Lees de Officiële Beschrijving

De University of Hull werd opgericht in 1927 en is daarmee de 14e oudste universiteit in Engeland. Met een trotse geschiedenis van academische excellentie en van het creëren en inspireren van levensveranderend onderzoek, bieden we de perfecte combinatie van erfgoed en hoogwaardige technologie, allemaal in een vriendelijke en betaalbare studentenstad.

Onderwijs en onderzoek excellentie

Hull heeft een zilveren prijs gewonnen in het Government's Teaching Excellence Framework (TEF 2018), dat excellentie in onderwijzen en leren aan Britse universiteiten en hogescholen erkent en gespecialiseerd is in een breed scala aan hoogwaardige postdoctorale onderwezen cursussen en postdoctoraal onderzoek.

We staan in de top 50 van universiteiten voor onderzoeksmacht (REF 2014) en zijn ongelooflijk ambitieus over onze onderzoeksagenda. We gaan de grote wereldwijde uitdagingen aan - van gezondheid tot habitats, van voedsel tot overstromingen en van toeleveringsketens tot slavernij. Onze zeven onderzoeksinstituten brengen expertise uit alle hoeken van de universiteit samen en onze onderzoekers werken samen met belangrijke partners en belanghebbenden om onderzoek te leveren dat iedereen ten goede komt en het toekomstige beleid vormgeeft en informeert.

Internationale studenten

Met studenten uit meer dan 100 landen over de hele wereld die ervoor kiezen om aan Hull te studeren, zijn we een echt wereldwijde instelling. Een indrukwekkende 97,9% van onze internationale studenten gaat binnen zes maanden na afstuderen aan het werk of studeert verder (HESA 2018).

Er zijn vaak mogelijkheden om medewerkers van onze universiteit in uw thuisland te ontmoeten. Raadpleeg de landpagina op onze website om erachter te komen wanneer we de volgende keer bezoeken.

Campus en studentenleven

We hebben £ 300 miljoen geïnvesteerd in nieuwe faciliteiten, waaronder een bibliotheek van wereldklasse, een ultramoderne concertzaal, studentenaccommodatie op de campus en nieuwe sportfaciliteiten. Hier vindt u alles wat u nodig hebt om te studeren, wonen en socialiseren - van veelzijdige werkplekken tot een bekroonde carrièreservice - allemaal op één site. Onze bekroonde studentenvereniging - met meer dan 150 verenigingen en sportclubs - en ons Student Support Team - geven advies over zaken als gezondheid en welzijn, geld, leerondersteuning - om ervoor te zorgen dat u alles uit de universiteit te bieden heeft.

Verken de virtuele tour om onze prachtige, groene campus zelf te zien!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

We zijn ook de enige universiteit die een officiële partner van Team GB is. Dit exclusieve zesjarige partnerschap komt ten goede aan onze studenten die kansen bieden voor gezamenlijke onderzoeks- en ondernemingsprojecten en carrièremogelijkheden bieden.

Vergoedingen en financiering

Collegegeld varieert voor verschillende cursussen en programma's, kijk op onze website voor meer informatie, evenals onze pagina's over beurzen en beurzen en internationale beurzen.

Toelatingseisen

We accepteren een reeks internationale kwalificaties, om meer te weten te komen over onze toelatingseisen, bezoek onze undergraduate en postgraduate cursuspagina's.

Als Engels niet je eerste taal is en je meer ondersteuning nodig hebt voordat je bij ons studeert, bieden we pre-zittingen Engelse taalcursussen op verschillende niveaus.

Wilt u meer informatie over dit programma van de University of Hull , vul dan het formulier in en lees ons privacybeleid .

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Hull

Het MMus-programma is toonaangevend in de sector en biedt een ongeëvenaarde specialisatie en vermenging van interesses op een breed scala van gebieden, waaronder uitvoeri ... [+]

Cursus overzicht

Word de muzikant die je wilt zijn met een flexibele onderwezen-Masters graad bij Hull.

Het MMus-programma is toonaangevend in de sector en biedt een ongeëvenaarde specialisatie en vermenging van interesses op een breed scala van gebieden, waaronder uitvoering, compositie (akoestisch, elektro-akoestisch, sonische kunst), dirigeren, muziektechnologie, opname, productie, pedagogiek, filmmuziek, esthetiek, filosofie, semiotiek, historische en kritische musicologie, jazzstudies, populaire muziekstudies, muziekpsychologie, theorie en analyse.

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die een bijzonder belang hebben bij het nastreven van hun studie van muziek naar een hoger niveau en voorziet studenten van een breed scala aan overdraagbare vaardigheden. Het verkrijgen van de MMus opent carrièremogelijkheden in muziek en op vele andere gebieden waar vaardigheden in kritisch onderzoek en een demonstratie van geavanceerde aanleg essentieel zijn.... [-]

Verenigd Koninkrijk Romp
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

University of Hull

MA Education is een flexibel programma voor diegenen die hun kennis en begrip van de huidige onderwijspraktijken, hedendaagse debatkwesties in de onderwijswereld en belan ... [+]

Cursus overzicht

MA Education is een flexibel programma voor diegenen die hun kennis en begrip van de huidige onderwijspraktijken, hedendaagse debatkwesties in de onderwijswereld en belangrijke kwesties met betrekking tot onderwijspraktijk willen uitbreiden.

De nadruk in het hele MA-programma ligt op het ontwikkelen van uw onafhankelijke kritisch denken en het oplossen van problemen. Met behulp van een op onderzoek gebaseerde benadering is het programma ontworpen om u ruimte te bieden om onderwerpen die voor u van bijzonder belang zijn in detail te onderzoeken.

MA Education kan worden bestudeerd over een jaar fulltime of twee jaar parttime. Het helpt leraren om de educatieve kennis, analytische vaardigheden en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn om de ontwikkeling en prestaties van leerlingen op scholen te verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Romp
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Hull

Onderzoek toont aan dat werkgevers de voorkeur geven aan sollicitaties met relevante werkervaring. Met dit in gedachten ontwikkelden we het populaire MSc Business Managem ... [+]

Cursus overzicht

Onderzoek toont aan dat werkgevers de voorkeur geven aan sollicitaties met relevante werkervaring. Met dit in gedachten ontwikkelden we het populaire MSc Business Management met stage.

Dit programma volgt hetzelfde formaat als de MSc Business Management, maar met een stage van vier maanden. Dit maakt deel uit van uw definitieve beoordeling. Het zal je helpen om een competente en zelfverzekerde professional te worden met belangrijke academische kennis en praktische vaardigheden.

Gedurende het programma krijgt u een uitgebreid inzicht in hoe organisaties werken. Gebruik een reeks strategische, moderne perspectieven en word bekwaam in marketing, financiën en human resource management. Dit zal uw vermogen vergroten om veranderingen teweeg te brengen die de organisatie als geheel ten goede komen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Romp
September 2020
Engels
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Hull

Veel werkgevers zijn wanhopig op zoek naar hoog opgeleide elektrotechnische en elektronische ingenieurs en deze MSc biedt u geavanceerde kennis op een breed gebied, evena ... [+]

Cursus overzicht

Veel werkgevers zijn wanhopig op zoek naar hoog opgeleide elektrotechnische en elektronische ingenieurs en deze MSc biedt u geavanceerde kennis op een breed gebied, evenals zeer gewilde en overdraagbare vaardigheden die door werkgevers worden gewaardeerd.

