University of Bath

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We ontvingen ons Royal Charter in 1966 en zijn nu gevestigd als een top 10 Britse universiteit met een reputatie op het gebied van onderzoek en onderwijs.

De University of Bath is een universiteit van wereldklasse die fantastische onderwijs- en onderzoeksmogelijkheden biedt, een volledig ondersteund en goed ingeburgerd plaatsingssysteem, eersteklas sportfaciliteiten en een levendige en gezellige campus en stad.

De universiteit is beoordeeld als Gold in het Teaching Excellence Framework (TEF), de beoordeling van de kwaliteit van het onderwijs aan universiteiten door de regering, wat betekent dat het onderwijs van de hoogste kwaliteit is in het VK.

We staan op de 6e plaats in het VK door The Guardian University Guide 2020 en op de 4e plaats in de THE Student Experience Survey. Bath staat ook op de 5e plaats voor afgestudeerden door de Times en Sunday Times Good University Guide 2020.

De universitaire strategie

Onze missie

Onze missie is om onderzoek en onderwijs van wereldklasse te leveren, onze studenten op te leiden tot toekomstige leiders en vernieuwers, en de rest van de bevolking te laten profiteren van ons onderzoek, onze onderneming en onze invloed.

Onze visie

Onze visie is om erkend te worden als een internationaal centrum van onderzoek en onderwijs, het bereiken van wereldwijde impact door middel van onze alumni, onderzoek en strategische partnerschappen.

Onze waarden

Onze waarden zijn terug te zien in ons streven naar:

 • leveren van kwaliteit en uitmuntendheid;
 • hoge ambities koesteren;
 • het ondersteunen van de vrijheid om ontvangen wijsheid uit te dagen;
 • streven naar de hoogste normen van wetenschappelijke en professionele integriteit;
 • verantwoord werken en met respect voor anderen;
 • bevordering van gelijkheid, diversiteit, inclusiviteit en toegankelijkheid;
 • de beste milieupraktijk toepassen.

134178_pexels-photo-3184407.jpeg

Onze strategieën

Onderzoek uitmuntende resultaten leveren

Het versterken van onze onderzoekscapaciteit door nieuwe academische benoemingen en kapitaalinvesteringen zal onze impact en invloed vergroten. Het uitbreiden van onze doctoraatsstudentenpopulatie en het ondersteunen van beginnende onderzoekers zal de levendigheid van onze onderzoekscultuur verbeteren en een pijplijn van talent creëren. Het uitbreiden van onze onderzoekssamenwerkingen zal ons profiel vergroten, nieuwe perspectieven bieden en nieuwe kansen creëren. Betrokkenheid op regionaal, nationaal en internationaal niveau zal ervoor zorgen dat onze intellectuele middelen een optimale impact hebben op economische versnelling en maatschappelijke innovatie.

Lever excellentie in onderwijs

Innovatief curriculumontwerp en technologisch verbeterd leren zullen de erkende kwaliteit van onze levering behouden. Zinvol omgaan met onze studenten en postdoctorale studenten zal de voortdurende verbetering van ons onderwijzen en leren informeren. Betrokkenheid bij werkgevers en beroepsorganisaties zal ons reactievermogen op de veranderende vaardigheden die op de werkplek vereist zijn, vergemakkelijken. Het erkennen en ontwikkelen van excellentie in de onderwijspraktijk zal de tevredenheid van studenten verhogen en de loopbaanambities van degenen die verantwoordelijk zijn voor de levering ondersteunen. Analyse van de carrièrebestemmingen van afgestudeerden en postdoctorale studenten zal ervoor zorgen dat we waarde toevoegen aan de vooruitzichten op werk. Investeren in digitale technologieën en nieuwe infrastructuur zal ons helpen tegemoet te komen aan de grote vraag naar onze voorzieningen en nieuwe pedagogische benaderingen aannemen.

Internationale betrokkenheid en partnerschappen bevorderen

Het verdiepen van onze formele partnerschappen met vooraanstaande internationale universiteiten en beleidsmakers zal onze internationale netwerken versterken en onze invloed vergroten. Vergroting van de mobiliteit en interculturele ondersteuning voor gevestigde en vroege loopbaanonderzoekers zullen hun internationale profiel helpen vergroten en hun onderzoeksnetwerken uitbreiden. Ondersteuning van gezamenlijke bilaterale en multilaterale onderzoeksmogelijkheden, symposia en colloquia zullen onze internationale netwerken versterken. Uitbreiding van de mogelijkheden voor undergraduate en postdoctorale mobiliteit zal onze studenten helpen hun inzetbaarheid in de wereldwijde rekruteringsmarkt te vergroten en de netwerken van de toekomst te creëren.

Trek en steun de beste studenten met verschillende sociale en culturele achtergronden

Het bieden van een inclusieve omgeving die anticipeert op de uiteenlopende ondersteuningsbehoeften van onze diverse studentenpopulatie, zal individuele studenten helpen hun potentieel te bereiken. Door samen te werken met partnerscholen en hogescholen om de aspiraties van getalenteerde jonge mensen te verhogen en ervoor te zorgen dat ze over de vereiste kennis en vaardigheden beschikken om van onze voorziening te profiteren, kunnen we onze bredere participatiedoelen behalen. Door onze gerichte en peer-ondersteunende netwerken voor studenten uit ondervertegenwoordigde achtergronden te verbeteren, kunnen we ons uitstekende palmares voor studentenbehoud en -succes behouden.

Verbeter de studentenervaring in samenwerking met een betrokken studentenorganisatie

Door samen te werken met de studentenunie wordt ervoor gezorgd dat de stem van de student de besluitvorming informeert en alle studenten, niet-gegradueerden en postuniversitairen, hoogwaardige ondersteuning op het gebied van welzijn, pastoraat en wetenschap ontvangen. Het ondersteunt ook het bieden van kansen voor persoonlijke, professionele en academische ontwikkeling van vaardigheden en betrokkenheid bij sociale, recreatieve en vrijwilligersactiviteiten. Het verbeteren van onze inductie-activiteiten zal de overgang van studenten naar het universitaire leven ondersteunen en de overgang naar postdoctorale studies bevorderen. Investeren in ondersteuning voor plaatsing zal een uitstekend en onderscheidend aspect van onze voorziening versterken.

Ontwikkel de capaciteit van onze fysieke infrastructuur en IT om te reageren op veranderingen in het volume en de aard van onze activiteiten

In nauwe samenwerking met een reeks lokale autoriteiten en partnerschappen tussen lokale ondernemingen, zullen we onze fysieke infrastructuur verder ontwikkelen om de groei van onze onderzoekskracht te ondersteunen en tegemoet te komen aan de vraag van toekomstige studenten en postdoctorale studenten. De goedkeuring van nieuwe digitale technologieën en het vergroten van de veerkracht van onze IT-infrastructuur zal beantwoorden aan het fundamentele belang van IT voor alle aspecten van onze activiteiten, evenals de ondersteuning van de uitbreiding van onze online en blended learning levering.

Ontwikkel het vermogen van onze mensen om onze doelstellingen te bereiken en flexibel in te spelen op veranderende behoeften

Het werven van de beste mensen en hen ondersteunen om hun volledige potentieel te realiseren, zal ons helpen excellentie te leveren. Investeren in leiderschap en managementcapaciteit zal ons helpen om collega's te ondersteunen om flexibel in te spelen op de veranderende behoeften van onze studenten en andere belanghebbenden.

De financiële capaciteit leveren om excellentie in onderzoek en onderwijs mogelijk te maken

Door financiële overschotten te realiseren, kunnen we investeren in onze toekomst, ons onderzoeksvermogen versterken, onze internationale invloed uitbreiden, onze postuniversitaire bevolking uitbreiden en de kwaliteit van de studentenervaring handhaven. Selectieve investeringen en toewijzing van middelen zullen de impact van onze activiteiten optimaliseren. Het behalen van onze fondswervende doelstelling van £ 66 miljoen 50-jarig jubileum zal ons in staat stellen om de levering van investeringen in onderzoeksmacht en nieuwe faciliteiten te versnellen om de studentervaring te verbeteren.

Ons erfgoed

De University of Bath werd in 1966 opgericht door Royal Charter. Onze campus kijkt uit over de prachtige UNESCO-werelderfgoedstad Bath en biedt een gastvrije, ondersteunende en inspirerende omgeving voor onderzoek of studie.

De levendigheid van onze campusgemeenschap komt voort uit een cultuur van hoge aspiraties, ondernemerschap, creativiteit en diversiteit. Onze onderzoeks- en onderwijsactiviteiten zijn gericht op onze academische kracht op het gebied van wetenschap, technologie, engineering, management en sociale wetenschappen. Binnen deze gebieden hebben we een virtueuze cirkel van onderzoek en onderwijs gecreëerd en onze geëngageerde, agile aanpak is afgestemd op de snel evoluerende mondiale agenda.

Ons onderzoek heeft praktische toepassingen met sociaal en economisch voordeel en wordt uitgevoerd in een echte geest van internationale en interdisciplinaire samenwerking. Wij zijn sectorleiders in het vertalen van ontdekkingen naar verbeterde praktijk, beleid, ontwerp, efficiëntie en effectiviteit.

Wij zijn een eerste keuze universiteit voor studenten over de hele wereld. We bieden een onderscheidende combinatie van academische reputatie, uitstekende staat van dienst op afgestudeerden, sportfaciliteiten van wereldklasse en een volledig programma van sociale, culturele, recreatieve en persoonlijke ontwikkelingskansen.

Ons partnerschapsethos ondersteunt ons onderzoek, onze plaatsingsnetwerken en onze inzetbaarheid van afgestudeerden / afgestudeerden. Het aanbieden van plaatsingsmogelijkheden in onze hele discipline is uniek onder toonaangevende Britse onderzoeksuniversiteiten.

We leveren een positieve bijdrage aan de groei van de economie van onze regio, ondersteunen één op de 17 banen en zijn goed voor ongeveer £ 300 miljoen voor het BBP van Bath en North East Somerset. Ons Innovatiecentrum helpt het economische profiel van de stad te diversifiëren door hoogrenderende bedrijven uit te bouwen en een aantal regionale netwerken voor geavanceerde technologiesectoren te coördineren.

Onze toekomst

In de periode 2016-2021 is het ons doel om voort te bouwen op dit rijke erfgoed van uitvindingen, ondernemingen en internationale betrokkenheid om:

 • onze onderzoekskracht uitbreiden door dynamische onderzoekers aan te werven, hun talent te koesteren en hun ambitie te stimuleren;
 • bevestig onze internationale invloed via wereldwijde partnerschappen die creatieve antwoorden bieden op onderzoeks- en onderwijsmogelijkheden;
 • een internationale leider in graduate onderwijs worden, die stijgende aantallen postuniversitairen aantrekt door onze bestaande prestigeportefeuille met innovatieve en globale wijzen van levering te verbeteren;
 • de postdoctorale en niet-gegradueerde ervaring verrijken door doelbewust in contact te treden met onze medewerkers, studenten, werkgevers, partner- en alumnigemeenschappen;
 • onze capaciteit en capaciteit uitbreiden door te investeren in nieuwe infrastructuur, faciliteiten en technologieën.

Door dit te doen, zullen we ook de onderscheidende kenmerken van ons onderzoek en uitmuntende onderwijs versterken.

Onze universitaire ranglijst

We staan hoog aangeschreven in onafhankelijke ranglijsten voor algemene prestaties, studenttevredenheid en werk voor afgestudeerden.

highlights

 • Bekroond met Gold-status in het Teaching Excellence Framework van de overheid
 • Algemeen 4e van de 122 in de THE Student Experience Survey 2018
 • Gerangschikt als 6e beste universiteit in het VK door de Guardian University Guide 2020
 • Op de 4e plaats voor werk na zes maanden in de Guardian University Guide 2020
 • 87,26% voor algemene studenttevredenheid in de Nationale Studentenenquête 2019
 • Gerangschikt als 5e voor afgestudeerde prospects door The Times en The Sunday Times Good University Guide 2020

Locaties

Claverton Down

Address
BA2 7AY Claverton Down, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden