Lees de Officiële Beschrijving

Wereldklasse onderwijs en onderzoek

De Universiteit van Lincoln is gouden in het Onderwijs Excellence Framework 2017, beoordeeld als consistente uitmuntend onderwijs, leer en uitkomsten voor haar studenten. De universiteit heeft ook een internationale reputatie opgebouwd voor de kwaliteit van onderwijs en onderzoek, waarbij academici en studenten samenwerken op grote projecten op verschillende gebieden, zoals gevarieerd als kankerbehandeling, waterbehoud en koolstofarme technologie.

De Universiteit van Lincoln is geprezen door het Quality Assurance Agency voor zijn aanpak om de leermogelijkheden van studenten te verbeteren. Lincoln is gerangschikt als een top 50 Britse instelling in zowel The Guardian University Guide 2018 als The Complete University Guide 2017. De Universiteit van Lincoln is ook in de top tien van het Verenigd Koninkrijk uitgeroepen tot studententevredenheid door studenten en internationale studenten in de Whatuni Student Choice Awards 2017.

Historische stadscentrum locatie

De bekroonde campus van de Universiteit van Lincoln biedt een moderne, studentengerichte omgeving in de pittoreske Brayford Pool jachthaven, waar alles wat je nodig hebt, is op de campus of op een korte wandeling in het stadscentrum. Met zijn middeleeuwse kasteel en een van de mooiste kathedralen in Europa, is Lincoln doordrongen van de geschiedenis en de thuisbasis van galeries, bioscopen, winkels, restaurants, bars en nachtclubs.

Belangrijke feiten over de Universiteit van Lincoln

1. Een universiteit die werkt met zijn stad en over het hele land

 • De universiteit heeft ongeveer 200 miljoen dollar geïnvesteerd in de prachtige Brayford Pool Campus, die een city-site brownfield-site heeft omgevormd, het gebied heeft vernieuwd en beleggingen uit de retail-, vrijetijds- en vastgoedindustrie heeft aangetrokken. We zijn van plan om de komende jaren nog eens 130 miljoen pond op de campus te investeren.
 • De Universiteit van Lincoln wordt geschat op meer dan 300 miljoen dollar aan de lokale economie, waardoor de lokale economische groei wordt verdubbeld en meer dan 3.000 nieuwe banen gecreëerd.
 • Het universiteit's bekroonde business incubation center, Sparkhouse, heeft meer dan 300 nieuwe en groeiende bedrijven ondersteund om zich in de regio te vestigen en meer dan 450 nieuwe banen te creëren.

2. Ondersteuning van de Britse industrie en de economie

 • Lincoln is erkend om de weg te leiden in succesvolle partnerschappen met bedrijven. Dit werd opgemerkt in de recente recensies in links tussen industrie en academie door Sir Andrew Witty en Sir Tim Wilson.
 • Het National Center for Food Manufacturing op de Holbeach campus van de universiteit is een state-of-the-art opleidingsfaciliteit, gesponsord en bijgewerkt door de multi-billion pound food industry.
 • De universiteit levert werkgericht leren voor de industrie en het ministerie van defensie, het vergroten van de arbeidskrachten en het besparen van de Britse belastingbetaler miljoenen ponden.
 • Lincoln heeft 25 jaar in samenwerking met Siemens plc de eerste technische school van Groot-Brittannië geopend. Deze baanbrekende benadering voor het werken met werkgevers is erkend door een reeks nationale prijzen en accolades, waaronder een Times Higher Education Award en een Lord Stafford Award.
 • De universiteit heeft in samenwerking met Lincolnshire Co-operative het centrum van Lincoln Science and Innovation in het nieuwe centrum van Lincoln ontworpen als een hub voor investeringen in wetenschap en technologie. Het vlaggenschip Joseph Banks Laboratories opende in september 2014.
 • De expertise van Lincoln-academici en afgestudeerden is ingebed in nationale en lokale bedrijven via Knowledge Transfer Partnerships.
 • Contractonderzoek en consultancy die de afgelopen vijf jaar door de universiteit door bedrijven en de publieke sector zijn gekocht, is bijna 16 miljoen dollar waard.

3. Onderzoek met echte impact voor mensen en samenleving

 • De Universiteit van Lincoln produceert wereldwijde onderzoek in vele vakgebieden.
 • Meer dan de helft (53%) van het onderzoek dat de Universiteit heeft ingediend bij het nationale Research Excellence Framework 2014 werd beoordeeld als internationaal uitstekend of wereldleider - de hoogste standaarden.
 • Het academisch personeel van de universiteit omvat meer dan 60 substantieve professoren, die een bloeiende onderzoekscultuur ondersteunen en een hoogwaardige studentenervaring bieden.
 • De universiteit is de thuisbasis van meer dan 40 onderzoekscentra en onderzoeksgroepen, onderzocht onderwerpen van Vision Engineering en Autonomous Systems tot Conservation and Cultural Heritage.
 • Belangrijke onderzoeksprojecten van de universiteit profiteren samenleving op gebieden die afwijken van nieuwe vaccinontwikkeling, agri-food technologie, medische beeldvorming voor kankerdiagnose, anti-terroristische bewaking, behoud van historische gebouwen, behandeling van slapeloosheid en taalontwikkeling van kinderen.
 • Een multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat veel projecten deskundigen uit de verschillende scholen en colleges van de universiteit behoren. Bijvoorbeeld, het Lincoln Institute for Health brengt expertise op die gebaseerd is op laboratorium gebaseerde wetenschap op frontline medische interventies.
 • De universiteit is toegewijd aan onderzoeksgerichte onderwijzen over het curriculum, waardoor de studenten de kans krijgen om samen met postgraduaten en academisch personeel te werken aan onderzoeksprojecten via het pionierende initiatief van Student as Producer.

4. Zeer tevreden studenten

 • Lincoln is 11e in het Verenigd Koninkrijk voor studententevredenheid in het Nationale Studentenonderzoek (NSS) 2016. Daarnaast is Lincoln als nummer één op een aantal NSS-vakgebieden ondergebracht, waaronder Zoology, Transport and Travel, Design, Biochemistry and Animal Science.
 • De universiteit is toegewijd aan het ontwikkelen van ondernemende afgestudeerden, met Lincoln studenten genieten van goede afgestudeerde vooruitzichten en veel verder gaan hun eigen succesvolle bedrijven te starten. Negentig vijf procent van onze meest recente afgestudeerden stonden zes maanden na hun opleiding af, met bijna driekwart op het niveau van de afgestudeerde niveaus [Werken van Leavers uit het hoger onderwijsonderzoek 2014/15, gepubliceerd juli 2016].
 • Samenwerken met de Studentenunie stelt de Universiteit van Lincoln in staat om voortdurend een geweldige studentervaring te verbeteren

5. Verbintenis tot academische uitmuntendheid

 • In de meest recente beoordeling van het Quality Assurance Agency heeft de universiteit een uitstekend resultaat behaald en werd geprezen voor de innovatieve manieren waarop het haar studenten een stem geeft.
 • Lincoln is trots om geaccrediteerd te worden door een aantal beroepsorganisaties, waaronder de Raad voor Verpleegkunde en Verloskundigen, Koninklijke Farmaceutische Maatschappij van Groot-Brittannië, Raad voor Beroepszaken, Algemene Maatschappelijke Raad, Britse Psychologische Maatschappij, Nationale Raad voor de Opleiding van Journalisten, Periodieke Opleiding Raad, Geoktrooieerd Instituut voor Milieugezondheid, Geoktrooieerd Instituut voor Personeel en Ontwikkeling, Geoktrooieerd Instituut voor Logistiek en Transport, Rechtsmaatschappij, Barraad en Instituut voor Biomedische Wetenschappen.

6. Globale betrokkenheid

 • Ongeveer 100 verschillende nationaliteiten zijn vertegenwoordigd onder de studentenpopulatie van de universiteit van Lincoln.
 • De universiteit heeft partnerships met grote universiteiten over de hele wereld en het Internationaal Studiecentrum werkt aan het uitbreiden van haar wereldwijde bereik.
 • De Universiteit van Lincoln ondersteunt multinationale bedrijven en organisaties in hun opleidings-, opleidings-, onderzoeks- en adviesbehoeften.
 • De universiteit speelde een belangrijke rol in lokale, nationale en internationale feesten die de 800ste verjaardag van Magna Carta in 2015 markeren, waaronder de oprichting van 1215.today - een groot nieuw digitaal kunstplatform ondersteund door Arts Council England.

7. Rijden verandering in het hoger onderwijs

 • De universiteit leidde het pionierende Learning Landscapes project om academische ruimtes van de toekomst te ontwerpen.
 • Lincoln leidde het innovatieve Student as Producer-project, een belangrijk initiatief op het gebied van het hoger onderwijs, gefinancierd in het kader van het onderzoek, om vanaf het begin van hun studie studentenonderzoek te onderzoeken en te bevorderen.
 • De vice-kanselier van Lincoln, professor Mary Stuart, is lid van de raad van financieringsraad voor hoger onderwijs voor Engeland en vice-voorzitter van de Universitaire Alliantie.

8. Sterke community focus

 • De Universiteit van Lincoln is een supporter van het Lincoln Book Festival, Lincolnshire Business Awards, Lincolnshire Sports Awards en het Frequency Festival of Digital Culture.
 • De Brayford Campus beschikt over spectaculaire kunstlocaties in het Lincoln Performing Arts Center, een van de grootste theaters in de regio, de live muziekmuseum Engine Shed en de Project Space Plus kunstgalerie.
 • De Universiteit herbergt een breed scala van openbare lectures, waaronder de Great Lives gastcollegeserie, die internationaal erkende experts op het podium brengt om hun leer, ervaring en expertise te delen. Sprekers hebben Sir John Hurt, Professor Lord Robert Winston en Baroness Susan Greenfield opgenomen.
 • De Universiteit van Lincoln is een partner in het cultureel- en kunstpartnerschap van Lincoln, een lichaam dat publieke en private organisaties over de hele stad brengt om toerisme en de bezoekerseconomie te ondersteunen en te verbeteren.
 • Siren FM, gevestigd in industrie-standaardstudio's in de Lincoln School of Film & Media, was het eerste full-scale community radio station in Groot-Brittannië die door een universiteit wordt georganiseerd. Het werd in 2013 en 2014 uitgeroepen naar East Midlands Radio Station van het Jaar.
 • Elk jaar dragen meer dan 1.500 Lincoln studenten ongeveer 15.000 vrijwilligersuren aan waardevolle gemeenschapsprojecten in en rond de stad en de bredere regio Lincolnshire. De totale economische waarde van de vrijwilligerswerk door de universiteitsgemeenschap wordt geschat op bijna £ 500.000.

9. Sociale mobiliteit en diversiteit

 • De universiteit streeft ernaar om ambities tussen 14 en 19-jarigen te verhogen en werkt lokaal en nationaal met scholen om voortgang te bevorderen en te helpen bij het hoger onderwijs.
 • Als onderdeel van het programma NNCO (National Networks for Collaborative Outreach) van de regering leidt de Universiteit Lincoln het Lincolnshire Outreach Network, dat meer jongeren stimuleert en ondersteunt van lokale scholen en hogescholen om toegang te krijgen tot hoger onderwijs.
 • In 2013 trad Lincoln bij het Sorrell Foundation Network en de universiteit gastheer de National Art and Design Saturday Club. Dit gratis programma van evenementen voor lokale middelbare school leerlingen stimuleert creativiteit door deskundig onderwijs in ontwerpvakken te bieden met toegang tot de universiteitsleiderfaciliteiten
 • De universiteit ondersteunt studenten met minder bevoorrechte achtergronden door een aantal beurzen en beurzen aan te bieden. Dit zijn onder andere de Universiteit van Lincoln Scholarship, de Vice Chancellor's Scholarship, de Excellence Scholarship, Lincoln Graduate Scholarship en de Blackburn Beurs. Door middel van haar partnerschappen in de sector biedt het ook Santander Scholarships en Siemens Engineering Beurs.

10. Kwaliteit en succes in een paar korte jaren

 • De Universiteit van Lincoln was de eerste nieuwe stadscentrum campus die in 25 jaar wordt gebouwd dankzij publieke en prive-abonnement die 32 miljoen pond draagt.
 • De Lincoln campus werd officieel geopend door Haar Majesteit De Koningin in 1996. De voormalige Universiteit van Lincolnshire en Humberside werd in 2001 de Universiteit van Lincoln.
 • De Universiteit herbergt nu ongeveer 13.000 studenten en 1.500 medewerkers over campussen in Lincoln, Riseholme en Holbeach.
 • De studentenunie van de universiteit van Lincoln won de titel Studentenbond van het Jaar bij de NUS-toekenning 2014.
 • De faciliteiten van de universiteit werden gebruikt voor het Olympische en Paralympische Spelen van Londen 2012 als een Pre-Games Training Camp door paralympische atleten.
Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

University of Lincoln

Het Geography MA by Research-programma biedt je de mogelijkheid om je bachelordiploma te verlengen en je expertise te ontwikkelen in een bepaald geografisch gebied. ... [+]

De cursus

Het Geography MA by Research-programma biedt je de mogelijkheid om je bachelordiploma te verlengen en je expertise te ontwikkelen in een bepaald geografisch gebied.

Je krijgt de kans om je te specialiseren in een specifiek interessegebied en je vaardigheden te consolideren ter voorbereiding op posities in onderzoeksontwikkeling of technologiebeheer.

Onderzoeksgebieden, projecten

De School ontwikkelt onderzoekssterkten in nationale en internationale migratie, plattelandsontwikkeling, de ruimtelijke dimensie van sociale en technologische innovaties, en de analyse en in kaart brengen van een reeks economische en sociale ongelijkheden van internationale tot subregionale schalen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze MA by Research-graad biedt een kans om geavanceerde en specifieke kennis te ontwikkelen in een bepaald vakgebied. Je hebt de vrijheid en flexibiliteit om je eigen va ... [+]

De cursus

Deze MA by Research-graad biedt een kans om geavanceerde en specifieke kennis te ontwikkelen in een bepaald vakgebied. Je hebt de vrijheid en flexibiliteit om je eigen vakgebied te kiezen en te ontwikkelen en de mogelijkheid om je onderzoeks- en projectmanagementvaardigheden te verbeteren.

Het postdoctorale onderzoeksteam binnen de School of Health en Social Care zet zich in om de best mogelijke ervaring voor hun studenten te bieden. Je krijgt de kans om samen te werken met ervaren academici die je door het onderzoeksproces begeleiden en je ondersteunen met je persoonlijke en professionele ontwikkeling om je carrièremogelijkheden bij het afstuderen te maximaliseren.

Je krijgt de gelegenheid om je project te ontmoeten en met andere onderzoekstudenten te bespreken, zowel binnen de school als over de universiteit. Er zijn regelmatig mogelijkheden om onderzoeksseminars bij te wonen die worden georganiseerd door de onderzoeksgroepen binnen de school en het college. De school heeft ook nauwe banden met de centrale doctoraatsschool van de universiteit, die een schat aan opleidingsmogelijkheden biedt aan alle onderzoekstudenten en de mogelijkheid biedt om je werk te presenteren tijdens hun jaarlijkse onderzoekshowcase.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

MA by Research Art is ontworpen om onafhankelijk onderzoek mogelijk te maken in een gebied naar keuze, begeleid door en ondersteund door een team van academici. Je hebt t ... [+]

De cursus

MA by Research Art is ontworpen om onafhankelijk onderzoek mogelijk te maken in een gebied naar keuze, begeleid door en ondersteund door een team van academici. Je hebt toegang tot een reeks opleidingsmogelijkheden die door de universiteit worden aangeboden om je onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen.

Dit programma is beschikbaar in een geschreven proefschrift of in een praktijkgericht format, waarbij documentatie van creatieve praktijken die tijdens de onderzoeksperiode zijn ondernomen, een deel van de proefschriftcomponent vervangt. Van u wordt verwacht dat u zelfgestuurd en zelfbeheerd onderzoek uitvoert met de hulp van een supervisor.

Voorbeelden van onderzoeksgebieden zijn kunst en zijn geschiedenissen, hedendaagse beeldende kunstpraktijken en live kunst.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 1.5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MA Conservation of Cultural Heritage is een hands-on programma, gegeven door experts in het veld, en geeft je de mogelijkheid om een ​​breed scala aan geavanceerde nat ... [+]

De cursus

De University of Lincoln wil een ideale omgeving bieden om uw kennis en behoudsvaardigheden op postuniversitair niveau te bevorderen.

U krijgt toegang tot een breed scala aan historische materialen en kunt ervoor kiezen om te focussen op remedial treatment, preventive conservation of collections management.

Voor degenen die al in de instandhouding werken, kunt u met een blended learning-optie praktische projecten indienen die zijn afgeleid van uw huidige standplaats.

De school voor geschiedenis

Hoe je bestudeert

De meeste conservatiebegeleiders en -technici zijn gekwalificeerde conservators met een breed scala aan professionele ervaring in de museum- en erfgoedindustrie. Gemengde leermogelijkheden die flexibiliteit, ondersteuning en academische strengheid combineren, bestaan ​​ook voor degenen die al in de instandhouding werken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze MA door Research is ontworpen om studenten in staat te stellen hun kennis te vergroten op een bepaald gebied van conservering. Onderzoeksgebieden omvatten archeologi ... [+]

De cursus

Deze MA door Research is ontworpen om studenten in staat te stellen hun kennis te vergroten op een bepaald gebied van conservering. Onderzoeksgebieden omvatten archeologisch behoud, verf- en pigmentanalyse, preventieve conservering, materiaalcultuurstudies en analyse van historische materialen.

Medewerkers in het instandhoudingsgebied streven ernaar u academische ondersteuning te bieden voor diepgaand onderzoek naar het onderwerp dat u interesseert. U krijgt de kans om te profiteren van de onderzoeksexpertise van de School via een supervisieteam en hebt toegang tot een reeks analytische apparatuur en technische expertise.

Er bestaan sterke banden met de Colleges of Science and Arts en er is een interdisciplinaire onderzoekscultuur die samenwerking met collega's over een breed scala van onderwerpen kan vergemakkelijken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Onze MA in Creative Writing biedt mogelijkheden om nauw samen te werken met creatieve schrijvers en te horen van professionals uit de uitgeverswereld in gastcolleges. ... [+]

De cursus

Onze MA in Creative Writing biedt mogelijkheden om nauw samen te werken met creatieve schrijvers en te horen van professionals uit de uitgeverswereld in gastcolleges.

Dit programma is bedoeld om u aan te moedigen om de creatieve praktijk in balans te brengen met kritische analyse, na te denken over productieprocessen en uw vaardigheden aan te scherpen. Er is een sterke nadruk op de productieve schrijver als een productieve lezer die bekend is met de literatuur die eromheen wordt geproduceerd.

Je hebt de mogelijkheid om in verschillende literaire genres te werken en er is ondersteuning voor studenten die hun werk willen publiceren. Er is de mogelijkheid om een portfolio van creatief werk te ontwikkelen en een netwerk van contacten op te bouwen ter voorbereiding op een carrière in de creatieve industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

MA Creative Writing and Publishing is een spannende en innovatieve masteropleiding aangeboden door de University of Lincoln in samenwerking met The Guardian. ... [+]

De cursus

Door academici en creativiteit te combineren met inzichten uit de industrie biedt dit programma studenten de mogelijkheid hun vaardigheden te ontwikkelen en een portfolio op te bouwen met ondersteuning van een academische coach en professionals in de uitgeverswereld.

Het lesgeven wordt verbeterd door workshops, lezingen en masterclasses door veelgeprezen auteurs uit verschillende genres, waaronder Dichter Laureaat Carol Ann Duffy, naturalist Chris Packham en kunsthistoricus Andrew Graham Dixon. Professionals van grote uitgevers zullen bijdragen aan het onderwijzen en ondersteunen, samen met Guardian-redacteuren en schrijvers zoals Associate Editor voor Culture Claire Armitstead, freelance schrijver Stuart Heritage en interviewer Decca Aitkenhead.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MA Criminologie en Criminal Justice daagt studenten uit om zich in te laten met hedendaagse problemen waarmee het strafrechtelijk systeem geconfronteerd wordt, zowel v ... [+]

De cursus

In de 21ste eeuw wordt de manier waarop we als samenleving reageren op misdaad en slachtofferschap meer dan ooit tevoren onder de loep genomen. Hoe we reageren op gevallen van historisch seksueel misbruik, het gebruik van gevangenisstraf als een rechtvaardig en effectief middel om misdadigers te straffen of te rehabiliteren, en de uitdagingen van georganiseerde misdaad en internationaal terrorisme, betekenen dat criminologische en juridische wetenschap op de voorgrond wordt geplaatst.

Deze cursus is bedoeld om studenten te voorzien van de conceptuele hulpmiddelen die nodig zijn om met dergelijke problemen om te gaan, en een breed scala aan cognitieve, analytische en algemene overdraagbare vaardigheden te bieden, waaronder het beoordelen en evalueren van bewijsmateriaal, het interpreteren van gegevens, het genereren en synthetiseren van informatie en het formuleren van beargumenteerde argumenten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De culturele en erfgoedsector kent een snelle groei in de hele wereld. Het MA Culture and Heritage Management heeft tot doel uw kennis van de specifieke eisen van het beh ... [+]

De cursus

De culturele en erfgoedsector kent een snelle groei in de hele wereld. Het MA Culture and Heritage Management heeft tot doel uw kennis van de specifieke eisen van het beheren van attracties en collecties in deze omgevingen te verbeteren.

Het programma wordt gezamenlijk gegeven door academici in de thema's Toerisme / Evenementen en Geschiedenis / Erfgoed, die kunnen putten uit brede praktische expertise en onderzoekservaring en inzichten uit het bedrijfsleven, de sociale wetenschappen en de geesteswetenschappen aan het programma kunnen toevoegen.

Daarnaast profiteert de cursus van gastsprekers uit relevante sectoren. Je krijgt de kans om deel te nemen aan spannende live-projecten die erop gericht zijn om praktische kennis en managementvaardigheden te ontwikkelen, zowel vanuit het perspectief van het publiek als vanuit de provider. Studenten krijgen ook de kans om deel te nemen aan studiebezoeken aan culturele en erfgoedattracties in en rond Lincoln om huidige concepten en theorieën over het beheer van attracties te beoordelen en te beoordelen, waarvan de kosten door de school worden gedekt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze master is ontworpen om zich te concentreren op het rapporteren van kunst voor diegenen die een van de snelstgroeiende gebieden van de journalistiek willen betreden. ... [+]

De cursus

Naast de mogelijkheid om de essentiële vaardigheden van rapporteren te leren, krijgt u ook de kans om de analytische vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om na te denken over ontwikkelingen in de kunsten. Je kunt leren om artistieke bewegingen, genres en de sociologische factoren die de cultuurindustrie onderbouwen te waarderen en om dit aan een publiek te communiceren.

Dit programma legt de nadruk op het rapporteren en beoordelen van de creatieve kunst uit de niche, zoals beeldhouwkunst, tot de meer populaire, zoals bioscoop en televisie, aan opkomende gebieden zoals web-gebaseerde productie. Het gaat om een ​​stageprogramma waarbij je de mogelijkheid hebt om de overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor loopbaanontwikkeling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit masterprogramma, geleid door voormalige en momenteel praktiserende sportjournalisten, is ontworpen om je voor te bereiden op een spannende carrière in de sportjournal ... [+]

De cursus

Je krijgt de kans om de vaardigheden te ontwikkelen om te rapporteren over lokale en nationale sportevenementen en je krijgt de mogelijkheid om je eigen sportcontent uit te zenden en te produceren op een van onze campus-gebaseerde mediaplatforms.

Het stageprogramma van het programma biedt je de mogelijkheid om praktische ervaring op te doen die is ontworpen om je voor te bereiden op een carrière in deze sector. Eerder konden studenten putten uit ervaring met BBC Sport en BBC Radio 5 Live, talkSPORT en ITV.

Je hebt ook de mogelijkheid om te horen van een aantal gastsprekers. Recente sprekers zijn BBC-regisseur van London 2012 Roger Mosey, Controller van 5 Live Jonathan Wall, redacteur van FourFourTwo David Hall en ITV-commentator Clive Tyldesley.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze master is ontworpen om de praktische en theoretische opleiding in journalistiek te bieden die nodig is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en milieuk ... [+]

De cursus

Er is vraag naar wetenschapsjournalisten die nauwkeurig en bondig kunnen rapporteren over zaken als gezondheid of het milieu. Je krijgt de kans om te leren hoe je wetenschappelijk nieuws kunt nemen en er boeiende verhalen van maken, zonder dat je hoeft terug te vallen op sensatiezucht of technisch jargon. Er zijn mogelijkheden voor jou om te werken aan de communityradio, student kranten en tijdschriften en om deel te nemen aan ons programma voor professionele plaatsing. Studenten hebben eerder gewerkt voor BBC Focus magazine, New Scientist en de Vegan Society.

Je hebt misschien ook de kans om te horen van vooraanstaande namen in de journalistieke industrie. Eerdere sprekers waren onder meer Channel 4 Science Editor Tom Clarke, naturalist en omroep Chris Packham en oprichter Lord Taverne van Sense About Science.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MA Politiek biedt je de mogelijkheid om een ​​geavanceerd inzicht in politiek en beleidsvorming te ontwikkelen in nationale en internationale settings. Je kunt kritiek ... [+]

De cursus

De MA Politiek biedt je de mogelijkheid om een ​​geavanceerd inzicht in politiek en beleidsvorming te ontwikkelen in nationale en internationale settings. Je kunt kritieke kwesties onderzoeken die het politieke proces sturen en de rol van de staat in het bestuur van de samenleving onderzoeken. U kunt rekening houden met hedendaagse uitdagingen, zoals het formuleren en implementeren van beleid op gebieden zoals terrorismebestrijding, gendergelijkheid en gezondheid. Samen met docenten en collega's heb je de mogelijkheid om belangrijke discussies aan te gaan over de toekomst van de representatieve democratie in Groot-Brittannië en wereldwijd.

Het programma is gebaseerd op expertise binnen de School voor Sociale en Politieke Wetenschappen en u kunt profiteren van nauwe steun door gespecialiseerde academici. Een belangrijk kenmerk is het aanbieden van kernmodules die zijn bedoeld om u vertrouwd te maken met geavanceerde onderzoeksvaardigheden. De MA in Politiek is ontworpen om je te helpen een zelfverzekerde onderzoeker te worden met het vermogen om alle dimensies van het beleidsproces te verkennen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze MA biedt u de mogelijkheid een kritisch inzicht te ontwikkelen in het huidige denken in hedendaagse literatuur en literatuur uit het verleden, en de mogelijkheid om ... [+]

De cursus

Deze MA biedt u de mogelijkheid een kritisch inzicht te ontwikkelen in het huidige denken in hedendaagse literatuur en literatuur uit het verleden, en de mogelijkheid om uw schrijf-, communicatie- en onderzoeksvaardigheden te verbeteren.

Het programma onderzoekt de diversiteit en verscheidenheid van het onderwerp en is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden op hoog niveau die nodig zijn voor verder onderzoek of loopbaanontwikkeling. Optionele modules omvatten de periode van de Renaissance tot het hedendaagse moment.

Er is flexibiliteit om je eigen interessegebieden in een bepaalde periode, genre of thema te ontwikkelen en de mogelijkheid om ervaring op te doen met spreken in het openbaar door je eigen onderzoek te presenteren op halfjaarlijkse MA-symposia. Het huidige onderzoek aan de School of English and Journalism heeft bijzondere troeven in de literatuur van de 21e eeuw, literatuur uit de 19e eeuw, vrouwenboeken, gotische literatuur, utopisme, Amerikaanse fictie en drama.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MA door Research in English is bedoeld voor studenten die een passie hebben om een door henzelf gedefinieerd onderzoeksproject voort te zetten, maar met de steun van e ... [+]

De cursus

De MA door Research in English is bedoeld voor studenten die een passie hebben om een door henzelf gedefinieerd onderzoeksproject voort te zetten, maar met de steun van een academische omgeving en supervisors.

Je hebt de mogelijkheid om diepgaand onderzoek te doen naar een gebied naar keuze. Met de hulp van gerichte vaardigheidssessies en onder begeleiding van een academische begeleider, wordt van u verwacht dat u een proefschrift schrijft, of een stuk creatief schrijven van ongeveer 25.000 woorden schrijft.

De school biedt een levendige onderzoekscultuur met twee onderzoeksgroepen (21C Research Group en Nineteenth-Century Research Group) en reguliere onderzoeksseminars. Tot de sterke punten van het onderzoek behoren literatuur uit de 18e, 19e, 20e en 21e eeuw, gotische literatuur, vrouwenboeken, utopisme, Amerikaanse fictie, middeleeuwse en renaissance literatuur en hedendaags drama.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze door de praktijk gestuurde MA biedt de mogelijkheid om uw praktische en theoretische kennis van mediaproductieprocessen in een professionele en creatieve omgeving te ... [+]

De cursus

Deze door de praktijk gestuurde MA biedt de mogelijkheid om uw praktische en theoretische kennis van mediaproductieprocessen in een professionele en creatieve omgeving te verbeteren.

Het programma wordt geïnformeerd door professionals uit de industrie en ons academisch team die zich actief bezighouden met onderzoek, professionele praktijken, filmmaken en publiceren. U krijgt de kans om de professionele vaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn door topmanagers en professionals in de media en om de ethiek, wetten en regelgevingskaders die de sector besturen en beïnvloeden te omvatten.

Je krijgt de kans om je praktische productievaardigheden te ontwikkelen in ons Media Broadcast Center. Je krijgt de kans om je leren af ​​te stemmen op je interesses en carrièreaspiraties door je te richten op de creatieve productie van programma's in fictie, documentaire of experimentele vormen op een breed scala van mediaplatforms.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

MA Fine Art is een studiogestuurde cursus die is gericht op diegenen die de kritische, onderzoeks-, praktische en professionele aspecten van hun kunstbeoefening op het ho ... [+]

De cursus

Dit interdisciplinaire programma stimuleert creatieve risicobereidheid en intellectueel onderzoek. Naast een sterke nadruk op de rijkdom en de breedte van kunstuitingen overal ter wereld, worden medewerkers en studenten op het programma aangemoedigd om een ​​actieve rol te spelen in de hedendaagse kunstgemeenschap van Lincoln.

Je hebt toegang tot individuele studioruimte terwijl je profiteert van de mogelijkheden om samen te werken met nationale en internationale artiesten, curatoren en ontwerpers die in verschillende media werken. Er is een actief bezoekend kunstenaarsprogramma met lezingen en tutorials, waaronder Ben Woodeson, Tim Knowles, Yelena Popova en Amanda Coogan. Middelspecifieke specialistische thema's zijn beschikbaar, onder erkenning van de toegenomen materiële focus van geavanceerde kunstpraktijken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit masterprogramma biedt de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe fotografische processen en om fotografie te verkennen als een hulpmiddel om sociaal denken te en ... [+]

De cursus

Hoewel het fotografische beeld fundamenteel blijft voor je studie, ligt de focus van dit programma op sociaal, cultureel en politiek. Ter ondersteuning van uw huidige praktijk op het gebied van fotografische tentoonstelling en wetenschappelijk onderzoek, omvat de cursus seminars over culturele, media en filosofische theorie, gesprekken door bezoekende beoefenaars, groepsdiscussies over verschillende methodologieën en workshops over fotografische techniek.

Je wordt aangemoedigd om te leren van en samen te werken met ervaren personeel en je medestudenten om je eigen creatieve stijl te ontwikkelen.

Hoe je bestudeert

Het onderwezene aspect van de cursus is gestructureerd rond twee termijnen van 12 weken die uit workshops, lezingen, seminaries en groepskritieken bestaan, met een extra nadruk op zelf-gericht onderzoek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MA Genderstudies bieden de mogelijkheid om ideeën over gender te verkennen en kennis op te doen over hedendaagse genderkwesties in een mondiale context, op een geavanc ... [+]

De cursus

De MA Genderstudies bieden de mogelijkheid om ideeën over gender te verkennen en kennis op te doen over hedendaagse genderkwesties in een mondiale context, op een geavanceerd niveau.

Deze masteropleiding is geïnspireerd door een nieuwsgierigheid naar geslacht, hoe gender werkt, welk verschil gender maakt en hoe gender kan worden voorgesteld op manieren die weerstand en verandering kunnen bevorderen.

Studenten zullen worden aangemoedigd om hun eigen aannames kritisch te onderzoeken en, belangrijker nog, om populaire en gezonde ideeën over gender in vraag te stellen.

- In de MA Genderstudies wordt aanzienlijke nadruk gelegd op geavanceerde onderzoeksmethoden, waardoor studenten kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksvaardigheden kunnen aanscherpen en hen kunnen ondersteunen om zelfverzekerde onderzoekers te worden. Het programma maakt gebruik van een reeks vakspecialismen binnen de School voor Sociale en Politieke Wetenschappen en verbindt studenten met docenten die onderzoeksleiders zijn in hun respectievelijke vakgebieden.De sfeer in de School voor Sociale en Politieke Wetenschappen is collegiaal en vriendelijk. Alle studenten worden uitgenodigd om deel te nemen aan de onderzoeksseminarserie van de school. Docenten zijn aanspreekbaar en willen de studenten ondersteunen bij hun persoonlijke onderzoeks- en loopbaanpaden.... [-]
Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze academisch rigoureuze masteropleiding is ontworpen om je de kans te geven je specialistische kennis van de geschiedenis te ontwikkelen en de kans om de geavanceerde ... [+]

De cursus

Het onderwijs wordt geïnformeerd door onderzoeksexpertise in de School of History

U kunt profiteren van de historische bronnen die beschikbaar zijn in de stad Lincoln, waaronder een uitgebreid archief van materialen op het Media Archive op de campus van Centraal-Engeland (MACE) en het International Bomber Command Center. Er is ook de Wren-bibliotheek in de kathedraal van Lincoln, die enkele duizenden vroegmoderne boeken bezit.

U krijgt de gelegenheid om een ​​diepgaand onafhankelijk onderzoeksproject uit te voeren en hebt de kans om een ​​gedetailleerd proefschrift te produceren.

Hoe je bestudeert

De aangeleerde modules worden via een reeks seminars afgeleverd. Bij het onderzoeken en schrijven van uw proefschrift kunt u worden ondersteund door een reeks zelfstudiebijeenkomsten met uw supervisor.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MA by Research History biedt de mogelijkheid om diepgaand onderzoek te doen naar een onderwerp dat u interesseert in een ondersteunende academische omgeving. ... [+]

De cursus

De MA by Research History biedt de mogelijkheid om diepgaand onderzoek te doen naar een onderwerp dat u interesseert in een ondersteunende academische omgeving.

Medewerkers van de School voor Geschiedenis en Erfgoed streven ernaar u academische ondersteuning te bieden voor diepgaand onderzoek naar het onderwerp dat u interesseert. Voorbeelden van onderzoeksexpertise in de school zijn de middeleeuwse geschiedenis en de moderne Britse geschiedenis.

Je komt terecht in een levendige academische gemeenschap met regelmatige onderzoeksseminars, zoals de seminarserie Historie en Erfgoed.

Onderzoeksgebieden, projecten

Voorbeelden van onderzoeksgebieden zijn:

Romeinse en Byzantijnse geschiedenisMiddeleeuwse kerkgeschiedenisBritse politieke geschiedenis van de 20e eeuwGeschiedenis en cultuur in de 19e eeuwGeslachtgeschiedenisStedelijke geschiedenisHoe je bestudeert... [-]
Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MA Education biedt praktiserende en aspirant-opleiders de gelegenheid om kritieke kennis te leren, toe te passen en te produceren op het interdisciplinaire gebied van ... [+]

De cursus

Het programma is ontworpen rond drie kernmodules en twee optionele modules. De kernmodules zijn bedoeld om studenten te ondersteunen bij het identificeren van hun specifieke onderzoeksvragen door een kritische beoordeling van de literatuur; de nodige kennis, inzicht en praktische vaardigheden ontwikkelen in geschikte onderzoeksmethoden; en produceren een overtuigend stukje geavanceerd onderzoek. Optionele modules bieden je de mogelijkheid je bestaande vakkennis te verdiepen en je waardering voor de studie van het onderwijs te vergroten.

De MA in Education is een programma voor gevorderden voor iedereen die zijn kennis van het onderwijs in het algemeen en voor degenen die een verband willen leggen tussen onderwijspraktijk, theorie en onderzoek, wil verdiepen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit MA-programma is bedoeld voor afgestudeerden op het gebied van kunst, architectuur en design die zich willen specialiseren in creatieve benaderingen van interieurs in ... [+]

De cursus

Het programma is ontworpen om u in staat te stellen het potentieel van ruimtes en structuren te verkennen met input van docenten en praktijkmensen. U kunt profiteren van een multidisciplinaire studio-omgeving aan de School of Architecture

Deze MA geeft u de mogelijkheid om uw intellectuele en creatieve aanpak te ontwikkelen om interieurarchitectuur te beschouwen in de context van gebouwen en milieuontwerp.

Hoe je bestudeert

Je kunt full-time, parttime of op het werk studeren en je studieweg aan het einde van elke fase wijzigen. Alle studenten volgden de masteropleiding. Je kunt dan kiezen om een ​​fase-kwalificatie te volgen of het volledige programma te volgen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze masteropleiding is een interdisciplinair programma, gebaseerd op politiek, economie, geschiedenis, sociologie, internationaal recht, aardrijkskunde en culturele stud ... [+]

De cursus

Internationale Betrekkingen bieden een kritisch belangrijk platform voor het begrijpen van veel van de belangrijkste hedendaagse kwesties en debatten van onze tijd.

Deze masteropleiding is een interdisciplinair programma, gebaseerd op politiek, economie, geschiedenis, sociologie, internationaal recht, aardrijkskunde en culturele studies om globale kwesties zoals conflicten, wereldwijde ongelijkheden, soevereiniteit en mensenrechten te onderzoeken.

Studenten hebben de mogelijkheid om complexe politieke kwesties te onderzoeken, zoals religie en sektarisme, conflict en democratisering. Het programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op toekomstig onderzoek en onderzoek, alsmede voor potentiële werkgelegenheid op gebieden zoals de diplomatieke dienst, ontwikkelingsbureaus, de niet-gouvernementele sector, journalistiek, consultancy, internationale en regionale organisaties en de publieke sector. Studenten sluiten zich aan bij een bloeiende gemeenschap van wetenschappers en hebben mogelijk toegang tot een reeks extracurriculaire activiteiten, waaronder externe sprekers en buitenlandse studiereizen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Internationale Betrekkingen bieden een kritisch belangrijk platform voor het begrijpen van veel van de belangrijkste hedendaagse kwesties en debatten van onze tijd. ... [+]

De cursus

Internationale Betrekkingen bieden een kritisch belangrijk platform voor het begrijpen van veel van de belangrijkste hedendaagse kwesties en debatten van onze tijd.

Deze masteropleiding is een interdisciplinair programma, gebaseerd op politiek, economie, geschiedenis, sociologie, internationaal recht, aardrijkskunde en culturele studies om globale kwesties zoals conflicten, wereldwijde ongelijkheden, soevereiniteit en mensenrechten te onderzoeken.

Studenten hebben de mogelijkheid om complexe politieke kwesties te onderzoeken, zoals religie en sektarisme, conflict en democratisering. Het programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op toekomstig onderzoek en onderzoek, alsmede voor potentiële werkgelegenheid op gebieden zoals de diplomatieke dienst, ontwikkelingsbureaus, de niet-gouvernementele sector, journalistiek, consultancy, internationale en regionale organisaties en de publieke sector. Studenten sluiten zich aan bij een bloeiende gemeenschap van wetenschappers en hebben mogelijk toegang tot een reeks extracurriculaire activiteiten, waaronder externe sprekers en buitenlandse studiereizen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze opleiding is bedoeld om de professionele en praktische training te bieden die nodig is voor een carrière in de opwindende wereld van de journalistiek. Het biedt ook ... [+]

De cursus

Je hebt de mogelijkheid om de kunst van de journalistiek te leren vanuit een hands-on, multiplatform perspectief, met de kans om je te specialiseren in het medium van je keuze.

U kunt ook de mogelijkheid krijgen om te horen van topnamen in de journalistieke industrie - eerdere gastsprekers zijn onder meer de internationaal vermaarde journalist John Pilger, BBC directeur van London 2012 Roger Mosey en hoofd van Channel 4 News Dorothy Byrne.

De school van het Engels

Accreditaties

De school is een van de eerste instellingen in Europa die een 'Recognized for Excellence' onderscheiding heeft gekregen van de European Journalism Training Association (EJTA).

Hoe je bestudeert... [-]
Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Onze MA Journalistiek (Digitaal) heeft tot doel een innovatief, toekomstgericht programma te bieden dat je voorbereid op een carrière die vooroploopt in de digitale media ... [+]

De cursus

Dit programma legt de nadruk op de technische kant van digitale journalistiek, maar ook op basisschrijf- en productievaardigheden. U krijgt de kans om meer te weten te komen over het werk van correspondenten en gespecialiseerde journalisten, en de mogelijkheid om uw eigen interessegebieden te ontwikkelen, de onderwerpen, stijl en het medium te kiezen die van bijzonder belang zijn.

Naast de mogelijkheid om praktische vaardigheden te verwerven, kunt u een academische analyse uitvoeren voor een reeks van kritische en theoretische kwesties, zoals de relatie tussen digitale journalistiek en mensenrechten.

Een stage van twee weken is bedoeld om u de mogelijkheid te bieden een professionele journalistieke omgeving te ervaren en biedt u de kans om uw academische kennis te verbinden met de beroepspraktijk. Deze stage is een integraal, onderwezen en beoordeeld kenmerk van de cursus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

MA by Research Journalism geeft je de mogelijkheid om het vermogen te ontwikkelen om een complex onderzoeksproject van je keuze te beheren en tegelijkertijd initiatief en ... [+]

De cursus

MA by Research Journalism geeft je de mogelijkheid om het vermogen te ontwikkelen om een complex onderzoeksproject van je keuze te beheren en tegelijkertijd initiatief en zelfredzaamheid te tonen bij het nastreven van onderzoeksdoelen.

De huidige onderzoeksgebieden in de School voor Engels en Journalistiek omvatten de geschiedenis van cartoons, strips en gedrukte journalistiek; literaire journalistiek; internationale mensenrechten en journalistiek; en geschiedenis van klasse, gender en etnische communicatie.

Afgestudeerden kunnen doorgaan met verder studeren op doctoraal niveau en kunnen ervoor kiezen om een doctoraat aan te vragen binnen de school, die een gevestigde onderzoeksomgeving heeft.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze praktische en theoretische MA richt zich op de studie van oorlogsrapportering, internationale mensenrechten en de rol van journalistiek in conflictoplossing. ... [+]

De cursus

Deze cursus heeft tot doel een uitdagend postgraduaat studieprogramma aan te bieden met de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in gedrukte en online media, radio en tv. Het is ontworpen om een ​​professionele opleiding in de journalistiek te bieden, wat je de kans geeft om de praktische en intellectuele vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor carrières in de media.

De cursus is bedoeld om een ​​beroep te doen op degenen die zich bezighouden met mensenrechten en kwesties met betrekking tot oorlog en vrede, en die op zoek zijn naar de mogelijkheid om de journalistieke vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om dit aan een breder publiek te communiceren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit masterprogramma wordt geïnformeerd door de bloeiende onderzoeksgemeenschap van de 21e eeuw aan de University of Lincoln . ... [+]

De cursus

Dit masterprogramma wordt geïnformeerd door de bloeiende onderzoeksgemeenschap van de 21e eeuw aan de University of Lincoln .

Literatuur van de MA 21e eeuw biedt u de mogelijkheid om een kritisch inzicht te verwerven in de huidige ontwikkelingen in de literatuur door een verscheidenheid aan postmilleniale teksten te samplen. Je krijgt de kans om een grondige kennis van literaire genres te ontwikkelen en je onderzoeks-, communicatie- en schrijfvaardigheden te verbeteren.

U kunt ook profiteren van de samenwerking met de 21st Century Research Group van de universiteit, die sterke punten bevat in de gotische literatuur, vrouwenschrijven, ecocriticisme, Amerikaanse fictie en utopische literatuur, en de nauwe relatie van de school met de British Association for Contemporary Literary Studies (BACLS).... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De Lincoln School of Film and Media biedt begeleiding voor geavanceerd onderzoek op het gebied van media, film en culturele studies. ... [+]

De cursus

De Lincoln School of Film and Media biedt begeleiding voor geavanceerd onderzoek op het gebied van media, film en culturele studies.

Studenten aan dit programma hebben de mogelijkheid om diepgaand onderzoek uit te voeren, uitmondend in een scriptie van 25.000 woorden. De huidige onderzoeksinteresses omvatten digitale en nieuwe mediaculturen, film en geschiedenis, en media en cultuur in Oost-Europa.

Onderzoeksstudenten worden aangemoedigd om hun expertise te delen en bij te dragen aan de organisatie van onderzoeksevenementen, symposia, tentoonstellingen en conferenties.

Onderzoeksgebieden, projecten

Voorbeeld onderzoeksgebieden:

Wereld / Latijns-Amerikaanse bioscopenDigitale en nieuwe mediaculturenFilm en geschiedenisMedia en cultuur in Oost-EuropaHoe je bestudeert... [-]
Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze cursus is bedoeld om kritisch inzicht en uitgebreide analytische vaardigheden te ontwikkelen die met name gunstig kunnen zijn voor carrières in de erfgoedsector, mus ... [+]

De cursus

Lincoln's lange en fascinerende geschiedenis, samen met zijn scala aan middeleeuwse bronnen, maakt het een ideale locatie om een ​​geavanceerde studie van de middeleeuwen te ondernemen.

Deze cursus is bedoeld om kritisch inzicht en uitgebreide analytische vaardigheden te ontwikkelen die met name gunstig kunnen zijn voor carrières in de erfgoedsector, musea en onderwijs. Kernmodules lijken een basis te bieden voor de vaardigheden die vereist zijn voor geavanceerde studie. Studenten kunnen ook kiezen uit een opwindend palet van optionele modules: deze variëren van jaar tot jaar, maar kunnen tussen Middeleeuws Latijn, Reden en opstand en Openbare en privéemoties in de Middeleeuwen omvatten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze interdisciplinaire masteropleiding is gebouwd op de academische en onderzoeksexpertise van de University of Lincoln op het gebied van Engels, geschiedenis en kunstge ... [+]

De cursus

MA Negentiende-eeuwse studies zijn ontworpen om een ​​methodologisch geïnformeerde studie te geven van 19de-eeuwse bronnen, waaronder teksten, objecten en afbeeldingen. U krijgt de gelegenheid gebruik te maken van de historische bronnen die beschikbaar zijn in de stad Lincoln, inclusief de literaire manuscripten en uitgebreide archiefmaterialen in het Tennyson-archief in het Tennyson Research Center.

Je krijgt de kans om je kennis van deze historisch belangrijke periode te vergroten door middel van themamodules die literatuur, geschiedenis, visuele en materiële cultuur, museumstudies, religieuze studies, wetenschapsgeschiedenis en boekgeschiedenis combineren.

Naast het produceren van essays en presentaties, krijgt u de kans om branchegerelateerde vaardigheden te ontwikkelen via projecten, zoals het interpreteren en documenteren van archieven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit programma is bedoeld om ontwerpers de kans te geven hun creatieve en professionele praktijk aan te scherpen door naast academici en praktijkmensen te werken in een dy ... [+]

De cursus

Dit programma is bedoeld om ontwerpers de kans te geven hun creatieve en professionele praktijk aan te scherpen door naast academici en praktijkmensen te werken in een dynamische en interdisciplinaire studio-omgeving.

De Lincoln School of Design biedt je de creatieve vrijheid om je gekozen discipline te verkennen en de kans om je kritische praktijk te ontwikkelen. Je kunt je aansluiten bij een internationale gemeenschap van creatieve beoefenaars en onderzoekers met talloze mogelijkheden om samen te werken met collega-ontwerpers en een netwerk van branchecontacten op te bouwen.

Hoe je bestudeert

Vanwege de brede opdracht van het onderwerp, zijn er vier mogelijke Pathways binnen het MA Design-programma waaruit studenten kunnen kiezen:... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Het MA Public Relations-programma is ontworpen om de rol van PR-counsel in commerciële en non-profit organisaties te verkennen. Er is een nadruk op theorie en het vermoge ... [+]

De cursus

Dit programma erkent de snelle veranderingen die plaatsvinden in de communicatieomgeving en biedt u de mogelijkheid om de vaardigheden te ontwikkelen om op alle multimedia- en digitale platforms te werken. Onderwijs heeft een internationale focus, in de wetenschap dat veel organisaties en PR-bureaus opereren op een mondiale manier.

Je krijgt de kans om ontwikkelingen in de PR-praktijk te onderzoeken en te bekritiseren met een focus op een ethische benadering van storytelling in het post-Leveson-tijdperk. Je hebt de mogelijkheid om de strategische managementvaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn om een ​​flexibele, reflecterende PR-beoefenaar te zijn.

Er is de mogelijkheid om lid te worden van ons PR-bedrijf voor studenten, Cygnet PR.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit programma is ontworpen om interdisciplinaire ontmoetingen te bieden met enkele van de nieuwste ontwikkelingen en trajecten in media en culturele theorie. ... [+]

De cursus

Het programma beoogt een grondige basis te bieden in de filosofische grondslagen van bemiddeling en culturele praktijk en om belangrijke theoretische debatten te onderzoeken die dit groeiende en diverse veld hervormen.

De samenhang van het programma wordt bereikt door nauwe verbindingen tussen kernmodules en gespecialiseerde optionele modules. U krijgt de gelegenheid om verschillende aspecten van de ecologische verwikkelingen van media te verkennen, die de onderzoeksinteresses van het cursusteam weerspiegelen. Er zullen mogelijkheden worden gepresenteerd om 21e-eeuwse culturele processen en verschijnselen in een mondiale context te analyseren en deel te nemen aan reflexieve, experimentele onderzoekspraktijken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

MA Theater biedt afgestudeerden in Drama, Literatuur, Dans, Schone Kunsten en andere aanverwante gebieden van studie, kansen om hun kennis en vaardigheden in Theater en P ... [+]

De cursus

MA Theater biedt afgestudeerden in Drama, Literatuur, Dans, Schone Kunsten en andere aanverwante gebieden van studie, kansen om hun kennis en vaardigheden in Theater en Performance verder te ontwikkelen, met het oog op het nastreven van een loopbaan in de theatrale beroepen of andere creatieve industrieën. De cursus kan ook dienen als een basis voor academisch onderzoek bij MPhil of Ph.D. niveau.

De nadruk van MA Theater ligt op het brede scala van recente ontwikkelingen in drama, theater en uitvoeringspraktijk en onderzoek. Het programma maakt volledig gebruik van de expertise van het personeel van de Lincoln School of Fine and Performing Arts, die een grondige kennis van hedendaagse theaterproductie belichaamt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Theater voor jonge doelgroepen is een masteropleiding ontworpen voor pas afgestudeerden en jonge kunstenaars die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun performanc ... [+]

De cursus

Theater voor jonge doelgroepen is een masteropleiding ontworpen voor pas afgestudeerden en jonge kunstenaars die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun performance door middel van een professioneel georiënteerd academisch kader.

Dit programma ontwikkelt en breidt het idee van studenten uit als producenten van kennis, met een uitgesproken nadruk op het verbeteren van de inzetbaarheid van afgestudeerden door middel van live korte projecten met bestaande partners (momenteel scholen, het Lincoln Performing Arts Center en theater voor jonge publieksbeoefenaars).

Het programma is bedoeld om studenten een professioneel gerichte omgeving te bieden waarin ze hun prestaties kunnen verkennen en verhelderen binnen een robuust, methodologisch onderbouwd academisch kader.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

MA Music omarmt de diversiteit van muziekbeurzen, waarbij historische, etnografische, analytische, kritische en praktijkgerichte benaderingen worden gecombineerd. Door mi ... [+]

De cursus

MA Music omarmt de diversiteit van muziekbeurzen, waarbij historische, etnografische, analytische, kritische en praktijkgerichte benaderingen worden gecombineerd. Door middel van aangeleerde en praktische modules kunnen studenten methoden en vaardigheden ontwikkelen die kunnen worden toegepast op hun interessegebied, dat etnnusicologie, musicologie, compositie en uitvoering kan omvatten.

Deze MA is ontworpen om de weg vrij te maken voor professioneel werk in de muziekindustrie of verder onderzoek.

Onderzoeksgebieden, projecten

Onderzoeksgebieden, projecten en onderwerpen kunnen zijn:

PrestatieSamenstellingMuziekwetenschapetnomusicologieHedendaagse muziekPopulaire muziekMuziektheaterMuziekinstrumentenSamenwerkingDe muziekindustrie.Hoe je bestudeert... [-]
Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Lincoln

Deze master volgt een evidence-based benadering, die gericht is op het ontwikkelen van uw theoretische en praktische vaardigheden voor het beheer van probleemgedrag bij g ... [+]

De cursus

Het MSc Clinical Animal Behavior-programma van de University of Lincoln wordt geleid door een team van experts en is geaccrediteerd door de Association for the Study of Animal Behavior.

Deze master volgt een evidence-based benadering, die gericht is op het ontwikkelen van uw theoretische en praktische vaardigheden voor het beheer van probleemgedrag bij gezelschapsdieren. Het wordt geleid door een team van experts, waaronder Europa's eerste veterinair gedragsprofessor, Daniel Mills, Europees en Royal College of Veterinary Surgeon's specialist.

Het onderwijs wordt geïnformeerd door onderzoek en praktijk en je hebt de kans om ervaring op te doen met concrete gevallen door toegang tot de veterinaire gedragskliniek van de School of Life Sciences. Het curriculum sluit nauw aan bij het onderzoek in de Cognitie en Welzijnsgroep Diergedrag van de school. Je wordt aangemoedigd om onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen en hebt de mogelijkheid om samen met academici te werken aan spraakmakende projecten, waarvan vele worden gefinancierd door onderzoeksraden, liefdadigheidsinstellingen en commerciële organisaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
13 - 33 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze cursus biedt de mogelijkheid om analytische vaardigheden te ontwikkelen die zeer gewaardeerd kunnen worden door werkgevers in de publieke en private sector. Afgestud ... [+]

De cursus

De MSc Accounting aan de University of Lincoln is een conversiemaster voor mensen met een niet-accountantsachtergrond die willen evolueren naar een boekhoudgerelateerd carrièrepad.

In de geglobaliseerde economie van vandaag is gestandaardiseerde financiële rapportage van het grootste belang. Dit programma is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om door te stromen naar hogere functies in de accountancy.

Academisch rigoureus, biedt het MSc Accounting-programma studenten de mogelijkheid om zowel de boekhoudpraktijk in de context van hedendaagse theorie en onderzoek te onderzoeken en gezonde financiële oordelen en aanbevelingen te maken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit programma is bedoeld om studenten uit te rusten met de gevorderde vaardigheden, kennis en expertise om technische en productionele managementrollen te vervullen in de ... [+]

De cursus

Dit programma is bedoeld om studenten uit te rusten met de gevorderde vaardigheden, kennis en expertise om technische en productionele managementrollen te vervullen in de wereldwijd belangrijke agrovoedingssector.

De agrofoodsector is intrinsiek verbonden met uitdagingen rond land- en watergebruik, klimaatverandering en gezondheid en welzijn.

Studenten krijgen de mogelijkheid om gebieden te bestuderen zoals geavanceerde gewaswetenschap, geavanceerde voedselproductie, nieuwe producten en procesontwikkeling, voedselveiligheid

Studenten hebben ook toegang tot branchegerelateerde gespecialiseerde technologieën en nieuwe apparatuur op de voedsel- en landbouwcampussen van de University of Lincoln , het National Center for Food Manufacturing in Holbeach en in Riseholme Park.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MSc in Analytical Sciences is ontworpen om afgestudeerden in de wetenschap en aanverwante onderwerpen een systematische training te geven in de toepassing van moderne ... [+]

De cursus

De MSc in Analytical Sciences is ontworpen om afgestudeerden in de wetenschap en aanverwante onderwerpen een systematische training te geven in de toepassing van moderne analytische methoden. Het doel is om de nodige praktische, interpretatieve analytische vaardigheden te bieden om een breed scala aan analytische technieken toe te passen op belangrijke toepassingsgebieden.

De cursus beoogt de ontwikkeling van een solide reeks van praktische vaardigheden die leiden tot gespecialiseerde toepassingen en kansen op werk als een analytische wetenschapper in; Farmaceutische, Forensische, Archeologische en Milieutechnische wetenschappen. Studenten kunnen profiteren van gespecialiseerde onderzoekslaboratoria en instrumentatie in een onderzoeksgerichte omgeving. Studenten kunnen afstuderen met een scala aan interdisciplinaire praktische vaardigheden, ontwikkeld door middel van gespecialiseerde lezingen, workshops, hands-on laboratorium en analytische ervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MSc Accounting and Finance graad heeft tot doel de loopbaanperspectieven te ontwikkelen en te verbeteren van degenen die werken, of willen werken, in financiën of acco ... [+]

De cursus

De MSc Accounting and Finance graad heeft tot doel de loopbaanperspectieven te ontwikkelen en te verbeteren van degenen die werken, of willen werken, in financiën of accountancy. Het programma veronderstelt weinig of geen bedrijfskennis op het niveau van niet-afgestudeerden en is daarom geschikt voor afgestudeerden uit verschillende disciplines die in willen breken in dit hooggekwalificeerde beroep.

Van de studenten wordt verwacht dat ze hun kennis van zowel de belangrijkste principes als de praktische vaardigheden die nodig zijn om accounts en gerelateerde financiële informatie voor te bereiden en te analyseren, ontwikkelen. Studenten krijgen ook de kans om hun begrip van besluitvorming over financieel management te ontwikkelen en de methoden die worden gebruikt om financiering voor bedrijven op te halen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Onze MSc in Construction Science and Management speelt in op de wereldwijde uitdagingen waarmee gebouwde omgevingen zijn geconfronteerd: veranderingen in klimaat, technol ... [+]

De cursus

Ons programma is ontworpen om de kennis en het begrip van de wetenschap van gebouwen en het beheer van het bouwproces verder te ontwikkelen, om hun professionele taken in het creëren, verbeteren en onderhouden van onze gebouwde omgeving te vervullen. Het is ontworpen om studenten een programma te bieden met een holistisch perspectief van bouwmanagementprocessen en de wereldwijde uitdagingen voor de moderne bouwsector.

Dit programma is geschikt voor pas afgestudeerden uit de bouw en andere aanverwante disciplines, op zoek naar de technische kennis en managementvaardigheden die nodig zijn voor een snelle baan in de bouwsector. Het is ook geschikt voor ervaren bouwprofessionals die streven naar hogere managementfuncties in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland. Bovendien kunnen de kennis en vaardigheden die studenten op dit programma kunnen ontwikkelen, kansen bieden om door te stromen naar MPhil / PhD-onderzoekstudies op het gebied van bouwwetenschap, bouwtechnologie en bouwmanagement.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Op de School voor Wiskunde en Natuurkunde, heb je de mogelijkheid om je kennis van computationele fysica te vergroten, terwijl je je onderzoeksvaardigheden ontwikkelt en ... [+]

De cursus

Op de School voor Wiskunde en Natuurkunde, heb je de mogelijkheid om je kennis van computationele fysica te vergroten, terwijl je je onderzoeksvaardigheden ontwikkelt en samenwerkt met specialisten.

Computational Physics is een fundamenteel onderzoeksgebied dat een breed scala aan onderwerpen ondersteunt. Tijdens je onderzoek krijg je de kans om met specialisten in het veld samen te werken en heb je misschien de kans om sterke nationale en internationale samenwerkingsverbanden te ontwikkelen.

Onderzoek in Computational Physics bestrijkt een breed spectrum, met inbegrip van de verschillende gebieden van nanogestructureerde zachte materie, actieve materie, materiaalwetenschap en moleculaire biofysica. U profiteert van toegewijde academische supervisors, diepgaande trainingsprogramma's en gespecialiseerde computerfaciliteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van de geavanceerde kennis en vaardigheden om de innovatieve oplossingen te ontwikkelen die vereist zijn door de zich snel ont ... [+]

De cursus

Ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie, computervisie, robotica, mobiele technologie en games zijn allemaal een normaal onderdeel geworden van de interactie van de maatschappij met computerapparatuur.

Deze MSc Computer Science biedt de mogelijkheid om uw bestaande kennis van computerprogrammering en wiskundige kaders te verbeteren door middel van laboratoriumworkshops, lezingen, debatten en onafhankelijk onderzoek.

Samen met onze medewerkers krijgt u de kans om uw kritische begrip te ontwikkelen en praktische ervaring op te doen op innovatieve gebieden zoals computervisie en -bewaking, robotica en mobiel computergebruik om innovatieve oplossingen voor huidige en toekomstige uitdagingen te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit programma biedt u de mogelijkheid om uw expertise op een bepaald gebied van de informatica te ontwikkelen en uw vaardigheden te consolideren ter voorbereiding op posi ... [+]

De cursus

Dit programma biedt u de mogelijkheid om uw expertise op een bepaald gebied van de informatica te ontwikkelen en uw vaardigheden te consolideren ter voorbereiding op posities in onderzoeksontwikkeling of technologiebeheer.

Het flexibele karakter van deze master geeft je de kans om onderzoek te doen op een gebied dat voor jou van belang is of relevant is voor je huidige baan. Voorbeelden van recente projecten van studenten zijn onder meer beheer van hybride informatiesystemen, ontwikkeling van machine vision-systemen voor automatische identificatie van voedselgebreken en het gebruik van bio-geïnspireerde neurale netwerken om botsingen tussen auto's en voetgangers te voorkomen. Voorbeelden van onderzoeksgebieden zijn robotica en autonome systemen, computervisie en beeld- of video-analyse, medische beeldanalyse, sociale informatica, games en serious game-applicaties, en data science.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Het MSc Crisis- en Rampenbeheer brengt de terreinen van crisisbeheersing, risicobeheer en rampenbeheersing bij elkaar met als doel studenten de kans te bieden inzicht te ... [+]

De cursus

Het MSc Crisis- en Rampenbeheer brengt de terreinen van crisisbeheersing, risicobeheer en rampenbeheersing bij elkaar met als doel studenten de kans te bieden inzicht te krijgen in de huidige aanpak van crisis en rampen en de impact die dergelijke gebeurtenissen kunnen hebben op bedrijven, gemeenschappen en naties. Het programma richt zich in het bijzonder op de problemen van bedrijfsonderbrekingen en de behoefte aan paraatheids-, reactie- en herstelstrategieën om zowel economische als menselijke verliezen als gevolg van crises en rampen van zowel natuurlijke als menselijke oorsprong tot een minimum te beperken.

Er is een toenemende wereldwijde vraag naar bedrijven, gemeenschappen en naties om hun veerkracht te vergroten tegen mogelijke crises en rampen, met name door gebruik te maken van de beginselen van crisis- en rampenbeheer, rampenparaatheid, reactie en herstelplanning.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Het MSc Crisis- en Rampenbeheer brengt de terreinen van crisisbeheersing, risicobeheer en rampenbeheersing bij elkaar met als doel studenten de kans te bieden inzicht te ... [+]

De cursus

Het MSc Crisis- en Rampenbeheer brengt de terreinen van crisisbeheersing, risicobeheer en rampenbeheersing bij elkaar met als doel studenten de kans te bieden inzicht te krijgen in de huidige aanpak van crisis en rampen en de impact die dergelijke gebeurtenissen kunnen hebben op bedrijven, gemeenschappen en naties. Het programma richt zich in het bijzonder op de problemen van bedrijfsonderbrekingen en de behoefte aan paraatheids-, reactie- en herstelstrategieën om zowel economische als menselijke verliezen als gevolg van crises en rampen van zowel natuurlijke als menselijke oorsprong tot een minimum te beperken.

Er is een toenemende wereldwijde vraag naar bedrijven, gemeenschappen en naties om hun veerkracht te vergroten tegen mogelijke crises en rampen, met name door gebruik te maken van de beginselen van crisis- en rampenbeheer, rampenparaatheid, reactie en herstelplanning.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Het MSc Biotechnology-programma is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden geavanceerde theoretische kennis, inzicht, praktische ervaring en opleiding te ontwikkel ... [+]

De cursus

Het MSc Biotechnology-programma is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden geavanceerde theoretische kennis, inzicht, praktische ervaring en opleiding te ontwikkelen, met een bijzondere nadruk op moderne moleculaire en systeembiologische benaderingen van opkomende biotechnologieën.

De cursus is bedoeld om een ​​goede basis te bieden in de kernbiotechnologie en gespecialiseerde training in medische, industriële, milieu- en fermentatiebiotechnologie met de mogelijkheid om een ​​onderzoeksproject binnen een van deze gebieden te voltooien.

Het programma streeft ook naar training en ondersteuning bij het ontwikkelen van een verscheidenheid aan essentiële professionele vaardigheden, waaronder communicatie, kritische analyse en denken, project- en tijdmanagement, wetenschappelijk schrijven, teamwork, ethiek, informatietechnologie en loopbaanbeheer.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze MSc richt zich op case-formulering en de toegepaste aspecten van de forensische psychologie. Er is een nadruk op werken met verschillende groepen, waaronder kinderen ... [+]

De cursus

Het programma heeft een duidelijke nadruk op praktijkgerichte onderwerpen in de forensische psychologie. U krijgt de gelegenheid om uw kennis van politieonderzoeksprocessen en -overwegingen voor rechtbanken en veroordelingen te ontwikkelen, terwijl u de kans krijgt om kennis en vaardigheden te verwerven die gunstig zijn voor het werken met verschillende klantgroepen, rekening houdend met hun beoordeling, risiconiveau en behandeling.

Ons team voor forensische psychologie maakt gebruik van de expertise van een aantal beoefenaars die in de toegepaste forensische psychologie werken om gespecialiseerde input te leveren voor het programma.

Je krijgt de mogelijkheid om een ​​onderzoeksproject uit te voeren naast academici die actieve onderzoekers zijn in hun vakgebied. Expertisegebieden onder het personeel omvatten inzicht in bedrog- en interviewvaardigheden, seksuele begeerte en seksuele overtredingen, en online materiaal voor seksuele uitbuiting.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Een MSc door Research in Applied Mathematics geeft studenten de mogelijkheid om onderzoek naar gebieden van de wiskunde met praktische toepassingen in het bedrijfsleven e ... [+]

De cursus

Een MSc door Research in Applied Mathematics geeft studenten de mogelijkheid om onderzoek naar gebieden van de wiskunde met praktische toepassingen in het bedrijfsleven en de industrie uit te voeren.

Als onderzoeker aan de School voor Wiskunde en Natuurkunde, heb je de mogelijkheid om met specialisten in het veld samen te werken en misschien heb je de kans om nationale en internationale samenwerkingen te ontwikkelen.

Onderzoek in de school volgt twee verschillende onderdelen: computationele fysica / toegepaste wiskunde en zuivere wiskunde. Onderzoek in toegepaste wiskunde is gericht op de ontwikkeling van numerieke methoden en algoritmen voor het oplossen van verschillende vergelijkingen in de materiaalwetenschap, met name op het gebied van nanomaterialen. Dit omvat geavanceerde parallellisatie en aanpassing van de methoden voor moderne supercomputers.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Als onderzoeker aan de School of Engineering kun je profiteren van de expertise van onze academici en bekroonde branchelinks. Onderzoeksmogelijkheden zijn beschikbaar op ... [+]

De cursus

Als onderzoeker aan de School of Engineering kun je profiteren van de expertise van onze academici en bekroonde branchelinks. Onderzoeksmogelijkheden zijn beschikbaar op verschillende gebieden die relevant zijn voor de hedendaagse technische industrie.

De School of Engineering is een Centre of Industrial Research en Development Excellence, met expertise gericht op kerndisciplines van intelligente systemen en besturing, kracht en energie, en materialen, productie en verwerking. Tijdens het programma krijgt u de kans om met de industrie samen te werken aan projecten die tastbare voordelen opleveren voor werkgevers, de sector en de samenleving.

Met de MSc by Research-graad kun je één jaar fulltime (of twee jaar parttime) individueel onderzoeksprogramma volgen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MSc Engineering Management-graad is ontworpen om voort te bouwen op een eerdere technische achtergrond en zich te concentreren op het verbeteren van managementbegrip i ... [+]

De cursus

Geïnformeerd door de behoeften van de industrie, biedt dit diploma studenten de mogelijkheid om de sterke communicatieve vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen waar werkgevers naar op zoek zijn, naast leiderschap, onderhandeling en beïnvloeding, presentatie en zelfbewustzijn.

U krijgt de mogelijkheid om modules te bestuderen, waaronder energie-grondslagen, financiën, economie, energiesystemen, ondernemerschap en risicobeheer. Bezorgd door zowel de Lincoln International Business School als de School of Engineering, maximaliseert het programma de specialistische kennis binnen elke school en zorgt het ervoor dat beide gebieden samensmelten tot een samenhangende levering.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De internationaal gerichte MSc in Events Management is ontworpen om je voor te bereiden op een carrière in de evenementenindustrie. Ondanks economische volatiliteit en po ... [+]

De cursus

De internationaal gerichte MSc in Events Management is ontworpen om je voor te bereiden op een carrière in de evenementenindustrie. Ondanks economische volatiliteit en politieke onzekerheid blijft de evenementenindustrie een belangrijke bijdrage leveren aan de mondiale, nationale en regionale economieën en arbeidsmarkten.

De omvang en dynamiek van het personeelsbestand van de evenementen en het cultureel diverse publiek betekent dat er een voortdurende behoefte is aan gesofisticeerde managers en analisten. Als een belangrijk onderdeel van de service- en belevingseconomieën, blijft de evenementensector flexibel en hooggekwalificeerd professionals die niet alleen de processen van evenementplanning en -beheer begrijpen, maar ook een mogelijkheid om te managen in de uitdagende omgevingen waarbinnen evenementen worden georganiseerd.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MSc in Fashion Management heeft tot doel afgestudeerden te produceren die in staat zijn om consumenten- en andere trends in de samenleving te analyseren en effectieve ... [+]

De cursus

De MSc in Fashion Management heeft tot doel afgestudeerden te produceren die in staat zijn om consumenten- en andere trends in de samenleving te analyseren en effectieve inkoop-, retail- en promotiestrategieën te ontwikkelen.

Het programma is geschikt voor kandidaten die een managementcarrière in de mode-industrie nastreven. Voorbeelden van potentiële rollen zijn onder meer winkelmanager, merkvertegenwoordiger, mode-koper, trendvoorspelling en marketingmanager.

Aanvragen zijn welkom vanuit een breed scala van graaddisciplines, waaronder design, business, kunst en sociale wetenschappen.

highlights Het programma wordt gegeven door een team van internationale academici. Daarnaast profiteert de cursus van gastsprekers, die professionals zijn in mode en andere zakelijke gebieden.... [-]
Verenigd Koninkrijk Boston
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Onze MSc Finance-graad is ontworpen om een ​​kader te bieden voor het consolideren en verbeteren van de financiële en economische vaardigheden van studenten. Studenten he ... [+]

De cursus

Onze MSc Finance-graad is ontworpen om een ​​kader te bieden voor het consolideren en verbeteren van de financiële en economische vaardigheden van studenten. Studenten hebben de mogelijkheid om te leren van ervaren financiële specialisten en de kans om geavanceerde kennis te ontwikkelen ter voorbereiding op de praktijk of verdere professionele training.

Deregulering, globalisering en het effect van de wereldwijde economische crisis op internationale beurzen hebben geleid tot een groeiende belangstelling voor het onderwerp financiën. Professionals in de hedendaagse markt moeten bedreven zijn in het beheren van investeringen van zowel financiële als economische aard en een gezond en goed onderbouwd oordeel gebruiken om cruciale beslissingen te nemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze wetenschappelijk rigoureuze masteropleiding is ontworpen om een ​​uitgebreide training te geven in de nieuwste technieken die worden toegepast in forensische wetensc ... [+]

De cursus

Bij Lincoln wordt u onderwezen door ervaren academici en artsen met specialistische expertise in analytische en organische chemie, farmacie, entomologie, antropologie en moleculaire biologie. Je zult worden aangemoedigd om deel te nemen aan de interdisciplinaire onderzoekscultuur aan de University of Lincoln en om samen te werken met academici die ernaar streven om forensische wetenschapstechnieken te bevorderen.

Onderwijs omvat forensische principes, opererend binnen de context van wettelijke overwegingen, de rol van de getuige-deskundige en presentatie van bewijsmateriaal. Je krijgt de kans om meer te weten te komen over de processen die betrokken zijn bij het verstrekken van onpartijdig bewijs in strafrechtelijke onderzoeken, van plaats delict tot het laboratorium en, ten slotte, naar de rechtszaal.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Omdat Corporate Governance nu een integraal onderdeel is van het dagelijkse bedrijfsleven, is het MSc Governance-programma ontworpen om relevant en aantrekkelijk te zijn ... [+]

De cursus

De wereldwijde financiële crisis, bedrijfsschandalen en instortingen, en publieke bezorgdheid over het schijnbare gebrek aan effectieve besturen hebben allemaal bijgedragen aan een explosie van belangstelling voor goede bestuurspraktijken. Het programma is gestructureerd met een focus op praktische toepassing in de zakelijke omgeving en is bedoeld om studenten te voorzien van een sterke kennis van het onderwerp en de nieuwste inzichten in de wereld van bestuur, duurzaamheidsverslaggeving, bedrijfsethiek, effectiviteit van organisatie en bestuur, financiën, recht en Strategisch denken.

Nu bedrijven met meer risico's en grotere potentiële effecten van hun activiteiten op de samenleving worden geconfronteerd, zijn duurzaamheidskwesties belangrijker dan ooit. Duurzaamheid gaat niet langer over risico en compliance, maar ook over innovatie, kansen en het behalen van topkwaliteit in zowel duurzaamheid als financiële prestaties. Het programma is gericht op het ontwikkelen van een goed begrip van de processen en het toezicht dat de hoogste normen van leiderschap, verantwoording, duurzaamheidsverslaggeving en ethisch gedrag in het bedrijfsleven drijft.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Met behulp van kritische analyse, zelfreflectie en probleemoplossende technieken biedt de MSc Human Resource Management (HRM) -graad studenten de mogelijkheid om te leren ... [+]

De cursus

Professionele accreditatie, branchelinks en een zakelijke focus maken dit programma ideaal als u momenteel betrokken bent bij human resources of geïnteresseerd bent in het nastreven van een carrière op dit gebied.

Met verschillende academische en professionele perspectieven, krijgt u de kans om nieuwe manieren te ontdekken om mensen op de moderne werkplek te managen, rekening houdend met de ontwikkeling van mensen en werknemersrelaties en inzicht in de bredere zakelijke zorgen van het senior management. Je wordt uitgedaagd om kritisch na te denken over zaken als organisatiebeheer en zelfreflectie.

Dit programma biedt de mogelijkheid om een ​​professioneel erkende kwalificatie te behalen die zal helpen bij het voldoen aan de toenemende behoefte van HRM-beoefenaars om een ​​Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) kwalificatie te behalen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MSc Intelligence Systems is een op werk gebaseerd programma dat is ontwikkeld om specifiek het personeel van Armed Forces (zowel bedienden als gepensioneerden) de moge ... [+]

De cursus

De MSc Intelligence Systems is een op werk gebaseerd programma dat is ontwikkeld om specifiek het personeel van Armed Forces (zowel bedienden als gepensioneerden) de mogelijkheid te geven aspecten van hun servicegeschiedenis te valideren via een erkende route voor hoger onderwijs.

Het lesgeven in dit programma is een combinatie van verschillende technieken, waaronder een praktische praktijkbenadering van scenario's en workshops, debatten, lezingen en onafhankelijk onderzoek. Voorbeeldmodules voor onderzoek omvatten beheer van geavanceerde intelligentiesystemen; complexe signalen analyse; elektronische oorlogvoering en informatieoperaties; en beheerde intelligentiedatabases.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit programma combineert een computerkern met computervisie en data science en machine learning specialismen om studenten de theoretische en praktische ervaring te bieden ... [+]

De cursus

Dit programma combineert een computerkern met computervisie en data science en machine learning specialismen om studenten de theoretische en praktische ervaring te bieden die nodig is om de innovatieve oplossingen te ontwikkelen die vereist zijn in een dynamische en innovatieve technologie

sector.

Modules omvatten onderwerpen als geavanceerde kunstmatige intelligentie, computervisie, grenzen van machine learning en onderzoek van computervisie, machine learning en neuraal computergebruik.

Studenten hebben ook de mogelijkheid om een substantieel onderzoeksproject uit te voeren gericht op een gebied van bijzonder persoonlijke en professionele interesse, door de ontwikkeling van een proefschrift en inhoudelijke software-implementatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Het MSc International Business-programma bij Lincoln is ontworpen om u te voorzien van de nodige kwaliteiten en vakkennis die u in staat stelt om effectief te concurreren ... [+]

De cursus

Het programma biedt een hoog niveau van ondersteuning voor internationale studenten. Er zijn geïntegreerde benaderingen voor ondersteuning in het Engels, oriëntatie op studeren in het VK en postdoctorale studievaardigheden, de ontwikkeling van ondernemende en inzetbare carrièremogelijkheden en pastorale ondersteuning. Nauwe samenwerking met het International Office, het English Language Centre, Student Services, Careers, Library en andere centrale diensten is een essentieel kenmerk van deze ondersteuning.

Afgestudeerden van bedrijven kunnen dit programma gebruiken om het vakgebied nader te onderzoeken, terwijl andere hun bestaande kennis en vaardigheden kunnen combineren met internationale bedrijfstheorie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
February 2020
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De (MSc) International Business Economics is bedoeld voor studenten met een achtergrond in bedrijfs- en managementstudies. Het doel is om een ​​mogelijkheid te bieden om ... [+]

De cursus

De combinatie van internationale business en toegepaste economie met dit programma is bedoeld om een ​​overzicht te bieden van de internationale bedrijfswereld en een solide basis voor een carrière in een verscheidenheid aan internationaal opererende organisaties, of als een toegepaste / bedrijfseconoom. Dit programma is bedoeld voor mensen zonder een sterke economische of econometrische achtergrond en is zowel kwantitatief als onderzoeksgericht.

highlightsDit programma richt zich op kwantitatieve methoden en internationale financiën en internationale zaken.Het programma wordt geleid door academici met expertise op het gebied van internationale macro-economie en financiën en internationale zaken.Je kunt ook je vaardigheden en kennis verder ontwikkelen met extra-curriculaire activiteiten door de Lincoln Award in te vullen.... [-]
Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MSc International Banking and Investment bij Lincoln is bedoeld voor diegenen die een carrière in de investment banking-sector willen volgen. De vraag naar mensen met ... [+]

De cursus

De MSc International Banking and Investment bij Lincoln is bedoeld voor diegenen die een carrière in de investment banking-sector willen volgen. De vraag naar mensen met toepasselijke kennis van bedrijfsfinanciering, investeringen, commercieel en investeringsbankieren is hoog in het VK, Europa en de opkomende markteconomieën in Azië.

MSc International Investment Banking is ontworpen om licht te werpen op hoe de economie werkt, hoe beslissingen worden genomen en hoe financiële systemen en kapitaalmarkten werken.

Hoogtepunten:

Het programma is bedoeld om licht te werpen op hoe de economie werkt, hoe beslissingen worden genomen en hoe financiële systemen en kapitaalmarkten werken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

MSc International Tourism Management streeft ernaar afgestudeerden uit te rusten met de academische kennis en industriële toepassingen die vereist zijn om op hoog niveau ... [+]

De cursus

MSc International Tourism Management streeft ernaar afgestudeerden uit te rusten met de academische kennis en industriële toepassingen die vereist zijn om op hoog niveau te werken in deze groeiende wereldwijde sector.

Het programma biedt de mogelijkheid om de analytische vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om trends in de branche, marktvraag en gerelateerd reisgedrag te evalueren. Belangrijke thema's zoals ondernemerschap, duurzaamheid en globalisme zijn een integraal onderdeel van het programma. Verwacht wordt dat studenten geïnformeerd, interpretatief, analytisch en kritisch worden en zich bewust zijn van de waarde van het verwerven en aantonen van overdraagbare persoonlijke vaardigheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Onze MSc van Research in Life Sciences is een speciaal programma dat is ontworpen om studenten in staat te stellen hun onderzoeksvaardigheden verder te ontwikkelen door z ... [+]

De cursus

Onze MSc van Research in Life Sciences is een speciaal programma dat is ontworpen om studenten in staat te stellen hun onderzoeksvaardigheden verder te ontwikkelen door zich te richten op een gespecialiseerd project.

Onze MSc door Research biedt een mogelijkheid voor studenten van biologische onderwerpen om te beginnen met onderzoek in de levenswetenschappen. Research Pathways zijn beschikbaar in de biologie, biochemie, biomedische wetenschappen, ecologie, diergedrag, dierenwetenschappen, zoölogie en microbiologie. Als onderzoeker op de school heb je de mogelijkheid om samen te werken met academici die aan studies en projecten werken.

De school verricht onderzoek op moleculair, cellulair, organisme en populatie niveau om fundamentele vragen te beantwoorden in de moleculaire biologie en biomedische wetenschappen, forensische wetenschap en microbiologie, biologie van dieren en planten, en evolutie en ecologie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Werkgevers zijn steeds vaker op zoek naar afgestudeerden die kunnen aantonen dat ze over de vaardigheden en capaciteiten op hoog niveau beschikken om te slagen in het wer ... [+]

De cursus

De MSc Logistics and Global Operations degree biedt studenten de mogelijkheid om de praktijk te verkennen in de context van relevante hedendaagse theorie en onderzoek op het gebied van logistiek management vanuit een internationaal perspectief.

Het programma tracht de strategische visie van de studenten te ontwikkelen die zich richten op de ontwikkeling van creatief denken en proactief management. Het programma erkent dat alle organisaties, lokaal en wereldwijd, voortdurend veranderen en ervoor zorgen dat managers de nodige kennis en competenties ontwikkelen om hiermee om te gaan. Het studieprogramma maakt context- en situatiespecifiek leren mogelijk.

Lezingen, seminars, case-study's en gastsprekers zijn bedoeld om studenten een rijk en grondig begrip van het onderwerp te bieden. Verwacht wordt dat afgestudeerden klaar zijn om een ​​carrière in management of consultancy op te zetten in gebieden die verband houden met logistiek en operaties op lokale en mondiale schaal.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Het University of Lincoln MSc Management Program is ontworpen om studenten voor te bereiden op een carrière in business en management. Studenten kunnen onderwerpen bestud ... [+]

De cursus

Leidende modules, persoonlijke impact en onderhandelingen zijn bedoeld om studenten meer inzicht te geven in de evoluerende managementpraktijken in hedendaagse organisaties, terwijl ze prioriteit geven aan de behoeften van werkgevers die op zoek zijn naar kandidaten met sterke communicatieve vaardigheden en een 'can-do'-houding.

Naast het voltooien van een combinatie van kern- en optionele modules, wordt van de studenten verwacht dat ze een diepgaand onafhankelijk onderzoek uitvoeren.

Afgestudeerden uit alle disciplines, zonder eerdere ervaring in bedrijfs- en managementstudies, zijn welkom om het programma aan te vragen. Voor degenen die al een verwante discipline hebben gestudeerd, biedt deze cursus de mogelijkheid om je kennis naar een geavanceerd niveau te brengen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MSc Management and International Relations-graad in Lincoln is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in internationale organ ... [+]

De cursus

Dit programma combineert de theorie van internationale betrekkingen en ontwikkelingsstudies met kernmanagement en organisatorische vaardigheden, met als doel studenten op te leiden tot effectieve leden van particuliere, overheids- en non-profitorganisaties. Voorbeelden van mogelijke werkgevers zijn niet-gouvernementele organisaties (NGO's), intergouvernementele organisaties, overheidsdiensten, liefdadigheidsinstellingen en bedrijven.

Je krijgt de kans om teamworkvaardigheden te ontwikkelen door deel te nemen aan een simulatieoefening, het beklimmen van de Mount Everest. Je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een interactief en intuïtief, real-life escape-spel als onderdeel van een optionele studiereis naar Escape Rooms in Manchester. Kosten worden door de school vergoed.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MSc Marketing-graad biedt een kans voor aspirant-en ervaren marketeers om hun expertise en specialistische kennis te bevorderen om een ​​belangrijke bijdrage te levere ... [+]

De cursus

Marketing is een belangrijke managementtaak die cruciaal is voor het succes van de zakelijke professionals van morgen. Bij Lincoln krijg je les van ervaren beoefenaars en academici, waardoor je de kans krijgt om een ​​grondige kennis van de marketingtheorie te ontwikkelen en de kans te krijgen om de plannings-, strategisch denkende en leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om je carrière te verbeteren.

Als onderdeel van de Lincoln International Business School krijgt u de kans om een ​​indrukwekkende reeks lezingen bij te wonen van managers uit de industrie en zakelijke professionals. Onze sterke branchelinks informeren het curriculum over dit programma en u wordt aangemoedigd om uw eigen netwerk van contacten op te zetten en uit te bouwen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
February 2020
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MSc Marketing met Luxury Brands-graad in Lincoln biedt studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in luxegoederen en merkbeheer. Dit programma heeft tot doel een ... [+]

De cursus

De MSc Marketing met Luxury Brands-graad in Lincoln biedt studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in luxegoederen en merkbeheer. Dit programma heeft tot doel een grondige kennis van de marketingtheorie en de planning, strategisch denken en managementvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om een ​​carrière in de sectoren luxe goederen en ervaring veilig te stellen.

Het programma wordt gegeven door een team van internationale academici. Daarnaast profiteert de cursus van gastsprekers, die professionals zijn in bekende en innovatieve organisaties.

Studenten hebben toegang tot een reeks exclusieve carrière-evenementen die helpen bij het bouwen van een CV, het afhandelen van psychometrische tests en het formuleren van effectieve applicaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Postdoctoraal onderzoek in Nanomaterials Science biedt een mogelijkheid om een rigoureuze wetenschappelijke achtervolging in te zetten en origineel onderzoek bij te drage ... [+]

De cursus

Postdoctoraal onderzoek in Nanomaterials Science biedt een mogelijkheid om een rigoureuze wetenschappelijke achtervolging in te zetten en origineel onderzoek bij te dragen aan een aantal universiteiten.

Je krijgt de gelegenheid om je kennis van nanomaterialen te vergroten, terwijl je je onderzoeksvaardigheden ontwikkelt en samenwerkt met specialisten in het veld.

Onderzoeksgebieden, projecten

Hoofdonderzoeksgebieden:

Nanostructured Soft MatterActieve materieMateriaal kundeMoleculaire biofysicaHoe je bestudeert

U kunt profiteren van gespecialiseerde computerfaciliteiten, trainingsprogramma's om uw onderzoeksvaardigheden te verbeteren en ondersteuning van toegewijde academische supervisors. Je wordt ondersteund en aangemoedigd om papers in te dienen bij internationale wetenschappelijke tijdschriften, je bevindingen te presenteren op conferenties en kennis te delen met collega's van de universiteit.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

MSc Games Development and Design is ontworpen om voort te bouwen op de bestaande computervaardigheden van studenten om de kennis en vaardigheden te bieden voor het ontwik ... [+]

De cursus

MSc Games Development and Design is ontworpen om voort te bouwen op de bestaande computervaardigheden van studenten om de kennis en vaardigheden te bieden voor het ontwikkelen van hedendaagse videogames, met behulp van een verscheidenheid aan geavanceerde tools en platforms, zoals virtual reality.

De context van de industrie is een belangrijk aspect van dit programma, en studenten bestuderen ook thema's over het ontwerpen van spellen die van toepassing zijn op het werken in de industrie en het maken van onafhankelijke spellen, evenals onderzoekstechnieken die geschikt zijn voor verdere postdoctorale studie. Dit wordt onderbouwd door de ervaring in de sector van onze medewerkers, waarvan er vele zijn ingezet in de gamesindustrie, of die actuele actieve relaties hebben met de industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MSc Developmental Psychology richt zich op de sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling van kinderen en is bedoeld voor afgestudeerden en praktiserende psychologe ... [+]

De cursus

De School of Psychology heeft een groeiende reputatie als een centrum van expertise in ontwikkelingspsychologie, met onderzoeksinteresses in cognitieve ontwikkeling, taalverwerving, autisme, motorische ontwikkeling, mens-dierinteractie, kindveiligheid en letselpreventie, culturele ontwikkelingscontexten. Onderzoek in de school vindt onmiddellijk toepassingen in de echte wereld. Onderzoek naar de verkeerde interpretatie van gezichtsuitdrukkingen bij honden heeft bijvoorbeeld geleid tot een preventietool om gevallen van kinderen die door honden worden gebeten te verminderen.

U hebt mogelijk toegang tot de specialist Lincoln Babylab, die is uitgerust met faciliteiten voor preferentieel kijken, luisteren en eye-tracking, evenals een motorlab en onderzoeksfaciliteiten voor het onderzoeken van vergelijkende cognitieve ontwikkeling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MSc Project Management-graad in Lincoln biedt een kans om op een systematische, kritische en tegelijkertijd creatieve manier in contact te komen met fundamentele theor ... [+]

De cursus

Projecten zijn tegenwoordig alomtegenwoordig en formaliseren de manier waarop bedrijven de voortdurende verbeteringen organiseren en implementeren die nodig zijn om succesvol te kunnen opereren in concurrerende markten en die doorgaans een hoog risico en onzekerheid met zich meebrengen. De historische erfenis van projectmanagement is overal in de wereld duidelijk. Alles dat werd gebouwd, te beginnen met de Egyptische piramides door middeleeuwse kathedralen tot wolkenkrabbers en andere prominente voorbeelden van hedendaagse infrastructuur, was op een bepaald moment een project.

Ongeacht uw huidige niveau van projectmanagementkennis of -ervaring, krijgt u de kans om meer vertrouwen te krijgen om complexe projecten beter te plannen, uw team te leiden en te inspireren, moeilijke stakeholders te beheren en de meest onaangename of onverwachte risico's het hoofd te bieden. Je hebt ook de mogelijkheid om praktische vaardigheden te ontwikkelen met betrekking tot ontwerp, planning en uitvoering van projecten, naast conflictoplossing en effectieve multi-functionele projectintegratie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een carrière die een goed begrip van onderzoeksmethoden op specifieke gebieden van de psychologie vereist. ... [+]

De cursus

Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een carrière die een goed begrip van onderzoeksmethoden op specifieke gebieden van de psychologie vereist.

Om dit doel te ondersteunen, hebben studenten de mogelijkheid om een stevige wetenschappelijke basis te ontwikkelen in psychologische onderzoeksmethoden, niet alleen met het doel om de stand van de techniek te begrijpen, maar ook met als doel het mogelijk te maken om origineel onderzoek te ontwikkelen ideeën, onafhankelijk dergelijke ideeën uitwerken, rigoureuze methodologische standaarden hanteren en resultaten en conclusies op het hoogst mogelijke niveau verspreiden.

Wat dit programma onderscheidt, is de focus op leren over toegepaste onderzoeksmethoden en -technieken in verschillende gebieden van psychologisch onderzoek, en de mogelijkheid voor studenten om hun eigen studieprogramma samen te stellen door te kiezen tussen verschillende module-opties. Studenten worden gevraagd hun scriptieproject op te stellen als een paper (6.000-8.000 woorden) die in principe op een later tijdstip kan worden ingediend bij een collegiaal getoetst tijdschrift.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De School voor Wiskunde en Natuurkunde biedt de mogelijkheid om samen met academici in een levendige gemeenschap te werken en ideeën en ervaringen uit te wisselen. ... [+]

De cursus

De School voor Wiskunde en Natuurkunde biedt de mogelijkheid om samen met academici in een levendige gemeenschap te werken en ideeën en ervaringen uit te wisselen.

Postdoctoraal onderzoek in zuivere wiskunde omvat de gebieden van leugenalgebras en groepentheorie. De training wordt gegeven door individuele begeleiding van onderzoek en door geavanceerde seminars. Als onderzoekstudent kun je profiteren van een uitgebreid trainingsprogramma dat is ontworpen om je onderzoeksvaardigheden en -methodieken te ontwikkelen.

