University of Notthingham, Faculty of Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een korte geschiedenis van de universiteit

1881 - Nottingham's eerste civic college

Het eerste civic college van Nottingham werd in 1881 geopend in het stadscentrum, vier jaar nadat de eerste steen was gelegd door de voormalige premier, WE Gladstone. Een anonieme weldoener had £ 10.000 aangeboden voor een college op voorwaarde dat een geschikt gebouw door de Council werd opgericht en dat het college £ 4.000 per jaar zou krijgen.

1928 - De verhuizing naar University Park

Na de Eerste Wereldoorlog ontgroeide het college zijn oorspronkelijke gebouw. Een genereus geschenk van Sir Jesse Boot, van 35 hectare grond op Highfields, bood de oplossing en in 1928 verhuisde het college naar wat nu de hoofdcampus is, University Park. Aanvankelijk was het ondergebracht in het elegante Trent-gebouw en werd het officieel geopend door koning George V in november van dat jaar.

Zelfs in de begindagen op deze site trok het college spraakmakende gastsprekers, waaronder professor Albert Einstein, Mahatma Gandhi en HG Wells.

1948 - De Universiteit van Nottingham worden

In 1948 werd het college bekroond met het Royal Charter en werd het de Universiteit van Nottingham, die nu graden in eigen naam kan toekennen. Tijdens deze periode werd de School of Agriculture opgericht toen het Midland College of Agriculture van Sutton Bonington fuseerde met de universiteit.

126794_pexels-photo-3184291.jpegfauxels / Pexels

Universiteit van Nottingham strategie

De Universiteit van Nottingham is gebaseerd op de visie en filantropische geest van Jesse Boot die in 1928 het land schonk dat nu University Park is. De visie van een universiteit die is toegewijd aan ontdekking, ondernemerschap en de vooruitgang van de menselijke conditie, gecombineerd met zijn levenslange toewijding aan het verbeteren van gezondheid en welzijn, blijft vandaag inherent aan de cultuur van de universiteit en zal ons toekomstige doel blijven ondersteunen.

Missie

 • We hebben inspirerende campussen in drie landen, die ons stimuleren om een wereldwijd betrokken universiteit te zijn die zich ook inzet om het verschil te maken in onze steden en regio's
 • We stellen en ondersteunen studenten en medewerkers in staat om samen te werken aan leren, leren en ontdekken op alle gebieden van kennis, het oplossen van problemen en het verbeteren van levens
 • Wij zijn rentmeesters van een baanbrekende en ondernemende traditie van creativiteit en innovatie

Onze visie is:

Een universiteit zonder grenzen zijn, waar we de kansen van een veranderende wereld omarmen, en waar ambitieuze mensen en creatieve cultuur ons in staat zullen stellen de wereld ten goede te veranderen.

128309_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Wetenschapsfaculteit

De faculteit bestaat uit zeven scholen:

 • Biosciences
 • Chemie
 • Computertechnologie
 • Wiskundige wetenschappen
 • Apotheek
 • Natuurkunde en Sterrenkunde
 • Psychologie

De faculteit biedt ook facultaire cursussen natuurwetenschappen.

Het nieuwste Research Excellence Framework (2014) vond ons onderzoek 'van wereldklasse' en 'internationaal uitstekend'.

Op basis van het beschikbare bewijsmateriaal oordeelde het TEF-panel dat de Universiteit van Nottingham onderwijs, leerresultaten en resultaten van hoge kwaliteit levert aan haar studenten. Het overtreft consequent strenge nationale kwaliteitsvereisten voor hoger onderwijs in het VK.

"De faculteit van wetenschap verricht onderzoek van wereldklasse over uiteenlopende onderwerpen zoals kwantumfysica, plantgenomica, menselijke beeldvorming, duurzame chemie, neurowetenschappen, wiskundige modellering en daarbuiten. We werken nauw samen met de industrie aan de opleiding van de volgende generatie wetenschappers en werk wereldwijd samen om ervoor te zorgen dat ons onderzoek een grote maatschappelijke impact heeft. "

Professor Kevin Shakesheff

Pro-vice-kanselier voor de faculteit Bètawetenschappen

Scholen, centra en instituten

De faculteit Wetenschappen bestaat uit zeven scholen en heeft sterke banden met de School of Life Sciences en de School of Veterinary Medicine and Science. Scholen van binnen de faculteit werken ook samen met die van andere faculteiten van de universiteit om verschillende onderzoekscentra en onderzoeksinstituten te vormen.