Het is een flexibel programma met een scala aan opties om aan uw voorkeuren tegemoet te komen, zodat u vakspecifieke en generieke vaardigheden kunt opdoen, en academische diepgang combineert met de huidige industriële praktijk in de context van echte technische toepassingen. Je bestudeert een balans van kerngebieden en speciale onderwerpen met betrekking tot onderzoek en opkomende technologieën. Veel van de projecten worden uitgevoerd in onderzoeksgroepen of zijn gekoppeld aan de industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Romp
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Hull

Dit programma is ideaal voor diegenen die momenteel in HR werken, die hun carrièrepotentieel willen bevorderen, of voor diegenen die een HR-carrière willen beginnen. ... [+]

Cursus overzicht

Mensen vormen de kern van elk bedrijf, wat betekent dat een krachtige HR-functie (Human Resources) een van de sleutels tot zakelijk succes is. Hull University Business School is een erkend centrum voor Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Afgestudeerden van deze cursus komen in aanmerking om zich bij de CIPD aan te melden om een Chartered Member te worden met de erkende status en loopbaanvoordelen die dit met zich meebrengt.

Onze onderzoeks-actieve medewerkers brengen hun internationaal erkende expertise naar de klas, waarbij ze geavanceerde theorie combineren met live, real-world case studies, op basis van sterke praktische ervaring.

Dit programma is ideaal voor diegenen die momenteel in HR werken, die hun carrièrepotentieel willen bevorderen, of voor diegenen die een HR-carrière willen beginnen. Je kunt er ook voor kiezen om dit programma in deeltijd te studeren tot op het niveau van Postgraduate Diploma of MSc. U zult het vermogen ontwikkelen om ethische dilemma's en kwesties van maatschappelijk verantwoord ondernemen te herkennen en aan te pakken naarmate u door het programma vordert en begrijpt de bijdrage die effectief HR-management levert aan het succes van de organisatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Romp
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Hull

Onze MSc is geaccrediteerd door de meest relevante professionele instanties in de logistiek - het Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) en het Chartered I ... [+]

Cursus overzicht

Onze MSc is geaccrediteerd door de meest relevante professionele instanties in de logistiek - het Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) en het Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) - waarmee u een voorsprong hebt op dit competitieve gebied.

Inhoud van het programma omvat excursies, sprekers uit de branche en een sterk praktisch en probleemoplossend element, geleverd door personeel dat erkend is voor geavanceerd onderzoek en het vertalen van best practices in de industrie.

U zult vertrouwd raken met de tools en technieken die nodig zijn om effectieve en efficiënte supply chains te ontwikkelen die een hogere waarde voor de eindgebruiker opleveren en duurzame bedrijfsgroei mogelijk maken. Je onderzoekt de huidige theorie en onderzoek, ziet hoe dit de praktijk informeert en ontwikkelt innovatieve oplossingen voor real-life logistiek en supply chain problemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Romp
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Hull

Onze Mechanical Engineering MSc heeft inzetbaarheid in de kern en geeft je de mogelijkheid om diepgaande kennis, inzicht en begrip van theoretische en praktische toepassi ... [+]

Cursus overzicht

De University of Hull is gelegen in een gebied met een levendige en groeiende industrie, waar grote spelers in de ruimtevaart-, chemische, technische ontwerp-, farmaceutische, transport-, maritieme en energiesector worden gehost. Dit maakt de stad de ideale locatie om werktuigbouwkunde te studeren - de grootste technische discipline die carrièremogelijkheden biedt in de meeste industriële sectoren.

Onze Mechanical Engineering MSc heeft inzetbaarheid in de kern en geeft je de mogelijkheid om diepgaande kennis, inzicht en begrip van theoretische en praktische toepassingen van werktuigbouwkunde te ontwikkelen, inclusief een kritisch bewustzijn van actuele kwesties en ontwikkelingen. Er wordt een sterke nadruk gelegd op de praktische toepassing van kennis. De universiteit heeft sterke, directe banden met de industrie, waardoor je kansen krijgt om aan real-world engineeringprojecten te werken en je carrièremogelijkheden te verbeteren. Dit programma is ontwikkeld om een aanvulling te bieden op afgestudeerden die een BEng in werktuigbouwkunde of een gerelateerd onderwerp hebben voltooid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Romp
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Cottingham Road
HU6 7RX Romp, Engeland, Verenigd Koninkrijk