Een team van academici biedt advies en ondersteuning bij het publiceren van uw werk in internationale tijdschriften en het presenteren op internationale conferenties. U kunt tijdens uw studie ook de kans krijgen om deel te nemen aan internationale samenwerkingsverbanden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MSc Robotics en Autonomous Systems zijn ontworpen om studenten uit te rusten met de geavanceerde kennis en vaardigheden om de innovatieve oplossingen te ontwikkelen di ... [+]

De cursus

De MSc Robotics en Autonomous Systems zijn ontworpen om studenten uit te rusten met de geavanceerde kennis en vaardigheden om de innovatieve oplossingen te ontwikkelen die vereist zijn door de snel opkomende wereldwijde industrie in Robotics and Autonomous Systems (RAS).

Het programma beoogt de mogelijkheid te bieden om de bestaande kennis van studenten over computerprogrammering en wiskundige kaders te verbeteren en toe te passen door middel van laboratoriumworkshops, lezingen, debatten en onafhankelijk onderzoek.

De cursus veronderstelt vertrouwdheid met programmeerconcepten en het ondersteunende wiskundige raamwerk, terwijl geavanceerde concepten worden gepresenteerd die specifiek betrekking hebben op het computerdomein.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Het programma heeft tot doel reflecterende en competente sociaal werkbeoefenaars te ontwikkelen die veilig, effectief en zelfverzekerd kunnen oefenen in complexe omgeving ... [+]

De cursus

Het programma heeft tot doel reflecterende en competente sociaal werkbeoefenaars te ontwikkelen die veilig, effectief en zelfverzekerd kunnen oefenen in complexe omgevingen. De School of Health and Social Care is gevalideerd door de Health and Care Professionals Council (HCPC) om de MSc Social Work af te leveren als een postgraduate professional award in Social Care.

Studenten krijgen de mogelijkheid om tijdens hun studie twee begeleide en beoordeelde oefenplaatsen te volgen in sociaal werk of sociale zorg. Deze stages zijn bedoeld om studenten de kans te bieden hun professionele kennis, theorieën, waarden en praktische vaardigheden te ontwikkelen. Raadpleeg het tabblad Functies voor meer informatie over de mogelijke kosten die gepaard gaan met het voltooien van deze plaatsingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit geavanceerde programma is bedoeld om maatschappelijk werkers te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling en biedt na voltooiing een Masters-niveau kwalificatie ... [+]

De cursus

Dit geavanceerde programma is bedoeld om maatschappelijk werkers te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling en biedt na voltooiing een Masters-niveau kwalificatie, zoals aanbevolen door de Social Work Reform Board.

De flexibiliteit van dit programma is ontworpen om u van het ene vakgebied naar het andere te laten gaan, ter ondersteuning van uw persoonlijke en professionele ontwikkelingsbehoeften.

U kunt samen met ons ervaren team van academici werken aan structuur en conceptuele kaders om uw leerproces te begeleiden. De inhoud van dit programma wordt geïnformeerd door het nationale debat over gezondheidszorg en sociale zorg om ervoor te zorgen dat het up-to-date is met de nieuwste sectorontwikkelingen en -kwesties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MSc Sport Science is ontworpen voor afgestudeerden van sportgerelateerde graden en professionele beoefenaars die hun wetenschappelijke kennis en vaardigheden up-to-dat ... [+]

De cursus

Met de nadruk op toegepaste theorie, praktisch werk en betrokkenheid van de gemeenschap, heeft dit programma tot doel de studenten een multidisciplinair inzicht te verschaffen in sportwetenschap met een optie om zich te specialiseren in een bepaald gebied.

De MSc Sport Science is ontworpen voor afgestudeerden van sportgerelateerde graden en professionele beoefenaars die hun wetenschappelijke kennis en vaardigheden up-to-date willen houden.

U wordt aangemoedigd om toegepast werk uit te voeren op de gebieden die het beste aansluiten bij uw interesses en loopbaanplannen. Academici met specialistische kennis zullen u begeleiden en ondersteunen tijdens uw gekozen onderzoeksproject.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Toerisme is een wereldwijd belangrijke sector die een breed scala aan carrièremogelijkheden biedt. De MSc Tourism and Marketing-graad in Lincoln kan via zijn selectie van ... [+]

De cursus

Toerisme is een wereldwijd belangrijke sector die een breed scala aan carrièremogelijkheden biedt. De MSc Tourism and Marketing-graad in Lincoln kan via zijn selectie van modules een route bieden naar verschillende Pathways afhankelijk zijn van carrièreaspiraties.

Het programma is ontworpen om inzicht in marketing te ontwikkelen in de context van toerisme. Studenten zullen de mogelijkheid krijgen om een ​​reeks modules in toerisme en marketing te bestuderen met als doel kennis van toeristen als consument te ontwikkelen en hoe bestemmingen kunnen worden gebrandmerkt en gepromoot. Studenten krijgen ook de kans om kritisch denkende en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen, die erop gericht zijn hen te ondersteunen om een ​​effectieve professional te worden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit de disciplines wetenschappen, technologie, engineering en wiskunde de mogelijkheid te bieden om de vaardigheden, kennis en ... [+]

De cursus

De master in Mechanical Engineering van de University of Lincoln heeft ontwikkeld rond de belangrijkste onderdelen van energieconversie, systeemontwerp met behulp van computerondersteunde engineering, systeembeheer en duurzaamheid.

De studie is gebaseerd op onderzoek en actieleren, waarbij studenten worden voorgesteld aan een onderwerp en vervolgens de kans krijgen om hun begrip te ontwikkelen door middel van probleemgestuurde scenario's. Modules worden onderwezen in blokken van een week, waardoor de deelname van deeltijdstudenten in een fulltime dienstverband.

Je kunt deel uitmaken van een bloeiend centrum van onderzoek en ontwikkeling binnen de School of Engineering, waar je de kans krijgt om samen met academici samen te werken aan projecten in samenwerking met de industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De Innovation in Intelligence Surveillance and Reconnaissance Management MSc (ISR) is ontworpen om beoefenaars uit een breed scala van ISR-systemen samen te brengen in ee ... [+]

De cursus

De Innovation in Intelligence Surveillance and Reconnaissance Management MSc (ISR) is ontworpen om beoefenaars uit een breed scala van ISR-systemen samen te brengen in een uitgebreid academisch programma. Het programma is ontwikkeld om een route te bieden waarmee militair personeel met passende ervaring en expertise een academische kwalificatie tijdens het gebruik kan verkrijgen.

De cursus is bedoeld om militaire training en educatie te integreren binnen een academisch kader. Studenten combineren de studie van specialistische onderwerpen binnen een academisch kader, dat een gelegenheid biedt voor kritische en analytische betrokkenheid. Via dit programma kunnen studenten hun expertise en ervaring valideren en erkende kwalificaties verkrijgen die ook geloofwaardig zijn buiten het militaire domein.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De Geography MSc door Research-programma biedt u de mogelijkheid om uw bachelordiploma uit te breiden en uw expertise te ontwikkelen in een bepaald gebied van de geografi ... [+]

De cursus

De Geography MSc door Research-programma biedt u de mogelijkheid om uw bachelordiploma uit te breiden en uw expertise te ontwikkelen in een bepaald gebied van de geografie.

Je krijgt de kans om je te specialiseren in een specifiek interessegebied en je vaardigheden te consolideren ter voorbereiding op posities in onderzoeksontwikkeling of technologiebeheer.

Onderzoeksgebieden, projecten

Potentiële gebieden van werk weerspiegelen de huidige onderzoekssterkten en specialismen van de School. Deze omvatten alluviale geoarcheologie en milieugeschiedenis; biogeochemie, ecosysteem en menselijke gezondheid; extreme hydrologische gebeurtenissen (overstromingen en droogtes) en klimaatverandering; GIS en teledetectie voor de beoordeling van watergerelateerde ziekten; Groenlandse ijskapmassabalans / glaciologie; meteorologie; klimatologie; mijnbouweffecten op zoetwater-, kust- en zeemilieusomgevingen; morfodynamica van grote rivieren en delta's; riviersystemen; en Kwartaire milieuverandering.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Deze MSc by Research-graad biedt een kans om geavanceerde en specifieke kennis te ontwikkelen in een bepaald vakgebied. Je hebt de vrijheid en flexibiliteit om je eigen v ... [+]

De cursus

Deze MSc by Research-graad biedt een kans om geavanceerde en specifieke kennis te ontwikkelen in een bepaald vakgebied. Je hebt de vrijheid en flexibiliteit om je eigen vakgebied te kiezen en te ontwikkelen en de mogelijkheid om je zeer overdraagbare onderzoeks- en projectmanagementvaardigheden te verbeteren.

Het postdoctorale onderzoeksteam binnen de School of Health en Social Care zet zich in om de best mogelijke ervaring voor hun studenten te bieden. School krijgt u de kans om samen te werken met ervaren academici die u door het onderzoeksproces zullen begeleiden en u zullen ondersteunen met uw persoonlijke en professionele ontwikkeling om uw carrièremogelijkheden bij het afstuderen te maximaliseren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

University of Lincoln

De cursus is bedoeld om een ​​cohort studenten uit de hele wereld aan te trekken en probeert u de mogelijkheid te bieden uw eigen wereldwijde netwerk van medewerkers op t ... [+]

De cursus

De Master of Architecture (Global Practice) erkent het wereldwijde en interdisciplinaire karakter van ontwerppraktijken in de gebouwde omgeving. Het is ontworpen voor professionals met ambities om leiding te geven in wereldwijde ontwerppraktijken. Bij het lesgeven, leren en beoordelen ligt de nadruk op interdisciplinair teamwork en projectmatig ontwerpen in de gebouwde omgeving.

Er is ruimte voor studenten om het Masters Design Project te ontwerpen dat past bij hun ambities in academisch onderzoek of ontwerppraktijken in de gebouwde omgeving. Het programma omvat wereldwijde ontwerppraktijken in samenwerking met deelnemers en heeft tot doel om inzetbare leiders te creëren in architectuur en aanverwante disciplines in een mondiale context.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit beroepsonderwijs is bedoeld om hoogwaardig onderwijs te bieden aan aspirant-architecten. Het programma wordt voorgeschreven door de Architects Registration Board en g ... [+]

De cursus

Dit beroepsonderwijs is bedoeld om hoogwaardig onderwijs te bieden aan aspirant-architecten. Het programma wordt voorgeschreven door de Architects Registration Board en gevalideerd door het Royal Institute of British Architects.

Deze cursus stimuleert kritische reflectie op persoonlijke doelen, prestaties en ontwerpfilosofie in een kader van gestructureerd theoretisch debat en individueel onderzoek. Het biedt de vrijheid om uw leren aan te passen binnen een raamwerk dat voldoet aan de vereisten van het Royal Institute of British Architects and Architects Registration Board deel 2.

Er is een nadruk op het ontwikkelen van professionele vaardigheden door individuele studie, groepswerk en studio-activiteiten. Je krijgt de gelegenheid om je te concentreren op de aspecten van architectuur die je het meest interesseren en op aspecten die aansluiten bij je carrière-ambities.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
September 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Dit beroepsaanbod biedt flexibiliteit om uw leren aan te passen binnen een raamwerk dat voldoet aan de vereisten van het Royal Institute of British Architects (RIBA) en d ... [+]

De cursus

Dit beroepsaanbod biedt flexibiliteit om uw leren aan te passen binnen een raamwerk dat voldoet aan de vereisten van het Royal Institute of British Architects (RIBA) en de Architects Registration Board (ARB).

Deze cursus stimuleert kritische reflectie op persoonlijke doelen, prestaties en ontwerpfilosofie in een kader van gestructureerd theoretisch debat en individueel onderzoek. Er is een nadruk op het ontwikkelen van professionele vaardigheden door individuele studie, groepswerk en studio-activiteiten.

Studenten kunnen laboratoria en workshops gebruiken om traditionele technieken voor het maken van modellen te gebruiken, evenals digitale fabricagetechnieken. Na succesvolle afronding van het programma, kunt u ervoor kiezen om door te gaan naar het Postgraduate Diploma in Professionele Praktijk en Management in Architectuur (ARB / RIBA Deel 3) als een Pathway om een geregistreerde architect te worden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De MRes Performing Arts (Drama, Dans, Muziek) streeft naar een erkende onderzoeksprijs als voorbereiding op een promotieonderzoek in aanverwante gebieden. Het is bedoeld ... [+]

De cursus

De MRes Performing Arts (Drama, Dans, Muziek) streeft naar een erkende onderzoeksprijs als voorbereiding op een promotieonderzoek in aanverwante gebieden. Het is bedoeld voor studenten die een stichting willen ontwikkelen voor een doctoraatsstudie.

Deze cursus biedt een ideale start voor je onderzoeksreis in de podiumkunsten. Het doel is om de kritische en methodologische instrumenten te leveren die noodzakelijk zijn voor wetenschappelijk onderzoek, terwijl gerichte studie in de door u gekozen podiumkunstendiscipline mogelijk is en waarbij de verschillende doelen op het gebied van prestaties worden betrokken.

Studenten aan deze masteropleiding kunnen profiteren van de middelen van Lincoln Performing Arts Center, studio's, galerie en een levendige artistieke gemeenschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
August 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Change your World at the University of Lincoln

Address
University of Lincoln Brayford Pool
LN6 7TS Boston, Engeland, Verenigd Koninkrijk