Bestudeer met ons

We bieden een breed scala aan cursussen op universitair, postdoctoraal en postdoctoraal onderzoeksniveau. Veel van onze cursussen zijn geaccrediteerd door professionele instanties en we hebben sterke banden met de industrie, wat tot uiting komt in onze onderwijs- en leervoorzieningen.

Onderwijzen en leren in de wetenschap

We streven ernaar een open, inclusieve en innovatieve omgeving te creëren en studenten als partners te betrekken bij het lesgeven en leren.

Wat we doen
 • We houden een reeks seminars voor goede praktijken en zorgen ervoor dat alle academische medewerkers op de hoogte zijn van beschikbare technologieën en hoe deze kunnen worden overgenomen.
 • We hebben een jaarlijkse kleine subsidieregeling die personeel voorziet van nieuwe initiatieven op het gebied van lesgeven en leren.
 • We maken regelmatig gebruik van de regeling Studenten als veranderingsagent om verbeteringen in het lesgeven en leren te stimuleren.
Onze impact en prestaties
 • 88% van de studenten van de faculteit Bètawetenschappen gaf aan dat ze tevreden of zeer tevreden waren met de kwaliteit van hun studie (National Student Survey 2018).
 • Onze medewerkers zijn regelmatige prijswinnaars, waaronder Staff Oscars en de Lord Dearing Awards.
 • Inzetbaarheidsvaardigheden zijn ingebed in de curricula, en de nieuwste Bestemmingen van Leavers van Hoger Onderwijs (DLHE) onderzoek geeft aan dat meer dan 96% van onze studenten aan het werk zijn binnen zes maanden na hun afstuderen.
 • Studenten zijn bezig met het ontwikkelen van nieuwe medicijnen om malaria aan te pakken.
Projecten gefinancierd door ons kleine beursprogramma

Landbouwbedrijf in de wereldeconomie

 • Met een eenvoudige bedrijfspraktijk kunnen studenten hun agrarische economie en bedrijfskennis op een leuke en creatieve manier in de praktijk brengen.

Verbetering van kennis van neuroanatomie

 • Gebruik van een bordspel is gebleken om niet-gegradueerde kennis van neuroanatomie te verbeteren.

Overgang naar postdoctorale studies

 • Medewerkers zijn bezig om de problemen aan te pakken die nieuwe postdoctorale studenten rapporteren bij het aanpassen aan de autonomie die nodig is voor een succesvolle studie.

128470_pexels-photo-2280568.jpegChokniti Khongchum / Pexels

Gelijkheid, diversiteit en integratie in de faculteit wetenschappen

We streven ernaar een inclusieve omgeving te bieden voor alle medewerkers en studenten, zodat zij hun potentieel kunnen bereiken.

We verwelkomen aanvragen van alle personen en aanbiedingen van werk en studie worden uitsluitend gedaan op basis van verdienste.

Onze scholen

Naast het implementeren van de strategieën voor gelijkheid en diversiteit van de universiteit, bieden onze scholen ook:

 • Betaald zwangerschapsverlof voor postdoctorale onderzoeksstudenten Home / EU
 • Informeel flexibel werken
 • Minder onderwijs- en administratieve taken voor personeel dat terugkeert van zwangerschapsverlof
 • Schoolmeetings, evenementen en trainingen in kernuren
Gelijkheids-, diversiteits- en inclusiecomités

Elke school bevat een actief comité voor gelijkheid, diversiteit en inclusie en een outreach-programma dat onder meer is gericht op verbetering van het aantal vrouwen dat op alle niveaus wetenschap studeert.

Zij hebben vertegenwoordiging van academisch, technisch, onderzoek en administratief personeel samen met niet-gegradueerde en postuniversitaire studenten.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Vos / Pexels

Locaties

Nottingham

Address
Faculty of Science,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Nottingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Sutton Bonington

Address
The University of Nottingham,
Sutton Bonington Campus

LE12 5RD Sutton Bonington, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Nottingham

Address
The University of Nottingham,
Jubilee Campus,
Wollaton Road

NG8 1BB Nottingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk