University of Lincoln

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen voor Lincoln?

Sinds de opening door Koningin Elizabeth II in 1996 heeft de University of Lincoln meer dan £ 300 miljoen geïnvesteerd in haar gebouwen en faciliteiten. De moderne studentgecentreerde omgeving is gebaseerd op de pittoreske jachthaven van Brayford Pool, en alles wat studenten nodig hebben, is op de campus of op korte loopafstand. De University of Lincoln staat op de 17e plaats in het VK in The Guardian University Guide 2020 , werd ook bekroond met Gold in het Teaching Excellence Framework en werd ook 10e in het VK voor universitaire faciliteiten in de Times Higher Education Student Experience Survey 2018.

Lincoln is een van de grootste historische steden ter wereld en staat bekend om zijn samensmelting van oud en nieuw . Lincolnshire is de geboorteplaats van de beroemde natuurkundige en wiskundige Sir Isaac Newton, en de eerste vrouwelijke premier van het VK, Margaret Thatcher. Meer recentelijk is de stad Lincoln te zien geweest in Downton Abbey en The Da Vinci Code.

De wereldwijde afgestudeerde gemeenschap van de University of Lincoln omvat meer dan 90.000 voormalige studenten in 135 landen . Afgestudeerden van Lincoln zijn doorgegaan met het vinden van banen bij grote bedrijven en organisaties over de hele wereld, waaronder de BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank en Rockstar Games.

Een unieke ervaring

De beroemde Steep Hill van de stad - een prachtige geplaveide straat met boetieks en tearooms - biedt de toegangspoort tot het historische Cathedral Quarter en Bailgate gebied waar onafhankelijke winkels en cafés zich nestelen tussen de muren van het middeleeuwse Lincoln Castle en de grandeur van de kathedraal van Lincoln.

De diploma-uitreikingen van de University of Lincoln vinden plaats in de historische omgeving van de kathedraal van Lincoln, waardoor u herinneringen kunt creëren die een leven lang meegaan.

Het proeven van het verleidelijke lokale eten van de provincie is een must, van de beroemde Lincolnshire-worst tot heerlijke kazen en zelfgemaakt pruimenbrood. Lincoln heeft een verscheidenheid aan restaurants en cafés die gespecialiseerd zijn in gerechten uit de hele wereld. Voorbeelden hiervan zijn Chinees, Koreaans, Spaans, Grieks en Mexicaans. Er zijn ook verschillende oosterse en Europese voedingswinkels en een halal slager. Mis de beroemde kerstmarkt van de stad in december niet.

Een focus op inzetbaarheid

Elk jaar verwelkomt de universiteit een reeks gastsprekers die inspirerende lezingen houden op hun respectieve gebieden als onderdeel van onze lezingenreeks Great Lives. Eerdere voorbeelden zijn BBC-presentator Chris Packham en ExoMars ruimtevaartuigingenieur Abbie Hutty.

De benadering van de University of Lincoln om met werkgevers samen te werken , is erkend door een reeks nationale prijzen en onderscheidingen, waaronder een Lord Stafford Award (2011) ter erkenning van partnerschappen met bedrijven, en een Times Higher Education Award voor uitstekende werkgeversbetrokkenheid (2012 ).

138598_YoungUniversityRankings2020-Top150.png

Top 150 ter wereld

The Times Higher Education Young University Rankings 2020.

138596_qsstars.png

QS Five Star University

We kregen in totaal een vijfsterrenscore in de QS Stars-beoordeling in 2020. De universiteit kreeg ook de maximale score in categorieën zoals onderwijs, inzetbaarheid en faciliteiten.

138599_top10-international-colour2x.png

Top 10 in het VK

Onze studenten hebben ons ook gestemd als zijnde in de Top 10 in het VK voor internationale studenten en postdoctorale studenten en in de categorie Local Life in de WhatUni Student Choice Awards 2020.

Locaties

Lincoln

Address
Brayford Way, Brayford Pool
LN6 7TS Lincoln, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

MA