Lees de Officiële Beschrijving

de Universiteit van Glasgow, opgericht in 1451, is de vierde oudste universiteit in de Engels-sprekende wereld, met Arts and Humanities wordt onderwezen en onderzocht sinds haar oprichting. Vandaag zijn we in de top 1% van de universiteiten van de wereld.

In de afgelopen vijf eeuwen en nog veel meer, hebben we voortdurend gewerkt om de grenzen van wat mogelijk is te duwen. We hebben de talenten van zeven Nobelprijswinnaars, een minister-president en inaugurele Eerste Minister van Schotland bevorderd. We hebben verwelkomd Albert Einstein om een ​​lezing te geven over de oorsprong van de algemene relativiteitstheorie. eerste vrouwelijke basisartsen Schotland voltooiden hun graden hier in 1894 en in 1957, de eerste in Schotland om een ​​elektronische computer.

Dit alles betekent dat als u ervoor kiest om hier te studeren, wordt u in de voetsporen van vernieuwers, premiers, filosofen, Emmy bekroonde producenten, auteurs en leiders in de creatieve en culturele sector.

Onze toekomst

De universiteit groeit en evolueert. Naar aanleiding van de site van de westerse Infirmary site in 2015, zijn we van plan om te investeren £ 1 miljard, de transformatie van de universiteit om onze visie van een wereld te veranderen campus te bereiken.

Het werk is bijna voltooid op de eerste fase van de herontwikkeling van de Kelvin Hall. Dit iconische gebouw Glasgow, al vele jaren een sportieve en recreatieve locatie en de thuisbasis van het Transport Museum, is het krijgen van een nieuw leven ingeblazen. Een partnerschap is gevormd met Glasgow Museums, Glasgow Life, de Schotse Screen Archives van de Nationale Bibliotheek van Schotland en de Universiteit van Glasgow.

De Hunterian, met meer dan 1,3 miljoen voorwerpen in zijn collecties, is een van de mooiste universitaire musea ter wereld. Nieuwe state of the art faciliteiten op de Kelvin Hall zal de Hogeschool voor de Kunsten toestaan ​​aan de Universiteit van Glasgow te bouwen op haar internationale reputatie voor het verzamelen op basis van onderzoek en onderwijs, wat een grotere toegang tot de collecties, terwijl het smeden van nieuwe academische en onderwijspraktijk.

Feiten en cijfers

is gerangschikt op 62 in de wereld en is de eerste en enige Britse universiteit te worden beoordeeld als 5 Sterren Plus overall. (QS World University Rankings 2015) verwelkomt studenten uit meer dan 140 landen wereldwijd heeft meer dan 25.000 undergraduate en postgraduate studenten heeft een jaarlijkse onderzoek inkomen van meer dan £ 181m is een lid van de prestigieuze Russell Groep van vooraanstaande Britse universiteiten is gerangschikt top in Schotland en de derde plaats in de Russell Group in de Nationale Studenten Enquête 2015 is een van de oprichters van Universitas 21, een internationaal samenwerkingsverband van universiteiten dat zich toelegt op het instellen van wereldwijde normen voor het hoger onderwijs omvat onder haar alumni, de vader van de economie van Adam Smith, architect van decentralisatie Donald Dewar en gerenommeerde natuurkundige en ingenieur Lord Kelvin van Schotland.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Glasgow

De Master of Music in compositie en creatieve praktijk is bedoeld om studenten in staat stellen om hun compositorische praktijk te ontwikkelen in een dynamische, rigoureu ... [+]

Samenstelling en creatieve praktijk MMus

De Master of Music in compositie en creatieve praktijk is bedoeld om studenten in staat stellen om hun compositorische praktijk te ontwikkelen in een dynamische, rigoureus en ondersteunende creatieve omgeving. Het doel is om de opleiding te bieden in een reeks van benaderingen, de invoering van instrumenten en technieken om de hedendaagse muziek maken relevant, en het stimuleren van onderzoek, innovatie en experimenten.

Waarom dit programma Studenten doen een belangrijke portefeuille van creatieve praktijk met een begeleidend kritisch commentaar, hen voor te bereiden compositorische en muzikale carrière. Studenten hebben de mogelijkheid van een plaatsing bij een musical of arts organisatie, indien beschikbaar, en up-to-date onderzoek vaardigheden bepaling in digitale kunst. Wij bieden u de mogelijkheid uw werk te hebben uitgevoerd door een professioneel ensemble, met inbegrip van een jaarlijkse showcase van de postdoctorale werk SoundThought. Onze faciliteiten omvatten een concertzaal, drie studio's, een audio-lab, en oefenruimtes. Verstrekking van gespecialiseerde lessen in creatieve industrieën en cultureel beleid in het Centre for Cultural Policy Research. We hebben een scala aan moderne en historische toetsinstrumenten waaronder twee Steinway Model D vleugelpiano's, een 1840s Broadwood grand piano, een klassieke forte-piano, en twee klavecimbels. Andere instrumenten in handen van de school zijn onder andere een selectie van percussie-instrumenten, een partner van violen, Barok strijkers, blokfluiten, kromhoorns en andere blaasinstrumenten. Het Concertgebouw is uitgerust met een diffusie-systeem voor de uitvoering van de elektro-akoestische muziek. Als een UNESCO City of Music, heeft Glasgow bloeiende muziek, performance en hedendaagse kunst scènes. Het is... [-]
Verenigd Koninkrijk Glasgow
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Glasgow

De MMus in Musicologie biedt studenten met een intensieve studie in de huidige ontwikkelingen in de musicologie op gevorderd niveau. Het programma combineert een brede ba ... [+]

musicologie MMus

De MMus in Musicologie biedt studenten met een intensieve studie in de huidige ontwikkelingen in de musicologie op gevorderd niveau. Het programma combineert een brede basis in musicologisch onderzoek, met inbegrip van de theoretische en methodologische benaderingen uit de historiografie, analyse, sociologie en culturele en kritische studie van de muziek, met de mogelijkheid om die gespecialiseerd zijn in gebieden zoals Popular Music Studies, Screen Music Studies, historische uitvoeringspraktijk practice (alleen wetenschappelijke benaderingen) en Sonic Arts esthetiek en kritiek.

Waarom dit programma Verstrekking van stages in de muzikale en culturele en kunstzinnige organisaties Bepaling van het collegegeld in digitale musicologie Verstrekking van gespecialiseerde lessen in creatieve industrieën en cultureel beleid in het Centre for Cultural Policy Research Als een UNESCO City of Music, Glasgow is een uniek centrum van creatieve bedrijvigheid in diverse gebieden, van klassieke orkesten en ensembles, waaronder BBC Scottish Symphony Orchestra en het Royal Scottish National Orchestra, de legendarische locaties in de populaire en traditionele muziek, waardoor het een uitstekende plek voor musicologische studie. Onze faciliteiten omvatten een concertzaal, drie studio's, een audio-lab en oefenruimtes We hebben een uitstekende collectie moderne en historische toetsinstrumenten waaronder twee Steinway Model D vleugelpiano's, een 1840s Broadwood grand piano, een klassieke forte-piano, en twee klavecimbels. Andere instrumenten zijn onder meer een selectie van percussie-instrumenten, een partner van violen, Barok strijkers, blokfluiten, kromhoorns en andere blaasinstrumenten. ... [-]
Verenigd Koninkrijk Glasgow
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Glasgow

Dit programma geeft u de mogelijkheid om uw eigen belangen in het Engels literatuur voort te zetten op postdoctoraal niveau in een breed scala aan cursussen onder leiding ... [+]

Engels Literatuur MLitt

Dit programma geeft u de mogelijkheid om uw eigen belangen in het Engels literatuur voort te zetten op postdoctoraal niveau in een breed scala aan cursussen onder leiding van internationaal gerenommeerde experts. Een kern onderzoek cursus laat u kennismaken met de belangrijkste vaardigheden in postdoctorale studie, terwijl een flexibele mate structuur kunt u uit de rijke verscheidenheid van keuzevakken op aanbieding van de School of Critical Studies in de Hogeschool voor de Kunsten te selecteren en elders, of zelfs daarbuiten . U kunt ook streven naar één van de specialistische trajecten aangeboden door Engels Literatuur, met inbegrip van Fantasy, Middeleeuwen en vroegmoderne, Modernities, en Victoriaanse literatuur. Het programma eindigt met een kans om een ​​proefschrift te schrijven op een passende Engels Literatuur-gerelateerd onderwerp van uw keuze.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands