Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

UWE Bristol is een University Alliance-universiteit met een gemeenschappelijke missie om het verschil te maken voor onze steden en regio's. We gebruiken onze ervaring met het aanbieden van hoogwaardig onderwijs en onderzoek met real-world impact om vorm te geven aan hoger onderwijs en onderzoeksbeleid ten behoeve van onze studenten en zakelijke en maatschappelijke partners. We innoveren samen, leren van elkaar en ondersteunen elk lid om levens te veranderen en groei te realiseren.

Ons onderwijs

Met meer dan 600 aangeboden cursussen, op het niveau van niet-gegradueerden, postacademische, professionele en korte cursussen, bieden we een breed scala aan onderwerpen in de kunsten, creatieve industrieën, gezondheid, wetenschap, bedrijven, wetgeving, milieu en technologische disciplines. We staan ​​bekend om de kwaliteit van ons onderwijs en voor onze studentenervaring als geheel.

We hebben nauwe banden aangeknoopt met toonaangevende werkgevers als CERN, Rolls Royce, de NHS, Aardman Animation en de BBC om de juiste inhoud voor onze cursussen te helpen ontwikkelen en onze studenten te laten kennis maken met diverse professionele mogelijkheden.

"We willen dat onze studenten afgestudeerden worden die klaar en in staat zijn, die vertrouwen hebben in hun capaciteiten en het deel dat ze in de wereld moeten spelen."

Professor Steve West, vice-kanselier

Onze campussen

Onze 14 verschillende afdelingen zijn verspreid over drie campussen in en rond Bristol - en we hebben campussen op Gloucester en Hartpury College, en bieden ook cursussen aan via lokale studiepartners en wereldwijde partnerinstellingen.

We hebben geïnvesteerd in de nieuwste faciliteiten en middelen om onze studenten toegang te geven tot alles wat ze nodig hebben om te slagen - met £ 300m die wordt besteed aan nieuwe ultramoderne leerruimtes en accommodatie als onderdeel van onze 2020-strategie om ons aanbod te verbeteren, zelfs verder.

Ons onderzoek en bredere impact

Naast ons onderwijs werken onze academici aan nationaal en internationaal gerenommeerd onderzoek op vele interessante gebieden - van robotica tot verschijningskwesties. Naast het verrijken van ons onderwijs, zorgen we ervoor dat ons onderzoek bijdraagt ​​aan de samenleving en de economie door middel van kennisuitwisseling, wetenschapscommunicatie, partnerschappen en ondersteuning van bedrijfsinnovatie en groei.

We spelen ook een zeer actieve rol in onze stad en wijdere regio en worden door veel werkgevers en organisaties gezien als de 'go to university' voor afstudeerwerving.

Onze locatie

Bristol is een grote aantrekkingskracht voor studenten en werkgevers. Een van de meest diverse en meest gewilde steden in het Verenigd Koninkrijk om te studeren en te wonen, het is ook een stad die bruist van de industrie - met interessante netwerken, kansen en afgestudeerden als tewerkstellingsmogelijkheden hier voor de deur.

Onze regio

In totaal heeft de universiteit naar schatting in 2014/15 een bijdrage met een bruto toegevoegde waarde van meer dan £ 400 miljoen aan het BBP van West-Engeland gegenereerd. Dit komt overeen met 1,3% van de economische output van de stadsregio.

Ons rapport, De economische impact van de Universiteit van West-Engeland, verkent de bijdrage die UWE Bristol heeft geleverd aan de lokale economie in 2014/15.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University Of the West Of England, Bristol

Een uniek kenmerk van deze cursus is dat u de mogelijkheid krijgt om bij een bedrijf te worden geplaatst om een ​​BIM-organisatiestrategie en een BIM-implementatieplan te ... [+]

Over

Building Information Modelling (BIM) in Design, Construction and Operations is hard op weg om de industriestandaard aanpak te worden voor het ontwerpen, analyseren en beheren van de bouwlevenscyclus. Tijdens deze cursus leert u een holistische benadering van alles, van ontwerp en constructie tot onderhoud, bediening en duurzaamheid van industrie- en onderzoeksexperts met behulp van de modernste BIM-software. U profiteert ook van regelmatige gesprekken van BIM-experts en nauwe banden met de industrie en BIM Regional Hub: South West.

Praktijkervaring en onderzoek van wereldklasse

Een uniek kenmerk van deze cursus is dat u de mogelijkheid krijgt om bij een bedrijf te worden geplaatst om een ​​BIM-organisatiestrategie en een BIM-implementatieplan te leveren. Je geeft bedrijven ook BIM-onderzoek dat echte zakelijke waarde heeft en een organisatiestrategie en implementatieplan produceert om ervoor te zorgen dat hun BIM in lijn is met de bedrijfsstrategie. Je onderzoekt vervolgens een diepgaand BIM-gerelateerd onderwerp van je keuze voor je proefschrift.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke Gifford
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of the West Of England, Bristol

Het MSc Construction Project Management is specifiek ontworpen om uw inzicht in het beheer van projecten te vergroten en om bouwprofessionals in de praktijk en klantenorg ... [+]

Over

In de steeds veranderende markt van vandaag hebben bouwprofessionals meer dan ooit behoefte aan de kennis en vaardigheden die beschikbaar zijn via postdoctorale studies. Succesvolle projectmanagers moeten in een onzekere en dynamische bedrijfsomgeving kunnen denken, leiden en handelen, toegang hebben tot de nieuwste informatie, de juiste technieken en systemen begrijpen en over de expertise beschikken om deze toe te passen op marktbehoeften en zakelijke kansen.

Het MSc Construction Project Management is specifiek ontworpen om uw inzicht in het beheer van projecten te vergroten en om bouwprofessionals in de praktijk en klantenorganisaties te ondersteunen. Het is gericht op architecten, landmeters, servicemonteurs, civiel ingenieurs, bouwmanagers en bestaande projectmanagers die hun opleiding aan de klant en aanvoerkant willen formaliseren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke Gifford
September 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of the West Of England, Bristol

Alle organisaties hebben effectief leiderschap nodig, en managers die naast deze ook kunnen aantonen dat zij zich bewust zijn van wereldwijde zakelijke problemen, zullen ... [+]

Over

Alle organisaties hebben effectief leiderschap nodig, en managers die naast deze ook kunnen aantonen dat zij zich bewust zijn van wereldwijde zakelijke problemen, zullen altijd door werkgevers worden gezocht. Deze eenjarige full-time MSc in International Management geeft je de expertise, kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​leidinggevende functie in een internationale organisatie te vervullen.

Of dit nu een carrièreverandering is of een carrièreverbetering, de cursus zal u boven andere kandidaten in de banenmarkt tillen en u uitrusten om in een breed scala van functies te gaan, niet alleen nationaal maar op een wereldwijde schaal.

Geavanceerde zakelijke vaardigheden... [-]
Verenigd Koninkrijk Stoke Gifford
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of the West Of England, Bristol

Meten is een opvallend beroep - het is goed gerespecteerd, biedt een goede baan en biedt de mogelijkheid om overal ter wereld te werken. Deze cursus biedt je een reeks ov ... [+]

Over

Meten is een opvallend beroep - het is goed gerespecteerd, biedt een goede baan en biedt de mogelijkheid om overal ter wereld te werken. Deze cursus biedt je een reeks overdraagbare vaardigheden die je erg gegeerd maken op de arbeidsmarkt, en levert een studieprogramma om afgestudeerden met een niet-geassocieerd diploma de belangrijkste technische kennis en vaardigheden bij te brengen die kunnen leiden tot het lidmaatschap van de Koninklijke Instelling van Chartered Surveyors (RICS). Als student van deze cursus kun je gratis studentenlidmaatschap verkrijgen bij RICS.

Geef je carrière een concurrentievoordeel

Je krijgt een geavanceerd begrip van concepten op het gebied van taxatie, beoordeling, ontwikkeling en management van onroerend goed, en leert hoe je de theorie toepast op de echte wereld, zodat je je carrière kunt nastreven en ontwikkelen. Je ontwikkelt ook onderzoeks- en analysevaardigheden op masterniveau.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke Gifford
September 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 32 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

UWE Bristol overview

Bristol's views

Frenchay campus open day

University Of the West Of England, Bristol
Website
Telefoonnr.
+44(0)1179656261