Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Kent School of Architecture is een van de meest succesvolle architectuurscholen in het Verenigd Koninkrijk. Innovatieve programma's, studiogestuurd onderwijs, professionele links en uitstekende faciliteiten vormen samen een inspirerende leeromgeving.

  • 10TH in The Guardian University Guide 2018.
  • 90% van de studenten van het laatste jaar Architectuur waren tevreden met de algehele kwaliteit van hun cursus.
  • 3RD voor afgestudeerde prospects in The Guardian University Guide 2018.
  • 91% van de studenten aan de Architectuur die in 2016 afstudeerden aan Kent, waren binnen zes maanden in professionele banen of verder gestudeerd (DLHE).

Onze visie

Kent School of Architecture heeft een vooruitstrevende filosofie. We combineren hedendaags onderzoek met een onderwijsraamwerk dat je voorbereidt op de academische en professionele wereld.

Onze studenten profiteren van een van de meest geavanceerde leeromgevingen in het Verenigd Koninkrijk. Naast een creatieve studiocultuur, doe je ervaring op met het gebruik van de nieuwste faciliteiten en apparatuur, die je voorbereiden op werk in de industrie of verder studeren.

We hebben sterke banden ontwikkeld en onderhouden met lokale bedrijven, regionale gemeenschappen en professionals in de gebouwde omgeving. Dit heeft ertoe geleid dat onze studenten en afgestudeerden naast elkaar hebben gewerkt aan projecten die rechtstreeks van invloed zijn op de lokale regio, evenals veel van onze studenten die werken aan professioneel gerespecteerde architecturale praktijken over de hele wereld.

State-of-the-art faciliteiten

Kent School of Architecture is uitgerust met de nieuwste hulpmiddelen, waaronder moderne ontwerpstudio's, een speciale modelworkshop met lasersnijfaciliteiten en 3D-printen, en een computerstudio met de nieuwste technologie.

Onze state-of-the-art ruimte voor digitale kritiek heeft acht hightech, 70-inch uTouch-schermen met HD-resolutie. Deze geven onze studenten en docenten de kans om te communiceren en bij te dragen aan presentaties en tutorials.

Inspirerend onderwijs

Onze enthousiaste academici hebben een jarenlange onderwijservaring op universitair niveau en bijzondere sterke punten op het gebied van geschiedenis, milieu, techniek en digitale aspecten van het onderwerp. We nemen een innovatieve benadering van lesgeven die uw ontwerpvertrouwen ontwikkelt door middel van experimenten en projectwerk.

Je academische studie wordt aangevuld door een mentorschap met het Royal Institute of British Architects (RIBA). U profiteert ook van praktische betrokkenheid bij lokale architecten en projecten, evenals leerervaringen die beschikbaar zijn buiten Kent School of Architecture, zoals excursies en studiereizen.

Onderzoeksuitmuntendheid

Kent School of Architecture heeft een internationale reputatie voor de kwaliteit van haar onderzoek. Onze onderzoeksmedewerkers zijn actief op academische en professionele conferenties, zowel nationaal als internationaal, en verschijnen en publiceren in lokale en nationale media.

We bevorderen innovatief en interdisciplinair onderzoek, met de nadruk op duurzaam ontwerp. We hosten twee onderzoekscentra: het Centrum voor Onderzoek in Europese Architectuur (CREAte) en het Centrum voor Architectuur en Duurzame Omgeving (CASE).

Indrukwekkende vooruitzichten

Studeren met Kent School of Architecture zorgt voor een succesvolle carrière. Naast het verbeteren van uw professionele vaardigheden, ontwikkelen wij ook uw overdraagbare vaardigheden zoals communicatie, teamwerk, probleemoplossing en computerkennis.

Veel van onze studenten gaan werken bij professioneel gerespecteerde architecturale praktijken over de hele wereld, zoals Grimshaw Architects, Farrells, HLM Architects, HOK, Jestico Whiles en Herzog

Professionele erkenning

Onze programma's worden gevalideerd door RIBA en de awards worden voorgeschreven door de Architects Registration Board (ARB). Hiermee kunt u werken aan volledige accreditatie als een professionele architect.

Succesvolle afronding van de architectuur BA (Hons) biedt ontheffing van deel 1 van de ARB / RIBA-examens, terwijl het tweejarige programma MArch vrijstelling biedt van deel 2 van de ARB / RIBA-examens.

Plaats

Kent School of Architecture is gebaseerd op onze campus in Canterbury met zijn eersteklas academische en recreatieve voorzieningen. We zijn uitgerust met de nieuwste middelen en onze prachtige omgeving biedt veel rustige ruimtes om te studeren en te ontspannen.

Alles wat je nodig hebt op de campus is op loopafstand, waaronder een winkel, een boekwinkel, een bank, een medisch centrum en een apotheek. U kunt van de campus gaan om de middeleeuwse gebouwen, historische pubs en een scala aan winkels te verkennen. Londen ligt op slechts een uur rijden met de trein.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

University of Kent, Kent School of Architecture

De honger naar digitale visualisatie van architectuur en stedelijke omgevingen is exponentieel gegroeid in zowel de architectuur- als de filmindustrie. Omdat de behoefte ... [+]

De honger naar digitale visualisatie van architectuur en stedelijke omgevingen is exponentieel gegroeid in zowel de architectuur- als de filmindustrie. Omdat de behoefte aan geschoolde modelers en animators met een bewustzijn van architecturale en filmische kwesties toeneemt, ontwikkelt deze MA in Architectural Visualization je vaardigheden om architectuur en stedelijkheid te communiceren voor een verscheidenheid aan toepassingen en doelgroepen.

Overzicht

De MA in Architectural Visualization wordt gezamenlijk gegeven door Kent School of Architecture en de School of Engineering and Digital Arts. Voortbouwend op de succesvolle masterprogramma's Computeranimatie en Digitale Visuele Effecten, stelt deze MA studenten in staat om op gevorderd niveau de vaardigheden, kennis en het begrip van digitale simulatie en 3D-modellering te ontwikkelen die hen zullen toelaten hooggeschoolde professionals te worden in architecturale visualisatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, Kent School of Architecture

De MA in Architectuur en Stedenbouw (MAUD) is een breed opgezet masterprogramma in architectuur dat je een interdisciplinair en intercultureel perspectief biedt op hedend ... [+]

De MA in Architectuur en Stedenbouw (MAUD) is een breed opgezet masterprogramma in architectuur dat je een interdisciplinair en intercultureel perspectief biedt op hedendaagse architectuur en stedenbouw. Het programma informeert u over de nieuwste kennis van architectuur en stedenbouw om u voor te bereiden op een succesvolle professional die op wereldschaal werkt.

Overzicht

Je leert hoe je academische analyse combineert met de ontwikkeling van creatieve en intellectuele vaardigheden. Wij beschouwen de theorie en de praktijk van de architectuur als even belangrijk en geloven dat gezamenlijke inspanningen en uitmuntendheid op beide gebieden noodzakelijk zijn om architectuur en stedelijk ontwerp competent en met succes te communiceren. Je wordt aangemoedigd om je creatieve en fantasierijke vaardigheden te ontwikkelen; om ideeën te produceren en werk te verrichten dat uw begrip van architectuur en steden op nieuwe en effectieve manieren weergeeft.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, Kent School of Architecture

De MA in Architecture and Urban Design (MAUD) stelt een bepaald perspectief van de stad voor, waarbij de kracht van architectuurhistorie en theorie wordt gecombineerd met ... [+]

Overzicht

Je onderzoekt het traject van de ontwikkeling van steden, met name in relatie tot de Verlichting, industrialisatie, de rol van modernisme en de omstandigheden van de 21e eeuw. Daarbij put je uit de bredere context van menswetenschappen, culturele studies, de beeldende kunst, drama, film en andere media die de vorming van een stedelijk landschap beïnvloeden.

Een cross-cultureel, interdisciplinair programma, u brengt uw eerste termijn door op onze Canterbury-campus met volledige toegang tot de uitstekende academische en recreatieve voorzieningen. In het voorjaar gaat u verhuizen naar de Parijse School voor Kunst en Cultuur waar u studeert in het Columbia Global Centre (bekend als Reid Hall) in een historische hoek van Montparnasse. Je bezoekt Parijs in de herfstperiode, waar je onze Parijse staf ontmoet en een rondleiding door de stad krijgt. We bieden advies en ondersteuning om u te helpen verhuizen naar Parijs.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Kent, Kent School of Architecture

De MSc in Architectural Conservation is een cursus die is gericht op professionals en academici over de hele wereld met een interesse in architecturaal erfgoed, waaronder ... [+]

De MSc in Architectural Conservation is een cursus die is gericht op professionals en academici over de hele wereld met een interesse in architecturaal erfgoed, waaronder architecten, ingenieurs, archeologen, kunsthistorici, geografen en landmeters.

Overzicht

Deze cursus wordt volledig erkend door het Institute of Historic Building Conservation (IHBC). De cursus biedt zowel een grondig inzicht in het architecturale erfgoed als de vaardigheden die nodig zijn om bij te dragen aan het behoud en de ontwikkeling van historische locaties. Profiteren van de locatie in de historische stad Canterbury, combineert het programma de conservatie theorie en filosofie met een verkenning van de technische aspecten van reparatie en reconstructie. De prachtige kathedraal van de stad biedt studenten een educatieve hulpbron, waardoor ze de kans krijgen om te leren van het behoud van een Werelderfgoed.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, Kent School of Architecture

De MSc in architectuur en duurzame omgeving (MASE) is een cursus die is gericht op professionals en academici over de hele wereld met een interesse in duurzaamheid in de ... [+]

De MSc in architectuur en duurzame omgeving (MASE) is een cursus die is gericht op professionals en academici over de hele wereld met een interesse in duurzaamheid in de gebouwde omgeving, waaronder architecten, ingenieurs, geografen, landmeters, historici en stedenbouwkundigen.

Overzicht

De MSc wordt aangeboden door Centrum voor Architectuur en Duurzame Omgeving, een nieuw onderzoekscentrum in de Kent School of Architecture dat een interdisciplinaire benadering van onderzoek op het gebied van duurzaamheid in de gebouwde omgeving bevordert, waarbij de traditionele grenzen tussen de kunsten en de kunst worden overbrugd. wetenschappen, onderzoek en praktijk.

De inhoud van de cursus varieert van de ontwikkeling van de ontwerpvaardigheden en de technische en wetenschappelijke kennis die nodig is om duurzame oplossingen voor nieuwe en bestaande gebouwen te ontwikkelen, de analyse van historische gebouwen en technologieën uit het verleden, tot een kritische verkenning van de historische en culturele context van duurzaamheid. en milieuontwerp.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Marlowe Building
Address
Kent School of Architecture, Marlowe Building, University of Kent
CT2 7NR Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 1227 824689