Lees de Officiële Beschrijving

Geïnspireerd door ons verleden om je toekomst vorm te geven

Met 50 jaar academische excellentie achter ons als universiteit, zijn we onze internationale reputatie en cursusaanbod blijven uitbreiden. We zijn altijd pioniers geweest in het ontwikkelen van nieuwe vakken, reflecteren en anticiperen op de behoeften van werkgevers, onze studenten en de samenleving als geheel.

Bradford was de eerste universiteit buiten Londen die cursussen in deeltijdcursussen aanbood en onze cursussen zijn ontworpen als antwoord op het veranderende zakelijke, sociale, wetenschappelijke en ecologische landschap.

Vanaf de eerste moderne Business School, die een internationale reputatie heeft, tot de eerste Peace Studies graad, blijven we relevant, praktisch en nuttig leren bieden voor al onze studenten.

Vandaag zijn onze associaties met werkgevers wereldwijd uitgebreid. Onze samenwerking varieert van associaties met lokale werkgevers via initiatieven voor werkgeversbetrokkenheid tot overzeese partnerschappen, waaronder die in Singapore, Brunei, Maleisië, Pakistan en India.

"Je kunt er zeker van zijn dat je universiteit zich in de toekomst zal ontwikkelen met dezelfde dynamiek als in het verleden is gebleken - het opleiden van mannen en vrouwen die onderwijs en training ontvangen die relevant zijn voor de behoeften van onze veranderende samenleving."

Harold Wilsonvoormalig premier en onze eerste kanselier

Strategieën, beleid, missie en waarden

Alles wat de universiteit doet, hoe klein ook, vormt een onderdeel van onze missie als instelling en onze bedrijfsstrategie.

Onze waarden en ons beleid zijn aanwezig om ervoor te zorgen dat we onze doelstellingen zo goed en zo goed mogelijk bereiken.

Onze visie van een duurzame campus

Aan de University of Bradford we toegewijd aan duurzaamheid en hebben we erkenning gekregen voor onze duurzame campus en we zijn een van 's werelds toonaangevende ecoversites.

Onze visie omvat het voldoen aan vier kerndoelen:

Werken aan duurzaam onderwijs

Een duurzamere toekomst vormgeven door studenten, personeel, de lokale gemeenschap en werkgevers te betrekken bij de vaardigheden en kennis die nodig zijn bij het nastreven van duurzame ontwikkeling.

Werken aan een gezonde omgeving

Het milieu beschermen door het gebruik en de uitstoot van onze hulpbronnen te minimaliseren en tegelijkertijd de omgeving te verbeteren.

Werken aan sociaal welzijn

Een groenere, veiligere omgeving creëren waarin onze studenten, medewerkers en de lokale gemeenschap kunnen leven, communiceren, studeren en actief zijn.

Werken aan een bloeiende economie

Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht ontwikkelen om meer welvaart te brengen voor onze studenten, de universiteit, stad en regio.

Onderzoek

De University of Bradford is een technologie-universiteit met meer dan 50 jaar baanbrekende onderzoekservaring.

Ons onderzoek staat gerangschikt in de top 50 in het VK (HEFCE, 2014) voor onderzoekskwaliteit waarbij driekwart wordt gekwalificeerd als wereldleider of internationaal excellent.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Bradford

Master by Research (MRes) is een een jaar durend onderzoek gericht postdoctoraal programma dat wordt afgeleverd aan het Institute of Cancer Therapeutics and Faculty of Li ... [+]

Overzicht

Master by Research (MRes) is een een jaar durend onderzoek gericht postdoctoraal programma dat wordt afgeleverd aan het Institute of Cancer Therapeutics and Faculty of Life Sciences. Het biedt training voor het werken als een professionele wetenschapper, of als voorbereiding op een PhD.

Er zijn zes specialismen voor u beschikbaar:

MRes Cancer Drug DiscoveryMRes Cancer PharmacologyMRes Drugtoxicologie en veiligheidsfarmacologieMRes Molecular and Cell BiologyMRes Chemical BiologyMRes Pharmaceutical Technology

Het programma legt een sterke nadruk op het ontwikkelen van laboratorium-gebaseerde onderzoeksvaardigheden en expertise. Een zes maanden durende onderzoeksproject biedt u de mogelijkheid om vaardigheden te verwerven en in de praktijk te brengen door baanbrekend onderzoek uit te voeren met een real-world impact.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

University of Bradford

De MA Advanced Practice in Peacebuilding and Conflict Resolution wordt aangeboden door de internationaal erkende afdeling van vredesstudies en internationale ontwikkeling ... [+]

Overzicht

Ben je geïnteresseerd in het bevorderen van je kennis van hedendaagse conflictstudies en het ontwikkelen van de vaardigheden en kwaliteiten die nodig zijn voor professionele conflict- en vredespraktijken?

