Lees de Officiële Beschrijving

De School of Arts van de Universiteit van Kent is gevestigd op de campus van Canterbury, net buiten de historische en cultureel belangrijke stad Canterbury.

The School of Arts biedt undergraduate en postdoctorale programma's op vier gebieden: Drama en Theater; Film; Kunstgeschiedenis; en mediastudies.

Onze honoursprogramma's bieden naast een theoretisch basiswerk een focus op de beroepspraktijk. We bieden ook een breed scala aan gezamenlijke honoursprogramma's, waardoor u de mogelijkheid krijgt om uw kunstdiploma te combineren met een ander onderwerp. Er zijn ook opties om een ​​jaar in het buitenland door te brengen of op stage, afhankelijk van een goede studievoortgang. We moedigen je aan je studie aan te passen aan je interesses en ambities.

Al onze onderwerpen hebben baat bij de expertise van onze medewerkers, afkomstig uit onderzoek en industrie. Onze programma's maken ook gebruik van onze uitstekende faciliteiten, waaronder speciale ruimtes voor theaterproductie, filmopnames en -bewerkingen, een galerijruimte en bioscopen en theaters op het terrein.

Kent wordt hoog gewaardeerd: The Guardian University Guide 2019 staat op de Kent 10e plaats in het Verenigd Koninkrijk voor film- en mediastudies. Kent kreeg goud, de hoogste beoordeling, in het Teaching Excellence Framework van de Britse overheid.

Canterbury zelf heeft een rijk cultureel leven, waaronder het Marlowe Theatre en het Beaney House of Art and Knowledge. Kent zelf heeft ook een eigen televisie-station KMTV, dat het leven in de regio bestrijkt.

De stad heeft ook een hogesnelheidstreinverbinding met Londen, die snelle toegang biedt tot het rijke culturele leven van de hoofdstad, inclusief West End-theaters en galerijen. Ook de Tate Margate ligt op slechts 30 minuten met de trein.

Kent staat bekend als 'de Europese universiteit van het VK', profiterend van de nabijheid van het vasteland van Europa. De Eurostar-terminal ligt op slechts 15 minuten met de trein van Ashford en de haven van Dover ligt op slechts 30 minuten afstand.

We bieden MA-programma's aan die bestaan ​​uit een studie in de centra van Kent in Parijs en Rome, waaronder Master's degree in Film en Geschiedenis en Philosophy of Art, die een termijn aanbieden aan onze Parijse School voor Kunst en Cultuur, en een MA in de Kunstgeschiedenis die een termijn op onze Rome School of Classical and Renaissance Studies. Je kunt ook studeren voor MA's in Film of Geschiedenis en Kunstfilosofie uitsluitend in Parijs. Al onze MA en programma's zijn beschikbaar op onze Canterbury-campus.

De School of Arts heeft sterke banden met veel kunstorganisaties en biedt u kansen om met hen te netwerken en nuttige connecties te vinden om uw studentenervaring te vergroten en uw inzetbaarheid te vergroten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

University of Kent, School of Arts

Het MA Film-programma wordt gegeven door experts in Film en probeert u te betrekken bij de belangrijkste elementen die de uiteenlopende aard van film en bewegende beelden ... [+]

Overzicht

Het MA Film-programma wordt gegeven door experts in Film en probeert u te betrekken bij de belangrijkste elementen die de uiteenlopende aard van film en bewegende beelden vormen.

De Film MA kan ook worden bestudeerd tussen Canterbury en Parijs, met de eerste termijn op onze Canterbury-campus en de lentetermijn in ons centrum in Parijs. Het is ook alleen in Parijs beschikbaar, waar je het hele jaar in de Franse hoofdstad verblijft.

Denk Kent videoseries

Deze lezing door Dr. Maurizio Cinquegrani, directeur van de Graduate Studies aan de School of Arts, richt zich op een groep documentaires die in Polen is gefilmd en toont reizen van postmemory naar de sites van het Joodse leven vóór de oorlog en Joodse vernietiging tijdens de Holocaust.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Arts

Het omvat een term in Rome, waar we de MA leiden met de Amerikaanse Universiteit van Rome. Een scala aan thema's en benaderingen worden behandeld in deze MA met een bijzo ... [+]

Overzicht

Het omvat een term in Rome, waar we de MA leiden met de Amerikaanse Universiteit van Rome. Een scala aan thema's en benaderingen worden behandeld in deze MA met een bijzondere focus op middeleeuwse, renaissance en barokke kunst in Italië. De eerste termijn wordt in Canterbury gegeven.

Tijdens de termijn in Rome concentreert deze MA zich op de kunst van Rome met een kerncursus die bijna twee millennia omvat en onderzoekt het veranderende gezicht van de eeuwige stad. Deze kern besteedt meer tijd aan de periode 1400-1700, wat ook de periode is waarin een tweede cursus wordt gekozen uit een reeks onderwerpen. Je zult de kunst van Rome uit de eerste hand bestuderen, relevante sites en musea bezoeken, met opties om de geschiedenis van Rome en specifieke kunstenaars te bestuderen. Kent personeel is aanwezig voor een deel van de lentetermijn in Rome om de continuïteit van de academische begeleiding en pastorale ondersteuning te verzekeren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

International Student Testimonial

Graduate Profile - Eleni Duke

Graduate Profile - Niamh Lynam-Cotter

Graduate Profile - Colum McGuire

Graduate Profile - Piers Bailey

Jarman Building
Address
School of Arts, University of Kent, Jarman Building, The University of Kent
CT2 7UG Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 1227 764000