzigingen (bijvoorbeeld naar cursusinhoud) kunnen zich waarschijnlijk voordoen, gezien het interval tussen het publiceren en het begin van de cursus. Het is daarom erg belangrijk om de website van de universiteit te controleren op updates voordat je je aanmeldt voor de cursus door nottingham.ac.uk/studywithus te volgen . Waar er een verschil is tussen de inhoud van deze website en de website van de universiteit, heeft de inhoud van de website van de universiteit voorrang .

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Online MA » Bekijk Health MSc » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Summer courses » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk Law Certificaten » Bekijk Law PhD » Bekijk Law LLB » Bekijk PhD » Bekijk Law LLM » Bekijk Bachelors » Bekijk EMBA\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

MA Aziatische en Internationale Studies

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus is een ideale basis om te beginnen aan een carrière in Azië. De tijd doorgebracht in zowel China of Maleisië zal uw kennis en ervaring van de cultuur en de politiek van de regio te ontwikkelen. [+]

MA Aziatische en Internationale Studies

Op deze tri-campus MA programma, zult u studeren aan onze Britse campus voor het eerste semester, verhuizen naar ofwel onze Ningbo, China campus of Maleisië campus voor de tweede. Dit biedt u de echt onderscheidende kans om de landen van Azië te bestuderen, en de relaties tussen hen en de rest van de wereld.

Deze cursus wordt gegeven door wetenschappers over de universiteit in het Verenigd Koninkrijk, China en Maleisië campussen, die deskundig zijn op de Aziatische politiek, geschiedenis en internationale betrekkingen.

De kern module, Global Azië, laat u kennismaken met Pan-Aziatische thema's als nationalisme, globalisering, milieu-uitdagingen, resource politiek en gender relaties. Het daagt de heersende opvatting van 'Azië Rising' als een nieuw fenomeen en zal je ook toestaan ​​om zich te specialiseren op specifieke nationale of regionale studies.... [-]


MA Chinees onderwijzen voor sprekers van andere talen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze cursus is zeer relevant als u momenteel Chinees wilt leren of wilt geven aan sprekers van andere talen. [+]

Overzicht

Deze cursus is zeer relevant als u momenteel Chinees wilt leren of wilt geven aan sprekers van andere talen.

Je gaat deelnemen aan onze gevarieerde en levendige leergemeenschap van onderwijs in de tweede en vreemde talen, lager, middelbaar en hoger onderwijs en neemt de reis van het ontwikkelen van een carrière in het snelgroeiende gebied van Chinees taalonderwijs in het VK of de rest van de wereld.

Deze cursus is geschikt voor docenten in de Chinese taal die willen bouwen op kennis en ervaring, en voor docenten van andere vakken die van plan zijn zich op dit gebied te begeven, evenals diegenen die geïnteresseerd zijn in cursusontwerp, management of lerarenopleiding, zowel in het VK als internationaal.... [-]


MA Criminologie

Campus Voltijd Deeltijd 9 - 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze cursus helpt u een geavanceerde kritisch inzicht in de criminaliteit te ontwikkelen in zijn sociale context, op basis van inzichten uit onderwerpen over de sociale en humane wetenschappen en geesteswetenschappen. [+]

MA Criminologie

Deze cursus helpt u een geavanceerde kritisch inzicht in de criminaliteit te ontwikkelen in zijn sociale context, op basis van inzichten uit onderwerpen over de sociale en humane wetenschappen en geesteswetenschappen.

De MA Criminologie heeft betrekking op gebieden zoals:

hoe en waarom bepaalde vormen van gedrag worden gedefinieerd als misdrijf hoe samenlevingen reageren op deze en andere schadelijke gedrag hoe misdaad wordt ervaren door het slachtoffer (of nabestaanden) en door de samenleving als geheel hoe misdaad wordt vertegenwoordigd of verkeerd in de media en populaire cultuur

Het programma is gebaseerd op inzichten uit onderwerpen over de sociale en humane wetenschappen en de geesteswetenschappen, zoals sociologie, rechten, psychologie, aardrijkskunde, geschiedenis en cultuur en media studies. Het weerspiegelt de aard van de criminologie als een zich snel ontwikkelende, interdisciplinaire bezig met het begrijpen van de criminaliteit in de lokale, regionale, nationale en internationale context, maar ook in een steeds meer geglobaliseerde wereld onderwerp.... [-]


MA Diplomatie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Ontworpen om u kennis te laten maken met geavanceerde studie van diplomatie, zal deze cursus u blootstellen aan het laatste onderzoek in de wet van gewapende conflicten, crisisbeheersing en hedendaagse internationale geschiedenis. [+]

Overzicht

Ontworpen om u kennis te laten maken met geavanceerde studie van diplomatie, zal deze cursus u blootstellen aan het laatste onderzoek in de wet van gewapende conflicten, crisisbeheersing en hedendaagse internationale geschiedenis.

Diplomatie levert de vitale menselijke kader voor de ontwikkeling van de internationale samenleving in een globaliserende wereld. Steeds complexere patronen van recht, cultuur, geschiedenis, economie en politiek - binnen en tussen staten - worden gemedieerd door de praktijk van diplomatie. Het vak van diplomatie is de sleutel in het bemiddelen en reguleren van de hedendaagse wereld.

Deze dynamische, interdisciplinaire cursus wordt gezamenlijk aangeboden door de School of Politics and International Relations, School of Law, en Department of History. U zult een brede kennis van de diplomatie en onderhandelingen, met inbegrip van de traditionele benaderingen die het te kunnen zien als een gespecialiseerde vorm van staatsmanschap en moderne opvattingen die gebieden te omarmen, zoals de media en de culturele diplomatie te ontwikkelen.... [-]


MA Global Citizenship, identiteiten en mensenrechten

Campus Voltijd Deeltijd 9 - 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze cursus verkent wat recente veranderingen in de wereldwijde culturele en politieke landschap betekenen voor individuen en groepen, in termen van hun vermogen om toegang te krijgen tot de mensenrechten. [+]

MA Global Citizenship, identiteiten en mensenrechten

De vraag naar diverse vormen van expertise op het gebied van mensenrechten, burgerschap en identiteiten groeit snel als regeringen, internationale organisaties, non-gouvernementele organisaties en organisaties in de particuliere sector raken steeds gevoeliger voor en geïnteresseerd in vragen over de rechten en identiteiten.

In de huidige wereldwijde context nationale versies van burgerschap crisis punt bereikt. Maar wat betekent het om te denken van jezelf als een wereldburger? De MA Global Citizenship, identiteiten en mensenrechten heeft als doel om uit te vinden door het onderzoeken kritische mondiale vraagstukken zoals oorlog, migratie, klimaatverandering, de kredietcrisis, de opkomst van het nationalisme, de impact van de wereldwijde media, sekstoerisme, moderne slavernij, de transformatie gender en seksualiteit en, natuurlijk, hedendaags racisme.... [-]


MA Governance and Political Development

Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

[+]

Onze bekroonde Careers and Employability Service biedt gespecialiseerde ondersteuning en begeleiding terwijl u studeert en voor het leven nadat u afgestudeerd bent. ... [-]


Ma internationale betrekkingen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze cursus is een internationaal erkende opleiding die u zal voorzien van een solide basis in de filosofische en praktische aspecten van de internationale politieke analyse. [+]

MA Internationale Betrekkingen

Deze cursus is een internationaal erkende opleiding die u zal voorzien van een solide basis in de filosofische en praktische aspecten van de internationale politieke analyse.

Op basis van het onderzoek expertise van een groot aantal van de wetenschappelijke staf binnen de School voor Politiek en Internationale Betrekkingen, deze cursus maakt u kennis met de belangrijkste begrippen als macht, agency, de staat, de internationale samenleving en orde.

U kunt dit programma aanpassen aan uw eigen belangen door te kiezen uit een breed scala van modules aangeboden door de school.

Het onderzoek belangen van onze wetenschappelijke staf, die goed zijn gevestigd leiders op het gebied van internationale betrekkingen, bestrijken een groot scala aan deskundigheid.... [-]


MA Internationale Veiligheid en Terrorisme

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze innovatieve cursus biedt u een kader voor gedetailleerd onderzoek naar internationale veiligheid en terrorisme. [+]

Overzicht

Deze innovatieve cursus biedt u een kader voor gedetailleerd onderzoek naar internationale veiligheid en terrorisme.

Veiligheid en veiligheid zijn altijd de kern geweest van de menselijke conditie. Een goed begrip van beveiliging houdt in dat we niet alleen bestuderen wat ons veilig laat voelen, maar ook wat we als bedreigend beschouwen.

In de huidige internationale omgeving, met de opkomst van internationaal terrorisme en conflicten in Syrië en Oekraïne, biedt deze cursus de mogelijkheid voor diepgaande studie en analyse.

Deze cursus wordt gegeven door experts op het gebied van internationale veiligheid en terrorisme en zal je kennis laten maken met enkele van de belangrijkste stromingen binnen het vakgebied, waaronder realisme, liberalisme en kritische theorie.... [-]


MA International Sociaal Beleid

Campus Voltijd Deeltijd 9 - 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze cursus leidt studenten met de vaardigheden die nodig zijn om de nieuwe uitdagingen van de steeds meer onderling afhankelijke wereld waarin we leven te begrijpen. [+]

MA International Sociaal Beleid

Deze cursus leidt studenten met de vaardigheden die nodig zijn om de nieuwe uitdagingen van de steeds meer onderling afhankelijke wereld waarin we leven te begrijpen. Sociaal beleid houdt zich bezig met vragen als:

Hoe kunnen we een goede samenleving? Hoeveel geld moeten we besteden aan het welzijn van diensten? Is de huidige verdeling van inkomen en welvaart sociaal rechtvaardige? Moeten we afzonderlijk in rekening worden gebracht voor het gebruik van sociale diensten? Mocht vrije markten en winst motieven spelen een centrale rol in de dienstverlening? Wat zijn de oorzaken en gevolgen van armoede?

Het is niet langer mogelijk is om nationale sociale beleid los te bestuderen. Global interconnecties zijn uitbreiding en intensivering in een heel scala van terreinen: economie, de politiek en de natuurlijke omgeving, onder anderen. De MA International Sociaal Beleid geeft een introductie van vergelijkend sociaal beleid en zo de recente ontwikkelingen in het welzijn van de hervormingen uit de hele wereld.... [-]


Ma leren, technologie en onderwijs

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze cursus belooft een dieper begrip van het leren en bovendien hoe nieuwe technologieën kunnen worden toegepast binnen de scholen, universiteiten en het werk om het te ondersteunen. [+]

MA Leren, Technologie en Onderwijs

Bent u betrokken bij de verbetering lesgeven en leren? Wilt u de voorwaarden voor effectief leren begrijpen en vervolgens te onderzoeken hoe nieuwe technologieën kunnen helpen? Onze medewerkers hebben een uitstekende internationale reputatie voor hun onderwijs en onderzoek rond deze belangrijke onderwerpen.

De MA Learning, Technologie en Onderwijs is het vlaggenschip programma aangeboden door het Learning Sciences Research Institute (LSRI) binnen de School of Education. Learning Sciences trekt uit de psychologie, informatica en onderwijs. Het biedt een unieke kijk op de theorieën die succesvol leren en onderwijs en innovatie binnen de snel veranderende digitale wereld van nieuwe technologieën ondersteunen.... [-]


MA Maatschappelijk Werk

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus combineert de universiteit en praktijkgericht leren en wordt gereguleerd door de Volksgezondheid en Zorg Beroepen Raad, met aanzienlijke bijdragen van ervaren maatschappelijk werkers en door de gebruikers van de dienst. [+]

MA Maatschappelijk Werk

De MA Maatschappelijk Werk wordt geleverd via het Centrum voor Maatschappelijk Werk, die werkt aan sociale en persoonlijke verandering en het oplossen van problemen in menselijke relaties en gemeenschappen te bevorderen.

U krijgt les van medewerkers die beschikken over nationale en internationale reputatie voor hun kwaliteit van hun onderzoek en publicaties en deze kennis informeert hun onderwijs.

Wij zijn van mening dat in het hart van het sociaal werk ligt de relatie die maatschappelijk werkers te ontwikkelen met individuele gebruikers van diensten - zijn ze kinderen, jongeren of volwassenen. Positieve relaties kan de maatschappelijk werker aan de dienst gebruik te ondersteunen als ze onderhandelen over overgangen en beslissingen in hun leven, dat complex en pijnlijk in de natuur kan zijn.... [-]


MA Onderwijs

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

De MA Onderwijs is een uniek modulair programma van de studie ontworpen om de behoeften van individuen of organisatorische cohorten reflecteren en te verdiepen en verfijnen van uw vermogen tot kritische reflectie op de praktijk. [+]

MA Onderwijs

De MA Onderwijs is een uniek modulair programma van studie ontworpen om de behoeften van individuen of organisatorische cohorten weerspiegelen.

Hoewel elke module heeft zijn eigen unieke focus, zijn allemaal bezig met het onderzoeken van de hedendaagse pedagogische kwesties in het licht van de historische, politieke en sociale contexten, geschikte literatuur en de gedeelde ervaring van de cursisten.

Het algemene doel van de masteropleiding is te verdiepen en verfijnen van uw vermogen tot kritische reflectie op de praktijk en op de mentale modellen die uw werk te informeren. Systematische practitioner onderzoek is daarom een ​​organiserend principe dat alle modules onderbouwt op het programma, en u zullen worden aangemoedigd om onderwerpen die van belang zijn voor uw beroepspraktijk te identificeren.... [-]


Ma onderwijs Engels aan anderstaligen (tesol)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze cursus zal je kritisch inzicht in de recente ontwikkelingen in TESOL theorie en praktijk te ontwikkelen en te stimuleren om uw eigen onderwijs te geven. [+]

MA Onderwijs Engels naar Anderstaligen (TESOL)

Deze cursus zal je kritisch inzicht in de recente ontwikkelingen in TESOL theorie en praktijk te ontwikkelen en te stimuleren om uw eigen onderwijs te geven.

De MA Onderwijs Engels naar Anderstaligen (TESOL) is geschikt als u zijn:

een leraar van het Engels naar Anderstaligen (TESOL) werken in een verwant beroep en zijn erop gebrand om voort te bouwen op de bestaande kennis en ervaring op zoek naar uw carrière te verbeteren geïnteresseerd zijn in het onderzoeken van uw eigen onderwijs praktijken of context

Het bereidt u onafhankelijk onderzoek uit te voeren in het onderwijs en leren en biedt een pad naar doctorale studie. Je ontmoet deskundige docenten op het gebied van Engels taalonderwijs (ELT), een belangrijke tak van de toegepaste taalkunde, die een internationale reputatie in hun eigen gebied van onderzoek, en die zich inzetten voor het verstrekken van de beste kwaliteit studie-ervaring.... [-]


Ma person-centered ervaringsgerichte counselling en psychotherapie praktijk

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze cursus is flexibel en heeft betrekking op alle gebieden van de praktijk. Het programma bereidt je voor op het werk als een beoefenaar op het gebied van begeleiding en psychotherapie. [+]

MA-Person Centred Ervaringsgericht Counselling en Psychotherapie Praktijk

Je komt terecht in een gevarieerde en professionele gemeenschap die een persoonsgerichte ervaringsgerichte aanpak in het hart van wat we doen heeft. Wij zijn een team met een unieke mix van praktijk en de academische achtergronden en ervaring.

Wij zijn gespecialiseerd in Counselling voor kinderen en jongeren en volwassenen in de levensduur. Ons programma is flexibel en heeft betrekking op alle gebieden van de praktijk. Het programma bereidt je voor op het werk als een beoefenaar op het gebied van counseling en psychotherapie.

Op ons programma zult u:

gaan creatief met problemen in de hedendaagse samenleving kiezen tussen twee specialismen, Begeleiding voor volwassenen over de levensduur (AAL) en Counselling voor Kinderen en Jongeren (CYP) behoren tot een levendige counseling en psychotherapie gemeenschap studie in een wereld klasse universiteit met een bekroonde duurzaam milieu ... [-]

MA Politiek en Hedendaagse Geschiedenis

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze cursus is expliciet historisch in omvang, met bijzondere aandacht voor die dingen in het leven het geheugen, als gevolg van de enorme toename van de belangstelling voor hedendaagse geschiedenis na het einde van de Koude Oorlog. [+]

MA Politiek en Hedendaagse Geschiedenis

Deze cursus is expliciet historisch in omvang, met bijzondere aandacht voor die dingen in het leven het geheugen, als gevolg van de enorme toename van de belangstelling voor hedendaagse geschiedenis na het einde van de Koude Oorlog.

De cursus zal strijdende benaderingen richten tot de recente gebeurtenissen die je eigen leven en de levens van de mensen direct om je heen hebben gevormd.

De MA Politiek en Hedendaagse Geschiedenis is gerenommeerde en trekt aanvragers van uitzonderlijke kwaliteit uit het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland.

De universiteit van Nottingham heeft een van de hoogste concentraties van het onderzoek expertise in de hedendaagse geschiedenis in het Verenigd Koninkrijk. Het personeel in de School voor Politiek en Internationale Betrekkingen zijn actief betrokken bij de hedendaagse historisch onderzoek en de verdere deskundigheid is te vinden in de scholen van Amerikaanse en Canadese Studies, Geschiedenis, het ministerie van Theologie en Religiewetenschappen en de China Policy Institute.... [-]


MA Public Policy

Campus Voltijd Deeltijd 9 - 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze cursus richt zich op kritieke problemen en de belangrijkste ontwikkelingen met betrekking tot de openbare orde, zoals de mondialisering, Europeanisering, governance, en beleidsevaluatie. [+]

MA Public Policy

Met de huidige ontwikkelingen in landen over de hele wereld, is dit een van de meest spannende tijden om iets te maken met de publieke sector, het bestuur en de overheid, en het leveren van diensten aan de behoeften van mensen te ontmoeten studeren. U krijgt de gelegenheid om beleidsontwikkeling, implementatie en evaluatie te bestuderen in een breed scala van beleidssectoren (bijvoorbeeld gezondheidszorg, voeding, onderwijs etc) en landen.

Het doel van al onze programma's is om u te voorzien van de vaardigheden, kennis en tools om gevoel van de wereld van de openbare orde en het beheer van te maken, zodat u kritische situaties en problemen kunnen analyseren en dit gebruiken om de praktijk te verbeteren.... [-]


Marts Onderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

De Marts Education combineert de academische studie van het onderwijsbeleid, systemen, contexten en praktijken, met een praktische focus op loopbaanontwikkeling op aanverwante gebieden. [+]

marts Onderwijs

De Marts Education combineert de academische studie van het onderwijsbeleid, systemen, contexten en praktijken, met een praktische focus op loopbaanontwikkeling op aanverwante gebieden.

Het bestuderen van het onderwijs zal uw begrip van wat het betekent om te leren en hoe dit wordt omlijst door bredere culturele, maatschappelijke, politieke, historische en economische context te ontwikkelen.

Dit eigentijdse, interdisciplinaire sociaal-wetenschappelijke graad bouwt voort op een lange traditie van creatieve en dynamische programma's op een School of Education met meer dan 200 jaar ervaring in het veld. U krijgt les van medewerkers die zijn bekroond met awards voor hun onderwijs en hebben een internationale reputatie voor hun onderzoek.... [-]


Ma speciaal en inclusief onderwijs

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze cursus biedt een uitgebreide focus op de hedendaagse debatten in speciaal en inclusief onderwijs, waaronder lokale, nationale en internationale beleid en benaderingen. [+]

MA Special en Inclusief Onderwijs

De MA Special en inclusief onderwijs richt zich op de specifieke behoeften van kinderen met leerproblemen en handicaps, communicatie impairments, geletterdheid problemen / dyslexie, autisme en ADHD aan de uitdagingen in de beroepspraktijk te illustreren.

Kritische verkenning van de huidige theorie en onderzoek op de hoogte gehouden van de pedagogische aanpak, alsmede de ontwikkeling van effectieve systemen en structuren voor het werken met ouders / verzorgers en andere instanties.

De MA Special en Inclusief Onderwijs is geschikt als u zijn:

geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van uw kennis en begrip van kinderen en jongeren met speciale onderwijsbehoeften werken als een leraar of geassocieerd professional in het reguliere onderwijs of gespecialiseerde instellingen die willen uw vaardigheden uit te breiden en de praktijk een ervaren professional of een nieuwe aan het werken met kinderen met extra behoeften UK-gebaseerde of een internationale student Het biedt een hoge-kwaliteit professionele ontwikkeling dat flexibiliteit biedt voor u om gebieden van belang en specialismen na te streven. ... [-]

MA Trauma Studies

Campus Deeltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus biedt een kans om de aard van psychologisch trauma te begrijpen, en biedt een rijke, diverse basis voor het werken op het gebied van trauma voor een breed scala aan professionele disciplines. [+]

Overzicht

Deze cursus biedt een kans om de aard van psychologisch trauma te begrijpen, en biedt een rijke, diverse basis voor het werken op het gebied van trauma voor een breed scala aan professionele disciplines.

Psychologisch trauma treft bijna iedereen op een bepaald moment in hun leven, of het nu is door verlies, een ongeluk of ziekte. Professionals met een breed scala aan achtergronden werken met getraumatiseerde mensen.

Deze cursus is ideaal als u op zoek bent naar of al werkt in counseling, psychotherapie, psychologie, sociaal werk, politie / reclassering / gevangenisdiensten, onderwijs, NGO's of als hulpdiensten.... [-]


MSc

Ma / msc geografie (door onderzoek)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze programma's stellen u in staat om diepgaand onderzoek te doen naar een wetenschap of sociaal-wetenschappelijk gerichte aspect van de geografie. [+]

MA / MSc Geografie (door onderzoek)

Onze Aardrijkskunde MA / MSc (door onderzoek) programma's kunt u diepgaand onderzoek verrichten naar een wetenschap of sociaal-wetenschappelijk gerichte aspect van de geografie.

Deze cursussen zijn bedoeld voor studenten die willen in de eerste plaats richten op het bereiken van een op onderzoek gebaseerde postdoctorale masters-level degree kwalificatie. Met nauwe ondersteuning en begeleiding van subject-specialistische academici, studenten typisch gedrag diepgaand onderzoek richtte zich op ofwel een sociale wetenschappen, wetenschappelijke of technologische aspect van de geografie. Het is niet mogelijk om de Aardrijkskunde MA / MSc (door onderzoek) aan een PhD (zie Geografie MREs) te upgraden.... [-]


MSc Bank- en Financiewezen

Campus Voltijd 1 maand September 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Geaccrediteerd door het Chartered Banker Institute als een Centre of Excellence, deze cursus biedt u de nieuwste kennis over bankzaken, financiële markten en risico's in de financiële sector. [+]

Overzicht

Geaccrediteerd door het Chartered Banker Institute, is deze cursus bedoeld om u de nieuwste kennis over bankwezen, financiële markten en risico's in de financiële sector te brengen.

De Business School is een wereldleider in bankonderwijs en ons onderzoek heeft het Center of Excellence-statuut verkregen van het Chartered Banker Institute (CBI). Tijdens deze cursus word je vergezeld door toonaangevende experts uit de sector die hun ervaringen van de financiële wereld zullen delen.

Je studeert af met een dubbele prijs: je MSc-graad en het Chartered Banker-diploma, de hoogste onderscheiding die beschikbaar is in het bankwezen wereldwijd. Deze cursus is ideaal voor mensen die carrière willen maken op de financiële marktenafdeling van een internationale bank voordat ze overstappen naar een leidinggevende functie op hoog niveau.... [-]


Msc behavioral economics

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Behavioural economics is een snel groeiende sector, het onderzoek naar de menselijke en sociale factoren die de beslissingen van consumenten, de kredietnemers en beleggers. [+]

msc behavioral economics

Behavioural economics is een snel groeiende sector, het onderzoek naar de menselijke en sociale factoren die de beslissingen van consumenten, de kredietnemers en beleggers.

Ons onderzoek onder leiding van benadering van het onderwijs staat garant voor een uitdagende ervaring, het verstrekken van de vaardigheden die je nodig hebt om vooruitgang te boeken als een professionele econoom of wetenschappelijk onderzoeker.

Aan het einde van de MSc Behavioural Economics cursus bent u in staat om de huidige en klassieke research papers te lezen en te begrijpen op het gebied van behavioral economics en zal één-op-één begeleiding zodat u uw eerste gedragsonderzoek project of experiment te voltooien hebben ontvangen .... [-]


Msc beheer

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Dit MSc Management is voor u als u nog niet eerder studeerde bedrijfskunde en management, maar zijn erop gebrand om de nodige vaardigheden te verwerven om een ​​carrière in het management na te streven, of dat nu in de publieke, private en non-profit sectoren of hoop je te uw run eigen bedrijf. [+]

Dit een jaar MSc Management is voor u als u nog niet eerder studeerde bedrijfskunde en management, maar willen graag de nodige vaardigheden om een ​​carrière in het management te voeren, of dat nu in de publieke, private en not for profit sectoren verwerven of je hoopt te run je eigen bedrijf.

U wordt uitgedaagd om anders te denken door deze gevarieerde cursus die kern en keuzemodules, lezingen, case studies, seminars en individuele en collectieve projectwerk omvat.

Gegeven door medewerkers en het bezoeken van sprekers die zijn leiders in hun vakgebied, vindt u de belangrijkste disciplines van het management die u zult vinden tot nadenken stemmende en inspirerende studie.... [-]


Msc boekhouding en financiën

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze specialistische cursus geeft u het laatste onderzoek en denken in verband met boekhouding en financiën. U krijgt een zakelijke onderwerp als een undergraduate gestudeerd hebt maar je hebt een bijzondere interesse in de boekhouding en financiën en wil bouwen op uw bestaande kennis. [+]

Overzicht

Deze specialistische cursus is bedoeld om uw bestaande kennis van boekhouding en financiën verder te ontwikkelen door te baseren op de theorie en toepassing van de boekhoudprincipes.

Het past bij u als u een business-gerelateerd vak studeerde als een bachelor en wilt concentreren op financiële boekhouding als een duidelijk carriere pad.

In gesprek met de huidige debatten in het veld, zult u de gelegenheid hebben om uw begrip en waardering voor belangrijke onderwerpen in boekhouding en financiën te verrijken en uit te breiden, terwijl u zich inzet voor actuele debatten in het vakgebied.

Je zal vijf kernmodules over twee semesters en een zomercertificaat nemen. Optionele modules geven u de mogelijkheid om uw graad op maat te maken voor uw interesses en carrièremogelijkheden.... [-]


Msc business analytics

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Wilt u leren hoe u gegevens omzet in zakelijke inzichten in een ultramoderne lesfaciliteit onder leiding van internationale experts? Bent u geïnteresseerd in het ontdekken van geavanceerde analyses met behulp van real-world datasets en het ontwikkelen van uw carrière- en consultancyvaardigheden? [+]

Overzicht

Wilt u leren hoe u gegevens omzet in zakelijke inzichten in een ultramoderne lesfaciliteit onder leiding van internationale experts? Bent u geïnteresseerd in het ontdekken van geavanceerde analyses met behulp van real-world datasets en het ontwikkelen van uw carrière- en consultancyvaardigheden?

Deze cursus is ontwikkeld door het neo-demografische laboratorium voor analytics in business (N-LAB), een state-of-the-art onderwijs-, gegevensvisualisatie- en onderzoeksfaciliteit binnen de Business School. Het wordt aangeboden in samenwerking met multinationals om de juiste vaardigheden te bieden waarnaar ze op zoek zijn.

Naast het leren gebruik te maken van big data-tools, data science-technieken en analytics-projecten te beheren, profiteert u van een aanzienlijke betrokkenheid van de industrie.... [-]


Msc business en management

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Dit is een specialist management cursus. Het is de meest flexibele van onze masteropleidingen en biedt de mogelijkheden om het aan te passen aan uw eigen behoeften en carrière belangen te ontmoeten. Het zal voortbouwen op de relevante ervaring die je misschien al hebt, die een diploma in een gerelateerd onderwerp, zoals management, business of economie omvat. [+]

Dit is een specialist management cursus. Het is de meest flexibele van onze masteropleidingen en biedt de mogelijkheden om het aan te passen aan uw eigen behoeften en carrière belangen te ontmoeten.

Het zal voortbouwen op de relevante ervaring die je misschien al hebt, die een diploma in een gerelateerd onderwerp, zoals management, business of economie omvat.

Het brede karakter van de cursus biedt een goede aarding voor veel-management gerelateerde carrières. Het zal u helpen de ontwikkeling van soft skills in business en management te voeden door middel van kleine groep projecten en een onderzoek onder leiding van het proefschrift.

De cursus zal je onderzoek vaardigheden, dacht-leiderschap, het vermogen om tegenstrijdige gegevens en argumenten te analyseren verbeteren, en bereidt u voor het werken met anderen uit verschillende culturen.... [-]


Msc communicatie en ondernemerschap

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Uitgevoerd in samenwerking met de Nottingham University Business School, deze innovatieve postdoctorale opleiding biedt u een opwindende kans om de communicatie in het kader van ondernemerschap en het bedrijfsleven te onderzoeken. Het programma laat u kennismaken met de multidisciplinaire dimensies van professionele communicatie, het verkennen in detail uit hoe taalkundige analyse kan verlichten en de communicatie te verbeteren in ... [+]

Uitgevoerd in samenwerking met de Nottingham University Business School, deze innovatieve postdoctorale opleiding biedt u een opwindende kans om de communicatie in het kader van ondernemerschap en het bedrijfsleven te onderzoeken. Het programma laat u kennismaken met de multidisciplinaire dimensies van professionele communicatie, het verkennen in detail uit hoe taalkundige analyse kan verlichten en verbeteren van de communicatie in het bedrijfsleven en een reeks andere werkplekken.

Het principe van de taalstudie we bij Nottingham hebben vastgesteld combineert theoretische en ideologische dimensies met zeer praktische toepassingen. De cursus onderzoekt de rol van communicatie in zakelijke menselijke zaken met behulp van een verscheidenheid van benaderingen, variërend van discours analyse en interactionele sociolinguïstiek aan corpuslinguïstiek.... [-]


Msc culturele industrieën en ondernemerschap

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Culturele industrieën spelen een cruciale rol in de moderne samenleving. Het samenbrengen van perspectieven van de media en culturele studies met business studies, dit programma combineert kritisch inzicht in de culturele industrie met de ontwikkeling van belangrijke zakelijke vaardigheden. Modules onderzoekt de structuur, organisatie en werking van de culturele industrieën, samen met culturele beleidskaders en de unieke ... [+]

Culturele industrieën spelen een cruciale rol in de moderne samenleving. Het samenbrengen van perspectieven van de media en culturele studies met business studies, dit programma combineert kritisch inzicht in de culturele industrie met de ontwikkeling van belangrijke zakelijke vaardigheden. Modules onderzoekt de structuur, organisatie en werking van de culturele industrieën, samen met culturele beleidskaders en de unieke professionele rollen en praktijken karakteriseren cultureel werk. Deze studies worden uitgevoerd in combinatie met modules concentreren op project management, creatief oplossen van problemen, finance en accounting, marketing en innovatie management. Door het bevorderen van deze reeks van kennis en vaardigheden, het programma richt zich op de voorwaarden, werkwijzen, en de uitdagingen die de culturele industrieën te definiëren en vorm van het werk van culturele beoefenaars. ... [-]


Msc duurzame energie en ondernemerschap

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

De MSc Sustainable Energy and Entrepreneurship wordt aangeboden door de afdeling architectuur en gebouwde omgeving in samenwerking met de Nottingham University Business School. Deze cursus biedt studenten met geavanceerde vaardigheden in hernieuwbare energie, energie-efficiëntie en het bedrijfsleven ... [+]

De MSc Sustainable Energy and Entrepreneurship wordt aangeboden door de afdeling architectuur en gebouwde omgeving in samenwerking met de Nottingham University Business School. Deze cursus biedt studenten met geavanceerde vaardigheden in hernieuwbare energie, energie-efficiëntie en het bedrijfsleven.

De economische welvaart van een land hangt niet alleen af ​​van de onderzoeksbasis, maar ook op de mogelijkheid om het commerciële potentieel van zijn intellectuele eigendom te exploiteren. Deze cursus biedt vitale opleiding in elk van de gebieden binnen het gebied van energie en energie-efficiëntie hernieuwbare. Studenten zullen technische vaardigheden te verwerven op dit gebied, alsmede steeds vloeiend in de financiële, marketing en bestuurlijke aspecten van het moderne bedrijfsleven. Het doel is om het vertrouwen en inzicht op het vakgebied van het ondernemerschap toegepast op technologie die kunnen voortvloeien uit het onderzoek basis van duurzame onderwerpen energie te ontwikkelen.... [-]


MSc Economics

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus biedt de technische instrumenten die nodig zijn voor het begrijpen en het ontwikkelen van micro-economische en macro-economische modellen, terwijl het opbouwen van een uitgebreide kennis van econometrische technieken. [+]

MSc Economics

De MSc Economics bloot studenten aan de hedendaagse economische denken en maximaliseert het bereik van de gespecialiseerde economische thema's die beschikbaar zijn voor onderzoek zijn. Ons onderzoek onder leiding van benadering van het onderwijs staat garant voor een spannende en uitdagende ervaring, het verstrekken van de vaardigheden die je nodig hebt om vooruitgang te boeken als een professionele econoom of wetenschappelijk onderzoeker.

Aan het eind van de cursus bent u in staat om te lezen en te begrijpen de huidige en klassieke research papers in de economie. Je theoretische kennis wordt ondersteund met een hands-on training in het gebruik, de presentatie en de interpretatie van economische gegevens, die het verkennen van diverse geavanceerde econometrische softwarepakketten omvat.... [-]


MSc Economics and Financial Economics

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus verkent de huidige theorieën, terwijl het verstrekken van studenten met een opleiding door onderzoek en de kern vaardigheden en technieken die nodig zijn voor analytisch werk op de financiële markten. [+]

MSc Economics and Financial Economics

De laatste twee decennia hebben een dramatische verandering in de economische theorie van de financiële markten gezien. De MSc Economics and Financial Economics cursus wordt beïnvloed door het werk van academici bij thecentre van Financiën, Krediet en Macro-economie (CFCM), dat zich richt op kwesties die voortvloeien uit de werking van de financiële markten, huishoudelijke schuld en corporate finance. Het onderzoekt ook de overdracht mechanismen van het monetaire beleid door middel van credit-kanalen, in het bijzonder wanneer krediet wordt beperkt.

Je wordt opgeleid in het gebruik van de analytische en kwantitatieve methoden in het onderzoek van economische vraagstukken, en zal worden voorzien van opleiding door onderzoek op het vereiste om de vooruitgang naar een PhD-niveau.... [-]


MSc Economics en International Economics

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus richt zich op internationale economie, terwijl het verstrekken van een solide basis in het gebruik van analytische en kwantitatieve methoden in het onderzoek van economische vraagstukken. [+]

MSc Economics en International Economics

Onze MSc Economics en International Economics inhoud van de cursus wordt beïnvloed door het werk van de Nottingham Centrum voor Onderzoek van de globalisering en het economisch beleid (GEP). Het centrum is een van de toonaangevende Europese onderzoeksgroepen bestuderen van de oorzaken en gevolgen van de globalisering, en de wetenschappers hebben de Schatkist, de Wereldbank en de Wereldhandelsorganisatie geadviseerd.

Deze cursus is bedoeld om onderzoek opleiding aan de vereiste op weg naar een PhD-programma niveau. Via gespecialiseerde modules in de internationale macro-economie en de internationale handel theorie, wordt u geleerd toepassen en ontwikkelen van uw analytische en kwantitatieve vaardigheden ontwikkeld in de kern cursussen en verdere mogelijkheden te nemen in gebieden die die vaardigheden zal versterken voor de behandeling van de internationale economische vraagstukken.... [-]


MSc Economics van Monetair en Financieel Beleid

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus is een belangrijke nieuwe masteropleiding en wordt gegeven door economen met een aanzienlijke ervaring in het werken met de centrale banken, toezichthouders en andere financiële instellingen. [+]

MSc Economics van Monetair en Financieel Beleid

De MSc Economics van Monetair en Financieel Beleid is bedoeld voor studenten van plan om voor te bereiden op een actieve carrière in een centrale bank of een regulerende instantie het toezicht op de financiële markten en instellingen, of die willen ervaring van deze instellingen te krijgen voor het werken in de financiële sector. Het voorziet relevant voorbereiding voor het werk als econoom, supervisor of toezichthouder in de commerciële en investeringsbanken, ratingbureaus, pensioenverzekeraars en verzekeraars, alsmede in de publieke sector.

In tegenstelling tot een typische Economics MSc, deze cursus heeft core modules in het gedrag van consumenten en bedrijven en de macro-economische context voor beleidsvorming. Het geeft een inleiding tot de monetaire en financiële beleid, en hands-on data-analyse modules met toepassingen in de monetaire en financiële instellingen relevant.... [-]


Msc economie en ontwikkelingseconomie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus verkent de theorieën, vraagstukken en bewijzen in de economische analyse, zoals toegepast op de ontwikkelingslanden. [+]

MSc Economics and Development Economics

De inhoud van de MSc Economics and Development Economics wordt geïnformeerd door de cutting-edge werk van wetenschappers verbonden aan het Centrum voor Onderzoek in de Economische Ontwikkeling en Internationale Handel (CREDIT). CREDIT is een onderzoek focus voor de leden van de School of Economics en collega's in andere onderzoeksinstellingen, en hun principe onderzoek richt zich de economie kwesties met betrekking tot de ontwikkelingslanden.

Aan het eind van de cursus bent u in staat om de huidige en klassieke research papers te lezen en te begrijpen op het gebied van de economie en de ontwikkeling van de economie en zal één-op-één begeleiding zodat u uw eerste eenvoudige theoretisch model of experimenteel te voltooien hebben ontvangen of empirische project.... [-]


Msc economische ontwikkeling en beleidsanalyse

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus verkent de huidige theorieën, vraagstukken en bewijzen in het economische beleid zoals toegepast op de ontwikkelingslanden. [+]

msc economische ontwikkeling en beleidsanalyse

De MSc Economic Development and Policy Analysis is ideaal voor studenten die een bijzondere belangstelling voor ontwikkelingsvraagstukken en willen een gevorderd niveau kennis van de economie van toepassing zijn op praktische en beleidskwesties.

Het zal u kennismaken met een scala van technieken voor de ontwikkeling van beleidsanalyse en reviews beleid en de praktijk in veel van de belangrijkste gebieden van het economisch beleid in ontwikkelingslanden. Core modules bieden een solide basis in de economie, terwijl gespecialiseerde modules geven u de mogelijkheid om de huidige theorieën, problemen en bewijsmateriaal in het economisch beleid aan te pakken.... [-]


MSc Economische Wetenschappen en Econometrie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus biedt een solide basis in de hedendaagse econometrische theorie, en de expertise om die theorie toe te passen op de analyse van economische gegevens. [+]

MSc Economische Wetenschappen en Econometrie

De MSc Economische Wetenschappen en Econometrie is ontworpen om u te trainen in het gebruik van analytische en kwantitatieve methoden in het onderzoek van economische vraagstukken, onderzoek te verstrekken opleiding op het niveau dat nodig is om vooruitgang te boeken naar een PhD-programma.

Ons onderzoek onder leiding van benadering van het onderwijs staat garant voor een spannende en uitdagende ervaring, het verstrekken van de vaardigheden die je nodig hebt om vooruitgang te boeken als een professionele econoom of wetenschappelijk onderzoeker.

Het programma wordt beïnvloed door het werk van wetenschappers aan de Granger Centrum voor Time Series Econometrics - waaronder Nobelprijswinnaar en Nottingham alumnus, Sir Clive Granger. Het Centrum is opgericht in 2006 voor het ontwikkelen en verspreiden van onderzoek in zowel theoretische en toegepaste tijdreeksen econometrische analyse, met inbegrip van panel data methoden.... [-]


Msc elektrische en elektronische techniek en ondernemerschap

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze 12 maanden durende cursus geeft u de mogelijkheid om de vaardigheden die nodig zijn voor het ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe technologieën in elektrische en elektronische techniek te verkrijgen. Deze cursus brengt de sterke punten en middelen van zowel het Department of Electrical and Electronic Engineering en de Nottingham University Business School samen ... [+]

Deze 12 maanden durende cursus geeft u de mogelijkheid om de vaardigheden die nodig zijn voor het ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe technologieën in elektrische en elektronische techniek te verkrijgen.

Deze cursus brengt de sterke punten en middelen van zowel het Department of Electrical and Electronic Engineering en de Nottingham University Business School samen.

Als je de onschatbare kans om de stappen die nodig zijn om een ​​technische idee te commercialiseren ervaring zal hebben, dit programma biedt een uitstekende basis voor de ingenieurs die wensen om hun ideeën of afgestudeerden die wensen om de spannende wereld van de commercialisering te verkennen commercialiseren.... [-]


MSc Environmental Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Interdisciplinair inzicht in milieuaangelegenheden en het beheer in het kader van duurzaamheid vormt de kern van deze masteropleiding, die is gebaseerd op een waaier van expertise uit de natuurlijke, fysieke en sociale wetenschappen. [+]

MSc Environmental Management

De Environmental Management MSc biedt een geavanceerde, interdisciplinair dekking van een scala van milieuvraagstukken. Het doel is om een ​​aanzienlijke verbetering van uw vaardigheden en kennis van deze kwesties in zowel een nationale en internationale context, en vanuit het perspectief van de natuurlijke, fysieke en sociale wetenschappen.

De cursus wordt gegeven door internationaal gerenommeerde experts op het gebied van beheer van overstromingsrisico's, klimaatwetenschap, verontreinigde grond management, en de agro-ecologische governance en management. U zult ook profiteren van de expertise van externe deskundigen en wetenschappers die een bijdrage leveren aan het programma.... [-]


MSc Finance en Investment

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

De cursus zal u voorzien van een solide basis in de moderne financiering en investeringen en bereidt je voor op een carrière in investment banking, financieel beheer of verdere postdoctorale studie in een gerelateerd onderwerp. [+]

De Financial Times behoort deze cursus als een van de top wereldwijde Masters in Finance programma.

Je leert van een van de grootste groep van financiële experts in het Verenigd Koninkrijk, die hebben een aantal van de meest up-to-date kennis en technieken binnen hun vakgebied.

De cursus is voor u als u een kwantitatieve onderwerp of management, bedrijfskunde of economie op Hbo-niveau bestudeerd.

De cursus zal u voorzien van een solide basis in de moderne financiering en investeringen en bereidt je voor op een carrière in investment banking, financieel beheer of verdere postdoctorale studie in een gerelateerd onderwerp.

Studenten op deze cursus, particulalry, zullen profiteren van de toegang die wij leveren aan Bloomberg Terminals - 's werelds meest krachtige platform voor finance professionals die real-time data nodig.... [-]


Msc human resource management en organisatie

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Als u erkent hoe belangrijk het is om kennis te verwerven bij het werven, motiveren, behouden en ontwikkelen van mensen, dan is deze CIPD-goedgekeurde cursus voor u ontworpen. [+]

Overzicht

Als u erkent hoe belangrijk het is om kennis te verwerven bij het werven, motiveren, behouden en ontwikkelen van mensen, dan is deze CIPD-goedgekeurde cursus voor u ontworpen.

Het zal u ten goede komen als u vaardigheden wilt verwerven om een ​​carrière op hoog niveau na te streven door het beheren van arbeidsrelaties in de private, publieke of non-profitsector, en om het beste te halen uit mensen die u in uw eigen bedrijf tewerkstelt .

Je zal je begrip van het belang van het hebben van de juiste mix van mensen met de juiste sets van vaardigheden en competenties, de betekenis en rol van leiderschap, verandermanagement, de ontwikkeling en het behoud van talent, de uitdagingen van het managen van mensen in multiculturele vaardigheden, scherpen. en globale contexten, en strategisch human resource management.... [-]


MSci Internationale Betrekkingen en Global Issues

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze innovatieve vier-jarige opleiding leidt tot een masters-niveau kwalificatie. Jaar één, drie en vier zal worden besteed aan de Nottingham; het tweede jaar zal worden besteed aan één van onze partnerinstellingen in het buitenland (de keuze wordt bepaald door uw studievoortgang). [+]

MSci Internationale Betrekkingen en Global Issues

Het helpen ontwikkelen studenten een brede kennis van het onderwerp, deze cursus is voorzien van een jaar in het buitenland op een van de 25 buitenlandse instellingen op locaties zoals Canada, Hong Kong en Australië.

Het leidt tot een masters-niveau kwalificatie, met één jaar, drie en vier doorgebracht in Nottingham en het tweede jaar bij één van onze partnerinstellingen in het buitenland (de keuze wordt bepaald door uw studievoortgang).

Jaar één en drie zullen de in onze BA politiek en internationale betrekkingen natuurlijk met vier jaar zodat u modules te nemen van portfolio van masteropleidingen van de school te volgen, en aan onderzoek en schrijf een proefschrift.... [-]


Msc industriële engineering en operations management

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus is voor u als u engineering, management of wetenschap hebben bestudeerd en willen een carrière in de bedrijfsvoering voort te zetten. De cursussen worden geïntegreerd management technieken en de technologieën die zij controleren. [+]

U zult kwantitatieve vaardigheden beschikken en zal een diploma in management, engineering, informatica of een verwante discipline. Bovendien zal je het vermogen om problemen te analyseren op een gestructureerde manier te hebben.

Dat is de vraag van werkgevers voor afgestudeerden met analytische vaardigheden die kritisch denken kan gelden voor oplossing van het probleem, kunt u verwachten om een ​​carrière in het beheer van de wetenschap en / of operaties en supply chain management te voeren.

Deze cursus is voor u als u engineering, management of wetenschap hebben bestudeerd en willen een carrière in de bedrijfsvoering voort te zetten. De cursussen worden geïntegreerd management technieken en de technologieën die zij controleren.... [-]


Msc informatiesystemen en operations management

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

In deze cursus worden de beslissingen genomen om de managementproblematiek in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken, met een focus op informatiesystemen. [+]

Overzicht

In deze cursus worden de beslissingen genomen om de managementproblematiek in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken, met een focus op informatiesystemen.

Elk van onze nauw verwante operatiemanagementcursussen past bij u als u kwalitatieve en kwantitatieve vaardigheden hebt en wilt u een loopbaan in het bedrijfsvoering uitvoeren:

Industrieel Ingenieurs- en Bedrijfskunde MSc Informatiesystemen en Operations Management MSc Logistiek en Supply Chain Management MSc Supply Chain en Operations Management MSc

Zij onderzoeken de beslissingen die zijn genomen om de beheersproblematiek in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken. Ze kijken naar de methoden, modellen en technieken die worden gebruikt om organisatorische problemen op te lossen.... [-]


MSc International Business

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Wat een betere manier om te leren over internationale zaken doen dan door te leven en studeren in een van de grootste economieën ter wereld? U krijgt de gelegenheid om een ​​hele semester doorbrengen op onze campussen in China en Maleisië hebben. [+]

Wat een betere manier om te leren over internationale zaken doen dan door te leven en studeren in een van de grootste economieën ter wereld?

U krijgt de gelegenheid om een ​​hele semester doorbrengen op onze China of Maleisië campus. Dit geeft u een beter inzicht in de historische en culturele context waarin zowel China en Maleisië zijn geworden zulke belangrijke spelers in de wereldeconomie voor het internationale bedrijfsleven.

Voor afgestudeerden uit alle disciplines die willen om de overgang te maken in het bedrijfsleven, deze cursus biedt u een solide basis in het internationale bedrijfsleven theorie en praktijk.

Lees meer op onze MSc opendeurdagen en werving events... [-]


Msc logistiek en supply chain management

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus is voor u als u engineering, management of wetenschap hebben bestudeerd en willen een carrière in de bedrijfsvoering voort te zetten. [+]

Wij bieden zes nauw verwante cursussen die allemaal verbonden zijn met Operations Management:

Industrial Engineering en Operations Management Information Systems en Operations Management Management Science en Operations Management logistiek en supply chain management Operations Management Supply Chain en Operations Management

Deze cursussen verkennen van de beslissingen aan het management problemen in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken. Ze kijken naar de methoden, modellen en technieken die worden gebruikt om organisatorische problemen op te lossen.

U zult kwantitatieve vaardigheden beschikken en zal een diploma in management, engineering, informatica of een verwante discipline. Bovendien zal je het vermogen om problemen te analyseren op een gestructureerde manier te hebben.... [-]


Msc marketing

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Dankzij een samenwerking met het Chartered Institute of Marketing (CIM), bieden wij nu de studenten de gelegenheid om de CIM Professional Diploma in Marketing voltooien naast hun MSc studie aan zonder extra kosten. [+]

Dankzij een samenwerking met het Chartered Institute of Marketing (CIM), bieden wij nu de studenten de gelegenheid om de CIM Professional Diploma in Marketing voltooien naast hun MSc studie aan zonder extra kosten.

Dit betekent dat je zal afstuderen met twee internationaal erkende beroepskwalificaties: een MSc in Marketing van een vooraanstaande universiteit business school, en een diploma van een van 's werelds belangrijkste beroepsorganisaties voor marketing.

Veel werkgevers vereisen dit voor een carrière in de marketing en communicatie. Het is een echte voordeel voor onze studenten in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag en toont duidelijk aan uw inzet voor een carrière in de marketing. De CIM diploma wordt geleverd door Cambridge Marketing College.... [-]


Msc ondernemerschap, innovatie en management

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Het vermogen om te herkennen en kansen te ontwikkelen, brengen innovatie aan een organisatie, creatief werken en te oordelen over de waarde van ideeën als investeringsvoorwaarden zijn onzeker, zijn de centrale thema's van natuurlijk Masters. Studenten uit alle disciplines zijn welkom om toe te passen. [+]

Het vermogen om te herkennen en kansen te ontwikkelen, brengen innovatie aan een organisatie, creatief werken en te oordelen over de waarde van ideeën als investeringsvoorwaarden zijn onzeker, zijn de centrale thema's van natuurlijk Masters. Studenten uit alle disciplines zijn welkom om toe te passen.

De cursus is bedoeld voor studenten die voor een loopbaan in het bedrijfsleven en management. Het zal ook interessant voor degenen die hun eigen bedrijf kunnen starten of die een familiebedrijf op kan nemen. Recent afgestudeerden zijn loopbaan ingevoerd, zoals:

consultancy engineering management IT-ontwikkeling afzet product ontwikkeling Onderzoek & Ontwikkeling private equity Sociale onderneming Academia ... [-]

Msc risicobeheer

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Onze MSc Risk Management biedt u een duidelijk carrièrepad in een groeiende gebied van belang voor grote bedrijven die op zoek zijn naar mensen met een risico-management kennis. [+]

Onze MSc Risk Management biedt u een duidelijk carrièrepad in een groeiende gebied van belang voor grote bedrijven die op zoek zijn naar mensen met een risico-management kennis.

Deze cursus is voor u als u op zoek bent naar een carrière in het risicomanagement in een breed scala van sectoren, waaronder de gezondheidszorg, luchtvaart, rechten, techniek, olie en gas, gezondheid en veiligheid, en verzekeringen.

Nottingham University Business School en onze gerenommeerde Centre for Risk, hebben Banking and Financial Services leiders in risico-onderzoek al meer dan twee decennia. Onze medewerkers worden algemeen beschouwd als opinieleiders op het gebied van risico's en we werken nauw samen met collega's in de industrie en de overheid te adviseren in belangrijke beleidsontwikkeling.... [-]


Msc sociaal wetenschappelijk onderzoek (management en business studies)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Door middel van brede opleiding in sociaal wetenschappelijk onderzoek zal deze cursus u uitgerust met de vaardigheden om een ​​succesvolle onderzoeksloopbaan te beheren en op een aantal manieren bijdragen aan de bredere maatschappij. [+]

Overzicht

Door middel van brede opleiding in sociaal wetenschappelijk onderzoek zal deze cursus u uitgerust met de vaardigheden om een ​​succesvolle onderzoeksloopbaan te beheren en op een aantal manieren bijdragen aan de bredere maatschappij.

U ontwikkelt de volgende vaardigheden en zal ze ook kunnen toepassen op praktische onderzoekskonteksten:

Begrip van de principes van onderzoeksontwerp en -strategie, met inbegrip van een inzicht in het formuleren van onderzoeksvragen voor empirisch onderzoek Waardering van alternatieve benaderingen voor onderzoek Begrip van een breed scala van onderzoeksmethoden (inclusief kwantitatieve, kwalitatieve en gemengde methodes) en het gebruik van passende software voor hun toepassing Geavanceerde onderzoeksvaardigheden en technieken die relevant zijn voor uw vakgebied Onderzoeksmanagementtechnieken, met inbegrip van data management, en het uitvoeren en verspreiden van onderzoek op een manier die in overeenstemming is met zowel de professionele praktijk als de normale principes van onderzoeksetiek Begrip van de betekenis van alternatieve epistemologische posities die de context bieden voor theorieconstructie, onderzoeksontwerp en de selectie van geschikte analytische technieken Vaste aarding in de basis van de waarschijnlijkheid en een kritisch begrip van de wetenschappelijke methode en de aard van de reflexiviteit Toepassing van goede ethische praktijken in het gehele onderzoeksproces ... [-]

Msc supply chain en operations management

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

U zult kwantitatieve vaardigheden beschikken en zal een diploma in management, engineering, informatica of een verwante discipline. Bovendien zal je het vermogen om problemen te analyseren op een gestructureerde manier te hebben. [+]

Wij bieden zes nauw verwante cursussen die allemaal verbonden zijn met Operations Management:

Industrial Engineering en Operations Management Information Systems en Operations Management Management Science en Operations Management logistiek en supply chain management Operations Management Supply Chain en Operations Management

Deze cursussen verkennen van de beslissingen aan het management problemen in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken. Ze kijken naar de methoden, modellen en technieken die worden gebruikt om organisatorische problemen op te lossen.

U zult kwantitatieve vaardigheden beschikken en zal een diploma in management, engineering, informatica of een verwante discipline. Bovendien zal je het vermogen om problemen te analyseren op een gestructureerde manier te hebben.... [-]


Master

Mpa meester van het openbaar bestuur

Campus Voltijd Deeltijd 9 - 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze cursus richt zich op kritieke problemen en de belangrijkste ontwikkelingen met betrekking tot het openbaar bestuur, zoals leiderschap, strategie, performance management en human resource management. [+]

MPA Master of Public Administration

De MPA Public Administration is een internationaal erkend diploma en biedt openbare diensten managers met de competenties en kennis die nodig is voor het beheer van een creatieve manier in omgevingen uitdagend beleid. Het is geschikt voor pas afgestudeerden en mensen met leidinggevende en / of overheids- en derde sector werkervaring.

Met de huidige ontwikkelingen in landen over de hele wereld, is dit een van de meest spannende tijden om iets te maken met de publieke sector, het bestuur en de overheid, en het leveren van diensten aan de behoeften van mensen te ontmoeten studeren.

Het doel van al onze programma's is om u te voorzien van de vaardigheden, kennis en tools om gevoel van de wereld van de openbare orde en het beheer van te maken, zodat je situaties en problemen kunnen analyseren en dit gebruiken om de praktijk te verbeteren.... [-]


MREs Aardrijkskunde

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

De Geografie (Sc) MREs en aardrijkskunde MREs programma's stellen u in staat om diepgaand onderzoek te doen naar een wetenschap, technologische of sociaal-wetenschappelijk gerichte aspect van de geografie. [+]

MREs Aardrijkskunde

De Geografie (Sc) MREs en aardrijkskunde MREs programma's stellen u in staat om diepgaand onderzoek te doen naar een wetenschap, technologische of sociaal-wetenschappelijk gerichte aspect van de geografie.

Deze cursussen zijn bedoeld voor studenten die willen in de eerste plaats richten op het bereiken van een op onderzoek gebaseerde postdoctorale masters-level degree kwalificatie. Met nauwe ondersteuning en begeleiding van subject-specialistische academici, studenten typisch gedrag diepgaand onderzoek gericht op ofwel een sociale wetenschappen, wetenschappelijke of technologische aspect van de geografie. Het kan mogelijk zijn om een ​​MREs aan een doctoraat te upgraden naar het oordeel van de school.... [-]


Videos

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Contact
Bezoekadres
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, Engeland, NG7 2RD GB
Social Media