Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

UWE Bristol is een University Alliance-universiteit met een gemeenschappelijke missie om het verschil te maken voor onze steden en regio's. We gebruiken onze ervaring met het aanbieden van hoogwaardig onderwijs en onderzoek met real-world impact om vorm te geven aan hoger onderwijs en onderzoeksbeleid ten behoeve van onze studenten en zakelijke en maatschappelijke partners. We innoveren samen, leren van elkaar en ondersteunen elk lid om levens te veranderen en groei te realiseren.

Ons onderwijs

Met meer dan 600 aangeboden cursussen, op het niveau van niet-gegradueerden, postacademische, professionele en korte cursussen, bieden we een breed scala aan onderwerpen in de kunsten, creatieve industrieën, gezondheid, wetenschap, bedrijven, wetgeving, milieu en technologische disciplines. We staan ​​bekend om de kwaliteit van ons onderwijs en voor onze studentenervaring als geheel.

We hebben nauwe banden aangeknoopt met toonaangevende werkgevers als CERN, Rolls Royce, de NHS, Aardman Animation en de BBC om de juiste inhoud voor onze cursussen te helpen ontwikkelen en onze studenten te laten kennis maken met diverse professionele mogelijkheden.

"We willen dat onze studenten afgestudeerden worden die klaar en in staat zijn, die vertrouwen hebben in hun capaciteiten en het deel dat ze in de wereld moeten spelen."

Professor Steve West, vice-kanselier

Onze campussen

Onze 14 verschillende afdelingen zijn verspreid over drie campussen in en rond Bristol - en we hebben campussen op Gloucester en Hartpury College, en bieden ook cursussen aan via lokale studiepartners en wereldwijde partnerinstellingen.

We hebben geïnvesteerd in de nieuwste faciliteiten en middelen om onze studenten toegang te geven tot alles wat ze nodig hebben om te slagen - met £ 300m die wordt besteed aan nieuwe ultramoderne leerruimtes en accommodatie als onderdeel van onze 2020-strategie om ons aanbod te verbeteren, zelfs verder.

Ons onderzoek en bredere impact

Naast ons onderwijs werken onze academici aan nationaal en internationaal gerenommeerd onderzoek op vele interessante gebieden - van robotica tot verschijningskwesties. Naast het verrijken van ons onderwijs, zorgen we ervoor dat ons onderzoek bijdraagt ​​aan de samenleving en de economie door middel van kennisuitwisseling, wetenschapscommunicatie, partnerschappen en ondersteuning van bedrijfsinnovatie en groei.

We spelen ook een zeer actieve rol in onze stad en wijdere regio en worden door veel werkgevers en organisaties gezien als de 'go to university' voor afstudeerwerving.

Onze locatie

Bristol is een grote aantrekkingskracht voor studenten en werkgevers. Een van de meest diverse en meest gewilde steden in het Verenigd Koninkrijk om te studeren en te wonen, het is ook een stad die bruist van de industrie - met interessante netwerken, kansen en afgestudeerden als tewerkstellingsmogelijkheden hier voor de deur.

Onze regio

In totaal heeft de universiteit naar schatting in 2014/15 een bijdrage met een bruto toegevoegde waarde van meer dan £ 400 miljoen aan het BBP van West-Engeland gegenereerd. Dit komt overeen met 1,3% van de economische output van de stadsregio.

Ons rapport, De economische impact van de Universiteit van West-Engeland, verkent de bijdrage die UWE Bristol heeft geleverd aan de lokale economie in 2014/15.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

University Of the West Of England, Bristol

Deze door de industrie geleide MA helpt je een creatieve contentontwikkelaar te worden voor nieuwe vormen van meeslepende ervaringen, waaronder VR en 360 ° filmmaken, met ... [+]

Naarmate virtual reality (VR) en augmented reality (AR) technologieën betaalbaarder en toegankelijker worden, worden veel industrieën zich bewust van de voordelen van meeslepende verhalen. Als zodanig is er een groeiende behoefte aan professionele verhaalontwikkelaars die het buitengewone potentieel van VR kunnen benutten en verkennen.

MA Virtual Reality is voor creatieve afgestudeerden en bestaande filmmakers die de radicale wereld van virtuele en uitgebreide mediaproductie willen betreden voor meeslepende verhalen in entertainment, journalistiek, onderwijs, marketing en advocacy. Het is voor onafhankelijke denkers, die gedijen in experimentele, praktische leeromgevingen.

Vanwege het evoluerende karakter van dit veld verwelkomen we beoefenaars met zowel technische als creatieve achtergronden. Dit omvat filmmakers, theaterontwerpers, geluidsontwerpers, spelontwerpers, animators, softwareontwikkelaars, studio- / mediakunstenaars, schrijvers en journalisten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke Gifford
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University Of the West Of England, Bristol

Word een specialist in natuurbehoud met praktische vaardigheden, ervaring en kennisinnovatie om de meest kwetsbare soorten ter wereld te beschermen. Leer van onze natuurb ... [+]

Deze spannende cursus is niet alleen theoretisch. Het is ontworpen om u praktische ervaring te bieden met hedendaagse en geavanceerde technieken voor het behoud van biodiversiteit in een snel veranderende wereld. Het wordt geleverd in samenwerking met de internationaal gerenommeerde Bristol Zoological Society (BZS) en is uniek in de manier waarop het u voorbereidt op volledige praktische conservering.

Naast het ontwikkelen van je vaardigheden en praktijk in het behoud van ecosystemen en soorten, communicatie en het bewerkstelligen van gedragsverandering, legt de MSc Advanced Wildlife Conservation in Practice-cursus een sterke nadruk op het ontwikkelen van je innovatie- en ondernemersvaardigheden. Er is steeds meer behoefte aan natuurbeschermers om nieuwe technologieën te creëren en ermee te werken om ervoor te zorgen dat we de kansen voor behoud van biodiversiteit maximaliseren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke Gifford
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of the West Of England, Bristol

Uniek in de manier waarop het alle aspecten van de volledige levenscyclus van een gebouw verkent, van ontwerp tot sloop, biedt deze cursus u de kans om nieuw terrein te b ... [+]

Building Information Modelling (BIM) in Design, Construction and Operations wordt snel de industriestandaardbenadering voor het ontwerpen, analyseren en beheren van de levenscyclus van gebouwen. In deze cursus leert u een holistische benadering van alles, van ontwerp en constructie tot onderhoud, bediening en duurzaamheid van industrie- en onderzoeksexperts met behulp van de nieuwste BIM-software. U profiteert ook van regelmatige gesprekken door BIM-experts en nauwe banden met de industrie en BIM Regional Hub: South West.

Praktijkervaring en onderzoek van wereldklasse

Een uniek kenmerk van deze cursus is dat u de mogelijkheid krijgt om bij een bedrijf te worden geplaatst om een ​​BIM-organisatiestrategie en een BIM-implementatieplan te leveren. Je geeft bedrijven ook BIM-onderzoek dat echte zakelijke waarde heeft en een organisatiestrategie en implementatieplan produceert om ervoor te zorgen dat hun BIM in lijn is met de bedrijfsstrategie. Je onderzoekt vervolgens een diepgaand BIM-gerelateerd onderwerp van je keuze voor je proefschrift.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke Gifford
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of the West Of England, Bristol

Het MSc Construction Project Management is specifiek ontworpen om uw inzicht in het beheer van projecten te vergroten en om bouwprofessionals in de praktijk en klantenorg ... [+]

In de steeds veranderende markt van vandaag hebben bouwprofessionals meer dan ooit behoefte aan de kennis en vaardigheden die beschikbaar zijn via postdoctorale studies. Succesvolle projectmanagers moeten in een onzekere en dynamische bedrijfsomgeving kunnen denken, leiden en handelen, toegang hebben tot de nieuwste informatie, de juiste technieken en systemen begrijpen en over de expertise beschikken om deze toe te passen op marktbehoeften en zakelijke kansen.

Het MSc Construction Project Management is specifiek ontworpen om uw begrip van projectbeheer te vergroten en om bouwprofessionals in de praktijk en bij klantorganisaties te ondersteunen. Het is gericht op architecten, landmeters, onderhoudstechnici, civiel-ingenieurs, bouwmanagers en bestaande projectmanagers die hun training aan de klant en aan de aanbodzijde willen formaliseren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke Gifford
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of the West Of England, Bristol

Alle organisaties hebben effectief leiderschap nodig, en managers die naast deze ook kunnen aantonen dat zij zich bewust zijn van wereldwijde zakelijke problemen, zullen ... [+]

Alle organisaties hebben effectief leiderschap nodig, en managers die een bewustzijn van wereldwijde bedrijfskwesties kunnen aantonen, zullen altijd door werkgevers worden gezocht. Deze eenjarige, fulltime MSc in International Management geeft je de expertise, kennis en vaardigheden die nodig zijn om een leidinggevende rol in een internationale organisatie te vervullen.

Of dit nu een carrièreverandering is of een carrièreverbetering, de cursus zal u boven andere kandidaten in de banenmarkt tillen en u uitrusten om in een breed scala van functies te gaan, niet alleen nationaal maar op een wereldwijde schaal.

Geavanceerde zakelijke vaardigheden

De cursus is ontworpen om u een solide basis in de kennis en analytische en onderzoeksvaardigheden te geven, om succesvol te kunnen werken in een internationale omgeving met modules die alles omvatten, van globalisering tot het managen van mensen in een internationale context. Er is ook een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingsprogramma om u uit te rusten met de vaardigheden voor zelfmanagement en probleemoplossing die essentieel zijn voor managementfuncties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke Gifford
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of the West Of England, Bristol

De MSc Real Estate Finance and Investment concentreert zich op de financiering en investering van onroerend goed, maar biedt ook een overzicht van landmeetkundige en onro ... [+]

De MSc Real Estate Finance and Investment concentreert zich op de financiering en investering van onroerend goed, maar biedt ook een overzicht van landmeetkundige en onroerendgoedkwesties. Het leidt tot een carrière in het onderzoeken van een gerespecteerd beroep met uitstekend verdienpotentieel en de mogelijkheid om overal ter wereld te werken. Deze cursus geeft afgestudeerden van een niet-geassocieerd diploma een aantal overdraagbare vaardigheden die u zeer gewild maken op de arbeidsmarkt, en biedt de belangrijkste technische kennis en vaardigheden die vereist zijn voor Chartered RICS-lidmaatschap. Als student van deze cursus kun je gratis studentenlidmaatschap krijgen van zowel de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) als het Investment Property Forum (IPF).... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke Gifford
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of the West Of England, Bristol

Deze cursus geeft je een aantal overdraagbare vaardigheden die je zeer gewild maken op de arbeidsmarkt, en levert een studieprogramma om afgestudeerden van een niet-geass ... [+]

Landmeten is een opvallend beroep - het wordt zeer gerespecteerd, biedt een goed leven en biedt de mogelijkheid om overal ter wereld te werken. Deze cursus geeft je een aantal overdraagbare vaardigheden die je zeer gewild maken op de arbeidsmarkt, en levert een studieprogramma om afgestudeerden van een niet-geassocieerd diploma te voorzien van de belangrijkste technische kennis en vaardigheden die kunnen leiden tot het lidmaatschap van de Royal Instelling of Chartered Surveyors (RICS) . Als student van deze cursus kun je gratis studentenlidmaatschap van RICS krijgen.

Geef je carrière een concurrentievoordeel

Je krijgt een geavanceerd begrip van concepten op het gebied van taxatie, beoordeling, ontwikkeling en management van onroerend goed, en leert hoe je de theorie toepast op de echte wereld, zodat je je carrière kunt nastreven en ontwikkelen. Je ontwikkelt ook onderzoeks- en analysevaardigheden op masterniveau.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke Gifford
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of the West Of England, Bristol

Een opvallende cursus voor studenten die geïnteresseerd zijn in risico's in de wereldwijde verzekeringssector, met uitgebreide netwerkmogelijkheden en progressie naar de ... [+]

Waarom deze cursus studeren?

Met de Britse verzekeringsmarkt met een waarde van meer dan £ 200 miljard en meer dan 320.000 mensen die er werken, zijn er enorme kansen voor afgestudeerden die de industrie willen betreden, met name die met specialistische kennis en vaardigheden.

De MSc Risk Management and Insurance is ontwikkeld met werkgevers, experts uit de industrie en het Chartered Insurance Institute (CII), om u de tools te geven om snel vooruitgang te boeken in deze gevarieerde en snelle sector.

U zult ontdekken hoe risico's in verzekeringen worden beheerd en hoe verzekeringsmaatschappijen moeten samenwerken met bedrijven om risico's te beperken en zich voor te bereiden op het onbekende en onverwachte in de wereldwijde markt van vandaag.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke Gifford
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Make your professional ambitions possible with UWE Bristol

University Of the West Of England, Bristol
Website
Telefoonnr.
+44(0)1179656261