Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een van de leidende business schools in het Verenigd Koninkrijk. We staan ​​op de 1e plaats voor Marketing, 2e voor Bedrijfs- en Managementstudies (de Complete Universitaire Gids 2018) en 3e voor Bedrijfskunde (The Times and Sunday Times University Guide 2017).

Wij zijn een toonaangevend centrum voor managementonderzoek, 8e geplaatst in het Verenigd Koninkrijk in de nieuwste onderzoeksevaluatie-oefening externe website.

EQUIS, de kwaliteitsinspectie van de Europese Stichting voor Management Development, heeft ons vijf jaar accreditatie verleend. Slechts ongeveer 1% van de bedrijfsscholen wereldwijd heeft deze erkenning met succes bereikt.

Ons onderzoek

We hebben een uitstekende reputatie voor de kwaliteit van ons onderzoek dat alle managementgebieden omvat. We organiseren ons onderzoek naar multifunctionele onderzoekscentra die onze initiatieven en financiering centraal stellen.

Deze centra overlappen de belangen van onze divisies en onderzoeksthema's.

Onze gemeenschap

We hebben een faculteit van meer dan 100 docenten en onderzoekers en een professioneel team van ongeveer 70 leidinggevende en administratieve medewerkers.

We hebben ongeveer 2.500 studenten: 150 MBA-studenten, 600 MSc-studenten, 250 onderzoeksstudenten en meer dan 1.500 studenten.

Onze cursussen

  • Undergraduate cursussen
  • MSc-cursussen
  • MBA-programma's
  • Onderzoeksopleidingen
  • Uitvoerende ontwikkelingsprogramma's

Onze identiteit en doel

  • We betrekken het bedrijfsleven en de samenleving om het heden te beïnvloeden en de toekomst vorm te geven door middel van onze studiebeurs.
  • We trekken de slimste mensen aan om de beste bedrijfsafgestudeerden te produceren en de volgende generatie leiders op te leiden.
  • We leveren toekomstgericht onderwijs, oefenen relevant onderwijs om de best mogelijke studentenervaring te bieden.
  • We bereiken dit door een collegiale, sociaal verantwoordelijke Managementschool te zijn die internationaal toonaangevend onderzoek uitvoert.

Om studenten de best mogelijke kansen te bieden, voeren onze academici voortdurend onderzoek van wereldklasse uit. We willen graag ideeën genereren die impact hebben op de werkplek en geloven dat studenten het beste leren door middel van interactief debat, zodat de mogelijkheid om vraagtekens te plaatsen bij het huidige denken positief wordt aangemoedigd. Het is deze samenwerking tussen student en academicus die verklaart waarom we zo hoog gerangschikt zijn voor zowel studenttevredenheid als de inzetbaarheid van afgestudeerden.

De stad

Bath is een van de meest interessante, kosmopolitische en bruisende steden in het Verenigd Koninkrijk. Het staat ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is een populaire toeristische bestemming vanwege de Romeinse en Georgische geschiedenis. De stad staat vooral bekend om zijn prachtige Georgische architectuur en natuurlijke warmwaterbronnen.

Bath is ook een levendige en kosmopolitische stad met geweldige winkels en een brede selectie aan cafés, bars, restaurants en clubs. Het heeft ook twee bioscopen en drie theaters. Als kleine stad kun je gemakkelijk je weg vinden. Bezoek Bath heeft meer informatie over wat de stad te bieden heeft en The Pig Guide biedt een vriendelijke uitgaan / restaurantgids voor Bath. De Bath Leap List promoot ook studentvriendelijke evenementen in en rond de stad.

Er zijn veel manieren waarop je kunt meedoen in de gemeenschap van de school, zoals lid worden van onze evenementencommissies en helpen bij het organiseren van evenementen, de Conversation Club die elke week bij elkaar komt, waardoor studenten hun Engels in een informele omgeving of school- en stafvoetbal en basketbal van de school kunnen verbeteren teams.

De studentenvereniging

De studentenvereniging biedt een breed scala aan diensten en activiteiten. Het biedt onderdak aan bijna 100 verschillende samenlevingen, 55 verschillende sportclubs en biedt mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, maar ook voor het organiseren van regelmatige evenementen zoals de week van de kersverse groentes, de zomervogel en dagtochten.

De campus

De kleine campus ligt op een groot terrein met vrij uitzicht en ligt op 1,6 km van het stadscentrum. Het herbergt een scala aan accommodaties, een 24-uursbibliotheek, winkels, twee banken, een kapelaan, het kunstcentrum The Edge, sportfaciliteiten van wereldklasse en diverse restaurants, cafés en bars, waardoor een sterk gemeenschapsgevoel ontstaat.

Sport in Bath

Het Sports Training Village van de universiteit biedt enkele van de beste sportfaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk. Faciliteiten omvatten een fitnessruimte, een verlichte atletiekbaan met 8 banen, een zwembad van 50 meter, 18 tennisbanen, 12 badmintonvelden, judo-dojo, 8 schermen, pistolen, een bobsleebaan en uitgebreide rugby- en voetbalvelden.

Internationale studenten

Bath heeft studenten uit meer dan 130 verschillende landen, die samen iets meer dan 30 procent van de studentenpopulatie uitmaken. Wij bieden onze gemeenschap van internationale studenten een ondersteunende en kosmopolitische omgeving om te leren. De International Office-website biedt aanvullende informatie en ondersteuning.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


University of Bath School of Management

Deze cursus is voor afgestudeerden die hun niet-managementachtergrond willen aanvullen met managementkennis, hulpmiddelen en vaardigheden. ... [+]

Deze cursus is voor

Afgestudeerden die hun niet-managementachtergrond willen aanvullen met managementkennis, hulpmiddelen en vaardigheden.

Overzicht

Krijg een sterke introductie tot kernmanagementonderwerpen met de mogelijkheid om je te specialiseren in:

afzetoperations managementfinanciënpersoneelszakenmaatschappelijk verantwoord ondernemen

Tijdens de zomer leer je de onderwezen concepten in de praktijk. U kiest tussen een dissertatie- of leidinggevende project met zowel profit als non-profit organisaties.

Tier 4 visumregeling

Profiteer van een gestroomlijnd visumaanvraagproces en krijg zes maanden verlof na uw cursus.

We zijn een van een kleine groep Britse universiteiten die is geselecteerd om deel te nemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bath School of Management

Leer conceptuele, analytische en praktische inzichten in effectief operationeel management in wereldwijde organisaties. ... [+]

Deze cursus is voor

Afgestudeerden die willen werken in het management of consulting gebieden van operations, logistiek of supply chain management.

Overzicht

Leer conceptuele, analytische en praktische inzichten in effectief operationeel management in wereldwijde organisaties.

Je krijgt geavanceerde kennis en vaardigheden om je het vertrouwen te geven om een ​​carrière in supply chain management te beginnen. Word een goed verbonden professional met vaardigheden die in veel branches wenselijk zijn.

Tier 4 visumregeling

Profiteer van een gestroomlijnd visumaanvraagproces en krijg zes maanden verlof na uw cursus.

We zijn een van een kleine groep Britse universiteiten die is geselecteerd om deel te nemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bath School of Management

Afgestudeerden die belangrijke managementvaardigheden willen ontwikkelen en geïnteresseerd zijn in een carrière in human resource management of consultancy. ... [+]

Deze cursus is voor

Afgestudeerden die belangrijke managementvaardigheden willen ontwikkelen en geïnteresseerd zijn in een carrière in human resource management of consultancy.

Overzicht

Verkrijg de nieuwste kennis op het gebied van people management en ontwikkel uw vaardigheden in consulting. Je zult ook je belangrijkste managementvaardigheden ontwikkelen op deze flexibele cursus.

Combineer theorie met praktische toepassing door organisatorische uitdagingen. Je bent afgestudeerd op een rol in zowel human resource management als consulting.

Tier 4 visumregeling

Profiteer van een gestroomlijnd visumaanvraagproces en krijg zes maanden verlof na uw cursus.

We zijn een van een kleine groep Britse universiteiten die is geselecteerd om deel te nemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bath School of Management

Technische, wetenschappelijke of managementafgestudeerden die hun innovatie- en technologische / technische vaardigheden willen ontwikkelen. ... [+]

Deze cursus is voor

Technische, wetenschappelijke of managementafgestudeerden die hun innovatie- en technologische / technische vaardigheden willen ontwikkelen.

Overzicht

Leer een leider te worden die kan beheren en innoveren in complexe zakelijke omgevingen. Je wordt uitgerust met vaardigheden om een ​​leidende rol te spelen in innovatie en technologiemanagement.

Twee faculteiten van de universiteit, management en engineering

Tier 4 visumregeling

Profiteer van een gestroomlijnd visumaanvraagproces en krijg zes maanden verlof na uw cursus.

We zijn een van een kleine groep Britse universiteiten die is geselecteerd om deel te nemen.

Belangrijkste voordelenProfiteer van de sterke punten van twee toonaangevende onderwijs- en onderzoeksfaculteiten, Management en EngineeringKrijg internationale inzichten terwijl je leert met studenten van over de hele wereld. Recente studenten hebben die opgenomen uit Thailand, Duitsland, Colombia, Kazachstan, China en de VS.Je zult ook genieten van het leren met studenten van verschillende achtergronden. Eerdere studenten hebben mechanische ingenieurs, computerwetenschappers, chemisch ingenieurs, economen en sociale wetenschappersJe leert hoe je samenwerkt in goed presterende multidisciplinaire teamsOnze focus ligt op innovatie. Je leert dingen op een andere manier te doen om resultaten te verbeteren, belangrijke veranderingen aan te brengen en de omgeving te verbeterenWord een toekomstige leider in het door jou gekozen vakgebied. Onze studenten vinden werk op het gebied van consultancy, projectmanagement en innovatieprogramma's van de overheidInhoud en structuur... [-]
Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bath School of Management

Een goed begrip krijgen van duurzaamheidskwesties met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je zult ook je vaardigheden in de kernactiviteiten ontwikkele ... [+]

Deze cursus is voor

Afgestudeerden die belangrijke managementvaardigheden willen ontwikkelen met de nadruk op duurzaamheidskwesties.

Overzicht

Een goed begrip krijgen van duurzaamheidskwesties met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je zult ook je vaardigheden in de kernactiviteiten ontwikkelen met deze innovatieve MSc.

Je onderzoekt de uitdagingen van het waarborgen van duurzaamheid bij het managen van bedrijven. Je leert ook om relaties met gemeenschappen, de samenleving en de natuurlijke omgeving te beheren.

Tier 4 visumregeling

Profiteer van een gestroomlijnd visumaanvraagproces en krijg zes maanden verlof na uw cursus.

We zijn een van een kleine groep Britse universiteiten die is geselecteerd om deel te nemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bath School of Management

Ontwikkel de technische vaardigheden en kennis van zaken, operaties en strategie om u voor te bereiden op een carrière in engineering management. ... [+]

Ontwikkel de technische vaardigheden en kennis van zaken, operaties en strategie om u voor te bereiden op een carrière in engineering management.

Deze cursus is nieuw voor 2018

Onze cursus bouwt je leiderschaps- en managementvaardigheden op en leert je hoe je ze kunt toepassen in een technische context. Je onderzoekt de impact van nieuwe technologieën en hoe deze zich verhouden tot het management in de technische sector. Je studies zullen betrekking hebben op bedrijfsanalyse, productontwikkeling en supply chain management.

Gedurende de cursus, ontwikkel je een sterke basis in management essentials zoals financiën, operations, projectmanagement en strategie. Je hebt ook de mogelijkheid om je te concentreren op managementgebieden die voor jou het meest interessant zijn.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bath School of Management

Verdiep je begrip van core marketing theorie. Je ontwikkelt een wenselijke reeks vaardigheden die wordt gewaardeerd door de marketingindustrie. ... [+]

Deze cursus is voor

Afgestudeerden op zoek naar een gespecialiseerde route naar een carrière in marketing.

Overzicht

Verdiep je begrip van core marketing theorie. Je ontwikkelt een wenselijke reeks vaardigheden die wordt gewaardeerd door de marketingindustrie.

Je krijgt een goede balans tussen het leren van de nieuwste marketingtheorie en de praktijk om het toe te passen. Onze cursus omvat de drie kernelementen van moderne marketing:

marketing voor consumentenmarketing voor bedrijven en organisatiesmarketing en de maatschappij

We hebben nauwe banden met een reeks organisaties. Dit betekent dat we input krijgen van onze brancheleiders. Je leert zakelijke vaardigheden die belangrijk zijn voor de juiste werkgevers.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bath School of Management

Leer fundamentele zakelijke en managementvaardigheden naast de aard, context en proces van ondernemerschap. U zult uw ondernemerscapaciteiten ontwikkelen terwijl u leert ... [+]

Deze cursus is voor

Afgestudeerden die een ondernemende mindset willen ontwikkelen en een loopbaan als ondernemer willen opbouwen.

Overzicht

Leer fundamentele zakelijke en managementvaardigheden naast de aard, context en proces van ondernemerschap. U zult uw ondernemerscapaciteiten ontwikkelen terwijl u leert hoe u dynamische organisaties kunt beheren.

Ontdek ondernemerschap in onafhankelijke, zakelijke, familiebedrijven en sociale ondernemingen. Je leert zakelijke ideeën te creëren, ontwikkelen en pitchen.

Je studeert klaar voor een carrière als ondernemer en voor verschillende managementfuncties.

Tier 4 visumregeling

Profiteer van een gestroomlijnd visumaanvraagproces en krijg zes maanden verlof na uw cursus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bath School of Management

Krijg een goed begrip van de internationale zakelijke omgeving. Ontwikkel een diep begrip van de nationale en culturele context waarin bedrijven opereren. Je studeert af ... [+]

Deze cursus is voor

Afgestudeerden die willen werken in multinationale bedrijven of die willen beheren in een internationale context.

Overzicht

Krijg een goed begrip van de internationale zakelijke omgeving. Ontwikkel een diep begrip van de nationale en culturele context waarin bedrijven opereren. Je studeert af voorbereid op de uitdagingen van het wereldwijde management.

Onze MSc omvat verschillende zakelijke functies en is interdisciplinair. We combineren managementstudies met een goed begrip van de internationale economische omgeving. Je leert de complexe en veranderende aard van de geglobaliseerde markt van vandaag te waarderen en bij te houden.

Tier 4 visumregeling... [-]
Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bath School of Management

Word een zakelijk leider van de toekomst. Ontwikkel je vaardigheden op het gebied van informatietechnologie, kwantitatieve methoden voor data-analyse en het maken van geo ... [+]

Deze cursus is voor

Afgestudeerden die hun carrière willen starten in de toepassingen van bedrijfsanalyses.

Overzicht

Word een zakelijk leider van de toekomst. Ontwikkel je vaardigheden op het gebied van informatietechnologie, kwantitatieve methoden voor data-analyse en het maken van geoptimaliseerde beslissingen.

U leert hoe u gegevens kunt verkrijgen, opschonen, verwerken en visualiseren. Word een expert in het verwerken en analyseren van big data. Ontwikkel inzicht, inzicht en overdraagbare hulpmiddelen en vaardigheden.

U hebt toegang tot de nieuwste bedrijfsanalysesoftware dankzij onze samenwerking met IBM en SAS.

Tier 4 visumregeling

Profiteer van een gestroomlijnd visumaanvraagproces en krijg zes maanden verlof na uw cursus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bath School of Management

Ontvang een solide theoretische basis in boekhouding en financiën. Gebruik uw kwantitatieve vaardigheden en verbeter uw inzetbaarheid. Je studeert af voor een financiële ... [+]

Deze cursus is voor

Afgestudeerden die weinig of geen zakelijke ervaring hebben en een carrière in financiën of boekhouding willen.

Overzicht

Ontvang een solide theoretische basis in boekhouding en financiën. Gebruik uw kwantitatieve vaardigheden en verbeter uw inzetbaarheid. Je studeert af voor een financiële carrière.

Ontwikkel een grondige kennis van het financiële systeem. Je leert om financiële beslissingen en de motivaties van mensen die ze maken te analyseren. Je zult deze kennis toepassen in een reeks van real-world scenario's.

Onze cursus brengt expertise van de afdelingen wiskundige wetenschappen en economie van de universiteit. Dit zorgt ervoor dat je toegang hebt tot een breed scala aan onderwijs- en onderzoekservaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bath School of Management

Krijg een solide theoretische basis in financiën. Gebruik uw kwantitatieve vaardigheden en verbeter uw inzetbaarheid. Je studeert af voor een financiële carrière. ... [+]

Deze cursus is voor

Afgestudeerden die weinig of geen zakelijke ervaring hebben en een carrière in financiën willen.

Overzicht

Krijg een solide theoretische basis in financiën. Gebruik uw kwantitatieve vaardigheden en verbeter uw inzetbaarheid. Je studeert af voor een financiële carrière.

Ontwikkel een grondige kennis van het financiële systeem. Je leert om financiële beslissingen en de motivaties van mensen die ze maken te analyseren. Je zult deze kennis toepassen in een reeks van real-world scenario's.

Onze cursus brengt expertise van de afdelingen wiskundige wetenschappen en economie van de universiteit. Dit zorgt ervoor dat je toegang hebt tot een breed scala aan onderwijs- en onderzoekservaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bath School of Management

Ontvang een solide theoretische basis in finance en banking. Gebruik uw kwantitatieve vaardigheden en verbeter uw inzetbaarheid. Je studeert af voor een financiële of ban ... [+]

Deze cursus is voor

Afgestudeerden die weinig of geen zakelijke ervaring hebben en een carrière in financiën of bankieren willen.

Overzicht

Ontvang een solide theoretische basis in finance en banking. Gebruik uw kwantitatieve vaardigheden en verbeter uw inzetbaarheid. Je studeert af voor een financiële of bancaire carrière.

Ontwikkel een grondige kennis van het financiële systeem. Je leert om financiële beslissingen en de motivaties van mensen die ze maken te analyseren. Je zult deze kennis toepassen in een reeks van real-world scenario's.

Onze cursus brengt expertise van de afdelingen wiskundige wetenschappen en economie van de universiteit. Dit zorgt ervoor dat je toegang hebt tot een breed scala aan onderwijs- en onderzoekservaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bath School of Management

Krijg een solide theoretische basis in financiën en risicobeheer. Gebruik uw kwantitatieve vaardigheden en verbeter uw inzetbaarheid. Je studeert af voor een financiële c ... [+]

Deze cursus is voor

Afgestudeerden die weinig of geen zakelijke ervaring hebben en een carrière in financiën of risicobeheer willen.

Overzicht

Krijg een solide theoretische basis in financiën en risicobeheer. Gebruik uw kwantitatieve vaardigheden en verbeter uw inzetbaarheid. Je studeert af voor een financiële carrière.

Ontwikkel een grondige kennis van het financiële systeem. Je leert om financiële beslissingen en de motivaties van mensen die ze maken te analyseren. Je zult deze kennis toepassen in een reeks van real-world scenario's.

Onze cursus brengt expertise van de afdelingen wiskundige wetenschappen en economie van de universiteit. Dit zorgt ervoor dat je toegang hebt tot een breed scala aan onderwijs- en onderzoekservaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bath
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to the University of Bath School of Management