University of Dundee - School of Social Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Dundee

Fantastische cultuur, prachtige landschappen en beroemde vriendelijke mensen ... Schotland heeft passie en innovatie als kern en dit zijn slechts enkele van de redenen waarom het een geweldige plek is om te wonen en te studeren.

Dundee ligt aan de oevers van de rivier de Tay aan de oostkust van Schotland. Het verschijnt regelmatig aan de bovenkant van 'kwaliteit van leven' enquêtes in het Verenigd Koninkrijk - biedt alles wat geweldig is aan het stadsleven, maar is vriendelijk, compact en gemakkelijk te navigeren.

The Wall Street Journal heette Dundee als een van hun tien warme bestemmingen voor 2018.

De bevolking van Dundee is ongeveer 150.000. Met studenten die 1 op 5 van de bevolking vormen, richt onze stad zich op het studentenleven.

Onze campus ligt in het hart van het bruisende en leuke West End van Dundee, met winkels, cafés en restaurants allemaal op een steenworp afstand.

"Schotse mensen zijn aardig en vriendelijk. Ik herinner me de eerste dag dat ik aankwam, de kerel die verondersteld werd mij te ontmoeten, was er nog niet. De taxichauffeur zette me af, ik klopte op de deur en hij was er niet, dus ik wachtte buiten. Er kwam iemand vragen of ik in orde was en nodigde me uit terwijl ik wachtte. Hij verwelkomde me en gaf me eten en drinken, dus begon ik de mensen van Dundee en Schotland lief te hebben vanaf de eerste dag dat ik kwam. " Willy William Mrema komt uit Tanzania en studeert MSc Geotechnical Engineering.

Rankings: href = "https://www.dundee.ac.uk/about/our-rankings/

Sociale wetenschappen

Sociale wetenschappen omvatten veel van de academische gebieden die de maatschappij vormen. Deze omvatten onder meer hoe we worden bestuurd (wet), waar we wonen (architectuur, planning en geografie), hoe economieën en bedrijven functioneren (bedrijfs- en managementstudies), de keuzes die we maken (psychologie) en onze politiek en internationale betrekkingen. In wezen alles dat invloed heeft op hoe mensen denken en zich gedragen.

Wat je kunt studeren

  • architectuur
  • Bedrijf
  • Aardrijkskunde
  • Energierecht
  • Milieukunde
  • Wet
  • Psychologie
  • Politiek

Instituut voor Sociale Wetenschappen Onderzoek

We zijn bezig met het begrijpen van 's werelds meest complexe en uitdagende problemen. Deze variëren van gezondheid, werk en welzijn tot klimaatverandering en veerkracht van de gemeenschap en van veiligheid en sociale rechtvaardigheid tot de ervaringen van kinderen, gezinnen en relaties.

Onze onderzoekers werken samen met beleids- en praktijkgemeenschappen in Schotland, het VK en internationaal om ervoor te zorgen dat hun onderzoek impact heeft buiten de academie.

We voeren wereldwijd toonaangevend onderzoek uit, dat is gebaseerd op een unieke combinatie van disciplines: recht, zaken, energierecht en beleid, aardrijkskunde, milieuwetenschappen, politiek en internationale betrekkingen, psychologie, architectuur en stedenbouw.

Ons baanbrekende onderzoek staat bekend om expertise, uitmuntendheid en impact en probeert de meest complexe en uitdagende problemen ter wereld te begrijpen. We zijn trots op het leveren van onderzoek met aanzienlijke impact op wereldwijde innovatie en internationaal beleid.

Locaties

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden