Unicaf - University of East London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of East London pioniert sinds 1898 met de toekomst: van de 2e industriële revolutie tot waar we nu zijn, de 4e. Wij zijn een door een carrière geleide universiteit, toegewijd aan het ondersteunen van onze studenten bij het ontwikkelen van de vaardigheden, emotionele intelligentie en creativiteit die nodig zijn om te gedijen in een constant veranderende wereld.

In het academiejaar 2018-19 heeft de University of East London een nieuwe 10-jaarstrategie, Vision 2028, ontwikkeld en begint deze te implementeren om ons curriculum, pedagogie, onderzoeksimpact en partnerschappen te transformeren om een positief verschil te maken voor studenten, afgestudeerden en gemeenschapssucces. Ons ambitieuze maar haalbare doel is om de toonaangevende carrièregerichte, ondernemende universiteit in het VK te worden, een universiteit die onze studenten voorbereidt op de banen van de toekomst en de innovatie biedt om die toekomst duurzaam en inclusief te maken.

Over de samenwerking met Unicaf

Unicaf is een wereldwijde bezorgpartner van de University of East London, VK, verantwoordelijk voor de werving, toelating, inschrijving en ondersteuning van online studenten voor universitaire prijzen die zijn goedgekeurd voor online bezorging op afstand. Na succesvolle afronding ontvangen afgestudeerden een University of East London-prijs.

Unicaf online ervaring

Online leren heeft een revolutie teweeggebracht in het hoger onderwijs. Als online student kun je leren volgens je eigen wekelijkse schema, studeren waar dat het beste uitkomt, en je baan behouden of voor je gezin blijven zorgen.

De door jou aangestelde studieadviseur helpt je om vertrouwd te raken met het hele traject. Voordat u met uw studie begint, staat hij of zij tot uw afstuderen aan uw zijde, wanneer u ondersteuning nodig heeft.

136515_photo-1516321318423-f06f85e504b3.jpg

Hoogtepunten van online leren

Wat is online leren precies?

Met online leren of online onderwijs heeft u verschillende voordelen. Drie van de belangrijkste verschillen zijn dat je kunt studeren wanneer het jou uitkomt, overal en voor een fractie van de kosten van een opleiding op de campus. Je ontvangt al het studiemateriaal dat je online nodig hebt en communiceert via het online platform met je docenten.

Wie kan profiteren van online leren?

Of je nu een schoolverlater bent die net aan je carrière begint, iemand met gezinsverplichtingen of een professional met een drukke agenda, je kunt er van profiteren. Maar online leren is niet alleen handig; het wordt ook een integraal onderdeel van een succesvolle carrière. In het verleden verdiende een student de kennis die in het begin een leven lang duurde. Tegenwoordig is het volgens de Financial Times, met het snelle tempo van vooruitgang, essentieel om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Bovendien kan het opdoen van kennis in combinatie met praktijkervaring je carrière een extra boost geven.

Communicatie

Door online te leren, kunt u constant in contact staan met uw docenten. Hoewel studies op de campus de interactie beperken tot een paar uur per week, kan de mogelijkheid om op elk moment om opheldering of advies te vragen uw begrip van het onderwerp aanzienlijk verbeteren.

Netwerken

De virtuele leeromgeving (DLO) laat je communiceren met je medestudenten. Of je nu feedback nodig hebt of een onderwerp wilt bespreken, je collega's staan aan je zijde.

Middelen

U hoeft niet langer een bibliotheek met flinke boeken te maken. Alles wat je nodig hebt - research papers, e-books, video's, presentaties - is direct online beschikbaar via de DLO. Allemaal slechts een paar klikken of aanraken.

Helpen

In het geval van vragen of problemen, of het nu gaat om de studies, de ELO, betalingen of meer, kun je profiteren van Unicaf's Student Live Chat Service. U krijgt binnen het moment hulp, zonder dat u afspraken hoeft te maken of wacht tot kantooruren.

Makkelijk aanmelden

U kunt zich eenvoudig binnen enkele minuten online aanmelden. Een studieadviseur neemt dan contact met je op, bespreekt alle details, helpt je bij het aanmeldingsproces en beantwoordt al je vragen. Vul gewoon het onderstaande formulier in en begin vandaag nog met deze levensveranderende kans.

Locaties

Londen

Address
University Way, Royal Docks, E16 2RD
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: