Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Derby - "Het inspireren van je toekomstige carrière"

Op basis van inzicht kernboodschappen zullen employability rijden, ranking (Universiteit en Onderwerp specifiek), de campus / studentenleven en getuigenissen 81,1% van onze internationale afgestudeerden zijn in een afgestudeerde baan of in verdere studie na het voltooien van hun opleiding * DELHE2015

We hebben een No1 International Student Centre voor het tweede jaar op rij * I-graduate International Student Baramoter Ranking 2015 Er wordt geleerd door gepassioneerde, industrie-ervaren docenten die hebben langdurige relaties met toonaangevende werkgevers. Ze zal inspireren en ondersteunen van studenten doelen en bieden een persoonlijke leerervaring met 1-1 ondersteuning Onze toewijding aan de echte wereld leren betekent dat we voortdurend investeren in een aantal van de beste universiteit faciliteiten die u in het Verenigd Koninkrijk zal vinden. Studenten hebben de mogelijkheid om te werken in deze unieke omgevingen te zorgen dat ze krijgen de hands-on praktische vaardigheden en ervaring werkgevers op zoek bent.

Universiteit van Derby Online

De universiteit van Derby Online Leren is de bloeiende afstandsonderwijs afdeling van de Universiteit van Derby. Sinds 2001 heeft de Universiteit van Derby online afstandsonderwijs aangeboden aan studenten die meer flexibele studie opties vereist. Omdat de vraag naar deze populaire online afstandsonderwijs toegenomen, hebben we geleerd om inhoud van de cursus speciaal op maat voor online levering. We zijn nu gestart met onze shorts Cursussen voor professionele ontwikkeling. Ons assortiment van online korte cursussen zijn ontworpen om mensen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling, of dat nu voor uw voortdurende professionele ontwikkeling (CPD) of als onderdeel van hun eigen opleiding en ontwikkeling plan. Deze online cursussen kunnen passen gemakkelijk rond werk en gezinsleven, zodat je kunt studeren op een tijd en plaats aan te passen. Onze huidige cursussen beschikbaar zijn:

Volwassenenonderwijs: Hoe Teach Online Kind en Adolescent Mental Health Financiën voor niet-financiële managers IFRS 16 Leases Inleiding tot Innovatieve 21st Century Teaching Leading for Results en Change Sociale Pedagogiek: Het verstrekken van kinderen en jongeren met Verzorgende Zorg en Onderwijs Inzicht in Maths Angst

Al onze korte cursussen zijn professioneel gerichte en werken op basis waarmee u uw leren onmiddellijk van toepassing op de werkplek. Klik hier voor de huidige koers lijsten die voortdurend wordt bijgewerkt.

arts

MA Mode en Textiel -

Je studeert op onze Markeaton straat site die zowel traditionele en industriële apparatuur, en geavanceerde nieuwe technologie in onze mode en textiel 'studio's en andere gespecialiseerde workshops heeft

BA Media Production -

Dit is een praktische cursus waarmee je een aanzienlijke portfolio van hoogwaardige media productiewerk zal produceren om indruk te maken potentiële werkgevers. Van spannende wedstrijden om samenwerkingsprojecten met de industrie, zult u worden uitgedaagd om te komen met innovatieve oplossingen in een range van inter-gerelateerde media

Engineering & technologie

"We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van de volgende generatie van high-het bereiken van wetenschappers, technici en ingenieurs - ambitieus en zelfverzekerd professionals die over zal gaan naar het bedrijfsleven en de samenleving vorm te geven. Dit is uw kans om een ​​levendige academische gemeenschap die je voor te bereiden op een lonende en boeiende carrière te sluiten. We kijken ernaar uit om samen met u zeer binnenkort. "

Professor Nikos Antonopoulos, decaan van het College of Engineering and Technology

Beng H Electrical and Electronic Engineering - Wordt een van de elite van het beroep van ingenieur - een Chartered Engineer (CEng). Deze graad is geaccrediteerd door de Institution of Engineering and Technology (IET) onder strikte regels van de Raad engineering ten behoeve van gedeeltelijk de academische eis vergadering voor registratie als een Chartered Engineer.

We zijn 15e hoogste tussen alle Britse universiteiten en 12e voor Engels instellingen met 96% van de afgestudeerden in het werk of verdere studie binnen zes maanden na het voltooien van hun opleiding: HESA 2016.

Beng H Manufacturing en Production Engineering - Wordt een van de elite van het beroep van ingenieur - een Chartered Engineer (CEng). Deze graad is geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers (IMechE) namens de Raad engineering ten behoeve van gedeeltelijk de academische eis vergadering voor registratie als een Chartered Engineer.

We zijn 15e hoogste tussen alle Britse universiteiten en 12e voor Engels instellingen met 96% van de afgestudeerden in het werk of verdere studie binnen zes maanden na het voltooien van hun opleiding: HESA 2016.

Beng H Werktuigbouwkunde -

Uitgegroeid tot een van de elite van het beroep van ingenieur - een Chartered Engineer (CEng). Deze graad is geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers (IMechE) namens de Raad engineering ten behoeve van gedeeltelijk de academische eis vergadering voor registratie als een Chartered Engineer.

We zijn 15e hoogste tussen alle Britse universiteiten en 12e voor Engels instellingen met 96% van de afgestudeerden in het werk of verdere studie binnen zes maanden na het voltooien van hun opleiding: HESA 2016.

http://www.derby.ac.uk/alumni/graduates/collegeofengineeringandtechnology/samahatsamim/

Het leven na het afstuderen - een case study van een Mechanical Engineering Graduate uit 2012

LHSS

Case Studies - http://www.derby.ac.uk/lhss/law/experience/career/

We hebben een reputatie voor het produceren van zeer effectieve wet afgestudeerden die uitblinken in alle gebieden van de advocatuur vastgesteld - je kunt horen van een aantal van hen hieronder.

Derby Law School is een van de belangrijkste centra voor de studie en het onderwijs van recht en gerechtigheid in het Verenigd Koninkrijk. Onze wet cursussen inspireren, stretch en uitdaging.

98% van de studenten waren tevreden over hun Derby rechten (LLB studenten reageren op de Nationale Studenten Enquête (NSS) 2015) We hebben een reputatie voor het produceren van zeer effectieve wet afgestudeerden die uitblinken in alle gebieden van de advocatuur vastgesteld - je kunt horen van een aantal van hen hier.

http://www.derby.ac.uk/lhss/law/video/

LLM - De Derby LLM biedt maximale flexibiliteit. Beschikbaar voor juristen en niet-juristen gelijk, het biedt een ongeëvenaarde keuze en kansen - waardoor u bij gespecialiseerde paden en modules te kiezen in een mate die overeenkomt met uw carrière ambities, onderzoek achtervolgingen en persoonlijke belangen op te bouwen.

Profiteer van onze moderne benadering van het onderwijzen van de wet in een mondiale context: kunt u uw cursussen en opdrachten aan te passen aan verschillende rechtsgebieden, zodat het verkrijgen van een echt internationaal smaak van recht Lees meer over een aantal van onze studenten in de rechten en erachter te komen wat zij denken over studeren bij Derby

HRSM

De universiteit van Derby wordt erkend als een Top 10 * Britse universiteit voor graden in toerisme, horeca, evenementen en Spa management en bood de eerste Spa graad in de wereld. Wij leveren hoge kwaliteit echte wereld leren zodat studenten hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen binnen de commerciële bedrijven, waaronder een restaurant van hoge kwaliteit, een grote conferentie, evenementen en tentoonstellingsruimte, een bekroonde spa en spannende stagemogelijkheden.

BSc International Spa Managemen t -

U komt terecht bij een afdeling met een reputatie van wereldklasse voor baanbrekend spa management en wellness graden

U zult studeren in onze inspirerend Grade II * vermeldDevonshire Dome in Buxton, een toonaangevende spa en gastvrijheid stad Study dit onderwerp aan Derby en automatischword lid van Hosco, 's werelds toonaangevende hospitality carrièresnetwerk voor studenten en afgestudeerden

bedrijf

Bij Derby Business School, we hebben geluk: we gewoon om ons heen kijken om inspiratie te vinden. Want hier, het is overal.

In en rond Derby, is er een levende geschiedenis van het denken, het bedenken en maken dat de wereld heeft beïnvloed. We zijn er trots op deel uit te maken.

Vorm je toekomst, en Derby, hier bij ons.

MBA Globaal - Word een succesvolle manager en inspirerend leider, volledig vertrouwd met de wereldwijde business issues. Onze MBA Global MBA en Global Finance zijn ontworpen voor een nieuwe generatie van ambitieuze professionals met een internationale visie.

Profiteer van de strategische kennis, visie en het vertrouwen om te innoveren, uitdaging en lood verandering

Pedagogiek

Een vonk van kennis zou kunnen zijn alles wat nodig is om een ​​individu of de gemeenschap te inspireren om te leren, te ontwikkelen en meer te bereiken dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Als u over het aanwakkeren van het vuur en het helpen van anderen gepassioneerd bent het realiseren van hun potentieel, het College van Onderwijs biedt een keur aan cursussen ontwikkeld om de levens van individuele leerlingen en de maatschappij ze deel uitmaken van de te verbeteren.

MA Opleiding - Onderwijs Verkennen in de ruimste zin, van zijn centrale rol in de samenleving aan de theorieën, beleid en praktijken die van invloed zijn en te verbeteren.

Wij bieden een flexibele benadering van leren - u kunt een brede masters degree te krijgen of ervoor kiezen om zich te concentreren op een bepaald gebied van belang door het nemen van een van onze zeven specialistische trajecten.

Lees meer over een MA Onderwijs afgestudeerd en haar ervaringen hier

CLANS

Aan het College van Life en Natuurwetenschappen, worden onze cursussen speciaal ontworpen om de geesten van de hartstochtelijk nieuwsgierig brandstof. Onze deskundige medewerkers zijn actief betrokken bij het onderzoek, en wij raden u aan om een ​​actieve geest hebben in elke fase van uw leerproces.

Wek je natuurlijke nieuwsgierigheid

MSc Environmental Assessment and Control -

Deze cursus is geaccrediteerd door de Institution of Environmental Sciences Gain een diepgaand en holistisch begrip en kennis van verontreinigde grond en zoetwater-omgevingen, alsmede strategieën om te voorkomen, te beheren en controle verontreiniging van deze omgevingen

Masters of Public Health - Ontwikkelen van de vaardigheden en kennis die nodig is om de volksgezondheid arts die kan leiden, ontwikkelen en evalueren van de volksgezondheid projecten Leer samen met een ervaren docententeam dat is samengesteld uit openbare specialisten gezondheid psychologen en biomedische wetenschappers worden

Contact

Tel: 00 44 (0) 1332 591698

e-mail: international@derby.ac.uk

Skype: derby.uni.international

website: www.derby.ac.uk/international/

Facebook: www.facebook.com/derbyuniuk/

Opleidingen te volgen in:
English (UK)

Deze school biedt ook:

MA

University of Derby

Je studeert op onze Markeaton straat site die zowel traditionele en industriële apparatuur heeft, en geavanceerde nieuwe technologie in onze mode en studio textiel 'en an ... [+]

Je studeert op onze Markeaton straat site die zowel traditionele en industriële apparatuur heeft, en geavanceerde nieuwe technologie in onze mode en studio textiel 'en andere gespecialiseerde workshops. Studenten profiteren van onze uitstekende contacten met het bedrijfsleven in de mode en textiel sectoren U wordt omringd door gelijkgestemde creatieve individuen in onze afdeling Kunst en Design. U krijgt de kans om passende industriële ervaring in het werken op hoog niveau, multidisciplinaire projecten op te doen.

Derbyshire heeft een sterke erfgoed in de mode- en textielindustrie, met wereldwijd gerenommeerde bedrijven zoals Paul Smith, John Smedley en Aristoc voor onze deur. Deze inspirerende decor zal je studie ten grondslag liggen aan deze postdoctorale opleiding, dat is een van de weinige programma's in Engeland met de optie van gecombineerde studie over mode en textiel.... [-]

Verenigd Koninkrijk Derby
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Derby

Tijdens deze cursus krijgt u de mogelijkheid om een ​​deskundige inzicht in de doelstellingen van het onderwijs en haar rol in de samenleving door middel van de explorati ... [+]

Waarom kiezen voor deze Master in het onderwijs cursus? 90% van de studenten zeiden dat ze tevreden waren met de algehele kwaliteit van de opleiding, volgens de 2015 Postgraduate Docenten Experience Survey (PTE's) U zult het onderwijs verkennen in de ruimste zin - van haar centrale rol in de samenleving aan de theorieën, beleid en praktijken die van invloed zijn, veranderen en te verbeteren Wij bieden een flexibele benadering van leren, zodat u een brede graad te verdienen of zich specialiseren in een bepaald gebied van de focus door het nemen van één van onze wegen U vindt er een scala aan mogelijkheden voor professionele ontwikkeling te ontvangen, van de vroege jaren door middel van de middelbare school, voortgezet onderwijs, hoger onderwijs, en in de gemeenschap Ons onderwijs team zijn vriendelijk en aanspreekbaar met specialistische kennis, die ze doorgeven aan jou. U kunt er zeker van zijn dat je up-to-date met de nieuwste theorie en praktijk. Over deze cursus ... [-]
Verenigd Koninkrijk Derby
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

University of Derby – This is our classroom

International students at the University of Derby, UK