University of Kent, School of Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Arts van de Universiteit van Kent is gevestigd op de campus van Canterbury, net buiten de historische en cultureel belangrijke stad Canterbury.

The School of Arts biedt undergraduate en postdoctorale programma's op vier gebieden: Drama en Theater; Film; Kunstgeschiedenis; en mediastudies.

Onze honoursprogramma's bieden naast een theoretisch basiswerk een focus op de beroepspraktijk. We bieden ook een breed scala aan gezamenlijke honoursprogramma's, waardoor u de mogelijkheid krijgt om uw kunstdiploma te combineren met een ander onderwerp. Er zijn ook opties om een ​​jaar in het buitenland door te brengen of op stage, afhankelijk van een goede studievoortgang. We moedigen je aan je studie aan te passen aan je interesses en ambities.

Al onze onderwerpen hebben baat bij de expertise van onze medewerkers, afkomstig uit onderzoek en industrie. Onze programma's maken ook gebruik van onze uitstekende faciliteiten, waaronder speciale ruimtes voor theaterproductie, filmopnames en -bewerkingen, een galerijruimte en bioscopen en theaters op het terrein.

Kent wordt hoog gewaardeerd: The Guardian University Guide 2019 staat op de Kent 10e plaats in het Verenigd Koninkrijk voor film- en mediastudies. Kent kreeg goud, de hoogste beoordeling, in het Teaching Excellence Framework van de Britse overheid.

Canterbury zelf heeft een rijk cultureel leven, waaronder het Marlowe Theatre en het Beaney House of Art and Knowledge. Kent zelf heeft ook een eigen televisie-station KMTV, dat het leven in de regio bestrijkt.

De stad heeft ook een hogesnelheidstreinverbinding met Londen, die snelle toegang biedt tot het rijke culturele leven van de hoofdstad, inclusief West End-theaters en galerijen. Ook de Tate Margate ligt op slechts 30 minuten met de trein.

Kent staat bekend als 'de Europese universiteit van het VK', profiterend van de nabijheid van het vasteland van Europa. De Eurostar-terminal ligt op slechts 15 minuten met de trein van Ashford en de haven van Dover ligt op slechts 30 minuten afstand.

We bieden MA-programma's aan die bestaan ​​uit een studie in de centra van Kent in Parijs en Rome, waaronder Master's degree in Film en Geschiedenis en Philosophy of Art, die een termijn aanbieden aan onze Parijse School voor Kunst en Cultuur, en een MA in de Kunstgeschiedenis die een termijn op onze Rome School of Classical and Renaissance Studies. Je kunt ook studeren voor MA's in Film of Geschiedenis en Kunstfilosofie uitsluitend in Parijs. Al onze MA en programma's zijn beschikbaar op onze Canterbury-campus.

De School of Arts heeft sterke banden met veel kunstorganisaties en biedt u kansen om met hen te netwerken en nuttige connecties te vinden om uw studentenervaring te vergroten en uw inzetbaarheid te vergroten.

Locaties

Canterbury

Jarman Building

Address
School of Arts, University of Kent,
Jarman Building, The University of Kent

CT2 7UG Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1227 764000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden