University of Bath School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een van de leidende business schools in het Verenigd Koninkrijk. We staan ​​op de 1e plaats voor Marketing, 2e voor Bedrijfs- en Managementstudies (de Complete Universitaire Gids 2018) en 3e voor Bedrijfskunde (The Times and Sunday Times University Guide 2017).

Wij zijn een toonaangevend centrum voor managementonderzoek, 8e geplaatst in het Verenigd Koninkrijk in de nieuwste onderzoeksevaluatie-oefening externe website.

EQUIS, de kwaliteitsinspectie van de Europese Stichting voor Management Development, heeft ons vijf jaar accreditatie verleend. Slechts ongeveer 1% van de bedrijfsscholen wereldwijd heeft deze erkenning met succes bereikt.

Ons onderzoek

We hebben een uitstekende reputatie voor de kwaliteit van ons onderzoek dat alle managementgebieden omvat. We organiseren ons onderzoek naar multifunctionele onderzoekscentra die onze initiatieven en financiering centraal stellen.

Deze centra overlappen de belangen van onze divisies en onderzoeksthema's.

Onze gemeenschap

We hebben een faculteit van meer dan 100 docenten en onderzoekers en een professioneel team van ongeveer 70 leidinggevende en administratieve medewerkers.

We hebben ongeveer 2.500 studenten: 150 MBA-studenten, 600 MSc-studenten, 250 onderzoeksstudenten en meer dan 1.500 studenten.

Onze cursussen

  • Undergraduate cursussen
  • MSc-cursussen
  • MBA-programma's
  • Onderzoeksopleidingen
  • Uitvoerende ontwikkelingsprogramma's

Onze identiteit en doel

  • We betrekken het bedrijfsleven en de samenleving om het heden te beïnvloeden en de toekomst vorm te geven door middel van onze studiebeurs.
  • We trekken de slimste mensen aan om de beste bedrijfsafgestudeerden te produceren en de volgende generatie leiders op te leiden.
  • We leveren toekomstgericht onderwijs, oefenen relevant onderwijs om de best mogelijke studentenervaring te bieden.
  • We bereiken dit door een collegiale, sociaal verantwoordelijke Managementschool te zijn die internationaal toonaangevend onderzoek uitvoert.

Om studenten de best mogelijke kansen te bieden, voeren onze academici voortdurend onderzoek van wereldklasse uit. We willen graag ideeën genereren die impact hebben op de werkplek en geloven dat studenten het beste leren door middel van interactief debat, zodat de mogelijkheid om vraagtekens te plaatsen bij het huidige denken positief wordt aangemoedigd. Het is deze samenwerking tussen student en academicus die verklaart waarom we zo hoog gerangschikt zijn voor zowel studenttevredenheid als de inzetbaarheid van afgestudeerden.

De stad

Bath is een van de meest interessante, kosmopolitische en bruisende steden in het Verenigd Koninkrijk. Het staat ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is een populaire toeristische bestemming vanwege de Romeinse en Georgische geschiedenis. De stad staat vooral bekend om zijn prachtige Georgische architectuur en natuurlijke warmwaterbronnen.

Bath is ook een levendige en kosmopolitische stad met geweldige winkels en een brede selectie aan cafés, bars, restaurants en clubs. Het heeft ook twee bioscopen en drie theaters. Als kleine stad kun je gemakkelijk je weg vinden. Bezoek Bath heeft meer informatie over wat de stad te bieden heeft en The Pig Guide biedt een vriendelijke uitgaan / restaurantgids voor Bath. De Bath Leap List promoot ook studentvriendelijke evenementen in en rond de stad.

Er zijn veel manieren waarop je kunt meedoen in de gemeenschap van de school, zoals lid worden van onze evenementencommissies en helpen bij het organiseren van evenementen, de Conversation Club die elke week bij elkaar komt, waardoor studenten hun Engels in een informele omgeving of school- en stafvoetbal en basketbal van de school kunnen verbeteren teams.

De studentenvereniging

De studentenvereniging biedt een breed scala aan diensten en activiteiten. Het biedt onderdak aan bijna 100 verschillende samenlevingen, 55 verschillende sportclubs en biedt mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, maar ook voor het organiseren van regelmatige evenementen zoals de week van de kersverse groentes, de zomervogel en dagtochten.

De campus

De kleine campus ligt op een groot terrein met vrij uitzicht en ligt op 1,6 km van het stadscentrum. Het herbergt een scala aan accommodaties, een 24-uursbibliotheek, winkels, twee banken, een kapelaan, het kunstcentrum The Edge, sportfaciliteiten van wereldklasse en diverse restaurants, cafés en bars, waardoor een sterk gemeenschapsgevoel ontstaat.

Sport in Bath

Het Sports Training Village van de universiteit biedt enkele van de beste sportfaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk. Faciliteiten omvatten een fitnessruimte, een verlichte atletiekbaan met 8 banen, een zwembad van 50 meter, 18 tennisbanen, 12 badmintonvelden, judo-dojo, 8 schermen, pistolen, een bobsleebaan en uitgebreide rugby- en voetbalvelden.

Internationale studenten

Bath heeft studenten uit meer dan 130 verschillende landen, die samen iets meer dan 30 procent van de studentenpopulatie uitmaken. Wij bieden onze gemeenschap van internationale studenten een ondersteunende en kosmopolitische omgeving om te leren. De International Office-website biedt aanvullende informatie en ondersteuning.

Locaties

Bad

Address
University Of Bath, School of Management
Bad, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1225 383757

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties