University Of the West Of England, Bristol

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

UWE Bristol is een University Alliance-universiteit met een gemeenschappelijke missie om het verschil te maken voor onze steden en regio's. We gebruiken onze ervaring met het aanbieden van hoogwaardig onderwijs en onderzoek met real-world impact om vorm te geven aan hoger onderwijs en onderzoeksbeleid ten behoeve van onze studenten en zakelijke en maatschappelijke partners. We innoveren samen, leren van elkaar en ondersteunen elk lid om levens te veranderen en groei te realiseren.

Ons onderwijs

Met meer dan 600 aangeboden cursussen, op het niveau van niet-gegradueerden, postacademische, professionele en korte cursussen, bieden we een breed scala aan onderwerpen in de kunsten, creatieve industrieën, gezondheid, wetenschap, bedrijven, wetgeving, milieu en technologische disciplines. We staan ​​bekend om de kwaliteit van ons onderwijs en voor onze studentenervaring als geheel.

We hebben nauwe banden aangeknoopt met toonaangevende werkgevers als CERN, Rolls Royce, de NHS, Aardman Animation en de BBC om de juiste inhoud voor onze cursussen te helpen ontwikkelen en onze studenten te laten kennis maken met diverse professionele mogelijkheden.

"We willen dat onze studenten afgestudeerden worden die klaar en in staat zijn, die vertrouwen hebben in hun capaciteiten en het deel dat ze in de wereld moeten spelen."

Professor Steve West, vice-kanselier

Onze campussen

Onze 14 verschillende afdelingen zijn verspreid over drie campussen in en rond Bristol - en we hebben campussen op Gloucester en Hartpury College, en bieden ook cursussen aan via lokale studiepartners en wereldwijde partnerinstellingen.

We hebben geïnvesteerd in de nieuwste faciliteiten en middelen om onze studenten toegang te geven tot alles wat ze nodig hebben om te slagen - met £ 300m die wordt besteed aan nieuwe ultramoderne leerruimtes en accommodatie als onderdeel van onze 2020-strategie om ons aanbod te verbeteren, zelfs verder.

Ons onderzoek en bredere impact

Naast ons onderwijs werken onze academici aan nationaal en internationaal gerenommeerd onderzoek op vele interessante gebieden - van robotica tot verschijningskwesties. Naast het verrijken van ons onderwijs, zorgen we ervoor dat ons onderzoek bijdraagt ​​aan de samenleving en de economie door middel van kennisuitwisseling, wetenschapscommunicatie, partnerschappen en ondersteuning van bedrijfsinnovatie en groei.

We spelen ook een zeer actieve rol in onze stad en wijdere regio en worden door veel werkgevers en organisaties gezien als de 'go to university' voor afstudeerwerving.

Onze locatie

Bristol is een grote aantrekkingskracht voor studenten en werkgevers. Een van de meest diverse en meest gewilde steden in het Verenigd Koninkrijk om te studeren en te wonen, het is ook een stad die bruist van de industrie - met interessante netwerken, kansen en afgestudeerden als tewerkstellingsmogelijkheden hier voor de deur.

Onze regio

In totaal heeft de universiteit naar schatting in 2014/15 een bijdrage met een bruto toegevoegde waarde van meer dan £ 400 miljoen aan het BBP van West-Engeland gegenereerd. Dit komt overeen met 1,3% van de economische output van de stadsregio.

Ons rapport, De economische impact van de Universiteit van West-Engeland, verkent de bijdrage die UWE Bristol heeft geleverd aan de lokale economie in 2014/15.

Locaties

Stoke Gifford

University Of the West Of England, Bristol

Telefoonnr.
+44(0)1179656261

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden