Lees de Officiële Beschrijving

De Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit van Nottingham biedt een breed scala aan cursussen voor bedrijven, economie, onderwijs, aardrijkskunde, recht, politiek en internationale betrekkingen, en sociologie en sociaal beleid.

Reputatie voor uitmuntendheid

De University of Nottingham is een wereldwijde top 100 universiteit en staat in de top 50 voor een aantal onderwerpen uit de sociale wetenschappen in de nieuwste QS World University Rankings. Een echt wereldwijde instelling, met campussen in China en Maleisië, Nottingham verwelkomt studenten van over de hele wereld.

Het biedt een dynamische leergemeenschap waar het onderwijs wordt ondersteund door onderzoek van wereldklasse. In het nieuwste Research Excellence Framework staat de universiteit op de achtste plaats in het VK op een schaal van 'onderzoekkracht' en meer dan 97% van haar onderzoek wordt internationaal erkend. De faculteit levert hier een waardevolle bijdrage aan met onderzoek dat brede effecten heeft op de samenleving, waaronder economie, gezondheid en welzijn, cultuur, openbaar beleid en milieu.

Inspirerende locatie

Scholen binnen de faculteit zijn gevestigd in het hart van Engeland, tegenover University Park en Jubilee Campus. Met een oppervlakte van 300 hectare wordt University Park algemeen beschouwd als een van de mooiste campussen in het Verenigd Koninkrijk, met een roeivijver en glooiende groene heuvels. Het ligt op slechts 10 minuten met de bus van het levendige stadscentrum van Nottingham en is goed verbonden met een tramnetwerk. Jubilee Campus heeft vele prijzen gewonnen voor zijn innovatieve, milieuvriendelijke gebouwen en dankzij de ligging aan het meer en de moderne sculpturen is het een inspirerende leeromgeving.

Toegewijd ondersteuningsnetwerk

De universiteit begeleidt je voordat je aankomt en ondersteunt je tijdens je studie. Ze bieden informatie en begeleiding bij tal van zaken, waaronder internationale kwalificaties, visa, financiën, arbeidsvoorschriften en aanpassing aan het leven in het VK.

Geaccrediteerd door de British Council voor het lesgeven van Engels in het VK, biedt het Center for English Language Education cursussen voor en tijdens je studie om je taalvaardigheden op het vereiste niveau te ontwikkelen.

De Carrière- en Employability-service biedt loopbaanadvies voor het leven en Student Services helpt u bij eventuele persoonlijke of academische problemen.

Real-world leren

Alle scholen in de faculteit hebben waardevolle relaties met de industrie en onze cursussen voorzien u van de essentiële vaardigheden en specialistische kennis die u nodig hebt om uw professionele doelen te bereiken.

---

De informatie op deze website is opgesteld vóór het academisch jaar waarop deze van toepassing is. Alles is in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de informatie op het moment van publicatie accuraat is, maar wijzigingen (bijvoorbeeld naar cursusinhoud) kunnen zich waarschijnlijk voordoen, gezien het interval tussen het publiceren en het begin van de cursus. Het is daarom erg belangrijk om de website van de universiteit te controleren op updates voordat je je aanmeldt voor de cursus door nottingham.ac.uk/studywithus te volgen . Waar er een verschil is tussen de inhoud van deze website en de website van de universiteit, heeft de inhoud van de website van de universiteit voorrang .

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus richt zich op kritieke kwesties en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot publiek management, zoals leiderschap, strategie en prestaties en human resou ... [+]

Overzicht

Deze cursus richt zich op kritieke kwesties en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot publiek management, zoals leiderschap, strategie en prestaties en human resource management.

Het is een internationaal erkende kwalificatie en biedt u de competenties en kennis voor creatief management in uitdagende beleidsomgevingen. Het is geschikt voor nieuwe afgestudeerden en mensen met werkervaring in management en / of publieke of derde sector.

Met de huidige ontwikkelingen over de hele wereld is dit een van de meest opwindende tijden om de publieke sector, het bestuur en de overheid te bestuderen, en de levering van diensten om aan de behoeften van mensen te voldoen.

... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
9 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Met deze programma's kunt u diepgaand onderzoek doen naar een op wetenschap, technologie of sociale wetenschappen gericht aspect van geografie. ... [+]

Overzicht

Met deze programma's kunt u diepgaand onderzoek doen naar een op wetenschap, technologie of sociale wetenschappen gericht aspect van geografie.

Ze zijn bedoeld voor studenten die zich primair willen richten op het behalen van een op onderzoek gebaseerde kwalificatie op masterdiploma.

Met de steun en begeleiding van vakspecialistische academici verrichten MRes-studenten meestal diepgaand onderzoek naar een sociaalwetenschappelijk aspect van geografie, terwijl (Sc) MRes-studenten zich concentreren op een wetenschappelijk of technologisch aspect van geografie. Het is mogelijk om naar goeddunken van de school te upgraden naar een doctoraat.

Je zult profiteren van deel uitmaken van een toonaangevende, onderzoekintensieve school, tijd doorbrengen met een onderwerp naar keuze, terwijl je je onderzoeksvaardigheden en vakkennis vergroot.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Het programma is ontworpen om flexibel te zijn, waardoor je een proefonderzoek van 25.000 woorden kunt doen over een onderwerp naar keuze en kies 60 studiepunten van modu ... [+]

Overzicht

Je dient een proefschrift in en onderwijst en onderwijst opleidingsmodules. Het programma is ontworpen om flexibel te zijn, waardoor je een proefonderzoek van 25.000 woorden kunt doen over een onderwerp naar keuze en kies 60 studiepunten van modules op postuniversitair niveau in gebieden die verband houden met je onderzoeksonderwerp.

Je kunt dit werk combineren met gespecialiseerde training van een breed scala aan opties binnen de school en over de universiteit, zoals internationale betrekkingen, diplomatie, veiligheidsstudies, Azië-Pacific studies, Britse politiek, Europese integratie, vergelijkende politiek, politieke theorie, en generieke onderzoeksmethoden.

Onderzoekgebieden op het gebied van politiek en internationale betrekkingen omvatten:... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Ontworpen om u kennis te laten maken met de geavanceerde studie van diplomatie, zal deze cursus u blootstellen aan het laatste onderzoek in de wet van gewapende conflicte ... [+]

Overzicht

Ontworpen om u kennis te laten maken met de geavanceerde studie van diplomatie, deze cursus stelt u in staat om deel te nemen aan het nieuwste onderzoek in de wet van gewapende conflicten, crisisbeheersing en hedendaagse internationale geschiedenis.

Diplomatie biedt het vitale menselijke kader voor de ontwikkeling van de internationale samenleving in een globaliserende wereld. Steeds complexere patronen van recht, cultuur, geschiedenis, economie en politiek - binnen en tussen staten - worden gemedieerd door de praktijk van diplomatie. Het vak van diplomatie speelt een sleutelrol bij het reguleren van de hedendaagse wereld.

Deze dynamische, interdisciplinaire cursus wordt gezamenlijk aangeboden door de School of Politics and International Relations, School of Law en Department of History. Je ontwikkelt een breed begrip van diplomatie en onderhandeling, inclusief traditionele benaderingen die het beschouwen als een gespecialiseerde vorm van statistiek en moderne opvattingen die gebieden omvatten zoals de media en culturele diplomatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Ontworpen om een ​​geavanceerd kritisch begrip van criminaliteit in zijn sociale context te ontwikkelen. Deze cursus is gebaseerd op inzichten in de humane en sociale wet ... [+]

Overzicht

Ontworpen om een ​​geavanceerd kritisch begrip van criminaliteit te ontwikkelen in zijn sociale context, dit programma is gebaseerd op inzichten uit de alfa- en gammawetenschappen.

Deze cursus omvat sociologie, rechten, psychologie, aardrijkskunde, geschiedenis en culturele en mediastudies. Het weerspiegelt de aard van de criminologie als een zich snel ontwikkelend, interdisciplinair onderwerp dat zich bezighoudt met het begrijpen van criminaliteit in zijn lokale, regionale, nationale en internationale context.

U zult vragen overwegen zoals:

Hoe en waarom worden bepaalde soorten gedrag gedefinieerd als 'misdaad' terwijl andere schadelijke activiteiten dat niet doen?Wie heeft de macht om te bepalen wat 'crimineel' is en waarom varieert dit op verschillende tijden en plaatsen?Hoe kunnen theorie en onderzoek ons ​​helpen om verschillende vormen van baanbrekend gedrag te verklaren?Hoe reageren samenlevingen op het probleem van 'criminaliteit' en de impact ervan op slachtoffers via systemen van formele en informele sociale controle?... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
9 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus biedt je de vaardigheden om de nieuwe uitdagingen van onze steeds meer onderling afhankelijke wereld te begrijpen. ... [+]

Overzicht

Deze cursus biedt je de vaardigheden om de nieuwe uitdagingen van onze steeds meer onderling afhankelijke wereld te begrijpen.

Het is niet langer mogelijk om het nationale sociale beleid geïsoleerd te bestuderen. Wereldwijde interconnecties vermenigvuldigen zich en intensifiëren op een aantal gebieden, waaronder economie, politiek en de natuurlijke omgeving. Deze cursus biedt een inleiding tot het vergelijkende sociaal beleid en recente ontwikkelingen in welzijnshervormingen van over de hele wereld.

Sociaal beleid houdt zich bezig met vragen zoals:

Hoe kunnen we een goede samenleving creëren?Hoeveel geld moeten we uitgeven aan welzijnsvoorzieningen?Is de huidige verdeling van inkomen en welvaart sociaal alleen al?Moeten we individueel worden aangesproken voor het gebruik van sociale voorzieningen?Moeten vrije markten en winstmotieven een centrale rol spelen in de dienstverlening?Wat zijn de oorzaken en gevolgen van armoede?... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
9 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus is gericht op kritieke kwesties en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot het overheidsbeleid en onderzoekt globalisering, Europeanisering, governance ... [+]

Overzicht

Deze cursus is gericht op kritieke kwesties en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot het overheidsbeleid en onderzoekt globalisering, europeanisering, governance en beleidsanalyse en -evaluatie.

Met de huidige ontwikkelingen over de hele wereld is dit een van de meest opwindende tijden om de publieke sector, het bestuur en de overheid te bestuderen, en de levering van diensten om aan de behoeften van mensen te voldoen. Je krijgt de kans om beleidsontwikkeling, implementatie en evaluatie te bestuderen in een breed scala van beleidssectoren (zoals gezondheid, voeding, onderwijs) en landen.

We willen u de vaardigheden, kennis en hulpmiddelen bieden om de wereld van openbaar beleid en management te begrijpen, zodat u situaties en problemen kritisch kunt analyseren en deze kunt gebruiken om de praktijk te verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
9 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus verkent recente veranderingen in het mondiale culturele en politieke landschap en wat deze betekenen voor individuen en groepen die toegang hebben tot hun men ... [+]

Overzicht

Deze cursus verkent recente veranderingen in het mondiale culturele en politieke landschap en wat deze betekenen voor individuen en groepen die toegang hebben tot hun mensenrechten.

De vraag naar verschillende vormen van expertise op het gebied van mensenrechten, burgerschap en identiteiten neemt snel toe naarmate overheden, internationale instanties, niet-gouvernementele en private organisaties steeds gevoeliger worden voor en geïnteresseerd zijn in vragen over rechten en identiteiten.

In de huidige mondiale context hebben nationale versies van burgerschap een crisispunt bereikt. Maar wat betekent het om jezelf te zien als een wereldburger? Deze cursus onderzoekt kritieke wereldwijde kwesties zoals oorlog, migratie, klimaatverandering, kredietcrisis, nationalisme, wereldwijde media, sekstoerisme, moderne slavernij, gender en seksualiteit, en hedendaags racisme.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
9 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Een ideale basis voor een carrière in Azië. Deze cursus biedt de mogelijkheid om in China of Maleisië te studeren en uw kennis van de cultuur en politiek van de regio te ... [+]

Overzicht

Een ideale basis voor een carrière in Azië. Deze cursus biedt de mogelijkheid om in China of Maleisië te studeren en uw kennis van de cultuur en politiek van de regio te ontwikkelen.

Je studeert voor het eerste semester op onze Britse campus en verhuist voor de tweede naar de campussen van de universiteit in China of Maleisië . Dit biedt u de echt unieke gelegenheid om de Aziatische landen en de relaties tussen hen en de rest van de wereld te bestuderen.

Deze cursus wordt gegeven door academici op de campussen in het Verenigd Koninkrijk, China en Maleisië, die experts zijn in Aziatische politiek, geschiedenis en internationale betrekkingen.

De Global Asia-module zal je kennis laten maken met pan-Aziatische thema's zoals nationalisme, globalisering, milieu-uitdagingen, hulpbronnenpolitiek en genderrelaties. Het daagt de heersende opvatting van 'Asia Rising' uit als een nieuw fenomeen en stelt je ook in staat je te specialiseren in specifieke land- of regionale studies.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus is zeer relevant als u momenteel Chinees wilt leren of wilt geven aan sprekers van andere talen. ... [+]

Overzicht

Deze cursus is geschikt als u op zoek bent naar de reis van het ontwikkelen van een carrière in het snelgroeiende gebied van Chinees taalonderwijs in het VK of wereldwijd.

Het is ook bedoeld voor huidige docenten in de Chinese taal die willen bouwen op kennis en ervaring, en voor docenten van andere vakken die van plan zijn zich op dit gebied te begeven, evenals diegenen die geïnteresseerd zijn in cursusontwerp, management of lerarenopleiding, zowel in het VK als internationaal.

Ons onderwijs wordt geïnformeerd door toonaangevend onderzoek en we bieden optionele modules die aansluiten bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van toegepaste taalkunde en taalleraren. Je leert in een moderne, hoogtechnologische leeromgeving binnen een diverse en levendige leergemeenschap van tweede- en vreemde taalonderwijs, basis-, voortgezet en hoger onderwijs.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

De University of Nottingham School of Education heeft een uitstekende internationale reputatie voor de kwaliteit van haar onderwijs en onderzoek op het gebied van onderwi ... [+]

Overzicht

Deze cursus is ideaal als je een beter begrip wilt ontwikkelen van hoe educatief leiderschap de ervaringen van medewerkers en studenten beïnvloedt. We bieden ook MA Educational Leadership and Management (Distance Learning) aan.

Het is ontworpen voor mensen die ervaring hebben met werken op scholen, hogescholen, universiteiten en andere educatieve aanbieders, maar ook met mensen die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van onderwijskundig leiderschap en management.

Op basis van Brits en internationaal onderzoek, waarvan een groot deel is uitgevoerd door mensen die lesgeven over de cursus, probeert het:

verbetering van het inzicht in leiderschapsmethoden, zowel nationaal als internationaal, in sociale, culturele, politieke en beleidscontextenVersterken van kennis van leiderschap en verandermanagementgebruik maken van bestaande en opkomende internationale, op onderzoek gebaseerde kennis van onderwijskundig leiderschapdeel te nemen aan een kritische bespreking van een reeks van praktijken in het leiderschap en management van andere volwassenen in organisatieseen beter begrip van uw organisatie en de omgeving waarin u opereert mogelijk te makende ontwikkeling van u, uw collega's en uw organisatie bevorderen... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus zal je kritisch inzicht in de recente ontwikkelingen in TESOL-theorie en -oefening ontwikkelen en je stimuleren om je eigen leer te weerspiegelen. ... [+]

Overzicht

Ontworpen om uw kritische begrip van de recente ontwikkelingen in de theorie en praktijk van TESOL te ontwikkelen, zal deze cursus u motiveren om over uw eigen leer na te denken. Dit wordt ook aangeboden als een webgebaseerd afstandsonderwijs MA.

Deze cursus is geschikt als u op dit moment Engelstalig bent of Engels wilt spreken aan sprekers van andere talen, voortbouwend op uw bestaande kennis en ervaring, uw carrièrevooruitzichten wilt verbeteren of geïnteresseerd in onderzoek naar uw eigen onderwijspraktijken / context.

Het bereidt je voor op onafhankelijk onderzoek naar onderwijs en leren en biedt een Pathway naar een doctoraatsstudie. Je ontmoet deskundige docenten op het gebied van Engels taalonderwijs, een belangrijke tak van de toegepaste taalkunde, die vele jaren ervaring hebben met lesgeven op dit niveau en die zich inzetten voor het bieden van de beste kwaliteit studie-ervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Door je voor te stellen aan verschillende politieke systemen en ontwikkelingen over de hele wereld, biedt deze cursus de mogelijkheid om een ​​semester in het buitenland ... [+]

Overzicht

Door je voor te stellen aan verschillende politieke systemen en ontwikkelingen over de hele wereld, biedt deze cursus de mogelijkheid om een ​​semester in het buitenland te studeren.

U zult profiteren van onze sterke punten in de vergelijkende politiek, met name in de Aziatische en Chinese politiek, en zult de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om de variëteiten van het hedendaagse bestuur beter te begrijpen.

Deze cursus sluit aan op een aantal toonaangevende onderzoekscentra:

Asia Research InstituteNottingham Interdisciplinair centrum voor economisch en politiek onderzoekMethods and Data Institute

Het wordt meer dan een jaar full-time aangeboden, volledig gebaseerd op Nottingham, of twee jaar fulltime, met een semester van je tweede jaar in Europa, China of Maleisië. Hierdoor kun je de vergelijkende methode van studeren aan verschillende instellingen en wonen in verschillende landen direct ervaren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus is in eerste instantie bedoeld voor studenten die een door het ESRC gefinancierde Pathway op een PhD, maar kan ook geschikt zijn als u van plan bent om 3 ESRC ... [+]

Overzicht

Deze cursus biedt een brede training in sociaalwetenschappelijk onderzoek en voorziet je van de vaardigheden om een ​​succesvolle onderzoeksloopbaan te beheren en op verschillende manieren bij te dragen aan de samenleving in het algemeen.

Het maakt deel uit van de Midlands Graduate School ESRC Doctoral Training Partnership, die erkent hoe belangrijk het is om baanbrekende vakkennis centraal te stellen in de doctoraatsopleiding.

Kernmodules bieden een uitgebreide basis om vorderingen te maken met geavanceerde training in onderzoeksmethoden. Je kunt geavanceerde vakspecifieke trainingen volgen op onze expertiseterreinen en een breed scala aan mogelijkheden bieden om je vaardigheden te verdiepen en te verbreden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus is een internationaal erkend programma dat u een solide basis biedt in de filosofische en praktische aspecten van internationale politieke analyse. ... [+]

Overzicht

Deze cursus biedt u een solide basis in de filosofische en praktische aspecten van internationale politieke analyse.

Je maakt kennis met kernbegrippen als macht, agency, de staat, internationale samenleving en orde. Deze cursus kan worden afgestemd op uw interesses en loopbaanambities door het brede scala aan optionele modules.

Het onderwijs wordt geinformeerd door de onderzoeksinteresses van onze academische stafleden, die gevestigde leiders zijn op het gebied van internationale betrekkingen, met betrekking tot:

diplomatie in het Midden-Oosten en Aziëmondiale civiele samenleving en mondiale rechtvaardigheidglobaliseringmenselijke veiligheid en humanitarismeinlichtingen en nationale veiligheidinternationale mensenrechten en oorlogsmisdadeninternationale politieke economieinternationale relatietheorierecht over de grenzen heenterrorisme, guerrillaoorlog en conflicten van lage intensiteitBuitenlands en veiligheidsbeleid van de Verenigde Staten... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze innovatieve cursus biedt u een kader voor gedetailleerd onderzoek naar internationale veiligheid en terrorisme. ... [+]

Overzicht

Deze innovatieve cursus biedt u een kader voor gedetailleerd onderzoek naar internationale veiligheid en terrorisme.

Veiligheid en veiligheid zijn altijd de kern geweest van de menselijke conditie. Een goed begrip van beveiliging houdt in dat we niet alleen bestuderen wat ons een veilig gevoel geeft, maar ook wat we als bedreigend beschouwen.

In de huidige internationale omgeving, met de opkomst van internationaal terrorisme en conflicten in Syrië en Oekraïne, biedt deze cursus de mogelijkheid voor diepgaande studie en analyse.

Deze cursus wordt gegeven door experts op het gebied van internationale veiligheid en terrorisme en zal je kennis laten maken met enkele van de belangrijkste stromingen binnen het vakgebied, waaronder realisme, liberalisme en kritische theorie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Als u zich inzet voor het verbeteren van onderwijs en leren, kunt u met deze cursus inzicht krijgen in de voorwaarden voor effectief leren en ontdekken hoe nieuwe technol ... [+]

Overzicht

Dit postdoctorale programma onderzoekt het gebruik van digitale technologieën in het onderwijs en hoe ze kunnen worden gebruikt om het leren te verbeteren. We bieden ook MA Learning, technologie en onderwijs aan (online)

Het zal u helpen te begrijpen hoe evidence-based leertheorieën het ontwerp en gebruik van innovatieve leertechnologieën in uw praktijk kunnen ondersteunen.

Deze cursus wordt aangeboden door het Learning Sciences Research Institute (LSRI) binnen de School of Education. Leerwetenschappen put uit psychologie, informatica en onderwijs. Het biedt een uniek perspectief op de theorieën die ten grondslag liggen aan succesvol leren, onderwijzen en innovatie binnen de snel veranderende digitale wereld van nieuwe technologieën.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Met aanzienlijke bijdragen van ervaren maatschappelijk werkers en gebruikers van diensten combineert deze cursus universitair en praktijkgericht leren en wordt deze gereg ... [+]

Overzicht

Deze cursus geeft je een grondige voorbereiding op een lonende en uitdagende carrière als maatschappelijk werker.

De rol van maatschappelijk werker is een bevoorrechte positie die u in staat stelt samen te werken met mensen die uw hulp nodig hebben en hen in staat te stellen hun leven te transformeren. Het vereist daarom sociale werkonderwijs van de hoogste standaard om ervoor te zorgen dat je volledig klaar bent om je te registreren en te oefenen wanneer je afstudeert.

Als lid van het D2N2 Teaching Partnership dragen we bij aan de oprichting van een excellentie voor maatschappelijk werk, met een holistische benadering die je niet alleen een essentiële, brede praktische vaardighedenset geeft, maar ook je diepere academische kennis ontwikkelt die de basis vormt fundament van je praktijk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Ontworpen om de behoeften van individuen en organisaties te weerspiegelen, zal deze cursus je vermogen om kritisch na te denken over je manier van werken verdiepen en ver ... [+]

Overzicht

Ontworpen om de behoeften van individuen en organisaties te weerspiegelen, zal deze cursus je vermogen om kritisch na te denken over je manier van werken verdiepen en verfijnen.

Dit wordt ook aangeboden als een online cursus.

Het lesgeven in deze cursus wordt ondersteund door systematisch onderzoek door artsen en u zult worden aangemoedigd om problemen te identificeren die belangrijk zijn voor uw professionele praktijk.

Terwijl elke module zijn eigen specifieke focus heeft, zijn alle bezig met het onderzoeken van hedendaagse onderwijskwesties in het licht van historische, politieke en sociale contexten, geschikte literatuur en de gedeelde ervaring van cursisten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus is flexibel en behandelt alle gebieden van de praktijk en bereidt je voor op het werken als een persoon-gecentreerde experiëntiële counseling en psychotherape ... [+]

Overzicht

Deze cursus is flexibel en behandelt alle gebieden van de praktijk en bereidt je voor op het werken als een persoon-gecentreerde experiëntiële counseling en psychotherapeut.

Je komt terecht in een diverse en professionele gemeenschap met een op de persoon gerichte belevingswereld als kern. Als een team hebben we een unieke mix van praktijk- en academische achtergronden en ervaring.

In deze cursus, zult u:

leren en ontwikkelen van persoonsgerichte experiëntiële therapiecreatief bezig zijn met problemen in de hedendaagse samenlevingkies uit twee gespecialiseerde Pathways :counseling voor volwassenen over de hele levensduurcounseling voor kinderen en jongerendeel uitmaken van een levendige gemeenschap voor counseling en psychotherapiede kans krijgen om deel te nemen aan onze onderzoekskliniekstuderen in een universiteit van wereldklasse in een bekroonde duurzame omgeving... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus is expliciet historisch van aard, met een bijzondere focus op die dingen binnen de levende herinnering, als gevolg van de enorme opleving van de belangstellin ... [+]

Overzicht

Als gevolg van de toegenomen interesse in de hedendaagse geschiedenis na het einde van de Koude Oorlog, is deze cursus expliciet historisch van aard, met speciale aandacht voor gebeurtenissen binnen het levend geheugen.

Het behandelt contending benaderingen van recente gebeurtenissen die uw eigen leven en de levens van degenen om u heen hebben gevormd.

Nottingham heeft een van de grootste academici gericht op de hedendaagse geschiedenis in het Verenigd Koninkrijk. Medewerkers van de School of Politics and International Relations zijn actief betrokken bij dit onderzoek en worden vergezeld door experts in de School of American en Canadian Studies, Department of History en het Department of Theology and Religious Studies.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus, die een brede training in sociaalwetenschappelijk onderzoek biedt, voorziet je van de vaardigheden om een ​​succesvolle onderzoeksloopbaan te beheren en op v ... [+]

Overzicht

Deze cursus, die een brede training in sociaalwetenschappelijk onderzoek biedt, voorziet je van de vaardigheden om een ​​succesvolle onderzoeksloopbaan te beheren en op verschillende manieren bij te dragen aan de samenleving.

Je ontwikkelt de volgende vaardigheden en het vermogen om ze toe te passen op praktische onderzoekscontexten:

Begrijpen van de principes van onderzoeksontwerp en -strategie, inclusief begrip van hoe onderzoeksvragen voor empirisch onderzoek geformuleerd moeten wordenWaardering van alternatieve benaderingen van onderzoekBegrip van een breed scala aan onderzoeksmethoden (waaronder kwantitatieve, kwalitatieve en gemengde methoden) en het gebruik van geschikte software voor hun toepassingGeavanceerde onderzoeksvaardigheden en -technieken die relevant zijn voor uw vakgebiedOnderzoeksbeheertechnieken, waaronder gegevensbeheer, en het uitvoeren en verspreiden van onderzoek op een manier die consistent is met zowel de beroepspraktijk als de normale beginselen van onderzoeksmethiekInzicht hebben in de betekenis van alternatieve epistemologische posities die de context vormen voor theorieconstructie, onderzoeksontwerp en de selectie van geschikte analytische techniekenDegelijke aarding in de basis van waarschijnlijkheid en een kritisch inzicht in de wetenschappelijke methode en de aard van reflexiviteitToepassing van goede ethische praktijk in het gehele onderzoeksproces... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus biedt een brede training in sociaalwetenschappelijk onderzoek en voorziet je van de vaardigheden om een ​​succesvolle onderzoeksloopbaan te beheren en op vers ... [+]

Overzicht

Deze cursus biedt een brede training in sociaalwetenschappelijk onderzoek en voorziet je van de vaardigheden om een ​​succesvolle onderzoeksloopbaan te beheren en op verschillende manieren bij te dragen aan de samenleving in het algemeen.

Je ontwikkelt de volgende vaardigheden en het vermogen om ze toe te passen op praktische onderzoekscontexten:

Begrijpen van de principes van onderzoeksontwerp en -strategie, inclusief begrip van hoe onderzoeksvragen voor empirisch onderzoek geformuleerd moeten wordenWaardering van alternatieve benaderingen van onderzoekBegrip van een breed scala aan onderzoeksmethoden (waaronder kwantitatieve, kwalitatieve en gemengde methoden) en het gebruik van geschikte software voor hun toepassingGeavanceerde onderzoeksvaardigheden en -technieken die relevant zijn voor uw vakgebiedOnderzoeksbeheertechnieken, waaronder gegevensbeheer, en het uitvoeren en verspreiden van onderzoek op een manier die consistent is met zowel de beroepspraktijk als de normale beginselen van onderzoeksmethiekInzicht hebben in de betekenis van alternatieve epistemologische posities die de context vormen voor theorieconstructie, onderzoeksontwerp en de selectie van geschikte analytische techniekenDegelijke aarding in de basis van waarschijnlijkheid en een kritisch inzicht in de wetenschappelijke methode en de aard van reflexiviteitToepassing van goede ethische praktijk in het gehele onderzoeksproces... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Kernmodules bieden een uitgebreide basis om vorderingen te maken met geavanceerde training in onderzoeksmethoden. Je kunt geavanceerde vakspecifieke trainingen volgen op ... [+]

Overzicht

Deze cursus biedt een brede training in sociaalwetenschappelijk onderzoek en voorziet je van de vaardigheden om een ​​succesvolle onderzoeksloopbaan te beheren en op verschillende manieren bij te dragen aan de samenleving in het algemeen.

Het maakt deel uit van de Midlands Graduate School ESRC Doctoral Training Partnership, die erkent hoe belangrijk het is om baanbrekende vakkennis centraal te stellen in de doctoraatsopleiding.

Kernmodules bieden een uitgebreide basis om vorderingen te maken met geavanceerde training in onderzoeksmethoden. Je kunt geavanceerde vakspecifieke trainingen volgen op onze expertiseterreinen en een breed scala aan mogelijkheden bieden om je vaardigheden te verdiepen en te verbreden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus biedt een uitgebreide focus op hedendaagse debatten binnen speciaal en inclusief onderwijs, inclusief lokaal, nationaal en internationaal beleid en benadering ... [+]

Overzicht

Deze cursus biedt een uitgebreide focus op hedendaagse debatten binnen speciaal en inclusief onderwijs, inclusief lokaal, nationaal en internationaal beleid en benaderingen.

Dit wordt ook aangeboden als een online cursus .

We beschouwen de specifieke behoeften van kinderen met leermoeilijkheden en handicaps, communicatieve beperkingen, leesvaardigheidsproblemen / dyslexie, autisme en SEBD / ADHD om de uitdagingen in de beroepspraktijk te illustreren.

Kritische verkenning van de huidige theorie en onderzoek informeren over de overweging van pedagogische benaderingen, evenals de ontwikkeling van effectieve systemen en structuren voor het werken met ouders / verzorgers en verschillende instanties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus biedt een kans om de aard van psychologisch trauma te begrijpen, en biedt een rijke, diverse basis voor het werken op het gebied van trauma voor een breed sca ... [+]

Overzicht

Deze cursus biedt een kans om de aard van psychologisch trauma te begrijpen, en biedt een rijke, diverse basis voor het werken op het gebied van trauma voor een breed scala aan professionele disciplines.

Psychologisch trauma treft bijna iedereen op een bepaald moment in hun leven, of het nu is door verlies, een ongeluk of ziekte. Professionals met een breed scala aan achtergronden werken met getraumatiseerde mensen.

Deze cursus is ideaal als u op zoek bent naar of al werkt in counseling, psychotherapie, psychologie, sociaal werk, politie / reclassering / gevangenisdiensten, onderwijs, NGO's of als hulpdiensten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze specialistische cursus biedt u het nieuwste onderzoek en denken in verband met boekhouding en financiën. Je hebt een bedrijfsgerelateerd onderwerp bestudeerd als een ... [+]

Overzicht

Deze specialistische cursus is ontworpen om uw bestaande kennis van boekhouding en financiën te bevorderen door voort te bouwen op de theorie en toepassing van boekhoudkundige principes.

Het zal bij u passen als u een bedrijfsgerelateerd onderwerp als een niet-gegradueerde hebt gestudeerd en u zich wilt concentreren op financiële boekhouding als een duidelijk carrièrepad.

Door je bezig te houden met actuele debatten in het veld, zul je de kans krijgen om je begrip en waardering van belangrijke onderwerpen binnen de boekhouding en financiën te verrijken en te verbreden.

Je neemt vijf kernmodules over twee semesters en een dissertatie in de zomer. Optionele modules stellen je in staat je diploma aan te passen aan je interesses en carrièreaspiraties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Geaccrediteerd door het Chartered Banker Institute als een Centre of Excellence, deze cursus biedt u de nieuwste kennis over bankzaken, financiële markten en risico's in ... [+]

Overzicht

Geaccrediteerd door het Chartered Banker Institute, is deze cursus bedoeld om u de nieuwste kennis over bankwezen, financiële markten en risico's in de financiële sector te brengen.

Het onderzoek van de Business School is door het Chartered Banker Institute (CBI) bekroond met het Centre of Excellence-statuut. In deze cursus wordt u vergezeld door vooraanstaande experts uit de sector die hun ervaringen uit de financiële wereld zullen delen.

Deze cursus is ideaal voor diegenen die een carrière op de financiële marktenafdeling van een internationale bank nastreven voordat ze naar een leidinggevende functie op hoog niveau gaan.

Het stelt je in staat vaardigheden te ontwikkelen in de analyse van financiële instellingen en instrumenten, markten, consumentenvraag en concurrentie, en geeft je een conceptuele en theoretische basis in de huidige concepten en technieken op het gebied van bankieren, beleid, economie en risicobeheer en aanverwante gebieden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Wilt u leren hoe u gegevens omzet in zakelijke inzichten in een ultramoderne lesfaciliteit onder leiding van internationale experts? Bent u geïnteresseerd in het ontdekke ... [+]

Overzicht

Wil je leren hoe je van datum kan veranderen in zakelijke inzichten in een state-of-the-art onderwijsfaciliteit onder leiding van internationale experts? Ben je geïnteresseerd in het ontdekken van geavanceerde analyses met behulp van real-world datasets, en ontwikkel je zowel je carrière als je consultancyvaardigheden

Deze cursus is ontwikkeld door het neo-demografische laboratorium voor analytics in business (N-LAB), een state-of-the-art onderwijs-, gegevensvisualisatie- en onderzoeksfaciliteit binnen de Business School. Het wordt aangeboden in samenwerking met multinationals om de juiste vaardigheden te bieden waarnaar ze op zoek zijn.

Naast het leren gebruik te maken van big data-tools, data science-technieken en analytics-projecten te beheren, profiteert u van een aanzienlijke betrokkenheid van de industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Op deze cursus wordt het management tot leven gebracht als een levendig en belangrijk gebied van zakelijke expertise in moderne organisaties. ... [+]

Overzicht

Op deze cursus wordt het management tot leven gebracht als een levendig en belangrijk gebied van zakelijke expertise in moderne organisaties.

Ons onderwijs is praktisch gericht en gebaseerd op de nieuwste ideeën en principes in de managementwetenschap. We werken samen met vooraanstaande organisaties en het bedrijfsleven om ervoor te zorgen dat onderwijs relevant blijft voor werkgevers.

De cursus is flexibel en biedt u de ruimte om deze aan te passen aan uw behoeften en loopbaanbelangen, en relevante ervaring te ontwikkelen die u al hebt in zaken en management. Het biedt een theoretisch onderbouwde verslaggeving van de belangrijkste conceptuele en praktische ontwikkelingen in een breed scala van bedrijfs- en managementdisciplines. Het probeert uw zakelijke inzichten en managementvaardigheden te ontwikkelen, die door werkgevers worden gezocht.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus biedt de technische hulpmiddelen die nodig zijn voor het begrijpen en ontwikkelen van micro-economische en macro-economische modellen, terwijl een uitgebreide ... [+]

Overzicht

Deze cursus biedt de technische hulpmiddelen die nodig zijn voor het begrijpen en ontwikkelen van micro-economische en macro-economische modellen, terwijl een uitgebreide kennis van econometrische technieken wordt opgebouwd.

Het stelt je bloot aan het hedendaagse economische denken en maximaliseert het bereik van specialistische economische onderwerpen die beschikbaar zijn voor studie.

Aan het einde van de cursus bent u in staat om actuele en klassieke onderzoekspapers in de economie te lezen en te begrijpen. Je theoretische kennis wordt ondersteund door praktische training in het gebruik, de presentatie en interpretatie van economische gegevens, waaronder het verkennen van verschillende geavanceerde econometrische softwarepakketten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus verkent de theorieën, kwesties en evidentie in de economische analyse, zoals toegepast op ontwikkelingslanden. ... [+]

Overzicht

Deze cursus verkent de theorieën, kwesties en evidentie in de economische analyse, zoals toegepast op ontwikkelingslanden.

Het wordt geïnformeerd door het baanbrekende werk van academici verbonden aan het Centrum voor Onderzoek in Economische Ontwikkeling en Internationale Handel (CREDIT) . Het centrum is een onderzoeksfocus voor leden van de School of Economics en collega's in andere onderzoeksinstellingen, en hun voornaamste belangen zijn economische kwesties met betrekking tot ontwikkelingslanden zoals Afrika.

Aan het einde van deze cursus bent u in staat om actuele en klassieke onderzoekspapers op het gebied van economie en ontwikkelingseconomie te lezen en te begrijpen, en zult u een-op-een begeleiding hebben gekregen om u in staat te stellen uw eerste gedragsprojectproject te voltooien of experiment.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus biedt een solide basis in de hedendaagse econometrische theorie, en de expertise om die theorie toe te passen op de analyse van economische gegevens. ... [+]

Overzicht

Deze cursus biedt u een solide basis in de hedendaagse econometrische theorie en de expertise om die theorie toe te passen op de analyse van economische gegevens.

Het is ontworpen om u te trainen in het gebruik van analytische en kwantitatieve methoden bij het onderzoeken van economische vraagstukken, het aanbieden van onderzoekstraining op het niveau dat nodig is om door te stromen naar een doctoraat.

Onze op onderzoek gebaseerde benadering van het lesgeven staat garant voor een opwindende en uitdagende ervaring, die de vaardigheden biedt die u nodig hebt om verder te komen als een professionele econoom of academisch onderzoeker.

Het programma wordt beïnvloed door het werk van academici in het Granger Center voor Time Series Econometrics, waaronder Nobelprijswinnaar en Nottingham-alumnus, Sir Clive Granger. Het centrum werd in 2006 opgericht om onderzoek te ontwikkelen en te distribueren in zowel theoretische als toegepaste econometrische tijdreeksanalyses, met inbegrip van paneldatamethoden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus verkent de huidige theorieën en biedt je onderzoekstraining en de kernvaardigheden en -technieken die nodig zijn voor analytisch werk op financiële markten. ... [+]

Overzicht

Deze cursus onderzoekt de huidige theorieën en biedt je onderzoekstraining en de belangrijkste vaardigheden en technieken die nodig zijn voor analytisch werk op financiële markten.

In de afgelopen twee decennia is de economische theorie van financiële markten dramatisch veranderd. Deze cursus wordt beïnvloed door het werk van academici van het Centre for Finance, Credit and Macroeconomics (CFCM) , dat zich richt op kwesties die voortkomen uit de werking van financiële markten, schulden van huishoudens en bedrijfsfinanciën. Het onderzoekt ook de transmissiemechanismen van het monetaire beleid via kredietkanalen, met name wanneer het krediet beperkt is.

Voortbouwend op de kern module Economische Theorie biedt deze cursus gespecialiseerde modules over financiële economie en financiële econometrie. Er is ook de mogelijkheid om modules te selecteren in de besluitvorming onder Risico en Onzekerheid, Opties en Futures Markten en Gedragsfinanciering.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus richt zich op internationale economie en biedt een solide basis voor het gebruik van analytische en kwantitatieve methoden bij het onderzoeken van economische ... [+]

Overzicht

Deze cursus richt zich op de internationale economie en biedt een solide basis voor het gebruik van analytische en kwantitatieve methoden bij het onderzoeken van economische vraagstukken.

Het wordt beïnvloed door het werk van het Nottingham Center for Research on Globalization and Economic Policy (GEP) , dat een van de leidende Europese onderzoeksgroepen is die de oorzaken en gevolgen van globalisering onderzoekt. De academici hebben de Schatkist, de Wereldbank en de Wereldhandelsorganisatie geadviseerd.

Deze cursus is bedoeld om onderzoekstraining te geven op het niveau dat vereist is om door te stromen naar een PhD-programma. Via gespecialiseerde modules in de internationale macro-economie en de internationale handelstheorie, wordt u geleerd om uw analytische en kwantitatieve vaardigheden die in de kerncursussen zijn ontwikkeld toe te passen en te ontwikkelen, en om verdere opties te nemen op gebieden die die vaardigheden versterken voor het onderzoeken van internationale economische vraagstukken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus wordt gegeven door economen met veel ervaring in het werken met centrale banken, toezichthouders en andere financiële instellingen. ... [+]

Overzicht

Deze cursus wordt gegeven door economen met veel ervaring in het werken met centrale banken, toezichthouders en andere financiële instellingen.

Het is bedoeld voor diegene die zich willen voorbereiden op een actieve carrière bij een centrale bank of een regelgevende instantie die toezicht houdt op financiële markten en instellingen, of die ervaring willen opdoen met deze instellingen voordat ze in de financiële sector gaan werken. Het biedt een relevante voorbereiding op werk als econoom, toezichthouder of toezichthouder in commerciële en investeringsbanken, ratingbureaus, pensioenbedrijven en verzekeraars, evenals in de publieke sector.

In tegenstelling tot een typische economische MSc, bevat deze cursus kernmodules in consument- en bedrijfsgedrag en de macro-economische context voor beleidsvorming. Het biedt een inleiding tot monetaire en financiële beleidsvorming en praktische data-analysemodules met toepassingen die relevant zijn voor monetaire en financiële instellingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus verkent actuele theorieën, kwesties en evidentie in economisch beleid zoals toegepast op ontwikkelingslanden. ... [+]

Overzicht

Het is ideaal als u een bijzondere interesse hebt in ontwikkeling en een kennis van geavanceerde kennis van de economie wilt toepassen op praktische en beleidskwesties.

Het zal u kennis laten maken met een reeks technieken voor analyse van ontwikkelingsbeleid en evalueert beleid en praktijk op veel van de belangrijkste gebieden van economisch beleid in ontwikkelingslanden. Kernmodules bieden een solide basis in de economie, terwijl gespecialiseerde modules u de mogelijkheid bieden om actuele theorieën, kwesties en evidentie in het economisch beleid aan te pakken.

De inhoud van deze cursus wordt beïnvloed door het Centrum voor Onderzoek in Economische Ontwikkeling en Internationale Handel (CREDIT) , en voorziet u van de kennis en toepassing van technieken voor economische beleidsanalyse in ontwikkelingslanden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus is bedoeld om milieu-leiders te ontwikkelen die zijn uitgerust om veranderingen in organisaties aan te sturen en te sturen, om de diepgaande milieu-uitdaginge ... [+]

Overzicht

Deze cursus is bedoeld om milieu-leiders te ontwikkelen die zijn uitgerust om veranderingen in organisaties aan te sturen en te sturen, om de diepgaande milieu-uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

Er is groeiende erkenning dat het aanpakken van milieu- en duurzaamheidsuitdagingen een unieke combinatie vereist van fundamentele kennis, praktische probleemoplossende vaardigheden en interpersoonlijke competenties. Al deze essentiële elementen zijn geïntegreerd in dit programma en het is deze onderscheidende holistische benadering die u de vaardigheden geeft die cruciaal zijn voor succes op dit gebied.

Dit programma is een van de eerste in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk en zijn unieke kenmerken omvatten:... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Het biedt u een solide basis in moderne financiën en investeringen en bereidt u voor op een carrière in investment banking, financieel management of verdere postdoctorale ... [+]

Overzicht

Het biedt u een solide basis in moderne financiën en investeringen en bereidt u voor op een carrière in investment banking, financieel management of verdere postdoctorale studie in een verwant onderwerp.

De cursus heeft een duidelijke kwantitatieve focus en omvat zowel theoretische concepten als hun toepassingen. U profiteert van real-time toegang tot onze Bloomberg Terminals en u leert gegevens te gebruiken om financiële instrumenten te analyseren en effectieve beslissingen te nemen.

Je studeert verschillende modules in twee semesters en een dissertatie in de zomer. De aangeleerde component bestaat uit vijf kernmodules plus twee opties uit een breed scala aan modules. Dit omvat onderwerpen op het gebied van bedrijfsfinanciering, kapitaalmarkten en waardering van financiële zekerheid, evenals een grondige analyse van onderzoeksmethoden voor financiering en een kans om gedragsfinanciering te bestuderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Gedragseconomie is een snel groeiend veld, onderzoekt de menselijke en sociale factoren die van invloed zijn op de beslissingen van consumenten, kredietnemers en investee ... [+]

Overzicht

Gedragseconomie is een snel groeiend veld, onderzoekt de menselijke en sociale factoren die van invloed zijn op de beslissingen van consumenten, kredietnemers en investeerders.

Onze onderzoeksgeoriënteerde benadering van lesgeven garandeert een uitdagende ervaring en biedt de vaardigheden die u nodig hebt om verder te komen als een professionele econoom of academisch onderzoeker.

Aan het einde van deze cursus kunt u de huidige en klassieke onderzoekspapers op het gebied van gedragseconomie lezen en begrijpen, en een-op-een begeleiding ontvangen om uw eerste gedragsprojectproject of -experiment te voltooien.

Inhoud voor deze cursus is gebaseerd op het toonaangevende onderzoek van het Centre for Decision Research and Experimental Economics (CeDEx) . Je leert over de experimentele methoden die onze onderzoekers gebruiken en gebruikt ons computerlab om economische experimenten uit te voeren. Je wordt ook uitgenodigd om workshops en seminars bij te wonen die worden gerund door het centrum, met sprekers van over de hele wereld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Als u erkent hoe belangrijk het is om kennis te verwerven bij het werven, motiveren, behouden en ontwikkelen van mensen, dan is deze CIPD-goedgekeurde cursus voor u ontwo ... [+]

Overzicht

Als u erkent hoe belangrijk het is om kennis te verwerven bij het werven, motiveren, behouden en ontwikkelen van mensen, dan is deze CIPD-goedgekeurde cursus voor u ontworpen.

Het zal u ten goede komen als u vaardigheden wilt verwerven om een ​​carrière op hoog niveau na te streven door het beheren van arbeidsrelaties in de private, publieke of non-profitsector, en om het beste te halen uit mensen die u in uw eigen bedrijf tewerkstelt .

Je zal je begrip van het belang van het hebben van de juiste mix van mensen met de juiste sets van vaardigheden en competenties, de betekenis en rol van leiderschap, verandermanagement, de ontwikkeling en het behoud van talent, de uitdagingen van het managen van mensen in multiculturele vaardigheden, scherpen. en globale contexten, en strategisch human resource management.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus onderzoekt de genomen beslissingen om managementproblemen in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken, met een focus op industriële ... [+]

Overzicht

Deze cursus onderzoekt de genomen beslissingen om managementproblemen in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken, met een focus op industriële engineering.

Elk van onze nauw verwante managementtrajecten voor operations zal bij u passen als u over kwalitatieve en kwantitatieve vaardigheden beschikt en een carrière in operations management nastreeft:

Bedrijfskunde en Operations Management MScInformation Systems and Operations Management MScLogistiek en supply chain management MScSupply Chain en Operations Management MSc

Ze onderzoeken de genomen beslissingen om managementproblemen in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken. Ze kijken naar de methoden, modellen en technieken die worden gebruikt om organisatorische problemen op te lossen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus onderzoekt de genomen beslissingen om managementproblemen in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken, met een focus op informaties ... [+]

Overzicht

Deze cursus onderzoekt de genomen beslissingen om managementproblemen in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken, met een focus op informatiesystemen.

Elk van onze nauw verwante managementtrajecten voor operations zal bij u passen als u over kwalitatieve en kwantitatieve vaardigheden beschikt en een carrière in operations management nastreeft:

Bedrijfskunde en Operations Management MScInformation Systems and Operations Management MScLogistiek en supply chain management MScSupply Chain en Operations Management MSc

Ze onderzoeken de genomen beslissingen om managementproblemen in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken. Ze kijken naar de methoden, modellen en technieken die worden gebruikt om organisatorische problemen op te lossen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Ontworpen voor afgestudeerden die de overstap naar het bedrijfsleven willen maken, deze cursus richt zich op alle aspecten van het internationale bedrijfsleven. ... [+]

Overzicht

Ontworpen voor afgestudeerden die de overstap naar het bedrijfsleven willen maken, deze cursus richt zich op alle aspecten van het internationale bedrijfsleven.

Je studeert vakken in managementeconomie; mensen en bedrijven managen; financiële strategie en creatieve probleemoplossing en analyseert de veranderende internationale zakelijke omgeving in de diepte.

Je zult in staat zijn om je cursus aan te passen met een verscheidenheid aan modules, zodat je je kunt concentreren op je carrièreaspiraties. Bovendien krijg je een grondige kennis van de onderzoeksmethoden en voer je een dissertatie uit waarmee je de kennis en het inzicht die je hebt opgedaan kunt gebruiken en dit als springplank naar je carrière kunt gebruiken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus zal je begrip van toeristische organisaties, hun management en marketing, en de veranderende internationale externe omgeving waarin ze opereren, ontwikkelen. ... [+]

Overzicht

Deze cursus zal je begrip van toeristische organisaties, hun management en marketing, en de veranderende internationale externe omgeving waarin ze opereren, ontwikkelen.

Je bestudeert fundamentele aspecten van internationaal bedrijfsbeheer en marketing, gecombineerd met kernmodules over kernthema's in de structuur en organisatie van toerisme en de internationale zakelijke omgeving. Je zult ook in staat zijn om je studie aan te passen door in het tweede semester te kiezen uit een aantal modules voor marketing of bedrijfsbeheer.

Ons onderwijs is praktisch gericht en gebaseerd op de nieuwste ideeën en problemen in het internationale toerisme. We werken samen met vooraanstaande organisaties en het bedrijfsleven om ervoor te zorgen dat onderwijs relevant blijft voor werkgevers, en zo ontwikkel je het vermogen om kennis en begrip toe te passen op complexe internationale toerismekwesties, zowel systematisch als creatief, om zakelijke en managementpraktijken te verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus verkent de genomen beslissingen om managementproblemen in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken, met een focus op logistiek en t ... [+]

Overzicht

Deze cursus verkent de genomen beslissingen om managementproblemen in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken, met een focus op logistiek en toeleveringsketens.

Elk van onze nauw verwante managementtrajecten voor operations zal bij u passen als u over kwalitatieve en kwantitatieve vaardigheden beschikt en een carrière in operations management nastreeft:

Bedrijfskunde en Operations Management MScInformation Systems and Operations Management MScLogistiek en supply chain management MScSupply Chain en Operations Management MSc

Ze onderzoeken de genomen beslissingen om managementproblemen in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken. Ze kijken naar de methoden, modellen en technieken die worden gebruikt om organisatorische problemen op te lossen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus zal je leiderschaps- en managementvaardigheden helpen vormgeven door innovatie en verandering te omarmen, je de mogelijkheid bieden creatief te denken en je n ... [+]

Overzicht

Deze cursus zal je leiderschaps- en managementvaardigheden helpen vormgeven door innovatie en verandering te omarmen, je de mogelijkheid bieden creatief te denken en je nieuw verworven kennis in de praktijk te brengen.

Het zal u helpen een loopbaan in management tot leiderschapsniveau te volgen op verschillende gebieden. Je wordt aangemoedigd om in groepen te werken en wordt onderwezen door personeel en gastsprekers die leiders zijn in hun vakgebied. De cursus zal je uitdagen en inspireren om anders te denken over de belangrijkste disciplines van management.

Het bevat kernmodules in management, bedrijfseconomie, accountancy, leiderschap en creatieve probleemoplossing en stelt u in staat om de cursus aan te passen aan uw vereisten met een selectie optionele modules. Lesgeven omvat lezingen, casestudy's, seminars en individueel en groepsprojectwerk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus zal je inzicht in belangrijke gebieden in consumentengedrag en consumptie, marketing management, strategie, analyse en kritische marketing ontwikkelen. ... [+]

Overzicht

Deze cursus zal je inzicht in belangrijke gebieden in consumentengedrag en consumptie, marketing management, strategie, analyse en kritische marketing ontwikkelen.

Je zult in staat zijn om je studie aan te passen door een keuze te maken uit een breed scala aan marketingmodules en een speciale module te volgen voor onderzoeksmethoden voor marketing.

Deze cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM), het toonaangevende professionele orgaan voor marketeers wereldwijd. Wij bieden studenten de mogelijkheid om het CIM Diploma in Professionele Marketing naast hun MSc-studies te voltooien zonder extra kosten. Dit betekent dat je afstudeert met twee internationaal erkende professionele kwalificaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Als u geïnteresseerd bent in ondernemerschap, of dat nu in een grote multinational is, uw eigen bedrijf, of als een bedrijfsadviseur of analist, deze cursus is voor u ont ... [+]

Overzicht

Als u geïnteresseerd bent in ondernemerschap, of dat nu in een grote multinational is, uw eigen bedrijf, of als een bedrijfsadviseur of analist, deze cursus is voor u ontworpen.

Je neemt onze vindingrijkheidsmodule waar je nadenkt over hoe je problemen oplost door anders te denken, en neemt modules mee in het leiden van ondernemersgroei, het lanceren van nieuwe ondernemingen en ondernemerscreativiteit.

Uw nieuwe kennis wordt vervolgens ingezet via een 'live' consultancyproject met een snelgroeiend, lokaal bedrijf, waar u een rapport zult ontwikkelen om te laten zien hoe het bedrijf nieuwe marktkansen kan benutten, wat een van de dingen is die onze studenten het leukst vinden aan de Cursus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

In deze cursus helpen we u begrip en kennis te ontwikkelen op het gebied van risicoanalyse, risico en maatschappij, bedrijfsrisico's, kwantitatief risicobeheer en strateg ... [+]

Overzicht

In deze cursus helpen we u begrip en kennis te ontwikkelen op het gebied van risicoanalyse, risico en maatschappij, bedrijfsrisico's, kwantitatief risicobeheer en strategisch gebruik van verzekeringen bij risicobeheer.

Je gaat onderzoeksmethoden en een proefschrift op maat van risicobeheer ondernemen. Deze cursus biedt je alles wat je nodig hebt om je carrièrepad in te stellen voor een functie als Chief Risk Officer op het gebied van gezondheidszorg, luchtvaart, recht, engineering, olie en gas, gezondheid en veiligheid en verzekeringen.

Het wordt erkend door het Chartered Insurance Institute, 's werelds toonaangevende professionele instantie voor verzekeringen en financiële diensten. Daarnaast worden afgestudeerden automatisch aangesloten leden van het Institute of Risk Management.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus onderzoekt de genomen beslissingen om managementproblemen in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken, met een focus op supply chai ... [+]

Overzicht

Elk van onze nauw verwante managementtrajecten voor operations zal bij u passen als u over kwalitatieve en kwantitatieve vaardigheden beschikt en een carrière in operations management nastreeft:

Bedrijfskunde en Operations Management MScInformation Systems and Operations Management MScLogistiek en supply chain management MScSupply Chain en Operations Management MSc

Ze onderzoeken de genomen beslissingen om managementproblemen in het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector aan te pakken. Ze kijken naar de methoden, modellen en technieken die worden gebruikt om organisatorische problemen op te lossen.

Door managementtechnieken en de technologieën die ze beheersen te integreren, beschikken ze over de analytische vaardigheden om de complexiteit van operationele managementuitdagingen in het bedrijfsleven te begrijpen en om creatief denken te stimuleren om mogelijke oplossingen te genereren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Location address
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, Engeland, NG7 2RD GB
Social Media