University of Bolton

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met een student lichaam van ongeveer 11.000 u de beste van alle werelden op het krijgen University of Bolton. U zal worden gebaseerd op een moderne, compacte campus waar niemand voelt zich anoniem en, met kleine onderwijs groepen op vele cursussen, kunt u er zeker van zijn dat u een naam, niet alleen een nummer.

Bolton zelf is een vriendelijke, bloeiende stad dicht bij de grote steden Manchester en Liverpool.

Onze kwaliteit van het onderwijs heeft consequent won de hoogst mogelijke uit de regering kwaliteitscontrole ratings en we hebben professionele accreditatie voor meer dan 30 van onze onderwijsprogramma's.

Er zijn momenteel 192 Academisch medewerkers van wie 130 hold PhD graden. Dit vertegenwoordigt 67,7% van de PhD houders onder het wetenschappelijk personeel.

Onze Ethos De Universiteit van Bolton is een openbare bron voor professionele kennis en leren, werken met en ten behoeve van mensen en organisaties om praktische problemen op te lossen.

We zijn ervan overtuigd dat het leren is fundamenteel voor de transformatie van het individu en de samenleving.

We zijn onverbiddelijk in onze wens om de hoogte blijven van commerciële, sociale, culturele en economische veranderingen en de gevolgen daarvan op te nemen in onze cursussen en in ons werk met partners.

We vieren uitmuntendheid in anderen en gewillig brengen hun goede praktijken terug in de universiteit en in onze partnerships.

We zijn er trots op dat alle onderdelen van de maatschappij volledig zijn vertegenwoordigd onder onze medewerkers, studenten en partnerorganisaties.

Wij omarmen diversiteit en waarde verschil.

We tonen aanpassingsvermogen, nauwkeurigheid en flexibiliteit bij het identificeren en het voldoen aan de behoeften van individuen en organisaties.

Wij respecteren en waarderen de traditionele rol en de prestaties van wetenschappers en universiteiten, terwijl op zoek naar een model van het hoger onderwijs, die is gericht op professionaliteit, innovatie en toepassing.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Postgraduate Certificaten - OnlineStudies » Bekijk Cursus - OnlineStudies » Bekijk BScs » Bekijk MSc » Bekijk Cursus - HealthcareStudies » Bekijk Diploma's - HealthcareStudies » Bekijk Certificates » Bekijk Master » Bekijk Bachelor » Bekijk Postgraduate Diploma's » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Propedeuse » Bekijk Postgraduate Certificaten - AcademicCourses » Bekijk Graduate Certificaten » Bekijk Certificaten » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk Doctor of Educations » Bekijk LLB » Bekijk Diploma's - AcademicCourses » Bekijk Cursus - AcademicCourses » Bekijk PhD » Bekijk LLM » Bekijk Bachelors » Bekijk EMBA\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Beeldende Kunst - Ma Full-time

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Dit programma is voor kunstenaars die willen hun gespecialiseerde studio praktijk te ontwikkelen naar een hoger niveau. Het bouwt voort op de onderscheidende benadering van kunst praktijk momenteel aangeboden op de undergraduate beeldende kunst aan de Universiteit. De cursus combineert het gebruik van gevestigde media en technieken met een ethos van open leren en experimenteren met nieuwe en alternatieve media ... [+]

Fine Art - MA full-time Dit programma is voor kunstenaars die willen hun gespecialiseerde studio praktijk te ontwikkelen naar een hoger niveau. Het bouwt voort op de onderscheidende benadering van kunst praktijk momenteel aangeboden op de undergraduate beeldende kunst aan de Universiteit. De cursus combineert het gebruik van gevestigde media en technieken met een ethos van open leren en experimenteren met nieuwe en alternatieve media. U zult uw praktijk te verbeteren door middel van een kritische en contextueel begrip van uw creatieve methoden, zodat u om te ontwikkelen en uw werk te verbreden in de formulering en de articulatie van uw ideeën. Via contacten met externe partners en kunst-gebaseerde agentschappen u direct bezighouden met de wereld van de hedendaagse beeldende kunst, de uitbreiding van uw kennis van de commerciële kant van de kunstwereld. Dit aspect van uw praktijk zal ook worden ondersteund door het leren van business management vaardigheden, zoals het maken van een business plan en het schrijven van het voorstel van slips voor commissie, tentoonstelling en projectwerk. Een hoog niveau van persoonlijke betrokkenheid is vereist op de cursus en u wordt verwacht om uw tijd effectief te beheren in de periode van 12 maanden van het programma, samen met je medestudenten over alle aspecten van uw laatste, openbare tentoonstelling aan het einde van het jaar . Over de cursus De cursus wordt gegeven door artsen met uitgebreide ervaring van de creatieve media en de bredere kunstwereld. Naast de studio werk, (die zal het grootste deel van je tijd... [-]

Beleid En Praktijk In Basisvaardigheden Onderwijs (ESOL) - Ma

Campus Voltijd 1 - 5 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MA Beleid en praktijk in Basic Skills Education (ESOL) is voor docenten, trainers, teamleiders en afdelingshoofden / sectie die op het gebied van ESOL onderwijs werken. U zult de verschillende contexten waarin Engels taalonderwijs en leren vindt plaats te overwegen en te leren over het laatste onderzoek in het veld. Je zal ook de ontwikkeling van ESOL bepaling en de invloed van externe factoren, zoals politieke en historische verkennen ... [+]

Beleid en praktijk in Basic Skills Education (ESOL) - MA De MA Beleid en praktijk in Basic Skills Education (ESOL) is voor docenten, trainers, teamleiders en afdelingshoofden / sectie die op het gebied van ESOL onderwijs werken. U zult de verschillende contexten waarin Engels taalonderwijs en leren vindt plaats te overwegen en te leren over het laatste onderzoek in het veld. Je zal ook de ontwikkeling van ESOL bepaling en de invloed van externe factoren, zoals politieke en historische gebeurtenissen te verkennen, en hoe ze het onderwijs van Engels als tweede taal hebben beïnvloed. U leert over theorieën en principes van ESOL bepaling en betreffen deze aan uw persoonlijke praktijk. Over de cursus Deze spannende en veeleisende meesters zullen natuurlijk uw kennis en vaardigheden in kritisch denken over de principes en de praktijk van ESOL leren te ontwikkelen. Je krijgt les van educatieve professionals met een mix van seminars, presentaties, ervarings-lerende centraal activiteiten, groeps- en individuele taken en e-learning. Evaluatie zal worden gebaseerd op een mix van individuele opdrachten en presentaties. U zult opdrachten eens met uw module tutor en het gebied van de studie zullen de hedendaagse kwesties koppelen ESOL onderwijs met uw professionele interesses. Bijzonderheden De universiteit van Bolton heeft een langdurige en uitstekende reputatie voor het onderwijs van de opleidingen en professionele ontwikkeling in het bijzonder. Wij begrijpen dat het studeren voor een masters degree neemt inzet en een investering van tijd, geld en moeite. U zal worden gegeven door ervaren onderwijsprofessionals en één-op-één-ondersteuning van een docent... [-]

Beleid En Praktijk In Basisvaardigheden Onderwijs (rekenen) - Ma

Campus Voltijd 1 - 5 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MA Beleid en praktijk in Basic Skills Education (rekenen) is voor docenten, trainers, teamleiders en afdelingshoofden / sectie die op het gebied van basisvaardigheden onderwijs werken. Deze flexibele cursus zal je professionele ontwikkeling te ondersteunen en verbeteren van uw loopbaanperspectieven door het toevoegen aan uw bestaande kennis in het veld. Het omvat de studie van het beleid en de initiatieven op het volwassen rekenvaardigheid overheid, de belangrijkste theoretische kwesties die een hebben ... [+]

Beleid en praktijk in Basic Skills Education (rekenen) - MA De MA Beleid en praktijk in Basic Skills Education (rekenen) is voor docenten, trainers, teamleiders en afdelingshoofden / sectie die op het gebied van basisvaardigheden onderwijs werken. Deze flexibele cursus zal je professionele ontwikkeling te ondersteunen en verbeteren van uw loopbaanperspectieven door het toevoegen aan uw bestaande kennis in het veld. Het omvat de studie van het beleid en de initiatieven op het volwassen rekenvaardigheid overheid, de belangrijkste theoretische kwesties die een impact hebben op volwassen rekenvaardigheid bepaling hebben, de geschiedenis van de volwassen rekenvaardigheid bepaling en zal gaan rekenen. Daarnaast studeren op een masteropleiding aan de Universiteit van Bolton zal u helpen om carrière-verbetering van vaardigheden, waaronder onderzoek, mondelinge en schriftelijke presentaties, zelfstandig werken en tijd en project management vaardigheden verder te ontwikkelen. Over de cursus Deze spannende en veeleisende meesters zullen natuurlijk uw kennis en vaardigheden in kritisch denken over de huidige educatieve benaderingen van rekenen en wiskunde-onderwijs te ontwikkelen. Je krijgt les van educatieve professionals en beoordeeld met behulp van technieken, waaronder groeps- en individuele projecten en opdrachten, onderzoek, presentaties, tutorials, rapporten en essays. Bijzonderheden De universiteit van Bolton heeft een langdurige en uitstekende reputatie voor het onderwijs van de opleidingen en professionele ontwikkeling in het bijzonder. Wij begrijpen dat het studeren voor een masters degree neemt inzet en een investering van tijd, geld en moeite. U zal worden gegeven door ervaren onderwijsprofessionals en één-op-één-ondersteuning van een docent in uw postdoctorale studie. Evenals kleine groep leren en... [-]

Beleid En Praktijk In Het Onderwijs Basisvaardigheden (lezen En Schrijven) - Ma

Campus Voltijd 1 - 5 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MA Beleid en praktijk in Basic Skills Education (Literacy) is voor docenten, trainers, teamleiders en afdelingshoofden / sectie die op het gebied van basisvaardigheden onderwijs werken. De cursus zal je professionele ontwikkeling te ondersteunen en verbeteren van uw loopbaanperspectieven door de uitbreiding van uw bestaande kennis in het veld. Het omvat de studie van de problemen die van invloed zijn op de alfabetisering van volwassenen bepaling, een onderzoek van geletterdheid praktijken, een studie van de ... [+]

Beleid en praktijk in Basic Skills Education (Literacy) - MA De MA Beleid en praktijk in Basic Skills Education (Literacy) is voor docenten, trainers, teamleiders en afdelingshoofden / sectie die op het gebied van basisvaardigheden onderwijs werken. De cursus zal je professionele ontwikkeling te ondersteunen en verbeteren van uw loopbaanperspectieven door de uitbreiding van uw bestaande kennis in het veld. Het omvat de studie van de problemen die van invloed zijn op de alfabetisering van volwassenen bepaling, een onderzoek van geletterdheid praktijken, een studie van de geschiedenis van de alfabetisering van volwassenen bepaling, en beschouwt geletterdheid in ondervertegenwoordigde groepen binnen de post-verplichte sector. U krijgt de gelegenheid om onderzoek te doen naar een gebied van alfabetisering bepaling die aan uw praktijk relevant is en te onderzoeken hoe de theoretische principes te informeren en versterken deze praktijk te hebben. Alle aspecten van je onderzoek en studie zal worden ondersteund door ethische principes. Over de cursus Deze spannende en veeleisende meesters zullen natuurlijk uw kennis en vaardigheden in kritisch denken over de huidige educatieve aanpak van geletterdheid onderwijs te ontwikkelen. Je krijgt les van educatieve professionals met een combinatie van-tutor geleide en-leerling geleid seminars, peer-presentaties, ervarings-lerende centraal activiteiten, groeps- en individuele taken en e-learning. Je wordt beoordeeld door middel van persoonlijke presentaties en twee 3.500 woord essays. Uw inzendingen zal nauw verband houden met uw beroepspraktijk. Bijzonderheden De universiteit van Bolton heeft een langdurige en uitstekende reputatie voor het onderwijs van de opleidingen en professionele ontwikkeling in het bijzonder. Wij begrijpen dat... [-]

E-learning Voor Pedagogen - Ma

Campus Voltijd 1 - 5 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

E-learning beoefenaars kan worden betrokken bij alle aspecten van het onderwijs; bijvoorbeeld beroepsonderwijs leren, informatietechnologie, inclusief onderwijs, management, onderzoek en planning. De MA in E-Learning voor Pedagogen is een specialist award voor ervaren pedagogen. Er zijn twee gespecialiseerde modules - ICT in het onderwijs en Computer ondersteund samenwerkend leren en E-Studiebegeleiding - en de cursus biedt een scala aan ... [+]

E-Learning voor opvoedkundigen - MA E-learning is veranderd het gezicht van onderwijs, opleiding en beroepsonderwijs leren altijd. E-learning beoefenaars kan worden betrokken bij alle aspecten van het onderwijs; bijvoorbeeld beroepsonderwijs leren, informatietechnologie, inclusief onderwijs, management, onderzoek en planning. De MA in E-Learning voor Pedagogen is een specialist award voor ervaren pedagogen. Er zijn twee gespecialiseerde modules - ICT in het onderwijs en Computer ondersteund samenwerkend leren en E-Studiebegeleiding - en de cursus biedt een scala aan optionele modules. Dit betekent dat u uw MA cursus op maat volgens uw carrière en omstandigheden. De MA E-Learning voor Pedagogen is een benoemde onderscheiding binnen de med Professional Development-regeling. In eerste instantie moeten de aanvragers gelden voor de med Professional Development. Over de cursus Masters awards in het onderwijs zijn ontworpen om de professionele ontwikkeling behoeften van ervaren onderwijskundigen ontmoeting met uiteenlopende achtergronden en die in diverse contexten werken. Deze cursus biedt flexibiliteit, en opdrachten putten uit de realiteit en de ervaring van uw werkomgeving. Alle geavanceerde opleidingen aan de universiteit als Bolton focus op duidelijke principes: leerlingen en leren, de beroepspraktijk in onderwijs en opleiding, en de kwaliteit en excellentie in de professionele ontwikkeling. Te allen tijde de cursus is geschikt en gericht, die je voorbereiden voor bijkomende verantwoordelijkheden in je carrière. Bijzonderheden Deze cursus is bedoeld voor de professionele ontwikkeling behoeften van ervaren beoefenaars onderwijs aan te pakken. De paden en modules zijn flexibel. U kunt beslissen welke route en die pak je modules. Deze cursus duurt een blended learning aanpak... [-]

Fotografie - Ma

Campus Voltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MA fotografie cursus richt zich op de hedendaagse fotografische praktijken op een brede waaier van genres binnen de huidige fotografische cultuur van de conceptuele documentaire. Ontworpen voor mensen die willen verbreden en hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen door middel van de praktijk zal u problemen van fotografische cultuur, imago economieën en visuele representatie te bestuderen. U krijgt een inzicht in hoe de praktijk van het maken van de ontwikkeling van ... [+]

Fotografie - MA De MA fotografie cursus richt zich op de hedendaagse fotografische praktijken op een brede waaier van genres binnen de huidige fotografische cultuur van de conceptuele documentaire. Ontworpen voor mensen die willen verbreden en hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen door middel van de praktijk zal u problemen van fotografische cultuur, imago economieën en visuele representatie te bestuderen. U krijgt een inzicht in hoe de praktijk van het maken van foto's wordt beïnvloed en de hoogte van deze problemen door een reeks van onderzoek geïnformeerd praktische opdrachten te ontwikkelen. De cursus is bedoeld voor een breed kiesdistrict van afgestudeerden om werkende professionals te zijn. Over de cursus De cursus wordt geleverd door een reeks van lezingen, seminars, praktische opdrachten en excursies. MA Fotografie is een onderdeel van de Universiteit van de credit accumulatie regeling. Dit vereist dat u uit te voeren en te voltooien 180 studiepunten tijdens het programma. De notionele leren uren hangt af van de krediet-weging voor de module - bijvoorbeeld een 60 credit module is 600 uren studietijd waard - dus een module kunnen 60 uur van het onderwijs (met inbegrip van lezingen, seminars, tutorials etc.) en je bent naar verwachting in te zetten een extra 540 uur van self-directed studie. De MA is verdeeld in drie fasen van de studie - Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma en Master of Arts. Bijzonderheden MA fotografie heeft sterke banden met een aantal belangrijke instellingen en organisaties, waaronder The National Media Museum, het Imperial War Museum, de Royal Photographic... [-]

Inclusief Onderwijs - Ma

Campus Voltijd 1 - 5 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MA Inclusief Onderwijs is een geavanceerde en flexibele cursus die de professionele ontwikkeling behoeften van ervaren onderwijskundigen voldoet. Het is direct relevant voor de realiteit van het werken in verschillende rollen in educatieve omgevingen, met een bijzondere aandacht voor inclusief onderwijs. Opdrachten worden toegesneden op uw eigen werkomgeving en ervaring. De MA Inclusief Onderwijs is een benoemde onderscheiding binnen de med Professional Development ... [+]

Inclusief Onderwijs - MA De MA Inclusief Onderwijs is een geavanceerde en flexibele cursus die de professionele ontwikkeling behoeften van ervaren onderwijskundigen voldoet. Het is direct relevant voor de realiteit van het werken in verschillende rollen in educatieve omgevingen, met een bijzondere aandacht voor inclusief onderwijs. Opdrachten worden toegesneden op uw eigen werkomgeving en ervaring. De MA Inclusief Onderwijs is een benoemde onderscheiding binnen de med Professional Development-regeling. In eerste instantie moeten de aanvragers gelden voor de med Professional Development. Alle geavanceerde cursussen in het onderwijs aan de Universiteit van Bolton richten op duidelijke principes: leerlingen en leren, de beroepspraktijk in onderwijs en opleiding, en de kwaliteit en excellentie in de professionele ontwikkeling. Over de cursus Deze spannende en veeleisende masters cursus geeft u de mogelijkheid om een ​​reeks van in de diepte vaardigheden te ontwikkelen - en dat in een reeks van senior en management functies in het onderwijs en het leren van toepassing zijn - en zich te specialiseren in inclusief onderwijs. Dit is een specialist award met twee gespecialiseerde modules: De strijd om Inclusief Onderwijs; en transformatieve onderwijs in een inclusieve context. Je krijgt les van educatieve professionals en beoordeeld met behulp van technieken, waaronder groeps- en individuele projecten en opdrachten, onderzoek, presentaties, tutorials, rapporten en essays. Te allen tijde dit lonende cursus is relevant en gefocust, die je voorbereiden voor bijkomende verantwoordelijkheden in uw huidige en toekomstige carrière. Bijzonderheden Deze cursus is bedoeld voor de professionele ontwikkeling behoeften van ervaren onderwijs beoefenaars te pakken met een... [-]

Internationale Multimedia Journalistiek - Ma Full-time (Beijing Foreign Studies University, Pr China)

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 China Beijing Verenigd Koninkrijk Bolton +2 more

De MA International Multimedia Journalistiek concentreert zich op het ontwikkelen van vaardigheden voor journalisten om verhalen door middel van meerdere digitale platforms te leveren. De inhoud van de cursus is verdeeld in drie secties. Ten eerste zal het betrekken kritische discussies over de belangrijkste vaardigheden die de drie traditionele manieren van levering (print, radio, TV) tegen de opkomende online internationale newscape overspannen. Ten tweede zal je projectmatig leren ondernemen ... [+]

International Multimedia Journalistiek - MA full-time (Beijing Foreign Studies University, PR China) De MA International Multimedia Journalistiek concentreert zich op het ontwikkelen van vaardigheden voor journalisten om verhalen door middel van meerdere digitale platforms te leveren. De inhoud van de cursus is verdeeld in drie secties. Ten eerste zal het betrekken kritische discussies over de belangrijkste vaardigheden die de drie traditionele manieren van levering (print, radio, TV) tegen de opkomende online internationale newscape overspannen. Ten tweede zal je projectmatig leren die zal je uitdagen om te werken aan creatieve projecten die zowel een grondige kennis van nieuwe technologieën en een bereidheid om te innoveren en toe te passen in een journalistieke context nodig ondernemen. Ten derde zal je bezighouden met de industrie door middel van live-projecten in een van de cursus samenwerkende nieuwsorganisaties. Over de cursus De cursus richt zich op praktische innovatie en kritische discussie rond kwesties in verband met het veranderende medialandschap. Studenten, docenten en gastdocenten werken aan multimediale journalistieke projecten samen te experimenteren met en nadenken over mogelijke nieuwe multi-platform workflows. De cursus is ontworpen om een ​​beroep op een breed scala van mensen met vaardigheden en ervaring, variërend in een breed scala van disciplines (fotografie, schrijven, video, webdesign / programmering en audio). U zult samen te werken en ervaringen te delen met studenten van een gastheer van verschillende achtergronden en culturen. Het delen van ideeën en vaardigheden zijn de kern van de opleiding, in het bijzonder tijdens de twee intensieve 12-daagse workshops die gebeuren in de... [-]

Onderwijsmanagement - Ma

Campus Voltijd 1 - 5 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MA Educational Management is een geavanceerde en flexibele cursus die twee gespecialiseerde modules omvat - Human Resource Management en Marketing -, evenals een reeks optionele modules. Het is direct relevant voor de realiteit van het werken in het onderwijs het beheer in verschillende sectoren, en opdrachten zijn toegesneden op uw eigen werkomgeving ... [+]

Educational Management - MA De MA Educational Management is een geavanceerde en flexibele cursus die twee gespecialiseerde modules omvat - Human Resource Management en Marketing -, evenals een reeks optionele modules. Het is direct relevant voor de realiteit van het werken in het onderwijs het beheer in verschillende sectoren, en opdrachten zijn toegesneden op uw eigen werkomgeving. De MA Educational Management is een naam award binnen de med Professional Development-regeling. In eerste instantie moeten de aanvragers gelden voor de med Professional Development. Gevorderde cursussen in het onderwijs aan de Universiteit van Bolton alle concentreren op duidelijke principes: leerlingen en leren, de beroepspraktijk in onderwijs en opleiding, en de kwaliteit en excellentie in de professionele ontwikkeling. Over de cursus Deze spannende en veeleisende meesters geeft u natuurlijk de mogelijkheid om een ​​reeks van in de diepte vaardigheden die in verschillende senior en management functies in de hele onderwijssector toepassing te ontwikkelen. Je krijgt les van educatieve professionals en beoordeeld met behulp van technieken, waaronder groeps- en individuele projecten en opdrachten, onderzoek, presentaties, tutorials, rapporten en essays. Te allen tijde de cursus is geschikt en gericht, die je voorbereiden voor bijkomende verantwoordelijkheden in je carrière. Bijzonderheden De universiteit van Bolton heeft een langdurige en uitstekende reputatie voor het onderwijs van de opleidingen en professionele ontwikkeling in het bijzonder. Wij begrijpen dat het studeren voor een masters degree neemt inzet en een investering van tijd, geld en moeite. U zal worden gegeven door ervaren onderwijsprofessionals en één-op-één-ondersteuning van een docent in uw postdoctorale... [-]

Onderwijzen En Leren - Ma

Campus Voltijd 1 - 5 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MA in Teaching and Learning zal uw professionele ontwikkeling te ondersteunen als een beoefenaar in de sectoren gezondheidszorg en onderwijs. Dit is een nieuwe award en het geeft een innovatieve engagement in pedagogische kwesties. Het draagt ​​aanzienlijk gewicht als een erkenning van de hoge professionele normen. De cursus zal u een inzicht in de principes en de praktijk van effectief onderwijs, met inbegrip van planning, beoordeling, evaluatie, curriculum te geven ... [+]

Onderwijzen en leren - MA De MA in Teaching and Learning zal uw professionele ontwikkeling te ondersteunen als een beoefenaar in de sectoren gezondheidszorg en onderwijs. Dit is een nieuwe award en het geeft een innovatieve engagement in pedagogische kwesties. Het draagt ​​aanzienlijk gewicht als een erkenning van de hoge professionele normen. De cursus zal u een inzicht in de principes en de praktijk van effectief onderwijs, met inbegrip van planning, assessment, evaluatie, curriculumontwikkeling en de beroepsethiek van het onderwijs en het leren te geven. Zult u in de loop tekenen op en focus op je werk-based ervaringen als de basis van je studie, met behulp van uw kennis, wetenschap en professionele onderzoek vaardigheden. De ontwikkeling van uw leerproces zal worden vergemakkelijkt door middel van reflectie met en steun uit, collega's, mentoren en docenten. Over de cursus De cursus zal uw voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling te ondersteunen als een beoefenaar in uw gekozen educatieve context. Het is ontwikkeld door academisch personeel en artsen die werkzaam zijn in het onderwijs en de inhoud van de cursus zal daarom voorzien van een breed scala aan onderwerpen aan je rol relevant. Het ligt op een hoger niveau dan een onderwijsbevoegdheid en vertegenwoordigt de intentie van de regering om verder te ontwikkelen die zich bezighouden met onderwijs en leren zodat ze een kwalificatie die hun professionaliteit en status weerspiegelt krijgen. Bijzonderheden De MA in Teaching and Learning vertegenwoordigt een award op een aanzienlijk hoger niveau dan een onderwijsbevoegdheid en nieuw is voor alle... [-]

Spelletjes Ontwikkeling - Ma Full-time

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De cursus is ontworpen rond commerciële team-based ontwikkelingen project. Je neemt deel in een reeks van projecten met andere studenten van de opleiding, de vorming van een commerciële entiteit om dit werk te verrichten. U krijgt directe ervaring van het werken als een onafhankelijke ontwikkelaar en graduate met diverse gepubliceerd spelletjes om je naam te krijgen ... [+]

Games Development - MA full-time De cursus is ontworpen rond commerciële team-based ontwikkelingen project. Je neemt deel in een reeks van projecten met andere studenten van de opleiding, de vorming van een commerciële entiteit om dit werk te verrichten. U krijgt directe ervaring van het werken als een onafhankelijke ontwikkelaar en graduate met diverse gepubliceerd spelletjes om je naam te ontvangen. Tussen de projecten, gericht onderwijs op basis van de meest recente onderzoek en trends in de sector zal worden verstrekt, en u zult uw kans om uw begrip direct op het volgende project aan te tonen hebben. Hulpmiddelen en projectconcepten zal flexibel worden gekozen op basis van de samenstelling van de ontwikkelingsteams en hun specifieke deskundigheid, gezien de leermiddelen die zijn aangebracht. Je zal ontwikkelen voor een verscheidenheid van platforms, waaronder consoles, desktop (PC of Mac) en een telefoon. Over de cursus U wordt verwacht dat tot ongeveer 30 uur per week te besteden in onze ontwikkeling studio. De universiteit van Bolton biedt een omgeving voor het maken van games die voorwaarden emuleert in de industrie, het verstrekken van projectmatige ervaring van direct belang zijn voor de werkgevers in deze zeer concurrerende sector. Met de kritische steun van de academische team, zul je in staat om je focus te verbeteren, slijpen uw project management vaardigheden, en het bereiken van een niveau van professionele competentie in het spel productie die uw kansen op succes te maximaliseren hetzij als een aangeworven werknemer of als zelfstandige te zijn ontwikkelaar. Bijzonderheden Ervaring opdoen... [-]

MSc

Accountancy (geavanceerde Staan) - Msc Part-time

Campus Deeltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MSc Accountancy (Advanced Staand) is een geavanceerde kwalificatie voor professionals die financieel georiënteerde carrière in het Verenigd Koninkrijk de publieke en private sector bedrijven of internationale organisaties na te streven. Om in aanmerking te komen voor deze cursus moet je hebt een relevante beroepskwalificatie verbonden met de CCAB (Het Raadgevend Comité van Accountancy Bodies) reeds voltooide ... [+]

Accountancy (Advanced Standing) - MSc part-time De MSc Accountancy (Advanced Staand) is een geavanceerde kwalificatie voor professionals die financieel georiënteerde carrière in het Verenigd Koninkrijk de publieke en private sector bedrijven of internationale organisaties na te streven. Om in aanmerking te komen voor deze cursus moet u al hebben afgerond een relevante beroepskwalificatie verbonden met de CCAB (Het Raadgevend Comité van Accountancy Bodies). Als afgestudeerde van de MSc Accountancy diploma u een voordeel in de steeds meer mondiale arbeidsmarkt. Uw uitgebreide kennis en vaardigheden in de toepassing van de concepten, technieken, methoden en benaderingen in de boekhouding en financiële analyse zal zeer aantrekkelijk voor werkgevers. U zult het vertrouwen en leiderschap, en andere overdraagbare vaardigheden, om bedrijven te helpen ontwikkelen en te bloeien. Over de cursus Onderwijzen en toezicht door een goed gekwalificeerd en toegewijd team van ervaren medewerkers afkomstig uit het bedrijfsleven en de academische wereld. Gastsprekers uit het bedrijfsleven en de praktijk zijn ook betrokken bij de uitvoering van het programma. U kunt verwachten klassen van ongeveer 20 studenten, zodat u verzekerd zijn van een uitstekende individuele begeleiding van uw docenten. Tijdens de onderwezen elementen van deze cursus leer je via een combinatie van traditionele lezingen, praktische activiteiten, case studies en projectwerk. Een reeks technologie ondersteunde leer toepassingen worden gebruikt. Je werk zal worden beoordeeld door een combinatie van cursussen en examens. Typische cursussen assessments kunnen essays, case studies en individu of groep projecten. Je zal ook ondernemen een belangrijk stuk van onafhankelijk onderzoek. Het bezit van de... [-]

Accountancy En Financieel Beheer - Msc Full-time

Campus Voltijd 18 - 36 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De cursus MSc Accountancy en Financial Management is ontworpen voor professionals die werkzaam zijn in de sectoren zakelijke, boekhouding en financiën. Het programma is ontworpen om u in staat om uw begrip van de principes en de praktijk van het financieel beheer en boekhouding te ontwikkelen, de context waarin ze werken en hoe ze worden beheerd. U vindt de toegepaste vaardigheden die betrokken zijn bij de financiële verslaglegging en financieel beheer, alsmede leren ... [+]

Accountancy en Financial Management - MSc full-time De cursus MSc Accountancy en Financial Management is ontworpen voor professionals die werkzaam zijn in de sectoren zakelijke, boekhouding en financiën. Het programma is ontworpen om u in staat om uw begrip van de principes en de praktijk van het financieel beheer en boekhouding te ontwikkelen, de context waarin ze werken en hoe ze worden beheerd. Je leert de toegepaste vaardigheden die betrokken zijn bij de financiële verslaglegging en financieel beheer evenals bredere management vraagstukken zoals bedrijfs- en sociale verantwoordelijkheid, risk & business strategie, de financiële prestaties en belastingen / auditing. De cursus omvat een module over onderzoeksmethoden die je leren zal ondersteunen door middel van een goed begrip van een reeks van research tools en analytische technieken, alsmede verbetering van kritische en onderzoekende vaardigheden die in uw professionele praktijk kunnen worden toegepast. U zal ook nodig zijn om een ​​proefschrift waarvoor u een aanzienlijke stuk van het onderzoek uit te voeren op een accountantskantoor of financieel beheer kwestie in te dienen. Dit zal u toelaten om uw kritische begrip van het onderwerp en uw vermogen om uit te voeren aanhoudende onafhankelijk onderzoek aan te tonen. Over de cursus De cursus is afgestemd op het laatste jaar ACCA programma en geeft studenten een inzicht in de boekhouding en financieel management technieken, die essentieel zijn voor de moderne financiële manager zijn. De cursus omvat een module over onderzoeksmethoden die je leren zal ondersteunen door middel van een goed begrip van een reeks van research... [-]

Bouw Project Management - Msc [universiteit Van Bolton]

Campus Voltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De cursus zal voortbouwen op de kennis en de ervaring van je opgedaan in je eerste graad, of in uw werkomgeving, en je voor te bereiden op de strategische verantwoordelijkheid voor het beheer van bouwprojecten te nemen. Wij zullen u uit te rusten met een sterk inzicht in de academische kennis, theorieën, concepten en principes nodig, evenals de intellectuele, praktische en technische vaardigheden van vitaal belang in deze carrière ... [+]

Construction Project Management - MSc [Universiteit van Bolton] Construction Project Management vereist zeer bekwame personen met de mogelijkheid om te leiden en te integreren van een multi-disciplinair team van professionals. Deze uitdagende, industrie gerichte cursus zal u helpen om niet alleen de wetenschappelijke en technische kennis die nodig is voor deze rol, maar ook de sociale vaardigheden die essentieel zijn voor succes in deze carrière te ontwikkelen. De cursus zal voortbouwen op de kennis en de ervaring van je opgedaan in je eerste graad, of in uw werkomgeving, en je voor te bereiden op de strategische verantwoordelijkheid voor het beheer van bouwprojecten te nemen. Wij zullen u uit te rusten met een sterk inzicht in de academische kennis, theorieën, concepten en principes nodig, evenals de intellectuele, praktische en technische vaardigheden van vitaal belang in deze carrière. De cursus is opgebouwd rond het Chartered Institute van de definitie van de bouw project management Building's die de hele levenscyclus van een bouwproject omvat van 'begin tot recycling'. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van dit en een belangrijke focus van deze cursus. Over de cursus Het beheren van bouwprojecten van ontwerp tot bezetting vereist een breed scala aan vaardigheden en het gaat om veel mensen. De Universiteit van Bolton leidt de weg in het aanbieden van professionele cursussen die zijn ontworpen met de huidige en toekomstige behoeften van werkgevers en je carrière in het achterhoofd. Onze MSc in Construction Project Management is ontworpen om u de rand geven in een veeleisende markt. Het... [-]

Civiele Techniek - Msc

Campus Voltijd 1 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

MSc (technische) Civiele Techniek aan de Universiteit van Bolton is geaccrediteerd te voldoen aan de eisen voor verder leren voor een Chartered Engineer (CEng) voor kandidaten die al een Accredited CEng (gedeeltelijke) Beng (Hons) of een geaccrediteerde Ieng (Full) BEng hebben verworven / BSc (Hons) undergraduate eerste graad ... [+]

Civil Engineering - MSc Postdoctorale studie Civiele Techniek aan de Universiteit van Bolton zijn ideaal als u wilt verbreden en te verdiepen uw technische kennis van gespecialiseerde civieltechnische gebieden en het ontwikkelen van een breder perspectief en begrip van de problemen waarmee de civiele industrie. Onze cursussen bieden een unieke educatieve platform voor de ontwikkeling van welbespraakt, opnoemen, geletterd, fantasierijk, veelzijdig, zelfverzekerd en nieuwsgierige promovendi die in staat zijn om de theoretische verbinden met de praktijk te stimuleren. De cursussen zijn bedoeld voor mensen die al zijn afgestudeerd met een civiele techniek of-techniek gerelateerde graad. MSc (technische) Civiele Techniek aan de Universiteit van Bolton is geaccrediteerd te voldoen aan de eisen voor verder leren voor een Chartered Engineer (CEng) voor kandidaten die al een Accredited CEng (gedeeltelijke) Beng (Hons) of een geaccrediteerde Ieng (Full) BEng hebben verworven / BSc (Hons) undergraduate eerste graad. De MSc Civiele Techniek is geaccrediteerd voor CEng Registratie doeleinden als een technische MSc voor verder leren voor de periode 2008-2016. U zal worden onderwezen door middel van lezingen, seminars en tutorials en een groot deel van het onderwijs gebruikt case studies waarbij academische theorie wordt toegepast op real-life praktische scenario's. Over de cursus Postdoctorale studie Civiele Techniek aan de Universiteit van Bolton hebben een modulaire structuur. Succesvolle afronding van de eerste fase (60 studiepunten op masterniveau, HE7) leidt tot een postgraduaat getuigschrift (PGCert); de tweede fase (60 studiepunten op HE7) leidt tot een postgraduate diploma (PgDip). Succesvolle afronding van de laatste fase, het proefschrift (60 studiepunten... [-]

Cognitieve Gedragstherapie - Msc Part-time

Campus Deeltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Deze cursus is momenteel herzien en kunnen veranderen aan MSc cognitieve gedragstherapie Psychotherapie voor 2015 binnenkomst. De MSc in Cognitieve gedragstherapie bouwt voort op de Postgraduate Diploma (PgDip) en richt zich op training in methoden van onderzoek en ontwerp. Dit culmineert in de afronding, onder begeleiding van een proefschrift op basis van onafhankelijk onderzoek ... [+]

Cognitieve gedragstherapie - MSc part-time Deze cursus is momenteel herzien en kunnen veranderen aan MSc cognitieve gedragstherapie Psychotherapie voor 2015 binnenkomst. De MSc in Cognitieve gedragstherapie bouwt voort op de Postgraduate Diploma (PgDip) en richt zich op training in methoden van onderzoek en ontwerp. Dit culmineert in de afronding, onder begeleiding van een proefschrift op basis van onafhankelijk onderzoek. Over de cursus Zelfstandig werk is een essentieel onderdeel van de studie op masterniveau. Uw niveau van academische prestaties en het vermogen om zelfstandig te werken zullen in aanmerking worden genomen in uw aanvraag voor de MSc-opleiding. Het onderwijs wordt geleverd met behulp van een verscheidenheid van methoden, waaronder lezingen, seminars, training en praktijk. Je wordt beoordeeld op basis van een reflecterende werkboek, een seminar presentatie, een essay (met inbegrip van uw onderzoeksvoorstel) en een proefschrift. Onderwijzend personeel op deze cursus houden postdoctorale kwalificaties in onderzoek en ervaring hebben van het publiceren in peer-reviewed tijdschriften. Lesgeven groepen zijn klein en academische begeleiding is één-op-één, zodat er nauw contact tussen docent en student. Wat je leert Je zal voortbouwen op de kennis en begrip vastgesteld op postgraduate diploma, de ontwikkeling van uw begrip van de methoden van onderzoek en ontwerp en verbeteren van uw vaardigheden van onafhankelijk onderzoek. Wat u zult studeren Je studeert de volgende modules: Research Methods (PSA7007) Cognitieve Gedrags Therapie Proefschrift (CBT7000) Toelatingseisen Voor toegang tot de MSc u een goed niveau van academische prestaties al moet hebben bereikt op een postgraduaat in de cognitieve gedragstherapie psychotherapieën aan de... [-]

Geavanceerde Composieten Design - Msc

Campus Voltijd 1 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Het doel van de MSc Advanced Composites Design programma is dringend noodzakelijke oplossingen voor industriële problemen op het gebied van geavanceerde materialen aan te pakken. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met de industrie en de universiteit van Manchester, als onderdeel van de Codate project, en kan door de nieuwe flexibele modes dat blok vrijlating en e-delivery bevatten worden geleverd ... [+]

Advanced Composites Design - MSc Het doel van de MSc Advanced Composites Design programma is dringend noodzakelijke oplossingen voor industriële problemen op het gebied van geavanceerde materialen aan te pakken. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met de industrie en de universiteit van Manchester, als onderdeel van de Codate project, en kan door de nieuwe flexibele modes dat blok vrijlating en e-delivery bevatten worden geleverd. Over de cursus De MSc in Advanced Composites Design is een modulair-stijl natuurlijk. Fundamenteel, het materiaal en de levering methoden van de cursus zijn industrie-gedreven. Elk van de modules zullen in 2-3 week blokken, en via e-leren. Zo kunnen ze worden beschouwd als afzonderlijke modules behoefte ontvangen door de industrie. Modules kunnen uitsluitend worden genomen voor de professionele ontwikkeling, of als credits naar een erkende kwalificatie op postgraduaat getuigschrift, postgraduate diploma of MSc-niveau. Het volledige MSc-programma heeft betrekking op gebieden zoals composiet materialen, fabricage, structuren, analyse, reparatie en levenscycli. Bijzonderheden U krijgt volledige toegang tot speciale engineering en productontwikkeling faciliteiten van de school, waaronder een speciale composiet materialen laboratorium studiegebieden met WiFi, en een state-of-the-art design studio met ontwerp, analyse en simulatie software. Het team van deskundige medewerkers wordt genomen uit de academische wereld en het bedrijfsleven; leden van het onderwijzend personeel uit te voeren lopende onderzoek en advieswerk op het gebied van geavanceerde materialen en hebben nationaal en internationaal een goede reputatie. Deze modules zijn ontwikkeld in samenwerking met senior industriëlen te werken op het gebied van composietmaterialen en ruimtevaart sectoren, en collega's aan... [-]

Geavanceerde Materialen (brandwerendheid) - Msc

Campus Voltijd 1 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Je zal voortbouwen op uw begrip van moderne en geavanceerde materialen en de methoden en toepassingen worden gebruikt in hoogwaardige technologie en wetenschap gebaseerde industrie, de uitrusting u met het potentieel voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde materialen te leiden ... [+]

Advanced Materials (brandwerendheid) - MSc Je zal voortbouwen op uw begrip van moderne en geavanceerde materialen en de methoden en toepassingen worden gebruikt in hoogwaardige technologie en wetenschap gebaseerde industrie, de uitrusting u met het potentieel voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde materialen te leiden. Je zult je kennis te ontwikkelen zodat u in staat om de fysieke en chemische structuur van materialen betrekking hebben op hun macroscopische eigenschappen en geven inzicht in materialen eisen voor de huidige wetenschappelijke en commerciële toepassingen. Uw voorkennis en inzicht in uw vakgebied zal u toelaten om te overwegen en bedenken nieuwe toepassingen - met name voor high-tech materialen - en de ontwikkeling van diagnostische en nieuwe benaderingen van technologische problemen en tekortkomingen door het interdisciplinaire gebruik van materialen. Uw studies omvatten overwegingen van de technologische, ecologische, economische en culturele factoren die de materiaalkeuze, productie ontwerp, de verwerking voorwaarden en wijze van toepassing kunnen beïnvloeden. Wat u zult studeren De MSc Advanced Materials bestaat uit vijf trajecten, die elk tot een specifieke kwalificatie. MSc in Advanced Materials (brandvertraging) De volgende modules worden bestudeerd: Fundamentals of Fire Gedrag; Materialen en brandvertragers; Materials 'Burning Gedrag; Onderzoeksmethoden in Advanced Materials; Research Project in Advanced Materials. Mits er voldoende belangstelling voor een bepaald onderwerp, kunnen we op maat maken van een module om bedrijfs- of groepen van belang gebied individu te passen. Voorafgaand overleg is essentieel. Toelatingseisen U moet ten minste een hogere tweede klasse graad (2.1), of gelijkwaardig, in een wetenschap of technologie-gerelateerd onderwerp. Als... [-]

Geavanceerde Materialen (intelligente Materialen) - Msc Part-time

Campus Deeltijd 2 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Uw voorkennis en inzicht in uw vakgebied zal u toelaten om te overwegen en bedenken nieuwe toepassingen - met name voor high-tech materialen - en de ontwikkeling van diagnostische en nieuwe benaderingen van technologische problemen en tekortkomingen door het interdisciplinaire gebruik van materialen. Uw studies omvatten overwegingen van de technologische, ecologische, economische en culturele factoren die de materiaalkeuze, productie kunnen beïnvloeden ... [+]

Advanced Materials (Intelligent Materials) - MSc part-time Je zal voortbouwen op uw begrip van moderne en geavanceerde materialen en de methoden en toepassingen worden gebruikt in hoogwaardige technologie en wetenschap gebaseerde industrie, de uitrusting u met het potentieel voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde materialen te leiden. Je zult je kennis te ontwikkelen zodat u in staat om de fysieke en chemische structuur van materialen betrekking hebben op hun macroscopische eigenschappen en geven inzicht in materialen eisen voor de huidige wetenschappelijke en commerciële toepassingen. Uw voorkennis en inzicht in uw vakgebied zal u toelaten om te overwegen en bedenken nieuwe toepassingen - met name voor high-tech materialen - en de ontwikkeling van diagnostische en nieuwe benaderingen van technologische problemen en tekortkomingen door het interdisciplinaire gebruik van materialen. Uw studies omvatten overwegingen van de technologische, ecologische, economische en culturele factoren die de materiaalkeuze, productie ontwerp, de verwerking voorwaarden en wijze van toepassing kunnen beïnvloeden. Wat u zult studeren De MSc Advanced Materials bestaat uit vijf trajecten, die elk tot een specifieke kwalificatie. MSc in Advanced Materials (Intelligent Materials) De volgende modules worden bestudeerd: Eigenschappen Verwerking en karakterisering van Smart Materials; Modelling Methoden en ontwerp van Advanced Materials; Smart Materials; Onderzoeksmethoden in Advanced Materials; Research Project in Advanced Materials. Mits er voldoende belangstelling voor een bepaald onderwerp, kunnen we op maat maken van een module om bedrijfs- of groepen van belang gebied individu te passen. Voorafgaand overleg is essentieel. Toelatingseisen U moet ten minste een hogere tweede klasse graad (2.1),... [-]

Geavanceerde Materialen (smart Microsystemen) - Msc

Campus Voltijd 1 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Je zal voortbouwen op uw begrip van moderne en geavanceerde materialen en de methoden en toepassingen worden gebruikt in hoogwaardige technologie en wetenschap gebaseerde industrie, de uitrusting u met het potentieel voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde materialen te leiden. Je zult je kennis te ontwikkelen zodat u in staat om de fysieke en chemische structuur van materialen betrekking hebben op hun macroscopische eigenschappen en geven inzicht in materialen zijn ... [+]

Advanced Materials (Smart Microsystems) - MSc Je zal voortbouwen op uw begrip van moderne en geavanceerde materialen en de methoden en toepassingen worden gebruikt in hoogwaardige technologie en wetenschap gebaseerde industrie, de uitrusting u met het potentieel voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde materialen te leiden. Je zult je kennis te ontwikkelen zodat u in staat om de fysieke en chemische structuur van materialen betrekking hebben op hun macroscopische eigenschappen en geven inzicht in materialen eisen voor de huidige wetenschappelijke en commerciële toepassingen. Uw voorkennis en inzicht in uw vakgebied zal u toelaten om te overwegen en bedenken nieuwe toepassingen - met name voor high-tech materialen - en de ontwikkeling van diagnostische en nieuwe benaderingen van technologische problemen en tekortkomingen door het interdisciplinaire gebruik van materialen. Uw studies omvatten overwegingen van de technologische, ecologische, economische en culturele factoren die de materiaalkeuze, productie ontwerp, de verwerking voorwaarden en wijze van toepassing kunnen beïnvloeden. Wat u zult studeren De MSc Advanced Materials bestaat uit vijf trajecten, die elk tot een specifieke kwalificatie. MSc in Advanced Materials (Smart Microsystems) De volgende modules worden bestudeerd: Advanced Materials Processing; Ontwerp van microsystemen; Functional Materials voor Microsystems; Onderzoeksmethoden; Onderzoeksproject. Mits er voldoende belangstelling voor een bepaald onderwerp, kunnen we op maat maken van een module om bedrijfs- of groepen van belang gebied individu te passen. Voorafgaand overleg is essentieel. Toelatingseisen U moet ten minste een hogere tweede klasse graad (2.1), of gelijkwaardig, in een wetenschap of technologie-gerelateerd onderwerp. Als Engels niet je eerste taal... [-]

Geavanceerde Materialen (technisch Textiel) - Msc

Campus Voltijd 1 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Je zult je kennis te ontwikkelen zodat u in staat om de fysieke en chemische structuur van materialen betrekking hebben op hun macroscopische eigenschappen en geven inzicht in materialen eisen voor de huidige wetenschappelijke en commerciële toepassingen. Uw voorkennis en inzicht in uw vakgebied zal u toelaten om te overwegen en bedenken nieuwe toepassingen - met name voor high-tech materialen - en de ontwikkeling van diagnostische en nieuwe ... [+]

Advanced Materials (Technical Textiles) - MSc Je zal voortbouwen op uw begrip van moderne en geavanceerde materialen en de methoden en toepassingen worden gebruikt in hoogwaardige technologie en wetenschap gebaseerde industrie, de uitrusting u met het potentieel voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde materialen te leiden. Je zult je kennis te ontwikkelen zodat u in staat om de fysieke en chemische structuur van materialen betrekking hebben op hun macroscopische eigenschappen en geven inzicht in materialen eisen voor de huidige wetenschappelijke en commerciële toepassingen. Uw voorkennis en inzicht in uw vakgebied zal u toelaten om te overwegen en bedenken nieuwe toepassingen - met name voor high-tech materialen - en de ontwikkeling van diagnostische en nieuwe benaderingen van technologische problemen en tekortkomingen door het interdisciplinaire gebruik van materialen. Uw studies omvatten overwegingen van de technologische, ecologische, economische en culturele factoren die de materiaalkeuze, productie ontwerp, de verwerking voorwaarden en wijze van toepassing kunnen beïnvloeden. Wat u zult studeren De MSc Advanced Materials bestaat uit vijf trajecten, die elk tot een specifieke kwalificatie. MSc in Advanced Materials (Technical Textiles) De volgende modules worden bestudeerd: Fibre Fundamentals; Technisch Textiel; Geosynthetics; Onderzoeksmethoden in Advanced Materials; Research Project in Advanced Materials. Mits er voldoende belangstelling voor een bepaald onderwerp, kunnen we op maat maken van een module om bedrijfs- of groepen van belang gebied individu te passen. Voorafgaand overleg is essentieel. Toelatingseisen U moet ten minste een hogere tweede klasse graad (2.1), of gelijkwaardig, in een wetenschap of technologie-gerelateerd onderwerp. Als Engels niet je... [-]

Geavanceerde Materialen - Msc

Campus Voltijd 1 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Je zal voortbouwen op uw begrip van moderne en geavanceerde materialen en de methoden en toepassingen worden gebruikt in hoogwaardige technologie en wetenschap gebaseerde industrie, de uitrusting u met het potentieel voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde materialen te leiden. Je zult je kennis te ontwikkelen zodat u in staat om de fysieke en chemische structuur van materialen betrekking hebben op hun macroscopische eigenschappen en geven inzicht in materialen eisen zijn ... [+]

Geavanceerde Materials - MSc Je zal voortbouwen op uw begrip van moderne en geavanceerde materialen en de methoden en toepassingen worden gebruikt in hoogwaardige technologie en wetenschap gebaseerde industrie, de uitrusting u met het potentieel voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde materialen te leiden. Je zult je kennis te ontwikkelen zodat u in staat om de fysieke en chemische structuur van materialen betrekking hebben op hun macroscopische eigenschappen en geven inzicht in materialen eisen voor de huidige wetenschappelijke en commerciële toepassingen. Uw voorkennis en inzicht in uw vakgebied zal u toelaten om te overwegen en bedenken nieuwe toepassingen - met name voor high-tech materialen - en de ontwikkeling van diagnostische en nieuwe benaderingen van technologische problemen en tekortkomingen door het interdisciplinaire gebruik van materialen. Uw studies omvatten overwegingen van de technologische, ecologische, economische en culturele factoren die de materiaalkeuze, productie ontwerp, de verwerking voorwaarden en wijze van toepassing kunnen beïnvloeden. Wat u zult studeren De MSc Advanced Materials bestaat uit vijf trajecten, die elk tot een specifieke kwalificatie. MSc in Advanced Materials (Medical & Healthcare) De volgende modules worden bestudeerd: Fibre Fundamentals; Technisch Textiel; Medisch Textiel; Onderzoeksmethoden in Advanced Materials; Research Project in Advanced Materials. MSc in Advanced Materials (Technical Textiles) De volgende modules worden bestudeerd: Fibre Fundamentals; Technisch Textiel; Geosynthetics; Onderzoeksmethoden in Advanced Materials; Research Project in Advanced Materials. MSc in Advanced Materials (brandvertraging) De volgende modules worden bestudeerd: Fundamentals of Fire Gedrag; Materialen en brandvertragers; Materials 'Burning Gedrag; Onderzoeksmethoden in Advanced Materials; Research Project in Advanced... [-]

Hernieuwbare Energie En Milieutechnologie - Msc Full-time

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MSc in Renewable Energy and Environmental Technologies (REET) is een unieke cursus voor afgestudeerden, wetenschappers en technologen die ofwel werkzaam zijn in een onderzoek rol op het gebied van hernieuwbare energie en technologieën of die op zoek zijn om hun carrière te beginnen in de sector. Studeren aan de cursus zal uw bereik van de kennis en expertise te vergroten en ondersteuning van uw persoonlijke en loopbaanontwikkeling. U zult de huidige problemen in de wereldwijde energie te onderzoeken ... [+]

Renewable Energy and Environmental Technologies - MSc full-time De MSc in Renewable Energy and Environmental Technologies (REET) is een unieke cursus voor afgestudeerden, wetenschappers en technologen die ofwel werkzaam zijn in een onderzoek rol op het gebied van hernieuwbare energie en technologieën of die op zoek zijn om hun carrière te beginnen in de sector. Studeren aan de cursus zal uw bereik van de kennis en expertise te vergroten en ondersteuning van uw persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Je onderzoekt actuele kwesties in de wereldwijde energie, overwegen het energieverbruik in verschillende gebieden van de samenleving en overwegen mogelijke scenario's voor het energieverbruik in de toekomst. U krijgt een volledig begrip van de belangrijkste materialen die worden gebruikt in systemen voor hernieuwbare energie te ontwikkelen, te leren over hun functionaliteiten en kijken naar de processen voor de fabricage van energie-conversie apparaten en systemen. U vindt de principes van de werking, het ontwerp, de prestaties en de installatie van de belangrijkste duurzame technologieën van zon, wind, biomassa, golf- en getijdenenergie te bestuderen en ook overwegen energieopslag opties en de milieu- en sociaal-economische effecten van deze technologieën. Je zal het uitvoeren van een persoonlijk onderzoek waarin u uw kennis en vaardigheden te gebruiken om een ​​relevante en originele studie uit te voeren in een gebied dat met uw cursus tutor zal worden overeengekomen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd hetzij in uw werkplek of aan de Universiteit van Bolton worden uitgevoerd. Over de cursus De cursus wordt aangeboden door de Universiteit van Bolton's Institute for Renewable Energy... [-]

Internationaal Beheer - Msc Full-time

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Dit programma is voor studenten die een management carrière die hen de hele wereld neemt of die zal werken binnen internationale organisaties met multi-country activiteiten willen. De nadruk zal liggen op de mondiale besluitvorming en de rol van het management in een cross-culturele context. Buitenlandse studenten die willen studeren in een andere cultuur zal deze cursus aantrekkelijk vindt, net als Britse studenten die internationale kennis en ervaring van een te ontwikkelen ... [+]

International Management - MSc full-time Dit programma is voor studenten die een management carrière die hen de hele wereld neemt of die zal werken binnen internationale organisaties met multi-country activiteiten willen. De nadruk zal liggen op de mondiale besluitvorming en de rol van het management in een cross-culturele context. Buitenlandse studenten die willen studeren in een andere cultuur zal deze cursus aantrekkelijk vindt, net als Britse studenten die internationale kennis en ervaring van een breed scala van culturen te ontwikkelen. De cursus zal uw intellectuele capaciteiten van onderzoek, kritiek, synthese en innovatie te ontwikkelen, culminerend in een masters 'niveau proefschrift. U zult academische en professionele vaardigheden die de mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en verdere studie zal toelaten ontwikkelen. Je zal ook vaardigheden voor levenslang leren te krijgen en te ontwikkelen op een persoonlijk niveau, zodat u in staat om te werken met self-richting en originaliteit en bij te dragen aan het bedrijfsleven en de maatschappij in zijn. Over de cursus Het programma MSc International Management biedt een belangrijke basis in internationaal management theorieën en praktijken. We maken gebruik van een verscheidenheid van onderwijs en leermethoden die aanmoedigen verbreding van deelname onder leerlingen, voorkomen van uitsluiting en leerling vaardigheden te ontwikkelen in zowel de academische en werkplek arena. De methoden omvatten lezingen, workshops, tutorials (groeps- en individueel) en gastsprekers. Individuele docenten zullen ook technieken die zij als bijzonder geschikt in het helpen leren in hun vakgebied te introduceren. Het leren en onderwijzen strategie voor elke individuele module is gedetailleerd in de module... [-]

Internationaal Beheer - Msc Full-time [University Van New York In Praag]

Campus Voltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De M.Sc. in International Management programma is ontworpen om u een voordeel in een steeds meer mondiale arbeidsmarkt. Het programma is ontworpen om u te voorzien van de theoretische grondslagen voor een internationale carrière. Als u een recent afgestudeerd willen meer volledig voor te bereiden op een carrière in het bedrijfsleven en het beheer van internationale bedrijven, dan is dit programma zal voldoen aan uw wensen ... [+]

International Management - MSc full-time [Universiteit van New York in Praag] De M.Sc. in International Management programma is ontworpen om u een voordeel in een steeds meer mondiale arbeidsmarkt. Het programma is ontworpen om u te voorzien van de theoretische grondslagen voor een internationale carrière. Als u een recent afgestudeerd willen meer volledig voor te bereiden op een carrière in het bedrijfsleven en het beheer van internationale bedrijven, dan is dit programma zal voldoen aan uw eisen. De M.Sc. in International Management programma is voor studenten die een management carrière die hen de hele wereld neemt of die zal werken binnen internationale organisaties met multi-country activiteiten willen. De nadruk zal liggen op de mondiale besluitvorming en de rol van het management in een cross-culturele context. Het programma zal uw intellectuele capaciteiten van onderzoek, kritiek, synthese, en innovatie te ontwikkelen, culminerend in een master's scriptie. U zult academische en professionele vaardigheden die de mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en verdere studie zal toelaten ontwikkelen. Je zal ook vaardigheden voor levenslang leren te krijgen en te ontwikkelen op een persoonlijk niveau, zodat u in staat om te werken met self-richting en originaliteit en bij te dragen aan het bedrijfsleven en de maatschappij in zijn. We maken gebruik van een verscheidenheid van onderwijs en leermethoden die verbreding van de participatie van klassen aan te moedigen, te voorkomen uitsluiting en leerling vaardigheden te ontwikkelen in zowel de academische en werkplek arena. De methoden omvatten lezingen, workshops, case studies, groepswerk, presentaties, en gastsprekers. Onze docenten zullen ook... [-]

MSc in Supply Chain Management (part-time) [Malawi Institute of Management, Malawi]

Campus Deeltijd 18 maanden August 2018 Malawi Lilongwe Verenigd Koninkrijk Bolton +2 more

Deze versie van de Universiteit van Bolton's MSc in Supply Chain Management geeft u de mogelijkheid om te studeren in het weekend blok workshops in Malawi in plaats van reizen naar het Verenigd Koninkrijk. In aanvulling op de Universiteit van Bolton onderwijzend personeel, zal u ook profiteren van specialistische inbreng van medewerkers van het Malawi Institute of Management (MIM) - een CIPS goedgekeurde leverancier van supply chain en leren inkoop. De universiteit van Bolton's MSc in Supply ... [+]

Supply Chain Management (SCM) - MSc part-time [Malawi Institute of Management, Malawi] Deze versie van de Universiteit van Bolton's MSc in Supply Chain Management geeft u de mogelijkheid om te studeren in het weekend blok workshops in Malawi in plaats van reizen naar het Verenigd Koninkrijk. In aanvulling op de Universiteit van Bolton onderwijzend personeel, zal u ook profiteren van specialistische inbreng van medewerkers van het Malawi Institute of Management (MIM) - een CIPS goedgekeurde leverancier van supply chain en leren inkoop. De universiteit van Bolton's MSc in Supply Chain Management is geaccrediteerd door zowel het Chartered Institute of Logistiek en Transport (CILT) en het Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS). Door het bestuderen van deze cursus krijg je een goed geïnformeerde en professionele aanpak van het beheer en de ontwikkeling van de supply chains te ontwikkelen, gespecialiseerd in inkoop, informatie-systemen, fysieke logistiek en operations management. Het programma is ontworpen om u uit te rusten met de kennis en vaardigheden om een ​​belangrijke bijdrage leveren aan de werking en de verbetering van de hedendaagse supply chains. Het zal u toelaten om met succes te reageren op de eisen van een breed scala van supply chain-omgevingen. Let op: de voertaal is Engels. Over de cursus De cursus bestaat uit vijf core modules die de belangrijkste aspecten van de fysieke logistiek, inkoop, operations management, supply chain strategie en e-business. Een extra core module helpt u bij het onderzoek en de probleemoplossende vaardigheden die je nodig hebt om een ​​masters-niveau onafhankelijke leerling... [-]

Psychologie - Msc

Campus Voltijd 3 - 5 semesters August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MSc Psychologie is voor de psychologie afgestudeerden die willen hun kennis te ontwikkelen tot een gevorderd niveau of zijn vooral geïnteresseerd in het verbeteren van hun vaardigheden ter voorbereiding op een carrière in de psychologie. Door het bestuderen van deze cursus krijg je een geavanceerde kritische beoordeling van de hedendaagse methoden, theorieën en problemen in de psychologie te ontwikkelen en zal voortbouwen op en verbeteren van de vaardigheden die je verworven van uw undergraduate studies ... [+]

Psychologie - MSc De MSc Psychologie is voor de psychologie afgestudeerden die willen hun kennis te ontwikkelen tot een gevorderd niveau of zijn vooral geïnteresseerd in het verbeteren van hun vaardigheden ter voorbereiding op een carrière in de psychologie. Door het bestuderen van deze cursus krijg je een geavanceerde kritische beoordeling van de hedendaagse methoden, theorieën en problemen in de psychologie te ontwikkelen en zal voortbouwen op en verbeteren van de vaardigheden die je verworven van uw undergraduate studies. U zult uw vaardigheden verder te ontwikkelen in onderzoek en analyse en toe te passen om een ​​aanzienlijk stuk van onafhankelijk onderzoek, zodat u uw kennis en begrip van de juiste ethische kwesties passen in deze context. U zult uw intellectuele en denken vaardigheden te ontwikkelen tot een zeer hoge academische standaard, die zal worden weerspiegeld in je studie, in het bijzonder uw proefschrift. Over de cursus De mate is zeer flexibel met opties voor onafhankelijke studie om uw behoeften te voldoen, bijvoorbeeld met betrekking tot uw interesses, loopbaanontwikkeling of persoonlijke omstandigheden. De afdeling Psychologie aan de Universiteit van Bolton heeft een lange geschiedenis van het onderwijs het onderwerp in undergraduate en postgraduate niveau. Onderwijs zal in kleine groepjes worden uitgevoerd om de interactie en diepgaande bespreking van ideeën en specialistische kennis aan te moedigen. Er zijn veel mogelijkheden om de belangrijkste en overdraagbare vaardigheden bijvoorbeeld presentatie, onderzoek en rekenvaardigheden, kritisch denken, persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn te ontwikkelen. Een verscheidenheid van innovatieve onderwijs- en leermethoden worden gebruikt in de hele graad... [-]

Sterkte & Conditioning - Msc Part-time

Campus Deeltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MSc Strength en Conditioning is ontworpen voor personen die werkzaam zijn in de kracht en conditionering industrie die wensen om hun professionele ontwikkeling voort te zetten, of degenen die hun kennis in de voorbereiding te verhogen voor een carrière in het veld. De mate biedt u een coherente balans tussen academische kennis (voor evidence-based practice) en professionele beroepsvaardigheden. De modules benadrukken zowel de theoretische kennis onderbouwing ... [+]

Strength & Conditioning - MSc part-time De MSc Strength en Conditioning is ontworpen voor personen die werkzaam zijn in de kracht en conditionering industrie die wensen om hun professionele ontwikkeling voort te zetten, of degenen die hun kennis in de voorbereiding te verhogen voor een carrière in het veld. De mate biedt u een coherente balans tussen academische kennis (voor evidence-based practice) en professionele beroepsvaardigheden. De modules benadrukken zowel de theoretische kennis ten grondslag liggen aan kracht en conditionering en de professionele vaardigheden die je nodig hebt voor een succesvolle carrière in deze opwindende industrie. U vindt de wetenschap en coaching van kracht en conditie te bestuderen door het verrichten van acht onderwezen modules en een masters project. Elke module bouwt voort op undergraduate-niveau kennis en maakt sterke banden tussen theorie en praktijk op gebieden als biomechanica, fysiologie, voeding en coaching, onder anderen. Over de cursus De Sport en Bewegen Science groep binnen de School van Volksgezondheid en Sociale Wetenschappen is toegewijd aan het ontwikkelen van de wetenschapper practitioner en de kracht en conditionering professional is een goed voorbeeld van. De cursus is gericht op de voorbereiding van kracht en conditionering coaches voor een professionele carrière in het veld, onderbouwd met een origineel en innovatief denken vaardigheden en over de competentie basis voor de UKSCA examens. Op dit moment zijn er geen formele kwalificaties in kracht en conditionering in het Verenigd Koninkrijk, hoewel de lancering van de Britse Strength en Conditioning Body mei 2004 misschien wel te pakken dit probleem.... [-]

Supply Chain Management (SCM) - Msc Deeltijd [scm Professionele Center, Maleisië]

Campus Deeltijd 18 maanden August 2018 Maleisië Petaling Jaya Verenigd Koninkrijk Bolton +2 more

De universiteit van Bolton's MSc in Supply Chain Management is geaccrediteerd door zowel het Chartered Institute of Logistiek en Transport (CILT) en het Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS). Het programma loopt in Maleisië sinds 2007 met SCM Professional Centre en omvat weekend workshops met zowel de Universiteit van Bolton en lokale ondersteuning van een docent. Materiaal is gecontextualiseerd Maleisische SCM kwesties en plaatsen weerspiegelen ... [+]

Supply Chain Management (SCM) - MSc part-time [SCM Professional Centre, Maleisië] De universiteit van Bolton's MSc in Supply Chain Management is geaccrediteerd door zowel het Chartered Institute of Logistiek en Transport (CILT) en het Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS). Het programma loopt in Maleisië sinds 2007 met SCM Professional Centre en omvat weekend workshops met zowel de Universiteit van Bolton en lokale ondersteuning van een docent. Materiaal is gecontextualiseerd naar Maleise SCM kwesties weerspiegelen, en legt de nadruk op het toepassen van beste praktijken op een passende manier. Door het bestuderen van deze cursus krijg je een goed geïnformeerde en professionele aanpak van het beheer en de ontwikkeling van de supply chains te ontwikkelen, gespecialiseerd in inkoop, informatie-systemen, fysieke logistiek en operations management. Het gebruik van de industrie-standaard software onder de SAP University Alliance regeling houdt in dat u praktische hands on ervaring zal winnen in een gebied dat zeer wordt gewaardeerd door werkgevers. Het programma is ontworpen om u uit te rusten met de kennis en vaardigheden om een ​​belangrijke bijdrage leveren aan de werking en de verbetering van de hedendaagse supply chains. Het zal u toelaten om met succes te reageren op de eisen van een breed scala van supply chain-omgevingen. Let op: de voertaal is Engels. Over de cursus De cursus heeft vier core modules die de belangrijkste aspecten van de fysieke logistiek, inkoop, operations management en supply chain strategie. Een extra core module helpt u bij het onderzoek en de probleemoplossende vaardigheden die je... [-]

Supply Chain Management (SCM) - Msc Parttime [bijscholing Vertrouwen, Zambia]

Campus Deeltijd 18 maanden August 2018 Zambia Lusaka Verenigd Koninkrijk Bolton +2 more

Het programma is ontworpen om u uit te rusten met de kennis en vaardigheden om een ​​belangrijke bijdrage leveren aan de werking en de verbetering van de hedendaagse supply chains. Het zal u toelaten om met succes te reageren op de eisen van een breed scala van supply chain-omgevingen. De In-Service Training Trust (ISTT) is een training en consultancy organisatie die programma's voor capaciteitsopbouw levert aan de publieke, private, het maatschappelijk middenveld, de lokale en internationale ... [+]

Supply Chain Management (SCM) - MSc part-time [In-Service Trust Training, Zambia] Deze versie van de Universiteit van Bolton's MSc in Supply Chain Management geeft u de mogelijkheid om te studeren door weekend blok workshops in Zambia in plaats van reizen naar het Verenigd Koninkrijk. In aanvulling op de Universiteit van Bolton onderwijzend personeel, zal u ook profiteren van specialistische inbreng van medewerkers van de In-Service Training Trust (ISTT) - een CIPS goedgekeurde leverancier van supply chain en leren inkoop. De universiteit van Bolton's MSc in Supply Chain Management is geaccrediteerd door zowel het Chartered Institute of Logistiek en Transport (CILT) en het Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS). Door het bestuderen van deze cursus krijg je een goed geïnformeerde en professionele aanpak van het beheer en de ontwikkeling van de supply chains te ontwikkelen, gespecialiseerd in inkoop, informatie-systemen, fysieke logistiek en operations management. Het programma is ontworpen om u uit te rusten met de kennis en vaardigheden om een ​​belangrijke bijdrage leveren aan de werking en de verbetering van de hedendaagse supply chains. Het zal u toelaten om met succes te reageren op de eisen van een breed scala van supply chain-omgevingen. De In-Service Training Trust (ISTT) is een training en consultancy organisatie die programma's voor capaciteitsopbouw levert aan de publieke, private, het maatschappelijk middenveld, de lokale en internationale organisaties die zich bezighouden met de gemeenschap, organisatorische en professionele ontwikkeling. ISTT werd in 1993 opgericht met als doel het verbeteren van de prestaties en inspirerende verandering in ontwikkelings organisaties.... [-]

Systems Engineering (elektronische) & Engineering Management - Msc (dubbele Award) Full-time

Campus Voltijd 3 semesters August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Deze cursus richt zich op hedendaagse problemen in techniek en engineering management. Als u de systeembenadering van engineering management studeren, en systems engineering toegepast op een van de drie vakgebieden - elektronisch, mechanisch of mechatronische algemeen - dan is deze cursus zal voldoen aan uw wensen ... [+]

Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - MSc (Dual Award) full-time Deze cursus richt zich op hedendaagse problemen in techniek en engineering management. Als u de systeembenadering van engineering management studeren, en systems engineering toegepast op een van de drie vakgebieden - elektronisch, mechanisch of mechatronische algemeen - dan is deze cursus zal voldoen aan uw eisen. De volgende prijzen zijn beschikbaar: - MSc Systems Engineering (Mechatronische) & Engineering Management - MSc Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - MSc Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management Een speciaal kenmerk van het programma is een samenwerking tussen de Universiteit van Bolton en Zuid-Westfalen Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Duitsland. U kunt ervoor kiezen om het geheel van uw cursus in Bolton studeren, voor een enkele prijs, of kan een semester van de studie door te brengen in Duitsland en ontvang een dubbele onderscheiding, één van elke universiteit. Over de cursus Deze cursus richt zich op systems engineering en engineering management, en biedt drie verschillende system engineering paden, dit zijn elektronische, mechanische en mechatronische engineering. De 18 maanden, drie semester cursus kan worden uitgevoerd als een enkele uitspraak of een dual award. De single award is volledig studeerde aan de Universiteit van Bolton. In de dubbele award mode, zal u normaal gesproken studeren aan de Universiteit van Bolton in semester 1 (oktober tot februari) en in Zuid-Westfalen University of Applied Sciences, Soest, Duitsland, in semester 2 (maart tot juli). Het derde semester (oktober-februari) zullen worden toegewezen aan een project, en dit zal... [-]

Systems Engineering (elektronische) & Engineering Management - Msc (single Award)

Campus Voltijd 3 - 6 semesters August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Deze cursus richt zich op hedendaagse problemen in techniek en engineering management. Als u de systeembenadering van engineering management studeren, en systems engineering toegepast op een van de drie vakgebieden - elektronisch, mechanisch of mechatronische algemeen - dan is deze cursus zal voldoen aan uw wensen ... [+]

Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - MSc (Single Award) Deze cursus richt zich op hedendaagse problemen in techniek en engineering management. Als u de systeembenadering van engineering management studeren, en systems engineering toegepast op een van de drie vakgebieden - elektronisch, mechanisch of mechatronische algemeen - dan is deze cursus zal voldoen aan uw eisen. De volgende prijzen zijn beschikbaar: - MSc Systems Engineering (Mechatronische) & Engineering Management - MSc Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - MSc Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management Een speciaal kenmerk van het programma is een samenwerking tussen de Universiteit van Bolton en Zuid-Westfalen Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Duitsland. U kunt ervoor kiezen om het geheel van uw cursus in Bolton studeren, voor een enkele prijs, of kan een semester van de studie door te brengen in Duitsland en ontvang een dubbele onderscheiding, één van elke universiteit. Over de cursus Deze cursus richt zich op systems engineering en engineering management, en biedt drie verschillende system engineering paden, dit zijn elektronische, mechanische en mechatronische engineering. De 18 maanden, drie semester cursus kan worden uitgevoerd als een enkele uitspraak of een dual award. De single award is volledig studeerde aan de Universiteit van Bolton. In de dubbele award mode, zal u normaal gesproken studeren aan de Universiteit van Bolton in semester 1 (oktober tot februari) en in Zuid-Westfalen University of Applied Sciences, Soest, Duitsland, in semester 2 (maart tot juli). Het derde semester (oktober-februari) zullen worden toegewezen aan een project, en dit zal normaal... [-]

Systems Engineering (mechanisch) & Engineering Management - Msc (dubbele Award) Full-time

Campus Voltijd 3 semesters August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Deze cursus richt zich op hedendaagse problemen in techniek en engineering management. Als u de systeembenadering van engineering management studeren, en systems engineering toegepast op een van de drie vakgebieden - elektronisch, mechanisch of mechatronische algemeen - dan is deze cursus zal voldoen aan uw wensen ... [+]

Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management - MSc (Dual Award) full-time Deze cursus richt zich op hedendaagse problemen in techniek en engineering management. Als u de systeembenadering van engineering management studeren, en systems engineering toegepast op een van de drie vakgebieden - elektronisch, mechanisch of mechatronische algemeen - dan is deze cursus zal voldoen aan uw eisen. De volgende prijzen zijn beschikbaar: - MSc Systems Engineering (Mechatronische) & Engineering Management - MSc Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - MSc Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management Een speciaal kenmerk van het programma is een samenwerking tussen de Universiteit van Bolton en Zuid-Westfalen Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Duitsland. U kunt ervoor kiezen om het geheel van uw cursus in Bolton studeren, voor een enkele prijs, of kan een semester van de studie door te brengen in Duitsland en ontvang een dubbele onderscheiding, één van elke universiteit. Over de cursus Deze cursus richt zich op systems engineering en engineering management, en biedt drie verschillende system engineering paden, dit zijn elektronische, mechanische en mechatronische engineering. De 18 maanden, drie semester cursus kan worden uitgevoerd als een enkele uitspraak of een dual award. De single award is volledig studeerde aan de Universiteit van Bolton. In de dubbele award mode, zal u normaal gesproken studeren aan de Universiteit van Bolton in semester 1 (oktober tot februari) en in Zuid-Westfalen University of Applied Sciences, Soest, Duitsland, in semester 2 (maart tot juli). Het derde semester (oktober-februari) zullen worden toegewezen aan een project, en dit zal... [-]

Systems Engineering (mechanisch) & Engineering Management - Msc (single Award)

Campus Voltijd 3 - 6 semesters August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Deze cursus richt zich op hedendaagse problemen in techniek en engineering management. Als u de systeembenadering van engineering management studeren, en systems engineering toegepast op een van de drie vakgebieden - elektronisch, mechanisch of mechatronische algemeen - dan is deze cursus zal voldoen aan uw wensen ... [+]

Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management - MSc (Single Award) Deze cursus richt zich op hedendaagse problemen in techniek en engineering management. Als u de systeembenadering van engineering management studeren, en systems engineering toegepast op een van de drie vakgebieden - elektronisch, mechanisch of mechatronische algemeen - dan is deze cursus zal voldoen aan uw eisen. De volgende prijzen zijn beschikbaar: - MSc Systems Engineering (Mechatronische) & Engineering Management - MSc Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - MSc Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management Een speciaal kenmerk van het programma is een samenwerking tussen de Universiteit van Bolton en Zuid-Westfalen Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Duitsland. U kunt ervoor kiezen om het geheel van uw cursus in Bolton studeren, voor een enkele prijs, of kan een semester van de studie door te brengen in Duitsland en ontvang een dubbele onderscheiding, één van elke universiteit. Over de cursus Deze cursus richt zich op systems engineering en engineering management, en biedt drie verschillende system engineering paden, dit zijn elektronische, mechanische en mechatronische engineering. De 18 maanden, drie semester cursus kan worden uitgevoerd als een enkele uitspraak of een dual award. De single award is volledig studeerde aan de Universiteit van Bolton. In de dubbele award mode, zal u normaal gesproken studeren aan de Universiteit van Bolton in semester 1 (oktober tot februari) en in Zuid-Westfalen University of Applied Sciences, Soest, Duitsland, in semester 2 (maart tot juli). Het derde semester (oktober-februari) zullen worden toegewezen aan een project, en dit zal normaal... [-]

Systems Engineering (mechatronische) & Engineering Management - Msc (dubbele Award) Full-time

Campus Voltijd 3 semesters August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Deze cursus richt zich op hedendaagse problemen in techniek en engineering management. Als u de systeembenadering van engineering management studeren, en systems engineering toegepast op een van de drie vakgebieden - elektronisch, mechanisch of mechatronische algemeen - dan is deze cursus zal voldoen aan uw wensen ... [+]

Systems Engineering (Mechatronische) & Engineering Management - MSc (Dual Award) full-time Deze cursus richt zich op hedendaagse problemen in techniek en engineering management. Als u de systeembenadering van engineering management studeren, en systems engineering toegepast op een van de drie vakgebieden - elektronisch, mechanisch of mechatronische algemeen - dan is deze cursus zal voldoen aan uw eisen. De volgende prijzen zijn beschikbaar: - MSc Systems Engineering (Mechatronische) & Engineering Management - MSc Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - MSc Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management Een speciaal kenmerk van het programma is een samenwerking tussen de Universiteit van Bolton en Zuid-Westfalen Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Duitsland. U kunt ervoor kiezen om het geheel van uw cursus in Bolton studeren, voor een enkele prijs, of kan een semester van de studie door te brengen in Duitsland en ontvang een dubbele onderscheiding, één van elke universiteit. Over de cursus Deze cursus richt zich op systems engineering en engineering management, en biedt drie verschillende system engineering paden, dit zijn elektronische, mechanische en mechatronische engineering. De 18 maanden, drie semester cursus kan worden uitgevoerd als een enkele uitspraak of een dual award. De single award is volledig studeerde aan de Universiteit van Bolton. In de dubbele award mode, zal u normaal gesproken studeren aan de Universiteit van Bolton in semester 1 (oktober tot februari) en in Zuid-Westfalen University of Applied Sciences, Soest, Duitsland, in semester 2 (maart tot juli). Het derde semester (oktober-februari) zullen worden toegewezen aan een project, en dit zal... [-]

Systems Engineering (mechatronische) & Engineering Management - Msc (single Award)

Campus Voltijd 3 - 6 semesters August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Deze cursus richt zich op hedendaagse problemen in techniek en engineering management. Als u de systeembenadering van engineering management studeren, en systems engineering toegepast op een van de drie vakgebieden - elektronisch, mechanisch of mechatronische algemeen - dan is deze cursus zal voldoen aan uw wensen ... [+]

Systems Engineering (Mechatronische) & Engineering Management - MSc (Single Award) Deze cursus richt zich op hedendaagse problemen in techniek en engineering management. Als u de systeembenadering van engineering management studeren, en systems engineering toegepast op een van de drie vakgebieden - elektronisch, mechanisch of mechatronische algemeen - dan is deze cursus zal voldoen aan uw eisen. De volgende prijzen zijn beschikbaar: - MSc Systems Engineering (Mechatronische) & Engineering Management - MSc Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - MSc Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management Een speciaal kenmerk van het programma is een samenwerking tussen de Universiteit van Bolton en Zuid-Westfalen Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Duitsland. U kunt ervoor kiezen om het geheel van uw cursus in Bolton studeren, voor een enkele prijs, of kan een semester van de studie door te brengen in Duitsland en ontvang een dubbele onderscheiding, één van elke universiteit. Over de cursus Deze cursus richt zich op systems engineering en engineering management, en biedt drie verschillende system engineering paden, dit zijn elektronische, mechanische en mechatronische engineering. De 18 maanden, drie semester cursus kan worden uitgevoerd als een enkele uitspraak of een dual award. De single award is volledig studeerde aan de Universiteit van Bolton. In de dubbele award mode, zal u normaal gesproken studeren aan de Universiteit van Bolton in semester 1 (oktober tot februari) en in Zuid-Westfalen University of Applied Sciences, Soest, Duitsland, in semester 2 (maart tot juli). Het derde semester (oktober-februari) zullen worden toegewezen aan een project, en dit zal normaal... [-]

Werktuigbouw - Meng

Campus Voltijd 4 - 6 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

Door het bestuderen van de Universiteit van Bolton's MEng Werktuigbouwkunde u een gevorderde kennis van en inzicht in technische kwesties te ontwikkelen. Je leert om geluid te oordelen bij de behandeling van complexe problemen en om uw ideeën en oplossingen effectief te communiceren aan gespecialiseerde en niet-gespecialiseerde collega's en klanten. Tijdens de cursus wordt u business en management, besluitvorming en presentatievaardigheden te ontwikkelen, naast ... [+]

Mechanical Engineering - MEng part-time Door het bestuderen van de Universiteit van Bolton's MEng Werktuigbouwkunde u een gevorderde kennis van en inzicht in technische kwesties te ontwikkelen. Je leert om geluid te oordelen bij de behandeling van complexe problemen en om uw ideeën en oplossingen effectief te communiceren aan gespecialiseerde en niet-gespecialiseerde collega's en klanten. Tijdens de cursus wordt u business en management, besluitvorming en presentatievaardigheden te ontwikkelen naast uw vakspecifieke kennis en begrip. Je leert om het initiatief uit te oefenen en de verantwoordelijkheid nemen als je case studies, praktische en laboratoriumwerk en probleemoplossende projecten en activiteiten uit te voeren. Als afgestudeerde zul je zelfsturing en originaliteit te tonen bij de aanpak van technische problemen en het gebruik van uw professionele planning en uitvoering vaardigheden om projecten naar voren te rijden op tijd en binnen budget. De cursus zal u uitrusten met het vertrouwen, kennis en vaardigheden om technische projecten te beheren op gebieden zoals mechanisch ontwerp, de fabricage, de bouw, energie-opwekking, ruimtevaart en auto-engineering. Tijdens de MEng programma u in staat zal zijn om uw begrip van andere culturen en zakelijke praktijken te ontwikkelen door samenwerking met buitenlandse studenten en bedrijven. Waar mogelijk zal extra taallessen of sociale evenementen worden verstrekt. U wordt aangemoedigd om een ​​industriële stage te ondernemen in het land van uw gekozen taal tussen de niveaus HE6 en HE7 van het programma (tenzij u al werkzaam in de industrie). De MEng Mechanical Engineering is een van een reeks van programma's worden aangeboden door de... [-]

Master

Engels Specialismen - MPhil / PhD

Campus Voltijd 2 - 7 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

MPhil / PhD-niveau studie is voor Engels afgestudeerden, momenteel zonder een master diploma of gelijkwaardig postdoctorale ervaring, die willen hun kennis van een bepaald gebied van Engels studies ontwikkelen om een ​​hoog niveau van academische prestaties. De MPhil / PhD is grotendeels niet-onderwezen en uw belangrijkste inzending zal een proefschrift geschreven onder begeleiding van een lid van het personeel (de directeur van de studies) met expertise op het gekozen gebied zijn ... [+]

Engels specialismen - MPhil / PhD MPhil / PhD-niveau studie is voor Engels afgestudeerden, momenteel zonder een master diploma of gelijkwaardig postdoctorale ervaring, die willen hun kennis van een bepaald gebied van Engels studies ontwikkelen om een ​​hoog niveau van academische prestaties. De MPhil / PhD is grotendeels niet-onderwezen en uw belangrijkste inzending zal een proefschrift geschreven onder begeleiding van een lid van het personeel (de directeur van de studies) met expertise op het gekozen gebied. Extra steun is beschikbaar via andere interne / externe academici. Uw scriptie zal een stuk van de oorspronkelijke onderzoek dat een belangrijke bijdrage aan de wetenschappelijke kennis op uw specifieke vakgebied maakt zijn. De brede onderwerp te onderzoeken zal worden bepaald door u meer specifieke details door middel van discussie ingestemd met de directeur van studies. Bepaalde gebieden van expertise in de afdeling zijn het werk van Virginia Woolf, vrouwen schrijven in de 19e en 20e eeuw, het modernisme, jeugdliteratuur en literaire en culturele theorie. Carrière & professionele ontwikkeling De cursus is handig als u een docent in het Engels literatuur geworden, het uitvoeren van onderzoek in het hoger onderwijs of als u op zoek bent naar gebieden van expertise met betrekking tot uw huidige of beoogde carrière buiten het hoger onderwijs te ontwikkelen. Onderwerp overzicht Engels personeel in de School van de Kunsten, Media en Onderwijs de waarde van hun relaties met studenten en bieden vriendelijke en ondersteunende postdoctoraal onderzoek toezicht. Tijdens de eerste 12 tot 18 maanden van de cursus wordt u... [-]

Engineering, Product Design En Textiel Specialismen - MPhil

Campus Voltijd 2 - 4 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De kapitein van de filosofie (MPhil) mate is gericht op studenten met een goede graad (of belangrijke werkervaring en beroepskwalificaties) die wensen om een ​​op onderzoek gebaseerde masters degree ondernemen. Als een MPhil student u kritisch te onderzoeken en evalueren van een goedgekeurd onderwerp en demonstreren van een begrip van de onderzoeksmethoden in uw gekozen techniek of design gebied. U zal presenteren en met succes een te verdedigen ... [+]

Engineering, Product Ontwerp en Textiel specialismen - MPhil De kapitein van de filosofie (MPhil) mate is gericht op studenten met een goede graad (of belangrijke werkervaring en beroepskwalificaties) die wensen om een ​​op onderzoek gebaseerde masters degree ondernemen. Als een MPhil student u kritisch te onderzoeken en evalueren van een goedgekeurd onderwerp en demonstreren van een begrip van de onderzoeksmethoden in uw gekozen techniek of design gebied. U zal presenteren en met succes verdedigen van een proefschrift door mondeling examen te worden bekroond met de graad. Als je wilt onderzoek en analytische vaardigheden te ontwikkelen, deze cursus geschikt is. Als u bent een professional die graag postdoctorale kwalificaties te krijgen, maar wil niet tot een initiële masteropleiding te ondernemen, dan is dit een alternatief. Carrière & professionele ontwikkeling Als u zich aanmeldt voor de MPhil u kunnen worden goedgekeurd voor overdracht naar een doctoraat na een eerste periode van registratie en demonstratie door middel van een voortgangsrapport van de ontwikkeling van uw onderzoek naar een PhD. Recent afgestudeerden zijn gegaan op een carrière in de academische wereld en managementfuncties in de industrie. Onderwerp overzicht De engineering en design onderzoeksgroep werkt in samenwerking met de industrie. Onze kracht ligt in toegepast onderzoek. De groep omvat een aantal verschillende engineering en design disciplines, waaronder elektronica, machinebouw, automotive engineering, product design en textiel. Onderzoeksonderwerpen Onderzoek onderwerpen zijn: - toepassingen van elektronica - toegepaste fysica - robotica - productie van elektronica-enabled producten - engine design - structurele crashworthiness - invloed biomechanica - ongevallenonderzoek -... [-]

Film En Media Studies Specialismen - PhD / MPhil

Campus Voltijd 3 - 7 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MPhil / PhD in Film en Media Studies is voor media-afgestudeerden die op zoek zijn naar hun kennis van een bepaald gebied van film en media studies te ontwikkelen om een ​​hoog niveau van academische prestaties. Studeren bij MPhil / PhD-niveau staat open voor eer afgestudeerden evenals die reeds met een postgraduaat. De MPhil / PhD is grotendeels niet-onderwezen en uw belangrijkste inzending zal een proefschrift geschreven onder begeleiding van een lid van het personeel (de ... [+]

Film en Media Studies specialismen - PhD / MPhil De MPhil / PhD in Film en Media Studies is voor media-afgestudeerden die op zoek zijn naar hun kennis van een bepaald gebied van film en media studies te ontwikkelen om een ​​hoog niveau van academische prestaties. Studeren bij MPhil / PhD-niveau staat open voor eer afgestudeerden evenals die reeds met een postgraduaat. De MPhil / PhD is grotendeels niet-onderwezen en uw belangrijkste inzending zal een proefschrift geschreven onder begeleiding van een lid van het personeel (de directeur van Dtudies) met expertise op het gekozen gebied. Extra steun is beschikbaar via andere interne / externe academici. Uw scriptie zal een stuk van originele kritisch onderzoek die een belangrijke bijdrage aan de wetenschappelijke kennis op het gebied van film en media studies maakt zijn. De brede onderwerp te onderzoeken zal worden bepaald door u meer specifieke details door middel van discussie overeengekomen met de directeur van Studies. Carrière & professionele ontwikkeling De cursus is handig als u wenst om een ​​carrièrepad met geavanceerde wetenschappelijk onderzoek te volgen; bijvoorbeeld een academische onderwijs carrière in de film / veld media. Onderwerp overzicht Het personeel in de School van de Kunsten, Media en Onderwijs de waarde van hun relaties met studenten en bieden vriendelijke en ondersteunende postdoctoraal onderzoek toezicht. Ze zijn in staat om te putten uit hun eigen ervaring van de uitgeverij en conferentie-presentatie in het veld om hun steun van de postdoctorale studenten te verbeteren. Projecten onlangs door het personeel onder meer de... [-]

Filosofie Specialismen - MPhil / PhD

Campus Voltijd 3 - 7 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MPhil / PhD in Filosofie is voor studenten die willen beginnen aan een cursus van aanhoudende studie en onderzoek op een hoog niveau van academische prestaties, of ze op zoek zijn naar hun loopbaanontwikkeling ondersteunen of gebieden van persoonlijk belang nastreven. Er zijn vier gebieden van specifieke expertise binnen de filosofie onderzoekseenheid aan de Universiteit: antieke filosofie, post-kantiaanse continentale filosofie, politieke filosofie, en de filosofie van de ... [+]

Filosofie specialismen - MPhil / PhD De MPhil / PhD in Filosofie is voor studenten die willen beginnen aan een cursus van aanhoudende studie en onderzoek op een hoog niveau van academische prestaties, of ze op zoek zijn naar hun loopbaanontwikkeling ondersteunen of gebieden van persoonlijk belang nastreven. Er zijn vier gebieden van specifieke expertise binnen de filosofie onderzoekseenheid aan de Universiteit: antieke filosofie, post-kantiaanse continentale filosofie, politieke filosofie, en de filosofie van de religie. Studie zal bestaan ​​uit een onderzoek naar een bepaald onderwerp gebied om uw vakgebied relevant en zal met uw leidinggevende tijdens de aanvraagprocedure worden overeengekomen. Carrière & professionele ontwikkeling De studie van de filosofie op doctoraal niveau zal uw loopbaan in de academische wereld te ondersteunen. U kunt ook geïnteresseerd in verdere studie om uw persoonlijke wensen en interesses te voldoen. U zult het onderwijzend personeel te vinden, in onze kleine en vriendelijke afdeling, zijn zeer aanspreekbaar en zeer steunend van uw persoonlijke en academische vereisten, wat uw doelen en ambities. Onderwerp overzicht In de 2008-regering onder leiding Research Assessment Exercise (RAE), het huidige onderzoek in de filosofie aan de universiteit werd erkend als zijnde van internationale excellentie en betekenis. De filosofie onderzoek unit is onderdeel van de Hogeschool voor de Kunsten, Media en Onderwijs. Mentoren zijn erkende autoriteiten in hun vakgebied en hebben allemaal een groot aantal boeken en artikelen gepubliceerd. Het toestel is klein en vriendelijk en het onderwijzend personeel zijn ontspannen, aanspreekbaar en zeer ondersteunend. Onderzoeksonderwerpen Uw gekozen gebied van studie zal... [-]

Gebouwde Omgeving Specialismen - MPhil

Campus Voltijd 2 - 4 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De Master of Philosophy (MPhil) in de Gebouwde Omgeving specialismen is gericht op studenten met een goede graad of belangrijke werkervaring en beroepskwalificaties, die wensen om een ​​op onderzoek gebaseerde masters degree ondernemen. Als een MPhil student u kritisch te onderzoeken en evalueren van een goedgekeurd onderwerp en demonstreren van een begrip van de onderzoeksmethoden in de gebouwde omgeving gebied. U zal presenteren en met succes ... [+]

Gebouwde Omgeving specialismen - MPhil De Master of Philosophy (MPhil) in de Gebouwde Omgeving specialismen is gericht op studenten met een goede graad of belangrijke werkervaring en beroepskwalificaties, die wensen om een ​​op onderzoek gebaseerde masters degree ondernemen. Als een MPhil student u kritisch te onderzoeken en evalueren van een goedgekeurd onderwerp en demonstreren van een begrip van de onderzoeksmethoden in de gebouwde omgeving gebied. U zal presenteren en met succes verdedigen van een proefschrift door mondeling examen te worden bekroond met de graad. Als je wilt onderzoek en analytische vaardigheden te ontwikkelen, deze cursus is geschikt voor u. Als u bent een professional die willen postdoctorale kwalificaties te krijgen, maar wil niet tot een initiële masteropleiding ondernemen, is dit een alternatief. Carrière & professionele ontwikkeling Als u zich aanmeldt voor de MPhil u kunnen worden goedgekeurd voor overdracht naar een doctoraat na een eerste periode van registratie en demonstratie door middel van een voortgangsrapport van de ontwikkeling van uw onderzoek naar een PhD. Recente studenten afstuderen aan een onderzoek masters degree zijn carrière in de academische wereld en de industrie gevolgd. Onderwerp overzicht De duurzame en inclusieve Environments (IASE) onderzoeksgroep is gewijd aan de ondersteuning van de bouw, infrastructuur, vastgoed en facility management-industrie door middel van onderzoek. Wij werken in samenwerking met de industrie om onderzoek en ontwikkeling vooruitgang in de gebouwde omgeving. Onze kracht ligt in de integratie van de verschillende aspecten van de gebouwde omgeving onderzoek, nauwe samenwerking met de industrie en de academische vaardigheden gebaseerd op... [-]

Innovatie - MPhil

Campus Voltijd 2 - 4 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MPhil Innovatie is een unieke benadering van het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor mogelijke commercialisering. Het is ontwikkeld na gezamenlijk werk tussen de scholen van Kunsten, Media en onderwijs, bedrijfsleven en Creative Technologies en het Instituut voor Materiaalonderzoek en Innovatie. De kwalificatie zal van belang zijn als je een persoonlijk onderzoek rente, als u werkt in een rol van onderzoek en ontwikkeling in een van deze ... [+]

Innovatie - MPhil De MPhil Innovatie is een unieke benadering van het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor mogelijke commercialisering. Het is ontwikkeld na gezamenlijk werk tussen de scholen van Kunsten, Media en onderwijs, bedrijfsleven en Creative Technologies en het Instituut voor Materiaalonderzoek en Innovatie. De kwalificatie zal van belang zijn als je een persoonlijk onderzoek rente, als u werkt in een rol van onderzoek en ontwikkeling in een van deze velden, of in een sector waar deze verschillende disciplines elkaar overlappen. Als een MPhil student krijgt u de gelegenheid om de uitdagingen onderzoek dat je werken aan de basis van je studie te gebruiken, zodat u toe te werken naar een postgraduaat door de publicatie, prototyping en commercialisering plannen van uw innovatieve voorstel van onderzoek en ontwikkeling. Daarnaast heeft u toegang tot de middelen van de universiteit en onderzoek deskundigheid als verdere ondersteuning voor je ontwikkeling idee. De principes van creativiteit, innovatie en ondernemerschap centraal in uw MPhil studie zijn om te verbeteren en versterken van uw technische en zakelijke vaardigheden, en ondersteuning van uw persoonlijke en professionele ontwikkeling in uw gebied van expertise. Onderwerp overzicht De MPhil proefschrift zal bestaan ​​uit drie onderdelen: publicatie, waarvoor u een papier in een internationaal tijdschrift publiceren of presenteren op een internationale conferentie, of een voorlopige patent aanvaard; prototype, waarvoor u een gedetailleerde beschrijving van een ontworpen en getest prototype klaar voor productie, met inbegrip van mogelijkheden en beperkingen (alle prototypes zullen op een tentoonstelling worden getoond) te verstrekken; en business plan, het... [-]

Materialen Voor Onderzoek En Innovatie Specialismen - MPhil / PhD

Campus Voltijd 2 - 4 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MPhil / PhD in Materials Research en Innovatie specialismen is bijzonder geschikt voor afgestudeerden in de sectoren materialen wetenschap, techniek en technologie of voor wetenschappers en technologen werken in deze sectoren. Als een onderzoek student heb je toegang tot de middelen van de universiteit en het onderzoek expertise om uw persoonlijke ontwikkeling of uw werk binnen uw organisatie te ondersteunen ... [+]

Materialen onderzoek en innovatie specialismen - MPhil / PhD De MPhil / PhD in Materials Research en Innovatie specialismen is bijzonder geschikt voor afgestudeerden in de sectoren materialen wetenschap, techniek en technologie of voor wetenschappers en technologen werken in deze sectoren. Als een onderzoek student heb je toegang tot de middelen van de universiteit en het onderzoek expertise om uw persoonlijke ontwikkeling of uw werk binnen uw organisatie te ondersteunen. In de 2008 Research Assessment Exercise, algemene machinebouw onderzoek aan de universiteit, die werk van Imri uitgevoerd omvat, werd beoordeeld als 'toonaangevende'. Onderwerp overzicht IMRI is een multidisciplinair centrum ontworpen om onderzoeks- en innovatieactiviteiten te cultiveren in samenwerking met de industrie en andere academische instellingen. Het instituut leidt het Verenigd Koninkrijk, en is internationaal bekend om zijn sterke toegepaste materialen en engineering-toepassingen door de ontwikkeling van nieuwe, designer en nieuwe slimme en multifunctionele materialen (vezels, films, schuimen en deeltjes) aan nano en micro niveau, alsook als bijbehorende technologie voor de verwerking. Er zijn speciale laboratoria in het instituut en de state-of-the-art materialen fabricage, karakterisering en testlaboratoria, aangevuld met een reeks van materialen modeling mogelijkheden. IMRI Ook voert regelmatig advieswerk voor zowel nationale als internationale klanten. Medewerkers dienen ook de technische adviesraden, internationale wetenschappelijke panels en houd ere-afspraken in het buitenland universiteiten. IMRI wordt momenteel gefinancierd door de Britse regering (EPSRC en Technology Strategy Board), lokale industrie consortia (DIUS), de EU (FP7) en de internationale industrie samenwerkingen. Onderzoeksonderwerpen Vaardigheden en expertise binnen iMRI onder andere: medische en gezondheidszorg; intelligente materialen (auxetische,... [-]

Professionele Ontwikkeling In Het Onderwijs - Med

Campus Voltijd 1 - 5 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De med Professional Development is een geavanceerde en flexibele cursus. Het voldoet aan de professionele ontwikkeling behoeften van ervaren onderwijskundigen, met name de noodzaak om te kunnen deelnemen aan de hoogte, duurzame en geïntegreerde change gerichte actie op basis van goede theoretische principes en passende en geëvalueerd praktijken. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een scala van naam awards binnen de med Professional Development regeling, afhankelijk van uw ... [+]

Professional Development in het onderwijs - MEd De med Professional Development is een geavanceerde en flexibele cursus. Het voldoet aan de professionele ontwikkeling behoeften van ervaren onderwijskundigen, met name de noodzaak om te kunnen deelnemen aan de hoogte, duurzame en geïntegreerde change gerichte actie op basis van goede theoretische principes en passende en geëvalueerd praktijken. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een scala van naam awards binnen de med Professional Development regeling afhankelijk van uw keuze van modules en het onderwerp je onderzoek tijdens uw proefschrift. Deze awards zijn vernoemd: MA Educational Management, MA Inclusief Onderwijs, MA E-Learning voor Pedagogen, MA Technisch en Beroepsonderwijs en MEd technisch en beroepsonderwijs. Als u geïnteresseerd bent in een van de genoemde awards u dient te gelden in eerste instantie voor de med Professional Development zijn. Alle geavanceerde cursussen in het onderwijs aan de Universiteit van Bolton richten op duidelijke principes: leerlingen en leren, de beroepspraktijk in onderwijs en opleiding, en de kwaliteit en excellentie in de professionele ontwikkeling. Over de cursus Deze spannende en veeleisende meesters geeft u natuurlijk de mogelijkheid om een ​​reeks diepte-vaardigheden, die in een aantal management en senior functies in het onderwijs en het leren van toepassing te ontwikkelen. Je krijgt les van educatieve professionals en beoordeeld met behulp van technieken, waaronder groeps- en individuele projecten en opdrachten, onderzoek, presentaties, tutorials, rapporten en essays. Te allen tijde de cursus is geschikt en gericht, die je voorbereiden voor bijkomende verantwoordelijkheden in uw huidige en toekomstige carrière. Bijzonderheden Deze... [-]

Psychologie - MREs

Campus Voltijd 3 - 5 semesters August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MREs Psychologie is voor de psychologie afgestudeerden die wensen om hun studie voort te zetten tot een gevorderd niveau en kunnen overwegen progressie naar een doctoraat. De belangrijkste focus van de cursus is de studie van de methoden van onderzoek, waarin u een geavanceerde kritische beoordeling van de hedendaagse methoden, theorieën en problemen zal geven in de psychologie en zal voortbouwen op en verbeteren van de vaardigheden die je verworven van uw undergraduate studies ... [+]

Psychologie - MREs De MREs Psychologie is voor de psychologie afgestudeerden die wensen om hun studie voort te zetten tot een gevorderd niveau en kunnen overwegen progressie naar een doctoraat. De belangrijkste focus van de cursus is de studie van de methoden van onderzoek, waarin u een geavanceerde kritische beoordeling van de hedendaagse methoden, theorieën en problemen zal geven in de psychologie en zal voortbouwen op en verbeteren van de vaardigheden die je verworven van uw undergraduate studies. In geavanceerde onderzoeksmethoden modules u diepgaand onderzoek vaardigheden te ontwikkelen voor de psychologie en toe te passen om een ​​aanzienlijk stuk van onafhankelijk onderzoek, ervoor te zorgen dat u uw kennis en begrip van de juiste ethische kwesties van toepassing. U zult uw intellectuele en denken vaardigheden te ontwikkelen tot een zeer hoge academische standaard, die zal worden weerspiegeld in je studie, in het bijzonder uw proefschrift. Over de cursus De afdeling Psychologie aan de Universiteit van Bolton is een van de oudste en meest gevestigde psychologie afdelingen in het Verenigd Koninkrijk met een lange geschiedenis van het onderwijs het onderwerp in undergraduate en postgraduate niveau. Onderwijs zal in kleine groepjes worden uitgevoerd om de interactie en diepgaande bespreking van ideeën en specialistische kennis aan te moedigen. Er zijn veel mogelijkheden om de belangrijkste en overdraagbare vaardigheden bijvoorbeeld presentatie, onderzoek en rekenvaardigheden, kritisch denken, persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn te ontwikkelen. Een verscheidenheid van innovatieve onderwijs- en leermethoden worden gebruikt in de hele graad aan de acquisitie en ontwikkeling van passende concepten, kennis... [-]

Psychologie Specialismen - MPhil

Campus Voltijd 2 - 4 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De MPhil Psychologie cursus is gericht op de psychologie afgestudeerden, zonder een master diploma of gelijkwaardig postdoctorale ervaring, die op zoek zijn naar hun kennis te ontwikkelen en produceren van onderzoek in een bepaald gebied van de psychologie tot een hoog niveau van academische prestaties. In eerste instantie wordt u ingeschreven voor een MPhil en zal het onderzoek uit te voeren in de richting van dit doel. Ervan uitgaande dat bevredigende vooruitgang, zoals aangegeven door een transfer rapport, zult u de optie om ... [+]

Psychologie specialismen - MPhil De MPhil Psychologie cursus is gericht op de psychologie afgestudeerden, zonder een master diploma of gelijkwaardig postdoctorale ervaring, die op zoek zijn naar hun kennis te ontwikkelen en produceren van onderzoek in een bepaald gebied van de psychologie tot een hoog niveau van academische prestaties. In eerste instantie wordt u ingeschreven voor een MPhil en zal het onderzoek uit te voeren in de richting van dit doel. Ervan uitgaande dat bevredigende vooruitgang, zoals aangegeven door een transfer rapport, zal u de mogelijkheid om een ​​transfer naar de toekenning van PhD te vragen. Ook heb je de optie van het schrijven-up voor een MPhil alleen als u dat wenst. Ofwel kwalificatie volgend toegekend aan de productie van een proefschrift en mondeling examen. Carrière & professionele ontwikkeling De cursus is geschikt voor mensen die willen psychologie docenten en onderzoekers worden in het hoger onderwijs. Als u wenst te gebieden van expertise met betrekking tot uw huidige of beoogde carrière buiten het hoger onderwijs te ontwikkelen, dan is deze cursus is ook ontworpen om uw wensen te voldoen. De universiteit van Bolton heeft een lange reputatie voor een nauwe samenwerking met beroepsorganisaties, organisaties en het bedrijfsleven. Na voltooiing van uw MPhil, vindt u ook een lid van de Universiteit van de alumnivereniging geworden. U kunt een levenslang lid van de Universiteit van de gemeenschap, in staat om toegang te krijgen tot een carrière informatie en begeleiding, evenals de bibliotheek en tijdschriften van de universiteit, en andere voorzieningen zijn. Onderwerp... [-]

Vrijetijdsbesteding En Sport Specialismen - MPhil / PhD

Campus Voltijd 2 - 7 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Bolton

De School van Volksgezondheid en Sociale Wetenschappen verwelkomt blijken van belangstelling postdoctoraal onderzoek graden op het gebied van vrije tijd en sport. Onderzoek mate toezicht is beschikbaar in een aantal gebieden binnen de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen. Deze omvatten vrije tijd en sport geschiedenis; recreatie, lifestyle en welzijn; vrije tijd, sport en lichamelijke activiteit beleid; en de gemeenschap regeneratie. Met de bouw van een gezondheid en welzijn center ... [+]

Vrije tijd en sport specialismen - MPhil / PhD De School van Volksgezondheid en Sociale Wetenschappen verwelkomt blijken van belangstelling postdoctoraal onderzoek graden op het gebied van vrije tijd en sport. Onderzoek mate toezicht is beschikbaar in een aantal gebieden binnen de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen. Deze omvatten vrije tijd en sport geschiedenis; recreatie, lifestyle en welzijn; vrije tijd, sport en lichamelijke activiteit beleid; en de gemeenschap regeneratie. Met de bouw van een gezondheids- en wellnesscentrum op de campus van de universiteit, de school is bijzonder scherp om voorstellen die de relatie tussen vrije tijd, levensstijl en welzijn te verkennen ontvangen. Het Universitair Centrum voor Worktown Studies, in nauwe samenwerking met de Bolton Museum en Archief Dienst, biedt een portal voor het academisch gebruik van de Humphrey Spender 'Worktown' foto's genomen voor Mass Observation in de jaren 1930. In deze context, zouden we geïnteresseerd zijn in toepassingen die het potentieel van deze beelden bij het verbeteren van ons begrip van de vrije tijd praktijken en ervaringen in deze periode te verkennen. Onderwerp overzicht De School van Volksgezondheid en Sociale Wetenschappen heeft een sterk track record in onderzoek en consultancy op het gebied van vrije tijd en de rol van de vrije tijd en lichamelijke activiteit in de gemeenschap regeneratie. In het bijzonder heeft expertise in de betrokkenheid van etnische minderheden in de fysieke activiteit. Daarnaast is er een levendige cultuur onderzoek gericht op de sociale geschiedenis van recreatie en toerisme. Beschikbare projecten Voorbeelden van recent afgerond en de huidige doctoraatsprogramma's... [-]

Videos

Welcome to the University of Bolton

What is it like at the University of Bolton?

University of Bolton Let's Work Together

Contact

University of Bolton

Adres University of Bolton, Deane Road
BL3 5AB Bolton, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.bolton.ac.uk/International
Telefoon +44 1204 903110