Wil je een jaar studeren in een stimulerende academische omgeving, werken met medewerkers die voorop lopen in hun vakgebied en met studenten van over de hele wereld?

Ben je op zoek naar een uitdagende leerervaring, het oplossen van problemen uit de echte wereld, het aanpakken van complexe ethische dilemma's, het uitvoeren van onafhankelijke onderzoeksprojecten en het oefenen van geavanceerde vaardigheden voor conflictbeheersing?

Wilt u een werkportfolio opbouwen waaruit blijkt dat u een reeks professionele competenties hebt gerealiseerd die relevant zijn voor werkgelegenheid op het gebied van vrede, conflicten en ontwikkeling?... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Het MA Filmmaking-programma zal u betrekken bij de productie van geavanceerde digitale filmproducten. Je studeert modules in de productie en technologie van videografie ( ... [+]

Het MA Filmmaking-programma zal u betrekken bij de productie van geavanceerde digitale filmproducten.

Je studeert modules in de productie en technologie van videografie (schieten, bewerken, post-productie), samen met gespecialiseerde modules in filmpraktijken, het in opdracht geven van videoclips en filmgeschiedenis en context.

Studenten krijgen ook theoretische en historische / contextuele analyse en creatieve processen zoals visualisatie en storyboarding.

Afgestudeerden van dit programma hebben de instrumenten voor kritische analyse, het genereren van ideeën en het begrijpen van de industrie verworven om succesvolle praktijkprojecten te produceren.

De relatie tussen theorie, creativiteit en praktijk wordt steeds meer gewaardeerd door werkgevers en het programma bouwt voort op een sterke schooltraditie van het integreren van theorie en praktijk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Deze graad is op het snijvlak van ontwikkelingstheorie, beleid en management. Het biedt studenten de kritische en analytische vaardigheden om hen in staat te stellen effe ... [+]

Overzicht

Deze graad is op het snijvlak van ontwikkelingstheorie, beleid en management. Het biedt studenten de kritische en analytische vaardigheden om hen in staat te stellen effectief te werken in internationale ontwikkelingsomgevingen. Met betrekking tot macro- en microniveau-perspectieven biedt de cursus een rijk inzicht in de uitdagingen van de hedendaagse ontwikkelingstheorie, -beleid en -management. De cursus is opgebouwd rond de verplichte kernmodules van de International Development Theory en het International Development Policy, waarbij de flexibiliteit is ingebouwd door middel van de optionele opleidingsonderdelen die door studenten zijn gekozen om hun eigen doelstellingen en interesses te halen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

De nieuwe MA in Internationale Betrekkingen en Veiligheidsstudies onderzoekt thema's van vredes- en conflictstudies. ... [+]

Overzicht

De nieuwe MA in Internationale Betrekkingen en Veiligheidsstudies onderzoekt thema's van vredes- en conflictstudies, waaronder:

oorlog, geweld en veiligheidsopbouw tussen en binnen staten en regio'shet aanpakken van massavernietigingswapens, conventionele wapenproliferatie, politiek geweld en terrorismeontwikkeling en werking van internationale en regionale instellingenverleden en heden transnationale uitdagingen in internationale en regionale diplomatiehedendaagse mondiale uitdagingen zoals aantasting van het milieu, mensenhandel / criminaliteit en migratie

Je ontwikkelt een geavanceerd academisch en beleidsrelevant begrip van internationale relaties en veiligheid, samen met analytische vaardigheden waar veel vraag naar is binnen institutionele politiek, ngo's en lobbyorganisaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Onze nieuwe MA in Peace, Resilience en Social Justice is ontworpen voor diegenen die een geavanceerd inzicht zoeken in de belangrijkste hedendaagse trends die onze wereld ... [+]

Overzicht

Onze nieuwe MA in Peace, Resilience en Social Justice is ontworpen voor diegenen die een geavanceerd inzicht zoeken in de belangrijkste hedendaagse trends die onze wereld vormgeven, zoals een milieucrisis, grotere ongelijkheid en sociale verdeeldheid, schaarste aan hulpbronnen en gewelddadige conflicten.

Het programma onderzoekt kritisch hoe de samenleving reageert op deze uitdagingen, van omstreden collectieve actie en politieke weerstand tot inspanningen om meer veerkrachtige, duurzame gemeenschappen te ontwerpen en te creëren.

Je gaat onderwerpen verkennen zoals:

gevolgen van klimaatverandering voor vrede en sociale rechtvaardigheidde rol van grondstofbeperkingen en landroof bij de bevordering van conflictende opkomst van bewegingen voor inheemse rechten en voedselsoevereiniteitde crisis van democratische instellingen en de opkomst van politiek populismetoename van contentieuze collectieve actie - zowel in de echte als in de virtuele wereld... [-]
Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

De MA in vredes-, conflict- en ontwikkelingsstudies biedt een geavanceerd inzicht in de onderlinge relaties tussen conflicten, ontwikkeling, veiligheid en bestuur in ontw ... [+]

Overzicht

De MA in vredes-, conflict- en ontwikkelingsstudies biedt een geavanceerd inzicht in de onderlinge relaties tussen conflicten, ontwikkeling, veiligheid en bestuur in ontwikkelingslanden, fragiele, transitional en / of conflict-getroffen regio's en landen. Je krijgt het inzicht en de vaardigheden die je nodig hebt om een carrière te maken of te ontwikkelen in wat nu een belangrijk gebied is voor internationale, nationale en lokale beleids- en praktijkgemeenschappen. Je bent uitgerust om in veel sectoren te werken, waaronder:

internationale ontwikkelingconflictpreventie en vredesopbouwherstel na een conflicthumanitaire hulpbeheer van natuurlijke hulpbronnen

U krijgt de mogelijkheid om gespecialiseerde Pathways te nemen, waaronder gespecialiseerd in geselecteerde regio's (Europa, Afrika, MENA, Azië of Latijns-Amerika en het Caribisch gebied), met mogelijkheden voor geselecteerde studiebezoeken. Het programma biedt verbeterde training en betrokkenheid bij veelgebruikte analytische hulpmiddelen en modellen voor beleid en practica, zodat u uw vaardigheden en inzetbaarheid kunt ontwikkelen. Het programma wordt geleverd door de afdeling vredesstudies en internationale ontwikkeling, die een internationale reputatie behoudt als een centrum voor uitmuntendheid op het gebied van onderzoek, onderwijs, training en beleidsbetrokkenheid. Dit betekent dat je onderwijs niet alleen op onderzoek zal zijn gebaseerd, maar ook wordt geleverd door personeel dat goed gepositioneerd is om de betrokkenheid van beleid en praktijkmensen in de praktijk te vergemakkelijken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Bradford

Je studie op MSc-niveau in Bradford zal een basis voor het leven zijn, gericht op het ontwikkelen van een diep inzicht in geavanceerde technische principes, analytische h ... [+]

De moderne samenleving vertrouwt op het werk van chemische ingenieurs die de processen ontwikkelen en ontwerpen die de nuttige producten voor de samenleving maken door efficiënt gebruik en beheer van hulpbronnen, waaronder water en energie, terwijl ze gezondheids- en veiligheidsprocedures beheersen en het milieu beschermen.

Chemical Engineering biedt essentiële tools gebaseerd op het concept van duurzaamheid en een lage CO2-voetafdruk voor het veranderen van grondstoffen in nuttige producten op een veilige en kosteneffectieve manier. Chemical Engineers begrijpen hoe de chemische, biochemische of fysieke toestand van een stof kan worden veranderd, om alles te creëren, van gezondheidszorgproducten (gezichtscrèmes, shampoo, parfum, medicijnen) tot voedsel (zuivelproducten, granen, landbouwchemicaliën) en water (ontzilting voor zoet water) voor energie (aardolie voor splijtstoffen).... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Dit technisch gefocuste masterprogramma biedt je de diepgaande kennis die je nodig hebt om innovatieve structuren te ontwerpen; beheer van de constructie in de gebouwde o ... [+]

Dit technisch gefocuste masterprogramma biedt je de diepgaande kennis die je nodig hebt om:

ontwerp innovatieve structurenbeheer de constructie in de gebouwde omgevingde gevolgen van aardbevingen en gronduitdagingen aanpakken

Het is geschikt voor kandidaten met een undergraduate-diploma om hun technische kennis te versterken en hun carrièrepotentieel in de sector te verbeteren.

Je krijgt les van actieve onderzoeksmedewerkers, zodat je de nieuwste theorie en praktijk leert. Het betekent ook dat je de mogelijkheid hebt om aan lopende onderzoeksprojecten te werken.

Je oefent door het ontwikkelen van ontwerpen voor echte projecten. In de module ontwerpproject, wordt u door onze Industrial Royal Academy of Engineering gasthoogleraar van Arup begeleid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Deze full-time masteropleiding zal je technische vaardigheden verdiepen, je kennis van andere technische afdelingen vergroten en je onderzoeksvaardigheden verbeteren. Het ... [+]

Deze full-time masteropleiding zal je technische vaardigheden verdiepen, je kennis van andere technische afdelingen vergroten en je onderzoeksvaardigheden verbeteren.

Het is geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers en ontwikkelt leiderschaps- en managementsterkten die kunnen leiden tot de status Chartered Engineer (CEng).

Je ontwikkelt een geavanceerd begrip van:

MechanicaMaterialenselectieManufacturingMechatronicsComputerondersteund technisch ontwerpOntwikkeling van geïntegreerde mechanische systemen

Je leert de principes die ten grondslag liggen aan het ontwerp en de controle van mechanische systemen, samen met computationele en simulatiemethoden die worden gebruikt om de betrouwbaarheid en robuustheid van mechanische systemen te waarborgen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

De full-time Analytical Sciences MSc en Postgraduate Diploma is een op onderzoek gericht diploma. ... [+]

Overzicht

De full-time Analytical Sciences MSc en Postgraduate Diploma is een op onderzoek gericht diploma.

Je ontwikkelt de ervaring en technieken die vereist zijn om een onafhankelijke beoefenaar van de moderne analytische wetenschap te worden, met de vaardigheden die vereist zijn voor onderzoek en door de industrie.

Het levert kernonderwijs in geavanceerde aspecten van analytische chemie en stelt u in staat om gebieden met specialistische kennis te verkennen via optionele modules.

Je zult een breed scala aan analytische technieken toepassen en waardevolle onderzoekservaring verwerven via een uitgebreid onderzoeksproject.

Nadat de basisprincipes van de analytische wetenschappen zijn ontwikkeld, worden deze kerntechnieken toegepast op disciplines, waaronder:... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Deze MSc of Postgraduate Diploma in Archeological Sciences geeft afgestudeerden in de archeologie en aanverwante onderwerpen een systematische training in de toepassing v ... [+]

Overzicht

Deze MSc of Postgraduate Diploma in Archeological Sciences geeft afgestudeerden in de archeologie en aanverwante onderwerpen een systematische training in de toepassing van moderne wetenschappelijke methoden.

Het geeft je de praktische, analytische en interpretatieve vaardigheden die je nodig hebt om een breed scala aan gespecialiseerde benaderingen toe te passen, en bereidt je niet alleen voor op onderzoek in de archeologische wetenschap, maar ook om carrièrekansen na te streven op alle gebieden van de reguliere archeologie.

Je gaat je aansluiten bij een groep postacademische studenten van over de hele wereld en hebt de mogelijkheid om een breed scala aan gespecialiseerde faciliteiten en collecties te gebruiken, terwijl je wordt onderwezen door internationaal erkende, onderzoeksactieve academici.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Dit programma zal uw kennis van geavanceerde softwareontwikkeling, systemen voor big data-analyse, statistische gegevensanalyse, datamining, gegevensprivacy en -veilighei ... [+]

Overzicht

Ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt voor een carrière in dit snel opkomende gebied van data science.

Dit programma zal uw kennis van geavanceerde softwareontwikkeling, systemen voor big data-analyse, statistische gegevensanalyse, datamining, gegevensprivacy en -veiligheid, gegevensvisualisatie en -verkenning verdiepen.

Het is een interdisciplinair programma, ontworpen voor studenten met een eerste graad in vakken zoals:

ComputertechnologieElektrotechniekWiskundeFysicaEconomie

Ons onderwijs is nauw verbonden met onderzoek binnen de faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatica, dat aspecten van toegepaste informatica, theoretische informatica en communicatie en netwerken omvat. Statistische analyse van gegevens over verschillende disciplines is een centraal thema van ons onderzoek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Ons programma biedt u essentiële vaardigheden in zowel moleculaire als computationele technieken. Je leert hoe je experimenten ontwerpt en uitvoert en analyseert de seque ... [+]

Overzicht

Bio-informatica is een tak van de levenswetenschappen die zich richt op het analyseren en integreren van big data die is verworven in biomedische experimenten.

In de afgelopen paar jaar hebben '-omics'-technologieën de gezondheidszorg, het biomedisch onderzoek en de industrie veranderd en er is een tekort aan biomedische afgestudeerden met bioinformatica-opleiding in de geavanceerde gezondheidszorgsector.

Ons programma biedt u essentiële vaardigheden in zowel moleculaire als computationele technieken. Je leert hoe je experimenten ontwerpt en uitvoert en analyseert de sequentiegegevens van de volgende generatie op een efficiënte manier. Je verwerft kennis van onderzoeksmining voor Biological Sciences, Transcriptomics, Genomics, Proteomics and Metagenomics.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Het belangrijkste doel van MSc Cyber Security is om professioneel opgeleide afgestudeerden voor te bereiden voor de industrie. Het is ontworpen om afgestudeerden de kans ... [+]

Het belangrijkste doel van MSc Cyber Security is om professioneel opgeleide afgestudeerden voor te bereiden voor de industrie. Het is ontworpen om afgestudeerden de kans te bieden een dieper inzicht in cybersecurity als een discipline te ontwikkelen. De focus binnen dit programma op de principes, technologieën en werkwijzen van cyberbeveiliging helpt je om de juiste vaardigheden te verwerven voor toekomstige doctoraatsstudies en onderzoeksloopbanen en om competente beoefenaars te worden. Het programma omvat specifieke beveiligingsontwikkelingen met een stevige basis in academisch onderzoek en biedt u ook de mogelijkheid om geselecteerde onderwerpen in de geavanceerde informatica te bestuderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Dit nieuwe programma is bedoeld om leiders te ontwikkelen met een diep begrip van ideeën, instellingen, beleid en netwerken voor duurzame ontwikkeling - en de noodzakelij ... [+]

Overzicht

Dit nieuwe programma is bedoeld om leiders te ontwikkelen met een diep begrip van ideeën, instellingen, beleid en netwerken voor duurzame ontwikkeling - en de noodzakelijke vaardigheden voor kritisch denken om het beleid te informeren en langetermijneffecten te creëren.

Het is ontworpen en geleverd door een team met een baanbrekende onderzoeks- en beleidsadvisering, die een passie hebben voor duurzame ontwikkeling.

Dit programma kiezen betekent lid worden van de afdeling vredesstudies en internationale ontwikkeling aan de University of Bradford - het grootste universitaire centrum in zijn soort in de wereld.

Na je afstuderen, maak je deel uit van een wereldwijd netwerk van alumni, van wie velen een leidende rol hebben gespeeld in internationale organisaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Deze cursus biedt u een systematisch inzicht in economische benaderingen van ontwikkeling en in het bijzonder de rol van financiële en financiële instellingen. Studenten ... [+]

Overzicht

Deze cursus biedt u een systematisch inzicht in economische benaderingen van ontwikkeling en in het bijzonder de rol van financiële en financiële instellingen. Studenten zullen in staat zijn om de voordelen van de verschillende mechanismen voor de financiering van ontwikkeling te evalueren en om de grondslagen voor het begrotingsbeleid te begrijpen.

Tijdens de cursus ontwikkel je de vaardigheden die vereist zijn voor de analyse van ontwikkelingskwesties en om de onderlinge verbanden tussen statistieken en econometrie te begrijpen, en ontwikkel je expertise over internationale handels- en wisselkoersbeleid en aanverwante economische aangelegenheden. Daarnaast hebben studenten de mogelijkheid om een scala aan opties te bestuderen, waaronder project- en programmabeheer, openbaar beleid en ontwikkelingsbeleid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

De MSc European and International Business Management is uniek in het VK. Je leeft en studeert in drie verschillende Europese landen, waardoor je een echt internationaal ... [+]

Overzicht

De MSc European and International Business Management is uniek in het VK. Je leeft en studeert in drie verschillende Europese landen, waardoor je een echt internationaal perspectief op management hebt.

Het wordt geleverd in samenwerking met twee andere centers of excellence:

Deusto Business School aan de Universidad de Deusto, Bilbao, SpanjeAudencia Business School, Nantes, Frankrijk

Het programma wordt in drie talen gegeven: Spaans, Frans en Engels. Je zult de eerste termijn doorbrengen in Spanje of Frankrijk, de tweede in Frankrijk of Spanje, en de derde in de School of Management in Bradford. Je brengt de laatste 12 weken van de cursus door op een stage of schrijft een rapport.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
13 - 16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Een eenjarig, voltijds masterdiploma dat is ontworpen om volledig afgeronde managers te produceren met de nadruk op financiën. U gaat zich richten op hoe een bedrijf waar ... [+]

Overzicht

Een eenjarig, voltijds masterdiploma dat is ontworpen om volledig afgeronde managers te produceren met de nadruk op financiën. U gaat zich richten op hoe een bedrijf waarde creëert en meet, en hoe u accounting en financiën vanuit een strategisch perspectief benadert.

Het programma combineert financiën en boekhouding met een gedetailleerd onderzoek van andere disciplines die nodig zijn voor het management van organisaties. Hiermee kunt u ook financiële beslissingen nemen vanuit meerdere perspectieven.

De belangrijkste elementen zijn:

bedrijfseconomieoperations managementstrategisch boekhouden en financieel beheerinternationale zakenmarketing planning en strategie... [-]
Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

De MSc in Finance and Investment geeft je een grondige kennis van bedrijfsactiviteiten, investeringsbeslissingen, pensioenfondsen, internationale financiën. Het is een er ... [+]

Overzicht

De MSc in Finance and Investment geeft je een grondige kennis van:

BedrijfsactiviteitInvesteringsbeslissingenPensioenfondsenInternationale financiën

Het is een erkende kwalificatie die uw inzetbaarheid en loopbaanmogelijkheden in de financiële, bank- en verzekeringssector zal vergroten.

Ons programma richt zich op verantwoorde besluitvorming binnen de financiële wereld, met behulp van geavanceerde methoden en computationele hulpmiddelen zoals de Bradford Trading Room om u ervaring te bieden met live economische financieringsgegevens en de beslissingscontext in het echte leven.

We brengen financiële theorie en thought leadership in balans met praktische toepassing om financiële experts te produceren die een verschil kunnen maken in de echte wereld van zaken, financiën en investeringen. Regelmatig nodigen wij externe experts uit de academische wereld en de industrie uit als sprekers om de relevantie van discussies en studie in de klas verder te vergroten en een zinvolle context te bieden aan evenementen en trends in de sector.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Dit rigoureuze MSc Financial Management-programma biedt u een sterke basis in financiële kerndisciplines, waaronder financiën, bankwezen, regelgeving, risicobeheer, finan ... [+]

Overzicht

Dit rigoureuze MSc Financial Management-programma biedt u een sterke basis in financiële kerndisciplines, waaronder:

financiënbankregulatierisicomanagementfinanciële theorie

Er is een sterke nadruk op het toepassen van specialistische kennis en vaardigheden op zakelijke scenario's uit de praktijk. Je wordt bedreven in het analyseren van financiële informatie en de toepassing ervan binnen een organisatie.

Je ontwikkelt een kritisch begrip van:

hoe kapitaalmarkten werkenhoe bedrijven worden gewaardeerdhoe markten de werkomgeving van de financieel manager bepalenhoe bedrijven zichzelf kunnen beschermen tegen risico en onzekerheid

Het heeft een internationaal perspectief, met sleutelmodules voor bedrijfsfinanciering en internationale financiering, waarmee u uw opties voor afgestudeerde carrières verruimt. Afgestudeerden gaan naar een loopbaan in de financiële wereld, zowel binnen financiële als niet-financiële instellingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Forensische archeologie is de specialistische toepassing van archeologische technieken bij het zoeken en terugwinnen van bewijsmateriaal van plaats delict, vaak maar niet ... [+]

Overzicht

Forensische archeologie is de specialistische toepassing van archeologische technieken bij het zoeken en terugwinnen van bewijsmateriaal van plaats delict, vaak maar niet altijd gerelateerd aan begraven menselijke resten.

Deze cursus wordt gegeven door medewerkers met een uitgebreide ervaring op het gebied van crime scene, die regelmatig aan verschillende operaties werken en in de voorhoede staan van de professionele ontwikkeling van de discipline.

De cursus zal:

Voorzie je van geavanceerde praktische, analytische en interpretatieve vaardigheden in forensische archeologieGeef training in disciplinevaardigheden om afgestudeerden in staat te stellen een loopbaan na te streven in Forensische Archeologie en Crime Scene Investigation (CSI)Bereid studenten voor op een loopbaan in niet-verwante gebieden door de nadruk op teamwerk en de toepassing van een brede kennisbasis voor het oplossen van problemen... [-]
Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Dit duale award-programma is volledig geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), dat volledige vrijstelling biedt tegen hun Level 7 ... [+]

Overzicht

Dit duale award-programma is volledig geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), dat volledige vrijstelling biedt tegen hun Level 7 Advanced Diploma in HRM.

Het inspirerende eenjarige programma bereidt je voor op een senior leiderschapspositie in HR. Het programma geeft je de tools die je nodig hebt om jezelf te onderscheiden van de concurrentie; je ontwikkelt de expertise die nodig is om de HR-agenda in elke sector vorm te geven.

U krijgt inzicht in de activiteiten, functies en omgeving van een organisatie en hoe HR-functies een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes ervan.

Het programma geeft je een uitgebreide basis in de kerndisciplines van de HR-praktijk, waaronder:... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Ons internationaal bedrijfs- en managementmasterprogramma biedt je de vaardigheden die je nodig hebt om een breed scala aan wereldwijde managementkansen te ontgrendelen. ... [+]

Overzicht

Ons International Business and Management Master-programma biedt je de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​breed scala aan wereldwijde managementkansen te ontgrendelen.

Je ontwikkelt een solide basis van managementkennis en een significant en gedetailleerd begrip van de problemen waarmee bedrijven op internationale schaal worden geconfronteerd, zoals:

rationale voor internationale expansiemodi voor toegang tot buitenlandse marktentheorieën over internationale bedrijfsstrategiede rol en invloed van cultuur in het internationale bedrijfslevenintercultureel management

Het programma is flexibel - optionele modules stellen u in staat om uw studies aan te passen aan uw persoonlijke loopbaanambities. Een module met onderzoeksmethoden biedt u de hulpmiddelen die u nodig hebt om business intelligence te genereren en analyseren, en u kunt een onderwerp van uw keuze diepgaand verkennen voor het proefschrift, onder toezicht van een deskundige academicus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

De MSc in International Strategic Marketing ontwikkelt de specialistische kennis en vaardigheden die u nodig hebt om een marketingcarrière na te streven. Je ontwikkelt je ... [+]

Overzicht

De MSc in International Strategic Marketing ontwikkelt de specialistische kennis en vaardigheden die u nodig hebt om een marketingcarrière na te streven.

Je ontwikkelt je praktische kennis van marketingtools en -technieken en leert hoe je ze kunt integreren om succesvolle marketingprogramma's en -initiatieven te plannen en implementeren. Er is een sterke nadruk op praktische toepassing, met mogelijkheden om uw analytische en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen door het gebruik van case studies en marketingsimulaties.

Leren van academici en studiegenoten uit de hele wereld geeft u een onschatbaar perspectief op de problemen en uitdagingen waarmee marketeers in de hedendaagse mondiale bedrijfsomgeving worden geconfronteerd.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Het is de bedoeling dat tegen 2020 meer dan 50 miljard apparaten of dingen over de hele wereld met internet worden verbonden - waardoor het Internet of Things (IoT) een m ... [+]

Het is de bedoeling dat tegen 2020 meer dan 50 miljard apparaten of dingen over de hele wereld met internet worden verbonden - waardoor het Internet of Things (IoT) een mainstream-technologie wordt.

Smart Cities, Industrial Internet of Things (IIoT), zelfrijdende auto's, Smart Grids, Smart Homes en gebouwen, Smart Infrastructure, Smart Agriculture, Smart Health, Smart Mobility zijn enkele van de toepassingsgebieden die de fenomenale groei van IoT ondersteunen.

Bedrijven zijn al aan het onderzoeken hoe IoT kan worden gebruikt voor hun activiteiten, maar zij hebben onvoldoende IoT-vaardigheden en kennis bij medewerkers en management.

Deze unieke full-time masteropleiding is ontworpen door experts in het veld met een schat aan onderzoek en ontwikkeling ervaring in IoT om dit tekort aan professioneel gekwalificeerde specialisten aan te pakken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

3D-methoden voor het digitaal documenteren van objecten, locaties en landschappen bieden een aanzienlijk potentieel voor archeologie en erfgoedbeheer. Digitale gegevens k ... [+]

Overzicht

3D-methoden voor het digitaal documenteren van objecten, locaties en landschappen bieden een aanzienlijk potentieel voor archeologie en erfgoedbeheer. Digitale gegevens kunnen een manier zijn om erfgoed te archiveren (de behoefte daaraan is grafisch geïllustreerd door het verlies van sites van werelderfgoed tot conflicten) en het wordt de gouden standaard voor de commerciële registratie van sites en landschappen.

Digitale gegevens kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt:

om verandering te bewaken voor behoud en beheerom functies te onderzoeken en analyserenvoor reconstructiedoeleindenhet verleden visualiseren en presenterennieuwe manieren bieden om contact te maken met het publiekhet bieden van toegang tot externe sites of ontoegankelijke collecties die anders moeilijk te bereiken zijn.... [-]
Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Ons nieuwe masterprogramma op het gebied van logistiek, dataconversie en supply chain management is bedoeld voor diegene die overwegen om hun kennis te verbreden buiten h ... [+]

Overzicht

Ons nieuwe masterprogramma op het gebied van logistiek, dataconversie en supply chain management is bedoeld voor diegene die overwegen om hun kennis te verbreden buiten hun huidige discipline en om een carrière in de logistiek, supply chain en transportsector veilig te stellen.

Het programma is ontworpen met input van logistieke en supply chain-professionals en richt zich op de integratie van data-analysetechnieken met betrekking tot dit bedrijfsdomein.

Je ontwikkelt je begrip van onderwerpen zoals:

Opkomende problemen in logistiek en supply chain managementAnalyse van bedrijfsgegevensSupply Chain Analytics- en Technology Management-kwesties rondom onderwerpen als Industry 4.0 en AutomationAanbestedingsstrategieën en zakelijke duurzaamheid... [-]
Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Ons masterprogramma Management biedt u een brede kennis van theorieën, principes en werkwijzen voor sleutelbeheer zoals toegepast in het bedrijfsleven. Het is ontworpen v ... [+]

Overzicht

Ons masterprogramma Management biedt u een brede kennis van theorieën, principes en werkwijzen voor sleutelbeheer zoals toegepast in het bedrijfsleven.

Het is ontworpen voor diegenen die zich willen richten op een zo breed mogelijk scala van zakelijke disciplines, in plaats van zich te verbinden aan een bepaald specialisme. U hoeft geen business / management te hebben gestudeerd op het niveau van niet-afgestudeerden.

Je ontwikkelt je kennis van onderwerpen, waaronder:

BedrijfseconomieBoekhouding en financiënPersoneelszakenInternationale bedrijfsstrategieMarketingplanning en -strategieOperations Management

Je zult ook in staat zijn om je studies aan te passen aan opkomende interessegebieden, of je carrière aspiraties; we bieden een breed scala aan optionele modules als onderdeel van ons uitgebreide portfolio van postdoctorale management... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Onze masteropleiding in Marketing en Management omvat de belangrijkste bedrijfspraktijken en marketingprincipes, en biedt u het scala aan competenties die u nodig hebt om ... [+]

Overzicht

Onze masteropleiding in Marketing en Management omvat de belangrijkste bedrijfspraktijken en marketingprincipes, en biedt u het scala aan competenties die u nodig hebt om een marketingprofessional te worden of een managementcarrière na te streven met een specialisme in marketing.

U hoeft geen eerste graad in bedrijf, marketing of management te hebben; het programma is bedoeld voor diegenen die een brede kennisbasis willen opbouwen om hun carrière te starten, van richting te veranderen of de volgende stap in een bestaande carrière zetten.

Je ontwikkelt een kritisch inzicht in managementonderwerpen, waaronder:

operations managementinternationale zakeneconomiepersoneelszakenFinanciën en accounting... [-]
Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Deze cursus bouwt kennis en vaardigheden op bij het plannen en beheren van ontwikkelingsprojecten en -programma's. Het is ontworpen om kritisch inzicht te vergroten in de ... [+]

Deze cursus bouwt kennis en vaardigheden op bij het plannen en beheren van ontwikkelingsprojecten en -programma's. Het is ontworpen om kritisch inzicht te vergroten in de strategieën, processen, technieken en problemen die betrokken zijn bij het nemen van ideeën voor ontwikkeling en deze om te zetten in praktische realiteiten met identificeerbare resultaten en voordelen.

De mate biedt een uitstekende basis voor loopbaanverbetering of conversie voor mensen met interesse en ervaring in projecten voor ontwikkeling. De focus van de cursus ligt op ontwikkelingsprojecten in de publieke of derde (vrijwillige of gemeenschaps) sectoren, maar de onderliggende principes zijn van toepassing op alle soorten projecten, inclusief projecten met commercieel voordeel.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

De MSc en PG Diploma in Psychologie bieden een snelle route om in aanmerking te komen voor Graduate Basis voor Chartered Membership met de British Psychological Society, ... [+]

Overzicht

De MSc en PG Diploma in Psychologie bieden een snelle route om in aanmerking te komen voor Graduate Basis voor Chartered Membership met de British Psychological Society, op voorwaarde dat een minimumstandaard van 50% wordt bereikt.

Dit betekent dat aanvragers normaal gesproken al een aantal psychologie op het niet-gegradueerde niveau in een eerdere opleiding hebben bestudeerd en nu verder onderzoek willen doen om de mogelijkheid voor specialisatie in de psychologie in de toekomst mogelijk te maken.

Dit is daarom de eerste stap naar verdere postacademische training voor diegenen die een professionele carrière in de psychologie willen nastreven.

U krijgt de gelegenheid om praktische oefeningen te doen en zult gebruik maken van de uitgebreide psychologische laboratoriumvoorziening in het Centre for Psychology Studies. Je krijgt ook de gelegenheid om deel te nemen aan geavanceerde theoretische debatten die relevant zijn voor het begrijpen van hedendaagse kwesties in de samenleving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Energiebedrijven en bedrijven onderzoeken nu al hoe ze RES kunnen gebruiken in het elektriciteitsnet, maar ze missen slimme managementvaardigheden en kennis van Smart Gri ... [+]

Deze cursus is onderhevig aan validatie. U kunt deze cursus nog steeds aanvragen terwijl deze wordt goedgekeurd.

Het smart grid is een moderne vorm van het traditionele elektriciteitsnet, dat computertechnologie op een standaard elektriciteitsnet brengt; waardoor communicatie tussen energiedistributeurs, distributeurs en klanten eenvoudiger wordt.

Slimme netten kunnen helpen om een toenemend aantal hernieuwbare energiebronnen (RES) in het net te integreren. RES vormen een uitdaging voor traditionele elektriciteitsnetwerken omdat ze vaak zowel intermitterend als moeilijk te voorspellen zijn. Slimme netwerken helpen netwerkbedrijven om op afstand te anticiperen en op problemen te reageren, zodat reparatiepersoneel van uw lokale distributeur stroomuitval sneller kan verhelpen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands